Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

kiscivis

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Úgy tudom, h a Juvéé a fele.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Atosz írta:
DSanton39 írta:én most Bocchettit hoznám el a Genoaból, hasonló játékos mint Chivu, középső védőt és bal szélsőt is tud játszani, a Genoaval üzletelés téren jó a kapcsolatunk, nem járnánk vele rosszul és olasz.

Nekem Criscito játéka jobban tetszik. Ugyanazokon a posztokon bevethető, csak ő a középpályán is helyt tud állni, ami végülis mindegy is, de nem tudjátok, a Juvéé még a játékjogának a fele?

igen, vele ez a gond, a Genoaval meg lehetne egyezni, de a juve biztos nem adná a részét, szóval felejtős. Bocchettire viszont tényleg rá kéne nyomulni.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... y-at-inter

Real Madrid Target Maicon: I Want To Stay At Inter
Brazilian defender changes mind over Real Madrid move

Maicon most éppen maradni akar.
Szerintem az ő ügye még egy ideig nem fog eldölni.

Én szeretném ha maradna,de azt nem szeretném ha minden nap váltzotatná a véleményét.
Persze ilyenkor sokszor az ügynökök kavarása benne van a "zavarodott" nyilatkozatokban.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Azt nyilatkozta teljesen félreértették a nyilatkozatát. Boldog az interben, és mindenképp maradni szeretne, csak akkor menne el a realba ha Moratti ugy döntene elakarja adni..

Akkor visszavonok mindent, szokás szerint undorító, féreg spanyol sajtó kavarta a szart. :evil:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Maicon: "Csak egyszer mondom. Nem mondtam, hogy el akarom hagyni az Intert, mert 2014-ig szerződésem van, de ha a klub úgy dönt, hogy megválik tőlem, mert érdekesnek találnak egy ajánlatot, akkor csak a Real Madrid jöhet szóba. Egy nagyon fontos klub és Mourinho az edző." (madridista.hu)

Reméljük marad :)
Papus

Hozzászólás Szerző: Papus »

Atosz írta:Örülnék ha vennénk egy csere középcsatárt, attól függetlenül, hogy ott van Eto'o. Mégpedig egy 1 évest, aki tanul még egypár évet Militoéktól, aztán ha kiöregszik a Herceg, válthatná.
Gondolok itt Lukakura vagy Babacarra.

Teljesen egyetértek,egy center mindenképp kell,nincs sok csatárunk,főleg ha balotelli elhúz,ami gyanus.Bár nekem nem Lukaku jutott eszembe először :D
interfan0501

Hozzászólás Szerző: interfan0501 »

Kapusok: Julio Cesar, Castelazzi, Orlandoni
Védők: Maicon, Santon, Cordoba, Lucio, Samuel, Bonucci, Chivu, Materazzi
Középpályások: Mariga, Cambiasso, Motta, Sneijder, Stankovic, Neymar, Wesley, De Jong, Van der Vaart, Khrin(kölcsönbe elpasszoljuk), Granero
Csatárok: Balotelli, Pandev, Eto'o, Milito

Kezdő:

---------------Julio Cesar---------------
Maicon-----Lucio-----Samuel-----Zanetti
-----Cambiasso-----Van der Vaart
Balotelli-------Sneijder-------Eto'o
---------------Milito---------------

Ez a keret az én álmom. Természetesen a valóság alapja kb. 0. De, ez a keret alkalmas lenne arra, hogy 3-4 hasonló szintű védelem is ki tudjon állni, a védekező középpályás posztot rotáljuk, a 3-mas támadósort(Balotelli, Sneijder, Eto'o) rotáljuk. És ráadásul fiatalodna egy kicsit a klub.

Bonucci remélem a miénk lesz, nem a juvéé.

Arról, hogy ki lesz az edzőnk, csak annyit, hogy akárki lesz, Mou szintjét biztosan nem fogja tudni hozni, de jár neki a bizalom.

Bocs, ha kicsit hosszú lett.

