Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

benito92

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Inter játékost soha nemfogok úgy szeretni mint Marcot, de bízom benne hogy a Bonucci-Ranocchia páros méltó utódkettős lehet majd. Meg persze nagyon kíváncsi vagyok Faraonira is.
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

Maicon nem megy sehova.. Max a VB-re. :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tommy írta:Kpre meg Muntari helyére kell valaki,
Én nem vagyok biztos benne hogy elmegy hiába vannak Tottenhamos pletykák. Mou "jobbkeze" és "testőre" :D, ha kell egy romboló(terminátor) José biztos hogy őt küldi be a meccsbe. Sanszos hogy marad, hiába voltak szélsőséges meccsei.

Maicont nem érzem témának, bulvárban jött szóba, hogy José egyik feltétele a Realban való edzősködéséhez. Quaresma nagyon sanszos hogy lép és talán Cordoba. Mancini szinte biztos nem jön vissza, beszólt Josének amikor öltözőt váltott, hogy itt csak elvesztegette az idejét. Burdi sem jön vissza szerintem. Tommy nagyjából összefoglalta mire van szükség a következő szezonban.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

erixs írta:Maicon nem megy sehova.. Max a VB-re. :)
Esetleg nyaralni. Én is nagyon remélem, hogy kék-feketében marad!

FORZA INTER!!!
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Vhol olvastam h Yaya Toure szinte biztos h távozik a Barcától el akar menni, és ők se marasztalják, sok forumozó álma teljesülne ha rámozdulnánk.
erixs

Marco írta:Vhol olvastam h Yaya Toure szinte biztos h távozik a Barcától el akar menni, és ők se marasztalják, sok forumozó álma teljesülne ha rámozdulnánk.

Ha Muntari elmegy, akkor helyette tökéletes lenne.
Kreff

Hozzászólás Szerző: Kreff »

bazsi: de igen, az vagyok. ismerjük egymást? :)

Sztem Eto'o, Milito, Pandev, Balotelli (utóbbi, ha marad) mellé mindenképpen kéne egy ötödik csatár, ha jövőre is ezt a 3 csatáros szisztémát fogjuk játszani. Am van vmi oka annak h Arnautovic alig kapot egész évben lehetőséget? Gyakorlatilag esélye sem volt a bizonyításra, pedig sztem megvannak a képességei ahhoz h igazán jó játékos legyen.
Remélem sikerül megszerezni Fabregas-t, habár neki a szíve inkább Barcelonába húzza. Ha az ő szerződtetése nem jönne össze Montolivo-val is kibékülnék. :D
erixs

Santon nem megy sehova!
Renzo Contatto - Santon ügynöke - a ViolaGol-nak nyilvánosan cáfolta, hogy az Inter és a Fiorentina között bármiféle megállapodás született volna (Vargas transzfer..)
"Davide a Fiorentina-ban? Csak egy kitalált történet! Ő az Inter játékosa és az is marad."

ennyit erről :)
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

bal oldalra silva kéne vagy mata vagy krasic.
valencia úgyis szét lesz szedve biztos örülnének pár selejt játékosunknak is.
hátra két fiatal olasz(criscito,bonucci/ranocchia), középre meg valami romboló aztán meg is vagyunk.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Nekem Maicon nagy kedvencem,de lehet,hogyha idén beparkol érte egy monumentális ajánlat,akkor elkell engedni.Maicon szerintem szépen lassan elfog kezdeni vissza esni,az Inter-ben és a válogatottban rendre kezdő és még az is lesz egy databig,egy két éven belül halálosan ki elsz zsigerelve.
Mindenesetre szerintem ellehet gondolkodni a témán.
horas

Kösz Nia a privát üzit,bocs hogy itt válaszolok megvagyok köszönöm,kevesebbet járok ide ez igaz,és az az oka,hogy jelenlegi formájában a fórum nekem annyira nem gyere be.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Mata és Silva is remek focisták.De nem túl olcsók.Kiárusítana a Valencia?Nem tudom.Anyagi gondok régóta vannak.De jövőre ott a BL nekik is:)

