A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interista23
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Kár lenne Benitezt leírni.A Liverpoollal ha jól tudom megnyert mindent.Azért azt is tegyük hozzá hogy van egy Torrese és egy Gerrardja de a mi keretünk sokkal erősebb.Lehet kiégett angliában,bármi meglehet. De nem sorolnám a rossz edzők közé. De ez még a jövő titka.
- tomika431
Lehet ameddig mindenki Capello helyzetével volt elfoglalva hogy jön-e vagy nem,szerintem addig Moratti a háttérben tárgyalt Benitez-zel is..nem fura hogy amint Capello nemet mondott,Benitez már ugy fest,mint aki jön...nem semmiből akarja a spanyol elhagyni a klubot..szerintem folytak tárgyalások Moratti és Benitez között,csak nem irnak rola vagyis nem tudják,mert a média is ahogy mindenki Capelloval volt elfoglalva.. a spanyol lesz a mi edzőnk....
- Nia
Benítez jó BL menő(a bajnokság meg...lehet Olaszban kijönne neki a lépés
.És ahogy mondtam rossz igazolásai mindenkinek vannak...Többre tartom,mint Pellegrinit vagy Wengert.Pellegrininek 200 ponttal kellett volna hoznia a Spanyolt,nem a körmét vágnia.
Spalletti meg,csak egy bajom van vele...Róma
De Chivut is megszerettem(de azt hiszem ő az egyetlen 
Spalletti meg,csak egy bajom van vele...Róma
- mike
interista23 írta:Kár lenne Benitezt leírni.A Liverpoollal ha jól tudom megnyert mindent.Azért azt is tegyük hozzá hogy van egy Torrese és egy Gerrardja de a mi keretünk sokkal erősebb.Lehet kiégett angliában,bármi meglehet. De nem sorolnám a rossz edzők közé. De ez még a jövő titka.
Jaja, nem játszik senki csapata 3 éven belül két BL döntőt véletlenül
Mostmár nagyon úgy néz ki ő lesz az edzőnk.
A 4-3-3-at favorizálja, ez tökéletes a jelenlegi keretre.
Fabio Aureliot meg eddig mindenhova vitte magával
- Poli
Benítez a felmerülő nevek közül a legjobb edző, mivel Capello kiesett a játékból! Nagy stratéga ő is, mint Mourinho. És pénze nem nagyon volt a Liverpoolnál, vagy ha igen akkor utána 2 évig nyögte a klub a költekezést. Itt lenne pénze, BL győztes és ő egy igazán elismert név aki "hozhatná" a nagyobb játékosokat a klubhoz. Csak valóban ne kizárólag spanyolokban gondolkodjon.
És ő azért inkább manager és nem edző, tehát egy komplexebb szakember.
És ő azért inkább manager és nem edző, tehát egy komplexebb szakember.
- INMATE
Na meg van tapasztalata nagy csapatokkal azért a Valencia és a Liverpool is nagy bajnokságokban szereplő nagy csapatok. Szóval az olasz bajnoksághoz tud majd alkalmazkodni, és hát igen kitudja lehet tud hozni a neve miatt néhány igazán kiváló játékost. Ha meg van keret és van tőke, akkor lehet, hogy megtalálja a számításait és jól tud produkálni nálunk. Azért velünk bajnokságot is nyerjen
Nem tudom ki hogy van de ha nyerünk még egy BL-t és játszunk még egy döntőt és 5 évig nem nyerünk bajnokságot hát nem az igazi lenne
Nyerjünk bajnokságot még pár évig és még pár BL-t 
- DSanton39
azt nézve hogy Capello és Hiddink kilőve, Benitez a legjobb elérhető edző. a nemzetközi kupákban tud sikert elérni, a bajnokságban meg majd kiderül mire viszi, de jelenleg nekünk van a legjobb keretünk a ligában, ilyen lehetősége nem volt se Valenciában, se Liverpoolban.
- e.szabi
Ha 3 éven belül hozza azt a 2 bajnoki címet mint a Valenciaval, és azt a 2 BL-döntőt, mint a Poolal, teljesen elégedett lennék. 
- Cupi
Csak ne felejtsétek madridi születésű a Benitez! Játékosként a Real B-be játszott is és asszem edzőként is volt edzője a B csapatnak! Szóval ha 2 év múlva BL-t nyerünk és hívj a a Madrid edzőnek....