FORZA INTER!!!
westside05

Hozzászólás Szerző: westside05 »

Nagyon tetszik ez az elképzelés. Tényleg valósághű (számomra) :)
signoreMarco

Hozzászólás Szerző: signoreMarco »

Nekem ez:

--------------Julio Cesar---------------
---------Aquilani----Cambiasso---------
Balotelli---------Sneijder---------Eto'o
------------------Milito------------------

Amúgy ha nem jönne Benítez még mindig ott van Lippi. :oops: Tudom, hogy azután a fos szezon után senki sem látná őt szívesen az Inter kispadján, de mégis csak világbajnok :roll: és azért ez az Inter meg a 10 évvel ezelőtti ég és föld
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

neymar csatár :p
és coutinho meg már a mienk, őt kihagytad :]
R9.

lippi? a kcsg juve drukker? az kéne még ide... :D
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Lippi idejönne belőle még azt is kénézem, hogy Juve ellen pl 3. számú csapatunkat küldené ki. :lol:
signoreMarco

Hozzászólás Szerző: signoreMarco »

e.szabi írta:Lippi idejönne belőle még azt is kénézem, hogy Juve ellen pl 3. számú csapatunkat küldené ki. :lol:

Mivel még úgy is 6-0-ra vernénk őket. Ennél többet meg azért nem illik :lol:
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

e.szabi írta:Hát gyerekek, úgy néz ki lecsúszunk Bonucciról, valszeg nem sokára aláír a Juvehoz. Az Inter inkább Krasicra koncentrál most mint Bonuccira. Ez a Krasic jól tolja am? Nem is láttam még játszani. Morattiék helyében én gyorsan lecsapnék Bonuccira, még lehet. Ezek szerint nem tartunk rá igányt, mikor meg majd alapember lesz a Juveban, akkor majd nyavajgunk, hogy miért nem igazoltuk le, holott nagyon szívesen jönne ide azt mondta. Hát kérem szépen így kell elszalasztani egy igen jó igazolást.

Krasic jó kis játékos szerb nemzetiségű és láthattad játszani a mostani BL szezonban is a cszka csapatában...én még anno a milan érdeklődését hallottam felőle...ha jól tudom ő irányítóként játszik
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Lecsúszunk vagy nem akarjuk Bonucci-t?? Nem mindegy...Egyébként is nálunk nevelkedett, ha annyira akarnánk sztem tuti hozzánk jönne és milyen jó is lenne. Jó lenne már tényleg egy edző, hogy beinduljon minden. Lehet hátráltatja az igazolások előkészítését, hogy nincs végleges edzőnk, így az általunk megkeresett játékosok bizonytalanok...Szóval gyerünk Benítez kapd össze a csapatot és 2-3 jó olasz játékost kérünk(Bonucci, Ranocchia, Aquilani)
interfan0501

westside05 írta:Nagyon tetszik ez az elképzelés. Tényleg valósághű (számomra) :)

Köszi. Azt, hogy valósághű, hogy érted? :oops: :)
interfan0501

R9. írta:neymar csatár :p
és coutinho meg már a mienk, őt kihagytad :]

Hupsz. Bocsi.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

signoreMarco írta:
Amúgy ha nem jönne Benítez még mindig ott van Lippi. :oops: Tudom, hogy azután a fos szezon után senki sem látná őt szívesen az Inter kispadján, de mégis csak világbajnok :roll: és azért ez az Inter meg a 10 évvel ezelőtti ég és föld

Ne haragudj,tényleg :) de Lippi...Na az tényleg ne mégegyszer...Pfuuuuu.Kicserélné az Inter játékosait hőn imádott zebra nagypapáira... :mrgreen:
westside05

Hozzászólás Szerző: westside05 »

interfan0501 írta:
westside05 írta:Nagyon tetszik ez az elképzelés. Tényleg valósághű (számomra) :)

Hát hogy nincs a fél csapat kicserélve, csak "finomítás"
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Újabb hír a Maicon marad vagy megy sorozat 122. részéből ;)

A Real Madrid pénteken megállapodott Maicon ügynökével: négy évre nettó négy millió eurós fizetés. A probléma az Interrel van: a Real 22 milliót ajánlott, de 35 milliót vagy Karim Benzema bevonását várják (más játékos kizárt). A játékos többet már nem tehet, a klubokon a sor... (madridista.hu)

Nálunk mennyit keres? ez nem olyan nagy összeg, ennyit azért nekünk is meg kéne adni neki...
Minek Nekünk Benzema?
e.szabi

Azért az ne gondolják, hogy 22 milláért oda adjuk... legyen 25 milla + Van der Vaart, vagy 35-40 milla tiszta euro. Benzema-nak sztem itt sem menne.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

