horas írta:Mascherano nemkell!Cambiasso posztján játszik,Mariga tökéletes csere és ideiglenesen megtudja oldani azt a posztot Stankovic,Motta és Zanetti is. Kuyt ismét nem kell.Fut-fut hajt,ügyes játékos.De előre fele megvagyunk.Mondjuk Quaresma helyett jöhet a keretbe.Inkább hozza Agger-t,ha annyira akar valakit. És nekem a vesszőparipán Torres.
Amúgy Ramires-t hozták szóba az Inter-rel,a Benfica-ban játszik bántóan vékony csávó középpályás.Nemtudok róla semmit.
Egyetértünk! Mascherano nem kell! Kuyt hová??? Bizony bizony én Torresért odaadnám Eto'ot simán, még ugy is hogy lehet hogy sérült lesz jo pár meccsen!!
Nyilván nem Cambiasso helyére jönne Mascherano hanem mellé. Benitez is 4-2-3-1-et játszata azt olvastam, gondolom Cambiasso-Mascherano szűrűpárost akar.. Lehet nem vol jó idénye az argentinnak, de a világ egyik legjobb vkpje ez tény, csak hát nekünk nincs igazán rá szükségünk jelenleg.. Kuyt meg elférne a keretben, ugyis csak 4 csatárunk van.
Inter101 írta:Mascherano nem kell! Kuyt hová??? Bizony bizony én Torresért odaadnám Eto'ot simán, még ugy is hogy lehet hogy sérült lesz jo pár meccsen!!
Torres Eto'o csere? na ne vicceljünk már! Eto'o amit idén művelt az hihetetlen volt! Az az alázat ahogy játszott, védekezett, támadott....Tuti nem cserélném el Na meg ha igazak azok a pletykák, hogy Torres is meg Gerrard is nincs már jóban Bentiezzel akkor kétlem, hogy jönnének és követnék Őt. Mascherani valóban nem létszükség, de azt ne felejtsétek, hogy Muntari reméljük lelép, Mariga még fiata és bőven tapasztalatlan, Motta is lehet sérült (volt is párszor) mint ahogy Cambiasso is, szóval azért nem lenne olyan rossz! Ráadásul még csak 26 éves. Persze 35 milla sok lenne érte, ez tény.
Cupi írta:Torres Eto'o csere? na ne vicceljünk már! Eto'o amit idén művelt az hihetetlen volt! Az az alázat ahogy játszott, védekezett, támadott....Tuti nem cserélném el
Én sem, Etoo többet érdemel minthogy továbbcseréljük Meg Torres nagyon sokat sérült,a világ egyik legjobbja, de nagy kockázat idehozni, idén is az idény 70%-ban sérült volt.
horas írta:Mascherano nemkell!Cambiasso posztján játszik,Mariga tökéletes csere és ideiglenesen megtudja oldani azt a posztot Stankovic,Motta és Zanetti is. Kuyt ismét nem kell.Fut-fut hajt,ügyes játékos.De előre fele megvagyunk.Mondjuk Quaresma helyett jöhet a keretbe.Inkább hozza Agger-t,ha annyira akar valakit. És nekem a vesszőparipán Torres.
Amúgy Ramires-t hozták szóba az Inter-rel,a Benfica-ban játszik bántóan vékony csávó középpályás.Nemtudok róla semmit.
Én egy párszor láttam játszani Ramirest, főleg a válogatottban, engem nem győzött meg. Kuyt nem hiányzik a keretből. Ha most mindent megnyertünk elkezdhetnénk kicsit fiatalítani is. Kuyt mindjárt 30 éves, ráadásul megkérnék az árát, és nem vagyok benne biztos, hogy beválna neki az olasz futballközeg. Torresnek én is örülnék, bár jó lenne tudni, hogy ki az edző, és milyen felállást preferál. Mondjuk ha jön Benitez, akkor marad a 3 csatár, és ha marad Milito, akkor nem tudom, hogy férnének össze Torressel. Rotálni nem nagyon jó őket, szélre egyikőjük sem kerülhet, de szeretem mindkettejüket. Ha megy Milito akkor jöjjön Torres, és erősödjön meg nekem, de szerintem Milito marad, és akkor még vagy 2 évig nem kell középcsatár problémákkal foglalkozni.
