A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

g.e.r.a

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Ranieri már Milánóban van! Nagyon valószínű, h ő lesz a következő edző! Elvileg már csak a szerződés részletei nem tisztázódtak. De erre az évre kapna szerződést plusz érvénybe léphetne egy opció a csapat szereplésétől függően.
A házon belüli megoldást Moratti nem meri bevállalni, mert szerinte túl kockázatos a csapat számára a CSZKA elleni BL meccs előtt.
Pedig vagy Figo-t vagy Walter Zengát kilehetne most már próbálni szerintem. Nagyon úgy néz ki, h a Juventusnak is bejött egy olyan arc, aki ismeri a klubot és tudja, h kell kezelni az ilyen játékosokat Conte személyében.
Ranieri is jó szerintem, mint ideiglenes megoldás erre az évre....csak egy idő múlva mindig elveszítette a tekintélyét én ezt vettem észre.
Más meg nem is nagyon van szal nagyon válogatni nem lehet. Amúgy is szívesebben nézem a riadt arcú Ranieri-t a padon, mint a dagadt pincért:D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

A hírek szerint jól haladnak a tárgyalások, ranieri és az inter között.
- 1éves szerződést kapna, valamint opciós lehetőség lenne a 2. évre. Ez az opció egy bajnoki cím, valamint a bl ben való szereplés eredménye lehet. De mivel valószínűleg csak nyárig tervezzünk vele, ezért olyan szerződést kap ami ennek függvénye.
- Már csak a pénzügyi dolgokon megy a tárgyalás, valamint azon hogy ranieri saját emberei közül kiket hozna a szakmai stábba.
- Ha minden jól halad, még ma hivatalos lesz az hogy ranieri az új edzőnk. Holnap pedig már első edzését irányíthatja, valamint a sajtónak történő bemutatás is megtörténik.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Conte bejött a juvénak? 2 meccs alapján szerintem ezt nagyon nem lehet eldönteni. 1 vagy 2éve megnyerték az első 6 meccsüket, aztán jó ha a 6. helyen végeztek.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Ranieri ?
Örvendek :cry: :evil:
A juvénál már sírva röhögtem rajta akkora iszonyat nagy lúzer volt, jöjjön nyugodtan, Gaspnál csak nem lesz rosszabb, talán nem esünk ki.

Valami gond van a vezetőség fejében a BL győzelem óta.
Látszik is hogy merre tart a csapat hajója ... :oops:
g.e.r.a

mike írta:Ranieri ?
A juvénál már sírva röhögtem rajta akkora iszonyat nagy lúzer volt, jöjjön nyugodtan, Gaspnál csak nem lesz rosszabb, talán nem esünk ki.

Tudsz jobb megoldást erre az évre?
Mert én közel sem. Szal károgni lehet folyamatosan, de felesleges. Nem kell mindenben a negatívumot látni. Amúgy 1 évre úgymond tűzoltásra mindenhol jó volt.
g.e.r.a

graziejosé írta:Conte bejött a juvénak? 2 meccs alapján szerintem ezt nagyon nem lehet eldönteni. 1 vagy 2éve megnyerték az első 6 meccsüket, aztán jó ha a 6. helyen végeztek.

