Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: mike »

Riky11 írta:Hodgson is jó edző de ő mintha már járt volna nálunk.. Legalábbis úgy emlékszem!
A Fulhamből kihozta a maxot van egy nagyon erős A csapatuk és van egy nagyon gyenge B csapatuk! Mivel a bajnokságba a B-vel jáccanak nem is csodálkozom a 12.helyükön! De azért kiváló szakember! :)

Igen volt itt, hozta Sforzát (mennyire nem szerettem)meg egy-két kedvencét a klubhoz. Nem való ő ilyen nagy csapathoz szerintem.
Vannak ilyen edzők akik a kicsapatokkal tudnak csak eredményeket hozni.
Bárcsak Mourinho maradna még pár évet !!!
Utána jöhet majd Zanetti edzőnek :)
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=18535
Érdekes cikk :!:

Írnak benne Gerardrol és Fabregasrol, de nem sok új dolog olvasható róluk. De Tevezt szeretnénk elhozni Balotelli + 30 millióért :!:
Kolarov ügyében most is tárgyalnak Lotitoval, de méga szerben szélsőn kívül Vargast is figyeljük. Branca és Oriali figyelemmel követi a Bonucci ,Ranocchia ,Mario Fernandes triót :!: Muntarit tárt karokkal várja a Tottenham, Arna visszatér a Twentébe és RQ is elfog valahova igazolni. Materazzi és Cordoba várhatóan visszavonulnak vagy eligazolnak :!: ( kb. ennyit értettem meg, az olasz tudásomon van még mit csiszolni :mrgreen: )
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Materazzi nem vonul vissza, 1 év van még szerződéséből, azt kitölti, és utána vonul vissza.

Cordoba meg még túl fiatala a visszavonuláshoz, ő max eligazol.

Ennek a cikknek amugy most még semmi értelme, csak találgatások.. Rárünk majd nyáron ezzel foglalkozni.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tommy írta:Cordoba meg még túl fiatala a visszavonuláshoz, ő max eligazol.
Szerintem még azt se, max. ha nagyon jó ajánlatot kap. Az idei szezont is lehozat 0 hisztivel. Nem gond neki padozni.
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

Remélem Córdoba nem megy el. Szeretem a játékát. Mindig a maximumot próbálja hozni.

Nem tudom látta-e valaki a Brazil Paulista bajnokság döntőjének 2.ik meccsét a Santos - Santo Andrét vasárnap éjjel? Én kb. a meccs végét csíptem el, mivel ugye Inter meccs volt, de elképesztő volt amit láttam.. Minden volt, óriási hangulat, sok gól, kiállítás stb.
http://www.youtube.com/watch?v=osq2B0sZ ... re=related

Lehet, hogy még ismételni fogja a SportKlub. Két játékost szívesen látnék a Santos-ból: Neymar-t és Paulo Henrique-t. Aki esetleg nem ismerné őket - ajánlom, hogy nézzen utánnuk Youtube-on.

Neymar (No.11) iszonyatosan érzi a kaput és csak 18 éves, kivásárlási ára: 35 millió euro. Paulo Henrique (No.17) 20 éves: elképesztő mezőnymunkát végez, védekezik, támad, egész meccsen úgy megy mint a gép - igazi jolly joker. az ő ára kicsit borsosabb: 51 millio euro.. Kicsit soknak tűnik, de ha Balotelli-t meg még pár peremembert kiárusítanánk lehet, hogy csak 20 millió-ba fájna a két srác.

Akiket el kéne szerintem adni:
Burdisso - 4/6 millió
Rivas - 2/3 millió
Muntari - 12/14 millió
Mancini - 6/8 millió
Jimenez - 6/8 millió
Obinna - 3/4 millió
Quaresma 10/16 millió
Balotelli - 15/20 millió
Suazo - 6/8 millió

Ha az alacsonyabb árral számolunk, akkor is 64 millió plusz bevételnél járunk..
Tommy

Ennyi pénzért maradjon mindkettő a helyén..

Kész világklasszis játékosokat lehet ennyiért venni. Be is baszna 50 milliot kiadnánk 2 zsákbmacskáért..

Ezek az eladások meg szép ahogy felvázoltad, de ez nem így megy.

