Valamiért kurva jó előérzetem van vele kapcs
A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
ha 9 győzelmet hoz tőlem maradhatna 
- PetR
- Kapcsolat:
-
R9.
holnap milan-barca, megnézi
Moratti: "Who has disappointed me the most? I would say Forlan but he was injured for a long time. Maicon and Sneijer could have given more."
hehe
MM: "But the blame for this disastrous season is Gasperini. He destroyed everything. Gasperini took away the grit of this environment and constantly moaned against the players. Really bad."
az öreg beindult
-
R9.
Moratti: 2005-ben megakartam venni Giggset, nagyon közel voltunk de lebeszéltek róla hogy túl öreg..még mindig játszik!
- e.szabi
R9. írta:Moratti: 2005-ben megakartam venni Giggset, nagyon közel voltunk de lebeszéltek róla hogy túl öreg..még mindig játszik!
Nagyon haragszom most ezért Morattira, de valamivel ki tudna engesztelni. vegye meg most Messit.
- PellerG
Tud valaki konkrétumot Stramaccioni szerződéséről?
Azért ez nagyon komoly volt, ez a Balotelli eset. Ez megint antiprofizmusra vall. Egy Realnál, MUnál, Barcánál, de igazából akárhol, hogyan fordulhatna elő, hogy hivatalos edző-bemutató sajtótájékoztatót tartok, majd bevillog egy ex-spíler a terembe, és pacsi-puszizik a jelenlévőkkel....
Azért ez nagyon komoly volt, ez a Balotelli eset. Ez megint antiprofizmusra vall. Egy Realnál, MUnál, Barcánál, de igazából akárhol, hogyan fordulhatna elő, hogy hivatalos edző-bemutató sajtótájékoztatót tartok, majd bevillog egy ex-spíler a terembe, és pacsi-puszizik a jelenlévőkkel....
- interfan
Stramaccioni szerződéséről:
- Nyárig kapta meg a nagy csapat irányítását, mint ezt tudjuk a maradék 9meccsre. Egyébbként 2014-ig van szerződése, de ez a primavera csapatnál. Fizetése ugyanannyi mint az ifiknél volt, tehát Morattiéknak semmi + nem kell kiadni érte. Nyáron minden bizonnyal megy vissza a primaveraba, de ezt meglátjuk még.
Moratti elég sokat beszélt:
- Kérdezték maradhat e Stramaccioni, azt mondta majd meglátjuk, eredmény függő is, de miért ne maradhatna.
- Beszélt Bielsáról elmondta ő egy komoly edző és lehetőség lehet a jövőben. Valamint Villas Boasról is elmondta, már Mourinho ideje alatt is látszott a tehetsége, nagyon fiatal, valamint jó a kapcsolat köztük.
- Gasperini elrontott mindent ami volt, a játékosok folyamatosan csak panaszkodtak miatta.
- Ranieri úriemberként viselkedett, maradni szeretett volna, de megértette miért kell távoznia. Ő is szerette volna hogy marad, de látták hogy ő már nem tudja kihúzni a csapatott a bajból. Köszönetet mondott neki mindenért.
- Forlan pedig számára hatalmas csalódás. Sokat sérült, amiko játszik akkor rosszul.
Olasz lapok szerint, most Forza Strama, nyártól pedig meglátjuk. De a legvalószínűbb hogy érkezik Bielsa vagy Villas Boas.
Egy új hosszú távú projekt veheti kezdetét majd.
Strama pedig játszathat pár fiatalt ezen a maradék 9meccsen. Első jele ennek hogy a mai edzésen ahogy írtátok 4 primavera játékos is részt vett.
Egyébként nyárig a primavera csapat irányítását Daniele Bernazzani vette át, aki eddig segédedző volt 2008 óta a nagycsapatnál.
- Nyárig kapta meg a nagy csapat irányítását, mint ezt tudjuk a maradék 9meccsre. Egyébbként 2014-ig van szerződése, de ez a primavera csapatnál. Fizetése ugyanannyi mint az ifiknél volt, tehát Morattiéknak semmi + nem kell kiadni érte. Nyáron minden bizonnyal megy vissza a primaveraba, de ezt meglátjuk még.