Hogy is mondhatna majd nemet

- e.szabi
Nembaj, akkor majd elhozzuk az akkori Pool edzőt. 
- BandInter
Vagy jön vissza Mou 
- 20recoba
Jó lenne, ha olyan edzőt tudna szerezni Moratti , aki hosszú távon is maradna a csapatnál(amennyiben sikeres persze), nem csak 2-3 évre. Nem olyat aki lelép egy másik nagycsapathoz. Egyébként Hiddinknek örülnék és persze Capellonak is , bár ő már tuti nem jön.
- tomika431
..Rafa Benitez lesz az uj edzőnk..nekem valami ezt sugja hisz föl gyorsultak az események vele kapcsolatban nagyon..szerintem ha Moratti megfelelő pénz öszeget ad neki uj igazolásokra(bár a keret igy is bomba erős)akkor meglesz pár kupa szerintem!Liverpoolos korszaka miat nem lehet lenézni..itt lesz egy tőke erős tulajdonos,ami ott hiányzott neki..hisz hogy erősitse meg a keretét ha nem áll pénzösszeg a házhoz...
- e.szabi
Volt egy elemzés a 4 angol topcsapatról, hogy ki mennyit költött meg mennyi volt a bevétele asszem az elmúlt 5 évben. Hát gyakorlatilag a Pool költhette a legtöbbet, csak 1 évben előzte őket meg a Chelsea.
- INMATE
Azért nem feltétlenül a pénz van a rossz igazolások mögött. Nézzük meg jobban. A Liverpool csapatát 2005 és 2010 között gyakorlatilag két játékos kivételével teljesen átalakította. Ha lebontjuk azt az összeget amit ő költött el 5 év alatt, azt elosztjuk azzal, hogy hány játékos fordult meg náluk, hát lehet kiderül, hogy nem költött sokat egyenként játékosokra. Valamelyest pedig igaza is volt, a BL győztes Liverpoolban egy kezemen megtudnám számolni hány igazi klasszis szerepelt. Ő megpróbálta átalakítani, hogy igazi klasszis csapat legyen, látszólag úgy néz ki nem sok sikerrel. Ezzel az erővel Arsene Wengert is piszkálhatnánk, mert ő is a fél csapatát cseréli két évente, ráadásul ő 2005-ös FA kupa óta semmit nem tudott nyerni. Ha Benítez jön, és szép fokozatosan az öregedő játékosok helyére elkezdi 2-3 évente beépíteni az új pofákat akik egy nagyobb része a csapat meghatározó játékosai (sikeres játékosai) lehetnek, akkor szerintem abszolút jó választás. Mindenki azért becsüli le Benítezt mert számokban kevés sikert ért el a Liverpoolal és ráadásul egy pocsék szezonon van túl. Hát nem jött be, a Valenciával csodát tett, a Poolnak BL győzelmet és döntőt hozott, aztán kifulladt, na és? Nincs egy olyan edző se akinek volt pocsék szériája valamelyik csapatánál néhány évig? Könnyen lehet bírálni és van is miért, na de ne nézzük már egy kezdő pancser edzőnek aki mögött semmilyen tartalom nincs. Az igazolásai tény és való vitathatóak. De Torrest, Reinat, Johnsont, Mascheranot, Xabi Alonsot ő vitte a csapathoz, és nem mondhatni rájuk, hogy olyan nagyon gyenge játékosok.
- tomika431
Benitez jo az edző az biztos,hisz nem semmiért nyert bl-t és FA kupát ..esélyesként pályázik a kispadra és szerintem ha ő jön nem fogunk nagyon rosszul járni..eddig sokan lebecsülik a liverpoolnál végzett munkája miatt,de hogy legyen sikeres egy edző ha a klubvezetés az elképzeléseit nem valositja meg,ő tudna nyerni BL-t,bajnokságot is ottan,ha megfelelő támagatást kapna a vezetőktől.......de minden edző életében vannak sikeres és kevésbé sikeres idények..adni kell neki esélyt és majd meglátjuk.
