Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Injoc

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Komax írta:
kiscivis írta:Tevez akinek kb 4 év alatt nem sikerült rendesen megtanulnia angolul, és aki nem is olyan rég még a vb utáni visszavonulását emlegette. Jó játékos, sokat fut és küzd a pályán, de rengeteg akció hal el amiatt mert elönzőzi.
Így van! és ilyen-olyan okból mindig kritizálja aktuális edzőjét.

Minek is tanuljon meg angolul ha úgyis hozzánk jön :lol: ? Itt meg a sok argentinos mellett nincs is rá szüksége :) Am azt nem kellene elfelejteni h a mostani sorozatban is lőtt 23 gólt (és ez azt hiszem csak a bajnokságban)...
Na meg az edző..hát azért Mancini se ért el jobb eredményt mint Hughes és ő is csak ennyit mondott :)
Szal jöjjön csak ide..elférne :D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Injoc írta:[Na meg az edző..hát azért Mancini se ért el jobb eredményt mint Hughes és ő is csak ennyit mondott :)
SAF-val sem voltak puszipajtások, ő azért tett le ezt-azt az asztalra. Kiváló játékos ezzel nincs semmi baj, csak elegem van már az évek óta az Internél jelen lévő hisztikből.
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

Szerintem SAF rosszul tette (talán meg is bánta), hogy Tevezt nem tartották meg.. Inkább Berbatovhoz ragaszkodott, de ő nem bizonyított még annyit se'. Mindenesetre én örülnék, ha Carlitos nálunk folytatná a további pályafutását. Feküdne neki Mou fanatizmusa/Inter stílusa és valljuk be őszintén ő is az a típusú játékos aki felszántja a pályát, megy mint a golyó és akár több poszton is bevethető.

Más:
Az olasz lapok továbbra is Vargasról és Kolarovról cikkeznek, ha az Interről van szó. Vargasért 20 millát kér a Fiorentina és csak kp-ban, Kolarov 18 körül van. A Lazio mellett szól, hogy ők akár belemennének egy mindkét fél részére kedvező pénz+csere üzletbe is. Kérdés csak az, hogy az Inter kit adna a transzferbe? Én Quaresma-t el tudnám képzelni vagy akár Mancinit is bár ő anno Roma játékos volt.. Más tipp?
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Hát Cassano se garancia arra h nem lesz újabb hisztis játékos. De nekem mindegy h Tevez v Cassano mindkettőnek örülnék.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

erixs írta: Az olasz lapok továbbra is Vargasról és Kolarovról cikkeznek, ha az Interről van szó. Vargasért 20 millát kér a Fiorentina és csak kp-ban, Kolarov 18 körül van. A Lazio mellett szól, hogy ők akár belemennének egy mindkét fél részére kedvező pénz+csere üzletbe is. Kérdés csak az, hogy az Inter kit adna a transzferbe? Én Quaresma-t el tudnám képzelni vagy akár Mancinit is bár ő anno Roma játékos volt.. Más tipp?

Ez nem tipp hanem már írtak róla több helyen is, hogy Kolarovért menne Krhin + pénz! De persze még ez is csak pletyka
18 millió sok érte, annyit tuti nem ér, remélem tényleg nem is fizetünk érte annyit
erixs

újabb nevek.. Tuttomercatoweb

aki esetleg az olaszosítás híve - tessék:
Giandomenico Mesto, Leonardo Bonucci, Andrea Ranocchia.

Mind3 jöhet! szerintem.. ;)
meg persze Tevez is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erixs 2010.05.11. 13:14-kor.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hát nagyon kivácsi vagyok hogy alakul az idei mercato,az biztos h Mou-n sok fog múlni marad-e vagy sem.Azt viszont szívböl remélem a Spurs megsajnál minket és tesz egy elfogadható ajánlatot Muntariért őt jövőre nem szívesen látnám kék-feketébe.valaki írta h Rq ért bejelenkezett a Besiktas ezt csak azért sajnálnám mert a M.Veloso-RQ csere 5lete engem nagyon feldobott.Tevez Cassano meg ugy is azon múlik h Balo marad-e sztem.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

erixs írta:Újjabb nevek.. Tuttomercatoweb

aki esetleg az olaszosítás híve - tessék:
Giandomenico Mesto, Leonardo Bonucci, Andrea Ranocchia.