Igazad van messze menő következtetést nem lehet ebből levonni. Akkor azt mondom inkább, h láttam tőlük pozitívumokat és majd az idény végén kiderül, h jó ötlet volt e nekik. De nekem tetszik az amilyen lelkesedéssel belevetette magát a munkába az a morál, amit magával vitt. Pedig aztán a Juventust, mint csapat nagyon unszimpatikus.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Én sem tartom Ranierit nagy edzőnek, szóval nem örülök. Mivel több nyilatkozat szerint egy karizmatikus edző kell! Hát ő pont nem az. Én Figo-t és Zengát választanám, mégpedig úgy, hogy Figo lenne a sportigazgatónk, Zenga pedig a vezetőedző. Branca mehetne, szerintem közel sem akkora név Olaszországon kívül, mint gondoljuk. Zenga karizmatikus edző, belőle nem csinálhatna hülyét a csapat. Ezzel tényleg irányt lehetne szabni az Inter jövőjének, egy fiatal sportigazgató aki ismeri a most pályán lévő játékosok nagy részét, és őt is jól ismerik akár a fiatalok is. Zenga pedig egy dinamikus, fanatizáló edző aki pörgeti a csapatot. (ha az inter edzőit felsoroljuk és figyelembe vesszük az eredményeket akkor fanatikus edző: Mancini, Mourinho, Leonardo csöndes szerény: Gasp, Benítez, Lippi, Zaccheroni) és a folytatás valszeg Ranieri :(
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Quique Sanchez Flores neve is felmerültmég régebben, azért neki jobban örülnék
interfan

Ranieri megérkezett milánóba, és az inter iroda központjába megy hogy aláírja szerződését. Ami szerződés 1+1éves lesz. Vagy még ma este, vagy legkésőbb holnap délelőtt hivatalos lesz. Holnap pedig megtartja ranieri első edzését az internél.

Ne írjuk már le ennyire ranierit, igaz nem mourinho meg nem tartozik a világ top edzői közé, de nyárig jó megoldás lehet. Az első évébe a juvénál is jó volt, a románál pedig első évébe 2pontra maradt el tőlünk és a bajnoki címtől. Képes lehet összekapni a csapatott, nyártól pedig valószínű már megvan ki érkezik a padra (guardiola, mourinho, capello, hiddink). Addig ne írjunk már le valakit amíg 1mérkőzésen se kapott esélyt, gasperini is megkapta a bizalmat más kérdés hogy nem élt vele. Csak szerintem ne legyünk ennyire negatívak, igaz nem vagyunk könnyű helyzetbe, de hinni kell a csapatba és az edzőbe aki érkezik.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

DaNi írta:Quique Sanchez Flores neve is felmerültmég régebben, azért neki jobban örülnék
Ő nem biztos, hogy vállalná ezt az "átmeneti" kinevezést.

Kösz mindent Gasp, a további legjobbakat!

FORZA INTER!!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én úgy érzem, hogy ez a döntés most mindenképpen kellett, nagy hiba lett volna ismét halasztgatni az edzőváltást, mint tavaly. Ez nem működött Gaspapával.
Meccsei:

Milan (1-2)-> az 1. félidőben meglepően jól és szervezetten játszottunk, 1-0-al mentünk szünetre, majd a 2. félidőre átállt rögtön 4 védőre, és szétesett a rendszer, egyértelmű volt hogy fordítanak, lefociztak.

Palermo (3-4)-> totális káosz, talán a legnagyobb Gasp alatt, össze-vissza rohangáló játékosok, abszolút szervezetlenség, átjáróházas védekezés....

Trabzon (0-1)-> nagyon cinkes eredmény, a legkönnyebb meccsünk volt a csoportban, felsőbb utasításra 4-védőre váltott, szerintem vele itt játszottunk a leg"jo"bban, igaz nem remekeltünk, de nem érdemeltünk vereséget, sok ziccerhelyzetet rontottunk.

Roma (0-0)-> újra a Gasp taktika, gyenge védekezés, abszolút semmi támadójáték, felépített helyzetek terén 00, már labdabirtoklásban is vernek....Forlan->Muntari....

Novara (1-3)-> a legtrébb taktika....3-védő, széljátékos kezdő(szélsők nélkül), Sneijder védekező középpályás....meccs kb helyzet nélkül, szégyen, de már azért drukkoltam a végén 1-2-nél, hogy nehogy találjunk 1 gólt, és ezzel itt tartsuk Gaspot.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

DaNi írta:Quique Sanchez Flores neve is felmerültmég régebben, azért neki jobban örülnék

Szintén őt választanám. Ranierivel nyerhetünk pár meccset, de hosszú távon nem sok eredménye lesz.
PellerG