Off .:Köszi a választ Horas. :) Örülök meg nem is.Csak hónapok óta nem is láttalak. :) Akkor további szépet :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Már tavaly is azt mondták, hogy kirárusítanak. Amugy én ugytudom az anyagi gondjuk már megoldódott.
Dris

én nem mondtam hogy kiárusítanak.azt írtam szét lesznek szedve.
villa, mata, silva ezeket úgyse tudják megtartani. ha indulnak a bl-ben ha nem.
és ha már elmennek mért ne jönne hozzánk legalább az egyik.
amúgy mata 20, silva meg 30 körül lenne sztem.
de ha csereberélünk játékosokat ki lehet olcsóbban hozni.
krasic 15.
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Jesús Navas vagy Mata kéne nekünk! Tökéletes szélső játékosok! Mata még talán elis érhető lenne de Navas lenne a legjobb! :) Esetleg még Réyes jöhetne bár beszél belőlem egyfajta elfogultság is vele szemben! Habár a goal.com őt választotta a szezon legjobb Atlético játékosának! :)

Silvát nem kedvelem vhogy nem szimpatikus, Villa meg valszeg Barca v MU.. :roll:
Tommy

Pedig Silva fél lábbal is jobb Reyesnél és társainál.

Spanyol sztem nem valók a Serie A-ba, mindig beégnek. De ha már egy spanyol szélsőt akarunk hozni, akkor Silva, többi kuka.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Tommy írta:
Nem is tudtam erről az afférról, pár nem is olyan régi nyilatkozatát olvastam, amiben mondta, hogy már profiként is értük szorított és hogy jelenleg is az Inter után a második a szívében a Lazio. Milyen jó lenne 2012-ben egy Inter-Lazio búcsúmeccs neki, nem? Írok Lotitónak! Az tényleg szomorú, mikor pont azok a játékosok kezdenek lassan eltűnni, akik miatt megszeretett egy klubot az ember. Di Canio visszavonulását azóta sem bírom feldolgozni. :)

Nyilván azóta már "megbocsájtott". Arra a nyilatkozatára amugy én is emlékszek, szép lenne tényleg egy Inter-Lazio búcsúmeccs neki. De ugysem jön össze, hát ha ugy lesz hogy utolsó forduló Inter-Lazio. :)

Egyébként 5 ember szerintem nem kell igazolni, túl sok.

Balhátvéd nem kell, ezt tartom, jövőre Chivu és Bambino se lesz annyit sérült, lehozzák ők a baloldalt. Egy középső védő kell, mert Mátrix utolsó szezonja következik, Cordoba pedig lehet megy, és Samuel-Lúcio páros sem 20 éves már, bár 2-3 szezon klasszis szinte még bennük van. Oda elhoznám Bonucci-Ranocchia duót még most nyáron, egyiket elpasszolnám kölcsönbe másikat meg itt hagynám hadd tanuljon az "öregektől". Kpre meg Muntari helyére kell valaki, és egy Sneijder alternatíva. Csatár pedig akkor kell ha Balotelli elmegy. 3-4 ember elég. Ez a keret már nagyon jó csak kisebb változtatások, "foltozások" kellenek.

Csatár akkor is kell, ha Balotelli marad. Kurázsi mama biztos megy, a helyére kell valaki. Milito, Eto'o, Pandev, Balo kvartettel nem lehet lehozni egy szezont 3 csatáros taktikával.
interfan0501

Hozzászólás Szerző: interfan0501 »

Nem tudjátok, ki vezeti majd a döntőt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan0501 2010.05.19. 15:47-kor.
Nia

Dris az általad felsorolt 3ast elég rég meg tudják tartani.Szerintem 2 közülük most is marad.Nem érné meg eladni a legjobbjaikat.Villa talán az aki a legnagyobb valószínűséggel megy.De az ő árából már egész jó dolgokat is lehet vásárolni(ha csak nem jár le a szerződése,ezt nem tudom)
Nem hallottam,hogy rendbe jöttek anyagilag,de lehet.
Tommy nem mondanám,hogy a többi kuka,de Silva tényleg kimagaslik közülük.Bár azért az idén Mata is ott van.És tudod egyszer már beszéltük Navast,de ez a Sevillai szimpátiámból is eredhet.Bár tény a VB-n is nagy eséllyel lehet kinn.Ha elfújja a szél ha nem,elég nagy támadó középpályássá nőtte ki magát... :)

Toldo amúgy is megy.Szögre akasztja a csukát....
interfan0501

Jah...okés nem tudtam bocsi.
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

André Felipe Ribeiro de Souza
Nem tudom láttátok-e a riportot a sport klub-on
Ő nálunk szeretne játszani...
Jó kis játékos..
Nia

csak is inter írta:André Felipe Ribeiro de Souza
Jó kis játékos..

