A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

e.szabi

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

De jó most akkor megint várunk 1,5 hetet, aztán meg nagy lenne ha utána azt mondaná , hogy nem érdekli a dolog.
signoreMarco

Hozzászólás Szerző: signoreMarco »

Mér hova máshova tudna még menni? Azért gondolom ő is egy sztárcsapathoz akar menni, márpedig az edző nélküli klubok közül az Internél nincs jobb, ezt azt hiszem minden elfogultság ellenére ki lehet jelenteni :D

Amúgy sztem ha nem kapkodják szét a csapatot akkor meglehet a bajnokság. Csak az a baj, hogy ha elmegy pl. egy Maicon - aminek nagy az esélye - az elég nagy érvágás, bár Santon se rossz
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Beniteznek egy olyan bajnokságot kellett volna megnyernie, ahol volt a Liverpoolnál két jobb kerettel, és két kb. hozzájuk hasonló kerettel rendelkező csapat. De ez nem magyarázza az idei gyatra szezont. Még mindig nem tudom mit gondoljak...
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Crespo írta:Beniteznek egy olyan bajnokságot kellett volna megnyernie, ahol volt a Liverpoolnál két jobb kerettel, és két kb. hozzájuk hasonló kerettel rendelkező csapat. De ez nem magyarázza az idei gyatra szezont. Még mindig nem tudom mit gondoljak...

Ugyan így vagyok vele.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... n-48-hours

Inter Could Announce Rafael Benitez Arrival In 48 Hours, Javier Mascherano Endorses Move
The Nerazzurri are making steady progress for Benitez...

Mascherano jó lenne középre.Most ugyis kevés az Argentinunk:)
Szerintem a valószinű forgatókönyv az,hogy Maicon megy a Realba és vagy veszünk egy jobbhátvédet vagy Zanetti játszhat jobb hátvédet.Mascherano meg mehet Cambiasso mellé a középpályára.Muntari meg Quaresma megy tehát középpályásra szükség van.
Egy jó szélső is kéne mert hát Maicon barátunk sokkal inkább a támadással foglalkozott mint a védekezéssel.
Persze én is örülnék ha lenne mutatóba egy két olasz a csapatba ezt Santon beépitésével a balhátvéd posztra lehet javítani.
Én meg nem annyira hátvédet hoznék olaszt hanem mondjuk az Udineséből Pepét.Szerintem Rq-nál simán jobb lenne.

Mondjuk Benitez érkeztével nem hiszem,hogy nagyon olaszosodnánk.Legfeljebb csak Spanolyok érkezhetnek.
Én bizom a szép folytatásban.Van egy kész csapat nem kell újat építeni.Ezt meg egy Benitez is egyben tudja tartani.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Pepe a juvéé hálistennek, középszerű játékos, vicc lenne idejött volna. 12 milliot fizettek érte, udine szépen lehúzta a gobbokat..
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Na meg akkor már inkább Maggio. Olasz, még bőven fiatal és jól segíti a támadásokat a szélről + jó pár nagy gólt akasztott már :)
Benitez meg tényleg nem tudom miért húzza az időt, hova mehetne máshova? Szive lehet vinné Valenciába, de azt a csapatot meg szétkapkodják idén :?
Tommy

Maggio jó kis játékos, ráadásul nagy Inter drukker. :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Pepe nem rossz ahhoz képest,hogy olasz.Szerintem az Uidnésében jól tolta.Nem tudtam,hogy a juve leigazolta...

Mondjuk ez csak ábránd mert ha jön Benitez akkor az a kéréds ki jön vele a Poolból Mascheranon kivül,
Én Kuytot középszerű csatárnak tartom ,Torres meg ki helyett játszana.Eto'o helyett esteleg?Millito érinthetetlen.
Remélem az alapcsaptból tényleg csak Maicon távozik bár nem bánnám ha azaz üzlet is meghiusulna.
Ebben az estben szerintem nekem a Mu a példa ahol van egy gerinc ami már nagyon régen ott játszik és minden nyáron csak egy két ember érkezik iilyen Andersonok meg Tevezek.C.ronaldon kivül nagy veszteségük nem nagyon volt.
Sir Alex is tuda,hogy az összeszokott csapat lehet sikeres csapat.
Cupi

Tommy írta:Maggio jó kis játékos, ráadásul nagy Inter drukker. :)

Na ezt nem is tudtam róla :) Én már régóta mondogatom, és meglep, hogy Brancáéknál fel sem merül a neve, pedig biztos simán lelépne Nápolyból, főleg ha Inter drukker is :) Maicon ha megy az Ő oldalán a középpálya szélén tökéletes lenne és akkor a szélső védő is védekezhetne inkább ;) De tud játszani a védelem szélén is, szóval Maicon helyén is jó lenne.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Benítez 48 órán belül az Interé lehet forrás-sporthirado
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Atosz írta:Beníteznek a bajnokságban viszont nem annyira megy...