Ranieri: nagyon nem szeretem őt! Mounak igaza volt vele kapcsban szerintem.
Elég fapofának látom, csöndes partvonalas edző.
Viszont ha csak nyárig lenne, és ott majd tényleg érkezne egy nagy név, akkor megbarátkoznék a helyzettel, mert az első évei mindig sikeresek, össze tudja kapni csapatait az elején. Igaz már a 2. évre szétesés jellemző, akár nézeteltérések a játékosokkal is, de bízom benne, hogy Moratti tényleg akar 1 nagy nevet majd, és bármi is lesz, nyárnál nem marad tovább.
Amúgy sztem Baresi nem vállalná(ja). Szerintem Moratti biztos beszélt vele erről. Mouóta itt van, szerintem már megkapta volna a csapatot Benítez, vagy most Gasp után is, de még ifi-csapatokon kívül máshol nem volt edző, és amúgy is háttérben(hasznosan!) dolgozó embernek nézem, és nem 1 karizmatikus edző típusnak.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

azért ment branca boassal tárgyalni,h 1 évig itt legyen?mert jön vki nyáron..
azért kap 1+1 es szerződést ranieri,mert tuti bukta,nem marad? vagy inkább csórók vunk,erre telik,+évet nem akarunk fizetni.legjobb kerete lesz,3.meccs,ha mégis 1.leszünk majd szerződésszegés?
nincs itt semmilyen előszerződés...
3.forduló után le ne mondjunk már a scuettoról,HA NYER A MERDA 3 PONT ODA!
Forza Mink!!
sorger=giallo

Valami döbbenet, ahogy összegzed a jelenlegi helyzetet... ;) :)

FORZA INTER!!!
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

hvmetal írta:azért ment branca boassal tárgyalni,h 1 évig itt legyen?mert jön vki nyáron..
azért kap 1+1 es szerződést ranieri,mert tuti bukta,nem marad? vagy inkább csórók vunk,erre telik,+évet nem akarunk fizetni.legjobb kerete lesz,3.meccs,ha mégis 1.leszünk majd szerződésszegés?
Forza Mink!!

ezt már terveztem leírni én is...
hvmetal

sorger=giallo írta:Valami döbbenet, ahogy összegzed a jelenlegi helyzetet... ;) :)

FORZA INTER!!!

nincs billentyúm,képernyőbill. (H) fél óra=2sor
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

hvmetal írta:azért ment branca boassal tárgyalni,h 1 évig itt legyen?mert jön vki nyáron..
Forza Mink!!

Szerintem ma nem nyer a Milán és csak iksszel.Ezért bőven van esély a győzelemre.
Egyébként Ranieri nem rosszabb edző mint Leonardo.Ki tudja ha Benítezt előbb kirúgjuk akkor lett volna még esély a scudettora.
Az a lényeg,hogy ne érezze a csapta,hogy megkötik a kezüket.Leo ezt ismerte fel és hagyta őket játszani.Bl győzelemre nem is azért elég lehet egy bajnoki 1.2.3-helyre.Mivel Gaspnál csak jobb lehet Ranieri ezért én most egy kicsit nyugodtabb vagyok.
sorger=giallo

hvmetal írta:
sorger=giallo írta:Valami döbbenet, ahogy összegzed a jelenlegi helyzetet... ;) :)

FORZA INTER!!!

nincs billentyúm,képernyőbill. (H) fél óra=2sor
Oké-oké! ;)

FORZA INTER!!!
mike

g.e.r.a írta:
mike írta:Ranieri ?

Tudsz jobb megoldást erre az évre?
Mert én közel sem. Szal károgni lehet folyamatosan, de felesleges. Nem kell mindenben a negatívumot látni. Amúgy 1 évre úgymond tűzoltásra mindenhol jó volt.

