A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:- Moratti május végére szeretné ha megérkezne az új befektető. Mondván együtt kezdődjön meg az új Inter felépítése, és együtt hozzanak döntéseket.
- Leonardo újabb balhéba került, ezúttal Ibraval kezdték egymást lökdösni. Majd ordítoztak egymással.
http://www.youtube.com/watch?v=qk3O_KGqNRk
Franciák nem értik az esetet.
Napról napra biztosabb a visszatérése.
- A vezetőség álláspontja egyértelmű, Stramanak mennie kell. Tronchetti is elmondta ezt Morattinak.
- Sky szakértője szerint is Strama megy, mint ahogy a Gazzetta szerint is.
Mazzarrit javasolta a sky szakértő.
- Egyértelműen Mazzarri az első számú jelölt. De Laurentiis 4m-s fizetést ajánlott neki 2 évre, de ezt Mazzarri nem fogadta el.
Másik szerződés ajánlat 3m-s fizetés 3 évre.
Mazzarri segítője elmondta, bármi lesz ő követi Waltert. Neki kell eldönteni mit akar.
Olasz média szerint nincs motiváció ami miatt maradna Nápolyban.
Inter és a Roma a két fő kérője.
Mazzarri ügy 1 hét és kiderül, hogy marad e Nápolyban.

Egy pletyka nem pletyka ,sok pletyka már lehet hír is.
Röviden Strama biztos megy.Én nagyon sokáig támogattam ,de nagyon sok tény szól ellene.
Azaz csak egy de az nagyon súlyos: Az eredményeink.

Amennyiben nem jön Mazzari akkor remélem van értelmes B terv.

Az is biztos,hogy Leonardo azért balhézik ,hogy könnyebben elengedjék.
Vasárnap 23 00-tól pedig elkezdhetünk újra reménykedni az értelmes igazolásokról meg a szebb idényről.
Hogy miért reménykedünk? Egyszerűen csak azért mert szurkolók vagyunk és lételemünk a reménykedés.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

- Hírek szerint Moratti felveszi a kapcsolatot Mazzarrival. Korábbi hírek szerint is ő az első számú jelölt.
Romanal is komoly jelölt ő, ők is tárgyalni akarnak vele, de ott Allegri is komoly lehetőség.
Ahogy írják, nagyobb lépés lehet Mazzarrinak az Inter mint a Roma.

http://www.tuttomercatoweb.com/napoli/? ... LTE0ODQyNA
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=80762

Egyre többen szólalnak meg és nagyon komolyan támadják Stramat.
Altobelli mondta el ma, hogy ez a legrosszabb Inter amit valaha látott.
Sajnos az eredmények is ezt mutatják.
Szakértők nagy része szerint, Mazzarri tökéletes megoldás lenne ennek az Internek.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

looooooooooooooooool :lol: :lol:

Mazzarrit javasolta a sky szakértő.

jó lesz, 3 védővel jók szoktunk lenni. ;)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Toldo nekem örökre A Kapus lesz.
De ezt nem értem. Eddig utazgatott,csoki gyerekkel pózolt és most megkapná Branca szerepét? Ez megint tipikusan Inter. Bárki lehet bármi a vezetőségben,ha pár évet lenyomott itt...

Mazzari..hát jó. Tehát van pénzünk. Mert sokkal többe kerülne a 3 védős rendszerhez az igazolás,mint a 4 védőshöz.

Ha dobogóért harcol a Napoli-val évekig,majd a teljesen más Interrel is képes lesz rá egyből. Tipikus Moratti...
interfan

Dan-i-nter

De most szerinted akkor mi lenne a jó megoldás.
Ha Mazzarri nem jó, sem Montella.
Akkor ki Strama?
Látjuk mit művelt idén, egy teljes csődtömeg az ember.
Meg a szezon is egy az egybe kuka.
Ezt így nem lehet folytatni.
Mourinho, Capello, Hiddink, Pellegrini, Heynckes, Klopp meg az életbe nem fog idejönni.
Tényleg nem kötekedni akarok, csak kíváncsi vagyok mégis szerinted mit kéne.
Én sem Mazzarrit mondanám, sokkal inkább Mancini vagy Montella.
De Roberto valószínű PSG vagy Monaco.
Montella meg marad a helyén.
Pellegrini most ment a Citybe.
Simeone sehova nem fog menni.
Mégis ki kellene?
Festa

interfan írta:- Hírek szerint Moratti felveszi a kapcsolatot Mazzarrival. Korábbi hírek szerint is ő az első számú jelölt.
Romanal is komoly jelölt ő, ők is tárgyalni akarnak vele, de ott Allegri is komoly lehetőség.