- INMATE
Nem is beszélve, hogy a Liverpoolnak a bajnokságban egy bombaerős Chelseavel és egy bombaerős MU-val kellet hadakoznia. Nálunk ilyen gondjai nem igen lesznek
A felemás Juve, Milan, Roma hármasból nehéz lenne olyat találni aki igen komolyan veszélyezteti a bajnoki esélyeinket
Viszont a BL-ben jól teljesített hisz egy győzelem egy döntő és volt negyeddöntős helye is. Ha a következő három évben is összehoz nekünk legalább egy győzelmet akkor nincs okunk a panaszra. A hazai sikereinket már elértük, Európában is idén, de be kell bizonyítani, hogy tartósan is ott tudunk lenni a BL esélyesei között. Nem úgy mint eddig. Mivel egyenlőre tényleg Benítez a legesélyesebb a posztra, jobb ha kezdjük megszokni. Azonban jó lenne kritikus szemmel is nézni mert az Inter nem egy Liverpool ahol belefér, hogy nem nyer bajnokságot (most 20 évnél tartanak 1990-ben nyertek utoljára). Szóval Beníteznek üzenem (üzenjük), hogy húzza be azt a bajnoki címet nekünk vagy BL-t nyerjen mert nem leszünk jóban
(Vajon kit fog hozni a Liverpooltól?)
- interlaci
Vajon kit fog hozni a Liverpooltól?
Mascherano,Gerrard,Torres
- dellarocco
Jól járnánk Benitezzel szerintem. Azért ne feledjük el, hogy egy spanyol bajnok, FA, UEFA, BL győztes edzőről beszélünk, aki ezen eredményeit 50 éves korára érte el. Emellett a taktikus edzők közé is tartozik. Szerintem egyébként, akik szerették Mourinhot azoknak nem lenne bajuk vele sem. Úgy gondolom, hogy egy hasonló mentalitású és hasonlóan kiváló edző. Biztos vannak dolgai..minden edzőnek vannak, Mourinhonak is voltak. Aki meg az eredményei miatt kevesli őt..mi várható el egy 50 éves edzőtől ennél olyan sokkal több?? 
- INMATE
Na igen. Benítez érdemei vitathatatlanok és kiváló referenciák. Még mindig azt mondom, hogy attól függetlenül, hogy nem kell már most temetni Benítezt (bár még nem az Inter edzője és még mindig kérdéses) attól majd még (később!) legyünk kritikusak. Legyen eredményes, ez a legfőbb, ez nem a Liverpool, hogy átalakítsa a fél csapatott (speciel nincs is szükség rá). Amíg jól dolgozik, jól csinálja amit csinál és még sikeresek vagyunk addig mind a vezetők, mind a szurkolók bizalmát és később szeretetét is élvezni fogja. Tapasztalat, és eredmények terén Capello, Hidink után tényleg ő lenne a legjobb. Mivel az előző kettőre az esély jelen állás szerint 0-a, így azt lehet mondani, hogy kiváló húzás lenne. Az, hogy ő milyen teljesítményt fog tudni nyújtani, az majd a szezon végén kiderül. De szerintem ez akármelyik edzőnél így lenne. Akárki akármennyire is szereti Capellot (mint edzőt) vagy Hidinket lehet nekik is iszonyú pocsék szezonjuk nálunk, ahogy Beníteznél is lehetséges. Azért reméljük ilyen gondunk nem lesz. Papíron pedig több mint valószínű, hogy nem lesz gondunk Benítezzel sem.
- bazsi
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... tatement-1
benitez szerződést bont a poollal. ez hivatalos forrás.
benitez szerződést bont a poollal. ez hivatalos forrás.
- interista23
De most már jöhetne valaki aki elkezdi a felkészülést az ismerkedést a csapattal.Biztosítaná az esetleges távozókat arról hogy nem érdemes és már az igazolásokat is elkezdené.Rossz ezeket a híreket olvasni.Jobban esne mindenkinek ha a lehetséges bombaigazolások közül kellene válogatnunk.
A Benitezes hír magyarul http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... l-2031179/
A Benitezes hír magyarul http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... l-2031179/
- INMATE
Hát Benítez most már minden tekintetben szabad. Szóval úgy néz ki zöld utat kapott az Inter szerintem néhány napon belül megegyeznek. Ha nem, akkor felejtős. De ezt erősen kétlem.
- Inter101
Szerintem azért bontották a szerzödést mert már konkrétumok vannak. Nem tudom hogy örüljek vagy szomorkodjak. Meglátjuk.
- mike
INMATE írta:Hát Benítez most már minden tekintetben szabad. Szóval úgy néz ki zöld utat kapott az Inter szerintem néhány napon belül megegyeznek. Ha nem, akkor felejtős. De ezt erősen kétlem.