Moratti elég sokat beszélt:
- Kérdezték maradhat e Stramaccioni, azt mondta majd meglátjuk, eredmény függő is, de miért ne maradhatna.
- Beszélt Bielsáról elmondta ő egy komoly edző és lehetőség lehet a jövőben. Valamint Villas Boasról is elmondta, már Mourinho ideje alatt is látszott a tehetsége, nagyon fiatal, valamint jó a kapcsolat köztük.
- Gasperini elrontott mindent ami volt, a játékosok folyamatosan csak panaszkodtak miatta.
- Ranieri úriemberként viselkedett, maradni szeretett volna, de megértette miért kell távoznia. Ő is szerette volna hogy marad, de látták hogy ő már nem tudja kihúzni a csapatott a bajból. Köszönetet mondott neki mindenért.
- Forlan pedig számára hatalmas csalódás. Sokat sérült, amiko játszik akkor rosszul.
Olasz lapok szerint, most Forza Strama, nyártól pedig meglátjuk. De a legvalószínűbb hogy érkezik Bielsa vagy Villas Boas.
Egy új hosszú távú projekt veheti kezdetét majd.
Strama pedig játszathat pár fiatalt ezen a maradék 9meccsen. Első jele ennek hogy a mai edzésen ahogy írtátok 4 primavera játékos is részt vett.
Egyébként nyárig a primavera csapat irányítását Daniele Bernazzani vette át, aki eddig segédedző volt 2008 óta a nagycsapatnál.
-
R9.
PellerG írta:Tud valaki konkrétumot Stramaccioni szerződéséről?
szegény strama zavarba is jött látszik az arcán
-
R9.
kiváncsi vagyok lesz-e ilyen drapi hétvégén h pazza inter stramala 
-
gianluca
R9. írta:PellerG írta:Tud valaki konkrétumot Stramaccioni szerződéséről?
szegény strama zavarba is jött látszik az arcán
Balotellinél csak az a nagyobb gyökér aki beengedte.... Komolyan mint valami megyekettes csapatnál, ahol valamelyik exifista Ramos (vagy Costa) cigánygyerek bemegy haverkedni a kedd délutáni edzésre. Bár szerintem még onnan is elzavarnák az ilyet. Totál amatőrizmus és egy újabb ok, ami miatt röhöghet a fél világ
Amúgy örülök, hogy végre Moratti is kimond egyenesen dolgokat és végre szó van arról, hogy hosszú távú projekt kezdődhet egy új edzővel.
FORZA INTER! FORZA STRAMA!
- Campione
PellerG írta:Tud valaki konkrétumot Stramaccioni szerződéséről?
Nem kell ezt olyan komolyan venni. Szerintem csak szimpla média hack.
Mario teljesen véletlenül elutazott Manchesterből Milánóba, mit ad Isten belátogat a Meazzába is, ahol pont akkor van Stramaccioni bemutatása. Külön szerencse, hogy van egy kamera ami nem bent közvetíti az eseményeket, hanem ott van Mario barátunk nyomában.
-
dunga8
Én személy szerint örülök hogy egy fiatal, sikeréhes edzőt neveztünk ki, mert valami változás már nagyon kellett. Ha Moratti elég tökös akkor szabad kezet is adott neki, hogy nyugodtan kihagyhat bárkit, aki nem áll be a sorba. Hátha nekünk is bejön mint a Barcának.
De valaki tud arról , hogy kint az ultrák , hogy fogadták ezt a lépést?
De valaki tud arról , hogy kint az ultrák , hogy fogadták ezt a lépést?
-
R9.
Mourinho: "Inter az otthonom, és a hazatérés mindig lehetséges. Csak úgy mint Orialinak, akinek haza kell térnie"
- Dris
egyébként a Barcánál is hasonló volt annak idején.
és ott meg merték lépni hogy Ronaldinhonak simán azt mondták hogy szevasz...
remélem mi sem fogunk szarakodni.
és ott meg merték lépni hogy Ronaldinhonak simán azt mondták hogy szevasz...
remélem mi sem fogunk szarakodni.
-
BlueSky
Ez a Balotellis dolog jelenthet vlmt?