A Santosból ? 20 éves nem?
erixs

A védelembe ismét bedobtak egy nevet: Aleksandar Dragović aki az Austria Wien játékosa. 19 éves 184 cm/76 kg, jobblábas belső védő. 7x osztrák nagyválogatott. Állítólag a Genoa, Sampdoria, Palermo, Parma és a holland AZ Alkmaar is vinné..

Kérdés, hogy nem járnánk vele is úgy mint Marko Arnautović-al? :roll:
Kreff

Hozzászólás Szerző: Kreff »

Sztem egyáltalán nem biztos h nekünk szélsőt kéne vennünk, hiszen gyakorlatilag nem alkalmazzuk a pályán ezt a posztot. Meg aztán elég is megnézni h az utóbbi években h jártak nálunk a szélsők...
Dris

Kreff írta:Sztem egyáltalán nem biztos h nekünk szélsőt kéne vennünk, hiszen gyakorlatilag nem alkalmazzuk a pályán ezt a posztot. Meg aztán elég is megnézni h az utóbbi években h jártak nálunk a szélsők...

én úgy vettem észre hogy eto'o a jobb oldalon rohangál egész meccs alatt.
vagy innen indul befelé...
csak is inter

Nia írta:
csak is inter írta:André Felipe Ribeiro de Souza
Jó kis játékos..

A Santosból ? 20 éves nem?

Igen

André Felipe Ribeiro de Souza
Birthdate
27/09/1990, em Cabo Frio (RJ)
Height
1,84 m
Weight
77 kg
Apperances 41
Goals 24

Previous clubs
Júnior Santos FC (2008)

Main Titles
Campeonato Paulista Sub-20 2008 (Júnior Santos FC); Campeonato Paulista 2010 (Santos FC)
csak is inter

Real Madrid vinné Steven Gerrard-ot
Mi meg vegyük meg Kaka-t... :)
:) :lol:
csak is inter

Inter Milan Will Join The Race For Liverpool Boss Rafael Benitez
Ha megy Mou akkor jöhet,de akkor hozza:Fernando Torres-t és Steven Gerrard-ot is magával !!
Nia

csak is inter írta:Inter Milan Will Join The Race For Liverpool Boss Rafael Benitez
Ha megy Mou akkor jöhet,de akkor hozza:Fernando Torres-t és Steven Gerrard-ot is magával !!

Én nagyon szeretem Torres játékát,és mondtam Benítezt is többre tartom,mint mondjuk Wengert.(De Mourinhohoz képest mindenkit "kezdőnek :) )
De javítsatok,szóval Torres állandóan sérült,ami az Atleticoban nem feltétlenül jellemezte.Kemény az Angol foci szerintem neki.De azért a véleményem szerint az Olasz sem kisasszony foci.Gerrard meg,nem mai fickó(bár a képességei megkérdőjelezhetetlenek) :)
interfan0501

Ha tehetségesek és olcsók jöhetnek, max elpasszoljuk őket kölcsönbe. Hát remélem nem kell arról beszélnünk, hogy ki lenne a méltó utód... Szerintem is jó játékos Torres, de Tevez vagy Higuain jobb lenne.
Gerrard az meg Gerrard :)
Atosz

Navas amíg él nem fog elmenni Sevillából elvileg, de spanyolhonból biztos, h nem.
Valahol olvastam, vagy hallottam, h van valami fóbiája, ha nem otthoni közegben van.
Nia

Atosz írta:Navas amíg él nem fog elmenni Sevillából elvileg, de spanyolhonból biztos, h nem.
Valahol olvastam, vagy hallottam, h van valami fóbiája, ha nem otthoni közegben van.

