Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- patyi65
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Szerintem meg Zeman egy nagyon jó edző és nagyon látványos focit játszat a csapataival és mellékesen eredményes is.
- PetR
- Kapcsolat:
interfan0501 írta:PetR írta:Szerintem ha most meglesz a BL, akkor nem feltétlenül kell megint hajtani. Húzzuk be jövőre is a Scudettot, és addig ha új edző lesz, összeállhat a csapat az ő keze alatt is, bárki is lesz. Persze a Mou marad, mehetünk a BL dupláért, de ha pl Sinisa, akkor lehet a BL sikereknek a bajnokság lenne az ára.
Inkább a BL, mint a Scudetto.
Őszíntén, te elviselnéd ha a totti banda, a juve, vagy a milan nyerne bajnokságot? Az meg nem olyan biztos hogy nem fognának meg minket.
-
interfan0501
Tommy írta:interfan0501 írta:e.szabi írta:Hát figyeljetek a transfermakt oldal alapján, ami elég mértékadó oldal 30 milla euro az ára Maiconnak, ezzel az Inter 3. legértékesebb játékosa, Eto'o , és Sneijder után. Ugye most a BL szerepléssel is mennek felfelé az árak. A legkevesebbet érő játékosunk Orlandoni 50.000 euroval.
Hát igen, ezért kéne most eladni, jönne 30millio, és abból alapozni...
Simán kapnánk érte 40 milliot, még lehet többet is.
Hát remélem. Amugy mien csapatok érdeklődnek Maicon iránt?
-
interfan0501
PetR írta:interfan0501 írta:PetR írta:Szerintem ha most meglesz a BL, akkor nem feltétlenül kell megint hajtani. Húzzuk be jövőre is a Scudettot, és addig ha új edző lesz, összeállhat a csapat az ő keze alatt is, bárki is lesz. Persze a Mou marad, mehetünk a BL dupláért, de ha pl Sinisa, akkor lehet a BL sikereknek a bajnokság lenne az ára.
Inkább a BL, mint a Scudetto.
Őszíntén, te elviselnéd ha a totti banda, a juve, vagy a milan nyerne bajnokságot? Az meg nem olyan biztos hogy nem fognának meg minket.nade OFF vége.
Őszintén szerintem szinte senki nem foglalkozna azzal, hogy a milan lett a bajnok vagy akárki, ha mi meg megint megnyerjük a BL-t
- Nia
Cambiasso meg a City
Őt annál intelligensebb játékosnak tartom.Maradjon már az a milliárdos pancser csapat.Meg Mancini is,még a végén megharagszom,pedig kedvelem.Azok mindenkit akarnak.Aztán majd megunja sejk bácsi a semmit és továbbáll.Nevetséges.Cuchu a jövő CSK-ja és ezt ő is tudja.Miért menne el innen?Az EL-ért?:)
Nekem a Scudetto nagy elégtétel(és fontosabb is ,mint a BL,.Nyár végéig nem emésztettem volna meg,ha ők emelik fel a Scudettot.De ez mindenkinél egyéni)l.Elégedett vagyok.Persze most már akarok mindent,ha már itt vagyunk.És valahogy az agyam belegondolni sem tud abba ,hogy nem mi nyerünk.Egyszerűen az hihetetlen lenne.De hát inni mindenképp lesz ok .Ha nyerünk akkor azért ha nem azért,meg a Scudettoért
De 40 évig Tommy????Ne már
Akkor már nagyon idős leszek a következőnél,ha még élek
Bottal megyek majd.
Maicon iránt a Real én úgy tudom.De az ki iránt nem ?Miért menne Maicon?Itt alapember,egy Realban meg még Kákáként is ülhetsz a kispadon.
Jövőre hol lesz a lúzer csapat?Majd kapnak egy hetest valakitől aztán megint behúzzák fülüket farkukat.Pfu.