http://www.tuttomercatoweb.com/napoli/? ... LTE0ODQyNA
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=80762

Egyre többen szólalnak meg és nagyon komolyan támadják Stramat.
Altobelli mondta el ma, hogy ez a legrosszabb Inter amit valaha látott.
Sajnos az eredmények is ezt mutatják.
Szakértők nagy része szerint, Mazzarri tökéletes megoldás lenne ennek az Internek.

És akkor jöhetnek a pletykák,hogy kit hozna magával.
Nyilván nem Cavanit, de Inlert vagy egy Dzsemalit elfogadnék.
hvmetal

Megint mi a szarnak kell egy elavult , kerethez még annyira sem illő felállást erőltetni. Ez most ugyanaz,mintha a feltolt védelmes,letámadós, rövid-gyors passzos focit akarnák nyomatni.

Attól,hogy visszajön Leo ,még nem lesz több pénz és ez a keret a 4 védős rendszerhez jobb. (szar,olyan,hogy dobogó esélytelen)
Majd kiszórjuk a selejtet,megőrizzük a tehetségeket és okosan igazolunk? Na igen,erről híres a klub. Leonardo miatt talán az okos igazolás irányába mozdulhatunk.

Blanc,Terim,Spaletti stb. De még Ranieri-t is hamarabb hoznám vissza,mint Mazzari-t vagy Montella-t ide.
interfan

hvmetal írta:Megint mi a szarnak kell egy elavult , kerethez még annyira sem illő felállást erőltetni. Ez most ugyanaz,mintha a feltolt védelmes,letámadós, rövid-gyors passzos focit akarnák nyomatni.

Attól,hogy visszajön Leo ,még nem lesz több pénz és ez a keret a 4 védős rendszerhez jobb. (szar,olyan,hogy dobogó esélytelen)
Majd kiszórjuk a selejtet,megőrizzük a tehetségeket és okosan igazolunk? Na igen,erről híres a klub. Leonardo miatt talán az okos igazolás irányába mozdulhatunk.

Blanc,Terim,Spaletti stb. De még Ranieri-t is hamarabb hoznám vissza,mint Mazzari-t vagy Montella-t ide.

Csak az a nagy gond, hogy ez a fogalmatlan Strama is a szezon 60%-ban 3 védős rendszert játszatott.
Pedig ez a jelenlegi keret totál alkalmatlan rá, de Strama még most is ragaszkodik hozzá.
Kezdeti sikereket hozott ez, de hosszútávon megbukott ez a rendszer. Ugyanúgy mint Strama.

Blanc, Spaletti, főleg Terimnek örülnék nagyon. De bármelyik jöhetne.
Csak akármi is lesz, valakinek nem fog tetszeni.
Blanc neve is felmerült pár hete, egyből lehurrogták itt páran.
Spalettit szintén, mondván 7 gólt kapott a Mutol.
Most Mazzarrit kell szidni.
Tényleg nem lehet olyan megoldás, aminek mindenki örülne jelenleg.
Persze lehetne Mou, Capello, Hiddink de ők 100% hogy nem jönnek.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

interfan írta:Tényleg nem lehet olyan megoldás, aminek mindenki örülne jelenleg.

Nem csak jelenleg.Pl triplete szezon decemberébe is harsogott a fórum a :"Mou takarodj!" és stb-vel.
Nincs is ezzel semmi baj,mindenkinek meg van maga véleménye.Csak meg kellene tanulni elfogadni ezt,meg azt is hogy ha valamit egy napjába 4szer ír le az illető attól még nem lesz igaza
Dan-i-nter

Én nem azért írom, mert bármi bajom lenne Mazzarrival, lévén az egyetlen olyan edző a Serie A-ban, aki évek óta ua-t a csapatot edzi. Montella is tehetséges. De amíg nem változtatunk semmit oda fent, addig fölösleges ilyen félmegoldás edzőket hozni, akik jó körülmények között képesek egy viszonylag jó szezont lehozni, mert ide ez kevesek lesznek. Jövőre jelenleg így néz ki a csatársorunk: Milito, Icardi. Egy (jövőre) 34 éves, sérüléséből felépült legenda, meg egy 5 gólos tehetség. (Pala szélső, de még ő is itt van) Ehhez még jön esetleg valmi Afrikai/Dél-Amerikai futóbolond. Itt nem Cavani-k meg Jovetic-ok játszanak.

