A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interjani

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: interjani »

Tegnap a Sneijder---Pazzini cserénél mondom magamban milyen tökös kislegény lett ez a Ranieri hogy beválalja a 3 csatárt,erre rögtön utána Forlan---Cordoba.
:)
Ebben az edzőbuktatásban lehet van valami.Érdekes hogy már a 4. edző röpke másfél év alatt.Személyes véleményem szerint nem biztos hogy Ranieri elküldése megoldaná a dolgokat.
Minden tiszteletem a Bl győztes csapatnak,de abból a sikerből már lehet megélni.
Néhány játékos felett már nagyon eljárt a kor,és a 2 évvel ezelőtti sikerre való tekintettel ne legyen már bérelt helye a kezdőben.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Moratti visszatért milánóba, és a mai késő délutáni órákban, vezetőségi értekezlet volt. A téma ranieri jövője volt, a résztvevők moratti, branca és auslio.
A fejlemények pedig azok hogy ranieri marad továbbra is az inter edzője. Most azt írják morattiek megakarják várni a catania meccset, és nem akarnak edzőt váltani. Félnek figo rutintalanságától, rajta kívül még zenga lehet képben mint jelölt, de persze baresi segitségével mindkettő.
Ami a lényeg hogy nagyon kiakarják már húzni ranierivel az évégét.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73213
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Értekezlet, susmus, az kell... Ha lehet minél több...

FORZA INTER!!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Azért tényleg röhejes, hogy nyár óta ez megy. Havonta értekezlet vagy válságértekezlet. Összeül a vezetőség, élén a két okossal, Brancaval és Ausilioval, akikről azért szépen lassan kiderül, hogy nagyon nem állnak a posztjuk magaslatán. És egyre nevetségesebb döntések születnek. Kezdve a nem kell igazolnunk mert bajnokaink vannak. Folytatva a nem megfelelő edző idecsábításáért mindent megtenni(Bení, Gasp, de nekem Pep is necces 20 M-s fizuért, ha igaz persze). Télen veszek még 2 védekező középpályást, ahelyett, hogy az abszolút hiányposzt támadósorba néznék valakit. A tárgyalok Brazíliában Lucas elővásárlásáról, ahol amúgy körberöhögnek az ajánlatunkkal, de áll ez Casemirora vagy Damiaora is. Aztán azon is lehetne hosszan vitatkozni, hogy jobban járunk e most, ha megy vagy marad Ranieri.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Hogy ott tartunk, nincs aki leüljön az Inter padjára, az azért elég nagy szégyen. :?
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

sorger=giallo írta:Értekezlet, susmus, az kell... Ha lehet minél több...

FORZA INTER!!!

azért valaki poénból igazán felhozhatná Branca igazolásait. (tehetségek,újabb bajnokok érkezése:forlán,Zarate)
Ne legyen már akkora buli ezek az értekezletek neki se.
Castaignos,Biabiany,Coutinho(fizikuma miatt),Kharja,Zarate,Ranocchia .veretes névsor
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Érdekes, h a Lúció-Sneijder-Milito-Eto'o-Motta tengely leigazolásakor senki sem vette elő Brancát. Helyettük nézhettük volna Carvalhot, Decot meg az isten tudja még, h kiket...
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

kiscivis írta:Érdekes, h a Lúció-Sneijder-Milito-Eto'o-Motta tengely leigazolásakor senki sem vette elő Brancát. Helyettük nézhettük volna Carvalhot, Decot meg az isten tudja még, h kiket...

Végül is ez a munkája, hogy jól igazoljon. Egyszer sikerült, azóta sajnos nem a legelőnyösebb üzleteket kötöttük. Középszerű játékosok jöttek magas fizetésért.
El kell ismerni, hogy abban az évben minden igazolás bejött, de előtte és utána is voltak bakik bőven.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Coutinho abszolút nem volt rossz igazolás.befog érni ebben biztos vagyok.
az meg hogy hány kiló...Lucast hypeolja mindenki aztán ugyan olyan vékony mint Cou.
és meg vagyok győződve hogy Castagnios se lenne ennyire szar ha nem egy alapvetően nulla játékot produkáló csapatba kéne beilleszkednie 19 évesen, szal én őt se írnám le.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

szerintem még Kharja is megérte hogy félévre eljött kölcsönbe lőtt párgolt és még gólpasszokat is adott.
Komax

kiscivis írta:Érdekes, h a Lúció-Sneijder-Milito-Eto'o-Motta tengely leigazolásakor senki sem vette elő Brancát.