A Real érdeklődik Taiwo(Marseille) iránt. Már írtam őt itt korábban a fórumon, én jófféle játékosnak tartom, és balbekk posztra vkit úgyis hoznunk kéne!
Rá kéne menni
interfan0501

westside05 írta:
interfan0501 írta:

Hát hogy nincs a fél csapat kicserélve, csak "finomítás"

Jah értem. Köszi.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

interfan0501 írta:Kapusok: Julio Cesar, Castelazzi, Orlandoni
Középpályások: Mariga, Cambiasso, Motta, Sneijder, Stankovic, Neymar, Wesley, De Jong, Van der Vaart, Khrin(kölcsönbe elpasszoljuk), Granero

Kezdő:

Ez a keret az én álmom. Természetesen a valóság alapja kb. 0. De, ez a keret alkalmas lenne arra, hogy 3-4 hasonló szintű védelem is ki tudjon állni, a védekező középpályás posztot rotáljuk, a 3-mas támadósort(Balotelli, Sneijder, Eto'o) rotáljuk. És ráadásul fiatalodna egy kicsit a klub.

Arról, hogy ki lesz az edzőnk, csak annyit, hogy akárki lesz, Mou szintjét biztosan nem fogja tudni hozni, de jár neki a bizalom.

FORZA INTER!!!

Nem hozhatunk 2 EU-n kívüli játékost egy szezonban külföldről.
vagy van esetleg valamelyikőjüknek EU-s útlevele?

Am Taiwo tényleg jó, ő szerintem már francia állampolgár is, elég rég nyomja a Marseilleben.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Cupi írta:Újabb hír a Maicon marad vagy megy sorozat 122. részéből ;)

A Real Madrid pénteken megállapodott Maicon ügynökével: négy évre nettó négy millió eurós fizetés. A probléma az Interrel van: a Real 22 milliót ajánlott, de 35 milliót vagy Karim Benzema bevonását várják (más játékos kizárt). A játékos többet már nem tehet, a klubokon a sor... (madridista.hu)

Nálunk mennyit keres? ez nem olyan nagy összeg, ennyit azért nekünk is meg kéne adni neki...
Minek Nekünk Benzema?

"Massimo Moratti: "Maicon egy nagyon fontos játékos az együttes számára, nem egy kulcsfontosságú mérkőzésen segített sikerhez a játéka." Az Inter elnöke nem kommentálta azokat a kérdéseket, hogy ez esetben miért igazoltak sürgősen jobbhátvédet. "
Igazoltunk valakit?:O
interfan0501

zsizsi14 írta:

Minek Nekünk Benzema?

"Massimo Moratti: "Maicon egy nagyon fontos játékos az együttes számára, nem egy kulcsfontosságú mérkőzésen segített sikerhez a játéka." Az Inter elnöke nem kommentálta azokat a kérdéseket, hogy ez esetben miért igazoltak sürgősen jobbhátvédet. "

Jah azt az uruguayit nem?
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

Leigazoltuk Javier Aguirregarayt ha jól emlékszem, aki sok nagy klub kivnságlistáján szerepelt. Hosszú ez a nyár, de Maicon története is sokáig fog tartani az biztos:D
interfan0501

Atosz írta:
interfan0501 írta:Kapusok: Julio Cesar, Castelazzi, Orlandoni

Kezdő:

FORZA INTER!!!

Nem hozhatunk 2 EU-n kívüli játékost egy szezonban külföldről.
vagy van esetleg valamelyikőjüknek EU-s útlevele?

Am Taiwo tényleg jó, ő szerintem már francia állampolgár is, elég rég nyomja a Marseilleben.

Tényleg basszameg :? . De mien egy geci szabály ez.
Tommy

interfan0501 írta:
zsizsi14 írta:

Minek Nekünk Benzema?

Jah azt az uruguayit nem?

A madridista megint képben van, vicc oldal.