Tudtam volna jobb megoldást: Boas,Ancelotti, vagy bárki akinek vannak már eredményei, és nem elavult játékrendszerben játszat.
Egyébként nem károgtam, csak leírtam a véleményemet, erre való a fórum :)
És épp ez a baj, hogy tüzet oltunk már majdnem két éve, és én már iszonyatosan unom ezt :evil:

schalke, novara - ilyen csapatok tesznek nevetségessé minket - ez szégyen.
hvmetal

megérdemelne 1sikert az öreg,nagycsapatnál még nem volt.chelsea aakkor lett gazdag.juve,róma....hogyne
nekem nincs bajom vele,sokkal jobb,mint leo.remélem ez ki is jön,nyugodt nem vok. játékosok miatt van félelem.
Zengát tavaly óta mondom,de beppe+simeone sem rossz. viszont ranieri biztosabb.májkül mondandójában is van igazság.4-4-2 mancino óta nem vót,nem?
PellerG

interfan

Ranieri többet játszatta a románál a 4-2-3-1 et, mint a 4-4-2 őt. Sőt játszatott ő 4-3-3 at is, tehát nem értem miért játszatna itt 4-4-2-őt. Biztos tudja, és látja majd mi megy a csapathoz leginkább, és ez a 4-2-3-1 vagy a 4-3-1-2. Tehát nagyon nem hiszem hogy a 4-4-2őt erőltetné hisz miért is, azért mert játszott így néha volt csapatai közül valaki, baromság. Gasp is abba bukott bele hogy a saját taktikáját erőltette, neki kiderült nincs is más ezért nem tudott váltani. De ranieri bizonyította már hogy nem 1taktikát tud játszatni. Ne nézzük hülyének őt, megfogja reméljük találni a legjobbat a csapatnak.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Wesley10 írta:3.forduló után le ne mondjunk már a scuettoról,HA NYER A MERDA 3 PONT ODA!

ezt már terveztem leírni én is...[/quote]
Én meg már meg is tettem.Jó taktika(az edző személye nem érdekel mostantól,amíg jól végzi a dolgát.Félredobok minden érzelmet),magabiztos keret és egy felfelé ívelő egyenes.Na meg az én mindig jelenlevő optimizmusom.Úgy is mi nyerünk ahogy mondtam.
Nia

Wesley10 írta:
hvmetal írta:3.forduló után le ne mondjunk már a scuettoról

ezt már terveztem leírni én is...

Én meg már meg is tettem.Jó taktika(az edző személye nem érdekel mostantól,amíg jól végzi a dolgát.Félredobok minden érzelmet),magabiztos keret és egy felfelé ívelő egyenes.Na meg az én mindig jelenlevő optimizmusom.Úgy is mi nyerünk ahogy mondtam.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Az élet fintora lenne, ha az a csapat adná vissza Ranierinek azt, amit elvett tőle. :D (Scudetto,Coppa)
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Én is azt mondom, várjuk meg a meccseket, mielőtt leírjuk Ranierit. Nem világklasszis, de a többi edző sem az a Serie A-ban.

Off: Palacio góljával vezet a Genoa, Milan-Udinese 0-1.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Azért előbb legyen már az edzőnk mielőtt scudettot, meg miegymást nyer a csapattal:D
Nia

graziejosé írta:Azért előbb legyen már az edzőnk mielőtt scudettot, meg miegymást nyer a csapattal:D

Nekem jó Baresi is,csak játsszon a csapat... :?

Egyébként Maicon és Deki is lesz már hétvégén.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

na ranieri meg a morál :D
mindenki ugyanolyan szomorú arccal fog játszani mint neki van a kispad mellett

remélem nem ír alá...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

A Real megint X-elt, lehet kicsit még kellett volna várni Gasp menesztésével. :D
Viccet félretéve Cuper is jöhetne, ő rendberakná a védekezésünket az biztos. . .
hvmetal

R9. írta:na ranieri meg a morál :D
mindenki ugyanolyan szomorú arccal fog játszani mint neki van a kispad mellett

remélem nem ír alá...

hát most ha figoval egy jó csapat ellen megtörik a lendület sem lesz óó hepi déj éneklés boxos segédlettel.
interfan

Közben már minden letisztult:
- Ranieri aláírta 2éves szerződését, korábban úgy volt hogy 1+1 éves szerződés lesz, de végül 2éves lett belőle.
- Ranieri hozza magával a személyes stábját, hoz 1 erőnléti edzőt, 1kapus edzőt, és 2segédedzőt.

