A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

INMATE

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: INMATE »

Pedig számíthatsz spanyolokra, de én is remélem hogy maximum 2-3 spanyol legyen és ők is a tehetségesek közül.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

:( :cry:
Jövőre semmit nem nyerünk.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Bombastico írta::( :cry:

Remélem ezt csak hülyeségből írtad ! ;)
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

Ha idén nem változnak meg drasztikusan az erőviszonyok, akkor Benitez is sikeres lesz nálunk. Bajnokság, esetleg Olasz kupagyőzelem, Szuperkupák, Világkupa. A BL-t sajna majdnem lehetetlen két egymást követő évben is megnyerni. De ha sikerülne neki, akkor még Mourinhot is lekörözné, akkora bravúr lenne.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Szerintem Benitez legfontosabb feladata a 3 maradék kupa begyűjtése lesz.
Az olasz szupert bemelegítésként hozni kell,majd ez után jöhet az európai szuperkupa,és talán a legfontosabbként a Világkupa.Ezek megszerzéséért - mint ahogyan korábban a Milan is - minden mást alá kell majd rendelni.Gyanítom ,hogy a közeljövőben nem lesz lehetőségünk ezeknek a címeknek a begyűjtésére.Ha nekünk is sikerülne mind a 6 kupában győzedelmeskedni,bizonyíthatnánk,hogy a tavalyi Barca után az Inter is képes a lehető maximumot, és a klubcsapatok közül a világelsőséget is megszerezni.Ezek az eredményektennék fel a koronát a 2010-es év sikereire !! :D :D
Mivel Benitez eddig a kupákban volt sikeresebb,biztosan átérzi a fentiek lehetőségek jelentőségét,ezért a korábbi sikerei alapján én őt tartom a jelenleg lehetséges megoldások közül a legjobb választásnak! Kívánom,hogy Ő is érezze nagyon jól magát nálunk, és vigye további sikerekre szeretett csapatunkat ! ÁMEN !!! ;)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Mazzola írta:Szerintem Benitez legfontosabb feladata a 3 maradék kupa begyűjtése lesz.
Az olasz szupert bemelegítésként hozni kell,majd ez után jöhet az európai szuperkupa,és talán a legfontosabbként a Világkupa. ... Gyanítom ,hogy a közeljövőben nem lesz lehetőségünk ezeknek a címeknek a begyűjtésére.
Ugyanezt akartam mondani, hogy itt a lehetőség olyan címeket begyűjteni amit a jövőben nem biztos hogy esély lesz, de ezt sosem lehet tudni. Én is azt preferálom hogy az európai szuper és az klub vb címre hajtsunk rá, hisz az olasz szuperrét menni jóval több a reális esély, mint a nemzetköziekért.

Szerintem Benítez kellemes csalódást fog okozni sokaknak. ;)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Bombastico írta::( :cry:

Ezt honnan veszed??

Egy éve a BL is csak álomnak tűnt, az meg hogy 3 fronton is kupát nyerünk csak a legvérmesebbek hitték.

Benitez-nek tetszeni fog az olasz foci, és valaki már írta korábban, hogy nagyon nagy taktikus, megkockáztatom, José után a legjobb.

És ne az idei Liverpool-os szezonja alapján ítéljétek meg, ő annál jóval többre képes.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Igen igy igaz,egy nagy taktikus.ne itéljétek meg a liverpoolnál töltött idő alatt,hisz minden edző életében van sikeres vagy sikertelenebb időszak...és különben is pozitiv a mérlege Joséval szemben.Szerintem idén is nyerünk pár kupát,csak azért gondolod hogy nem nyerünk semmit,mert a liverpoolnál nem volt sikeres..sok sikert Benitez!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Szerintem Rafa nem rossz döntés. Az igazolásokra oda kell figyelni és tényleg jó lenne begyűjteni még azt a 3 kupát idén, de persze nem a következő szezon kárára.