Azóta eltelt lassan 3év. Ők posztra érkeztek kérésre. Benitezt és Gasperinit egyáltalán nem segítették a vezetők az igazolásaikkal. CR alól is eladták Mottat. Guarin egyenlőre kérdőjel.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Dris írta:és meg vagyok győződve hogy Castagnios se lenne ennyire szar ha nem egy alapvetően nulla játékot produkáló csapatba kéne beilleszkednie 19 évesen, szal én őt se írnám le.

...és nem szélsőként kellene szerepelnie.talán 1 alkalom volt h. befejező-csatárt játszott,a Siena ellen...gól.
kiscivis

Komax írta:
kiscivis írta:Érdekes, h a Lúció-Sneijder-Milito-Eto'o-Motta tengely leigazolásakor senki sem vette elő Brancát.

Azóta eltelt lassan 3év. Ők posztra érkeztek kérésre. Benitezt és Gasperinit egyáltalán nem segítették a vezetők az igazolásaikkal. CR alól is eladták Mottat. Guarin egyenlőre kérdőjel.

Pont ezaz, h ők nem kérésre érkeztek. Nem őket akarta Mou, csak a vezetőség őket jobbnak látta, és mint látjuk bejött. És ha így nézed a dolgokat kb a posztokra mindenki megkapta az embereket, csak nem azokat akiket kértek. Benitez megkapta a szélsőjét Kuyt helyett, franc se gondolta, h egy jó szezon után Biabiany ilyen fos lesz. Mindenesetre lényegesen olcsóbb megoldás volt, mert ugye pénz nélkül nehéz igazolni... Gasperini is Palaciot akarta, igyekezett is a vezetőség, Preziosi nem engedett, jött a posztjára Zarate. Lehet, h Branca balfaszsága, h nem sikerült az argentint megszerezni, de Preziosi nem hülye és rendesen le akart minket húzni, közben meg lehet, h ő se mutatna itt többet mint Zarate. Az meg, h vki írta, h magas fizuért jöttek középszerek mutasson már nekem egy olyan fizetést az újak közt, ami összehasonlítható a régebbi igazolásainkkal? Éppenhogy alacsonyabbak az új emberek fizujai...Tény, h volt pár marhaság amit csináltak főleg Eto'o eladása, de ha nincs pénz úgy nehéz. Mindenesetre vicces, h egyesek már mindenhol keresik a hibát csak a csapatban nem. Lassan a gyúró jön, a szakács meg a kertész. Végülis ők nem futnak egy huzamban 30 métert, meg ők nem tudnak 2 méterre pontosan passzolni. A lényeg, h Branca sem egy szent, volt jópár hülye döntése, de pénz nélkül nehéz ezt a munkát végezni, az meg ugye most nincs. Azért meg ahogy a csapat az utóbbi időben játszik nem őt kell baszogatni, mert ha lenne egy Váczi Zolink, se lenne a többi játékos jobb formában.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

majd jönnek az arabok nyáron, megjön a szoctám és lesz pínz
hvmetal

kiscivis írta:Érdekes, h a Lúció-Sneijder-Milito-Eto'o-Motta tengely leigazolásakor senki sem vette elő Brancát. Helyettük nézhettük volna Carvalhot, Decot meg az isten tudja még, h kiket...

Nem tudom pontosan mióta Branca posztja az igazolás,de ránk mindig is jellemző volt a besülés.Kivétel a Mancini-José időszak. Durva,hogy mennyi pénz elment Keanekre.
Most se jó edző,se pénz és Pazzon kívül mindenki besült. Ez a Galliani stílus nem fekszik neki.(olcsón,padlón lévő sztárok-Ibra-Cassano-Bommenl) ami nem lenne gond,ha a fiatalokkal nem így lenne. Például Wengerék a PL-be(ami megkíván egy jó fizikumot) 1,max 1,5év alatt betudnak építeni 18-19éveseket,mi még mindig nem tudjuk felépíteni pl: Coutinhot. Biabiany helyett meg hozhatott volna egy verseny agárt is,mert futni a kutya is tud. Jovetic,Pastore,T.Silva a bizonyíték,hogy a Serie a-ban sem lehetetlen a fiatoknak.

