A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

e.szabi írta:
PellerG írta:Hivatalos: Mazzarri az új edzőnk.... :) (Strama ment) :( (3 védős rizikó taktika)

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115761

Titkon reménykedtem, hogy nem ő lesz. :cry:

Szerintem sokan voltunk így....
De reménykedjünk a jobb folytatásban.... ;)
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

PellerG írta:
e.szabi írta:
PellerG írta:Hivatalos: Mazzarri az új edzőnk.... :) (Strama ment) :( (3 védős rizikó taktika)

Titkon reménykedtem, hogy nem ő lesz. :cry:

Szerintem sokan voltunk így....
De reménykedjünk a jobb folytatásban.... ;)

Bízunk benne, hogy jobb lesz, de valahogy nekem nagyon érződnek Mazzarri korlátai. Lehet, hogy elérünk egy bizonyos szintet, de az igazi előrelépéshez kevés lesz, szerintem. Ne legyen igazam. Bár úgy is jó, ha most 2 évig csak bajnokok leszünk, utána jön Mourinho triplázni. :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Ha minden jól megy újra küzdhetünk a dobogóért, a keretet 3 védős rendszerhez erősítik.
Aztán ami az Napoli-nál álom,az Inter-nél elvárás és megeszi Mazzari-t. (Scudetto. Azért,mert bírók,mert újra Juventus liga van,és azért,mert nagyon nem tűnik egy bajnok edzőnek)

Optimista verzió,amolyan Mancini-s alapozás. A probléma ott lesz,hogy mit kezd majd Mourinho a 3-5-2-re alakított kerettel. :)

Na ez van,most már Forza Inter és Mazzari. Benitez után végre újra van edző.

Rafa 3,5 millió euró-t kereshet a Napoli-nál. Mint Mazzari nálunk. Itt besült,de annyi BL-t nyert,mint José .

Azért remélem,hogy Walter-rel és a stábjával Brancá-ék nem ússzák meg..
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

a három védős rendszer olaszban jól megy, amig Samu ott volt Rano és Juan mellett még Strama-nál sem volt komolyabb gond.
Mazzarri kiváló edző, de remélhetőleg a nyáron Moratti nem fukarkodik mert a szükséges játékosok nélkül ő sem fog eredményt elérni.
ja és az orvosi stábot is érdemes lenne cserélni, erőnléti edzőt stb.
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

Nálam Blanc lett volna a befutó,
Remélem Mazzari helyre tudja billenteni a csapatot,de továbbra se fogom kedvelni.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Előrelépés ez mindenképp. Sok sikert neki!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Egyrészről Strama szerencsés, mert ennyi idősen, ilyen múlttal az INTER edzője lehetett. Másrészről a sérülések jócskán megnehezítették a helyzetét és ezzel azt, hogy egy kimagasló, de legalábbis elfogadható eredményt érjen el. Továbbra is azt mondom, lehet még belőle sikeres edző, pályája elején van, de az Inter nem az a csapat, ahol egy edzőnek ideje van arra, hogy beletanuljon a szakmába. Mindenesetre sok sikert kívánok neki, csak ne ellenünk és ne a mi rovásunkra! :)

Én Mazzarritól nem vagyok elájulva abszolút. Hát remélem rám cáfol! Ahogy már mondtam, félek, hogy kb. novemberre megint edzőkérdés lesz nálunk...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

alwin91 írta:Előrelépés ez mindenképp. Sok sikert neki!