Mind3 jöhet! szerintem.. ;)

Ebböl csak Mesto neve új.a két fiatal védö neve már szezon közbe is felmerült többször
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Mesto se új, az ő neve is többször felmerült már pletykaszinten.
erixs

Firenzeviola.it
Vargas – 18 millió + Santon (kölcsön?)..
háát nem tudom :roll:
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Tökönszúrom magam ha ezek az idióták Santont elherdálják! :evil:

Vargas amugy tuti balszélső kpnek jönne, 4-2-3-1-be, fio balhátvédnek vette de borzalmas volt ott, prandelli 08/09-es szezon végén előre tolta azóta meg szárnyal, na de Santont nehogymár odaadjuk baszki, mert hiába megy kölcsönbe tuti nem jönne többet vissza, még azt a kevés olasz is kiakarjuk írtani a keretből amivan ugylátszik. :(
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Digót akartok, fiatalt?
Tessék:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... oni-report
Az FCinternews szerint közel vagyunk Faraoni (Lazio) leigazolásához.
erixs

Én se' értem mi a f*sznak kell Vargas?? Santont szépen be lehetne építeni és meghatározó játékossá válna! De sajnos nem egyedi esetről van szó. Emlékszem még Cúper idején volt egy tehetséges Pasquale nevű srác, aztán mi lett belőle..
interfan0501

Hozzászólás Szerző: interfan0501 »

Szerintem is hülyeség lenne Vargas leigazolása...
Amugy akkor Ireland tuti h nem jön? :o
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Vargas leigazolása nem lenne rossz, de nem 20 millióért és nem Santon helyett! :o Az szerintem is baromság lenne, Santon maradjon csak itt :)
Ireland? :shock: Ne má, ilyen emberek ne jöjjenek ide....minek kellene egyáltalán?
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem tudom Ireland neve,hogy került a képbe,de a Sunderlanddal hozták hirbe.Nem hinném,hogy elhagyja a szigetországot.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Campione írta:Digót akartok, fiatalt?
Tessék:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... oni-report
Az FCinternews szerint közel vagyunk Faraoni (Lazio) leigazolásához.

A Lazios kolega már egy hete megírta, h itt fog kikötni. Hátha eljut a nagycsapatig is.
kiscivis

erixs írta: Emlékszem még Cúper idején volt egy tehetséges Pasquale nevű srác, aztán mi lett belőle..

Az Udinese-ben nyomja.
erixs

világos. ezzel arra céloztam, hogy remélem Santon nem így fogja végezni..
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Campione! Röviden Faraoniról: '91-s születésű, Lazio nevelés, az új Nestának tartják. Ebben az évben már tagja volt a nagycsapat keretének, de sajnos augusztusban egy súlyos keresztszalag-szakadása volt, így csak tavaszra épült fel. Hihetetlen nagy ígéret és nagyon-nagyon sajnáljuk hogy távozni akar, de sajnos ez nem egyedülálló, szerencsések lehettek hogy a csapatotokban fog játszani. 3 évre fog aláírni az Interhez.

