Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: Kezdő 11, irány a pálya (Taktikai elképzelések)
zaratet pedig bekéne építeni, ő egy josé alatt aranylabdás lehetne 1-2 éven belül. embertelen jó képességei vannak
- Süti
Meg elképesztően gyenge feje a játékhoz, ami sokszor elég nagy önbizalommal párosul.
Kedvelem őt, jó igazolásnak tartom eddig, de még sokat kellene fejlődnie, hogy az lehessen belőle amit írtál.
Kedvelem őt, jó igazolásnak tartom eddig, de még sokat kellene fejlődnie, hogy az lehessen belőle amit írtál.
- Audipower
Azért Zarate már elég sokat visszavett az önzőségéből, mióta itt van nálunk. Bologna ellen már láttam tőle pár kényszerítőzést(Milito-val is akart kényszerítőzni, csak nem tette neki a zsugát Diego), ami azért már valami.
Sztem csak idő kell neki és az, hogy olyan spílerek mellett tanuljon, mint Sneijder.
Majd Zanetti beleveri a fejébe, hogy ő van a csapatért és nem a csapat ő érte.
Remélem nagy játékos lesz belőle az Internél. A képességei meg vannak hozzá.
A kezdőm a Lille elleni meccsre:
4-3-1-2:
J.Cesar-Maicon,Lució,Chivu,Zanetti-Stankovic,Cambi,Obi-Sneijder-Zarate,Milito(Pazzini)
Nagatomo-t én kihagynám a 0 védekezése miatt.
Az egyik csatárposzt nálam még kérdéses, mert Milito és Pazzo is nagyon gyenge formában vannak, bár Pazzo bármikor képes egyet bekotorni 2 m-ről.
Forza Inter!!!
Sztem csak idő kell neki és az, hogy olyan spílerek mellett tanuljon, mint Sneijder.
Majd Zanetti beleveri a fejébe, hogy ő van a csapatért és nem a csapat ő érte.
Remélem nagy játékos lesz belőle az Internél. A képességei meg vannak hozzá.
A kezdőm a Lille elleni meccsre:
4-3-1-2:
J.Cesar-Maicon,Lució,Chivu,Zanetti-Stankovic,Cambi,Obi-Sneijder-Zarate,Milito(Pazzini)
Nagatomo-t én kihagynám a 0 védekezése miatt.
Az egyik csatárposzt nálam még kérdéses, mert Milito és Pazzo is nagyon gyenge formában vannak, bár Pazzo bármikor képes egyet bekotorni 2 m-ről.
Forza Inter!!!
- brecsinho
Ugy tunik kozepre csak Chivu marad Lucio melle, balhatvedben nalam is necces Naga, lehet Capitanot kene betenni es jobbra meg a 2 brazilt?
Cesar-Maicon-Lucio-Chivu-Zanetti-Jonathan-Cambiasso-Motta-Sneijder-Zarate-Pazzini
Meglatjuk mit talal ki Tinkerman, kene a gyozelem nagyon...
Forza Inter!!
Cesar-Maicon-Lucio-Chivu-Zanetti-Jonathan-Cambiasso-Motta-Sneijder-Zarate-Pazzini
Meglatjuk mit talal ki Tinkerman, kene a gyozelem nagyon...
Forza Inter!!
- hvmetal
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Defenders: 6 Lucio, 13 Maicon, 16 Luca Caldirola, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig;
Strikers: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.
Defenders: 6 Lucio, 13 Maicon, 16 Luca Caldirola, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig;
Strikers: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.
- PellerG
A hírek szerint lehet h. Cambiasso játszik majd hátul Lucio mellett. Nem feltétlen ellenzem, Chivutól ott középen nagyon félek a Milan+Schalke elleni 5 nap alatt mutatott teljesítménye óta. Igaz, hogy akkor a kp gyengülne, de Deki játszott ott már Mou kezdeti időszakában, és nem volt vészes.
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Cambiasso,Nagatomo(Chivu)-Zanetti,Stankovic,Obi-Sneijder-Zarate,Milito
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Cambiasso,Nagatomo(Chivu)-Zanetti,Stankovic,Obi-Sneijder-Zarate,Milito
- hvmetal
Benitez alatt játszott már k.hátvédet. nem volt valami magabiztos. masszív középpálya nem árt,különben szétfutnak
Obinak,Sneijdernek örülök
Jonathant minek vettük meg?