Ezeknek a fele pont azért vannak kölcsönben, mert akkor hulladékok, hogy senki nem akar értük pénzt adni..

Burdissoért 5-10 milliot kapnánk, neki jó szezonja volt, ennyiből megérte kölcsön adni.

Rivasért, kb annyit amennyit írtál.

Muntariáért talán egy angol csapat adni 10 milliot.

Mancini egy fillért nem ér kb, 2 ilyen szezon után nincs olyan hülye klub aki pénzt adjon érte, ha adnának is talán 5 körül, de örülhetünk ha kölcsönbe eltudjuk passzolni, esetleg visszamegy brazilíába fillérekért.

Jimeneznek csak a fele a miénk már, az ér neki 2-3 milliot.

Obinnát talán a malaga megveszi.

Quaresmáért meg senki nem fog 10-16 között adni, ezalatt a 2 év alatt ő lenullázta magát, komoly csapatnak ő már nem kell, max valamilyen orosz, görög, török csapat elvinné, de reálisan 5-10 milliot közt adnának érte. Balotelli már más tészta, egy idióta, de még nagyon fiatal és óriási tehetség, 20-at simán ellehetne kérni érte még többet is talán, azért őt vinnék komoly csapatok is.

Suazot is talán eltudjuk passzolni, genoának kéne, de sztem ő majd be lesz vonva vmilyen játékostranszferbe, genotól vinnénk Bonuccit és Ranocchiát is.
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Neymart én is nagyon bírom! Istenadta tehetség! Csak 1 gond van vele h rohadtul fegyelmezetlen..
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

erixs írta:
Akiket el kéne szerintem adni:
Burdisso - 4/6 millió
Rivas - 2/3 millió
Muntari - 12/14 millió
Mancini - 6/8 millió
Jimenez - 6/8 millió
Obinna - 3/4 millió
Quaresma 10/16 millió
Balotelli - 15/20 millió
Suazo - 6/8 millió

Ha az alacsonyabb árral számolunk, akkor is 64 millió plusz bevételnél járunk..
Burdisso egészen tűrhetően produkál a romaiaknál, Balotelli pedig bármekkora hisztigép, azért őrült nagy tehetség. Értük talán kaphatunk tisztességesebb pénzt(kb. amit te is írtál), de a többieket sokkal nehezebb lesz eladni, szerintem. Jimenezről Tommy már írt, Muntari 6-8 millió, RQ szintén, Suazo 4-5, stb.

FORZA INTER!!!
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

51 millió egy 20 éves srácért? :D

Maradjunk a realitás világában nah...
erixs

benito92 írta:51 millió egy 20 éves srácért? :D

Maradjunk a realitás világában nah...

Én is meglepődtem, amikor láttam, hogy 51 millió a kivásárlási ára, de ez nem azt jelenti, hogy ennyibe fog kerülni..

Neymar: http://transfermarkt.de/de/neymar/profi ... 68290.html
Paulo Henrique: http://transfermarkt.de/de/paulo-henriq ... 67920.html

A transfermarkt.de szerint a jelenlegi áruk megközelítőleg Neymar-nak 10 és Paulo Henrique-nek pedig 8 millió Euro körül mozog. Na ez a reális ár értük. Az is biztos, hogy 10-15 nél egyikük sem ér többet, de mivel fél Európa udvarol nekik ezért megtehetik, hogy akkora összeget írnak a szerződésükbe - azonnali kivásárlási árként! - amennyit nem szégyellnek.. Így próbálják magukhoz kötni őket, aztán lehet, hogy majd megveszi őket a Sahtar Doneck.. ők aztán szeretnek fiatal brazilokat vásárolni - ráadásul nem is kevés pénzért! Alex Teixeira és Douglas Costa volt télen a legutolsó lopásuk.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Már írtam, de most akkor itt a helyén is megteszem, hogy nyártól 99% hogy érkezik Milánóba Faraoni, aki az egyik legnagyobb olasz hátvédígéret, '91-s születésű és Lazio nevelés. Nagyon-nagyon sajnálatos hogy távozik az anyaklubjától, nem értjük a döntését, csak arra tudunk gondolni, hogy egy Lotito vezette klubban nem lehet könnyű az élet, lásd Pandev. ( Aki mellesleg nagy kedvencem és boldog leszek, ha BL győztesként mehet nyaralni. )
Az Inter viszont nagyon jól jár, mert 2 nagy tehetsége is az olasz labdarúgásnak a keretében lesz, Santon persze a másik. Már csak De Silvestri kéne és teljes lenne a sor. :) Komoly részben ő is a csapatnál uralkodó hangulat miatt távozott, ha a firenzeiek nem igazolták volna le, nagy eséllyel a lelátón töltött volna fél évet, mint Ledesma és Pandev.
Mindegy, így alakult, siratjuk az elvesztett remek játékosokat, de te ti örüljetek, mert nem hiába Faraoni neve az új Nesta.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

