A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

graziejosé

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Blanc meg nyírja a füvet:D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

graziejosé írta:Blanc meg nyírja a füvet:D

Mourinho meg bevállalná a sajtó nyilatkozatokat:)
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Festa írta:
graziejosé írta:Blanc meg nyírja a füvet:D

Mourinho meg bevállalná a sajtó nyilatkozatokat:)

Esetleg Guardiola még a Primaverahoz :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

vmi konferencia volt v van h lehet azonnal kinevezik stramaccionit?
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Értekezlet van, az inter központi irodájában. Résztevevők: Moratti, Branca, Ausilio.
A téma pedig Ranieri jövője.
A sky szerint ennyire még nem állt közel Ranieri a menesztéshez. Ezt a gazzetta is megerősítette, valamint a legfőbb olasz lapok.
A helyzet egyértelmű, most Morattiaknak kell döntést hozni.
Ha Ranieri megy, minden bizonnyal Stramaccioni kapja meg a csapatott, a maradék 9 meccsre. Baresi segitségével vezethetné a csapatott.
Nyárig vezetné az inter, utána pedig a két jelölt (Bielsa, Villas Boas) közül venné át valaki az inter.
Nemsokára talán okosabbak leszünk, várjuk a fejleményeket.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=75555
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én úgy olvastam külföldi oldalakon,hogy Moratti megerősítette,hogy nyárig ő marad az edző.És "javaslatokat tett" arra(ha ranipapa akarja),hogy játszasson pár tegnap győztes fiatalt!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Stramaccioni érkezése Baresivel nagyon jó lenne. Szerintem azzal kezdenék, hogy felhoznának embereket a Primavera csapatból. A hátralévő 9 meccset én nem is használnám másra, mint a fiatalok mélyvízbe dobására.
interfan

Moratti elhagyta Sarast, az inter központját. Egy szót sem mondott, csendben távozott. Kérdés mit is jelent ez, bizalom Ranieri iránt, vagy jön Stramaccioni a maradék 9 meccsre.
A sky szerint marad a bizalom Ranieri iránt.
És igen Moratti még délután azt nyilatkozta, azt hiszem marad Ranieri a szezon végéig.
De ez a mostani értekezlet egyértleműen Ranieri jövőjéről szólt. Meglátjuk.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Inter: Ranieri júniusig biztos marad

Az edző távozásáról szóló pletykákra reagálva, az Inter elnöke Massimo Moratti elmondta, hogy Claudio Ranieri leghamarabb a szezon végén távozik a csapat éléről.

Mai sajtóértesülések szerint a Nerazzurri egyre inkább fontolgatja az edző menesztését, miután a csapat vasárnap este 2-0-s vereséget szenvedett a Juventus otthonában.

Azonban Moratti bejelentette, hogy az Inter a korábbi Juventus és Roma edzővel fejezi be a szezont.

„Ranieri velünk marad júniusig. A vasárnap esti meccs óriási csapás. Az első félidőben mutatott teljesítményünket látva nem érdemeltünk vereséget, de a győzelemhez gólokat kell szerezni és mi erre nem voltunk képesek.”

Egyes hírek szerint Ranierit a Beppe Baresi - Luis Figo páros válthatja, de az is felmerült, hogy a remek formában lévő Primavera csapat edzőjét Andrea Stramaccionit léptetik elő.

„Nem vagyok edző, de azt hiszem van három-négy olyan Primavera játékosunk, akik megérettek, hogy bemutatkozzanak a felnőttek között.” zárta mondandóját Moratti.

olasz-foci.hu
R9.

ez még korábban volt mint a konferencia
interfan

Moratti nem mondott semmit az értekezlet után. Jelenleg azt taglalja az olasz média, hogy ez mit is jelenthet.
Ha megszólal valaki majd többet tudunk.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

interfan írta:Moratti nem mondott semmit az értekezlet után. Jelenleg azt taglalja az olasz média, hogy ez mit is jelenthet.

Egyes hírek szerint holnap érkezhet Villas-Boas Milánóba, hogy aláírjon, és rögtön átveszi a csapatot.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

e.szabi írta:
interfan írta:Moratti nem mondott semmit az értekezlet után. Jelenleg azt taglalja az olasz média, hogy ez mit is jelenthet.