Nekem a Scudetto nagy elégtétel(és fontosabb is ,mint a BL,.Nyár végéig nem emésztettem volna meg,ha ők emelik fel a Scudettot.De ez mindenkinél egyéni)l.Elégedett vagyok.Persze most már akarok mindent,ha már itt vagyunk.És valahogy az agyam belegondolni sem tud abba ,hogy nem mi nyerünk.Egyszerűen az hihetetlen lenne.De hát inni mindenképp lesz ok .Ha nyerünk akkor azért ha nem azért,meg a Scudettoért
De 40 évig Tommy????Ne már
Maicon iránt a Real én úgy tudom.De az ki iránt nem ?Miért menne Maicon?Itt alapember,egy Realban meg még Kákáként is ülhetsz a kispadon.
Jövőre hol lesz a lúzer csapat?Majd kapnak egy hetest valakitől aztán megint behúzzák fülüket farkukat.Pfu.
- Komax
Várjuk most már meg a jövő hetet, még Pellegrinit sem rúgták ki. 
- e.szabi
Lehet hülyének fogtok nézni, de azt álmodtam, hogy Mou elmegy a Realhoz, és megnyer mindent. Röviden így írnám le. Reggel felébredtem mondom hülye vagyok én? 
- interlaci
Várjuk most már meg a jövő hetet, még Pellegrinit sem rúgták ki.
Egyébként ezt én sem értem.Még ki se rúgták az aktuális edzőt(sőt,állítólag néhányan a vezetőségből szeretnék ha maradna)de már mindenki Mou-val foglalkozik,h megy-e,még saját maga is..Nekem ez kicsit fura.Amúgy nem tom igazából miért van edzőkérdés a blancoknál?Rekordpontszámot értek el a bajnokságban,csak a barca előzte meg őket,akik elvileg a világ legjobb csapata,ráadásul több gólt is lőttek mint a barca..Max ami elégedetlenségre ad okot,az a BL szereplés,de azt meg meglehet magyarázni egy rosszabb formával.Remélem Pellegrini marad a seggén,és így Mou is!!
- Atosz
A középpálya közepére szerintem az Evertonos szupertehetség, Jack Rodwell sem lenne rossz vásár, igaz a MU nagyon feni rá a fogát 
- mike
Komax írta:Várjuk most már meg a jövő hetet, még Pellegrinit sem rúgták ki.
Hét év alatt 9 edzőjük volt, ez is csak napok kérdése
-
R9.
Mourinho szerződésében hogy van ez hogy bármikor felbonthatja, BL győzelem után bármikor, vagy tényleg bármikor? 
- kiscivis
R9. írta:Mourinho szerződésében hogy van ez hogy bármikor felbonthatja, BL győzelem után bármikor, vagy tényleg bármikor?
Bl győzelem esetén ingyen léphet le. Amúgy 8 milliós lelépési pénzt kell fizetnie.
-
Francesco
Azt nagyon remélem, hogy amennyiben Mourinho távozik a csapattól, akkor nem Mihajlovic veszi át az Intert. Nekem semmi bajom vele, sőt! Csak éppen szívesebben látnék egy tapasztalt edzőt, aki nem most bontogatja a szárnyait és elért már valamit. Egy Benitez, Hiddink, Capello sokkal inkább ide tud csábítani egy-egy sztárjátékost, mint Sinisa. Szerintem főként ezért nem kéne erőltetni. Leonardo és Ferrera is megbukott, akkor meg minek kockáztatni? Benitez simán mozdítható lenne és nem elképzelhetetlen, hogy hozna is magával egy két embert a Pool-tól. Mihajlovic kit hozna? Maxi Lopezt? Nagy csalódás lesz, ha egy Mourinho szintű edzőt követően a padra ültetnek egy még kezdő szakvezetőt. Nyilván elképzelhető, hogy remek edző lesz a szerbből, de szerintem nem itt kéne vele kísérletezni. Bízom egy ésszerű döntésben, amely a csapat erősítését is előirányozza. Amennyiben mégis Mihajlovic lesz az edző, akkor meg nagyon fogok neki drukkolni, hogy mutassa meg a világnak, hogy fantasztikus stratéga és legyen nagyon sikeres a csapattal.
Forza Inter!
Forza Inter!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Francesco 2010.05.21. 14:48-kor.
-
R9.