FORZA INTER!!!
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Legyünk optimisták. Lehet, hogy most pont ez kell az Internek, ez a kis megújulás, hogy jövőre újra triplázzunk. :P Ha jobban belegondol az ember, még el is tudja képzelni. Bajnokságban igazából nem nagyon számítunk komoly kihívóra, tegyük fel ez meg is lesz. Olasz kupa, itt szépen fordulónként kell jó teljesítményt nyújtani, és ha jól ki jön a lépés, ez is meg lehet. BL, hát itt tegyük fel csoportból továbbjutunk, ez alap. Aztán viszonylag jó sorsolást kapunk, de még ha nem is, ott is csak a pillanatnyi forma a lényeg, ott nincs szükség olyan kiegyensúlyozott teljesítményre mint a bajnokságban. Szóval lehet most pont ez a "felfrissülés" kell majd a világra szóló sikerekhez. Jó eddig senkinek nem sikerült megvédeni a BL-címet, de Bek-et pl. az Inter, Ajax, Bayern, Real, Benfica, Nottingham Forest is megvédett, tudom az akkor más világ volt fociban is, de azt gondolom, csak idő kérdése, hogy BL-cím védés is legyen előbb-utóbb, és miért ne lehetnénk pont mi aki megvédi?! :P
Komax

A vezetőségnek és a szakmai stábnak most még inkább jó igazolásokat kell végrehajtania. Terheltebb lesz a szezon, legalábbis az első fele biztos. Augusztusban két fontos meccsel/döntővel nyitunk. Ősszel a bajnokság mellett BL, ez alap. Decemberben -úgy tudom akkor szokott lenni- klub vb, ennek a lebonyolítási rendszerét nem ismerem, de asszem 2-3 meccset kell játszani, ráadásul a távol-keletre kell utazni.(javítsatok ha tévedek) Emiatt egy-két bajnoki átmegy a következő évre azaz a január-február sűrű lehet/lesz, itt már a kupa is belép. Én azt mondom, hogy BL címvédésről csak akkor kezdjük beszélni, ha az elérhető közelségbe lesz. José mondta egyszer, hogy szezon előtt a topcsapatoknak kb.10% esélye van azt megnyerni. Ha komolyan gondoljuk a következő szezont és miért ne gondolnánk annak, akkor bele kell nyúlni a zsebbe és jó játékosokat kell igazolni. A Mascherano, Silva, Johnson vonal eddig jól hangzik. A haszontalan játékosoktól szabadulni kell, nevek nem mondok mindenki tisztába van azzal hogy ki azok.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Komax írta:A Mascherano, Silva, Johnson vonal eddig jól hangzik. A haszontalan játékosoktól szabadulni kell, nevek nem mondok mindenki tisztába van azzal hogy ki azok.

Glen Johnsonról is volt szó? Hozná Benítez? Ő mondjuk tökéletes utódja lenne Maiconnak, de akkor jön megint egy kihívó Santonnak, ami persze nem baj, az egészséges rivalizálás csak használhat!
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Atosz írta:
Komax írta:A Mascherano, Silva, Johnson vonal eddig jól hangzik. A haszontalan játékosoktól szabadulni kell, nevek nem mondok mindenki tisztába van azzal hogy ki azok.

Glen Johnsonról is volt szó? Hozná Benítez? Ő mondjuk tökéletes utódja lenne Maiconnak, de akkor jön megint egy kihívó Santonnak, ami persze nem baj, az egészséges rivalizálás csak használhat!

jah, egészséges rivalizálás.. egy újabb olasz fiatal fog padozni. ezért tart itt ez az olasz válogatott, mert nem játszatják a nagy csapatok az ifiket tétmeccseken. nézzük meg az angolokat a spanyolokat. náluk ezért fog könnyen menni a generáció váltás, míg az olaszoknál kirakjuk a veteránokat és maradnak a tehetséges de nemzetközi szinten tapasztalatlan fiatalok.
Atosz

DSanton39 írta:
Atosz írta:

jah, egészséges rivalizálás.. egy újabb olasz fiatal fog padozni. ezért tart itt ez az olasz válogatott, mert nem játszatják a nagy csapatok az ifiket tétmeccseken. nézzük meg az angolokat a spanyolokat. náluk ezért fog könnyen menni a generáció váltás, míg az olaszoknál kirakjuk a veteránokat és maradnak a tehetséges de nemzetközi szinten tapasztalatlan fiatalok.