Eret vágok magamon, ha Quaresma vagy Mancini a Lazióhoz jön. Szerencsére a 0 felé konvergál mindkettőre az esély, tekintve hogy előbbi keresetét Lotito soha a büdös életbe nem fogja fizetni és amúgy sincs szükség még egy önző, labda nélkül mozdulni nem tudó, bár ragyogó technikai képzettségű játékosra, mert van már egy ilyen a keretben ( Zarate ) , és vele sem értek el sokat idén. Utóbbi szintén sokat keres és ha lehet ilyen mondani, bár csak célfotóval, de még haszontalanabb és rosszabb az utóbbi időben mint a portugál. Ne csesszetek ki a római tesókkal, hogy ilyen koloncokat akartok adni egy potenciális védősztárért. :)
Ellenben a Khrin+pénz megoldást azonnal elfogadnám.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

interfan0501 írta:Szerintem is hülyeség lenne Vargas leigazolása...
Amugy akkor Ireland tuti h nem jön? :o

Pedig vennünk kell szélsőt, egész évben nem oldja meg nekünk Pandev meg Eto'o. Ugyanakkor Santont odaadni érte... Hiba lenne.
erixs

Inkább legyen Santon a Lazio játékosa, mint a violáké. Kolarovért adnánk 10-12 milliót + Santon (kölcsönbe 2 év - 50% játékjog) + Khrin (50% játékjog). Kornél ez így megfelel? :D
Vagy esetleg még egy Jimenez + Burdi Ledesmáért?
kiscivis

Santont csak ne boltoljuk el sehova semmilyen százalékban. Sajnos, sokat volt sérült idén, de nyáron hátha rendesen felépül és szépen visszatér a baloldalunkra. Ott a helye, nem más csapatnál. Khrint sem adnám oda teljesen a Lazionak, max 50%. Nagoyn tehetséges játékos, nem hiba van ott a szlovén vb keretben.
Tommy

Kolarov 12milla+Santon? Na ne vicceljünk már azért..

Nem rossz Kolarov de továbbra is tartom, nekünk nincs szükségünk rá. Santon ha nem sérült simán van olyan jó mint a szerb. És eddigi meccsek alapján amikor kolarovot láttam játszani, sztem Chivunál sem volt jobb. A román amugy meg a sérülése után elég jól nyomja, és még ottvan Capitano aki szükség esetén szintén tud játszani, és nem is akárhogy, még talán jobban is mint az előző 2.

Szóval egy olyan posztra igazolni 10-20 millioért egy játékost, ahol igazából nincs is baj, óriási luxus lenne.. Muntari helyére kell egy kp, egy tkp (Sneijder helyettes) és egy középhátvéd. Csatár max akkor ha Balotelli megy, de sztem marad.. Mondjuk középpályára még nyáron azt mondtam kell legalább 3 ember, de Motta idény végére egyik legjobb játékosunk lett, és 4-2-3-1-be Cambiasso-Motta kettőst José nem fogja megbontani.
Marco

Egyetértek Santonnak akár az 50%-át is eladni a legnagyobb marhaság lenne, és sztem is felesleges Kolarov nem rossz de ahogy Tommy írta így is tökéletes a baloldal. És Krhin-t se szabad elengedni csak kölcsönbe azzal érne a legtöbbet ő is, ha folyamatosan játszhatna valahol azzal sokat fejlődne.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

A Mundo Deportivo szerint Mourinho március óta tudja, hogy a Real edzője lesz, az állítólagos ultimátum nem létezik, s már le is adta a rendelését: De Rossi, Gerrard vagy Lampard. Jorge Mendes szombaton kint volt a stadionban, s tájékoztatta az elnököt, hogy Mourinho távozik.
kiscivis

R9. írta:A Mundo Deportivo szerint Mourinho március óta tudja, hogy a Real edzője lesz, az állítólagos ultimátum nem létezik, s már le is adta a rendelését: De Rossi, Gerrard vagy Lampard. Jorge Mendes szombaton kint volt a stadionban, s tájékoztatta az elnököt, hogy Mourinho távozik.