És a Tuia gyerekkel mi van? Ő is nagy ígéret volt.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Most is az, ő egy évvel idősebb mint Faraoni, sőt játszott már a bajnokságban is, de sajnos a klub egyáltalán nem úgy számít a fiatalokra mint kellene, jó példa erre, hogy ebben a szezonban egyedül egy alkalommal voltak saját nevelésű ifjak a pályán, mikor otthon játszott a Lazio a Levszki Szófiával, már mint biztos kieső az EL-ben. Ez nem a bizalom jele. Szerencsére Reja azt mondta, miután látta a primaverások derbijét, melyet egyébként a Lazio nyert, hogy a szezon végén ki akarja próbálni a legjobbakat. Meglátjuk mi lesz belőle.
De hogy kérdésedre válaszoljak, kölcsönben a Monza játékosa, a harmadosztályban, júniusig. Remélem, hogy most már nem küldik el és megnyílik előtte a nagycsapat kapuja.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

Esti Kornél írta:Most is az, ő egy évvel idősebb mint Faraoni, sőt játszott már a bajnokságban is, de sajnos a klub egyáltalán nem úgy számít a fiatalokra mint kellene, jó példa erre, hogy ebben a szezonban egyedül egy alkalommal voltak saját nevelésű ifjak a pályán, mikor otthon játszott a Lazio a Levszki Szófiával, már mint biztos kieső az EL-ben. Ez nem a bizalom jele. Szerencsére Reja azt mondta, miután látta a primaverások derbijét, melyet egyébként a Lazio nyert, hogy a szezon végén ki akarja próbálni a legjobbakat. Meglátjuk mi lesz belőle.
De hogy kérdésedre válaszoljak, kölcsönben a Monza játékosa, a harmadosztályban, júniusig. Remélem, hogy most már nem küldik el és megnyílik előtte a nagycsapat kapuja.

lehet ha nyáron megvesszük kolarovot, akkor a pénz mellé kaptok tőlünk pár primavera játékost. destro, obi, khrin, belec, stevanovic. közülük 1-2-t.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

jah hát neymar nagyon durva, múltkor 5 gólt lőtt egy meccsen, csak a fizikuma gáz.. fele akkor mint robinho :D
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Tehetséges meg jó ez a Neymar, de az, hogy a Brazíl bajnokságban szórja a gólokat még közel sem biztos, hogy a Serie A-ban is jó lenne! Sőt ezzel a fizikummal biztos nem! Még a kieső csapatok védői is keményebbek mint amihez Ő ott szambaországban hozzászokott és szét szednék....komolyabb csapatok védőiről meg még nem is beszéltem..
kicsit futkározna, trükközgetne jól lerúgnák párszor és elmenne a kedve az egésztől! Sokat kell még erősödnie és az olasz bajnoksághoz való alkalmazkodást se egy Inter szintű csapatban kéne megkezdenie mert szerintem arra nem kapna elég időt
benito92

Remélem Faraoni minél hamarabb bemutatkozhat, tényleg óriási ígéret a srác.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

bazsi írta:
Esti Kornél írta:Most is az, ő egy évvel idősebb mint Faraoni, sőt játszott már a bajnokságban is, de sajnos a klub egyáltalán nem úgy számít a fiatalokra mint kellene, jó példa erre, hogy ebben a szezonban egyedül egy alkalommal voltak saját nevelésű ifjak a pályán, mikor otthon játszott a Lazio a Levszki Szófiával, már mint biztos kieső az EL-ben. Ez nem a bizalom jele. Szerencsére Reja azt mondta, miután látta a primaverások derbijét, melyet egyébként a Lazio nyert, hogy a szezon végén ki akarja próbálni a legjobbakat. Meglátjuk mi lesz belőle.

lehet ha nyáron megvesszük kolarovot, akkor a pénz mellé kaptok tőlünk pár primavera játékost. destro, obi, khrin, belec, stevanovic. közülük 1-2-t.