Most talán elindul valami változás, de egyenlőre még csak pletykák. De abban is nagyon jól igaza van Hvmetal-nak, hogy mit akarunk most Toldoval sportigazgatóként vagy miazistenként. Egy jó kapus volt, szép a mosolya, és bár Branca eltávolítása már önmagában is dicséretes, de ne szakmailag 0 km-eres emberek kerüljenek a helyére.

Ha majd uficiale le lesz hozva, hogy Leo visszatért, és hogy vannak befektetők, ill pénz is, akkor van értelme ilyen edzőket emlegetni. Addig teljesen felesleges, mert semmivel sem lesz különb a sorsuk mint az előző 5-nek, akik közt akadt azért olyan, aki szintén mutatott már fel eredményeket.

Stankov írta:Nem csak jelenleg.Pl triplete szezon decemberébe is harsogott a fórum a :"Mou takarodj!" és stb-vel.
Nincs is ezzel semmi baj,mindenkinek meg van maga véleménye.Csak meg kellene tanulni elfogadni ezt,meg azt is hogy ha valamit egy napjába 4szer ír le az illető attól még nem lesz igaza

Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ez nekem szólt. Nos ma csak 2x reagoltam (ezzel együtt 3), kiemeltem pár, számomra humorvoll sort, ettől még nem érzem úgy, hogy bárkinek is sértettem volna a véleményét. Mou-t én sose küldtem el (akkor még nem is voltam ezen a fórumon), és a vélemény 4x-i leírása visszafelé is igaz. Köszöntem.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Sokan elfelejtik, hogy a győzelmi széria alatt is 3 védővel játszottunk...Strama nem tudott ehhez felnőni és továbbvinni ezt,de talán Mazzarinak sikerülhetne(ha egyáltalán Ő jön).Normális igazolásokkal és a nem idevaló játékosok elküldésével és Mazzarival előrébb léphetünk a BL-helyekért, ennél nagyobb elvárások nem nagyon lehetnek jövőre és ehhez Ő tökéletes jelölt.Európai porondon már lehet h. kevés lesz de az még odébb van egy picit, na meg az is, hogy egyáltalán meg tudjuk-e őt szerezni...
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nem-nem rád gondoltam,de szándékosan nem akartam személyeskedni mert van akit ez zavar,gondoltam kinek nem inge....

Dan-i-nter írta: vélemény 4x-i leírása visszafelé is igaz. Köszöntem.

Igaz,de tőlem nem is látsz ilyet ;)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

amúgy én csak annyit nem értek hogy miért nevekben gondolkozik a vezetőség.
valójában belegondolva elég egyszerű a képlet:

Mi a leggyengébb pontunk 2010 óta?

A középpályás védekezés és maga a védekezési rendszer

Hát nézzük már végig a csapatokat és edzőiket Seria A, Spanyol, esetleg portugál első osztály vagy vmennyire ezekben a régiókban jártasabb edzőket nézve. lenne alapból kb 100 név. kb két-három hét lenne végignézni kiszórni a használhatatlanokat. maradna 5-8 akiket komolyabban lehetne elemezni hogy mennyire és mitől működik a saját szintjükön a játékuk. ebből kiválasztani azt 2-3 edzőt akik felfogásához a legközelebb áll a keretünk és lehetne velük tárgyalni.

Ja, hogy ez már koncepció lenne és arra meg nem futja.. :(

Persze aztán ha megvan az edző akkor lehetne továbblépni. Miben gondolkozik: 343, 4231, 352, 3412, 4132. Megvan az alaptaktika, megnézni hogy hol állunk gyengén, milyen karakterek, milyen erősségű játékosokra van szükség és ki hol milyen szinten használható.