off: Valamelyik billentyűt folyamatosan megnyomom,és olvashatatlanná kicsinyíti a hozzászólásokat.Mivel lehet visszanagyítani?
Ha valaki tudja írja már meg.Köszi
kiscivis

Thiago Silva már 25 éves volt mikor a milanhoz került. Ettől függetlenül értem mire gondolsz.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

hvmetal írta: Például Wengerék a PL-be(ami megkíván egy jó fizikumot) 1,max 1,5év alatt betudnak építeni 18-19éveseket

Azért Angiába ott egy komoly tartalék bajnokság ahol 8-10 ezren vannak nézők,én pl annak idején kinn voltam Arsenal-Pool' meccsen (magyarok miatt) 18 ezren voltak!
Ott a Liga kupa ahol vegyes csapatokat állítanak ki,adottak a körülmények h a saját nevelésű fiatalok erősödjenek.
Sztem az olasz foci saját magát nyírja ki ezzel a felfogással h előbb játszik egy "félholt" veterán mint egy tehetséges fiatal és ez ránk is jellemző
PellerG

Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

PellerG írta:http://www.goal.com/en/news/3947/omar-momani-cartoon-of-the-day/2012/02/28/2934411/cartoon-of-the-day-could-the-tinkerman-soon-be-out-in-the

Ez kurva jó! :lol: :D
Köszi, hogy belinkelted. :D
Majdnem lefordultam a székről. Ranieri arckifejezése minden pénzt megér.
Leonardo és Gasp nagyon kétségbeesetten néz be az ablakon, Rafa meg kb., mint aki leszarja, hogy kitették.
Komax

kiscivis írta:
Komax írta:

Pont ezaz, h ők nem kérésre érkeztek. Nem őket akarta Mou, csak a vezetőség őket jobbnak látta, és mint látjuk bejött. És ha így nézed a dolgokat kb a posztokra mindenki megkapta az embereket, csak nem azokat akiket kértek. Benitez megkapta a szélsőjét Kuyt helyett, franc se gondolta, h egy jó szezon után Biabiany ilyen fos lesz. Mindenesetre lényegesen olcsóbb megoldás volt, mert ugye pénz nélkül nehéz igazolni... Gasperini is Palaciot akarta, igyekezett is a vezetőség, Preziosi nem engedett, jött a posztjára Zarate. Lehet, h Branca balfaszsága, h nem sikerült az argentint megszerezni, de Preziosi nem hülye és rendesen le akart minket húzni, közben meg lehet, h ő se mutatna itt többet mint Zarate. Az meg, h vki írta, h magas fizuért jöttek középszerek mutasson már nekem egy olyan fizetést az újak közt, ami összehasonlítható a régebbi igazolásainkkal? Éppenhogy alacsonyabbak az új emberek fizujai...Tény, h volt pár marhaság amit csináltak főleg Eto'o eladása, de ha nincs pénz úgy nehéz. Mindenesetre vicces, h egyesek már mindenhol keresik a hibát csak a csapatban nem. Lassan a gyúró jön, a szakács meg a kertész. Végülis ők nem futnak egy huzamban 30 métert, meg ők nem tudnak 2 méterre pontosan passzolni. A lényeg, h Branca sem egy szent, volt jópár hülye döntése, de pénz nélkül nehéz ezt a munkát végezni, az meg ugye most nincs. Azért meg ahogy a csapat az utóbbi időben játszik nem őt kell baszogatni, mert ha lenne egy Váczi Zolink, se lenne a többi játékos jobb formában.
Egy szó mint száz most jön ki minden rossz a csapaton. Rossz vezetői döntések, gyenge kezű edzők, motiválatlan játékosok. Nyártól radikális változások kellenek, mert ha ugyanez az önámítás fog tovább folytatódni, akkor sokkal nagyobb lesz a pofára esés.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Tinker Bell immáron tuti marad nyárig. És így mi várhatjuk a nagy dobást, ami vagy eljön vagy nem...
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

[quote="Komax"Egy szó mint száz most jön ki minden rossz a csapaton. Rossz vezetői döntések, gyenge kezű edzők, motiválatlan játékosok. Nyártól radikális változások kellenek, mert ha ugyanez az önámítás fog tovább folytatódni, akkor sokkal nagyobb lesz a pofára esés.[/quote]