- bodimiki7
hvmetal írta:Benitez alatt játszott már k.hátvédet. nem volt valami magabiztos. masszív középpálya nem árt,különben szétfutnak
Ha jól rémlik Mourinho alatt is az első pár meccsen, ott azért nem játszott rosszul, persze kiemelkedően se, de ha tud majd egy szürke átlagot hozni problémák nem lehetnek. A középpályát meg majd Muntari stabilizálja.
Benitez alatt meg az egész csapat bizonytalan volt.
Jonathan nekem is kérdés. Maicont szerintem eladjuk télen, így akkor szabadulhat egy hely.
- Marco
Remélem így h felépült Motta nem veszi el a lehetőséget Obitól, félek h ezekután perceket ha kapni fog.
- PellerG
Inter-Chievo nálam:
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Chivu,Zanetti-Stankovic,Cambiasso,Obi-Sneijder-Zarate,Pazzini
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Chivu,Zanetti-Stankovic,Cambiasso,Obi-Sneijder-Zarate,Pazzini
- alwin91
Poli rendben van már? Kíváncsi lennék rá, ha már itt van 2 hónapja 
- Festa
Ranieri names 21-man squad for Inter v Chievo
Saturday, 22 October 2011 12:58:23
APPIANO GENTILE - Claudio Ranieri has named 21 players in the matchday squad for Inter v Chievo, the Nerazzurri's 2011/12 Serie A Week 8 fixture taking place tomorrow, Sunday 23 October 2011, at the Stadio Giuseppe Meazza in San Siro (15:00 kick-off).
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 26 Cristian Chivu, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 77 Sulley Muntari;
Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.
Muntari még mindig a keretben.Viszont küzel már a január.
Szerintem ,holnap meglesz az első hazai győzelmünk .így októberben mondjuk már ideje.
APPIANO GENTILE - Claudio Ranieri has named 21 players in the matchday squad for Inter v Chievo, the Nerazzurri's 2011/12 Serie A Week 8 fixture taking place tomorrow, Sunday 23 October 2011, at the Stadio Giuseppe Meazza in San Siro (15:00 kick-off).
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 26 Cristian Chivu, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 77 Sulley Muntari;
Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.
Szerintem ,holnap meglesz az első hazai győzelmünk .így októberben mondjuk már ideje.
- alwin91
Festa írta:Ranieri names 21-man squad for Inter v Chievo
Viszont se Poli, se Ranocchia. :S
- kiscivis
És ezen mi lep meg? Poli sérült, valószínűleg Rano is.
- interfan
Chivu játéka kérdéses, ranieri pedig nem akar kockáztatni, így vagy cordoba vagy pedig caldirola kezdhet a védelem közepén.
(4-3-1-2) J. Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba (Caldirola), Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Obi; Sneijder; Zarate. Pazzini.
(4-3-1-2) J. Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba (Caldirola), Nagatomo; Zanetti, Cambiasso, Obi; Sneijder; Zarate. Pazzini.
- Marco
Remélem Obi tényleg kezdeni fog, és hát mivel Cordoba se a régi már, nincs nagy különbség közte és Cardirola között, szóval inkább egy fiatal kezdjen.
- DaNi
-----------J. Cesar
Maicon--Lucio--Caldirola--Zanetti
----Motta--Cambi--Obi
------------Snejder
-----Zarate--------Castaignos
Ha minden féle képpen pihentetni akarja Pazzot akkor inkább a holland játszon mint milito szerintem Castaignos többet hozzá tudna tenni a játékhoz.
Maicon--Lucio--Caldirola--Zanetti
----Motta--Cambi--Obi
------------Snejder
-----Zarate--------Castaignos
Ha minden féle képpen pihentetni akarja Pazzot akkor inkább a holland játszon mint milito szerintem Castaignos többet hozzá tudna tenni a játékhoz.
- tabi.csaba
J.Cesar
Maicon,Lucio,Chivu,Nagatomo
Zanetti,Cambiasso,Sztankovics,Sneider
Milito,Zarate ez lesz a kezdő!8 védekező játékossal sok jóra ne számítsunk,de ne legyen igazam.Sztankovicsot nem játszatnám,keveset fut!
Maicon,Lucio,Chivu,Nagatomo
Zanetti,Cambiasso,Sztankovics,Sneider
Milito,Zarate ez lesz a kezdő!8 védekező játékossal sok jóra ne számítsunk,de ne legyen igazam.Sztankovicsot nem játszatnám,keveset fut!