Remélem nem olyan üzenete van,h támogatja az uj edzöt és kész visszajönni
Remélem nem olyan üzenete van,h támogatja az uj edzöt és kész visszajönni
- Komax
Nekem is baszdmeg.R9. írta:Valamiért kurva jó előérzetem van vele kapcs
-
R9.
- Dan-i-nter
Sajnálom Stramaccioni-t. Élete nagy álma teljesült azzal, hogy edző lehet a felnőtt csapattal, erre az fog megmaradni neki mint első élmény, hogy a bemutató tájékoztatóján, egy majom lejáratta.
Balotelli meg amúgy is takarodjon a ...-ba. A mez elhajítása a klub történetének egyik legfontosabb meccsén... Nem is értem, hogy merészeli betenni a lábát Milánóba.
Balotelli meg amúgy is takarodjon a ...-ba. A mez elhajítása a klub történetének egyik legfontosabb meccsén... Nem is értem, hogy merészeli betenni a lábát Milánóba.
- PellerG
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ti-2123593
Mi ez az utólagos sárdobálás Morattitól? Ez nem rá vall!
Ez is mutatja mekkora a káosz nálunk.
Mint ha nem tehetett volna Gasperini kinevezése ellen. Én őszintén mondom, 80%-ig biztos voltam abban, hogy óriási bukta lesz, és írtam is a nyári felkészülés alatt hogy ez inkább lesz 3, mint 4-védős taktika, és annak következményei....Egyszerűen nem értem, hogy lehet egy Intert ilyen szakemberre bízni.
Moratti, a játékosok és a sportigazgató(k) mind egyformán hibásak a jelenlegi helyzet kialakulásáért, az edzők még ráraktak egy lapáttal(Bení, Gasp, Rani).
A sportigazgatói szerepről az a véleményem, hogy Branca és Oriali pont jó arányban egészítették ki egymást, és voltak jó csapat. Volt egy jó cikk Brancáról valahol, annyira nagyon amatőr csak nem lehet, ha régebben tudott. De a Jobbkéz kipaterolásával vége lett a tudományának. Viszont ők együtt már nem lesznek a csapatnál, ezt Oriali végérvényesen kijelentette a héten.
Erről itt:
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... igazolasa/
Mi ez az utólagos sárdobálás Morattitól? Ez nem rá vall!
Ez is mutatja mekkora a káosz nálunk.
Mint ha nem tehetett volna Gasperini kinevezése ellen. Én őszintén mondom, 80%-ig biztos voltam abban, hogy óriási bukta lesz, és írtam is a nyári felkészülés alatt hogy ez inkább lesz 3, mint 4-védős taktika, és annak következményei....Egyszerűen nem értem, hogy lehet egy Intert ilyen szakemberre bízni.
Moratti, a játékosok és a sportigazgató(k) mind egyformán hibásak a jelenlegi helyzet kialakulásáért, az edzők még ráraktak egy lapáttal(Bení, Gasp, Rani).
A sportigazgatói szerepről az a véleményem, hogy Branca és Oriali pont jó arányban egészítették ki egymást, és voltak jó csapat. Volt egy jó cikk Brancáról valahol, annyira nagyon amatőr csak nem lehet, ha régebben tudott. De a Jobbkéz kipaterolásával vége lett a tudományának. Viszont ők együtt már nem lesznek a csapatnál, ezt Oriali végérvényesen kijelentette a héten.
Erről itt:
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... igazolasa/
- zsizsi14
Szerintem azért most repült Ranieri, hogy Strama végigvigye a kicsiket a sorozatban 
- interfan
Ranierit sokat szidtuk, sokszor jogosan is. De elkel ismerni távozását tényleg úriemberként kezelte, emberileg le a kalappal előtte. Közös megegyezéssel lett felbontva a szerződése, tehát ő is megértette és nem ragaszkodott a maradáshoz. Ellentétben Benitezzel, akinek kb 5m bánatpénzt kellett fizetni, valamint Gasperininek is kb 1m-t, ők nem voltak ebbe a közös szerződésbe benne. Valamint az is nagy dolog, hogy felajánlotta maradását, mint tanácsadó. Egy szó mint száz, elkellet küldeni, de távozásával bebízonyitotta hogy egy úriember.