Inkább egy winger kellene Kurázsi mama helyére, Pandev padra, és a klasszis, aki érkezik (remélem Hazard) megküzdhetne Eto'oval és Balotellivel a 2 helyért.
Kuyt minek? már 30 lesz, és nem nagy szám szerintem. Gerrard vagy marad vagy a Madridba megy remélem . Egy szélső középpályás kell vagy Hazard vagy Özil, és valamelyikük játszana Pandev helyén. Mascerano jöjjön, de csak akkor ha hozunk még egy irányítót is. Én fontosabbnak tartanám a középpálya támadórészlegének megerősítését. A mellett el kell mondani, hogy nem akarok a kedvenc csapatom ellen beszélni, de nagyon sokszor csak felrugdossuk a labdát és ezeknél sztem nem csak én húzom fel magam. Egyik hátvédünk gondol egyet és a helyett hogy kombinatívan felépítenénk egy támadást, inkább felrúgja. Hozzuk már el Gourcuff-t. Csak ő kell ide, de nagyon. Forza Inter
Gourcoff.. Teljesen logikus lenne az ő ligazolása. Sneijdert meg adjuk el, vagy menjen a padra? Ne vicceljünk már, egy Sneijder alternatíva kell, de olyan játékos aki tűri a padot és nem rinyál.
hazafi írta:Kuyt minek? már 30 lesz, és nem nagy szám szerintem. Gerrard vagy marad vagy a Madridba megy remélem . Egy szélső középpályás kell vagy Hazard vagy Özil, és valamelyikük játszana Pandev helyén. Mascerano jöjjön, de csak akkor ha hozunk még egy irányítót is. Én fontosabbnak tartanám a középpálya támadórészlegének megerősítését. A mellett el kell mondani, hogy nem akarok a kedvenc csapatom ellen beszélni, de nagyon sokszor csak felrugdossuk a labdát és ezeknél sztem nem csak én húzom fel magam. Egyik hátvédünk gondol egyet és a helyett hogy kombinatívan felépítenénk egy támadást, inkább felrúgja. Hozzuk már el Gourcuff-t. Csak ő kell ide, de nagyon. Forza Inter
Özil inkább irányító mint szélső. Szélre Marin lenne jó a Werderből, furcsa lenne a felállás két irányítóval. Két szűrő mindig minimum lesz a csapatban, Sajnos semmiképp nem fér meg együtt a pályán Snidling és mondjuk Gourcuff, vagy Özil.
Ezt hogy Hazard jön hozzánk ezt honnan veszitek különben? Elég napra kész vagyok de még sehol nem olvastam. Ennyi erővel Dzsudzsák is lehetne a szélső. Mercato elég elcseszett lesz Mascheranoval és Kuyt-al. Torres biztos,hogy nem fog jönni . Sokkal jobban az olasz vonalat kellene eröltetni Ranocchia és Bonuccira kellene koncentrálni mint a kiégett liverpooli szekcióra. Az számomra már biztos ,hogy Benitez kényszermegoldás,mert nincs más edző a piacon aki Inter szint. Én csalódott vagyok egy kicsit .
Hagyjuk ezt a Torres sérülékeny emg így meg úgy. Ahogy már írtam 26 éves,kb 400 tét meccsnél jár.Ez ha csak 18 éves kora óta számolom is 50 meccs szezononként.Mourinho-ál is ez volt hozni akarta a fél Chelsea-t.Szépen megbeszélik,hogy Mascherano egy poszton játszik Cambiasso-val ahhoz túlnagy formátumú játékos bármelyikőjük is,hogy padozzon.Ha Torres hajlandó lenne eljönni én úgy gondolom,hogy egy esetleges Real ajánlatért Milito érdemes lenne elengedni. Maicon-t szeretné itt tartani Benítez,de Maicon összes megnyílvánulásából az jön le,hogy ő Real-ban szeretné folytatni.Őt is szerintem emgérné elengedni és Benítez szemlyéből kiindúló spekulációkra alapozva,úgy gondolom,hogy Maicon pénzéből megtudná szerezni a csapat Silva-t esetleg.Maicon pedig pótolni egy emgbízható jobbhátvéddel,mivel olyan komplex szélső védő mint ő ne nagyo van,ezért elég lenne egy szimpla jobb szélső a támadójátékban keletkezett űrt Silva tudná pótolni. Kuyt is jöhet Quaresma helyett a keretben elfér csereként olykor olykor kezdőként,de én komoly összeget nem szánnék rá sem.Ahogy mondtam Agger jöhet a Liverpool-ból egy jó fiatalabb középhátvédre szükség lesz.