Coutinho elvileg most érkezik nem pedig jövőre nem? Mert volt róla szó hogy még 1 évet otthon marad, utána meg már azt írták hogy most jön
http://www.youtube.com/watch?v=IDGVDK84pGI
http://www.youtube.com/watch?v=IDGVDK84pGI
- e.szabi
Most én is azon gondolkozok, hogy lehet bevállna, és olyan lenne az Internek Sinisa, mint a Barcanak Guardiola, de Moratti, jobban körülnézhetne edző téren, szerintem csak a legvégső esetben kéne rá bízni a munkát. Capello is elég sokszor mondta már, hogy a VB után szeretne még klub edzőként is dolgozni, és valljuk be melyik klub szállhatna még rajtunk kívül versenybe érte? max a Milan.
-
interfan0501
Hiddink vagy Capello lenne a legjobb, ha megy Mou, de ha nem akkor az
.
Amugy akkor Yaya Toure-rol letettünk?
Amugy akkor Yaya Toure-rol letettünk?
- mike
Francesco írta:Azt nagyon remélem, hogy amennyiben Mourinho távozik a csapattól, akkor nem Mihajlovic veszi át az Intert. Nekem semmi bajom vele, sőt! Csak éppen szívesebben látnék egy tapasztalt edzőt, aki nem most bontogatja a szárnyait és elért már valamit. Egy Benitez, Hiddink, Capello sokkal inkább ide tud csábítani egy-egy sztárjátékost, mint Sinisa. Szerintem főként ezért nem kéne erőltetni. Leonardo és Ferrera is megbukott, akkor meg minek kockáztatni? Benitez simán mozdítható lenne és nem elképzelhetetlen, hogy hozna is magával egy két embert a Pool-tól. Mihajlovic kit hozna? Maxi Lopezt? Nagy csalódás lesz, ha egy Mourinho szintű edzőt követően a padra ültetnek egy még kezdő szakvezetőt. Nyilván elképzelhető, hogy remek edző lesz a szerbből, de szerintem nem itt kéne vele kísérletezni. Bízom egy ésszerű döntésben, amely a csapat erősítését is előirányozza. Amennyiben mégis Mihajlovic lesz az edző, akkor meg nagyon fogok neki drukkolni, hogy mutassa meg a világnak, hogy fantasztikus stratéga és legyen nagyon sikeres a csapattal.
Forza Inter!
Szépen összefoglaltad amin egész nap agyaltam
Ha José megy (szerintem sajna igen), csakis valami nagy tudású edző kell ide, nem ilyen Szinisa féle rookie-k.
Ami megy pl spanyolban, az itt ebben a taktikázós serie a-ban vajmi kevés.
- csak is inter
mike írta:Komax írta:Várjuk most már meg a jövő hetet, még Pellegrinit sem rúgták ki.
Pellegrini meg jöjjön ide
- bazsi
csak is inter írta:mike írta:Komax írta:Várjuk most már meg a jövő hetet, még Pellegrinit sem rúgták ki.
Pellegrini meg jöjjön ide
inkább ne...ha már mou megy akkor csakis hiddink. szerintem.
- e.szabi
nyilván Hiddink alig várja, hogy felbonthassa a szerződését a törökökkel, mikor most ment oda.
Konkrét tervekkel ment oda, ne vicceljünk már ...
- Dris
e.szabi írta:nyilván Hiddink alig várja, hogy felbonthassa a szerződését a törökökkel, mikor most ment oda.
a chealseaben úgy volt edző hogy közben az orosz válogatottnak is a szövkapja volt.és az oroszok sorsdöntő meccsek előtt voltak...
és olyan csodát is láttunk már hogy valaki az utolsó pillanatban egy másik csapatnak kötelezte el magát.
modric neve is a kalapban amúgy.
én inkább rá cserélném muntarit mint jenasra.
- e.szabi
Abban igazad van, hogy egyik pillanatról a másikra csapatot vált valaki, de azért az Inter nem ideiglenes lenne mint, ahogyan a Chelsea volt. Oda úgy ült le, hogy a szezon végén biztos távozik. Azért sok lehet neki, hogy a török csapattal az EB-re hajtanak majd, az Interrel meg a BL-re nem? Márha nem hagyja otta törököket, és nem nagyon hiszek benne, hogy otthagyná. És én inkább Capello mellett állok. 
szerk: Előre láthatólag szerdán megtudjuk ki vezeti az Intert a jövőben. Egyes lapok azt is írják, hogy Mihajlovic élőben tekinti meg a madridi döntőt, hogy képet kapjon, hogy a nyáron kiket igazoljunk. Hát ha esetleg majd meglátjuk a lelátón valahol, akkor gondolhatjuk miért ül ott.
szerk: Előre láthatólag szerdán megtudjuk ki vezeti az Intert a jövőben. Egyes lapok azt is írják, hogy Mihajlovic élőben tekinti meg a madridi döntőt, hogy képet kapjon, hogy a nyáron kiket igazoljunk. Hát ha esetleg majd meglátjuk a lelátón valahol, akkor gondolhatjuk miért ül ott.