Szerintem ez végre jó húzás volt.Az elérhetőek közül az egyik leghatározottabb edző jött.
A mostani 9 hely után csak javulni tudunk vele.Nagy kérdés,hogy kiket akar hozni,de ha elérjük vele a Bl helyek valamelyikét akkor már teljesítette amiért idehívtuk.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Mazzarri és taktikája azért lehet jó húzás, mert csak a bajnokság van, és olaszban nagyon is működik a 3védős rendszer. Európában nem kell "szenvedni". Az eddigi kb. 55-60 meccsünk helyett lesz kb. 42-44 (kupában nem tudom hol kezdünk). Két elcseszett szezon után fenntartásokkal kezel mindent mindenki (joggal), de a dobogó gyakorlatilag több mint elvárás, ilyen terhelés mellett.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Egyébként Mazzarrit tökös embernek tartom. A Napolival ez a max amit elérhetett, ő is tudja. Cavani most elmegy, lehet Hamsík is, újra kellett volna építenie, ami rövid távon nem megy, mert nem tudott volna kész klasszisokat igazolni a Napolival. Kényelmesen maradhatott volna, ha eléri az első 5 hely akármelyikét akkor sem basszák ki.
Ő inkább új kihívásba kezdett, eljött a totál szétesett Interhez, egy nagyobb klubhoz, amit most neki kell összebarkácsolnia. Nekem csak ez a 2 éves szerződés dolog nem tetszik. Feltűnően rövid.
PellerG

alwin91 írta:Egyébként Mazzarrit tökös embernek tartom. A Napolival ez a max amit elérhetett, ő is tudja. Cavani most elmegy, lehet Hamsík is, újra kellett volna építenie, ami rövid távon nem megy, mert nem tudott volna kész klasszisokat igazolni a Napolival. Kényelmesen maradhatott volna, ha eléri az első 5 hely akármelyikét akkor sem basszák ki.
Ő inkább új kihívásba kezdett, eljött a totál szétesett Interhez, egy nagyobb klubhoz, amit most neki kell összebarkácsolnia. Nekem csak ez a 2 éves szerződés dolog nem tetszik. Feltűnően rövid.

Mourinho óta folyamatosan edzőt váltunk, edzőt kell váltanunk.
Fizetjük nekik a végkielégítéseket.
Még Strama is kap 3 millát utólag.
Így abszolút logikus döntés ez végre szerintem!
Nem fejetlenül egy 4 éves szerződés, hanem kezdődjön el valami, aztán meglátjuk a fejleményeket.
Két év alatt azért lehet alkotni.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

http://www.azzurri.co.hu/index.php/item ... t-mazzarri

Pont ezt akartam írni. Bízom benne,hogy csinál Icardiból egy 30-40 milliós csatárt,mint Cavaniból. Akkor egy pár évre meg lenne oldva a csatár gond (persze ettől függetlenül kellenek még csatárok).

Egyébként én örülök Mazzarinak,a jelenleg elérhető edzők közül,talán a legjobb (talán még Blanc lett volna jó). Sajnos Mourinhokra nincs pénz,a Strama félék meg kevesek még ide. Már csak az kell,hogy a vezetőség is támogassa az elképzeléseit és azokat a játékosokat hozzák ide,akiket ő akar,és akkor szerintem eredményes lesz. Sok sikert neki!
hvmetal

Nem kell ez. Pazzini és Cavani 100 meccset lehúzott Fio-val,Palermóval.

20 éves, kb: 30 meccsel. Ha lő 8-10 gólt már örülhetünk.
PellerG

Mazzarri 2 évre írt alá, opcióval a 3. évre.
Első szezonjában 3,4 milliót, másodikban 3,8-at, az esetleges harmadikban 4 milliót keres majd.
Visszautasította a Napoli 4 milliós és a Roma 3,5 milliós ajánlatát, így került hozzánk.
(Érdekes, hogy Benítez jegyzettebb név, ő 3,5 millát keres majd Napoliban.)

20-22 fős keretet akar kapusokkal együtt.
Nápolyban mindössze 16 játékosa játszott legalább 10 meccsen az elmúlt szezonban.
Ebből is látszik: az állandóság híve, stabil kezdőt akar, 6-7 tényleg használható cserével.
Nálunk meg most ugye "csak" a bajnokság + kupakűzdelem lesz soron, ez, ha a kupadöntőig vinnénk olyan évi kb 43 meccs. (38 + kb 5)

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115815
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

- Mazzarrival kapcsolatban már mindent leírtak.
Jön a 7 szakmai stábja is.
Elmondta Walter, hogy jövőhéten érkezik Milánóba. Ahol majd leülnek az igazolásokról is egyeztetni.
Akkora beleszólást kb a dolgokba mint anno Jose.
Szóval Moratti mellett ő mondja meg a tutit.