Szerinted ennél van/lehet még lejjebb ,lehet még ennél is nagyobb a " pofára esés " ??
Az elmúlt 8 tétmeccsből 7 vereség és egy döntetlen volt az "eredmény". Eközben 1 teljes hónapja egyetlen gólt sem szereztünk, szinte az összes kiesőjelölt (Lecce, Novara, Bologna) elvert bennünket, ráadásul az utóbbi kettő hazai pályán :twisted: Ilyen pocsék szériára én biztosan nem emlékszem, de könnyen lehet,hogy a csapat 104 éves történelmében sem fordult elő sok ilyen gyalázatos sorozat. :(
interfan

A mai napon nagyon sok cikk jelent meg villas boas inter kapcsolatról.
Guardiola valószínű csak álom marad az újságok szerint, de minden szakértő szerint AVB reálisan érkezhet, és egyre nagyobb a valószínűsége. Első számú célpontunk.
AVB kérdezték hogy lenne e a barca edzője, és ő erre azt mondta hogy nem, mert van egy komoly nagy projekt már a jövő évre neki. Az hogy ez a chelsea vagy más csapat ezt nem árulta el. Korábban elmondta hogy megtiszteltetés hogy az interel szóba hozták, és nagyon szép emlékeket őriz rólunk.
Ezeket a pletykákat tovább erősíti az, hogy mourinho szinte biztosan visszatér angliába. Ennek legvalószínűbb helyszine pedig a chealsea. De Boast nyáron legkésőbb valószínű menesztik avb-t.
Guardiola minden bizonnyal még marad a barcába, tehát ő kilőve. A gazzetta még leírta hogy kik jöhetnének nyáron. Boas az első számú jelölt, de ha mégse jönne érkezhetne blanc.
PellerG

Én úgy érzem, Mou nem tér vissza olyan helyszínre, ahol már dolgozott.
Szerintem a Chelsea Guardiolát hozná.
Én úgy érzem, Liverpool lehet José következő csapata.
Hasonló helyzet, mint anno a Chelseanél, 20 éve hiába próbálkoznak a bajnoki címmel, pedig néha nagy pénzeket szórnak ki igazolásokra.
Pénz most van náluk rendesen. A közönség adott, talán új stadion is épp épülőben(ha jól tudom), úgy érzem, ott lehet a következő állomása.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Én nem tudom gyerekek, hogy látva AVB-t jelenleg, jó lenne-e ő nekünk? Teljesen új csapatot kellene neki építeni, mert a jelenlegi kerettel szerintem ugyanúgy járna, mint a Chelsea-vel. Nem lenne meg a kellő tekintélye. Jó esetben neki még bőven a Portonál kéne lennie.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Miért ne lenne neki tekintélye?

Mert fiatal?

Leonardo-t is elfogadták a csapatnál, nem volt semmi gond még azzal sem, hogy Milanos....
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Süti írta:Miért ne lenne neki tekintélye?

Mert fiatal?

Leonardo-t is elfogadták a csapatnál, nem volt semmi gond még azzal sem, hogy Milanos....

Leonardo már 42 éves, Villas-Boas meg csak 34. Leonardo pont a legjobbkor jött, fel tudta tüzelni a csapatot, viszont olyan hűdenagy tekintélye szerintem neki sem volt. Bár Villas-Boas lehet jó megoldás, de csak akkor ha támogatjuk teljes mértékben, még akkor is ha eleinte nem jönnek az eredmények, és új csapatot építünk neki.
szocske10

Hozzászólás Szerző: szocske10 »

PellerG irta:

Jose tegnap Londanban volt, hogy 5 lakast megnezzen- Chelsea de a Spurs sincs kizarva
Dris

szocske10 írta:PellerG irta:

Jose tegnap Londanban volt, hogy 5 lakast megnezzen- Chelsea de a Spurs sincs kizarva

vagy amit itt nem ír senki én azt se tartom kizártnak hogy ő lesz az angol kapitány
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A'doma Zajcev Jr. írta:Tinker Bell immáron tuti marad nyárig. És így mi várhatjuk a nagy dobást, ami vagy eljön vagy nem...
Talán egy RANIERI TAKARODJ! feliratu transzparens a nordban,lehet,hogy megvilágositaná az elméjét.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Dris írta:

vagy amit itt nem ír senki én azt se tartom kizártnak hogy ő lesz az angol kapitány