Moratti szavaival kiderül hogy Bielsa tényleg nagyon is képben van nyártól. Spanyol és Argentin sajtó információk szerint, 2éves szerződést kínálunk neki 5m-s fizetéssel. Kb 50m-t költhetne, + a távozó játékosokból bejött pénz. Na de ez a rész még nagyon pletyka.
Moratti szavaival kiderül hogy Bielsa tényleg nagyon is képben van nyártól. Spanyol és Argentin sajtó információk szerint, 2éves szerződést kínálunk neki 5m-s fizetéssel. Kb 50m-t költhetne, + a távozó játékosokból bejött pénz. Na de ez a rész még nagyon pletyka.
-
R9.
sztem megkéne várni mit tud strama, aztán edzőt nézni.
- Komax
Valahol itt kezdődik az újságírás fertője. Még meccse sem volt Andinak, de már az utódjáról írogatnak. Szánalmas.
- Stankov
Azaz 50m +távozók de szépen hangzik az akár 100m is meglehet abból tényleg lehetne új csapatot építeni!
- interfan
Hát igen ez az olasz média, ezt megkel tőlük szokni.
De szinte mindenki tudja, hogy Strama csak ideiglenes megoldás nyárig. Mert ugye úgy volt Ranieri marad nyárig, de már nagyon kicsúszott a kezéből az irányítás.
Nem véletlenül kapott Strama nyárig bizalmat a nagyoknál, de az ő jövője minden bizonnyal még a primavera lesz.
Moratti is elmondta miért nem maradhatna, de majd meglátjuk. Szóval egy esetleges nagy sorozat esetén maradhatna, de sokkal inkább akkor ha nem tudunk megegyezni Bielsaval, vagy Boasal.
Most viszont a jelenben éljünk, mindenkinek Strama mellett kell lenni. Remélem pár fiatalt kifog próbálni, és kicsit feltüzeli a csapatott, és kicsit rendezőnek a viszonyok. Neki is ez egy hatalmas tapasztalat lehet, valamint lehetőség. És szerintem Morattiék, és az összes inter szurkoló örülne, ha nem kéne nyáron új edző. Mivel Strama olyan jó és bíztató teljesítményt tud hozni. Vele meglenne az inter Guardiolája. De azért mindez túlzás még, jelenleg ő egy vészmegoldás nyárig. Bízzunk benne.
Forza Strama!!
De szinte mindenki tudja, hogy Strama csak ideiglenes megoldás nyárig. Mert ugye úgy volt Ranieri marad nyárig, de már nagyon kicsúszott a kezéből az irányítás.
Nem véletlenül kapott Strama nyárig bizalmat a nagyoknál, de az ő jövője minden bizonnyal még a primavera lesz.
Moratti is elmondta miért nem maradhatna, de majd meglátjuk. Szóval egy esetleges nagy sorozat esetén maradhatna, de sokkal inkább akkor ha nem tudunk megegyezni Bielsaval, vagy Boasal.
Most viszont a jelenben éljünk, mindenkinek Strama mellett kell lenni. Remélem pár fiatalt kifog próbálni, és kicsit feltüzeli a csapatott, és kicsit rendezőnek a viszonyok. Neki is ez egy hatalmas tapasztalat lehet, valamint lehetőség. És szerintem Morattiék, és az összes inter szurkoló örülne, ha nem kéne nyáron új edző. Mivel Strama olyan jó és bíztató teljesítményt tud hozni. Vele meglenne az inter Guardiolája. De azért mindez túlzás még, jelenleg ő egy vészmegoldás nyárig. Bízzunk benne.
Forza Strama!!
- psn
Szerintem nagyon jó lesz Strama.. Mou óta első jó megérzés
Menni fog neki és a fiataloknak is, nyártól pedig nem vásárolgatni kell ész nélkül, a győztes primavera csapatból kell mazsolázni
Meg tudják és meg is fogják csinálni !!!! Bízni kell bennük, most kezd épülni a jövő Grande Intere !!! 
- hvmetal
szegény Strama.Remélem a média nem lesz ekkora idióta.Nehogy már Joséhoz hasonlítson. Dolgozzon nyugodtan,támogassa a klub,szurkolók eredményektől függetlenül. egy "szaros" ifi bl-t nyert,de már csodát várunk.