Egyes hírek szerint holnap érkezhet Villas-Boas Milánóba, hogy aláírjon, és rögtön átveszi a csapatot.

Ámen
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

szerintem valami olyasmi is befigyelhet a háttérben, ha nyártól új szponzorok jönnének, esetleg moratti x százalékot eladna az araboknak, hogy könnyebb úgy elsózni, mint bajnok csapat aki a majom edző miatt bukdácsol, mint kiöregedett szerencsétleneket akik már 1 éve feladták.. de adná isten hogy elküldjék végre innen ranierit, legalább ezt a maradék 9 meccset izgalommal és reménnyel lehetne követni..
R9.

e.szabi írta:

?
R9.

gazzetta szerint ranieri már nem az inter edzője!! !!
graziejosé

szerintem sem. már Andrea Stramaccioni az.
interfan

Egyre inkább úgy látszik, a Ranieri-Inter kapcsolat véget ért. Nagyon közel van a végállomás.
Már csak a részletek vannak hátra, és a hivatalos bejelentés is közel van.
Szinte biztosan Stramaccioni érkezik a helyére a maradék 9meccsre.
Hamarosan többet tudunk.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=75566
R9.

graziejosé

kint van a honlapon, kitették facebookra is már egy ideje.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Hivatalosan Stramaccioni az edző.
Amúgy nevetséges sajnos ez az egész.
Ha a Bl meccs előtt lépnek meg egy váltást, hozva pl Figot, még értelme is lett volna. Simán elképzelhető, hogy kiütöttük volna a Marseillet. Leo szakmaisága sem kimagasló, de motiválással eredményes tudott lenni.(Elért 2. hely, Kupagyőzelem, Bayern-fordítás).
Így viszont....Ezért kellett húzni a dolgot, a 2 milla miatt eddig?! Mikor már minden mindegy sajnos.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Igen,Stramaccioni lett az edző. Csak már rég el kellett volna küldeni Ranierit,nem akkor amikor már lecsúsztunk a bl-ről (meg kiestünk onnan),csak gondolom őt nehéz lett volna kinevezni a next gen vége előtt,ezért csak most lehetett ezt meglépni. Minden esetre sok sikert neki,és remélem pár fiatal lehetőséget kap,hogy bizonyítson(nyílván ezért is nevezték őt ki :) ).
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

engem inkább az izgat hogy lesz-e olyan tökös és kiteszi a vén szarokat legalább 2-3 meccsre a kezdőből vagy erölködik velük tovább.
interfan

Mostantól már hivatalos minden, Ranieri már nem az inter edzője. A csapat megköszönte neki, valamint a szakmai stábjának, az elmúlt hónapokban tett munkáját.
Részleteket még nem tudunk, de az előzetes hírek szerint kb 2m-s végkielégítést kell Ranierinek fizetni.
Stramaccioni az inter megbízott edzője a szezon végéig.
Nyártól pedig Bielsa vagy Villas Boas. Ez még a jövő kérdése, talán Morattik már ezt is tudják.

Meglépték végre azt Morattiék amit már kb 1,5 hónapja kellett volna, de a mondás szerint jobb későn mint soha. Csak talán annyi a baj, hogy má a bl elúszott.
Rosszabbak már nem nagyon lehetünk, hátha kicsit feltüzelt csapat lép majd pályára. Valamint jó pár primaverás fiatalt kikéne próbálni.
Reméljük egy szebb időszak most kezdődik el.
Stramaccioni-val új támadó taktika a 4-2-3-1 reméljük megvalósul.
Ranierinek megkel köszöni hogy az elején kiszedte a csapatott a szarból, és még a győzelmi sorozatot. De ennyi nem több, kész vége ő ennyi volt. Senkinek nem fog hiányozni a 4-4-2-vel, valamint az idióta cseréivel.
PellerG

Dris írta:engem inkább az izgat hogy lesz-e olyan tökös és kiteszi a vén szarokat legalább 2-3 meccsre a kezdőből vagy erölködik velük tovább.