Üdvözlet az Inter családjában, sok sikert Walter!
e.szabi

interfan írta:Elmondta Walter, hogy jövőhéten érkezik Milánóba. Ahol majd leülnek az igazolásokról is egyeztetni.

Hát ha még csak most fogják megbeszélni a dolgokat, akkor remélem erősen felkötött gatyával érkezik a központba. Ne úgy legyen, hogy kéri Sánchezt, aztán majd hozzák neki Bonaventurat és hasonlók. Végülis ha már így történt. Forza Inter e Forza Mazzarri! ;)
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

20-22 fős keretet akar kapusokkal együtt.

Na azt megnézem hogy fogja ezt levezényelni. Jelenleg ugyanis 32-en vagyunk tokkal vonóval (4-11-11-6). Ebből mondjuk van 4 akinek lejár a kölcsön szerződése (Carrizo, Silvestre, Mudingayi, Gargano). Benne van 3 akinek lejárt a szerződése (Zanetti, Samuel, Rocchi) de ebből csak Rocchi biztos nem hosszabbít. Valamint benne van a 4 új ember (Campagnaro, Andreolli, Laxalt, Icardi) is. Ha nem igazolunk új embereket akkor is el kell zavarni minimum 5-6 embert még ezek közül...

Handanovic
Castellazzi
Belec
Carrizo

Ranocchia
Juan
Nagatomo
Jonathan
Pereira
Chivu
Campagnaro
Andreolli
Zanetti
Samuel
Silvestre

Cambiasso
Guarin
Kuzmanovic
Schelotto
Obi
Kovacic
Alvarez
Mariga
Stankovic
Mudingay
Gargano

Milito
Palacio
Cassano
Laxalt
Icardi
Rocchi
PellerG

Akik kérdésesek, és reális esély van a távozásukra:

Védelem: Jonathan, Pereira, Chivu, Samuel, Silvestre

Középpálya: Kuzmanovic, Schelotto, Obi, Stankovic, Mudingayi, Gargano, Mariga (lejárt a szerződése, biztosan megy!)

Csatárok: Cassano, Rocchi, Milito(?)
Youme
Adminisztrátor

Hogy végül hogy is lesz azt majd meglátjuk, meg nem is ide tartozik. A játékosok részbe kellett volna postolnom ezt az egészet nem is ide.

OFF

Viszont Mariga 2014-ig nálunk van!

http://www.goal.com/en-ke/news/4522/ken ... e-i-needed

Goal.com: The club has indicated in a statement that Parma have an option to purchase 50 percent of your rights in the summer. Do you still have a future at Inter Milan?

Mariga: I have a contract with the Nerrazuri until 2014. In June, we will sit down and review the situation. What is certain is that I am unlikely to return unless offered guarantees about playing time.7

ON
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Akkor még egy kicsit tovább fűzve... Én Marigát egy picit sem bánom, simán elfér a keretben, szerintem.

FORZA INTER!!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Köszöntjük Mazzarit,remélem stabilitást hoz a csapathoz.Nem tudom ő e a legjobb megoldás,de ezt az idő úgyis eldönti.Minden esetre a 9. helynél csak feljebb juthatunk,és nem lesz ekkora káosz,mint idén.Legalább is remélem... :lol:
Youme
Adminisztrátor

Ahhoz azért szokjunk hozzá, hogy Mazzarri (két R-el) bár sajnos én is sokszor rosszul írom a játékosok nevét. :(
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Youme írta:Ahhoz azért szokjunk hozzá, hogy Mazzarri (két R-el) bár sajnos én is sokszor rosszul írom a játékosok nevét. :(

Meg van aki a nemzetiségeket nagy betűvel.. :D Na de ez off volt. Elnézést sajnálom!
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Marco Branca: "Does the criticism bother me? No."
Ez a baj... nem ártana egy kis önkritikát gyakorolnia :(
interfan

Mazzarri érkezése csak az első dolog volt.
További nagy változások lesznek.