Forza Inter! Forza Andi,remélem bizonyít
Forza Inter! Forza Andi,remélem bizonyít
- alwin91
Én azért sajnálom Ranierit, mert nagyon nehéz helyzetben jött. Egészen biztos vagyok benne, hogy ha nyáron lett volna felkészülési ideje, egy normális eredményt ért volna el. Na de ennek vége. Sok sikert Stramachnak.
-
R9.
Mourinho: "Hogy visszatérek-e az Interbe? Igen úgy gondolom. Bár most nem gondolok erre, de 1 nap visszatérek!"
- Adriano92
R9. írta:Mourinho: "Hogy visszatérek-e az Interbe? Igen úgy gondolom. Bár most nem gondolok erre, de 1 nap visszatérek!"
Hol fog ő visszatérni...
- PellerG
Adriano92 írta:R9. írta:Mourinho: "Hogy visszatérek-e az Interbe? Igen úgy gondolom. Bár most nem gondolok erre, de 1 nap visszatérek!"
Hol fog ő visszatérni...
Annyira unalmas ezt a témát 3 havonta elővenni. A Chelseatől való távozása után is nyilatkozott ilyet. Én sem mondanám, hogy én már vissza nem megyek a csapathoz ahol szerettek és Isten voltam, hanem miért is ne, meglátjuk.
- interfan
A gazzetta információ szerint, előzetes megállapodást kötött Bielsa és Moratti. Nyártól pedig az argentín "őrült" veheti át az inter kispadját.
Előzetes hírek szerint 5m körüli fizetést kaphat, valamint 2 vagy 3 éves szerződést.
Megvolt már mindkét oldalról a körül udvarlás rész, Moratti elmondta ilyen "őrült és különleges emberekre van szükség az internél". Bielsa pedig elmondta megtisztelő az inter érdeklődése, valamint egy lehetőség lehet számára az inter. A bilbao nagyon szorgalmazza szerződése megújítását, de ő nem hajlandó róla beszélni.
Minden szempontból előnybe vagyunk, ugye rajtunk kívül a barca szeretné ha Guardiola távozna, de szinte biztosan marad. Valamint a Chelsea, de ők inkább mennek már Mourinho, Blanc irányba. Tehát ha nem hosszabbít Bielsa az inter első számú lehetőség.
Ezzel párhuzamosan, a Bielsa által írt nevek egyre jobban kerülnek terítékre. Isla úgy mond napról napra közelebb kerül hozzánk, 13-15m körül érkezhet, a tárgyalásokat az ügynöke is megerősítette. Isla mellett Asamoah szeretnénk még az udinéből, az ő ára kb 10m. A gazzetta szerint még pár bilbasos is jöhetne, Bielsa Muniaint, és Javi Martinezt szeretné. Csatár posztra meg 2 argentin közül kerülhet ki, mindkettő Bielsa játékosa volt szövetségi kapitány ként. Tevez vagy Lavezzi, egyik ára se lenne alacsony, olyan 25-30m, de Lavezzi árát Pandevel tudnánk csökkenteni. Lavezzi pár napja milánóban járt, ahol tárgyalt Brancaval.
Valamint a sok fiatal visszahozása lehet fontos Bielsának. Viviano, Caldirola, Krhin, Coutinho, és Destrot is visszavásárolnánk a genoától, Lucas pedig a Sneijder pénzből jöhet.
Távozási oldal a következő lehet: Cesar, Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu, Palombo, Stankovic, Sneijder, Forlan, Zarate.
Egyértelmű hogy Moratti Birlsa mellett döntött. Mint B terv Villas Boas van még, de egyre inkább háttérbe kerül ő, valamint az általa kért nevek. A.pereira, Fernando, James Rodriguez.
Meglátjuk mi lesz, most mindenki Strama mellett kell legyen, más kérdés hogy a jövőre is gondolni kell.
Előzetes hírek szerint 5m körüli fizetést kaphat, valamint 2 vagy 3 éves szerződést.
Megvolt már mindkét oldalról a körül udvarlás rész, Moratti elmondta ilyen "őrült és különleges emberekre van szükség az internél". Bielsa pedig elmondta megtisztelő az inter érdeklődése, valamint egy lehetőség lehet számára az inter. A bilbao nagyon szorgalmazza szerződése megújítását, de ő nem hajlandó róla beszélni.