A Liverpool 1990 óta nem nyert bajnokságot, és ezt nem lehet kizárólag az ő számlájára írni.

2004 óta nyert a Pool-lal FA kupát, Angol Szuperkupát, Bajnokok Ligáját és UEFA Szuperkupát. Azért ez nem olyan rossz…

Nagyon nagy stratégának tartom, a Valencia romboló stílusával bajnokságot, és UEFA kupát is nyert.

Nekünk egy olyan edző kell most, aki nemzetközi szinten ott tart minket stabilan a tűzközelben, hogy jövőre, vagy éveken belül ismét BL-t nyerhessünk, mert José-n kívül nem sok hasonló edző volt az Inter-nél.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Szerintem Benítez nem lenne rossz választás, ha a lehetséges jelölteket nézzük. Azért az, hogy Angliában a MU, Chelsea mellett nem tudott a Liverpool bajnokságot nyerni, nem olyan nagy meglepetés. Az meg, hogy Benítez állítólag gyengén igazol: 1. Azért abban Mou sem tündökölt (Muntari, Quaresma, Mancini...) 2. Az előbb említett két angol élcsapattól szerintem messze elmaradtak a Liverpool pénzügyi lehetőségei. Ráadásul nem is az a lényeg, hogy egy edző, hogy igazol, hanem, hogy hogyan készíti fel a csapatot a meccsekre.

Viszont Mascherano-ra szerintem semmi szükségünk nincs, bár csereként inkább ő álljon be, mint Muntari, de azért meg nem hiszem, hogy idejönne.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Baggio85 írta:Viszont Mascherano-ra szerintem semmi szükségünk nincs

Ne haragudj, de ezzel nem értek egyet. Mascherano a második legjobb védekező középpályás a világon, és csak azért nem az első, mert az meg nálunk játszik.
Cupi

Azok kedvéért akik tartanak Beniteztől, és azt mondják a bajnokságba nem lesz jó mert Angliában sem volt.
Gondoljátok át a rivális csapatoknál milyen edzők vannak illetve lesznek? Jobbak mint Beni?
Juve - DelNeri: nem is kérdéses, hogy gyengébb, főleg nemzetközi szinten, ott semmi tapasztalata nincs, mit nyert edddig? Egy nagy csapatnál volt eddig a rómánál, onnan is kirúgták mert gyengén szerepeltek...
Milan - Allegri: Fiatal, tehetséges edző, de itt sem férhet kérdés, hogy ki a jobb, Neki is nemzetközi tapasztalata 0, nagy csapatnál se volt még, lehet jó lesz majd később, de kétlem, hogy pont ezzel a milannal.
Roma - Ranieri: Rá se mondhatjuk, hogy jobb és eredményesebb edző mint Benitez, nem sok mindent nyert.
Szóval szerintem a bajnokságot be kell húznunk, nemzetközi szinten meg van tapasztalata nem is kevés ;) :)
Egyébként Én sem Őt választottam volna elsőre, de ha már Ő lesz akkor megérdelmi a bizalmat :)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Süti írta:

Ne haragudj, de ezzel nem értek egyet. Mascherano a második legjobb védekező középpályás a világon, és csak azért nem az első, mert az meg nálunk játszik.