Egyre jobban kezdek megbékélni Benitezzel, jöjjön csak ide.
A bennmaradt nevek közül ő a legjobb szaki
- INMATE
Ami tény Benítezzel (hogy szokjuk:D)
- a jelöltek közül az egyik legtapasztaltabb (a reálisok közül)
- vannak sikerei és elég nagyok
- irányított nagy csapatot
- ismeri az angol és a spanyol futballt is szóval nemzetközileg is tájékozott
- 6 évet húzott le egy csapatnál és habár felemás sikerekkel tudja, hogy mivel kell számolni hosszú távon
- és a legfontosabb kész csoda amit csinált ezzel a Liverpoolal ilyen teljesítményt legfeljebb a FIFA Managerben csinál meg valaki
Szintén tény de már kevésbé (hogy ezzel is tisztában legyünk :S)
- az utolsó szezonja pocsék volt a Liverpoolal
- az igazolásai közül elég sok igencsak megkérdőjelezhető
- bajnokságot nem tudott nyerni a Poolal ami azért elég kiábrándító
- a csapatépítési stratégiája vagy elképzelései is igen megkérdőjelezhető
Érdemes lenne ezek után mérlegelni, ha jön amire jó esély van, akkor áldás vagy átok?
- a jelöltek közül az egyik legtapasztaltabb (a reálisok közül)
- vannak sikerei és elég nagyok
- irányított nagy csapatot
- ismeri az angol és a spanyol futballt is szóval nemzetközileg is tájékozott
- 6 évet húzott le egy csapatnál és habár felemás sikerekkel tudja, hogy mivel kell számolni hosszú távon
- és a legfontosabb kész csoda amit csinált ezzel a Liverpoolal ilyen teljesítményt legfeljebb a FIFA Managerben csinál meg valaki
Szintén tény de már kevésbé (hogy ezzel is tisztában legyünk :S)
- az utolsó szezonja pocsék volt a Liverpoolal
- az igazolásai közül elég sok igencsak megkérdőjelezhető
- bajnokságot nem tudott nyerni a Poolal ami azért elég kiábrándító
- a csapatépítési stratégiája vagy elképzelései is igen megkérdőjelezhető
Érdemes lenne ezek után mérlegelni, ha jön amire jó esély van, akkor áldás vagy átok?
-
Francesco
Miért rossz az átigazolási politikája?
Kuyt, Torres, Mascherano, Skrtel, Reina, Aurelio, Johnson, Riera, Benayoun, Agger, Babel, Maxi.
Ezek mind jó igazolások voltak és a Bl-t nyert csapatban ezek közül nem is tudom ki volt ott, szinte senki, vagy kevesen. Nyilván voltak rossz igazolásai: Robbie, Voronyin, Lucas
Azonban olyan akadt Josénak is: Mancini, Quaresma.
Emellett Rafa ért és foglalkozik is a fiatalokkal. Nyert BL-t. FA, Liga kupát és szuperkupát. Két spanyol bajnokságot a Valenciával.
Tegyük azt is hozzá, hogy 2007 óta, mikor megvették a Poolt (lehet nem pontos az évszám) szinte nem kapott pénzt igazolni. Valamint ami még fontos, hogy volt felette egy szakmai igazgató, akivel nem éppen volt jóban és bizony annak a személynek is volt beleszólása az igazolásokba.
Rafa Benitez egy világklasszis edző. Nagy sikereket ért el. Az angol bajnokság színvonalát ne hasonlítsuk az olasz bajnokságéhoz. Nem olyan egyszerű megelőzni az Arsenal, MU, Chelsea, hármast, hogy csak a régebbi éveket említsem. Igaz, hogy Mou megnyerte kétszer is, de kicsit erősebb csapattal és kicsit biztosabb anyagi háttérrel. Az utóbbi szezon nem volt zökkenőmentes a Poolnál, mert folyamatosan a csőd szélén álltak. 6 évet húzott ott le, biztos megunta már saját magát is. Szerintem, ha őt választja Moratti, akkor sok sikert kell neki kívánni és drukkolni, hogy sikeres legyen az Interrel is. Azokat az olasz bajnokságot, amiket Mancsóval nyert az Inter, azt ő is csukott szemmel meg tudta volna nyerni a képességei alapján. Ha érez magában tettvágyat, akkor sikeres lehet itt is. Ami meg fontos, hogy a támadó focit részesíti előnyben. örülök, hogy nem az önimádó -védekezzünk még jobban, mint José-Capello lesz az edző. Megnyertünk mindent, most próbáljuk meg úgy, hogy szépen is játszunk.