Minden szempontból előnybe vagyunk, ugye rajtunk kívül a barca szeretné ha Guardiola távozna, de szinte biztosan marad. Valamint a Chelsea, de ők inkább mennek már Mourinho, Blanc irányba. Tehát ha nem hosszabbít Bielsa az inter első számú lehetőség.
Ezzel párhuzamosan, a Bielsa által írt nevek egyre jobban kerülnek terítékre. Isla úgy mond napról napra közelebb kerül hozzánk, 13-15m körül érkezhet, a tárgyalásokat az ügynöke is megerősítette. Isla mellett Asamoah szeretnénk még az udinéből, az ő ára kb 10m. A gazzetta szerint még pár bilbasos is jöhetne, Bielsa Muniaint, és Javi Martinezt szeretné. Csatár posztra meg 2 argentin közül kerülhet ki, mindkettő Bielsa játékosa volt szövetségi kapitány ként. Tevez vagy Lavezzi, egyik ára se lenne alacsony, olyan 25-30m, de Lavezzi árát Pandevel tudnánk csökkenteni. Lavezzi pár napja milánóban járt, ahol tárgyalt Brancaval.
Valamint a sok fiatal visszahozása lehet fontos Bielsának. Viviano, Caldirola, Krhin, Coutinho, és Destrot is visszavásárolnánk a genoától, Lucas pedig a Sneijder pénzből jöhet.
Távozási oldal a következő lehet: Cesar, Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu, Palombo, Stankovic, Sneijder, Forlan, Zarate.
Egyértelmű hogy Moratti Birlsa mellett döntött. Mint B terv Villas Boas van még, de egyre inkább háttérbe kerül ő, valamint az általa kért nevek. A.pereira, Fernando, James Rodriguez.
Meglátjuk mi lesz, most mindenki Strama mellett kell legyen, más kérdés hogy a jövőre is gondolni kell.
-
R9.
Luciot elküldeni a legnagyobb hülyeség lenne, még mindig a világ egyik legjobb védője
- alwin91
De egyre jobban hanyatlik az Ő formája is. Nem mondom, hogy nem lenne jó, ha egy ilyen védő ülne a padon. Azért remélem valóban megtörténik nyáron ez az új csapat építés,de nem az lesz a vége, hogy egy 22 éves átlagkorú "ificsapatunk" lesz. Én egyébként Lucast annyira nem szorgalmazom. Iszonyatosan drága és szerintem kicsit lutri. Na meg ott van Coutinho is arra a posztra, na meg Alvarez is. Az azzurrin írják, hogy Affellayt környékeztük meg. Neki nagyon örülnék, mert most nagyon olcsó, kiváló képességű és mind a két szélen tud játszani. Szerintem főnyeremény lenne. Obi,Poli,Guarín,Alvarez,Coutinho,Affellay,Cambiasso,Zanetti középpályássor szerintem igen biztató lenne és ez így csak 10m-ba fájna. Sokkal égetőbb probléma szerintem a védelem és a csatársor.
- Dris
interfan írta:A gazzetta információ szerint, előzetes megállapodást kötött Bielsa és Moratti. Nyártól pedig az argentín "őrült" veheti át az inter kispadját.
ez tök jó de 4 távozó védő és csak egy visszatérő Caldirola?
szeretnék már olvasni pár védő nevet is még akkor is ha kacsa.
nem túl megnyugtató ez a helyzet mert mindig csak a középpálya meg a csatársor van a honlapokon, újságokban.
-
BlueSky
J.C. Maicon Lucio Sneijder Stanko azért fájo lenne. Mármint a neveket tekintve.
Oké most a felsorolt 10név,helyettük jönnek a fiatalok,akkor ebböl nem lesz Bl meg hasonlo dolgok aztán megint elkezdödik a szitkozodás. Kb ez megy itt is ha nem megy vlm.
Felölem amugy mehetne még Nagatomo,Jonathan,Obi is.
Mariga nem lesz visszahozva? Sztem jobb mint a szlovén. Santon esetleg? Csak a Kuckalako ne kerüljön ide és nem lesz bajom az igazolásokkal.