- DaNi
----------Castellazzi
Maicon--Lucio--Chivu--Zanetti
---Jonathan--Cambi--Obi
------------Sneijder
-------Pazzini--Zarate
---Jonathan--Cambi--Obi
------------Sneijder
-------Pazzini--Zarate
- Inter101
DaNi írta:----------Castellazzi
---Jonathan--Cambi--Obi
------------Sneijder
-------Pazzini--Zarate
Ez igy nem lenne rossz, de szerintem biztos hogy nem ez lesz. Szerintem Motta játszani fog majd(ha nem sérült), Jonathan meg biztos nem fog. Nagyon remélem hogy felpörögnek a srácok és végre szereznek nekünk egy szép estét! Forza INTER!!!
- sorger=giallo
Így legyen!DaNi írta:----------Castellazzi
---Jonathan--Cambi--Obi
------------Sneijder
-------Pazzini--Zarate
FORZA INTER!!!
- jakupecs
Luca Castellazzi
Maicon, Lucio, Cristian Chivu, Zanetti
Muntari, Cambiasso, Obi
Sneijder
Pazzini, Zarate
Most biztos sok embernek nem tetszik Muntari, de szerintem ezen a meccsen felszántaná a pályát. Mindig is egy hajtós játékos volt, csak kicsit ostoba.... Most nem hibázna, nekem az szimpatikus volt benne, hogy állandóan hajtott, attól függetlenül, h szapulta mindenki.
A kis japót meg el kéne felejteni tényleg. Azt én sem értem Jonathant miért mellőzzük. Sokkal több van benne.
Este nyerni kell!!!
Maicon, Lucio, Cristian Chivu, Zanetti
Muntari, Cambiasso, Obi
Sneijder
Pazzini, Zarate
Most biztos sok embernek nem tetszik Muntari, de szerintem ezen a meccsen felszántaná a pályát. Mindig is egy hajtós játékos volt, csak kicsit ostoba.... Most nem hibázna, nekem az szimpatikus volt benne, hogy állandóan hajtott, attól függetlenül, h szapulta mindenki.
A kis japót meg el kéne felejteni tényleg. Azt én sem értem Jonathant miért mellőzzük. Sokkal több van benne.
Este nyerni kell!!!
- PellerG
Nee! Muntariról engem nem lehet meggyőzni semmivel sem. Felszántaná a pályát, csak épp agyatlanul, közben folytogatva 1-2 ellent, a piros lappal félemlítve minket.
Ha tényleg 4-4-1-1 lesz, mint ahogy az most várható, akkor én így kezdenék:
Castellazzi-Maicon,Lucio,Chivu,Zanetti-Jonathan,Stankovic,Cambiasso,Obi-Sneijder-Pazzini
Fcinternews-on jó volt visszanézni a 2 Inter-Juvét még Joséval, a 2-0-nál milyen kontratámadásaink voltak, jó nézni, tele volt erővel a csapat
Ha tényleg 4-4-1-1 lesz, mint ahogy az most várható, akkor én így kezdenék:
Castellazzi-Maicon,Lucio,Chivu,Zanetti-Jonathan,Stankovic,Cambiasso,Obi-Sneijder-Pazzini
Fcinternews-on jó volt visszanézni a 2 Inter-Juvét még Joséval, a 2-0-nál milyen kontratámadásaink voltak, jó nézni, tele volt erővel a csapat
- hvmetal
most komolyan,mi a f.szt akarunk mi vhol is?
Maiconnak lesz 2 jó beadása,Obi cselez lefut majd embereket,olyan mint Capitano.csupa szív,de beadni nem tud.
Obi-Sneijder-Pazzini,miből lövünk gólt? 11-es,szabad,szöglet?
de még 2 csatárral is ez a csapat 1gólt bír..ahogy azt az utóbbi meccseink is mutatják
kapd be Branca és a többi okos .. 2-3 használható támadónk van 2011ben

Maiconnak lesz 2 jó beadása,Obi cselez lefut majd embereket,olyan mint Capitano.csupa szív,de beadni nem tud.