És akkor a pénzügyi lehetőségeinkhez képest (ami most kb semekkora) vagy csak felhozni a gyenge pontokat a csapatátlagig vagy minden téren minőséget lépve előre igazolni.

na mindegy, ez biztos csak az én agyszüleményem és a valóságban ez mindig teljesen máshogy működik :)
Dan-i-nter

Wesley:

Kicsit paradox, hogy a sokak által szidott, "csak mákunk volt, nem játszottunk jól akkor se" időszakot tekinted alapnak arra, hogy Mazzarri-val jók leszünk 3 védővel. :)

Stankov írta:Nem-nem rád gondoltam,de szándékosan nem akartam személyeskedni mert van akit ez zavar,gondoltam kinek nem inge....

Úgy éreztem nekünk, Strama-t védőknek szólt, szóval gondoltam bele vehetem magam. :)

Dan-i-nter írta: vélemény 4x-i leírása visszafelé is igaz. Köszöntem.

Igaz,de tőlem nem is látsz ilyet ;)

Nem is mondtam, hogy feltétlen tőled. Csak úgy éreztem, hogy ez nemigazán szól azoknak, akik meg azt írják, nekünk nincs igazunk, amiben van némi szubjektivitás a részedről :)
interfan

- Moratti végre megszólalt. Elmondta még nem döntött mi lesz, és a szezonvégén térnek vissza erre a kérdésre.
Valamint tagadta az 51%-os részvény vásárlást.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=114701
interfan

Azért ezek a Moratti nyilatkozatok sok mindent elárulnak Strama jövőjét illetően.
És nem csak ő, hanem Zanetti és Cordoba is hasonlót nyilatkozott.
Sőt Strama is.
Talán itt már az a nagy kérdés, hogy ki jön majd ide edzőnek.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

interfan írta:Azért ezek a Moratti nyilatkozatok sok mindent elárulnak Strama jövőjét illetően.
Sőt Strama is.

Moratti használhatatlan interjúalany. Ezeknek a nyilatkozatoknak semmi értelme. Vagy hazudik vagy kikerüli a kérdést.
interfan

RenciDavid írta:
interfan írta:Azért ezek a Moratti nyilatkozatok sok mindent elárulnak Strama jövőjét illetően.
Sőt Strama is.

Moratti használhatatlan interjúalany. Ezeknek a nyilatkozatoknak semmi értelme. Vagy hazudik vagy kikerüli a kérdést.

Ez 100%-ig így van. Megszokhattuk Morattitol. Ködösít, kétértelmű nyilatkozatok, kavarás.
Udine elleni bajnoki után többet tudunk. Addig is megfog jeleni még 50 cikk ez ügyben.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Ennek a keretnek szinte mindegy ki lesz az edzője. Napoli,Milan,Juve előbbre tart. Fiorentina is jobban épitkezik és elég volt nekik egy téli mercato. Roma megint sötétló lesz.
Persze előbb edző kell de a keretet ugy ahogy van 5-6játékos kivételével le kellene cserélni.
Szerintem ha nem jön befektető maradni fog Strama. Ezt abban az esetben támogatnám ha a fiatalok kapnák meg a szerepet végre.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

interfan írta:
RenciDavid írta:
Sőt Strama is.

Ez 100%-ig így van. Megszokhattuk Morattitol. Ködösít, kétértelmű nyilatkozatok, kavarás.
Udine elleni bajnoki után többet tudunk. Addig is megfog jeleni még 50 cikk ez ügyben.

Egyébként ebben az interjúban beszélt a befektetőkről is. Azokra a kérdésekre az volt a válasza, hogy ő is az újságban olvasta hogy tárgyal és nem fogja eladni az 51%-ot komoly ajánlat esetén sem.
interfan

- Zanetti nyilatkozott, többet közt kérdezték Stramarol is. Mi a véleménye róla.
Capitano azt mondta, hogy megvan a saját véleménye, de ezt megtartja magának nem fogja most elmondani.
De beszélt Morattival erről.

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=80817
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Mancini repült a Citytől!
Várható volt, bár őt nagyon meglepte, hogy egyáltalán pletyka szinten felmerült a menesztése.
Irány Monaco? Vagy Moratti is visszahozná?