Maicon---------Konko Milito-----------Torres Quaresma------Kuyt inkább Silva Muntari---------Banega Materazzi-------Agger Córdoba---------Cissokho/Filipe/A.Santos/Clichy Kolarov-ot azért nem írtam mert valszeg a Real-t fogja helyettük választani.
Minden posztra két ember.Sneijder-t többnyire tudja pótolni Pandev.
Gourcuff egy lufi.Ahhoz meg túl drága,hogy Sneijder mögött padozzon.Sneijder amikor egészséges lesz játszani fog,arra a 3-5 meccs ami arra van kalkúlálva,hogy pihenjen egy esetleges komoly BL-meccs elött azt megtudja oldani a klub kereten belül.Én szívesen látnám Jimenez-t,de neki meg pont az a hátúlütője,hogy beugróként nem az igazi.
Persze! És Jimenez....Anno volt 5 jó Interes meccse. Angliában sem vált be/nem kellett. Idén játszott 10 meccset a Parmában, ezeken 3x kapott piros lapot! Ez a bizonyítás?! Még csere-cseréjének sem!
Ami egyértelmű: kell 1 balbekk. Kolarov, Cissokho, de ez a Deporos Filipe is ügyes, csak marha drága, a Barca már vitte volna, de 10 körül volt. Ha megy Maicon, helyére: Sagna, az Ajaxos van der Wiel sem lehet ügyetlen, de még Maggiot sem felejteném el.
Mascherano ne jöjjön! Ahogy már többen is írtátok: Muntari argentín klónja! Minek!? Akkor már egy Palombo, vagy M.Diarra a Realból, de akár még Gago is előbb jönne nálam, annak ellenére h nem tartom-egyelőre-nagy spílernek. Gerrard ha vált is, biztos h a Realba menne sztem!
Orlandoni visszavonult, múlt héten volt vele interview az fcinternews.it-en, sztem Toldo még kitölti a 2011-ig szóló szerződését, igaz lehet már csak 3. kapusként, Castellazzi mögött.
Tommy írta:Konko Ne vicceljünk már ilyen emberekkel..
NEm ragaszkodom,hozzá meggyőzhető vagyok.Skrtel-ről is letudtak beszélni. De én őt egy megbízható játékosnak tartom.Azzal a felfogással ami rólad jön le, Annak idején Maicon leigazolása is vicc verzió lehetett neked.Egy ismeretelen 26 éves jobbszélső a Monaco-ból...pfffffff
Ha megnézzük akármelyik nagy klubbot, akkor mindeki rájön, hogy a nagyobb csapatokban egyszerre a pályán több irányítónak is nevezhető játékos is van. Nem akarok itt sorolni semmit. Miért kellene ettől Sneijdernek padozni? Gourcuff egyébként a szélről is tud irányítani és sztem aki elég tájékozott a fociban az tudja, hogy ha mondjuk jövőre ellenünk is azt csin majd pár csapat mint mi a Barca ellen, vagy csak 1-2 embert folyamatosan ráállítanak Wesre, akkor meghal a támadójátékunk mint idén is pár meccsen.Tehát sztem kell még egy irányító. De ugyanezt a másik 2 említett játékos is megtudja csinálni, és olcsóbbak meg fiatalabbak.
még hogy Konko kezdő 11-ben, ez lol, ha Maicon elmegy, ott van Santon, végre átveheti a jobb szélt, cserének meg ott van Donati. házon belül meg lehet oldani. nem kellenek ilyen atomhulladék játékosok.