Mellesleg érdekes csapatunk lehet...
Kuyt, Torres, Mascherano, Skrtel, Reina, Aurelio, Johnson, Riera, Benayoun, Agger, Babel, Maxi.
Ezek mind jó igazolások voltak és a Bl-t nyert csapatban ezek közül nem is tudom ki volt ott, szinte senki, vagy kevesen. Nyilván voltak rossz igazolásai: Robbie, Voronyin, Lucas
Azonban olyan akadt Josénak is: Mancini, Quaresma.
Emellett Rafa ért és foglalkozik is a fiatalokkal. Nyert BL-t. FA, Liga kupát és szuperkupát. Két spanyol bajnokságot a Valenciával.
Tegyük azt is hozzá, hogy 2007 óta, mikor megvették a Poolt (lehet nem pontos az évszám) szinte nem kapott pénzt igazolni. Valamint ami még fontos, hogy volt felette egy szakmai igazgató, akivel nem éppen volt jóban és bizony annak a személynek is volt beleszólása az igazolásokba.
Rafa Benitez egy világklasszis edző. Nagy sikereket ért el. Az angol bajnokság színvonalát ne hasonlítsuk az olasz bajnokságéhoz. Nem olyan egyszerű megelőzni az Arsenal, MU, Chelsea, hármast, hogy csak a régebbi éveket említsem. Igaz, hogy Mou megnyerte kétszer is, de kicsit erősebb csapattal és kicsit biztosabb anyagi háttérrel. Az utóbbi szezon nem volt zökkenőmentes a Poolnál, mert folyamatosan a csőd szélén álltak. 6 évet húzott ott le, biztos megunta már saját magát is. Szerintem, ha őt választja Moratti, akkor sok sikert kell neki kívánni és drukkolni, hogy sikeres legyen az Interrel is. Azokat az olasz bajnokságot, amiket Mancsóval nyert az Inter, azt ő is csukott szemmel meg tudta volna nyerni a képességei alapján. Ha érez magában tettvágyat, akkor sikeres lehet itt is. Ami meg fontos, hogy a támadó focit részesíti előnyben. örülök, hogy nem az önimádó -védekezzünk még jobban, mint José-Capello lesz az edző. Megnyertünk mindent, most próbáljuk meg úgy, hogy szépen is játszunk.
Mellesleg érdekes csapatunk lehet...
- Inter101
Egy gyors kérdés mi lesz Lippivel?
- e.szabi
Gondolom Vb után majd elmegy szépen pihenni, aztán meg majd Del Nerivel megbukik a Juve és ő váltja.
Am 2 évet tuti megint pihizni fog.
- mike
Na Mihajloviocs mostmár ténylegesen is aláírt a Fiohoz.
Őt is végleg kizárhatjuk .... szerencsére.
Benitez lesz, szinte tuti.
Őt is végleg kizárhatjuk .... szerencsére.
Benitez lesz, szinte tuti.
- INMATE
Én is Benítezre tennék, ő az egyetlen komoly edző akinek nincs szerződése, és Moratti is kinézte magának. Szóval szerintem mostanság tárgyalnak egyet, aztán megegyeznek és letudva. Más alternatíva nem igazán van aki kellene és jó lenne, szerződéssel bír. Én is remélem, hogy nem bukunk meg Benítezzel. Ami tény, hogy az igazolásaiba benne volt a vége fele, hogy kevés volt a pénz.
-
colyn
Most nezem a BBC-t. 3 millat fizettek Beniteznek vegkielegitesre.Nem ertem.Frankon a csod szelen allnak a Vorosok,360 milio £ debitjuk van,es nem varjak meg,mig bejelentkezik erte mondjuk Moratti? Mert akkor meg penzt is kerhettek volna akar.Mint mi Mou-ert.Nyilvan nem annyit,de akkor is.
Ja, a masik.... Az uj edzo 10-15 milio£-ot kap az idei igazolasokra.
Nem lesz nehez elkotenie.Mondjuk megveheti Maicon bal labat... 