- Qadriano
Dris írta:e.szabi írta:nyilván Hiddink alig várja, hogy felbonthassa a szerződését a törökökkel, mikor most ment oda.
a chealseaben úgy volt edző hogy közben az orosz válogatottnak is a szövkapja volt.és az oroszok sorsdöntő meccsek előtt voltak...
és olyan csodát is láttunk már hogy valaki az utolsó pillanatban egy másik csapatnak kötelezte el magát.
modric neve is a kalapban amúgy.
én inkább rá cserélném muntarit mint jenasra.
Ha már Tothenam, akkor én személy szerint Hudlestone-t látnám szívesen, de Modric se kutya...
- mike
e.szabi írta:szerk: Előre láthatólag szerdán megtudjuk ki vezeti az Intert a jövőben. Egyes lapok azt is írják, hogy Mihajlovic élőben tekinti meg a madridi döntőt, hogy képet kapjon, hogy a nyáron kiket igazoljunk. Hát ha esetleg majd meglátjuk a lelátón valahol, akkor gondolhatjuk miért ül ott.
Könyörgöm őt ne
Tudom nem illik senkit sem leírni előre, de ő nem is ősInteres és nem is tapasztalt, eredményes edző még.
Akkor meg minek hozzuk ide?
Láttuk hogyan járt a juve és milan a két zöldfülű edzővel.....
- csak is inter
A legnagyobb az lenne ha maradna MOU..
Ha ma nyerünk Moratti mondhatna neki olyat...."hé Mou....te lehetsz az első edző akinek sikerül megvédeni a bl-t...ha maradsz megkapsz akit csak akarsz"
Ha ma nyerünk Moratti mondhatna neki olyat...."hé Mou....te lehetsz az első edző akinek sikerül megvédeni a bl-t...ha maradsz megkapsz akit csak akarsz"
-
RenciDavid
Én pont ezen gondolkoztam.
Biztos, h Mourinho akar lenni az aki 2x egymás után nyer, de ha minden bl győzelem után lelép a csapatától akkor nehéz lesz. Ráadásul ott a szuperkupa és a klubVB, amiket szintén biztosan meg szeretne nyerni. Szóval maradjon még 1 évet, nyerjünk újra bl-t szuperkupát és vb-t aztán mehet:)
Biztos, h Mourinho akar lenni az aki 2x egymás után nyer, de ha minden bl győzelem után lelép a csapatától akkor nehéz lesz. Ráadásul ott a szuperkupa és a klubVB, amiket szintén biztosan meg szeretne nyerni. Szóval maradjon még 1 évet, nyerjünk újra bl-t szuperkupát és vb-t aztán mehet:)
- interlaci
Ez mind szép és jó,de sztem először nyerjük meg ma a BL-t..Utána ráérünk ezen gondolkozni:P
- intertomega
interlaci írta:Én pont ezen gondolkoztam.
Ez mind szép és jó,de sztem először nyerjük meg ma a BL-t..Utána ráérünk ezen gondolkozni:P
Tökéletesen igazad van. Most ne ezzel foglalkozzunk ! Van ennél sokkal fontosabb is !
FORZA INTER !!!
- csak is inter
intertomega írta:interlaci írta:Én pont ezen gondolkoztam.
Tökéletesen igazad van. Most ne ezzel foglalkozzunk ! Van ennél sokkal fontosabb is !![]()
FORZA INTER !!!
Ez pont jó hely és idő erről beszélni....van mási topic a szurkolásra,biztatásra
CE SOLO INTER
-
R9.