Obi-Sneijder-Pazzini,miből lövünk gólt? 11-es,szabad,szöglet?
de még 2 csatárral is ez a csapat 1gólt bír..ahogy azt az utóbbi meccseink is mutatják
kapd be Branca és a többi okos .. 2-3 használható támadónk van 2011ben
- interfan
Keret a lille ellen:
Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 72 Riccardo Melgrati;
Defenders: 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan;
Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.
Megsérült nagatomo is, ami annyiban jó hír hogy végre nem játszik. Viszont visszatért samuel és ranocchia is. Zanetti a védelem szélen játszik majd, kérdés melyik szélen. Eddig ez a 2 verzió van a meccsre.
4-3-1-2
Castelazzi, jonathan, lucio, ranocchia, zanetti, cambiasso, motta, obi, sneijder, zarate, milito.
Az egyik lehetőség, a másik pedig
Castelazzi, zanetti, lucio, ranocchia, chivu, cambiasso, motta, obi, sneijder, zarate, milito.
Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 72 Riccardo Melgrati;
Defenders: 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan;
Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.
Megsérült nagatomo is, ami annyiban jó hír hogy végre nem játszik. Viszont visszatért samuel és ranocchia is. Zanetti a védelem szélen játszik majd, kérdés melyik szélen. Eddig ez a 2 verzió van a meccsre.
4-3-1-2
Castelazzi, jonathan, lucio, ranocchia, zanetti, cambiasso, motta, obi, sneijder, zarate, milito.
Az egyik lehetőség, a másik pedig
Castelazzi, zanetti, lucio, ranocchia, chivu, cambiasso, motta, obi, sneijder, zarate, milito.
- graziejosé
Szerintem is valami hasonló lesz/kéne, bár nem hiszem, hogy Zanettit hátra rakja, ha eddig nem tette. Főleg, hogy rohadt jó volt a juve ellen Maicon előtt, jó volt látni, hogy azon az oldalon megmozdulása nem volt az ellenfélnek, egy támadást nem vezettek (mert nem tudtak), az más kérdés sajnos, hogy a másik oldalon azt csináltak amit akartak..
Örülök, hogy Nagatomo a keretben sincs, Serie B középcsapat szint.
Örülök, hogy Nagatomo a keretben sincs, Serie B középcsapat szint.
- PellerG
Sztem ez lesz:
Castellazzi-Jonathan,Lucio,Samuel,Chivu-Zanetti,Motta,Cambiasso-Sneijder-Zarate,Milito
A Motta-Cambiasso poszttcserés felállás bekavarhat szokás szerint, így mégjobban kiütközik a lassúság a kp-án, a Lille meg amúgy is gyors csapat.
Castellazzi-Jonathan,Lucio,Samuel,Chivu-Zanetti,Motta,Cambiasso-Sneijder-Zarate,Milito
A Motta-Cambiasso poszttcserés felállás bekavarhat szokás szerint, így mégjobban kiütközik a lassúság a kp-án, a Lille meg amúgy is gyors csapat.
- sorger=giallo
Én így küldeném ki a srácokat:
Castellazzi
Jonathan, Lucio, Samuel, Zanetti
Stankovic, Cambiasso, Obi
Sneijder
Zarate, Pazzini
FORZA INTER!!!
Castellazzi
Sneijder
Zarate, Pazzini
FORZA INTER!!!
- hvmetal
sorger=giallo írta:Én így küldeném ki a srácokat:
Castellazzi
Sneijder
Zarate, Pazzini
FORZA INTER!!!
kezdjünk Militoval,mert az örg tuti leviszi akkor Zaratet 2.felesbe. Obi meg jöhet,ha Drago kifulladt.
ez jó lenne,kár,hogy az összes edző Chivu fóbiás
jah ok,én Mottát olvastam Obi helyett
- sorger=giallo
Fóbiás? Mindegyik játszatta Chivut...hvmetal írta:kár,hogy az összes edző Chivu fóbiás
FORZA INTER!!!
- PellerG
Inter: 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 5 Stankovic, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 28 Zarate, 22 Milito.
A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 11 Alvarez, 20 Obi, 23 Ranocchia, 42 Jonathan, 48 Crisetig.
Allenatore: Claudio Ranieri.
Ne legyen igazam, de tartok tőle, hogy lesznek gondjaink a középpályán, sebességben.
Jonathant sok értelme volt eddig leigazolni, még ilyenkor sem fér oda, ha 2 ember is kidőlt a posztján.
A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 11 Alvarez, 20 Obi, 23 Ranocchia, 42 Jonathan, 48 Crisetig.