Ja, a masik.... Az uj edzo 10-15 milio£-ot kap az idei igazolasokra.
- internaZIOnaLe
Inter: megvolt az első kapcsolatfelvétel Benítezzel - lapértesülés
Az olasz La Gazzetta dello Sport mai száma arról számolt be, hogy a tegnapi nap folyamán megtörtént az első kapcsolatfelvétel az Internazionale és a Liverpooltól távozó Rafa Benítez között.
A lap szerint Marco Branca sportigazgató kereste meg a szakembert, és a mai nap folyamán további egyeztetésekre is sor kerülhet. A végső szót természetesen Massimo Moratti mondja ki, akimég nem tett le Guus Hiddink megszerzéséről sem.
Forrás : nso
REMÉLEM HIDDINK TÉNYLEG A KALAPBAN VAN MÉG! Ő 100 x JOBB LENNE MINT A SPANYOL!!!!
Na meg ezek a pletykák, hogy kit hoz magával.... Kuyt, Benayoun, Mascherano.... VICC!
Kuyt hajtós, de középszerű, Benayoun technikás, de semmi több, az argentín meg jó labdaszerző, de elmebeteg.
Ha valaki meg elmebeteg Rafa keze alatt, az elmebeteg marad az inter mezében is azonos edző keze alatt.....
NEKEM NAGYON NEM TETSZIK EZ A BENITEZ SAGA!!!
Kérem az égieket, hogy a holland üljön le valamilyen úton módon a padunkra és ne Benitez!!! Bár, olyan sokat tenni ellene mi nem tudunk, de azért bizakodni lehet!
Az olasz La Gazzetta dello Sport mai száma arról számolt be, hogy a tegnapi nap folyamán megtörtént az első kapcsolatfelvétel az Internazionale és a Liverpooltól távozó Rafa Benítez között.
A lap szerint Marco Branca sportigazgató kereste meg a szakembert, és a mai nap folyamán további egyeztetésekre is sor kerülhet. A végső szót természetesen Massimo Moratti mondja ki, akimég nem tett le Guus Hiddink megszerzéséről sem.
Forrás : nso
REMÉLEM HIDDINK TÉNYLEG A KALAPBAN VAN MÉG! Ő 100 x JOBB LENNE MINT A SPANYOL!!!!
Na meg ezek a pletykák, hogy kit hoz magával.... Kuyt, Benayoun, Mascherano.... VICC!
Kuyt hajtós, de középszerű, Benayoun technikás, de semmi több, az argentín meg jó labdaszerző, de elmebeteg.
Ha valaki meg elmebeteg Rafa keze alatt, az elmebeteg marad az inter mezében is azonos edző keze alatt.....
NEKEM NAGYON NEM TETSZIK EZ A BENITEZ SAGA!!!
Kérem az égieket, hogy a holland üljön le valamilyen úton módon a padunkra és ne Benitez!!! Bár, olyan sokat tenni ellene mi nem tudunk, de azért bizakodni lehet!
- tomika431
Nagyon ugy néz ki hogy Benitez lesz az edzőnk.Szerintem jo választás,hisz már nem sok jelölt van.akiket akartunk azokat mind szerződés köti klubjukhoz vagy a válogatotthoz.Mást mint Benitez nem nagyon tudok elképzelni...
- e.szabi
Az lenne a legnagyobb, ha bejelentenék: Guus Hiddink az Internazionale új vezetőedzője, segítője Rafael Benitez. Sokat tanulhatna tőle.

- Komax
Továbbra is azt mondom, ha Benítez lesz az edző nem kell alapból temetni a csapatot. A Liverpool tavalyi szezonját elkúrta a sok X-el, bajnokok lehettek volna. Ez és a bizonytalan anyagiak rányomta a bélyegét az idei szezonra. Nekem már az is furcsa volt, hogy a Loki kis híján ponttal jön haza Liverpoolból. Ott lehetett érezni hogy nincs valami rendben az angoloknál, csak nem hitte el senki. Benítez jó edző, a korábbi eredményei magáért beszélnek.