Madridista. :D Írtak már sokszor elég sok sületlenséget, így bármennyire is valószínű, de én még várok azért a búcsúval.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Kár is arról beszélni, hogy Santon hova kerül, nem fogja elengedni sehova az Inter. Nem lenne ám rossz nektek sem ha Khrin+pénzért kapnátok meg Kolarovot. Hosszú ideje hetente látom őt játszani, mikor Rómába került, akkor sem volt rossz, de nagyon-nagyot fejlődött. Hatalmas potenciál van benne és már így is kiemelkedő játékos. Chivuval nem is lehet összehasonlítani és nagyon tisztelem Zanettit, de rá azért nem kéne építeni a jövő baloldalát. Santont mikor én láttam, nem volt rossz, de előrejátékban jóval hasznosabb a szerb.
Egyébként most komolyan bejelentkezett a Juve is Kolarovért, Lotito Torinóban tárgyalt De Ceglie és Giovinco Rómába költözéséről, a várható nagytakarítás miatt. Elképzelhető egy Kolarov-Gio/De Ceglie csere. Megmondom őszintén, én jobban örülnék egy Khrin+pénznek, vagy csak pénznek az Intertől.

erixs írta: Vagy esetleg még egy Jimenez + Burdi Ledesmáért?

A mostani Ledesmáért ezt az ajánlatot bármikor elfogadom barátom. :)
kiscivis

Pedig a juve ajánlatával sem járnátok rosszul. Khrin ekkora vágyálom lenne Róma jobbik felében? :)

Más: Lehetséges, h Jimenez nyáron visszatér.
Esti Kornél
Kapcsolat:

kiscivis írta:Pedig a juve ajánlatával sem járnátok rosszul. Khrin ekkora vágyálom lenne Róma jobbik felében? :)

Más: Lehetséges, h Jimenez nyáron visszatér.

Nem bízom a két fiatalban. Az Empolinál jó volt Gio, de azóta semmi és a Lazio azért nem az Empoli. De Cegliének meg kifejezetten rossz éve volt. Akkor már jöjjön csak egy olyan fiatal, aki nem sokat bizonyított eddig, ámde válogatott, pénz is jön vele és mindez testvércsapatból. A pénz már csak azért is jobb, mert Kolarov 1 millió euróba se került, aztán mi lett belőle, hátha sikerülne még pár ilyen tehetséget találni. Ez - ismerve a vezetőséget - csak vágyálom, de a remény hal meg utoljára. :)
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Benítez az Inter kispadján?
http://www.stopli.hu/1/index.php?option ... &Itemid=83
Azért ő nem lenne rossz :!:

Jé Krhin benne van a VB keretben :D
kiscivis

Jó se.
Mellette szól, h nagyon taktikus és precíz ami az olasz bajnokságban jó, de az utóbbi években nem mutatott túl sokat.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ha ilyen intenzitásúak a Kolarov pletykák, elképzelhető hogy Chivu visszamegy középhátvédnek, a balt vinné Santon/Kolarov, akkor a Corboba-Materazzi párosból valamelyik lép. Matrix biztos nem. :) Ez is csak egy teória!
(Ne feledjük miután Mancinit kinevezték a Man.City élére, Cordoba neve felmerült januárban a citynél.)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

erixs írta: Kolarovért adnánk 10-12 milliót + Santon (kölcsönbe 2 év - 50% játékjog) + Khrin (50% játékjog).
Szerintem nincs akkora szükségünk Kolarovra, hogy ennyit áldozzunk rá.

FORZA INTER!!!
Esti Kornél
Kapcsolat:

sorger=giallo írta:
erixs írta: Kolarovért adnánk 10-12 milliót + Santon (kölcsönbe 2 év - 50% játékjog) + Khrin (50% játékjog).

FORZA INTER!!!

Így születnek a pletykák, mert ez csak itt merült fel és tuti hogy kint ez senkinek nem jut eszébe. :) Khrin végleg+pénz, ez korrekt lenne. Meglátjuk.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Esti Kornél írta:
sorger=giallo írta:

FORZA INTER!!!