A holnapi edzést átrakták délutánra, mivel még ranieri holnap délelőtt érkezik meg appianoba. De ami biztos ranieri az inter edzője.
hvmetal

interfan írta:Közben már minden letisztult:
- Ranieri aláírta 2éves szerződését, korábban úgy volt hogy 1+1 éves szerződés lesz, de végül 2éves lett belőle.
- Ranieri hozza magával a személyes stábját, hoz 1 erőnléti edzőt, 1kapus edzőt, és 2segédedzőt.

A holnapi edzést átrakták délutánra, mivel még ranieri holnap délelőtt érkezik meg appianoba. De ami biztos ranieri az inter edzője.

gáz van
:(
mennyit kap?real megint .barca ellen cumi,még 1 pontvesztés és josé a miskolci munkaügyibe eszi a hurkát,hónaljas szabó ede mellett..
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

hvmetal írta:
interfan írta:Közben már minden letisztult:

gáz van
:(

Ha ez igaz, akkor bizonytalan, hogy jön-e nyáron nagyobb név. Bár a szerződés tartalmi részét úgysem fogjuk megismerni, önmagában az évek száma még nem jelent semmit. Ranierivel viszont nyerni szerintem semmit sem fogunk. Ő arra jó, hogy meglegyen a BL indulás és továbbmenjünk a BL csoportból.
interfan

Most emiatt hogy ranieri 2évre írt alá, senki ne essen pánikba. Gasperini szerződéséből is volt még 9hónap, és úgy ment el hogy nem kellett fizetnünk neki. Nyáron ha érkezik egy nagy név, úgyis felbontják ranieri szerződését, megoldják ezt morattiék. Benitez is kapott pár millió eurót és szépen elment. De a nyár még nagyon messze van, addig még ranierinek nagyon sok dolga lesz. Nagyon remélem sikerül összekapnia a csapatott, és szép eredményeket érünk el idén is. FORZA INTER!!! FORZA RANIERI!!!

Egy kis off, mourinhot úgyse fogja a real elküldeni, annyira ők se hülyék. Ezt a szezont lehozza ott az biztos, aztán nyáron kiderül mi lesz, vagy azért távozhat mert megnyer mindent, vagy azért mert nem nyer semmit. Akkor ha eljön nyáron, majd szóba jöhet az esetleges visszatérése. Off vége
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Sztem a legnagyobb baj h játékosok nem hittek Gasperrinibe,nagyon sajnálom őt ennél sokkal jobb edző az biztos!
Ezek az eredmények viszont tényleg tűrhetetlenek voltak el kellett küldeni.
nem vagyok azaz előre fikázós típus de Ranierivel sztem nem leszünk sokkal előbbre,nagyon szűk látókörű,rosszul nyúlkál bele a meccsekbe,nálam ő az "antimourinho"!
De hát ez van remélem rám cáfol és összekapja a csapatot
Ma pl botlott minden "bajnokjelölt" veszve nincs még semmi de Ranierivel nálam csoda számba menne a Scudetto
mike

interfan írta: Ranieri aláírta 2éves szerződését, korábban úgy volt hogy 1+1 éves szerződés lesz, de végül 2éves lett belőle.

Ok, akkor gondolom a Guardiola féle előszerződés sem létezik....ahogy sejtettem.
Így viszont nem értem miért nem kellett Boas, vagy Ancelotti ... :?:
Nembaj, van egy semmit sem nyert, halvérű edzőnk, legyünk boldogok vele.

Stankov-nak igaza van, Ranieri = antiMourinho :evil:
Határtalanul csalódott vagyok, inkább lett volna Cúper, őt szívesebben fogadták volna az ultrák is mint ezt a sírógépet.