Oké most a felsorolt 10név,helyettük jönnek a fiatalok,akkor ebböl nem lesz Bl meg hasonlo dolgok aztán megint elkezdödik a szitkozodás. Kb ez megy itt is ha nem megy vlm.
Felölem amugy mehetne még Nagatomo,Jonathan,Obi is.
Mariga nem lesz visszahozva? Sztem jobb mint a szlovén. Santon esetleg? Csak a Kuckalako ne kerüljön ide és nem lesz bajom az igazolásokkal.
- Süti
BlueSky írta:Sztem jobb mint a szlovén
Ki itt a szlovén?
-
BlueSky
Krhin talán
- sorger=giallo
Igen, a Mariborból igazolta az Inter néhány éve. Többszörös U-válogatott, de emlékeim szerint már a felnőttek között is bemutatkozott a szlovén nemzeti csapatban(de ez nem biztos, lehet, hogy tévedek).
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- e.szabi
sorger=giallo írta:Igen, a Mariborból igazolta az Inter néhány éve. Többszörös U-válogatott, de emlékeim szerint már a felnőttek között is bemutatkozott a szlovén nemzeti csapatban(de ez nem biztos, lehet, hogy tévedek).
FORZA INTER!!!
21 éves szlován válogatott, 6x-os felnőtt válogatott, ott volt a VB-n is, ha jól tudom, nem sok lehetőséget kapott.
- Adriano92
BlueSky írta:Krhin talán
Talán a Bologna leigazolta Krhin-t? Nem? Lehet csak rosszul tudom és csak kölcsönben van.
- e.szabi
Adriano92 írta:BlueSky írta:Krhin talán
Talán a Bologna leigazolta Krhin-t? Nem? Lehet csak rosszul tudom és csak kölcsönben van.
Csak közös tulajdonban van.
- PellerG
Oriali állítólag visszautasította a Fiorentina sportigazgatói ajánlatát!
-
R9.
ezt a bielsát nemtom minek erőltetik 11. helyen állnak egy 2 csapatos bajnokságban....megint egy újabb benitezt akarunk ide?
- Süti
R9. írta:11. helyen állnak
Egyrészt igen, másrészt a kupában döntős a Bilbao, az Európa Ligában meg nagy valószínűséggel már elődöntős.
- hvmetal
Süti írta:R9. írta:11. helyen állnak
Egyrészt igen, másrészt a kupában döntős a Bilbao, az Európa Ligában meg nagy valószínűséggel már elődöntős.
mint Benitez a Liverpoolnál
- PellerG
Nálam valamiért elvágta magát mikor az argentínok edzője volt.
Igaz, azóta sem tudott senki eredményes lenni náluk, bomba keretekkel, de őt valamiért különösen utáltam akkortájt.
Azóta volt a chilei és most a bilbaoi sikerkalandja, de én sem vagyok elájulva tőle, az meg már csak ráadás, hogy a dél-amerikai dominancia tovább erősödne, a nálunk lévők méginkább górékká válhatnának az öltözőben.
Igaz, azóta sem tudott senki eredményes lenni náluk, bomba keretekkel, de őt valamiért különösen utáltam akkortájt.
Azóta volt a chilei és most a bilbaoi sikerkalandja, de én sem vagyok elájulva tőle, az meg már csak ráadás, hogy a dél-amerikai dominancia tovább erősödne, a nálunk lévők méginkább górékká válhatnának az öltözőben.
- interfan
- Bielsa érkezése olasz lapok szerint kb 60%, Strama maradása 30%, és 10% hogy valaki más veszi át az intert.
- A vezetőség egyértelműen döntött Bielsa mellett, csak abban az esetben nem ő lesz az inter edzője, ha ő nem akar jönni.
- Jelenlegi helyzetet elnézve, viszont elég valószínű hogy ő is hajlandó a váltásra. Szerződése ugye nyáron lejár, nem hajlandó beszélni a szerződéséről, és korábban ő is elismerte hogy az inter egy opció lehet számára.
Spanyol újságok szerint, ő ezzel a szezonnal kifut a bilbaobol. Mindent az EL összpontosítanak, azt akarják megnyerni. Nyáron pedig több játékost is elvihetnek nagy csapatok (Aurtenetxe, J.Martinez, De Marcos, Muniain). Szóval ez a bilbao már csak gyengülni fog. Átigazolási politikát nézve ott, pedig csak baszk játékost vehetnek. Így Bielsa meritési lehetősége nagyon kicsi.