Pontosan! Én nem hiszem, hogy most hirtelen az alapkezdő 70%-a padra kerül. Azért nem kis lázadás lenne, ha mondjuk a középpályánk így állna fel hétvégén:
-------------------------------Poli,Duncan,Crisetig,Bessa-----------------------------------------

A padon meg: Sneijder, Cambiasso, Stankovic, Palombo.

Nem tudom, mekkora tekintélye lehet egy abszolút kezdő edzőnek egy olyan közegben, ahol kb a játékosok választanak edzőt.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Reménykedtem, hogy marad. Így nem értük volna el az EL-helyet, és jövőre nyugodtan koncentrálhattunk volna más edzővel csak a bajnokságra. 10 pontra vagyunk a BL-től, szóval érdekes a menesztés, annak fényében, hogy ugyanezt meg lehetett volna a Marseilles elleni idegenbeli meccs után lépni. Lehet, hogy kb. 4 pontra lennénk a BL helytől és állnánk a BL-ben. Hülye vagy Moratti, nagyon hülye!!!
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Hetek óta meg kellett volna lépni...nem azért mintha csak miatta lenne minden szar, de könyörgöm aki 10meccsből egyet tud nyerni egy ilyen játékosokból álló csapattal annak nincs maradása...szerintem ez elvi kérdés..az más tészta,hogy ha egy csöpp gerince van magától felajánlotta volna, illetve ha Moratti tökös és nem ilyen vajszívű vele az utóbbi hetekben, akkor a Bologna, de minimum a Napoli elleni meccs után picsán kellett volna rúgni :twisted:

Forza Inter!!!
PellerG

Szerintem most azért mégis a váltás, mert ha valaki, akkor Stramaccioni ismeri a Primaverásokat, tudja ki az, aki kipróbálható a felnőttben is. Ranieri nem nyúlt volna hozzájuk, így viszont kiderülhet, ki(k)ben van fantázia. Mikor kapjanak esélyt, ha nem egy ilyen nagy eredmény után. Aminek örülök, hogy nem kell hergelnem magam a Ranieri-szupercserék miatt.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Viszlát CR, köszönet mindenért, amit a csapatért tettél, továbbá üdv az új edzőnek! A csapat eddigi idei teljesítményénél már csak az itteni kommentek zagyvábbak olykor, reméljük azonban a keret összekapja magát és néhány búcsúzó "nagy öreg" úgy távozik, hogy minimum EL-indulást érő helyre "repítik" az Intert!

FORZA INTER!!!
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

brecsinho írta:az más tészta,hogy ha egy csöpp gerince van magától felajánlotta volna, illetve ha Moratti tökös és nem ilyen vajszívű vele az utóbbi hetekben, akkor a Bologna, de minimum a Napoli elleni meccs után picsán kellett volna rúgni :twisted:

Forza Inter!!!

Szerintem nem a vajszívűségén múlott. Egyszerűen csak spórolni akart az öreg, minden fillérre szüksége van és nem akarta a lelépési díjat letenni az asztalra. Csak egy idő után belátták, h nagyobb a veszteség ha így megy tovább a menet, mint a lelépési összeg.
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

kiscivis írta:
brecsinho írta:az más tészta,hogy ha egy csöpp gerince van magától felajánlotta volna, illetve ha Moratti tökös és nem ilyen vajszívű vele az utóbbi hetekben, akkor a Bologna, de minimum a Napoli elleni meccs után picsán kellett volna rúgni :twisted:

Forza Inter!!!

Szerintem nem a vajszívűségén múlott. Egyszerűen csak spórolni akart az öreg, minden fillérre szüksége van és nem akarta a lelépési díjat letenni az asztalra. Csak egy idő után belátták, h nagyobb a veszteség ha így megy tovább a menet, mint a lelépési összeg.

És erre mért nem tudott rájönni amikor februárban sorban kaptunk ki, hogy nagy lesz a veszteség?? Ha akkor meglépi, akkor esetleg egy jó hajrával mint tavaly ott lehettünk volna a 3. helyen és akkor csak 2 milliót vagy mennyit buktunk a menesztésén és nem 20-30 millió eurót azzal, hogy nem indulunk a Bl-ben jövőre. Hatalmas hiba volt ez Morattitól, hogy nem elöbb lépte ezt meg.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

bali06 írta:
kiscivis írta:

Forza Inter!!!