Masche valóban elférne Chucu mellett. Nekem régebben nagy kedvencem volt, nem kell ledegradálni. Ért ahhoz amit csinál, és meg tudja csinálni amit kérnek tőle.
Kit érdekel, hogy aprító? Nem minket aprít. Voltak/vannak nekünk nagyobb kapások is a csapatban, nem kell itt ezért rimánkodni. Ő majd darál, Cambiasso meg többet foglalkozhat az építkezéssel. Tökéletes páros Sneijder mögé. Láthattuk, hogy mennyire hasznosak egymás mellett nem egy argentin válogatott meccsen.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Atosz írta:
Süti írta:

Masche valóban elférne Chucu mellett. Nekem régebben nagy kedvencem volt, nem kell ledegradálni. Ért ahhoz amit csinál, és meg tudja csinálni amit kérnek tőle.
Kit érdekel, hogy aprító? Nem minket aprít. Voltak/vannak nekünk nagyobb kapások is a csapatban, nem kell itt ezért rimánkodni. Ő majd darál, Cambiasso meg többet foglalkozhat az építkezéssel. Tökéletes páros Sneijder mögé. Láthattuk, hogy mennyire hasznosak egymás mellett nem egy argentin válogatott meccsen.

Hát azért egy bizonyos Yaya Toure nevű fiú még simán beférne Mascherano elé...és ha már választanom kellene kettejük közül egyértelműen az előbbit választanám...most ráadásul megszerezhető lett volna...technikásabb magasabb erősebb és ráadásul nem is akkora favágó...
Nem lebecsülendő Mascherano sem...de azért sztem téged is érdekelne ha 1-2 belépője után 10emberrel kellene küzdenie a csapatnak...mellette szól h argentin...és könnyebben megértetné magát...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Süti írta:

Így van, itt sokan Muntarihoz hasonlítják, nem is értem, ég és föld a két játékos közötti különbség.
Mascherano óriási erősítés lenne :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

Egyre inkább ugy gondolom hogy nem lesz rossz Benitez érkezése. Meg tudja ő oldani ezt a feladatot. Ugyhogy személy szerint én tárt karokkal várom, nameg persze Gerrardot,Torrest és Mascheranot(talán) is.
Tommy

Konkrétán Moratti bejelentette, hogy Benitez lesz az uj edzőnk, ott van r9 által linkelt cikkben, nso megint jól fordított..
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

R9. írta:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=20735

Benitez az új edző

Valaki elmondaná mi van benne? :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Röviden :
Döntött,Benítezre esett a választása,mert európai porondon is alkotott,és szeretné ha az Inter ismételni tudna...

Kérdezték Adrianoról és osztja a véleményem :) Tottival jó pár lesznek...csak lehet máshogy értettük.
Meg ismét mondta,hogy szerinte Milito marad...

És a végén,hogy a Juvét tartja jövőre az ellenfélnek,de ez nem tuti...

Javítsatok,mert gyér a tudásom... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.06.06. 16:26-kor.
Tommy

Röviden annyi, hogy Moratti bejelenti Benitez lesz az edzőnk, és azért esett rá a választása, mert már európában is bizonyított, és szeretné ha csapat megismételné a jó szereplést.

Emellette kijelenti, hogy Milito érinthetetlen és marad. És a juvét látja kihívónak a bajnokságban. Meg beszélt arról hogy a Adriano szerinte jó párost fog alkotni tottival..
e.szabi

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/in ... te-2031527

Majd ha a kövi szezonban bizonyít akkor lehet róla szó, hova gondol ez? :D
Cupi

e.szabi írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/inter-benitez-kevesli-a-penzt-tiz-millio-eurot-akar-evente-2031527

Majd ha a kövi szezonban bizonyít akkor lehet róla szó, hova gondol ez? :D

Ez vagy igaz vagy nem. Én nem hiszem el! Ő sem hülye, ha nem fogadja el az Inter hívását akkor mégis ki adna neki nemhogy 10 milliót, de még 6-ot is évente? Senki! Menne a Valenciához évi 3 millióért? ott többet nem kapna!
Kapjon 6-ot és mindenki jól jár :) ;)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ennyit nem ér, akkor legyen munkanélküli. :twisted:
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Ha nem tetszik neki nem kell ide jönni. Túlfizetni meg fölösleges. 1 év után ki lesz rúgva mert semmit nem nyerünk vele.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Nem azért,hogy kötekedjek,mert én sem fizetnék neki ennyit,de

1.Nagyon pletyka szagú,kell nyárra is valami.

2.Nem a mi pénzünk :) sajnos :( (Ha ennyit is fizet Moratti lelke rajta)

3.Mourinhora is mindenki ilyen "túlfizetett idióta" jelzőket használt,akivel nem nyerünk semmit.Minek fizetünk neki ennyit kérdést 100 milliószor olvastam.És nem rég,pár hónapja...