Azért Forza Inter !!
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

mike írta:
interfan írta: Ranieri aláírta 2éves szerződését, korábban úgy volt hogy 1+1 éves szerződés lesz, de végül 2éves lett belőle.

Ok, akkor gondolom a Guardiola féle előszerződés sem létezik....ahogy sejtettem.

Határtalanul csalódott vagyok, inkább lett volna Cúper, őt szívesebben fogadták volna az ultrák is mint ezt a sírógépet.

Azért Forza Inter !!

Sztem tök mind1, h van-e előszerződés. Guardiolanak lejár, Capello+Hiddink is valszínű mozdítható lesz EB után. Aztán ott van még Jose is a kalapban. Ancelottinak ugye nincs is csapata. Ha akar lépni a vezetőség ez ügyben simán megteheti nyáron.
Amúgy azért Ranieri egy olyan Romával, aminek klasszisokkal gyengébb kerete volt, mint a triplázó Internek csak odaért (egy horror kezdés után!) majdnem. Annyira csak nem lehet szar edző.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

dellarocco írta:
mike írta:

Azért Forza Inter !!

Sztem tök mind1, h van-e előszerződés. Guardiolanak lejár, Capello+Hiddink is valszínű mozdítható lesz EB után. Aztán ott van még Jose is a kalapban. Ancelottinak ugye nincs is csapata. Ha akar lépni a vezetőség ez ügyben simán megteheti nyáron.
Amúgy azért Ranieri egy olyan Romával, aminek klasszisokkal gyengébb kerete volt, mint a triplázó Internek csak odaért (egy horror kezdés után!) majdnem. Annyira csak nem lehet szar edző.

Azért annyira nem szar edző Ranieri :!: Az ilyen feladotok pont neki valók ,hogy a sírból hozzon vissza egy csapatot, az már más kérdés hogy a második szezonjai nem olyan sikeresek mint az elsők, de ettől függetlenül szerintem egy évre jó lehet.
Komax

Ranieri jó edző, csak hiányzik belőle az a fűszer, hogy igazán nagy legyen. Ilyen erős kerettel még nem dolgozott. Kicsit ilyen most vagy soha szitu nála. Reméljük nem követi el azokat a szarvashibákat, mint Gasp hogy görcsösen ragaszkodik a saját baromságaihoz és inkább hősi halált hal, mintsem belássa hogy egyáltalán nem működik az általa elképzelt hadrend.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Mondjuk azért tegyük hozzá, hogy ha a játékosok formája, koncentrációja nem változik, akkor jöhet ide bárki! Nem biztos, hogy mindig az edző tehet arról, hogy nem tudunk 3 passzt megcsinálni, és a "gólvonalról" is kihagyjuk a helyzetet.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Sneijder visszater a trequarista szerepbe, pazzini kezdeni fog milito helyett

mar 2 jo dontes egybol ( mar ha gazzetta igazat ir )
remelem coutinho is szerepet kap majd nala..
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

amíg nem lesz hivatalos bejelentés reménykedem hogy ezt a kontárt nem hozzák ide, mert csak 6 pont a hátrány az elsőhöz képest, egy Ancelottival vagy Delio Rossival ezt simán vissza lehetne hozni, de Tinkerman az örök második, talán hozza a BL helyet, de semmi több. :|
Nia

Komax írta:Ranieri jó edző, csak hiányzik belőle az a fűszer, hogy igazán nagy legyen. Ilyen erős kerettel még nem dolgozott. Kicsit ilyen most vagy soha szitu nála. Reméljük nem követi el azokat a szarvashibákat, mint Gasp hogy görcsösen ragaszkodik a saját baromságaihoz és inkább hősi halált hal, mintsem belássa hogy egyáltalán nem működik az általa elképzelt hadrend.