Csak nehogy velük is úgy járjunk mint Bonuccival vagy Pandevvel, bár őt ingyen szereztük vissza.
Esti Kornél
Kapcsolat:

90% hogy megy Kolarov az Interbe, nagyon nincs jóba a szurkolókkal, pár hete visszadobták a mezét, most is elítélően nyilatkozott róluk, ami szíve joga, de még jobban kikerült a pikszisükből. Persze nem csak ezért biztos, túl nagy érték ahhoz, hogy meg lehessen tartani, sokkal jobban sajnálom Faraoni távozását mint Kolarovét.
Destro és Khrin bizony jöhetne, főleg utóbbi. Na meg nagy álmom, hogy Matrix levezessen 1-2 évet Rómában, erről nagyon-nagyon pletykaszinten még ősszel volt is szó, szintén Kolarov-ügyletébe belevéve, de tudom hogy ez álom marad. :)
Marco

Esti Kornél írta: Na meg nagy álmom, hogy Matrix levezessen 1-2 évet Rómában, erről nagyon-nagyon pletykaszinten még ősszel volt is szó, szintén Kolarov-ügyletébe belevéve, de tudom hogy ez álom marad. :)

Marcot nem adjuk senkiért. :D Remélem innen vonul vissza, bár ha el akarna menni a Lazio méltó lenne neki utolsó éveihez.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

matrix a legnagyobb arc az egész csapatban. asszem 1 év van hátra a szerződéséből. utána szerintem visszavonul.
benito92

2012-ig van szerződése
erixs

Kolarov jó erôsítés lesz! Egyre több netes oldal írja, hogy Kolarov elhagyja a Laziot. Megkezdôdtek az egyeztetések!
Philippe Coutinho-ról tudtok valamit?

"Philippe Coutinho Correia (born 12 June 1992) is a Brazilian footballer. He is currently at Vasco da Gama. In the summer of 2008 he signed for F.C. Internazionale Milano for €3.8 million, although he will remain on loan to Vasco de Gama until June 2010."
Tommy

Már leigazoltuk tavaly vagy tavaly előtt. De csak 18 éves kora után jöhet, a nyáron fog érkezni. Kérdés hogy marad-e sztem megy kölcsönbe, nagy tehetségnek tartják, de még a brazil 2. osztályban sem nagyon emelkedett ki, azért remélem nem ugy járunk vele mint Kerlonnal.

Mátrixnak meg 12-ig van szerződése jól írtátok, és biztos nem megy el, többször kijelentette hogy innét akar visszavonulni, mert ez a klub jelenti neki a legtöbbet. Tavaly és azelőtti nyáron is vitte volna Pana, Tottenham, Lazio, Fiorentina de mindet visszautasította, ő már nem fog innét elmenni hálistennek. A az egyik hanem legnagyobb Interista a csapatban, nem hiába a legnagyobb kedvenc.. Uno di noi.
Riky11

Cupi írta:Tehetséges meg jó ez a Neymar, de az, hogy a Brazíl bajnokságban szórja a gólokat még közel sem biztos, hogy a Serie A-ban is jó lenne! Sőt ezzel a fizikummal biztos nem! Még a kieső csapatok védői is keményebbek mint amihez Ő ott szambaországban hozzászokott és szét szednék....komolyabb csapatok védőiről meg még nem is beszéltem..
kicsit futkározna, trükközgetne jól lerúgnák párszor és elmenne a kedve az egésztől! Sokat kell még erősödnie és az olasz bajnoksághoz való alkalmazkodást se egy Inter szintű csapatban kéne megkezdenie mert szerintem arra nem kapna elég időt

Quaresma 2 fílingje van a gyereknek! Nem hiába fogott meg a játéka! De ő nem az olasz ligába való sajnos.. :|
DaNi

benito92 írta:Remélem Faraoni minél hamarabb bemutatkozhat, tényleg óriási ígéret a srác.

