Azon meg,hogy most mit mond Jose vagy Moratti azon még úgy is...A Portoban is állították,hogy marad.
A Chelseaből ezzel ellentétben meg nem önszántából jött el.
Ennyi,majd ha megy ráérünk akkor foglalkozni ezzel
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Tudomkiscivis írta:Ez semmit nem jelent, te is nagyon jól tudod.
Tommy írta:Már Moratti is azt nyilatkozta, hogy meglepetés lenne ha José maradnaA főöldali cikkből is az jön le, hogy megy, az meg érthető hogy a bl döntő előtt nem mondja, hogy távozik, de ez már nagyon sanszos.
Állítólag Capelloval megállapodtunk, 11 millás fizu, annyi amennyi José fizetése is volt, és ő lesz az utód.. Hát ha megy José, akkor legjobbat hoztuk a helyére, ha persze ezek a hírek igazak.
Mondjuk én legjobban Prandellinek örülnék, nagyon jó edző, legjobb José után az olasz bajnokságban sztem, és ugyanazt a taktikát nyomja a fioval mint amit a csapat José keze alatt. (4-2-3-1) De Capello se lenne rosst, nem szeretem, de egy zseni ő is, és nagyon keménykezű edző. Mondjuk ha ő jön szép focira ne számítsunk, mondjuk nem mintha eddig olyan kurva szép focit játszottunk volna.
Nálam a Capello, Spalletti, Prandelli, Benitez négyes lenne a kalapban. Tudom Benitez itt nem nagyon szimpi, de nemzetközi szinten eredményes. Egy nyert és egy bukott BL döntő, uefa győzelem. Ha nem ikszeli el a 'pool a tavalyi szezont simán bajnokok lehettek volna(mindössze 2 buktájuk volt) szvsz ez nyomta rá a bélyegét az idei hitehagyott szezonjukra. Hiddink is nagyon jó edző, de amilyen jó, úgy el tudja bukni a végét, bárhol is dolgozzon. Mindenekelőtt várjuk meg a jövő hetet José-ügyben, mert ahogy eddig is, most is mindenki Mouval van elfoglalva, a csapatot senki sem terheli a butaságaival...Tommy írta:Már Moratti is azt nyilatkozta, hogy meglepetés lenne ha José maradna![]()
Youme írta:Na jó, ilyen Mihajlovic edzőnek dolgoknak azért persze én sem örülnék, de Capello, Hiddink, Benitez jöhetnek. Prandelli és Spaletti már neccesebb...
mike írta:Youme írta:Na jó, ilyen Mihajlovic edzőnek dolgoknak azért persze én sem örülnék, de Capello, Hiddink, Benitez jöhetnek. Prandelli és Spaletti már neccesebb...
Remélem merünk nagyot húzni, és Hiddinket hozzuk ide ha úgy alakul![]()
Hasonló zseni mint José.
Benitez is jó, de rengeteg béna igazolása van, az meg ide nem nagyon kéne
INMATE írta:A NemzetiSport.hu-n olvastam, hogy azt repesgeti a sajtó, hogy Mihajlovic lesz az új vezetőedző. Erre ki mit mond? Volt már téma Mihajlovic de most először (legalábbis én) halottam hírt arról, hogy reális utód lehet belőle.
San Siro írta:Tapasztalat szempontjából erőteljes visszalépés lenne Mihajlovics kinevezése vezetőedzőnek Mourinho után.
e.szabi írta:BL-döntő: Mourinho szerint a munkája az Internél befejeződött
José Mourinho a Bajnokok Ligája döntője után gyakorlatilag elismerte, hogy elhagyja az Intert.
„Megtettem, amit meg kellett, a munkám itt véget ért. A klub történetének része vagyok, az Inter sosem lesz már ugyanilyen. Nem akarok túl sokat beszélni, mert a végén még elsírom magam és megváltoztatom a döntésem” – nyilatkozta a portugál edző az Inter 2–0-s sikere után a RAI-nak.
Bővebben hamarosan.
e.szabi írta:BL-döntő: Mourinho szerint a munkája az Internél befejeződött
José Mourinho a Bajnokok Ligája döntője után gyakorlatilag elismerte, hogy elhagyja az Intert.
„Megtettem, amit meg kellett, a munkám itt véget ért. A klub történetének része vagyok, az Inter sosem lesz már ugyanilyen. Nem akarok túl sokat beszélni, mert a végén még elsírom magam és megváltoztatom a döntésem” – nyilatkozta a portugál edző az Inter 2–0-s sikere után a RAI-nak.
Bővebben hamarosan.
INMATE írta: Én Beitez, Spalleti, Capello, Hiddink, Rykard mellet tenném le a voksom