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=114732
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

"Mancini személyében a Premier League történetének negyedik legjobb győzelmi mutatójú menedzsere távozik: a 61.65 százalékos győzelmi mutatót hozó olaszt csak José Mourinho (70.83 százalék), Sir Alex Ferguson (65.27) és Carlo Ancelotti (63.16) előzi meg a legalább húsz meccsen a kispadon ülő szakvezetők között." (NSO)

A BL továbbra sem ment neki, ha visszatérne legalább ezzel nem lenne nálunk gondja. :)

Én nem tudom elképzelni, hogy visszatérjen, nem tudjuk megfizetni, Monacoban meg várják a sejkek, és az ésszerűtlen döntések.
Festa

interfan írta:- Zanetti nyilatkozott, többet közt kérdezték Stramarol is. Mi a véleménye róla.
Capitano azt mondta, hogy megvan a saját véleménye, de ezt megtartja magának nem fogja most elmondani.
De beszélt Morattival erről.

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=80817

Egyértelmű,hogy Strama csak addig marad amíg nem találunk valakit.
Mancini magával hozná a győzelmi hangulat nosztalgiáját.Azért volt egy 17 meccses győzelmi sorozata.
A Bl nem az ő területe,de a serie a-ban visszont komoly tapasztalata van.
interfan

- Egyes hírek szerint Mazzarri Milánóban van, és titokban tárgyal Morattival.
Ezt bizonyos hírforrások megerősítették, mások pedig cáfolták.
De abban mindenki egyetért, hogy megtörtént a kapcsolat felvétel.
Hírek szerint a Romaval is tárgyalni fog Mazzarri. És még nem döntött a jövőt illetően.
Az Internél Mazzarri az egyetlen komoly név, hírek szerint első számú esélyes.
- Moratti elmondta még tegnap, hogy nincs kétség benne Stramat és a jövőt illetően. De a döntését és a jövőről csak az Udine elleni bajnoki után beszél.
- Moratti, Tronchetti, Branca és a vezetősség egyetért abban, hogy nagy változás kell.
Ezért tárgyalunk az új részvényesekkel.
Ezért jöhet vissza Leo, mint általános igazgató, Fassone helyére, aki ezek után csal a stadion építéssel kell foglalkozzon.
Valamint ezért jöhet új edző.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

mazzola kommentjet olvastad? :)
interfan

R9. írta:mazzola kommentjet olvastad? :)

Na azt nem. Mit mondott?
Altobelli nyilatkozatát láttam, aki azt mondta ez a leggyengébb Inter amit valaha látott. És azt sem érti, hogy Strama miért maradhatna.
interfan

Meg több szakértőtől olvastam, hogy ez így nem mehet tovább.
15 verességre nincs felmentés.
Morattinak váltania kell.
Rai, Sky, Gazzetta, Mediaset szakértői nyilatkozták ezt, valamint volt edzők.
R9.

Hogy ha ide hozzak Leot akkor tobbe nem lesz interista, ez az ember semmit nem nyert

http://fedenerazzurra.com/2013/05/13/ma ... -anything/
interfan

R9. írta:Hogy ha ide hozzak Leot akkor tobbe nem lesz interista, ez az ember semmit nem nyert

http://fedenerazzurra.com/2013/05/13/ma ... -anything/

Hát ez nem semmi.
Nem tudom, szerintem szükség lenne itt Leora.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Az edzőkérdéssel csak az a baj, hogy nem csak edzőkérdés van. Lehet hozni ide komolyabb nevet, de attól nem hiszem, hogy például Silvestre klasszis védő lesz. Kiemelhetnénk még jónéhány játékost, aki egyszerűen kevés ide. Alkalmazhat az új edző állandó taktikát, ha a játékosai nem tudják teljesíteni a rá bízott feladatot, akkor ismét csak bukta lesz az egész. Nem Stramaccioni az első számú hibás a kialakult helyzetért. Azt szó nélkül elismerem, hogy voltak húzásai amitől égnek állt az ember haja, de azt is be kell látni, hogy kényszermegoldások sokaságával kellett szembenéznie vezetőink elmebeteg döntései és a sok sérülés miatt. Moratti igazán kiállhatna és elmondhatná hogy - klasszikust idézve - elkúrtuk, nem kicsit, nagyon! Nagyon félek attól, hogy ismét csak a mézesmadzagot húzzák majd egész nyáron. Tavaly is mi volt? Jönnek a kínaiak 55misit beletettek a közösbe. Építenek egy stadiont. Azt most se kinai, se lóvé, semmi. Az elmúlt néhány hétbe fél közép és kelet Ázsia az Interbe akar fektetni, jön a Kánaán, egyenlőre hatalmas púder az egész. A mercatoról már ne is beszéljünk, olyan nevekkel hozzák szóba a csapatot (Fabregas, Sanchez, Lucas, stb) akikre annyi esélyünk van a leigazolásukra, mint ByeAlexnek megnyeri az eurovíziót. Ne legyen igazam, de a nyári forgatókönyv úgy fog kinézni, hogy hoznak a padra egy nevet (vagy nem), kap néhány foltozást max. 10-15M érő játékost, megmondják, hogy érd el a BLt.
Ébresztő Moratti, középcsapat lett az Internazionale.
Süti

Komax írta:Nem Stramaccioni az első számú hibás a kialakult helyzetért.