Kezdjük a kisebb hírekkel:
- Mazzarri hozni akarja magával Giuseppe Santoro Team Managert.
Neki is lejárt a szerződése Nápolyban, így semmi akadálya az érkezésének.
Egyedül Cordoba, aki a jelenlegi Team Manager. Ezzel ő más posztot kaphat a klubnál.
- Strama szakmai stábja mellett, távozik Stefano Rapetti is. Korábbi hírek szerint visszatért volna a sérülések felépülését segítő részlegre.
De Mazzarri itt sem számít rá, ezért távozik Rapetti.
- Valentoni Angeloni megfigyelőnk a hírek szerint távozik. Mivel ajánlatot kapott a Sunderlandtol, ahol technikai igazgató lehet.
- Mazzarri és Moratti is szeretné idehozni Riccardo Bigont. Aki Mazzarri jobbkeze már hosszú ideje.
Ő lehetne az új vezérigazgató, ezzel Branca és Ausilio páros főnöke is.
Napolinak ő intézett mindent, igazolásokat is.
Nem egy nagy név fűződik a nevéhez.
Ha érkezne, akkor jelenlegi igazgatónk Fassone kapna új posztot.
Aki a stadion építés és marketing részletet vezetné.
Egy akadály van Bigon előtt, 2014-ig szerződése van.
De Lau pedig nem akarja elengedni, de Moratti már egyeztet vele.

Na és akkor a nagy hírek:
- Minden olasz lap megerősítette, találkozó volt Thohir és Moratti közt.
Ami jó úton halad, és minden jól alakult.
Thohir ragaszkodik legalább az 51%-hoz, de Moratti még nem áll készen most ennyit adni.
Viszont egyes hírek szerint most vehet Thohir 30-40%-ot, később pedig 100%-ban övé lesz az Inter.
Egyes hírek szerint ez 5 év alatt történne.
Más források szerint mindössze 2 év lenne.
Hamarosan bejelentés is várható.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Megmondom oszinten felek ettol az indonez palitol! Tudom hogy Morattival mar nem tudunk fejlodni es tulajt kell valtani ez rendben van, de odzkodom ettol! Persze tok mindegy mit gondolok!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Én ezt nem értem, Morattinak miért jó az, hogy 5 év alatt adja el a klubbot, mintha rendesen adná el? A 100%-nak én se örülnék, jobb lenne egy fifty-fifty megoldás.

Angeloniért meg nagy kár, az ő ide hozatala lehetett volna, valami új kezdete, mi ezzel nem éltünk.
interfan

Dan-i-nter írta:Én ezt nem értem, Morattinak miért jó az, hogy 5 év alatt adja el a klubbot, mintha rendesen adná el? A 100%-nak én se örülnék, jobb lenne egy fifty-fifty megoldás.

Angeloniért meg nagy kár, az ő ide hozatala lehetett volna, valami új kezdete, mi ezzel nem éltünk.

Angelonit én is sajnálom ha megy. Csak az a baj, hogy legalább 10 nevet bedobott már az elmúlt időszakban. Felesleges is felsorolni.
Rengeteg dél amerikai.
Legjobb példa erre a téli mercato.
Ő javasolta Facundo Fereryra, Funes Morit, erre az Ausilio-Branca páros idehozta Rocchit.
Középpályára Ciriglianot, erre jött Kuzmanovic.
Laxalt és Botta akiket végül elhozott.
Felesleges volt Angelonit hozni, ha kb 0 szava van.
Mert mindent az Ausilio-Branca páros dönt el.
Most talán ez megváltozik Mazzarri érkezésével.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

az 5 éves eladás pont azért lenne jó mert elkerülhető lenne egy esetleges Malaga szindroma, hogy a befektető egyszer csak rájön hogy mégsincs pénze / mégsem akarja az Interbe tolni és hipphopp máris megvan a csőd

a másik pedig, hiába a sok nagyszerű délamcsi név, amíg nincs EU útlevelül, addig évente kettő jöhet, bár azt nem tudnám megmondani erre a szezonra kik voltak ők :(
hvmetal

Na ja! Van az a helyzet ami helyet sokkal jobb a Moratti-s pénztelenség.