Utálom Ranieri-t(már ennél jobban úgysem fogom rühelleni,mázlija van)...ááá,de félre mindennel ahogy mondtam.Majd elfordulok,mikor mutatják azt a savanyú képét.
Kell egy kis önbizalom a fiúknak és rendszeresség és ezt talán Ranieri tudja biztosítani.Aztán úgy is nemsokára elküldik Jose-t,még 1-2 döntetlen vagy vereség(addig mondjuk én inkább megtartottam volna Baresit)... :) Remélem 35 fordulónyi győzelem következik most már,elég volt a böjtölésből. :) Mert ha nem...az azért elég gáz lenne,ha mondjuk 18 hónap alatt 5 edző ülne a kispadon.Ez a 3-4 sem tett túl jót a csapattal.Folytonos változás.
interfan

Ranieri 2évre írt alá, évi 1,5m-s fizetéssel, de a 2. évre egyéb záradékok vannak a szerződésébe amit nem hoztak nyilvánosságra. Hamarosan appianoba érkezik, és délután megtartja első edzését. Hozza magával a saját szakmai stábját. Ranieri érkezését mindenki hivatalosnak veheti.
Komax

Nia írta:Ez a 3-4 sem tett túl jót a csapattal.Folytonos változás.
Leo leszámítva, mindegy volt az edzőknek hogy mit, csak azt ne csináljuk, mint Mourinho. Ezért tartok csak CR-től is. Ha van egy csöpp esze Sneijder köré építi fel a csapatot.
Komax

interfan írta: Ranieri érkezését mindenki hivatalosnak veheti.
Inter: Magasabb sebességfokozatba kell kapcsolnunk - Ranieri
Bár hivatalosan még nem jelentették be, hogy Claudio Ranieri lesz az Internazionale vezetőedzője, az 59 éves szakember szerda este a milánói klub székházában járt, ahol az olasz sajtó szerint meg is állapodott a fekete-kékek vezetőségével egy plusz egy éves szerződéséről. Mi több, néhány szaklapnak már beszélt is arról, mit kell tennie az idényt Gian Piero Gasperini irányítása alatt borzalmasan kezdő együttessel.
„Először is meg kell értenem, mi történik a csapatnál, és ehhez le kell ülnöm a játékosokkal – idézte Ranierit a tuttomercatoweb.com. – Az Inter még mindig hatalmas klub, csak éppen rosszul kezdte az idényt. Rosszul indult a bajnokság, de gyorsan talpra lehet állni. Kell hozzá egy kis szenvedély, és az, hogy magasabb sebességfokozatba kapcsoljunk."

nso

Hajrá!!! :)
Nia

Komax írta:
interfan írta: Ranieri érkezését mindenki hivatalosnak veheti.
Inter: Magasabb sebességfokozatba kell kapcsolnunk - Ranieri
Bár hivatalosan még nem jelentették be, hogy Claudio Ranieri lesz az Internazionale vezetőedzője, az 59 éves szakember szerda este a milánói klub székházában járt, ahol az olasz sajtó szerint meg is állapodott a fekete-kékek vezetőségével egy plusz egy éves szerződéséről. Mi több, néhány szaklapnak már beszélt is arról, mit kell tennie az idényt Gian Piero Gasperini irányítása alatt borzalmasan kezdő együttessel.
„Először is meg kell értenem, mi történik a csapatnál, és ehhez le kell ülnöm a játékosokkal – idézte Ranierit a tuttomercatoweb.com. – Az Inter még mindig hatalmas klub, csak éppen rosszul kezdte az idényt. Rosszul indult a bajnokság, de gyorsan talpra lehet állni. Kell hozzá egy kis szenvedély, és az, hogy magasabb sebességfokozatba kapcsoljunk."

nso

Hajrá!!! :)

Ámen!

FORZA INTER
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ranieri?Valahogy az örök második jut róla az eszembe.Bár a jelenlegi helyzetben a 2. helyet sem sajnálnám.Nekem sem a legszimpatikusabb,dehát most ezt a feladatot neki kell megoldania.Kiváncsian várom az eredményt.
Válasz küldése