Moratti ma adott egy hosszú interjút a corrierának, és abban az interjúban közölte, hogy Benitez lesz az uj edzőnk, és emellett kijelentette hogy Milito érinthetetlen és velünk marad. És maiconról is nyilatkozott, örült a brazil nyilatkozának, hogy boldog az interben, és maradni szeretne, és arra válaszolt Moratti hogy esze ágában sincs eladni őt. (ugye Maicon azt mondta csak akkor menne el, ha Moratti ugy döntene eladná)
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Benitez 10milliót akar, ugyanannyit, mint José. Álljunk már meg egy kicsit, ki ez az ember??? Most már azt mondom, hogy inkább egy Spaletti jöjjön úgy, hogy Branca irányítja az átigazolásokat...
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Dirtylt írta:Benitez 10milliót akar, ugyanannyit, mint José. Álljunk már meg egy kicsit, ki ez az ember??? Most már azt mondom, hogy inkább egy Spaletti jöjjön úgy, hogy Branca irányítja az átigazolásokat...

Ja, hogy 10-et...
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Számítottam erre,hogy gáz lesz a pénzzel.
Valamilyen szinten ez várható volt.
A szituációban annyi különbség van,hogy Moratti kifejezetten Mourinho-t akarta ezért volt a kiugró fizetés.
Benítez nagyjából hasonló szintű edző,de ő azért még is csak kényszer megoldás részben,nem ő volt az első számú kiszemelt.
Abból a szempontból érthető,hogy miért vállaná olcsobban mint Mourinho?
Abból a szempotnból viszont nem,hogy szerintem még ennyit sem kínáltak neki soha sehol eddig és most sem kínálnának.
e.szabi

Hát igen és előbb az edzős topicban le is írta valaki, hogy ha nem jó neki ez a 5 vagy 6 misi, akkor jövőre jobb lenne munkanélkül lenni? Mert nincs olyan nagy csapat aki edzőt keresne rajtunk kívül, de még a Valencia se venné fel vissza nyilván, és ott max 2-3 millát kaphatna. Ha meg tegyük fel jövőre megvédjük a bajnoki címet, mondjuk BL-ben is jól szereplünk, meg hozzuk a szuperkupákat, akkor reális esélye lenne, hogy Moratti rátesz még a fizetésére. De először kérjük, hogy bizonyítson nálunk is.
horas

e.szabi írta:Hát igen és előbb az edzős topicban le is írta valaki, hogy ha nem jó neki ez a 5 vagy 6 misi, akkor jövőre jobb lenne munkanélkül lenni? Mert nincs olyan nagy csapat aki edzőt keresne rajtunk kívül, de még a Valencia se venné fel vissza nyilván, és ott max 2-3 millát kaphatna. Ha meg tegyük fel jövőre megvédjük a bajnoki címet, mondjuk BL-ben is jól szereplünk, meg hozzuk a szuperkupákat, akkor reális esélye lenne, hogy Moratti rátesz még a fizetésére. De először kérjük, hogy bizonyítson nálunk is.

Nekem is ez jutott eszembe,most ez a fizu,hogyha hozza a bajnoki címet,relatíve jobb BL-szereplést legyen elődöntő,de a 8 között egy nagy csapattól való kiesés is elfér,és hosszabb távón mükdödőképesnek ható,látszó perspektívákat teremt vagy sugároz akkor megkaphatja a 10 milláját.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Nem biztos, h ennek a 10 misinek van bármiféle valóságalapja is. Vasárnap van. Vmiről írni kell...
horas

Egyébiránt.:
A Sportklub 21:00-tól már közvetíti a Santos-Vasco Da Gamma meccset Coutinho kezdő.
R9.

ez a kommentátor :D
kucsinnyó meg korincsiász :D

egyébként krva sz.r volt :D
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

Coutinho milyen volt?
R9.

Fan Gusto írta:Coutinho milyen volt?

fos
horas

Diego-t angyon fúrják a Juve-nál,lehet rákéne moccani.
Del Neri mániája úgy is a szelsők megkapja a Mancini Quaresma kettőst cserébe.
Mancini állítolag kellett neki a Samp-nál,nyílván a Juventus-nál kicsit megnőhettek az igényei.
e.szabi

Mascherano wikipedia adatlapján már az szerepel, hogy 2010- Internazionale
Tommy

e.szabi írta:Mascherano wikipedia adatlapján már az szerepel, hogy 2010- Internazionale

Ez sokat jelent. :) Átírjam fradira? :D
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Állítólag, ha jön Benitez, akkor érkezik vele Mascherano és rajta kívül még 3 játékost mindenképpen igazolna: Cavani, Diego Capel, David Silva. ezek elég jó igazolások lehetnénk...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Toldo lehet a Sporting Lisabonhoz megy egy évre. korábban azt olvastam hogy a Sporting érdeklődik iránta, most már azt is írják hogy Toldót is érdekelné a dolog.
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