Szerintem a City is szóba jöhet
Komax

Mazzola írta:Szerinted ennél van/lehet még lejjebb ,lehet még ennél is nagyobb a " pofára esés " ??
Kiesés elleni küzdelem...
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

Blanc által vezérelt francia válogatott simán veri idegenben 2:0-ra a németeket. Igaz nem teljes kezdő a németeknél, de így is simán kikapnak és Blanc nagyon összerakta a válogatottat. Szerintem nem lenne rossz választás nyáron.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Komax írta:
Mazzola írta:Szerinted ennél van/lehet még lejjebb ,lehet még ennél is nagyobb a " pofára esés " ??
Kiesés elleni küzdelem...
Hajtás a feljutásért... Na jó, ez még viccnek is rossz!

FORZA INTER!!!
PellerG

Én is írtam, rá szavaznék most. Ugyanaz a taktikája/4-2-3-1/, ami feküdt nekünk.
Van kötődése is. Felépített már 2/2 jó csapatot, szimpatikus is.
Boast is nagyon csípem. De hazudnék ha azt mondanám, nem bizonytalanított el a londoni fél éve, mivel hasonló szitu várná őt itt-egyelőre.
PellerG

DaNi írta:
Dris írta:

Szerintem a City is szóba jöhet

Szerintem a City egyelőre nem. Minden hazai meccsen Mancinit élteti a közönség. A BL-fóbiája tényleges hibapont nála, de szerintem még egy szezont kapna ott is bizonyítani. Az is kinéz, hogy a bajnokságot is megnyerik most.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

hvmetal

jobb is,hogy maradt.jelenleg az első 3 edzők között van a calcioban CR. (nem azt jelenti,hogy jó is)
nem illik hozzá a csapat,de kihez illene? Luis és Baggio.. nem kéne 5öt kapni itthon a Marseilletől. Zenga meg nem jobb nála,ha a szurkolókra sz.rnak,szerintem egy legendára is tennének,ha nem lesz belőle span.

ha másra nem is,annyira jó,hogy marad az öreg,hogy a "főnökök" észrevehetik,hogy nem korlátlan a hatalom. még ezekkel a bzi cserékkel is,ezzel a taktikákka l is verni kéne a Leccéket.
én erre a hónapra annyi pénzt utalnék nekik,amennyi gólt rúgtak,márciusra meg a pontokkal arányosan.

Persze ez nem így működik+ Morattinak nem lenne szíve ezt megtenni az Ő Hőseivel..
Dris

hvmetal írta:jobb is,hogy maradt.jelenleg az első 3 edzők között van a calcioban CR. (nem azt jelenti,hogy jó is)
nem illik hozzá a csapat,de kihez illene? Luis és Baggio.. nem kéne 5öt kapni itthon a Marseilletől. Zenga meg nem jobb nála,ha a szurkolókra sz.rnak,szerintem egy legendára is tennének,ha nem lesz belőle span.

ha másra nem is,annyira jó,hogy marad az öreg,hogy a "főnökök" észrevehetik,hogy nem korlátlan a hatalom. még ezekkel a bzi cserékkel is,ezzel a taktikákka l is verni kéne a Leccéket.
én erre a hónapra annyi pénzt utalnék nekik,amennyi gólt rúgtak,márciusra meg a pontokkal arányosan.

Persze ez nem így működik+ Morattinak nem lenne szíve ezt megtenni az Ő Hőseivel..

pontosabban bajnokokkal:]
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

bali06 írta:Blanc által vezérelt francia válogatott simán veri idegenben 2:0-ra a németeket. Igaz nem teljes kezdő a németeknél, de így is simán kikapnak és Blanc nagyon összerakta a válogatottat. Szerintem nem lenne rossz választás nyáron.
Mint már irtam korábban,szerintem is ő lenne a legjobb döntés.
szocske10

Hozzászólás Szerző: szocske10 »

Igen, osszerakta a franciakat. A sajat szaja ize szerint valogathatott a jatekosok kozul. De itt ez mas helyzet lesz, ha kap 4 uj jatekost osszeteheti a ket kezet. Es jelenleg 4-nel tobben vannak akik tul idosek, lassuak es a tudasuk nem uti ezt a szintet.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

PellerG írta:Boast is nagyon csípem. De hazudnék ha azt mondanám, nem bizonytalanított el a londoni fél éve, mivel hasonló szitu várná őt itt-egyelőre.