Ja ezt én is mondtam.Valami pánikbetegség.Régebben edző táborozni sem ment a csapattal,mondjuk az USA-ba.De állítólag már nagy része ennek legyőzve.Vagyis erősen törekszik rá.Máshogy a VB-re is nehezen fog menni.Pedig szerintem most ott a helye...
Atosz

Nia írta:
Atosz írta:Navas amíg él nem fog elmenni Sevillából elvileg, de spanyolhonból biztos, h nem.

Ja ezt én is mondtam.Valami pánikbetegség.Régebben edző táborozni sem ment a csapattal,mondjuk az USA-ba.De állítólag már nagy része ennek legyőzve.Vagyis erősen törekszik rá.Máshogy a VB-re is nehezen fog menni.Pedig szerintem most ott a helye...

Bizony ott. Matával, Silvával és még kíváncsi vagyok mely szélsőkkel. Van1-2 Spanyolországban.
Egy időben Vicente nagy kedvencem volt, nagyon szívesen láttam volna sorainkban. Hihetetlen, mennyire elszürkült.
Nia

Atosz írta:
Nia írta:

Bizony ott. Matával, Silvával és még kíváncsi vagyok mely szélsőkkel. Van1-2 Spanyolországban.
Egy időben Vicente nagy kedvencem volt, nagyon szívesen láttam volna sorainkban. Hihetetlen, mennyire elszürkült.

Vicente a Valenciából?Ő az aki anno elég nagy tehetségnek bizonyult.Aztán sokat volt sérült nem?Már vagy 30 körül jár?Vagy keverem valakivel?Valencia nem annyira az erősségem :)

Azt hiszem kicsit off-olunk már :) Ezért meg bocs :)
Atosz

Nia írta:
Atosz írta:
Nia írta:Ja ezt én is mondtam.Valami pánikbetegség.Régebben edző táborozni sem ment a csapattal,mondjuk az USA-ba.De állítólag már nagy része ennek legyőzve.Vagyis erősen törekszik rá.Máshogy a VB-re is nehezen fog menni.Pedig szerintem most ott a helye...

Vicente a Valenciából?Ő az aki anno elég nagy tehetségnek bizonyult.Aztán sokat volt sérült nem?Már vagy 30 körül jár?Vagy keverem valakivel?Valencia nem annyira az erősségem :)

Azt hiszem kicsit off-olunk már :) Ezért meg bocs :)

Ő az. Hátán vitte a Valenciát, aztán meg jöttek a piszkos sérülések.
A válogatottól is elküldték mert összeakasztotta a bajszát Puyollal...
Egy jópár éve szóba is került, hogy Moratti elhozza, nagyon örültem a hírnek akkor, de nem lett belőle semmi. Így utólag szerencse.
Mindenesetre Silva, Silva, Silva. Nagyon örülnék, ha jönne a bal oldalra. Hihetetlen nagy erősítés lenne.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Kinéztünk egy fiatal Spanyol tehetséget :!: Miguel Angel Sainz még csak 17 éves, nagyon technikás és jól lő mindkét lábával :!:
Rajtunk kívül még több Spanyol klubb is szeretné leigazolni köztük a Barca is

Szerintem szélre Krasic kéne :!: Olcsóbb mint silva de szerintem van olyan jó :!: Sokat fut, felszántja a pályát és emellett technikás is
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Atosz írta: Mindenesetre Silva, Silva, Silva. Nagyon örülnék, ha jönne a bal oldalra. Hihetetlen nagy erősítés lenne.

Az biztos, Sneijder-Eto'o-Milito-Silva
Nagyszerű támadó négyesünk lehetne :)
Atosz

mike írta:
Atosz írta: Mindenesetre Silva, Silva, Silva. Nagyon örülnék, ha jönne a bal oldalra. Hihetetlen nagy erősítés lenne.