Forza Inter !
Komax

Stamaccioni búcsúlevele a csapathoz és a szurkolókhoz:
Helló emberek!
Sajnos mindannyian tudjuk mi lett a vége...és nagyon sajnálom ami történt!
Csodálatos időt töltöttem Milánóban,sosem fogom elfelejteni a szurkolók szeretetét és biztatását.Fantasztikusak voltatok!
Nagyon sajnálom,hogy az Inter nem méltó helyen végeztünk a csapattal,a balszerencsék mellett az én hibáim is hozzá járultak a csapat rossz teljesítményéhez.Tapasztalatlan edző vagyok még akinek sok tanulnia valója van.
Kívánom az új edzőnek,hogy azt a támogatást és szeretet kapja meg mint én kaptam.
Köszönetet szeretnék mondani mind azoknak akik hittek bennem!A részemről egy új Inter rajongóval bővült a szurkolók csoportja!
Köszönök mindent,örökké Inter!
Szeretettel :Strama

facebook/Fc Internazionale Fan Club Hungary

Az összes vezetőnk tanulhatna tőle önkritikát!
interfan

Komax írta:Stamaccioni búcsúlevele a csapathoz és a szurkolókhoz:
Helló emberek!
Sajnos mindannyian tudjuk mi lett a vége...és nagyon sajnálom ami történt!
Csodálatos időt töltöttem Milánóban,sosem fogom elfelejteni a szurkolók szeretetét és biztatását.Fantasztikusak voltatok!
Nagyon sajnálom,hogy az Inter nem méltó helyen végeztünk a csapattal,a balszerencsék mellett az én hibáim is hozzá járultak a csapat rossz teljesítményéhez.Tapasztalatlan edző vagyok még akinek sok tanulnia valója van.
Kívánom az új edzőnek,hogy azt a támogatást és szeretet kapja meg mint én kaptam.
Köszönetet szeretnék mondani mind azoknak akik hittek bennem!A részemről egy új Inter rajongóval bővült a szurkolók csoportja!
Köszönök mindent,örökké Inter!
Szeretettel :Strama

facebook/Fc Internazionale Fan Club Hungary
Az összes vezetőnk tanulhatna tőle önkritikát!

Nem kötekedni akarok, de.
Strama sehol nem szólalt még meg, mióta elment innen.
Szóval ez max egy szurkoló levele Stramak.
Akkora félfordítások vannak mindkét Interes Magyar Face oldalon.
(Sok esetben az én általam leírt híreket teszik ki)
Mai szép félrefordítás: "Valentino Angeloni a tavaly az Udinesetől érkezett megfigyelő lehet Branca mellett a technikai igazgató.Jelenleg ő Sunderlandben tartózkodik megfigyelésen."

Ezzel szemben, Angeloni távozhat az Interből, mivel a Sunderlandből kapott ajánlatot, ahol technikai igazgató lehet.

De van még pár: "A legfrissebb hírek szerint Bardi érkezik az Interhez!"
Miközben ő évek óta Inter játékos.
És Handa miatt kölcsön lesz jövőre is adva.

De vannak égető baromságok is ott:
"Thohir 250m-t költ nyáron az Inter"
"Thohir C.Ronaldot akarja"
"Thohir visszahozza Ibrat"
"Thohir Mario Gomezt is hozza"
"Thohir Cavani, Hamsik duót hozza"

Egy a lényeg, 99%-ban egy szurkoló vad elképzelési vannak kitéve oda.
Elehet olvasni ezeket, de max egy jót röhögni.
Mivel valóság tartalma 0.
Strama ugyanígy nem szólalt még meg.
Egy szurkolói levelet olvastam a News-on, abban voltak hasonló dolgok.
De ezt is már jó pár napja.
Szerintem azt fordították félre és tették ki.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Strama ugyanígy nem szólalt még meg.

Ez nekem is nagyon gyanús, és ha valamit mondani szeretett volna, vagy szeretne, akkor azt az inter.it hivatalos honlapra tegye ki, ne a Bukfaszra.