De hangsúlyozom annak ellenére,hogy tartom kell miről írni a VB előtt is,én sem fizetnék neki ennyit...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Sűrűn!.... Amúgy is mindig unszimpatikus volt! Úgy godnolom, most el van fáradva, látszott a L'pool teljesítményén, nem tudott már újítani.
10 milla?! A 6 még oké, ha jól tudom anno Mancini is annyit kapott.
Egy Mourinho,főleg egy ilyen szezon után még azt lehet mondani jogosan kér 10 milliót egy évre, de ez a Benyítezs, mire fel, eddig mennyit keresett, 5-öt?? Azt most ő a nagy ász, hogy örülhet az Inter hogy egyáltalán adhat neki munkát?!
cső pöcs, jöjjön Pellegrini, sztem nem járnánk rosszabbul....
tomika431

Az új Inter a hétfői napon születhet meg, nem csak Benítez szerződése, hanem néhány átigazolási célppont megszerése is napirendi pont lez. Mascheranóról, Kuytről, Gerrardról, illetve Cavaniról beszélnek.

A Juventus és a Roma alaposan megerősödhet a nyáron, a Milan terveiről csak annyit tudni, egy világklasszist mindenféleképpen igazolnának. Benítez tehát felkötheti a gatyaszárat, arról nem is beszélve, hogy a BL-ben is a címvédés az elvárás a fekete-kékekkel szemben.

A szerződés szentesítésére kedden kerülhet sor, Benítez évi tízmillió eurót kért, de hétmillióval meg kell elégednie, három plusz egy évre költözik Milánóba. forrás:sporthirado
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

tomika431 írta:Az új Inter a hétfői napon születhet meg, nem csak Benítez szerződése, hanem néhány átigazolási célppont megszerése is napirendi pont lez. Mascheranóról, Kuytről, Gerrardról, illetve Cavaniról beszélnek.

A Juventus és a Roma alaposan megerősödhet a nyáron, a Milan terveiről csak annyit tudni, egy világklasszist mindenféleképpen igazolnának. Benítez tehát felkötheti a gatyaszárat, arról nem is beszélve, hogy a BL-ben is a címvédés az elvárás a fekete-kékekkel szemben.

A szerződés szentesítésére kedden kerülhet sor, Benítez évi tízmillió eurót kért, de hétmillióval meg kell elégednie, három plusz egy évre költözik Milánóba. forrás:sporthirado

Sporthíradó eléggé híg az ilyen dolokban annyira nem kell tartani ettől.A Roma mitől is erősödne meg?Egy lezülött kiégett Adriano miatt?Mást nagyon nem vesznek Burdisso-ért alig tudják kiköhögni a 6 millát.
A Juventus ha erősödik is messze lesz ettől az Inter-től,márcsak Del Neri miatt is.A Milan-on meg nem segít az az egy ember...

Benítez-el való reális elvárások:Bajnoki cím,relatíve jó BL-szereplés alsó határ,egy top-elit csapattól való búcsú a 8 között.Illetve hosszu távú perspektívák alkotása müködőképes jövőkép teremtése,ezalatt játékrendszer és igazolási politika pozitív demonstrációját értem.
Cupi

tomika431 írta:Az új Inter a hétfői napon születhet meg, nem csak Benítez szerződése, hanem néhány átigazolási célppont megszerése is napirendi pont lez. Mascheranóról, Kuytről, Gerrardról, illetve Cavaniról beszélnek.

Cavani remélem még napirendi pontra sem kerül, nemhogy leigazoljuk... :twisted:
Egyébként a BL címvédés szerintem nem lesz elvárás, jussunk el minél tovább. Címvédés még senkinek nem jött össze, szóval nem lesz alap elvárás. Persze jó lenne ha sikerülne :)
R9.

ez a 10 millió nem azért kell neki mert nincs pénze, hanem presztízs, ő úgy érzi hogy nem ér kevesebbet mourinhonál. és hát lássuk be 5x le is győzte josét

én megadnám neki a 10 milliót, 6 millió fix + 2 bl + 1 scudetto + 1 misi olasz kupáért

onnantól már rajta múlik

Kuyt-t nem értem miért nyomatják ennyire, akaratos játékos de nem kell ő ide. Ha már jobb oldalra akarnak venni vkit Lavezzit kéne elhozni.
tomika431