Ebben igazad van, de nem lehet mindenki mindig kezdő. Rafa pl szeret rotálni.
Santonra - sajnálattal mondom - nem lehet jövőre mint alapemberként számítani. Meg kell mutatnia, hogy tud nem oly sérülékeny is lenni, és akkor nincsen baj, de nem építhetjük rá a jövő szezon kezdőjét. Tényleg teljes sajnálattal, mert nagyon szurkolok neki, és remélem sok meccsen lesz kezdő jó formában, mert az egyik, ha nem a legnagyobb olasz ígéret.
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

Benitez hivatalos. Forza Inter, nyerjen ő is nekünk egy BL-t :)
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Komax

Érdekes hogy "csak" 2évre írt alá. :o
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Szerintem ez ilyen "vészmegoldás". Nekem is az tűnt fel először hogy csak 2 év. De szerintem ez azért van mert ugye mivan ha Rafa nem hozza azt amit elvárnak tőle. Meg ha addig találnak valami jó kis interes múltu edzőt akkor jön ő. Lehet 2 év múlva visszavonúl Capitano és edző lesz. :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

BandInter írta:Szerintem ez ilyen "vészmegoldás". Nekem is az tűnt fel először hogy csak 2 év. De szerintem ez azért van mert ugye mivan ha Rafa nem hozza azt amit elvárnak tőle. Meg ha addig találnak valami jó kis interes múltu edzőt akkor jön ő. Lehet 2 év múlva visszavonúl Capitano és edző lesz. :D

Azért Benítez elég nagy név, nem hiszem hogy vészmegoldás lenne :)
Mourinho is lépett hiába volt szerződése, úgy hogy szinte mindegy is.
Rermélem beválik a Rafa, nehéz dolga lesz.
Magasan a léc ;)
DSanton39

Komax írta:Érdekes hogy "csak" 2évre írt alá. :o

jobban járunk így, gyors eredmény kell tőle, nyilván ez a cél. a másik ha nem válik be, és Moratti kirúgja nem kell sokat fizetne :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

sorger=giallo írta:Szerintem Rafa nem rossz döntés.

Szerintem a legoptimálisabb.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Nem vagyok elájulva tőle.........de hát ez van!!! :|
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Jelenleg az elérhető edzők közül a legjobb választás, ezzel szerintem kár is vitázni :)
Persze vannak nála jobbak és eredményesebbek, de azok jelenleg elmozdíthatatlanok.
Majd kiderlül milyen lesz, de sok sikert Neki, a siker közös érdekünk ;) :)
Atosz

Jaja, hajrá Benítez, teljes a bizalom.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Egyértelmű a helyzet, ha egy kicsit belegondoltok, hogy miért csak 2 év. Kellett egy edző, aki nem kutyaütő, mert nem lehet az Intert sokáig vezető nélkül hagyni. Szóltak Beniteznek. Jó edző, sokat nyert, így bejöhet. Amennyiben mégsem, úgy lecseélik Koemanra. Azonban a szöv.kap csak július közepétől lehetett volna szabad, addig viszont nem várhattak. Így Erwin Koeman a jövő embere marad és, ha Rafa megbukik, akkor jön Ő. :D
Viccet félretéve. Örülök, hogy Benitez jön a csapathoz, nagyon jó edző. Érti a dolgát és szerintem erős csapatunk lesz a következő idényben is. Kuyt nem tudom, hogy sokaknak miért nem szimpatikus. Tipikusan az a kaliber, mint anno Simeone volt. Végig robotolja az egész meccset. Egy ilyen ember nemárt, ha van a csapatban még, ha csere is lenne. Tényleg kellenek olyan játékosok, akik a padról beállva el tudnak dönteni meccseket, át tudják lendíteni a csapatot a mélypontot. Ilyen lehetne Kuyt, Aquilani, vagy éppen Balotelli, ha egy kicsit megkomolyodna. Torres szerintem sem kell ide, csak ha Milito megy. A Cityből inkább Robinho, Tevez, Eboué hármasból lehetne csemegézni, de ezek a mondatok már egy másik topicba tartoznak.
Sok sikert Rafa!
Komax

Inter: José Mourinho 25 ezer eurós számlát hagyott maga mögött

Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága 25 ezer euró pénzbírságot szabott ki José Mourinhóra, valamint a portugál szakember korábbi klubjára, az Interre.