Az én értékelésemben pont hogy Strama az első számú felelős, ő a vezetőedző, neki kell elvinnie a balhét, mert ez így normális.

Keretet, klubot nem válthatunk, de edzőt igen, és valahol el kell kezdeni a változtatást.

Abban azért talán egyetértünk, hogy ezzel a kerettel nem a 8-9. helyen kellene szerénykedni, hanem 4-5 esetleg Bl hely.

És ebben abszolút benne van Strama inkompetenciája, sajnos, én is nagyon szorítottam neki, bíztam benne, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Moratti nem is értem mire vár?

Én már 3-4 forduló óta tudtam volna "értékelni" a szezont.
R9.

Thohir (indonéz milliárdos): Az Inter egy nagy klub és tárgyalásban állok továbbra is Moratti úrral és szeretnék 51%-os részesedést a klubból. Ha sikerül megállapodnunk akkor annyit megígérhetek a szurkolóknak,hogy egy új időszámítás kezdődik a klub életében és a csapat megerősítésére 250 millió €-t szánok,plusz emellett kifizetem a klub tartozást és ezzel biztos anyagi hátteret biztosítok a klub számára.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

R9. írta:Thohir (indonéz milliárdos): Az Inter egy nagy klub és tárgyalásban állok továbbra is Moratti úrral és szeretnék 51%-os részesedést a klubból. Ha sikerül megállapodnunk akkor annyit megígérhetek a szurkolóknak,hogy egy új időszámítás kezdődik a klub életében és a csapat megerősítésére 250 millió €-t szánok,plusz emellett kifizetem a klub tartozást és ezzel biztos anyagi hátteret biztosítok a klub számára.

Azt hiszem erre mondják hogy hiszem ha látom...de bár így lenne...
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

250? :lol:
Abba már sok jó játékos belefér
Tudnék belőle vásárolni. Bár amilyen árakat olvastam mostanában,Falcao 60m e,Neymar 87m font. Hamar el lehetne igy költeni.
R9.

Messi meg Falcao meg José és ennyi :D
Süti

R9. írta:szeretnék 51%-os részesedést a klubból

Ez azt is jelenti, hogy 51% kell neki vagy semmi?
R9.

Süti írta:
R9. írta:szeretnék 51%-os részesedést a klubból

Ez azt is jelenti, hogy 51% kell neki vagy semmi?

sztem igen

ha moratti nem adja el akk tenyleg elmehet a budos pcsaba
Süti

R9. írta:ha moratti nem adja el

Pedig a 49% Moratti-nak kevés lenne már.
Dan-i-nter

Komax írta:Az edzőkérdéssel csak az a baj, hogy nem csak edzőkérdés van. Lehet hozni ide komolyabb nevet, de attól nem hiszem, hogy például Silvestre klasszis védő lesz. Kiemelhetnénk még jónéhány játékost, aki egyszerűen kevés ide. Alkalmazhat az új edző állandó taktikát, ha a játékosai nem tudják teljesíteni a rá bízott feladatot, akkor ismét csak bukta lesz az egész. Nem Stramaccioni az első számú hibás a kialakult helyzetért. Azt szó nélkül elismerem, hogy voltak húzásai amitől égnek állt az ember haja, de azt is be kell látni, hogy kényszermegoldások sokaságával kellett szembenéznie vezetőink elmebeteg döntései és a sok sérülés miatt. Moratti igazán kiállhatna és elmondhatná hogy - klasszikust idézve - elkúrtuk, nem kicsit, nagyon! Nagyon félek attól, hogy ismét csak a mézesmadzagot húzzák majd egész nyáron. Tavaly is mi volt? Jönnek a kínaiak 55misit beletettek a közösbe. Építenek egy stadiont. Azt most se kinai, se lóvé, semmi. Az elmúlt néhány hétbe fél közép és kelet Ázsia az Interbe akar fektetni, jön a Kánaán, egyenlőre hatalmas púder az egész. A mercatoról már ne is beszéljünk, olyan nevekkel hozzák szóba a csapatot (Fabregas, Sanchez, Lucas, stb) akikre annyi esélyünk van a leigazolásukra, mint ByeAlexnek megnyeri az eurovíziót. Ne legyen igazam, de a nyári forgatókönyv úgy fog kinézni, hogy hoznak a padra egy nevet (vagy nem), kap néhány foltozást max. 10-15M érő játékost, megmondják, hogy érd el a BLt.
Ébresztő Moratti, középcsapat lett az Internazionale.