Így születnek a pletykák, mert ez csak itt merült fel és tuti hogy kint ez senkinek nem jut eszébe. :) Khrin végleg+pénz, ez korrekt lenne. Meglátjuk.
:lol: Igen, de ebben a topikban(is) mindenki remekül informált és nagy szakértő.

FORZA INTER!!!
kiscivis

Ha már úgyis balszélre akarunk embert akkor jöjjön Criscito.
Marco

kiscivis írta:Ha már úgyis balszélre akarunk embert akkor jöjjön Criscito.

Egyetértek!
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

szerintem is kár lenne annyi pénzt adni kolarovért. középpályára kell 2 ember meg egy középhátvéd aki fiatal.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Marco írta:
kiscivis írta:Ha már úgyis balszélre akarunk embert akkor jöjjön Criscito.

Egyetértek!

Criscito <3 Mióta emlegetem... Nagyon örülnék ha ő jönne bal védőnek. E mellett középen is jó teljesítményre képes, és még a rombusz bal oldalán is elmuzsikál szükség esetén. Nagyon örülnék Criscinek.
Aztán szerintem lassacskán Chivu bejátssza magát a kezdőbe Lucio párjaként, bár Samu óriási szezont produkált, és nagyon szeretem.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

DaNi írta:Benítez az Inter kispadján?
http://www.stopli.hu/1/index.php?option ... &Itemid=83
Azért ő nem lenne rossz :!:

Jé Krhin benne van a VB keretben :D

ez a szerencsétlen nehogy ide jöjjön
kiscivis

Állítólag Evra iránt is érdeklődünk ami elég nagy előrelépés Vargas után. Jelenleg a világ legjobbja a posztján sztem. Maicon baloldali megfelelője.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

de minek evra is? van arra a posztra 3 nagyon jó játékosunk. santon, chivu, zanetti.
inkább középpályást kéne igazolni szerintem.
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

Szerintem egyáltalán nem érdemes találgatni, hogy ki jön és ki távozik mindaddig, amíg az edzőkérdés nem dől el, mert Mourinho, Benitez vagy aki lesz más embereket akar látni a csapatnál.
erixs

Manchester City Plot Swoop For Inter 'Bad Boy' Mario Balotelli

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... -balotelli
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Szerintem Zanetti tökéletes balhátvédnek és mellette ott van Chivu és Santon. A középályára kell 2-3 ember és egy fiatal középhátvéd.
erixs

DaNi írta:Szerintem Zanetti tökéletes balhátvédnek és mellette ott van Chivu és Santon. A középályára kell 2-3 ember és egy fiatal középhátvéd.

Zanetti nem balhátvéd.. azért mert ott is tökéletesen játszik még nem azt jelenti, hogy az a valódi posztja.. Chivu is inkább bal belső, Santon is inkább jobbhátvéd. Kolarov szerintem simán beférne a csapatba!
Tommy

Mai játékosok már teljesen univerzálisak.. Ha most minden játékosnak az eredeti posztját néznénk akkor senki nem ott játszana kb a keretből ahol most.
kiscivis

Egy játékos ott játszik ahol az edzője számít rá. Innentől kezdve senkit nem érdekel, h mit játszott korábban. Zanetti mindenhol megállja a helyét, balbekknek is klasszis. Santon hiába játszott a tarcsiban jobbbekket, ha a nagycsapatban talán egyszer kellett ott játszania. Chivut én jobbszeretem belső védőnek látni, mert ha balszélen van akkor elég halott a támadójáték és a villámléptű szélsőkkel még jobb napjain sem képes felvenni a versenyt, de a visszatérése óta nem lehet rá panasz.
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Tommy írta:Mai játékosok már teljesen univerzálisak.. Ha most minden játékosnak az eredeti posztját néznénk akkor senki nem ott játszana kb a keretből ahol most.

De Julio meg a kapusok! :D

Egyébként igazad van! :)
Válasz küldése