Közel a megállapodás az Andréval

Inter egy lépésre van a Santos a brazil csatára Felipe André Ribeiro de Souza leigazolásától. Az ifjúsági csapatban 47 mérkőzésen 27 gólt szerzett. A Campeonato Brasileiro Série A-ban összesen 15/7 és a 2010-es szezonban eddig 6 meccsen 5 gólt szerzett.. 184 cm/77 kg, a srác nagyon jó a levegőben és a büntető területen belül. Ha sikerül megvásárolni, akkor valószínüleg egy évre kölcsön fogjuk adni, hogy erősödjön és tapasztalatot szerezzen Olaszországban.

tuttomercatoweb.com

A játékos adatlapja: http://transfermarkt.de/de/andre/profil ... 04509.html

és a video: http://www.youtube.com/watch?v=KlAs4SKPZn0

szerintem jól járnánk vele.. és nem is olyan törékeny, mint Neymar.
R9.

A Corriere dello Sport szerint Rafa Benítez egyik feltétele az Internél, hogy Diego Milito és Maicon maradjon a klub játékosa. Mivel a Tuttosport szerint a tréner holnap aláír az olasz együtteshez, egy komoly akadály kerülhet Maicon szerződtetése elé.

Helyes, ebben bíztam! :D
horas

Francesco írta:Állítólag, ha jön Benitez, akkor érkezik vele Mascherano és rajta kívül még 3 játékost mindenképpen igazolna: Cavani, Diego Capel, David Silva. ezek elég jó igazolások lehetnénk...

Ezek közül David Silva az aki kell,mondjuk Kuyt helyett hozhatja is.
BEszarnék konkrtétan.HA jönne.
Tommy

Masche jöhet.. Cavani teljesen felelsleges lenne. Silva, Capell duóból pedig csak 1 kell, sztem silvára van esélyünk, realba ugy néz ki nem megy, biztos szívesen könne.. 30-40 millio közt lehet az ára, Villa asszem 40 volt a barcának.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Mache-Cambi szűrőpáros szerintem a világ legkeményebb duója lenne. Én látok reális esélyt. Nagyon nagy lenne. Ez esetben, Muntari repülne (pezsgőt nyittanák), Mariga meg Motta cseresorba szorulnának.

Silva-Capel: Silva kezdőnek simán elfér, Capelt meg egy bármikor bevethető csereként el tudom képzelni. Pandev nagy harcos, de azontúl nem nagy eresztés. Én fejben picit butának látom. Egy pár milliót az eladásával lehetne szakítani.
Cavani? Kérdés, hogy mennyiért jönne...Milito utód előbb-utóbb kell...

-------------------------JC (Caste)-------------------------
-----------Lucio(Bonucci)-------Samuel(Chivu)------------
Maicon(Santon)-----------------------------Zanetti(Santon)

--------------Cambi(Mariga)----Masche(Motta/Stanko)----
Etoo(Balo)---------------------------------------Silva(Capel)
------------------------Sneijder(?)---------------------------
------------------------Milito(Cavani)------------------------

Nagyon ütős lenne. És minőségi lenne a kispad is...Mou idejében voltak pillanatok, amikor kikapásra állt a csapat és a padon nem láttam egy embert, aki színt vihetne a játékba. Moratti szereti a Barca féle tili-toli focit. Anno az angol korszak előtt Benitez is szép focit tolt. Szerintem a második kérése a Scudetto megnyerése mellett az lesz, hogy szemetgyönyörködtető játékot produkáljunk. Ahhoz meg kell változtatni a kereten. -már bocs a Pandev fanoktól-

Bármi is lesz, leépülés, minőségi romlás nem várható. Benitez a Poolnal elég silányul igazolt, mert 30 millió fontra kellett hozzon 4-5 játékost. Nálunk azért nem így állnak a dolgok.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Gabosska írta:Mache-Cambi szűrőpáros szerintem a világ legkeményebb duója lenne.

Hehe, kicsit off, de erről az jut eszembe, hogy anno Vieira igazolásánál is sokan ezt mondták (multkor megnéztem a régi fórumot, és pont abban az időben igazoltuk le). :D De szerintem Mascherano tényleg jobb mint a francia. :)
Válasz küldése