A Juventus nem hiszem,hogy nagy ellenfél lesz,de sosem lehet tudni.
1.Del Neri-inkáb az olasz bajnokságban vannak tapasztalatai,állitolag a 4-4-2 es rendszert fogja alkalmazni.
2.a nemzetközi kupákban nincs sok tapasztalata,ugy hogy nagy menetelést a juventustol nem várhatunk el.
A Roma sem lesz valami extra erős,bár a bajnokság vége fele összeszedték magukat...kérdés tudják-e ezt a szintet folytatni..hiába Adriano(ha visszanyeri egykori formáját,oda kellene rájuk figyelni)és Simplicio,,nem hiszem hogy félünk kellene..
e.szabi

Ugyanmár... Roma megvette Adrianot, Simpliciot azt egyelőre ennyi, nincs ott pénz, hogy annyira erősödnének. Juve meg figyeljétek meg elpocsékolja azt a 80 milláját középszerű játékosokra, szval jövőre befuthatnak 2-4. helyig, az már szégyen lenne ha jövőre sem érnének BL-be de azt azért nem hiszem. Milan meg az az 1 "klasszis", az úgy néz ki Luis Fabiano lesz a Sevillabol, asszem most jár le a szerződése, és nem újítanak vele, ő am is volt már a Milanal terítéken korábban. Berlusconi meg am sem arról híres mostanában, hogy sorra hozza a jobbnál jobb játékosokat. Az edző dologra visszatérvem most lehet egy érdekes dolog is ebben a dologban, mert egyre jobban emlegetik Hiddinket mint a Pool leendő edzője, szóval érdekes lenne ha oda meg menne. Állítása szerint jobban kedveli az angol bajnokságot.
tomika431

Lesznek igazolások még szerintem mind a 3 topcsapatnál,de mi így is erősek vagyunk,én csak 2-3 ember érkezését tartom valószínűnek:)de ki tudja:)szerintem bajnokok leszünk megint...
1.Inter
2.Juventus
3.Roma
4.Milan
..valahogy így fog végződni a bajnokság:)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

tomika431 írta:A Juventus nem hiszem,hogy nagy ellenfél lesz,de sosem lehet tudni.
1.Del Neri-inkáb az olasz bajnokságban vannak tapasztalatai,állitolag a 4-4-2 es rendszert fogja alkalmazni.
Szerintem azért is vitték oda hogy legyen esély a Scudettora, itt egy kicsit lebecsülik Del Nerit, szerintem nem kéne. Még egy ilyen gyászos éve nem lesz a Juvénak.

Benítez meg írjon csak alá, nem egy nyeretlen kezdő, a legjobbat tudtuk kihozni az adott helyzetből.
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

Inter are ready to offer former Liverpool coach Rafael Beitez a three-year deal worth €5 million per annum, according to La Gazzetta dello Sport.

Benitez spoke with Inter director Marco Branca over the phone on Sunday, and a deal was agreed following a long conversation in which both men established guidelines and demands over the role.

The Spanish coach will bring in his trusted assistants Mauricio Pellegrino as his No. 2, fitness coach Paco De Miguel and goalkeeping coach Xavi Valero. Clarification talks over the futures of Jose Mourinho's former assistants Beppe Baresi and Daniele Bernazzani are expected.

The next step is to establish a transfer market strategy, and Benitez has presented a long list in anticipation of his arrival. Javier Mascherano is top of his agenda. Striker Edinson Cavani of Palermo is also a hot target.

There is also a request to bring in Valencia winger David Silva and Diego Capel of Sevilla.

goal.com
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Mascheranoba már belenyugodtam :D jöjjön, Cavani mintha most hosszabbított volna a palermoval nem? , és ha jön Silva akkor nem jön Capel illetve fordítva szóval vagy Silva vagy Capel...bár mivel mindkét játékos játszana a BL-ben nem hiszem h bármelyik is eljönne...szóval ebből nagyjából Mascherano jön...ha jön...
R9.