Ha már védőt akarunk, oldjuk már meg olasz honon belül...sztem nincs még 1 ilyen jól védekező nemzet..és hát akadnak bőven tehetségek is...A probléma ott van h nálunk csak padon v ott se lennének (pl belső védő poszton) míg a juve esetén canna helye megüresedett..és akár kezdőként is bevethető..gondolok itt Bonuccira...
DSanton39 írta:még hogy Konko kezdő 11-ben, ez lol, ha Maicon elmegy, ott van Santon,
Épp akartam mondani hogy Santont szépen elfelejti mindenki.
Azért nem mindenki Idén ha játszott volna rendszeresen, simán befért volna az olasz vb keretbe. De két év múlva standard olasz válogatott lesz, és remélem az Interből
Én örülnék, ha Santon stabil kezdő lenne az új idényben, viszont Balotellit simán eladnám. Korábban benne is nagy lehetőséget láttam, de az én bizalmamat ebben a szezonban végleg eljátszotta.
DaNi írta:3 éves szerződést kínáltunk Beniteznek évi 5,5 millióért
Kuyt ez vicc harcos játékos de technikája az semmi, Benayun meg nem valami nagy szám ráadásul az ultrák is csípnék
De már Aquilani nevét is olvastam, Muntari helyére tökéletes lenne
Muntari helyén szűrni is kell tudni... Tudom, hogy a Romában játszott olyasfélét is, de ott nem kellett nemzetközi porondon bizonyítania, max Snidling cseréjének lenne jó, de cserejátékosnak meg túl jó, szintén.
Mondjuk Konko kicsit nekem is szúrja a szemem, bár nem láttam sokat játszani az is igaz. Meg nem hiszem, hogy a védelmünk belsejét meg kéne bontani jövőre, meg azt sem, hogy bárki megbontaná. Agger helyett Bonucci. Banega szerintem gyenge lenne az olasz fociban, bár nem biztos, de ütközni is kell azon a poszton rendesen, mindenesetre jobb mint Aquilani. Veloso vagy Palombo vagy Sissoko jó lenne oda.
DaNi írta:3 éves szerződést kínáltunk Beniteznek évi 5,5 millióért
Kuyt ez vicc harcos játékos de technikája az semmi, Benayun meg nem valami nagy szám ráadásul az ultrák is csípnék
De már Aquilani nevét is olvastam, Muntari helyére tökéletes lenne
Muntari helyén szűrni is kell tudni... Tudom, hogy a Romában játszott olyasfélét is, de ott nem kellett nemzetközi porondon bizonyítania, max Snidling cseréjének lenne jó, de cserejátékosnak meg túl jó, szintén.
Az a játékperc amire ő képes egy idényben a sérülései miatt az pont a padra valóvá teszi. De nem hiszme, h pont ő kellene beállósnak, hiszen ki tudja mikor lesz bevethető és mikor nem.
Attol tartok hogy Benitez nagyon nincs képben már ami az olasz játékosokat illeti. Kérdés hogy ö fog igazolni vagy neki fognak igazolni? Azt hiszem ezen sok mulik majd, és nem mindegy.
Na látom már mindenki le akar igazolni mindenkit, pedig még el sem kezdődött a mercato Hát nemtom, én nem vizelek a gatyámba az ilyen Torres, Messi, Kaká, Céroni, Gerrard-féle sztároktól, sokkal jobban csípem ha egy játékos nálunk lesz valaki. Egyébként meg az ilyen játékosok álma nem hiszem h az Inter volt valaha is, függetlenül attól h tripláztunk idén. A Real, a Barca, a MU és a Chelsea a "menő" mostanában. Szóval sztem maradjunk a földön továbbra is. Horas nem szeretnélek megbántani, de ha te felelnél az Inter átigazolásaiért, már rég csődbe ment volna a klub Edzőkérdéshez pedig annyit h 2 éve Mourinhonak sem örültem, és az első éve sem lett a legtökéletesebb, de az eredmények mégis őt igazolták és sokan megszerettük itt a fórumon is. És mint mindenkinek, Beníteznek is jár a bizalom. Ha ő ül le a padra, nyilvánvalóan ő a legmegfelelőbb a jelenlegi lehetőségek közül, biztos vagyok benne h Brancáék nem egy napot áldoztak erre, h ezt eldöntsék.
