Ezt a kezdőt még az olasz média sem gondolhatja komolyan... Ha és amennyiben ilyen kezdőnk lesz, akkor teljesen felesleges elindulni a bajnokságban. Akkor menjenek el egy évre edzőtáborba, vagy maradjanak otthon bánom is én. Aztán, ha jövőre se lesz pénz, akkor hagyjuk ki azt a szezont is, egészen addig amíg az Interhez méltó játékosok érkeznek. Értem én Morattit, hogy mennyire szereti és ragaszkodik a csapathoz, de ha ez tényleg így van és csak ilyen középszert tud összehozni, akkor azzal tehetné a legtöbbet, ha tovább áll. Ez talán a valaha volt leggyengébb Inter lenne. Amiért szerintem baromság:
1. Kell, hogy jöjjön befektető a szurkolók nem fogják elviselni az újabb égést.
2. Mazzarri 3 milliója tök értelmetlen értelmes játékosok nélkül.
3. Kizárt dolog, hogy egy Samuel-Campagnaro-Juan középső hármassal védekezzünk.
4. Nagatomo nem tud védekezni, de támadni se nagyon. Basta is kevés támadásban.
5. Guarin hol van? Az ő eladásából megvesszük a belgát, aki azért egyelőre kakukktojás?!
6. Szóval eladjuk Ranocchiat, aki helyett nem jön senki. Eladjuk Cassano-t, helyette jön Gilardino. Eladjuk Pereira-t és Guarin-t és helyettük érkezik Basta, valamint Icardi. 8I ->

->

-> 8D
Őszintén, szerintetek egy ilyen átigazolási időszakot melyik vezetőnk élne túl? Főleg egy ilyen szezon után. Ami szerintem logikusabb, hogy azért nem jön egyelőre konkrét igazolás, mert várják a megegyezést és a pénzt. Nem akarnak selejtet venni, ha utána tudnak értelmes játékosokat is idecsábítani. Qrvára remélem, hogy ez valószínűbb lesz, mint az olasz újságok kreálmánya:
Bardi-Campagnaro-Ranocchia-Juan-Isla-Nainggolan-Kovacic-Guarin-Nagatomo-Palacio-Sanchez
Carizzo-Andreolli-Samuel-Caldirola-Zanetti-Cambiasso-Botta-Gargano-Icardi-Milito
És ez úgy, hogy nincs befektető...csak ki van szórva a selejt. Ekkor már örülhetünk, pedig ez is egy nagy szar, maradjunk annyiban, főleg, ha azt nézzük, hogy ez nem az Udinese fóruma...
Elnézést, de nagyon mérges vagyok ezen hírek miatt...
Most megnéztem az Inter 2010-es BL idényét összefoglaló videót és vetettem még egy pillantást a "jövő Interére". SZÁNALMAS csupa-csupa nagy betűvel.