Nem értem hogy Milito minek nyilatkozik ilyeneket hogy majd meglátja mit hoz még a jövő, meg Maicon is mutogatta a juve ellen h ő itt marad. Minek kellenek ezek a nyilatkozatok? Maradjon mindenki itt kivéve Muntari
aztán jöjjön Capello és jövőre tripla ismét 
-
RenciDavid
Morattinak egyszerűen nem szabad eladni őket. Pont a tegnapi Marca interjúban volt szó róla, hogy a nyáron Mourinho Lampardot és Carvalhot akarta vinni de Abramovic nem adta el őket Mourinhonak. Emlékszem nyáron hisztizett is Mourinho, h mikor a Chelsea megtudja h neki kell akkor rögtön irreálisan sok pénzt kérnek. Ezt kell csinálni. Kell Milito? Oké CÉ-re elcseréljük. Kell Maicon? Oké Ramosért jöhet. Lehet játszani ezt a játékot a Reallal és a végén mindenki marad majd. Csak Morattin múlik... Ő egyébként azt mondta, h sajnálja h Mourinho elmegy de Milito marad.
- csak is inter
"I stay at Inter as I have a contract. If he wants me at Real then we would have to see if [Massimo] Moratti agrees."
Maicon mondta
Maicon mondta
-
R9.
Azért Maiconért ne jöjjön Ramos 
De Cét mindenképp meg kéne szerezni, vele iszonyat jók lennénk
De Cét mindenképp meg kéne szerezni, vele iszonyat jók lennénk
- kiscivis
Érdekes mercatonk lesz főleg ennek a csodás estének köszönhetően. Mourinho távozása megnehezíti azt, h itt tartsunk pár játékost. A 2 legfontosabb Milito és Maicon lehet. Szerencsére a kezdőből a többiek szinte biztos maradnak. (Sneijder címercsókolgatása után majdnem sírtam)
Maicon távozására adom a legnagyobb esélyt. Militot mindneképpen megtartanám. Hihetetlen, h 1 éve a mezei szurkolók nagyrésze azt se tudta, h ki ő, most meg a világ legjobb centerei közé lépett.
Maicon távozására adom a legnagyobb esélyt. Militot mindneképpen megtartanám. Hihetetlen, h 1 éve a mezei szurkolók nagyrésze azt se tudta, h ki ő, most meg a világ legjobb centerei közé lépett.
- horas
Aki menni akar az menjen.Nem lehet itt tartani senkit,jutányosan lesz elengedve mindeki,ha elmennek,Moratti-ék sem hülyék.
Sikerre éhes játékosokat kell szerződtetni ez a keret már sosem fog így küzdeni,hajtani a csapat java most már végérvényes túllépett pályája csúcsán korban is és sikerben is.
Torres és Silva és hozzájuk hasonló szintű és sikeréhes játékosokat kell szerezni,egy jó edzővel.
Most nekem Didier Deschamps a favoritom edző poszton.
Sikerre éhes játékosokat kell szerződtetni ez a keret már sosem fog így küzdeni,hajtani a csapat java most már végérvényes túllépett pályája csúcsán korban is és sikerben is.
Torres és Silva és hozzájuk hasonló szintű és sikeréhes játékosokat kell szerezni,egy jó edzővel.
Most nekem Didier Deschamps a favoritom edző poszton.
- Cupi
Szivem szerint senkit nem engednék el! De ha menni akarnak akkor legalább jó pénzért!
Mondjuk Milito ne, Ő maradjon, Maicont is nagyon sajnálnám, de Ő érte még tényleg kaphatnánk egy nagyobb összeget
De ha netán Milito is megy, ki jönne helyette? Torres még ok, fiatal is és jó is, más?
Azért Mlito helyett nem egy ilyen Cavani meg Amauri féle csatárt kellene venni
Mondjuk Én bízom benne, hogy marad
Mondjuk Milito ne, Ő maradjon, Maicont is nagyon sajnálnám, de Ő érte még tényleg kaphatnánk egy nagyobb összeget
De ha netán Milito is megy, ki jönne helyette? Torres még ok, fiatal is és jó is, más?