Köszönöm! :)

Süti írta:Az én értékelésemben pont hogy Strama az első számú felelős, ő a vezetőedző, neki kell elvinnie a balhét, mert ez így normális.

Keretet, klubot nem válthatunk, de edzőt igen, és valahol el kell kezdeni a változtatást.

-Igen, lehet ez lenne a normális, csak nem az 5. kirúgott edző után, nem 3 katasztrofális év után.

Süti írta:Abban azért talán egyetértünk, hogy ezzel a kerettel nem a 8-9. helyen kellene szerénykedni, hanem 4-5 esetleg Bl hely.

-Le is írtad mi itt a fő gond, ezzel a kerettel, egy ilyen bajnokságban a 4.-5. hely a reális Az Internek. Halkan jegyezném meg, hogy a 4.-5. hely meg is volt a szezon első felében, aztán jöttek a botrányok, a sérülések. A mostani kerettel, Rocchival és Guarin/Alvarezzel a csatársorban szerinted 4.-5. hely mennyire reális? Abban azért egyet érthetünk, hogy Strama hiányosságai ellenére, a 4.-5. hely simán meg lett volna, ha a bírók nem basztatnak 3-4 meccsen keresztül, illetve a kulcs emberek (akikkel szerinted a 4.-5. hely reális) nem sérülnek le. Csak Moratti olyan elfogult/cinikus, hogy azt nyilatkozza a téli mercato után, hogy az Internek a scudetto a cél.

Moratti meg remélem csak az árat akarja felsrófolni, mert ilyen ajánlatot nem lehet visszautasítani (már amennyiben igaz a hír). Arra várhat, hogy valaki milliókat öljön a klubba, úgy, hogy továbbra is csak neki legyen beleszólása az irányításba. (vannak hülye emberek, csak azoknak a többsége nem olyan gazdag, és/vagy már a vezetőségünkben ülnek.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dan-i-nter 2013.05.14. 15:33-kor.
interfan

Ezt a Thohir nyilatkozatot sehol nem olvastam.
Egyedül az eszméletlen hiteles Inter magyar Face oldal írta le.
Akik nagy százalékban az én híreimet írják ki.
Szóval ez egy nagy baromság.
Senki nem nyilatkozott ilyet.
Felejtsük el.

Teljesen egyetértek Süti kollégával, és azzal hogy Strama igenis hatalmas felelős ezért ami van.
Altobelli nyilatkozata:
Úgy tűnik, Massimo Moratti valami okból szereti Stramaccionit, amit egyszerűen képtelen vagyok felfogni. Ez a leggyengébb Inter, amit valaha láttam. Rosszul játszanak, nehezen megy nekik a gólszerzés és rengeteg vereségük van, egyszóval minden rosszul működik. Igaz hogy nagyon sok a sérült, de nem lehet egy egész szezon minden gyengeségét erre fogni. Az Internél nincs egy egységes, kialakult futballfilozófia, egy stílus, nincs világos elképzelés." - nyilatkozta Altobelli, aki tehát az örökös "Stramaccioni-e a hibás a dolgok jelenlegi állásáért? kérdésben is egyértelműen állást foglalt, majd adott néhány tanácsot is a fekete-kékeknek.
"Ha az Inter vissza szeretne térni a helyes útra, akkor sürgősen edzőt kell váltaniuk. El kell hozniuk Walter Mazzarrit, a Napoli trénerét, aki minden bizonnyal távozik a nyáron. Ha nem így tesznek, akkor valószínűleg maradnak ott, ahol most vannak."

Altobelli aki minden szava igaz és tökéletesen ugyanezt gondolom én is.
Nem lehet mindent a sérülésekre, valamint a gyenge játékosokra fogni.
Egyszerűen nincs kialakult stílus, taktika, játék, védekezés.
R9.