Ki az a Faraoni? Ő az Interé?
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tommy írta:Már leigazoltuk tavaly vagy tavaly előtt. De csak 18 éves kora után jöhet, a nyáron fog érkezni. Kérdés hogy marad-e sztem megy kölcsönbe, nagy tehetségnek tartják, de még a brazil 2. osztályban sem nagyon emelkedett ki, azért remélem nem ugy járunk vele mint Kerlonnal.
pfff..ez komoly, mert akkor felejtős lesz, Josénál biztos.
Marco

DaNi írta:
benito92 írta:Remélem Faraoni minél hamarabb bemutatkozhat, tényleg óriási ígéret a srác.

Ki az a Faraoni? Ő az Interé?

A Lazio játékosa akit valószinű leigazol a csapatunk. Nagy igéretnek tartják, hátvéd. Ennyit tok én is róla.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Röviden Faraoniról: '91-s születésű, Lazio nevelés, az új Nestának tartják. Ebben az évben már tagja volt a nagycsapat keretének, de sajnos augusztusban egy súlyos keresztszalag-szakadása volt, így csak tavaszra épült fel. Hihetetlen nagy ígéret és nagyon-nagyon sajnáljuk hogy távozni akar, de sajnos ez nem egyedülálló, szerencsések lehettek hogy a csapatotokban fog játszani. 3 évre fog aláírni az Interhez.

Kolarov azt nyilatkozta a La Repubblicának, hogy egy olyan csapat tagja szeretne lenni, amelyiknek komoly ambíciói vannak és igazán boldog lenne az Internél. Több mint 90% az esélye, hogy a következő bajnokságot az Internél kezdi. Hiányozni fog.
benito92

Kolarovnak nagyon nagyon örülnék, még a Szerb válogatottban figyeltem fel rá anno mert őket eléggé kedvelem, aztán örültem hogy Olaszországba szerződik, annak meg különösen hogy a Lazioba. Ha nyáron idejönne, ami egyre valószínűbb nah az aztán a csúcs lenne.
Riky11

Kolarov télleg nagyon jó lenne! :D
Tommy

Remélem ez a Faraoni gyerek nemfog elkallódni, és beváltja hozzá fűzött reményeket.

Kolarov nem rossz, de én továbbra is tartom ha jön ezzel kinyírjuk Santont..

Simán lehozná Davide és Chivu baloldalt, jó persze mindjárt jön valaki sokat voltak sérültek idén, de ez benne van.. Nem gondolta senki hogy Chivu ilyen szerencsétlen módon jár, vagy Davide.. Chivu nem rossz baloldalon, főleg utóbbi időben már kezdett belejönni. Davide még év elején kicsit bizonytalan volt, aztán megsérült és miután visszatért már ujra a régi volt, csak pechére rásérült a térdére, de már asszem megműtötték, nyáron végig csinálja az alapozást, és reméljük több gondja nem lesz vele. És még ott van Capitano aki szintén tanárian lehozza a baloldalt ha nincs más..

Bár lehet 4-2-3-1-be szélsőnek jön Kolarov az is lehet, a lazioban is kp mióta Reja az edző. Mondjuk Davide is megállná szélső kpént a helyét, ő maga nyilatkozta hogy jobbszélső középpályásként kezdte, aztán a egy sérülés miatt a primaverában jobbhátvédet kellet játszania és ott ragadt, a felnőtt csapatba meg balhátvéd. Univerzális játékos, szélen gyakorlatialg ő is bevethető mindenhol.
Marco

Egyetrtek Tommyval, semmi bajom Kolarovval de sztem is Santon fogja látni a kárát, kp-ra meg nem érzem őt elég jónak, azon kivűl h bomba lövései vannak sztem kp-n több kell.