Azért Mlito helyett nem egy ilyen Cavani meg Amauri féle csatárt kellene venni
Mondjuk Én bízom benne, hogy marad
- Marco
Ha elmegy Milito nem feltétlen kell centert igazolni helyére, Eto'o tökéletesen megoldaná a helyetesítését vagy legalább egy próbát megér, és akk nem centert igazolni hanem szélre. Casano, Tevez, Silva... Bár Torresnek én is örülnék.
- Nia
kiscivis írta: (Sneijder címercsókolgatása után majdnem sírtam)
http://www.fcinternews.it/?action=foto& ... 3&start=96
Nem tudom mi az igazság abban amit a riporter mondott Sneijderől:)"Ültem a repülőn ami Madridból Milánóba tartott és arra gondoltam milyen távol is kerül tőlem a BL trófea "
Persze ez elég kétértelmű.De tévedett...Közelebb került hozzá szerintem ,mint azt álmodta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.05.23. 13:39-kor.
- PellerG
José már vissza se jött Milánóba, maradt Madridban, elvileg holnap tárgyalnak.
Nem akarok bemagyarázni dolgokat, de Maicont egy képen sem láttam, pedig mindenki más feltűnik! Elképzelhető h ő is ott maradt hasonló célból??....
Nem akarok bemagyarázni dolgokat, de Maicont egy képen sem láttam, pedig mindenki más feltűnik! Elképzelhető h ő is ott maradt hasonló célból??....
- Cupi
Azért az egyik felem csalódott és kicsit mérges! Miért kellene kiárúsítani a csapatból a legjobbakat? nem vagyunk mi porto meg monaco meg ilyenek! Miért ne lehetne még tovább erősödni és folytatni a kupa gyűjtést? (Európai Szuperkuipa, VK, címvédések)
MU is egybe maradt a BL győzelme után, utána egyből döntőbe is jutottak megint!
Nem is tudom, hogy merül fele egyáltalán a tapasztalatlan Mihajlovic neve...egy ilyen idény és a világ jelenlegi legjobb edzője után......
MU is egybe maradt a BL győzelme után, utána egyből döntőbe is jutottak megint!
Nem is tudom, hogy merül fele egyáltalán a tapasztalatlan Mihajlovic neve...egy ilyen idény és a világ jelenlegi legjobb edzője után......
-
RenciDavid
Én is azt gondolom, hogy Maicon távozására több az esély mint a maradására. Milito maradásában én viszont biztos vagyok. Morattit sem kell félteni, nem fog csak úgy elfogadni minden ajánlatot a játékosainkért. Maicont lehet, hogy eladja de én az árban Dani Alvest tartanám mércének, szóval 30-40 milla között lehet vinni...
Úgy el lehet adni akárkit, mint pl tavaly Ibrát, hogy az árából gyakorlatilag minden sorba hoztunk egy világklasszist és bőven erősödtünk azzal, h elment. Ha el is megy valaki mindig az fog számítani, hogy kit és mennyiért hozunk a helyére.
Úgy el lehet adni akárkit, mint pl tavaly Ibrát, hogy az árából gyakorlatilag minden sorba hoztunk egy világklasszist és bőven erősödtünk azzal, h elment. Ha el is megy valaki mindig az fog számítani, hogy kit és mennyiért hozunk a helyére.
- Nia
Miért adnánk el ennyi embert.És miért mennének el?Nem kell aggódni.Lehet egy nagyot eladunk.Jelenleg Maiconra teszem a voksom.Na és?Emlékezzetek milyen tragédia volt sokaknak az azért megyek a Barcába,hogy BL-t nyerjek eladása.1 ember nem tragédia.Remekül lehet pótolni.Moratti meg nem hülye,hogy 3 alapembert is eladjon.Milito tavaly jött.Miért állna tovább.Sneijder is.Cambiasso meg,szerintem ő egy Zanetti féle ember.Eto'o sem hiszem,hogy továbbállna.3 BL győzelme van nem?2006-ban ott volt?már nem rémlik.
És legfőképp,miért is adnánk el?70 millió körül tejeltek tegnap.
Egyébként Mourinhonak a Real szerintem nem telitalálat.Ott nem játszathatja úgy a csapatot ,hogy az ellenfél 68%-ban birtokolja a labdát.Szerintem még akkor sem,ha ez eredményes...
És legfőképp,miért is adnánk el?70 millió körül tejeltek tegnap.