Ferguson se volt nagy szam elso eveben :D es csak 2 bl-t nyert
R9.

Capello

"Az olasz foci mindig nagyon jó volt, ezt mutatja az is, hogy Ancellotti milyen sikereket ért el most Franciaországban. Rugalmasak vagyunk és jól tudunk alkalmazkodni. Ugyanakkor Olaszországban elképzelhetetlen, hogy valaki olyan hosszú ideig legyen egy csapat edzője, mint Ferguson volt Manchesterben. Miért? Amikor az ötödik szezonomat töltöttem a Milannál 1995-ben, volt már három bajnoki címem, három Olasz Kupa döntőm és egy Olasz Szuperkupám a csapattal, és akkor azt mondták: nekünk nyernünk kell, ha idén nem nyersz, elküldünk. Mire én azt mondtam Gallianinak: Nézd, én nyerni fogok és el fogok menni. Aztán nyertem és elmentem. Ferguson 6 évig nem nyert semmit a Manchesterrel, mégis maradhatott a padon. Nálunk ha valaki nem nyer, azt rögtön elküldik, hiába volt korábban versenyképes a csapata."
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Dan-i-nter írta:
Süti írta:Az én értékelésemben pont hogy Strama az első számú felelős, ő a vezetőedző, neki kell elvinnie a balhét, mert ez így normális.

-Igen, lehet ez lenne a normális, csak nem az 5. kirúgott edző után, nem 3 katasztrofális év után.
Benitez, Gasperini, Ranieri, Strama, egyik edző elképzeléseit sem támogatta a vezetőség. Sőt inkább még keresztbe is tett nekik.

Süti írta:Abban azért talán egyetértünk, hogy ezzel a kerettel nem a 8-9. helyen kellene szerénykedni, hanem 4-5 esetleg Bl hely.
Na látod, ez a kurva nagy szégyen, hogy itt tart az Inter 3 évvel a tripla után. Ez is Moratti sara.

Mogginak egy venyigét nem kell arrébb raknia, hogy ártson az Internek, tökön rúgjuk mi saját magunkat.
interfan

- Moratti újra megszólalt. Elmondta nagyon nehéz megítélni Strama teljesítményét.
Ezért kell egy átfogó és komoly értékelés.
Mazzarrirol pedig azt mondta, hogy nem foglalkozik a pletykákkal. Nem beszél más edzőkről.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=114807
interfan

- Lényegi változás nem történt, ahogy Moratti mondta, alaposan kikkel elemezni és értékelni Strama szezonját.
Udine elleni meccs után pedig megszületik a döntés.
Moratti ugye elmondta, hogy nem foglalkoznak most más edzőkkel.
De a lapok szerint történt már kapcsolat felvétel.
- Mazzarri egyre biztosabb, hogy elhagyja a Napolit.
- Valamint új névként bedobták Guidolin nevét is.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Jó lenne ha hétfőre megszületne a döntés. Vagy marad Strama vagy akkor jelentsék be az új szakvezetőt és kezdje el a munkáját.
Ezen felül a végleges keretet is minél hamarabb ki kell alakítani, nem érünk rá tökölni és az utolsó napon igazolni.
hvmetal

Guidolin . Neki adnék egy esélyt,még hamarabb is,mint a csoda edző Mazzari vagy Montella valamelyikének.

Szájíz azért megmaradna mind a 3 tagnál,hogy megnéztem volna még egy évet Strama-tól,ha profibbak a körülmények,és gól szerzés céljából nem Schelotto-t vagy Alvarez-t kell felküldenie. (csak,hogy Interfan idegrohamot kapjon :D )
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

hvmetal írta:Guidolin . Neki adnék egy esélyt,még hamarabb is,mint a csoda edző Mazzari vagy Montella valamelyikének.

Hát igen. Ő minden évben új emberekkel is képes ütőképes csapatot csinálni.
hvmetal

" ő a vezetőedző, neki kell elvinnie a balhét, mert ez így normális."

Szerencsére örökre nem bújhatnak el az igazi első számú felelősök. Az évek az edzőket igazolják. Mancino-n és José-n kívül mindenkinek tákolni kellett. Türelem nélkül. Közel 20 év és vagy 30 edző. Innentől kezdve komolytalan a téma.
Válasz küldése