- versenyszellem
én meg bizakodom Benitezben, sztem nagyon profi edző és a csapattal sok dolga nem lenne, hiszen teljesen készen vagyunk.
csak jöjjön ide, találja meg a taktikát és a motivációt mindenki számára és talán ez nem túl nagy elvárás tőle :
az sem zavar ha nem jön senki és nem megy senki
gondolom ha ő jön, kötünk vele 3 éves szerződést
első éve biztos hogy tanulóév lesz és tuti nem fogja, fogjuk elkapkodni az igazolásokat.
pláne nem a sztárigazolásokat. kivéve ha valakiért visszautasíthatatlan ajánlatot kapunk
csak jöjjön ide, találja meg a taktikát és a motivációt mindenki számára és talán ez nem túl nagy elvárás tőle :
az sem zavar ha nem jön senki és nem megy senki
gondolom ha ő jön, kötünk vele 3 éves szerződést
első éve biztos hogy tanulóév lesz és tuti nem fogja, fogjuk elkapkodni az igazolásokat.
pláne nem a sztárigazolásokat. kivéve ha valakiért visszautasíthatatlan ajánlatot kapunk
- mike
tomika431 írta:Nagyon ugy néz ki hogy Benitez lesz az edzőnk.Szerintem jo választás,hisz már nem sok jelölt van.akiket akartunk azokat mind szerződés köti klubjukhoz vagy a válogatotthoz.Mást mint Benitez nem nagyon tudok elképzelni...
Kár hogy nincs fenn tippmixen, biztos megtenném hogy ő érkezik
- Cupi
Hiddink itt egy kicsit túl van sztárolva.
Jó edző és érti a dolgát, de azért ne gondoljuk már azt, hogy ha nem Ő jön akkor katasztrófa lesz
80-as években triplázott a PSV-vel ami tényleg nagy szó és tisztletre méltó, de igazán nagy bajnokságokba mit nyert? egy FA kupát a cselszkij-vel? mást? semmit! Sok holland bajnoki meg kupa győzelme van ok, de az azért nem ugyanaz mintha az Olasz, Spanyol vagy Angol bajnokságban nyert volna! Sőt volt edzője a Real Madridnak, de fél szezon után kirúgták mert gyengén szerepeltek. Dél - Koreával tudom VB elődöntőt játszott ami nagy szó lenne, sőt kész csoda, ha nem tudnánk, hogy a legnagyobb bunda VB volt a 2002-es és nagyon pofátlanul fújták be a 4 közé Dél-Koreát
Ismét leírom jó edző, de nem kell összeomlani ha nem Ő lesz az edzőnk
Benitez fan sem vagyok, vannak kételyeim vele kapcsolatban, de ami tény játszott 2 BL döntőt amiből 1-et megnyert, volt elődöntős is, valamint nyert 2 UEFA kupát is, 2x-es spanyol bajnok és nem a 2 nagy csapattal hanem a Valenciával!
Szóval azért ezeket az eredményeket nem lehet vitatni és ha Ő lesz az edző megérdemli, hogy bízzunk benne.
És igen voltak rossz igazolásia, de kinek nem? Mourinhonk is, nem is egy, rögtön 3-is (Muntari, Mancini, Q)
Persze lehet bukni fog, de ez benne van bárki is legyen az edző.
Ismét leírom jó edző, de nem kell összeomlani ha nem Ő lesz az edzőnk
Benitez fan sem vagyok, vannak kételyeim vele kapcsolatban, de ami tény játszott 2 BL döntőt amiből 1-et megnyert, volt elődöntős is, valamint nyert 2 UEFA kupát is, 2x-es spanyol bajnok és nem a 2 nagy csapattal hanem a Valenciával!
Szóval azért ezeket az eredményeket nem lehet vitatni és ha Ő lesz az edző megérdemli, hogy bízzunk benne.
És igen voltak rossz igazolásia, de kinek nem? Mourinhonk is, nem is egy, rögtön 3-is (Muntari, Mancini, Q)
Persze lehet bukni fog, de ez benne van bárki is legyen az edző.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cupi 2010.06.04. 12:36-kor.
- Bombastico
Jaj csak Benitezt neeee!!! Utálom azt a pasast. 6 év alatt nem nyerte meg a PL-t a Liverpoolal. Mit akarunk evvel a nyomorultal? Már a scudettoról is lemondhatunk?
- mike
Bombastico írta:Jaj csak Benitezt neeee!!! Utálom azt a pasast. 6 év alatt nem nyerte meg a PL-t a Liverpoolal. Mit akarunk evvel a nyomorultal? Már a scudettoról is lemondhatunk?
Angolban szerintem nehezebb bajnokságot nyerni mint a BL-t.