Faraoni-ba én is bízok ha már ilyen nagy igéretnek tartják és rem visszajön majd Bonucci is, pár évig meg lenne oldva a védelem.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ez a Kolarov igazolás akkor lesz igaz, ha Mourinho marad, ha nem, és jön mondjuk Zenga biztos olaszosítás lesz a cél, akkor más igazoláspolitikánk lesz.
benito92

Középpályára hoznám énis, nem kellene neki szélső védőt játszania, de ha bármi gáz lenne valamelyik szélső védőnkkel nem kellene feltétlenül Capitanot hátratolni. Szerintem semmivel nem rosszabb játékos mint Mariga vagy Motta (de ez csak magánvélemény) vele szemben kicsit elfogult vagyok :)
Tommy

DSanton39 írta:ez a Kolarov igazolás akkor lesz igaz, ha Mourinho marad, ha nem, és jön mondjuk Zenga biztos olaszosítás lesz a cél, akkor más igazoláspolitikánk lesz.

De nem hinném hogy jönne Walter, nem írtak erről semmit.

1-2 olaszt azért igazolhatnánk a nyáron.. A Bonucci-Ranocchia duóra mindenképp lekéne csapni, egyik jöhetne egyből, másikat meg még kölcsönadnám 1 évre, és utána visszavonul Mátrix jöhet vissza, és sztem Cordoba a nyáron elmegy a Citybe. Lúcio-Samuel kettős meg világklasszis, de még 2-3 év van bennük klasszis szinte. Kpra kéne Muntari helyett egy játékos, és egy Sneijder helyettes aki bírja a padozást is. Ireland nem lenne rossz.. Meg Balotelli helyére valaki. Nagy átalakítások nem kellenek mert ez a keret nagyon jó, védelem szorul fiatalításra, és kpre kell 2 ember, és Balotelli helyére valaki. Tevez jó lenne. :D
Marco

Tommy írta:
DSanton39 írta:ez a Kolarov igazolás akkor lesz igaz, ha Mourinho marad, ha nem, és jön mondjuk Zenga biztos olaszosítás lesz a cél, akkor más igazoláspolitikánk lesz.

De nem hinném hogy jönne Walter, nem írtak erről semmit.

1-2 olaszt azért igazolhatnánk a nyáron.. A Bonucci-Ranocchia duóra mindenképp lekéne csapni, egyik jöhetne egyből, másikat meg még kölcsönadnám 1 évre, és utána visszavonul Mátrix jöhet vissza, és sztem Cordoba a nyáron elmegy a Citybe. Lúcio-Samuel kettős meg világklasszis, de még 2-3 év van bennük klasszis szinte. Kpra kéne Muntari helyett egy játékos, és egy Sneijder helyettes aki bírja a padozást is. Ireland nem lenne rossz.. Meg Balotelli helyére valaki. Nagy átalakítások nem kellenek mert ez a keret nagyon jó, védelem szorul fiatalításra, és kpre kell 2 ember, és Balotelli helyére valaki. Tevez jó lenne. :D

Nekem tökéletes lenne akiket felsoroltál, talán annyi h én nem küldeném el Balo-t, bár elfogult vaok és tuti h menni fog, de Tevez tényleg nagyon jó lenne, és hallottam is róla pletykákat velünk kapcsban.
benito92

Tevez tökéletes lenne csatárposztra, pont egy ilyen ember kell Mario helyére aki hajt mint az állat. Jól cselez, össze vissza kavargattya a védőket, gyors, mokány felépítésű, és gólerős
Kreff

Hozzászólás Szerző: Kreff »

Mint újonc a fórumon, üdvözlök minden Interistát! :D

Remélem a nyáron Mourinho újabb minőségi igazolásokkal építi tovább a keretet. A Bonucci-Ranocchia duóra remélem lecsapunk, ők a jövő ígéretei, akik a jelenlegi csapat nagy erősségei lehetnének és nagyon szívesen látnám a csapatban az Montlivo és Quagliarella, akik amellett h nagyon jó játékosok, a keret "oalsztalanága" miatt fanyalgókat is elhallgattatnák egy időre. Sztem őket egyenként 20-25 millióért lehetne megvenni. Balhátvéd posztra remélem a Kolarov-Vargas kettős közül elhozzuk az egyiket (inkább utóbbbit), középre meg egy megbízható helyettest, aki bármikor képes beugrani Lucio vagy Samuel helyére és később is számíthatunk rá. A nyár nagy dobása meg remélem Fabregas személyében fog érkezni, aki a maga remek labdérzékével, a pályán való jó látásával és szervezőképességével hosszú távon is nagy erőssége lehet a csapatnak. Érte egy 40 millió körüli összeg már biztos Wengert is biztos elgondolkodtatná, ha csak belegondol h hány 15-20 éves libanoni meg etióp tehetséget vehet belőle. :D
Riky11