Az biztos, Sneijder-Eto'o-Milito-Silva
Nagyszerű támadó négyesünk lehetne :)

Nem beszélve a mindig beugrani kész Pandevről és Balotelliről. Én szerintem örülnék, ha Balo maradna és megregulázná magát, akkor óriási hasznára lenne a csapatnak, nem beszélve arról, hogy nem dobnánk el ismét egy zsenipalántát. Ma is nagyon lelkes, és motivált volt, a csapat egyik legjobbja. Bárcsak ne lenne vele ennyi baj. :?
horas

Atosz írta:
Nia írta:

Vicente hasonló mint Recoba.Szenzációs képességekkel megáldott futballista,de annyira sérülékeny,hogy mindig vagy sérült volt vagy a sérülés okozta játék hiány miatt kereste a formáját,vagy sérült valamennyire és úgy játszik vagy épp felépülően van egy sérülésből.Így lehetlen egyenletes teljesítményt nyújtani,illetve lehet,csak rosszat.

Silva eléggé local patrióta,nehezen hiszem,hogy eljönne Valencia-ból,a nehezebb időkben is kitartott a klub mellett,most,hogy rendezőtek a dolgok jövőre ott lesznek a BL-ben,nem hizem,hogy eljön.Bár ha Villa esetleg elmegy,lehet megmozgatja anyira a vízet,hogy Silva is lép.Mata is jó lenne,de egy vagon pénz.Mindkettőnek nagyon örülnék Silva-tól egyenes berosálnék ha sikerülne megszerezni.

(Mikor a Valencia-val játszott az Inter már akkoriban szemet szúrt nekem,pedig abszolút semmi neve nem volt még.Mondogattam is mindenkinek,hogy nagy játékos lesz ez a gyerek figyeljétek meg.Majd a következő fordulóban ragasztott egy bődület nagy gólt a Chelsea-nek...)
horas

Jövőre egy tökéletes keret:
Kapusok:
Julio Cesar,Castelazzi,Orlandoni
Védők:
Maicon,Santon,Lucio,Samuel,Skrtel,Córdoba,Kolarov,Chivu
Középpálya:
Cambiasso,Motta,Stankovic,Zanetti,Mariga,Banega,Sneijder,Silva
Támadók:
Milito,Eto'o,Pandev,Balotelli

Legerősebb kezdő:
.................Julio Cesar
Maicon Samuel/Lucio Skrtel Kolarov
........Cambiasso Banega/Motta
...........Eto'o Sneijder Silva
.....................Milito

pad:Chivu,Samuel/Lucio,Zanetti,Stankovic/Motta/Banega,Pandev,Balotelli
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

horas írta:Jövőre egy tökéletes keret:
Kapusok:
Védők:
Középpálya:
Támadók:

Legerősebb kezdő:

Azt nem tudom elképzelni, hogy Skrtel-nek biztos lenne a helye és Lúcio-nak és Samuel-nek egymással kell versenyezniük. A másik amit még elég érdekes lenne, ha Zanetti nem férne be a kezdőbe.
horas

Kis-Kis írta:
horas írta:Jövőre egy tökéletes keret:
Kapusok:
Védők:
Középpálya:
Támadók:

Legerősebb kezdő:

Azt nem tudom elképzelni, hogy Skrtel-nek biztos lenne a helye és Lúcio-nak és Samuel-nek egymással kell versenyezniük. A másik amit még elég érdekes lenne, ha Zanetti nem férne be a kezdőbe.

Samuel és Lucio közül szerintem csak az egyikőjüknek kellene játszaniuk mind ketten jövőre 33 évesek lesznek.Pedig ha hasonló szinten tudna erősíteni a csapat Zanetti papíron nem férne már be,de úgy is berakják valahova ne aggódj.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Skrtel minek? Annyira nem jó! Tudom a védelemben is kell majd a fiatalítás, de akkor már inkább olasz legyen, védőkben mindig voltak jó olaszok! Pl a már sokszor szóba került Ranocchia vagy Bonucci! Fiatalok, olaszok.... :)
A következő szezont egyébként Lucio és Samuel biztos simán lehozza a koruk ellenére is! Jó a sérüléseket nem lehet előre látni, de ahoz meg nem kell idősnek lenni )lásd Santon :cry: )
Silva tényleg nagyon jó de nem hiszem, hogy ide jönne.Persze jó lenne mert jó játékos nagyon és még fiatal is.
Zanettinek meg 1 éve ilyen magas szinten is biztos van még, nem fog kilógni a keretből a köv. szezonban és megérdemelten a kezdőben is lesz bárki is lesz az edző :)
horas