(Egyébként ilyen nyilatkozatot nem is tehet szerintem, amíg szerződésben áll a klubbal, de utána sem csak úgy.)
interfan

- Tegnap Moratti és Mazzarri együtt ebédeltek. Egy hosszú beszélgetés lett. Ami után Moratti elmondta, hogy Mazzarri nagyon eltökélt és izgatott.
Világos, tiszta elképzelési vannak, és nagyon lelkes.
Morattit lenyűgözte Mazzarri személyisége.
Ezek után Mazzarri és szakmai stábja Appianoba ment, Cordoba és Branca vezérletével.
- Tegnap tisztázták az utolsó részleteket is.
Baresi marad mint segédedző.
Valamint Cordoba is marad Team Manager.
Mazzarri 7 fős szakmai stábbal érkezik.
Mivel Cordoba marad a posztján, ezért az új ember Santoro mint tanácsadó fog dolgozni.
Rajta kívül Pondrelli, Nitti, Santoro, Frustalupi, Concina, Vigiani, Papale érkezik.
Már korábban leírtam, hogy ki milyen szerepkörbe.
- Június 6-án lesz a hivatalos bemutató.
Mazzarri szerződése 2 + 1 évre szól.
Első évében 3.4m-t kap.
Második évben 3.8m-t.
Harmadik évben pedig ha marad 4m-t.
+ különböző prémiumokat BL hely, Kupa győzelem esetén.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Thohir 280 millio EUR-t ajanlott Morattinak hogy o legyen tobbsegi tulajdonban, es 100 millio EUR-t koltene atigazolasokra

elkell fogadni
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

R9. írta:Thohir 280 millio EUR-t ajanlott Morattinak hogy o legyen tobbsegi tulajdonban, es 100 millio EUR-t koltene atigazolasokra

elkell fogadni

Forrás?
hvmetal

R9. írta:Thohir 280 millio EUR-t ajanlott Morattinak hogy o legyen tobbsegi tulajdonban, es 100 millio EUR-t koltene atigazolasokra

elkell fogadni

Ha nem ilyen kukás Ausilio-k lennének a klubban, még 100 millió eurót sem kellene költeni.

Nem tudom,elég seggfejnek tűnik ez az indonéz pali. Azért taszító gondolat,hogy ilyen kakasviadalokon felnőtt ázsiaira bízzuk a klubbot. Moratti buta,csóró,de legalább olasz.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

möszi írta:

elkell fogadni

Forrás?

http://onews.it/2013/05/30/la-nuova-inter/
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Erről a Thohir-ról csak nekem jut eszembe Psy és a Gangnam style? :D Nehogy ez legyen majd az új csapathimnusz ha idejön :D
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

hvmetal írta:

elkell fogadni

Ha nem ilyen kukás Ausilio-k lennének a klubban, még 100 millió eurót sem kellene költeni.

Nem tudom,elég seggfejnek tűnik ez az indonéz pali. Azért taszító gondolat,hogy ilyen kakasviadalokon felnőtt ázsiaira bízzuk a klubbot. Moratti buta,csóró,de legalább olasz.

Thohir azért ért a sporthoz van egy NBA és egy MLS csapata is... Én örülnék ha megvenné a csapatot.
Inter101

RenciDavid írta:
hvmetal írta:

elkell fogadni

Thohir azért ért a sporthoz van egy NBA és egy MLS csapata is... Én örülnék ha megvenné a csapatot.

Az a baj hogy akinek amcsi sport csapata van az azért van hogy pénzt termeljen, ugyanis azok termelik a lovét! Ráadásul az övéi nem sikeresek(nem anyagilag hanem eredményileg)!
Nem tudom milyen célja lenne az Interrel, de hogy ebböl nem venne ki pénzt az tuti, azt viszont meg nem tudom elképzelni hogy akkora nagy Inter drukker lenne hogy milliokat tapsoljon el rá!
Nem tudom nekem nem tetszik, rossz érzésem van!
Az biztos hogy tulajt kell váltani, de azért nem mindegy ki lesz az, nézzétek meg mekkora balhé volt a Liverpool-nál azzal hogy jött 1 tulaj aki pénzt akart kivenni, neki is amcsi sport csapata(i) volt(ak).
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Azért aki ismeri az NBA rendszert az tudja, hogy nem a tulajdonoson múlik nagyrészt egy csapat sorsa, hanem a General Manageren és a stáb többi tagján, szóval nem feltétlen az ő hibája, hogy nem sikeresek a csapatai, pl. Philadelphiában azért jó kis csapat épült...
Én örülnék ha jönne, itt az idő, hogy változás történjen !!! FORZA INTER!!!!
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Inter101 írta:Az a baj hogy akinek amcsi sport csapata van az azért van hogy pénzt termeljen, ugyanis azok termelik a lovét! Ráadásul az övéi nem sikeresek(nem anyagilag hanem eredményileg)!
Nem tudom milyen célja lenne az Interrel, de hogy ebböl nem venne ki pénzt az tuti, azt viszont meg nem tudom elképzelni hogy akkora nagy Inter drukker lenne hogy milliokat tapsoljon el rá!
Az biztos hogy tulajt kell váltani, de azért nem mindegy ki lesz az, nézzétek meg mekkora balhé volt a Liverpool-nál azzal hogy jött 1 tulaj aki pénzt akart kivenni, neki is amcsi sport csapata(i) volt(ak).