Szervusz Kreff! :)

Az uccsó mondatod nagyon tetszett! :P
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

.
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Én is úgy gondolom, hogy azért legalább 4 vagy 5 olasz játékos lehetne a csapatba.Nem kéne benne lenniük a kezdőben, de legalább ott lennének:), én is úgy gondolom, hogy olasz csapat, tehát pár hazai játékos elférne. Balotellit meg nem kéne eladni, ma is próbált bizonyítani a Roma elleni találkozón.Tény, hogy elég flegmán viselkedik,de ma már nem csak sétált a pályán.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

A bal oldalt hagyjuk csak úgy ahogy van! Nem kell ide Kolarov vagy Vargas, majd elvégzi a kis Davide a feladatát. Vagy éppen Chivu, esetleg Zanetti. Minőségi játékosok, Kolarov maradhat a Lazionál, megvagyunk nélküle, és a Lazionak is jót tesz, ha marad.
Ha Balo megy, mert el akar menni, vagy mert kibasszák, akkor oda jöhet nagyon-nagyon sok játékos közül valaki, de ha Mario marad, és megzabolázza valaki, akkor azt mondom maradjon, és ne tőle legyen hangos a sajtó, de mindenképpen kell egy szélsőcsatár.
Jöjjön Cesc, védelembe Criscito, előre meg akárki ebből a halmazból:
Cassano, Hazard, Tevez, Jovetic, Cavani, Rossi, Agüero, Lavezzi, Marin, esetleg a kegyvesztett Robinho.
És azért Veloso is sepregethet :)
DaNi

Azért Robinhot érdemes lenne kikukázni a Cityből :!: Anno aszem 30-ért vették most szerintem 20-nál nem ér többet :!: De ettől függetlenül nem hiszem ,hogy elfelejtett volna játszani
Tommy

Nem kell egy új Adriano..

Rengeteg baj van vele, inkább Tevez vagy Cassano.
DaNi

Szerintem Mou tudná kezelni Robinhot :!: De azért a legjobban Cassanonak örülnék :mrgreen:
sandor mate

Hozzászólás Szerző: sandor mate »

Robinho mondta, hogy jól érzi magát Brazíliába és nem akar vissza jönni Európába!
Meg szerintem Tevez jobb lenne!
erixs

Most olvastam, hogy a Tuttosport szerint Marco Branca találkozott Pierpaolo Triulzival - Edinson Cavani ügynökével, hogy elôkészítsék az átigazolást.
Az uruguayi csatár szerzôdésében 23 millió euros lelépési összeg szerepel, de Branca dolgozik rajta, hogy lényegesen kedvezôbb áron tudjuk megszerezni nyáron a Palermo-tól. Cavani szerzôdése 2011 nyarán lejár a sziciliai csapatnál, ugyhogy ha még akarnak érte egy viszonylag nagyobb összeget kapni, akkor el kell nyáron engedniük. Bár attól is függ, hogy elérik-e a BL indulás jogát, ezesetben lehetséges, hogy megtartják Cavanit. A TuttoMercatoWeb elég ködösen fogalmaz: Cavani és Pastore is (1 év múlva) az Interé lehet..?

A cikk továbbá kitér Quaresma távozására is, ô valószínüleg a török Besiktas csapatába igazol nyáron.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erixs 2010.05.06. 12:36-kor.
Marco

Pastore jöhetne, Cavani hát nem tom nem rossz játékos, és jó szezonja van, de nem vaok benne biztos nem-e járnánk úgy vele mint a Juve Amaurival.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Cavani egy nulla. Elbőgöm magam ha leigazoljuk.
Válasz küldése