Szerinem Skrtel elég megbízható és bizonyított legmagasabb szinten is.
Ez Ranocchia és Bonucci-ról nem mondható el,volt egy jó szezonjuk egy sehol sem végző Bari-ban.Burdisso is jó volt idén a Roma-ban még sem változat sokat a státuszán megitélésén.Zanetti teljesen megbízható és abszolúz nem lóg ki a csapatból,de őgy gondolom alapvetően ha posztra igazolnak idén nyárom Branca-ék akkor Zanetti-nek poszotkat figyelmbe véve és azokon belüli kritériumokat nehezen kerül a kezdőbe.
Maicon-nál nem jobb,nem középhátvéd,ha jön Kolarov akkor a szerb szerintem elsőbbséget élvez a balbekk poszton ha mondjuk ott Zanetti ha remekül is szerepelt idén,a szerb mindenképp sokoldalúbb és jobban sajátja a poszt.
A középpályára már most sem fér be,Cambiasso jobb labdaszerző Motta pedig jobban osztogat mint ő.A támadószekcióban meg végképp esélytelen kiszorítani bárkit is.

Félreértés ne essék,nagyon ekdvelem Zanetti eszméletlen figura,de ha csaptjátébeli funkciókat nézzük és vesszük alapúl Zanetti nem feltétlenül lenne képes csapatba kerülni.Most idén is a balbekk pozicióg szorult vissza mert Chivu emgsérült és Chivu alapban sem balhátvéd,azért ezt szerintem látni kéne,hogy Zanetti kis túlzással összevissza rakosgatva van,hogy játszani tudjon,szal egy ilyen éle is van a szitunak szerintem.

Az olaszozásról meg annyit ha nagyon olaszbuzi lennék akkor nem az Inter-nek szurkolnék.Az egész klub lényege sok nemzetiségüség,tudjátok Internazionale.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Egyetértek horassal egy dolgot kivéve. Zanetti jelenleg kirobbanthatatlan. Minden meccsen nagyon jól játszik, szinte hibátlan szezont produkál minden évben. Tud játszani jobb és bal védőt és középpályást egyaránt. Értem, amit mondasz, de szerintem akkor lenne veszélyben, ha csak egy posztos játékos lenne. Továbbá ő a kapitány és mindig tud egy plusz motivációs impulzust adni a csapatnak. Védőként átjátszhatatlan így nem hinném, hogy Kolarovnak az a poszt jobban a sajátja lenne. Szerintem a következő évben még simán végig tudja játszani magas szinten az egész szezont. Nem azt mondom, hogy keresve sem találnánk nála jobb játékost, hanem azt, hogy minek adjunk ki euró tíz milliókat egy olyan posztra ahol nincsen semmi probléma?
Inkább vegyünk egy fiatal belső védőt, vagy kettőt. Egyik szélre ott van Maicon és Zanetti. Másik szélre Chivu, Zanetti, Santon. Középen Lucio, Samuel, Materazzi, jó lenne Bonucci, Ranocchia. Középpálya jobb felére kéne venni egy remek szélsőt. Motta mellé, mert nem mindig százas a fazon kéne egy játékos, illetve a csatárposztra még egy, ha Balotelli elmegy ugye. Nálam:

-------------------------Cesar--------------------------
Maicon--------Lúció------------Samuel---------Zanetti
------------Cambiasso--------Mascherano-------------
-----------------------Sneijder--------------------------
------Tevez----------------------------------Silva------
-------------------------Milito---------------------------

Cserék:

------------------------Castelazzi-----------------------
Santon--------Bonucci-----------Materazzi-------Chivu
------------------Motta-------Stankovic-----------------
------------------------Coutinho-------------------------
------Pandev------------------------------Di Natale-----
-------------------------Eto'o----------------------------

Tevez <--> Balotelli
Di Natale 20.000.000 euro
Mascherano 30.000.000 euro
Silva 35.000.000 euro
Bonucci 15.000.000 euro
=100.000.000 euro