Azért halkan megjegyzem, hogy Németországban pénzt termelnek a csapatok ergo nem kizárt, hogy egy futballcsapat nyereséges legyen (még halkabban jegyzem meg, hogy mindenhol így kellene lennie... mert milyen üzletág az, ahol a "vállalatok" többsége veszteséges :roll: )
Ha tud egy kis amerikai üzleti szemléletet hozni, akkor csak nyerhetünk.

Ami pedig a major sport csapatait illeti, nos az a rendszer úgy van kitalálva, hogy van egy kva jó csapat, aminek fut a szekér, viszont a draft rendszer miatt a gyengébb csapatok folyamatosan erősednek, az erősek "gyengülnek", így állandó fluktuáció van. Példa Chicago Bulls, ami a 90-es években rommá nyerte magát, aztán egy jó másfél évtizedig a futottak még kategóriában volt, most pedig megint a keleti konferencia egyik legerősebbje. Hasonló az NHL-ben a LA Kings.
Szóval lehet, hogy Tróger csapatai most lent vannak a hullámban.
Fölösleges is az eu focival összehasonlítani, mert teljesen más.

Én amúgy támogatom, hogy jöjjön (nem mintha ez bármit is számítana :D ), mert az az út amin járunk most az a kínkeserves középszerbe vezet. Kell a frissesség, az új lendület.
Inter101

gianluca írta:
Inter101 írta:Az a baj hogy akinek amcsi sport csapata van az azért van hogy pénzt termeljen, ugyanis azok termelik a lovét! Ráadásul az övéi nem sikeresek(nem anyagilag hanem eredményileg)!

Azért halkan megjegyzem, hogy Németországban pénzt termelnek a csapatok ergo nem kizárt, hogy egy futballcsapat nyereséges legyen (még halkabban jegyzem meg, hogy mindenhol így kellene lennie... mert milyen üzletág az, ahol a "vállalatok" többsége veszteséges :roll: )
Ha tud egy kis amerikai üzleti szemléletet hozni, akkor csak nyerhetünk.

Ami pedig a major sport csapatait illeti, nos az a rendszer úgy van kitalálva, hogy van egy kva jó csapat, aminek fut a szekér, viszont a draft rendszer miatt a gyengébb csapatok folyamatosan erősednek, az erősek "gyengülnek", így állandó fluktuáció van. Példa Chicago Bulls, ami a 90-es években rommá nyerte magát, aztán egy jó másfél évtizedig a futottak még kategóriában volt, most pedig megint a keleti konferencia egyik legerősebbje. Hasonló az NHL-ben a LA Kings.
Szóval lehet, hogy Tróger csapatai most lent vannak a hullámban.
Fölösleges is az eu focival összehasonlítani, mert teljesen más.

Én amúgy támogatom, hogy jöjjön (nem mintha ez bármit is számítana :D ), mert az az út amin járunk most az a kínkeserves középszerbe vezet. Kell a frissesség, az új lendület.