colyn írta:Tenyleg nem akarok senkit megbantani,de miert nem nezunk utana egy kicsit,mielott irogarunk valamit. Tavaly pl par ponttal maradtak le a bajnoki cimrol,es a nagy 3-asbol odvissza vertek a Chealse-t,meg a Utd-et is.Az idei ev az azon ment el,hogy TorresDani tobbet volt serult,mint a 75 eves nagyanyam,es NINCSmas csatar a csapatban.Es akkor mar nem is beszelve arrol,hogyha az olasz ligaban lenne 2 olyan kiegyensulyozott csapat,mint az elobb emlitettek,hany bajnoki cimet nyert volna Mou?Meg Mancs? Talan egyet... De Masceranoban nagyon is egyetertunk.Nemhogy nem kell,de Cambi klasszis jatekos hozza kepest ,raadasul nem agyatlan. Es ez a CSK az argentinoknal...
Akkor lehet, hogy nem jól fogalmaztam. Tudom, hogy tavaly jók voltak, de a BL győzelmük óta nekem nem ugrik be igazán semmi nagy durranás tőlük a tavalyin kívül. Benitezzel még az a bajom, hogy olyan játékosokat hozna magával, akikre szerintem egyátalán nincs szükségünk. Mert van jobb. De ennek ellenére, ha jönnek, Rafa őket favorizálná, az biztos. Pedig most olyan helyzetben vagyunk a triplázással, hogy nekünk kell(ene) diktálni a piacon. És ugyanúgy szerezhetnénk magunknak jelenleg szerződéssel rendelkező edzőt, mint ahogy azt a Real Madrid is megtette, a mi kárunkra. Ha egy játékost ki tudunk adott esetben vásárolni a szerződéséből, akkor ugyanezt megtehetjük egy gyepmesterrel, vagy egy edzővel is.
bazsi írta:arnautovic a werdernél folytatja. werder.de-ről szedtem. szóval 100%
http://www.fourfourtwo.hu/csapat-hirek/7962 Ha tényleg csak 6 millió volt (máshol 7et olvastam, de tök mind1) elég nagy hülyék voltunk h nem vettük meg...tehetséges..gyors...és hajtós kissrác...na mind1 remélem nem bánjuk meg pár év múlva...
bazsi írta:arnautovic a werdernél folytatja. werder.de-ről szedtem. szóval 100%
http://www.fourfourtwo.hu/csapat-hirek/7962 Ha tényleg csak 6 millió volt (máshol 7et olvastam, de tök mind1) elég nagy hülyék voltunk h nem vettük meg...tehetséges..gyors...és hajtós kissrác...na mind1 remélem nem bánjuk meg pár év múlva...
csak résztulajdonos lett a Werder, a másik felét megtartotta a Twente. ezért volt ilyen olcsó
Agüero sztem se lenne rossz. Viszont én inkább olasz játékosok vételét preferálnám. Így is kevés az olasz, hát még ha elmegy Balotelli. Cassanonak nagyon örülnék. Mascherano pedig nem kell ritka paraszt egy játékos Cambiasso 100x jobb nála emberileg is és szakmailag is..
signoreMarco írta:Agüero sztem se lenne rossz. Viszont én inkább olasz játékosok vételét preferálnám. Így is kevés az olasz, hát még ha elmegy Balotelli. Cassanonak nagyon örülnék. Mascherano pedig nem kell ritka paraszt egy játékos Cambiasso 100x jobb nála emberileg is és szakmailag is..
Reméljük...Mivel ha Benítez jön nem tudom, hogy mennyire fogja tolerálni, de remélem Mario idén végre felnő.
Igen, Épp itt az ideje. Szerintem fogja, szereti a fiatalokat nagyon. Babusgatni is szerencsére.
Csak attól tartok, hogy kihalássza majd nekünk a spanyol "nagyhalakat" a primera divisionből. (l.: Arbeloa, Riera... Remélem ezek itt nem játszanak, csak a nagyobbacskák, vagy fiatalok.)