Eladni:
Quaresma: 15.000.000 euro
Suazo: 6.000.000 euro
Burdisso: 10.000.000 euro
Mancini: 10.000.000 euro
Muntari: 15.000.000 euro
Cordoba: 5.000.000 euro
=61.000.000 euro

Ha és amennyiben megnyerjük a BL-t, akkor simán belefér a keretbe. Mellesleg így lehetne rendesen rotálni is, mert mind a két csapat ütős lenne. A játékosokhoz nem ragaszkodom, csak egy példa, biztos van jobb és olcsóbb lehetőség is, ezt most csak rögtönöztem.
Sorry, ha hosszú lett.
Forza Inter!
Tommy

Az hogy a csapat neve nemzetközi, még nem azt jelenti, hogy csak külföldiek játszhatnak itt..

A csapat olasz, a vezetőség is az stb. És azért az interben is a keret többsége olasz volt kb 2005-ig.. Még Cúper keze alatt kezdőben volt 5-6 olasz.. Egyébként annyira nekem se szúrja szemem a sok külföldi, mert nagyon sok szerethető játékos van köztük, és rohadt eredményesek vagyunk velük, de azért 2-3 olasz nem ártana pluszba még a keretbe. És ezzel azért legtöbb Inter drukker így van.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ugyanakkor nekem konkrétan herótom van az olasz fociból mint olyanból. Komolyan mondom szánalmas, ahogyan a Roma, Milan, Samp, Juve játékosok dobálják magukat. Ugyanezt csinálja nálunk Matrix és Balotelli. Ez nálam kiveri a biztosítékot. Nyilván nem lehet ezen változtatni, mert ilyen az olasz futball, de én főleg ezért örülök, hogy kevés nálunk az olasz. Nem hiányzik, hogy folyton primadonna futball legyen a pályán. Persze ez mindenkinek a sajátja, hogy mit szeretne. Ezen nem fogunk összeveszni. :)
A németországi világbajnokságon még az olaszoknak drukkoltam, de most nem biztos, hogy nekik fogok, bár nagyon jó a mezük. :) Szimpatikusabbak a hollandok, argentinok és a szerbek is...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Francesco írta:
Eladni:
=61.000.000 euro

Ezek nagyon álom árak ám :) Életben nem fogunk találni olyan pancser csapatot aki pl Manciniért 10 milliót ad vagy Muntariért 15-öt! De a róma sem fog még 5-öt sem adni Burdissoért.... :( De szerintem Quaresma-t is jó ha 8-10-ért el lehet passzolni!
Bonucci meg Ranocchia tény, hogy még nem bizonyítottak, de tehetségesek és fiatalok, övék a jövő! Persze Én sem arra gondoltam, hogy majd szeptembertől atom kezdők legyenek nálunk! Szerintem kölcsönben mennének még a köv. szezonban, de szép lassan be kellene építeni őket a csapatba.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ezt komolyan is gondolod? :D
a Roma már a 6 milliós igényünkre húzza a száját, és játékos cserét javasolnak, Mancini pedig atomhulladék senki nem fog ennyit fizetni érte :)
horas

Francesco írta:Egyetértek horassal egy dolgot kivéve. Zanetti jelenleg kirobbanthatatlan. Minden meccsen nagyon jól játszik, szinte hibátlan szezont produkál minden évben. Tud játszani jobb és bal védőt és középpályást egyaránt. Értem, amit mondasz, de szerintem akkor lenne veszélyben, ha csak egy posztos játékos lenne. Továbbá ő a kapitány és mindig tud egy plusz motivációs impulzust adni a csapatnak. Védőként átjátszhatatlan így nem hinném, hogy Kolarovnak az a poszt jobban a sajátja lenne. Szerintem a következő évben még simán végig tudja játszani magas szinten az egész szezont. Nem azt mondom, hogy keresve sem találnánk nála jobb játékost, hanem azt, hogy minek adjunk ki euró tíz milliókat egy olyan posztra ahol nincsen semmi probléma?
Inkább vegyünk egy fiatal belső védőt, vagy kettőt. Egyik szélre ott van Maicon és Zanetti. Másik szélre Chivu, Zanetti, Santon. Középen Lucio, Samuel, Materazzi, jó lenne Bonucci, Ranocchia. Középpálya jobb felére kéne venni egy remek szélsőt. Motta mellé, mert nem mindig százas a fazon kéne egy játékos, illetve a csatárposztra még egy, ha Balotelli elmegy ugye. Nálam:

-------------------------Cesar--------------------------
Maicon--------Lúció------------Samuel---------Zanetti
------------Cambiasso--------Mascherano-------------
-----------------------Sneijder--------------------------
------Tevez----------------------------------Silva------
-------------------------Milito---------------------------

Cserék:

------------------------Castelazzi-----------------------
Santon--------Bonucci-----------Materazzi-------Chivu
------------------Motta-------Stankovic-----------------
------------------------Coutinho-------------------------
------Pandev------------------------------Di Natale-----
-------------------------Eto'o----------------------------

Tevez <--> Balotelli
Di Natale 20.000.000 euro
Mascherano 30.000.000 euro
Silva 35.000.000 euro
Bonucci 15.000.000 euro
=100.000.000 euro

Eladni:
=61.000.000 euro

Ha és amennyiben megnyerjük a BL-t, akkor simán belefér a keretbe. Mellesleg így lehetne rendesen rotálni is, mert mind a két csapat ütős lenne. A játékosokhoz nem ragaszkodom, csak egy példa, biztos van jobb és olcsóbb lehetőség is, ezt most csak rögtönöztem.
Sorry, ha hosszú lett.
Forza Inter!

Na nézzük.Zanetti rendben igazából,valószinüleg jövőre ugynaúgy befér majd a csapat ez elég valószinű.Nézzük az igazolásokat.Di Natale 33 éves lesz,soha nem játszott nagy csapatban,tipikus kiscsapat ember,semmi keresni valója itt jövőre.A védkező középpályás poszton így is túltermelődés van,Cambiasso,Stankovic,Mariga,Zanetti és Motta is eltudja látni a feldatot nagyjából nincs szükség egy vagyonért egy újabbra:Mascherano.Tevez a világ leggazdagabb klubjának elgfontosabb játékosa,egész egyszerűen az Inter nemtudna Man.City szempontjából értékelhető ajánlatot tenni érte,és felesleges is a támadószekció teljesen rendben van.
Coutinhi-rl továbbra sem tudni semmit,új brazil csodagyerek,de ilyenből minden évben van 2-3,példáúl Kerlon aki az Ajax tartalékban bohóckodik jelenleg.MAterazzi pedig már öreg,idén szerintem nem játszott végig 10 meccset nehezen tudom elképzelni,hogy jövőremég számolnak vele.
A kiadás része pedig ugyancsak elég esélytelen,mivel azok a játékosok akiktől emgszeretne szabadúlni a csapat,rettenetesen lerombolták a saját ázsiójukat,az őesetükben az is jó lesz ha eltudjuk őket adni,nemhogy keressünk rajtuk.Mancini Quaresma a kutyának nem kell és ha kellene is valakiknek,nem akarnak menni jó nekik az Inter-es fizetés és nem fűlik a foguk egy kisebb csapat mezéhez.Muntari-t is ha viszi valaki jóval áron alaul,esetleg valami bartel bizniszbe lehetne bevonni.Suazo-ról meg ne is beszéljünk a Genoa-ban rúgott 2 gólt kb fél szezon alatt...

Pénz az mindig is volt és közelítőleg 30-40 milla között keresett plusban idén a BL-lel a csapat.
Cupi írta:
Francesco írta:
Eladni:
=61.000.000 euro

Ezek nagyon álom árak ám :) Életben nem fogunk találni olyan pancser csapatot aki pl Manciniért 10 milliót ad vagy Muntariért 15-öt! De a róma sem fog még 5-öt sem adni Burdissoért.... :( De szerintem Quaresma-t is jó ha 8-10-ért el lehet passzolni!
Bonucci meg Ranocchia tény, hogy még nem bizonyítottak, de tehetségesek és fiatalok, övék a jövő! Persze Én sem arra gondoltam, hogy majd szeptembertől atom kezdők legyenek nálunk! Szerintem kölcsönben mennének még a köv. szezonban, de szép lassan be kellene építeni őket a csapatba.
Válasz küldése