Allenatore: Claudio Ranieri.
Ne legyen igazam, de tartok tőle, hogy lesznek gondjaink a középpályán, sebességben.
Jonathant sok értelme volt eddig leigazolni, még ilyenkor sem fér oda, ha 2 ember is kidőlt a posztján.
-
RenciDavid
9db 30 év feletti játékos a kezdő 11-ben ez megint csodás lesz... sok jót nem várok...
Amúgy szerintem nekünk van a legöregebb keretünk a bl főtáblán...
Amúgy szerintem nekünk van a legöregebb keretünk a bl főtáblán...
- PellerG
Inter-Cagliari:
Goalkeepers : 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 37 Marco Davide Faraoni, 42 Jonathan, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 4 Javier Zanetti.
Midfielders: 11 Ricardo Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 29 Coutinho, 8 Thiago Motta, 20 Joel Obi, 18 Andrea Poli, 10 Wesley Sneijder, 5 Dejan Stankovic.
Forwards: 30 Luc Castaignos, 22 Diego Milito, 7 Giampaolo Pazzini, 28 Mauro Zarate
Nálam:
Julio Cesar-Jonathan,Ranocchia,Samuel,Zanetti-Stankovic,Cambiasso,Motta-Sneijder-Zarate,Pazzini/Milito
Goalkeepers : 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 37 Marco Davide Faraoni, 42 Jonathan, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 4 Javier Zanetti.
Midfielders: 11 Ricardo Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 29 Coutinho, 8 Thiago Motta, 20 Joel Obi, 18 Andrea Poli, 10 Wesley Sneijder, 5 Dejan Stankovic.
Forwards: 30 Luc Castaignos, 22 Diego Milito, 7 Giampaolo Pazzini, 28 Mauro Zarate
Nálam:
Julio Cesar-Jonathan,Ranocchia,Samuel,Zanetti-Stankovic,Cambiasso,Motta-Sneijder-Zarate,Pazzini/Milito
-
R9.
Julio Cesar-Jonathan,Ranocchia,Samuel,Zanetti-Alvarez,Cambiasso,Motta-Coutinho-Zarate,Pazzini
- internaZIOnaLe
R9. írta:Julio Cesar-Jonathan,Ranocchia,Samuel,Zanetti-Alvarez,Cambiasso,Motta-Coutinho-Zarate,Pazzini
Nálam szintén ez lenne a kezdő, annyi változással, hogy én Motta helyén megnézném mit tud Poli!
-
R9.
- dellarocco
és ki védekezne? 
- sorger=giallo
Nálam: Julio Cesar, Jonathan, Ranocchia, Samuel, Zanetti, Cambiasso, Obi, Sneijder, Coutinho, Zarate, Pazzini
Csereként jöhetne többek között Poli, rá szerintem már sokan kíváncsiak vagyunk...
FORZA INTER!!!
Csereként jöhetne többek között Poli, rá szerintem már sokan kíváncsiak vagyunk...
FORZA INTER!!!
- hvmetal
Cesar-Jonathan-Ranocchia-Samuel-Zanetti-Cambiasso-Alvarez-Motta-Coutinho-Zarate-Milito
Militonak adnék 2meccset kezdőként,hátha történt valami a góljával,szépen búcsúzhasson.
Alvarez is biztató volt a Lille ellen,nem tenne jót neki ha megint nem játszana.
Sneijdernek kva fontos volt sérülés veszéllyel vállalni és majdnem végig nyomni a németek elleni barátságost,így én a kis mikrofon fejűt kezdetném.ha már nem rinyál minden faultnál,többet nyújtott mint az utóbbi hetek hollandja.
Pazzo ide cserének,hajrában nyerő ember lehet.
Militonak adnék 2meccset kezdőként,hátha történt valami a góljával,szépen búcsúzhasson.
Alvarez is biztató volt a Lille ellen,nem tenne jót neki ha megint nem játszana.
Sneijdernek kva fontos volt sérülés veszéllyel vállalni és majdnem végig nyomni a németek elleni barátságost,így én a kis mikrofon fejűt kezdetném.ha már nem rinyál minden faultnál,többet nyújtott mint az utóbbi hetek hollandja.
Pazzo ide cserének,hajrában nyerő ember lehet.
- Süti
hvmetal írta:Militonak adnék 2meccset kezdőként,hátha történt valami a góljával,szépen búcsúzhasson.