És erre mért nem tudott rájönni amikor februárban sorban kaptunk ki, hogy nagy lesz a veszteség?? Ha akkor meglépi, akkor esetleg egy jó hajrával mint tavaly ott lehettünk volna a 3. helyen és akkor csak 2 milliót vagy mennyit buktunk a menesztésén és nem 20-30 millió eurót azzal, hogy nem indulunk a Bl-ben jövőre. Hatalmas hiba volt ez Morattitól, hogy nem elöbb lépte ezt meg.

Nem pont az ilyen jellegű veszteségekre gondoltam, mert az már a "nagy győzelmi szériánk" idején is szenzáció lett volna ha odaérünk a Bl-re. Konkrétan arra gondoltam, h állandóan kong az ürességtől a stadion, a gyászos teljesítmény miatt már minimum annyi bukott a klub az elmaradt jegyvásárlásokon mint a lelépési pénz.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Na végre ...
Már mikor idehoztuk, már akkor sírva röhögtem, Ranieri egy lúzer, de az itteni problémákról nem ő tehetett. Viszont rossz ötlet volt az idehozatala, sajnos már előre látszott hogy nem tud majd úrrá lenni a gondokon. A Juvénál hetente röhögtünk az idétlen húzásain, hát most visszakaptuk :(

Villas Boast minél hamarabb alá kell iratni, tehetséges fiatalokat igazolni, és adni a portugálnak 3-4 évet hogy építsen új csapatot.
Az "öregek" közül Cesar,Lucio,Zanetti,Cambi,Milito szeretném ha maradna, erre a vázra lehet még építeni, köréjük meg egy fiatal csapat.
gianluca

Dirtylt írta:Reménykedtem, hogy marad. Így nem értük volna el az EL-helyet, és jövőre nyugodtan koncentrálhattunk volna más edzővel csak a bajnokságra. 10 pontra vagyunk a BL-től, szóval érdekes a menesztés, annak fényében, hogy ugyanezt meg lehetett volna a Marseilles elleni idegenbeli meccs után lépni. Lehet, hogy kb. 4 pontra lennénk a BL helytől és állnánk a BL-ben. Hülye vagy Moratti, nagyon hülye!!!

Szvsz nem lehetett volna meglépni Stramaccionival a dolgot, mivel az elsődleges dolga az volt, hogy a primaveraval a NextGen-re koncentráljon. Amíg annak vége nem lett, addig ezt a cserét nem lehetett végrehajtani.
Más kérdés, hogy ha Ranyinak néhány győzelem összejött volna, akkor marad volna az Inter edzője és az öregekkel próbálta volna összehozni a BL-t amíg van esély.
Most hogy az elúszott, jöhet Stramaccioni és remélhetőleg az ifik. Ami szerintem jó, ha már így alakult.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A legfontosabb most az,hogy végre kirúgták CR-t.Ezt mondjuk már elég későn sikerült meglépni,de még időben ahhoz,hogy ne csússzunk még lejjebb.Az új szakvezetőnek sikeres szezont kivánok,és legalább egy EL helyet.
Nem is tudom mit csináltam volna a hátralevő meccsek alatt,mert már nem birtam nézni ezt a szenvedést.
Komax

A hétvégén kiütjük a Genoat és minden happy. :geek:

Ebből a csapatból nem csak az edzőket kéne folyamatosan kirúgni! ;) José óta az 5. edző jön, gratulálok Presidente.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Kíváncsi vagyok hogy a csapat hogy fogja fogadni Stramaccionit...főleg az idősebb játékosok...tudva azt hogy hoz magával pár fiatal sikeréhes tehetséges gyereket.
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

Injoc írta:Kíváncsi vagyok hogy a csapat hogy fogja fogadni Stramaccionit...főleg az idősebb játékosok...tudva azt hogy hoz magával pár fiatal sikeréhes tehetséges gyereket.