NEm ragaszkodom,hozzá meggyőzhető vagyok.Skrtel-ről is letudtak beszélni. De én őt egy megbízható játékosnak tartom.Azzal a felfogással ami rólad jön le, Annak idején Maicon leigazolása is vicc verzió lehetett neked.Egy ismeretelen 26 éves jobbszélső a Monaco-ból...pfffffff
Én láttam jópárszor játszani, nem tartom Inter szintű játékosnak, vicces lenne azért vele pótolni Maicont.. Véleményem szerinte azt a szintet amit Konko hoz Santon is simán hozza.
Igazából ha Maicon megy, én senkit nem hoznák a helyére, védekezésben egy tucat védő hozza azt amit a brazil, támadásban nagyon kiemelkedő, abba pedig egyedül Dani Alves tudja megközelíteni, más közelébe nem ér.. Szal sztem Santon, Zanetti kettős rotálva megoldaná, nyilván támadásban nem hoznák azt amit a brazil. Baloldalra viszont akkor már hoznák valakit ha Maicon megy, Criscito, Kolarov, bár őt ugyis a real viszi el.. Baloldali védőinkel is az a baj, mindenki azt várja el tőlük ugy támadjanak mint Maicon, de ez nem elvárható tőlük, védekezésben ők is hozták azt amit Maicon, de támadásban ahogy írtam 1-2 ember tudja azt hozni amit a brazil..
Én láttam jópárszor játszani, nem tartom Inter szintű játékosnak, vicces lenne azért vele pótolni Maicont.. Véleményem szerinte azt a szintet amit Konko hoz Santon is simán hozza.
Igazából ha Maicon megy, én senkit nem hoznák a helyére, védekezésben egy tucat védő hozza azt amit a brazil, támadásban nagyon kiemelkedő, abba pedig egyedül Dani Alves tudja megközelíteni, más közelébe nem ér.. Szal sztem Santon, Zanetti kettős rotálva megoldaná, nyilván támadásban nem hoznák azt amit a brazil. Baloldalra viszont akkor már hoznák valakit ha Maicon megy, Criscito, Kolarov, bár őt ugyis a real viszi el.. Baloldali védőinkel is az a baj, mindenki azt várja el tőlük ugy támadjanak mint Maicon, de ez nem elvárható tőlük, védekezésben ők is hozták azt amit Maicon, de támadásban ahogy írtam 1-2 ember tudja azt hozni amit a brazil..
És lehet nem is lenne szerencsés, két olyan szélsővel játszani, akik többet vannak az ellenfél térfelén. Az egyik oldalra mindig kell egy biztosabb pont, aki kicsit visszafogja magát a támadásépítéskor. Criscitot nagyon jó lenne megszerezni.
Örülnék ha vennénk egy csere középcsatárt, attól függetlenül, hogy ott van Eto'o. Mégpedig egy 1 évest, aki tanul még egypár évet Militoéktól, aztán ha kiöregszik a Herceg, válthatná. Gondolok itt Lukakura vagy Babacarra.
Aquilani jó lenne és nagy az esély, hogy jön Benítezzel és így lenne egy "Kis Hercegünk" is ....A poolnál enyhén szólva gyengén szerepelt, de benne ennél jóval több van. Nagyon szeretem a srácot, mondjuk elsősorban a római teljesítménye hagyott bennem mély nyomot
Aquilani leigazolása nagyszerű lenne, csak szerintem itt is csereként számítanának rá. Viszont a többi Liverpool játékost is szívesen látnám, Mascherano, Kuyt és Torres erősítés jelentene, csak, ha ez bekövetkezik, akkor egy csatárt mindenképpen feleslegessé válna. Pandev, Balotelli, Milito, Eto'o négyesből Pandevet engedném el, de erre van a legkisebb esély, hiszen télen érkezett. Ha viszont megjátszanák azt, amit sokszor rebesgettek, hogy a Lazio szívesen kölcsönvenné Mario-t, akkor megoldódnának ezek a gondok, kicsit hisztizhetne, de játékba lenne.
Pandevnél azt sem felejtsük el, hogy most normálisan tud felkészülni, nem kell fél év kényszerpihenőt tartania, ergo sokkal jobb lehet mint tavasszal. Érdekes hogy a csatársorba van a legtöbb pletyka főleg a Benítez-saga óta. Pedig oda kéne a legkevésbé erősítés. Osztom a korábban mondottakat, Maicon esetleges távozását házon belül meg lehet oldani.