A BL győzelem sikerült neki + vesztes döntője is volt.
Persze ettől még útálhatod
- tomika431
Az újság információi szerint az 50 éves trénert a jövő héten mutatják be az Internél, amely az idén a BL mellett az olasz bajnokságot és a kupát is megnyerte az azóta már a Real Madridhoz szerződőt José Mourinhóval.
- Komax
Bárki is lesz az edző a Scudetto alap. Az angol és az olasz ligát ne hasonlítsuk össze. Jelenleg olaszban az Inter jócskán kimagaslik, addig Angliában van 3-4 csapat szezononként akik potenciális esélyes a bajnoki címre.Bombastico írta:Jaj csak Benitezt neeee!!! Utálom azt a pasast. 6 év alatt nem nyerte meg a PL-t a Liverpoolal. Mit akarunk evvel a nyomorultal? Már a scudettoról is lemondhatunk?
- versenyszellem
Bombastico írta:Jaj csak Benitezt neeee!!! Utálom azt a pasast. 6 év alatt nem nyerte meg a PL-t a Liverpoolal. Mit akarunk evvel a nyomorultal? Már a scudettoról is lemondhatunk?
Hát szerencsére olaszban nem Mourinho és Ferguson ellen kell nyernie. Szóval az hogy Angliában nem nyert az nem túlságosan zavar.
Olyan mintha Ranierit valaki azért utálná, mert az elmúlt 2-3 évben nem neyert olasz bajnokságban.
A scudettot kis túlzással bárkivel behúznánk egyszerűen a mi keretünk teljesen más dimenzióban van mint ellenfeleinké. Ha jön egy edző aki nem akar semmi agyrémet ráerőszakolni egy kész csapatra, akkor mégis minek kénme bekövetkeznie?
Benitez tartom annyira intelligensnek, hogy tudjon egy ilyen helyzetet kezelni. Nemzetközi rutinja van, sztárokkal dolgozott együtt, sehol sem volt látványos ellentét közte és csapata/játékosa között. És szerintem aki egy BL döntőben visszatudja adni a hitet a csapatának 0-3nál a félidőben, az motiválni is képes
Nekem ennyi elég.
Azt pontosan nem értem hogy aki nem akarja őt, az miért van, de olyan edző nyilván nincs Mourinho után, akit ne éreznénk visszalépésnek, ezt meg kell emészteni
- vaskalap
Benitez és a Pool szerzödést bontott....elég sanszos a dolog
- Süti
versenyszellem írta:Benitez tartom annyira intelligensnek, hogy tudjon egy ilyen helyzetet kezelni. Nemzetközi rutinja van, sztárokkal dolgozott együtt, sehol sem volt látványos ellentét közte és csapata/játékosa között. És szerintem aki egy BL döntőben visszatudja adni a hitet a csapatának 0-3nál a félidőben, az motiválni is képes
Nekem ennyi elég.
Nekem is.
Benitez-t tartom a legjobb megoldásnak.
Azért jobb mint Bilic.
- sorger=giallo
És Samuel? Igaz, neki volt egy rövidebb madridi kitérője közben.Nia írta:RómaDe Chivut is megszerettem(de azt hiszem ő az egyetlen
FORZA INTER!!!
- Nia
sorger=giallo írta:És Samuel? Igaz, neki volt egy rövidebb madridi kitérője közben.Nia írta:RómaDe Chivut is megszerettem(de azt hiszem ő az egyetlen
FORZA INTER!!!
Na látod.Arra már nem is emlékszem...
- DSanton39
Benitez ügynöke azt nyilatkozta, Rafa most elmegy szabadságra a családjával és csak utána dönt a jövőjéről.
- Atosz
DSanton39 írta:Benitez ügynöke azt nyilatkozta, Rafa most elmegy szabadságra a családjával és csak utána dönt a jövőjéről.
Rohadna meg.
Amúgy Beníteznek az lehet a szerencséje nálunk, hogy kupaspecialista, és a BL-ben oda tudja tenni magát, mert 1-1 meccsre mindig jobban fel tudja készíteni a csapatát, mint egy teljes szezonra.
A bajnokságban viszont nem annyira megy neki, így befürödhetne, de talán a Serie A-t a csapattal így is képes megnyerni, és e mellett eredményesebb lesz az európai kupasorozatban mint elődei. (Természetesen Mou kivételével).