Csak van bennük annyi gerinc, hogy segítik az Inter jövőjének a fejlődését. Szerintem már ők is tudják, hogy nyáron ki fog távozni és ki fog maradni. Azzal, hogy szinte már biztos lecsúsztunk a Bl-ről csak segítenek ebben.
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

én örülök az új edzőnek sőt ha az utolsó 9 meccs jó lesz én jövőre is őt tartanám meg nem hoznék másik edzőt mivel ő tökéletesen ismeri a fiatalokat (akik ugye nem olyan rosszak) és tudja h kik azok akik a jövő nagy játékosai lehetnek és remélhetőleg mer is hozzájuk nyúlni.
gianluca

Komax írta:A hétvégén kiütjük a Genoat és minden happy. :geek:

Ebből a csapatból nem csak az edzőket kéne folyamatosan kirúgni! ;) José óta az 5. edző jön, gratulálok Presidente.

Azt azért lássuk be, hogy Ranierit ki KELLETT rúgni, mert egyszerűen nem ment vele. Egy beszari edző, aki semmi előremutatót nem tudott hozni. Hiába a 7 meccses győzelmi sorozat, akkor is nézhetetlenül sz@rul játszottunk, csak akkor Milito néhány meccsre lepucolta a csukájáról a 2010-es madridi sarat... Az elmúlt tizenvalahány meccs a 0 kreativitással, meg a vérlázítóan gyalázatos defenzív cserékkel pedig csak Ranyi tehetetlenségét tette egyértelművé. Az már egy más kérdés, hogy a játékosok sem nagyon voltak partnerek, de attól még az edzőnek kellene az öltözőben feltüzelni a játékosait nem pedig a pad mellett állva szaros kisnyugdíjasként pityeregni....

Leonardot nem Moratti rúgta ki, hanem a brazil ment el magától. Lett volna még legalább egy éve az Inter kispadján, de talán ő is látta, hogy nem üti meg azt a szintet edzőként, amit egy topcsapat megkövetel (ne felejtsük el, hogy Inter-Milan viszonylatban 4ből 4szer "csomagolta" össze őt José ill. Allegri!). A PSG-ben meg viszonylag kis felelősséggel elgereblyézget Ancelotti haverjával jó sok pénzért. Annyi lóvéval a háta mögött hülyeséget úgysem tud csinálni....

Benitez ill. Gasp elég egyértelműen Moratti hibája, talán meg kellett volna őket támogatni játékosokkal és több lehetőséget adni.

Mindemellett remélem, hogy Moratti tanul ebből a két évből és 1. hosszú távú stratégiában (5-10 év!!!) gondolkodik, 2 hagyja az edzőt dolgozni (min. 2-3 év!!!) 3. megfelelő játékosokkal támogatja a munkáját.
Egyértelműen tanulnunk kell ugyanakkor a Barca, Ajax és egy kicsit a Milan példájából, és az utánpótlásunkat a nagycsapatnak alárendelni és olyan srácokat kinevelni akik bármikor! bevethetőek az első csapatban, azokat olyan szisztémában játszatni ahogy a nagyokat.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Csak néhány észrevétel:

1. Remélem, hogy a Ranierinek járó végkielégítést a játékosok a bérükből fogják összeadni. ÍGY LENNE KORREKT!!!

2. Ne AVB jöjjön nyáron (legalábbis egyelőre ne)! Én Blanc-t elfogadnám. Jó játékos volt, aki inkább a fejét használta, mint a technikai tudását és szerintem ez edzőként is előny. Bielsa is szép focit játszott a MU ellen ez tény, bár azért nálunk az kevés lenne, hogy 3-4 meccsre felpörgeti a csapatot. Mert a bajnokságban a Bilbaonak sem sok esélye van a Bl-re.