Azzal nem akarnék vitatkozni hogy minden csapatnak mint vállalkozás nyereségre kéne törekednie, azzal sem hogy németországban már ével óta igy müködnek a focicsapatok, látjuk hogy igy is lehet(ne).
A bibi ott van hogy az Inter nem német csapat(amugy ez nem bibi) és nem a német bajnokságban szerepel, nem tőkeerős német cégek szponzorálják, nem jól (?) kereső német munkások töltik meg a lelátokat hétről hétre(ott megtöltik, nem csak a rangadokon), akik minden héten vesznek valami csecsebecsét szeretett csapatuk shopjábol, nem német fizetős csatornák adják a meccseiket, elvileg nem csalják el a meccseket(ezt halkan irtam) sem. Az amcsi szemlélet nem fog tudni müködni olaszországban(szerintem).
Igazábol nem volt szerencsés kiemelem a pali NBA és MLB csapatainak eredményességét, nem ez a lényeg. A lényeg hogy ott ha valakinek csapata van(mindegy hogy sikeres vagy nem) az nem azért van hogy elmondhassa hogy van neki(jo ez is része persze) hanem azért hogy hasznot hozzon!
Ha ő ezért akarja megvenni az Intert akkor baj van! Miért? Mert nem fog tudni hasznot csinálni! És akkor mi van ha nem jön be neki? Ha csak viszi a lovét? Valoszinü nagy baj!!! Na ezért tartok ettől az egésztől(lásd Liverpool, amelyik azért kicsit jobb körülmények között van mint az Inter(látogatottság, szponzorizácio, stadion, közvetitési jog, mezeladás, stb.)!!!
Komax

interfan írta:Nem kötekedni akarok, de.

Akkora félfordítások vannak mindkét Interes Magyar Face oldalon.
Igen, sajnos tele van minden hamis infokkal. Olyan mint a mercato. A felhozott nevek kb 95%-a kamu és a semmiből igazolunk, mint pl. a Cassano-Pazzo csere volt. Aki biztos, az már a legelején jön. A többi csak aug. második felében.
Elég kusza itt minden. Mazzarrit jövőhéten mutatják be, aki állítólag Brancával egyeztet majd az igazolásokról. Másfelől állása sem lesz Brancának, mert ha Thohir átveszi a klubbot, lehet kirúgja. :D Sztem várjuk meg mi lesz a vezetőséggel (Moratti adja, nem adja) utána lehet mercatozni.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Engem csak akkor érdekel majd egy játékos ha az van ott,hogy UFFICALE ;)
Jó példa erre Paulino esete.
Orrba szájba cikkeztek marról,hogy vesszük meg Paulinhot erre megérkezett minden kacsa nélkül Kovacic.
e.szabi

Mazzarri bemutatóján megjelenik Mourinho, puszi-pacsi Morattival, kezet fog Mazzarrival, aztán helyet cserélnek. Folytatódik a bemutató Mourinhoval, Mazzarri meg aláír a Milanhoz. Branca csinál egy 5-ös mercatot Thohir 100 millájából, jövőre Scudetto, azután pedig BL is. Mourinho azt mondta, nehogy meglepetés érjen...
interfan

- Legfrisebb hírek szerint megvan a megállapodás.
Érkezik Thohir és 30%-ot vesz meg az Interből most.
Később ez tovább emelkedhet. De további részleteket még nem tudni.
Elkövetkező órák, napok során minden kiderül.
hvmetal

interfan írta:- Legfrisebb hírek szerint megvan a megállapodás.
Érkezik Thohir és 30%-ot vesz meg az Interből most.
Később ez tovább emelkedhet. De további részleteket még nem tudni.
Elkövetkező órák, napok során minden kiderül.

Fiatalokat sajnálom. De nagyon kell a külföldi pénz.

Gazdasági helyzet rendezése akkor borítékolható?

Azért remélem Branca-Ausilio nem ússza meg,főleg az a kis kopaszodó pöcs.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Mi újság van Leonardoval? Mostanában nem nagyon van hír róla. Visszajön vagy nem?
Most eltiltotta a francia szövetség 9 hónapra. Nem mehet meccsre,ezzel eldőlt,hogy edzőként nem maradhat ott. Nem bánnám,ha visszahoznánk Branca helyére,Mazzarival jó kis csapatot tudnának összerakni. Főleg ha az indonéz még ad lóvét is. :D

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ag-2249537
Válasz küldése