belenyugodtál? cambiasso mellet a legjobb szűrő :D
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Cavani is fölösleges ha csak nem adunk el egy csatárt
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Moratti friss:
Holnap lesz aláírva Benitez szerződése.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Urak, én nem nagyon örülök Beniteznek. Persze, emlékszem én is még arra a Valenciára, de mély gyomros volt ez az év Beniteztől. Az meg számomra furcsa, hogy a világ jelenlegi legjobb csapatánál a világ egyik legjobb edzője - Hiddink - nem akar dolgozni? Az nem érv, hogy nagyot lehet bukni, egy ilyen taktikusnál ez semmit sem jelent. Tényleg ennyire beállt a piac, hogy Benitez a legjobb aki elérhető?
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Esti Kornél írta:Urak, én nem nagyon örülök Beniteznek. Persze, emlékszem én is még arra a Valenciára, de mély gyomros volt ez az év Beniteztől. Az meg számomra furcsa, hogy a világ jelenlegi legjobb csapatánál a világ egyik legjobb edzője - Hiddink - nem akar dolgozni? Az nem érv, hogy nagyot lehet bukni, egy ilyen taktikusnál ez semmit sem jelent. Tényleg ennyire beállt a piac, hogy Benitez a legjobb aki elérhető?

Benítez a legjobb.. Hiddinket meg megértem most írt alá a törökökhöz nem akarta a szerződést felbontani.
INMATE

Hozzászólás Szerző: INMATE »

Szerintem nem csak azért Benítez mert a legjobb aki elérhető. Ha jól emlékszem még a kezdet kezdetén a legtöbbet Benítez, Capello, és Hidink hármasról beszéltek, úgy komolyan. Na meg lényegében csak velük beszéltek konkrét dolgokról. Moratti már a kezdet kezdetén mikor Mourinho távozni készült számolt vele, hogy talán ő. A hármas közül pedig Benítez volt megszerezhető. De ne úgy tekintsen mindenki rá, hogy hát ha Capello nem és Hidink sem és más úgy sincsen akkor egye fene jöjjön Benítez. A kezdet kezdetén tudta Moratti hogy a három közül valaki. Akkor ráadásul Benítez még javában a Liverpool edzője volt. Egyszerűen arról van szó, hogy a nagy hármas közül Benítezre jött ki a lépés, ő lett végül szabad, és mutatott hajlandóságot az Inter felé ennyi. Arra leszek kíváncsi, hogy hoz-e és kit hoz a Liverpoolból és Real Madridos érzelmi kötödése miatt valamint Mourinhot elnézve, lesz e olyan és ha igen ki, aki a Real Madridból fog érkezni.
tomika431

Benitez jo választás volt szerintem.Tapasztalt és fontos meccsekre mindig nagyon össze tudja rakni a csapatot..ő is egy taktikus ahogy a mi Josenk is volt,igaz ő már az Inter legendája marad.Leszünk annyira jok,hogy triplázni vagy duplázni tudjunk.Bár kiváncsi vagyok hogy mivel spanyol,kik azok a honfitársak akik érkezni fognak :)mint pl.a liverpoolban ott volt neki:Alonso,Riera,Reina,Torres...sok sikert neki!!!
INMATE

Hozzászólás Szerző: INMATE »

Szerintem se rossz üzlet Benítez bár én továbbra is kritikus szeretnék maradni vele, minden adott ahhoz, hogy sikeres legyen, pénz, keret, lehetőségek. Ha tud élni velük akkor minden rendben lesz. Mondjuk én a spanyol játékosoktól nem félek, mert igen csak termeli utóbbi években Spanyolország a jobbnál jobb játékosokat, szóval még egy kevésbé ismert spanyol tehetséggel is tudunk produkálni. A lényeg, hogy a játék gyengébb ne legyen sőt ha lehet kívánni akkor jobb legyen, és hozza a trófeákat. Amíg ez a két feltételt teljesíti szerintem jóban leszünk vele :) Mindazonáltal az eddigi eredményei kevés ahhoz, hogy tényleg arról beszélhessünk, hogy ő lenne a legmegfelelőbb Mourinho pótlására. Ha bajnokságokat nyer, meg kupákat, esetleg BL-t akkor azt lehet mondani, hogy igen Benítez tökéletes Mourinho utód lesz. Azt hiszem abban mindannyian egyet tudunk érteni, ha sikeresebb lesz mint Mourinho annak csak örülni tudunk.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

kiscivis írta:Moratti friss:
Holnap lesz aláírva Benitez szerződése.

Úgy legyen!
Jelenleg a legjobb elérhető szakember.

Csak ne legyen spanyolinvázió, annak nem örülnék :oops:
maximum David Silva :)
Válasz küldése