3. Azért az kicsit fájó, hogy a bajban egy Juve le tud ültetni a padra olyan játékosokat, mint Ferrara ( jó, nem vált be), Deschamps, Conte, a Milan Ancelotti, Leonardo, még akár Capello-t is mondhatnám - bár ő már idősebb korosztály - addig nálunk hol van egy régi játékos, aki ilyen helyzetben tudna segíteni? Szerintem ez probléma. Jó ott van pl. Zenga, dehát úgy néz ki, hogy pl. rá sosem bízná a dolgot Moratti és lehet, hogy jogosan, ezt így nehéz megítelni, csak szerintem a jelenlegi helyzetben pont egy olyan ember hiányzik/hiányzott volna, akinek sokkal többet jelent az INTER, minthogy most éppen innen veszi fel a fizetését! Talán egy ilyen ember szó nélkül megvált volna azoktól, akik csak a nevükből élnek meg nálunk.
Azért remélem a jövőben ez változik.
Komax

Stramaccioni lehetne a mi Guardiolánk. :D
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

gianluca írta: az edzőnek kellene az öltözőben feltüzelni a játékosait nem pedig a pad mellett állva szaros kisnyugdíjasként pityeregni....

:lol: :lol: :lol: kb ennyivel össze is lehet foglalni Ranierit
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

ha jól teljesít a csapattal Andrea Stramaccioni akkor Moratti helyében én megtartanám és nem hoznék nyáron új edzőt... :)
interfan

Ranieri menesztését megkellet lépni, már jó ideje ezt kellett volna. De Morattiék úgy látták, a szezon végéig kihúzza ő, de nem így történt, Stramaccionit meg csak most lehetett leültetni a nex gen kupa végeztével.
Egyszerűen Ranierivel olyan gödörbe került a csapat, amiben ő képtelen volt bármit is tenni. Megérkezésekor kicsit rendbe tette a védelmet és a csapatott, jött is pár győzelem ment is valamennyire a csapatnak. De utána az a szerencse ami melletünk volt, átfordult a másik oldalra. Innentől pedig Ranieri képtelen volt segíteni, ilyen volt ő mindenhol, képtelen a csapatott a rossz periodusból kihúzni.
Stramaccioni pedig egyértelmű célal érkezett, adjon egy kis + lendületet, valamint pár fiatal játékos kiprobálása. Van 9meccse erre, reméljük jó megoldás lesz nyárig, de túl sokat még ne várjunk tőle. Ranieri távozásával, a játékosok is felszabadulhatnak. Jöhet pár fiatalal egy 4-2-3-1 el egy támadóbb jellegű taktika.

Kicsit a mögöttes dolgokról:
- Ranieri szerződését közös megegyezzésel bontották fel. Így legalább nem kell bánatpénzt fizetni Ranierinek.
- Stramaccioni pedig egyértelmű csak nyárig marad. Ezek szinte biztos dolgok, talán-talán még ha a bl-t elérné, akkor maradhatna, de ez is inkább csak feltételezés.
- Az összes komolyabb lap tudni véli, nyártól Bielsa vagy Villas Boas veszi át a csapatott, Stramaccioni pedig mehet vissza a primaveraba. Jelen állás szerint Bielsa az esélyesebb, de ha mégse vállalja akkor jön Boas. De ez nagyon a jövő

Bízzunk az új edzőbe, reméljük beépít pár fiatalt, és egy támadó jellegű dolgot próbál megvalósítani. Sok sikert Strama.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

4-2-3-1 mennyire biztos h ez lesz?Volt valamiféle nyilatkozat? vagy csak találgatás?
Injoc

Stankov írta:4-2-3-1 mennyire biztos h ez lesz?Volt valamiféle nyilatkozat? vagy csak találgatás?

http://www.azzurri.co.hu/Inter/Andrea-S ... -valojaban

ebben van egy említés
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

elolvasva a cikket A.S. nem nagyon van hozzá szokva a bukásokhoz ahol és amiben elindult szinte csak nyert kezdésnek nem rossz.
Injoc

Itt a Special Three?

http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... ial_Three/

Nagyon kíváncsi vagyok rá..fiatal, tehetséges, ambiciózus edző...Mit hoz vajon ki ebből a kiöregedett gárdából?
interfan

Moratti elmondta hogy azért választották Stramat, mert egy jó lehetőség lehet ő. Fiatal, ambiciozus, nyerni akar, és adhat egy új lendületet.
Jövőről pedig azt mondta értékelni fogják majd a lehetőségeket, Bielsa is egy komoly lehetőség.
Válasz küldése