- Fizetésében kell majd megegyezni, valamint a szerződés időtartalmában. Pro és kontra érveket taglalnak vele kapcsolatban az olasz sajtó.
Nagyon sok mindent írtak mellette.
3 dolog úgy mond amit ellene írnak:
- Egyik támadó taktikái 4-3-3, valamint 4-2-3-1. Mindenhol ragaszkodik a támadó focihoz. Emlékezzünk a chilénél alkalmazott 3-1-3-3-ra.
- A sajtóval való viszonya. Egyedül a sajtó tájékozatokon beszél a médiával sehol máshol. Minden egyéb kommunikáció tiltva van nála. Sajtótájékoztatói sem az olaszban elvárt szerint zajlanak, hosszú filozofikus válaszokat ad, mindenről elemzően beszél.
- Valamint az edzés módszerei. Elmondása szerint edzéseken is 200% kell nyújtani. Tehát ameddig csak lehet hajtja játékosait.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=76354
- A vezetőség egyértelműen döntött Bielsa mellett, csak abban az esetben nem ő lesz az inter edzője, ha ő nem akar jönni.
- Jelenlegi helyzetet elnézve, viszont elég valószínű hogy ő is hajlandó a váltásra. Szerződése ugye nyáron lejár, nem hajlandó beszélni a szerződéséről, és korábban ő is elismerte hogy az inter egy opció lehet számára.
Spanyol újságok szerint, ő ezzel a szezonnal kifut a bilbaobol. Mindent az EL összpontosítanak, azt akarják megnyerni. Nyáron pedig több játékost is elvihetnek nagy csapatok (Aurtenetxe, J.Martinez, De Marcos, Muniain). Szóval ez a bilbao már csak gyengülni fog. Átigazolási politikát nézve ott, pedig csak baszk játékost vehetnek. Így Bielsa meritési lehetősége nagyon kicsi.
- Fizetésében kell majd megegyezni, valamint a szerződés időtartalmában. Pro és kontra érveket taglalnak vele kapcsolatban az olasz sajtó.
Nagyon sok mindent írtak mellette.
3 dolog úgy mond amit ellene írnak:
- Egyik támadó taktikái 4-3-3, valamint 4-2-3-1. Mindenhol ragaszkodik a támadó focihoz. Emlékezzünk a chilénél alkalmazott 3-1-3-3-ra.
- A sajtóval való viszonya. Egyedül a sajtó tájékozatokon beszél a médiával sehol máshol. Minden egyéb kommunikáció tiltva van nála. Sajtótájékoztatói sem az olaszban elvárt szerint zajlanak, hosszú filozofikus válaszokat ad, mindenről elemzően beszél.
- Valamint az edzés módszerei. Elmondása szerint edzéseken is 200% kell nyújtani. Tehát ameddig csak lehet hajtja játékosait.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=76354
- PellerG
Saját véleményem szerint ez nem az a helyzet, amikor akárki lehetne az edzőnk. Szerintem valamilyen szinten már bizonyított trénerre van szükségünk, és természetesen új játékosokra. Remélem továbbra is, hogy a Blanc, Boas, Guardiola hármas még versenyben van, akár már meg is egyezett valamelyikükkel Moratti.
- hvmetal
én sorrendem:
Prandelli
Blanc
Boas
Strama
Bielsa
nyilván Prandelli akkor lehetne reális,ha bukna az olaszokkal (bár mi számít bukásnak ezzel a kerettel)
Bielsa nálam ez a Sanchez Florez,Benitez kategória. Egy spanyol klubbal való EL vitézkedés nem nagy dolog. Jó edző,de Rafa is jó edző.
Prandelli
Blanc
Boas
Strama
Bielsa
nyilván Prandelli akkor lehetne reális,ha bukna az olaszokkal (bár mi számít bukásnak ezzel a kerettel)
Bielsa nálam ez a Sanchez Florez,Benitez kategória. Egy spanyol klubbal való EL vitézkedés nem nagy dolog. Jó edző,de Rafa is jó edző.