Búcsuzik???
-
Injoc
sorger=giallo írta:Nálam: Julio Cesar, Jonathan, Ranocchia, Samuel, Zanetti, Cambiasso, Obi, Sneijder, Coutinho, Zarate, Pazzini
FORZA INTER!!!
A múltkor én is kacsintgattam egy 4-2-3-1 felé, de szerintem Ranieri nem fogja ebben a felállásban pályára küldeni a csapatot...Másrészt szerintem Obi kevés lenne Cambiasso mellé, mondjuk ha Zanettivel megcserélnénk az már más tészta...
- hvmetal
Süti írta:hvmetal írta:Militonak adnék 2meccset kezdőként,hátha történt valami a góljával,szépen búcsúzhasson.
Búcsuzik???
off:
ha kapunk érte egy 7milliós ajánlatot a PSG-től vagy a Marseilletől én eladnám.felszabadul a 4,5milliós fizuja
szval remélem erre a pár meccsre összekapja magát
- PellerG
Trabzon-Inter:
Julio Cesar-Zanetti,Lucio,Samuel,Chivu-Cambiasso,Motta-Zarate,Coutinho,Obi-Milito/Pazzini??
Julio Cesar-Zanetti,Lucio,Samuel,Chivu-Cambiasso,Motta-Zarate,Coutinho,Obi-Milito/Pazzini??
- DaNi
Trabzon-Inter:
-----------------JC
Jonathan--Lucio--Rano--Zanetti
-----Alvarez--Cambi--Motta
--------------Coutinho
---------Zarate-----Pazzini
-----------------JC
Jonathan--Lucio--Rano--Zanetti
-----Alvarez--Cambi--Motta
--------------Coutinho
---------Zarate-----Pazzini
- sorger=giallo
Nálam ez lenne a kezdő a törökök ellen: J. Cesar, Jonathan, Lucio, Samuel, Zanetti, Motta, Cambiasso, Obi, Coutinho, Zarate, Pazzini
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
Injoc
----------------J.C
Jonathan--Lucio-- Samuel-- Zanetti
--Stanko-- Cambiasso-- Motta
------Coutinho--Ricky
------------ Pazzo
Jonathan--Lucio-- Samuel-- Zanetti
--Stanko-- Cambiasso-- Motta
------Coutinho--Ricky
------------ Pazzo
- hvmetal
holnapra várható kezdő:
-------------Julio Cesar-------------
Zanetti--Ranocchia----Samuel----Chivu
/Nagatomo
----------------Motta--------------------
Alvarez----Stankovic---Cambiasso--Coutinho/Zarate
--------------Pazzini------------
-------------Julio Cesar-------------
Zanetti--Ranocchia----Samuel----Chivu
----------------Motta--------------------
Alvarez----Stankovic---Cambiasso--Coutinho/Zarate
--------------Pazzini------------
- sorger=giallo
Ez így nem is rossz, csak egy picit változtatnék rajta: J. Cesar, Jonathan, Ranocchia, Samuel, Zanetti, Cambiasso, Stankovic, Alvarez, Coutinho, Zarate, Pazzini
4-2-3-1
FORZA INTER!!!
4-2-3-1
FORZA INTER!!!
- PellerG
Siena-Inter nálam:
Julio Cesar-Nagatomo,Ranocchia,Samuel,Zanetti-Alvarez,Cambiasso,Motta,Obi-Zarate,Milito
4-2-2-2-t játszatnék, a széleken érzek esélyt, Alvarez passzai és Obi gyorsasága miatt.
Julio Cesar-Nagatomo,Ranocchia,Samuel,Zanetti-Alvarez,Cambiasso,Motta,Obi-Zarate,Milito
4-2-2-2-t játszatnék, a széleken érzek esélyt, Alvarez passzai és Obi gyorsasága miatt.
-
Injoc
Nem értem miért fél Ranieri, Jonathan szerepeltetésétől...én biztos vele kezdenék a jobb oldalon
Rickynek szintén a kezdőben van a helye..
-------------JC
Jonathan-Rano-Samu-Zanetti
Stanko-Cambi-Motta
----Alvarez-Zarate
--------Milito---
Rickynek szintén a kezdőben van a helye..
-------------JC
Jonathan-Rano-Samu-Zanetti
Stanko-Cambi-Motta
----Alvarez-Zarate
--------Milito---