Hát gyerekek, úgy néz ki lecsúszunk Bonucciról, valszeg nem sokára aláír a Juvehoz. Az Inter inkább Krasicra koncentrál most mint Bonuccira. Ez a Krasic jól tolja am? Nem is láttam még játszani. Morattiék helyében én gyorsan lecsapnék Bonuccira, még lehet. Ezek szerint nem tartunk rá igányt, mikor meg majd alapember lesz a Juveban, akkor majd nyavajgunk, hogy miért nem igazoltuk le, holott nagyon szívesen jönne ide azt mondta. Hát kérem szépen így kell elszalasztani egy igen jó igazolást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára e.szabi 2010.06.05. 11:54-kor.
e.szabi írta:Hát gyerekek, úgy néz ki lecsúszunk Bonucciról, valszeg nem sokára aláír a Juvehoz. Az Inter inkább Krasicra koncentrál most mint Bonuccira. Ez a Krasic jól tolja am? Nem is láttam még játszani. Morattiék helyében én gyorsan lecsapnék Bonuccira, még lehet. Ezek szerint nem tartunk rá igányt, mikor meg majd alapember lesz a Juveban, akkor majd nyavajgunk, hogy miért nem igazoltuk le, holott nagyon szívesen jönne ide azt mondta.
Az a baj amíg nincs edzőnk, morattiék sem fognak igazolni, mert valamilyen szinte azért csak kell brancáéknak az edzővel egyeztetni.. A juve ezt most ugy néz ki kihasználja, és elviszi előlünk.
én most Bocchettit hoznám el a Genoaból, hasonló játékos mint Chivu, középső védőt és bal szélsőt is tud játszani, a Genoaval üzletelés téren jó a kapcsolatunk, nem járnánk vele rosszul és olasz.
Hát fiúk már leigazoltátok a fél focimezőnyt Visszaolvasni sem bírom
Jön majd egy-két új ember(de előbb egy edző),akiről majd ráérek véleményt mondani hisz nálunk akárki is nem láttam játszani.És nem is kell,hogy a neve "sokat mondjon",csak legyen jó (csapat)játékos.Addig lehet valaki Torres,vagy Gerrard,vagy Aguero,lehet nálunk "lesüllyed" ,mint Ibra a Barcaban .Nem tudhatjuk ...
ui.:Most állítólag a Benficai Ramíresre fáj a fogunk.30 millió,de állítólag bedobnánk Quaresmat is az üzletbe...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.06.05. 13:08-kor.
e.szabi írta:Hát gyerekek, úgy néz ki lecsúszunk Bonucciról, valszeg nem sokára aláír a Juvehoz. Az Inter inkább Krasicra koncentrál most mint Bonuccira. Ez a Krasic jól tolja am? Nem is láttam még játszani. Morattiék helyében én gyorsan lecsapnék Bonuccira, még lehet. Ezek szerint nem tartunk rá igányt, mikor meg majd alapember lesz a Juveban, akkor majd nyavajgunk, hogy miért nem igazoltuk le, holott nagyon szívesen jönne ide azt mondta. Hát kérem szépen így kell elszalasztani egy igen jó igazolást.
Nagyon messze van még Bonucci atótl, h Juve játékos legyen. Először még a Genoa és Bari közt kell rendezni a tulajdonviszonyokat. Jelenállás szerint Meggiorinit és 3 milliót ajánl a Genoa Bonucci játékjogának a másik feléért. Emellett mindnehol kihangsúlyozzák, h bár a Juve egyik fő célpontja, de mellettük mi is érdeklődünk.
DSanton39 írta:én most Bocchettit hoznám el a Genoaból, hasonló játékos mint Chivu, középső védőt és bal szélsőt is tud játszani, a Genoaval üzletelés téren jó a kapcsolatunk, nem járnánk vele rosszul és olasz.
Nekem Criscito játéka jobban tetszik. Ugyanazokon a posztokon bevethető, csak ő a középpályán is helyt tud állni, ami végülis mindegy is, de nem tudjátok, a Juvéé még a játékjogának a fele?