Egyébként Mourinhonak a Real szerintem nem telitalálat.Ott nem játszathatja úgy a csapatot ,hogy az ellenfél 68%-ban birtokolja a labdát.Szerintem még akkor sem,ha ez eredményes...
- horas
Idén nyáron a szakamai stáb újra vizsgázik.
- INMATE
Én sem gondolom, hogy túl sok játékost adnánk el. Biztos lesz változás de legfeljebb 2-3 ember távozik és legfeljebb 2-3 ember pótlásnak és 1-2 fővel növeljük a keretünket. Amúgy meg szerintem Maicont se kell még temetni. Tavaly hosszabbítottuk meg a szerződésünket vele nem véletlenül, szóval legfeljebb akkor megy el Maicon ha a klub hajlandó belemenni, és szerintem erre is csak akkor van esély, ha tényleg ilyen 30-40 millió eurót fizetnek érte, és az Inter tudja kivel pótolná. De én ebben sem lennék biztos. Távozok közül inkább hiszem, hogy Materazzi, Cordoba, Balotteli közül valaki(k).
- Marco
Materazzi tuti nem lép le, már csak egy év van szerződéséből és visszavonul. Sztem Cordoba és Balo se fog végül elmenni, bár a kis kolumbiait csábítja elvileg Mancini.
- Cupi
Nia írta:Eto'o sem hiszem,hogy továbbállna.3 BL győzelme van nem?2006-ban ott volt?már nem rémlik.
Ott volt, sőt gólt is szerzett akkoris meg 2009-ben is
Igen Maicon eladása nem lenne tragédia, de csak ha tényleg jó pénzt kapnánk érte!! 30 millió alatt szóba se jöhetne az eladása! De Milio ne menjen! Az a baj Mourinho is megy és teljesen új lesz a stáb is, érdekes nyár lesz, sok sok pletykával
Ezen jót mosolyogtam: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... annak.html - akkor keress jobbat és hagyd meg nekünk Josét
- DSanton39
azon jót nevetnék, ha ezek után hogy Mourinho bejelentette megy a Realhoz, a Realnak nem kéne és maradna itt
csak az a baj, hogy nem ez a pöcs Valdano dönt, hanem Perez, neki meg biztos kell majd José
csak az a baj, hogy nem ez a pöcs Valdano dönt, hanem Perez, neki meg biztos kell majd José
- Nia
Cupi írta:Nia írta:Eto'o sem hiszem,hogy továbbállna.3 BL győzelme van nem?2006-ban ott volt?már nem rémlik.
Ott volt, sőt gólt is szerzett akkoris meg 2009-ben is![]()
Ja tényleg még mondták is
- mike
Nia írta:Cupi írta:Nia írta:Eto'o sem hiszem,hogy továbbállna.3 BL győzelme van nem?2006-ban ott volt?már nem rémlik.
Ott volt, sőt gólt is szerzett akkoris meg 2009-ben is![]()
Ja tényleg még mondták isEzt benéztem
.Tudjuk be a fáradtságnak.Köszi.
Mondjuk Eto'o tényleg le a kalappal, az egész BL menetelésa alatt feladta az igazi posztját a csapat érdekében.
Sokszor szinte jobbekket játszott (egyébként ehhez is kellett Mourinho)
Hosszú távon viszont biztosan nem szeretné ezt játszani.
-
Nerteaux
Ha Maicon megy, szerintem a kapott pénzből szépen meg kell venni Kolarovot balszélre, Santon pedig menjen csak Maicon helyére, úgyis eredetileg jobblábas, az lenne az ő posztja. A "maradék" dellából meg szépen venni kell egy klasszis belső kp-t, meg egy szélső támadót.
Egyébként furcsamód hirtelen nem tudnék mondani olyan klasszis jobboldali védőt, aki Maicon szintjén lenne és megszerezhető. De már úgyis kitárgyaltuk ezt itt, jöjjön Kolarov meg Criscito csomagban és probléma megoldva
Egyébként furcsamód hirtelen nem tudnék mondani olyan klasszis jobboldali védőt, aki Maicon szintjén lenne és megszerezhető. De már úgyis kitárgyaltuk ezt itt, jöjjön Kolarov meg Criscito csomagban és probléma megoldva