Ha nyáron szabad lesz nem szabad kihagyni a ziccert, el kell hozni Boast.
Hihetetlen tehetség, láttuk mit művelt a Portóval, volt is már nálunk egy évet, és nagyon hasonló a munkája Mourinhoéhoz, kell ennél jobb ajánlólevél ? ;)

Én pl pont Guardiola esetében nem vagyok meggyőződve hogy elérne itt vmit, más ez mint a Barcánál, mások a lehetőségek.

Blanc is szimpi lenne, de nálam Boas a favorit.
PellerG

Youme március elejére ígérte a főoldalon az edző-szimpátia szavazást, kíváncsi leszek az eredményre. :)
PellerG

Enyhe kavarás van, és lesz is itt még edzőkérdésben:

-Mou nem kizárt, hogy Angliába megy az új szezonra
-házat néz
-szereti a bajnokságot
-segítői elmondták, mind az Internél, mind Londonban jobban érezték magukat mint Madridban
-az angol szövetségi kapitányi poszt is nagy talány egyelőre, de még oda is befuthat

-Zidane mint a Real sportigazgatója Blanc-t csábítaná adott esetben a helyére, aki ugye nálunk is felmerült, már nem először

-Guardiola 2 napja tárgyalt Rosellel, de semmi infót nem adtak ki, hogy mi a döntés
-játékosai, vezetők, szurkolók szeretnék, hogy maradjon
-új kihívásokra vágyik, így nem tudni mi lesz, de az ő neve is szerepel angliai csapatok, valamint a válogatott kívánságlistáján is

-Villas Boas nagyon úgy néz ki, hogy jó esetben nyárig marad a Chelseanél
-ha kiteszik, nem lenne kivásárlási ár, és mivel már a múlt nyáron is akartuk, ez sokat segítene nekünk anyagi helyzetünkben
PellerG

Köszi Youme!!
Szavazás a főoldalon, ki kit lát megfelelő embernek a csapat újjáépítésére a kispadon?
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

AVB-Blanc között megy a harc :D remélem kettőjük közül kerül ki az edzői poszt.
Boas szerintem elkapkodta ezt az angliai munkát!Maradnia kellett volna még 1-2 szezont Portoba bőven van még mit tanulnia de mégis nekem ő egy hajszállal szimpatikusabb mint a francia
interfan

Miközben megy a nagy találgatás nyárra, hogy ki lesz edzőnk, jelen helyzetben villas boas a legnagyobb esélyes. (aki max nyárig húzza a chelsealsnél, de lehet már most kirúgják)
Ranieri alatt továbbra is nagyon inog a pad, moratti reméli nyárig kitart, és újra elkezdünk nyerni. De egy esetleges x is ma, már ranieri vesztét jelentenék.
Ha rosszul alakulna a meccs, akkor megköszönjünk ranieri munkáját, és baresi-figo páros irányíthatná a csapatott. A korábbi pletykák, mi szerint figo nem válalta el az inter, mind kacsa volt. Ő jött volna és jönne is, de még moratti bízik ranieriben, kapott egy utolsó utáni esélyt. Aki még mint lehetőség van, az a primavera csapat jelenlegi edzője stramaccioni.
De reméljük ma újra a győzelem útjára lépünk, és nem kell most ranieri pótlásán gondolkodni. Nyáron pedig jöjjön a már emlegetett nevek közül valaki, boas, blanc, capello, guardiola, kb ez a reális sorrend is köztük, valószínűség szerint.
PellerG

[quote="interfan"]Aki még mint lehetőség van, az a primavera csapat jelenlegi edzője stramaccioni.
quote]

Ezt nem tartom valószínűnek, 2 hete olvastam, hogy a vezetőség elégedetlen a munkájával, és nem kizárt egy edzőváltás. Igaz tegnap 2-0-ra verték a Milant.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Kirúgták Andre Villas Boas-t.....én lecsapnék rá nyáron még 15 millió volt a kivásárlási ára! Felépíttetnék vele egy teljesen új Intert. Csak időt kell neki adni egy teljesen új projegtre:)
Válasz küldése