A portugál szakembert és a milánói együttest azért bírságolták meg, mert Mourinho azt mondta az AS Roma ellen megnyert Olasz Kupa-döntő után, hogy a fővárosiaknak jól jött volna a sikerért járó győzelem, hogy le tudják fizetni a Siena játékosait.

Mint ismeretes, az Inter a Siena elleni bajnokin harcolta ki a bajnoki cím megszerzését a Serie A utolsó fordulójában.

nso

Pontagyúak...
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Komax írta:Inter: José Mourinho 25 ezer eurós számlát hagyott maga mögött

Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága 25 ezer euró pénzbírságot szabott ki José Mourinhóra, valamint a portugál szakember korábbi klubjára, az Interre.

A portugál szakembert és a milánói együttest azért bírságolták meg, mert Mourinho azt mondta az AS Roma ellen megnyert Olasz Kupa-döntő után, hogy a fővárosiaknak jól jött volna a sikerért járó győzelem, hogy le tudják fizetni a Siena játékosait.

Mint ismeretes, az Inter a Siena elleni bajnokin harcolta ki a bajnoki cím megszerzését a Serie A utolsó fordulójában.

nso

Pontagyúak...

Ezek a nyilatkozatok nagyon hiányozni fognak. :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

szerintem nem rossz edző,sőt a legjobb jelenleg akit meglehetett szerezni.remélem Militot,Maicont nem engedi.engem nem érdekel a koruk,a haszon.ez a 2játékos nagyon sokat tett azért,hogy kapitányunk végre felemelhesse a bl kupát is.
a spanyol pedig remek edző,nem hinném,hogy vele gyengébbek leszünk.nyerjük meg a kupát,scudettot,oda vissza verjük a milán,juvet,bl-ben pedig jussonk el az elődöntőig és én elégedett is vagyok.persze emlékszem még a nyeretlen (hosszú) időszakunkra akkor is imádtam a csapatot,olykor betegesen szurkoltam :D de jó lenne ha jövőre is mi maradnánk az olasz első csapat.csak a második csillagot láthassam már a címer felett!!
Forza Inter!Forza Benitez!
Merda Torres!ide ne gyere
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Francesco írta:Egyértelmű a helyzet, ha egy kicsit belegondoltok, hogy miért csak 2 év. Kellett egy edző, aki nem kutyaütő, mert nem lehet az Intert sokáig vezető nélkül hagyni. Szóltak Beniteznek. Jó edző, sokat nyert, így bejöhet. Amennyiben mégsem, úgy lecseélik Koemanra. Azonban a szöv.kap csak július közepétől lehetett volna szabad, addig viszont nem várhattak. Így Erwin Koeman a jövő embere marad és, ha Rafa megbukik, akkor jön Ő. :D
Viccet félretéve. Örülök, hogy Benitez jön a csapathoz, nagyon jó edző. Érti a dolgát és szerintem erős csapatunk lesz a következő idényben is. Kuyt nem tudom, hogy sokaknak miért nem szimpatikus. Tipikusan az a kaliber, mint anno Simeone volt. Végig robotolja az egész meccset. Egy ilyen ember nemárt, ha van a csapatban még, ha csere is lenne. Tényleg kellenek olyan játékosok, akik a padról beállva el tudnak dönteni meccseket, át tudják lendíteni a csapatot a mélypontot. Ilyen lehetne Kuyt, Aquilani, vagy éppen Balotelli, ha egy kicsit megkomolyodna. Torres szerintem sem kell ide, csak ha Milito megy. A Cityből inkább Robinho, Tevez, Eboué hármasból lehetne csemegézni, de ezek a mondatok már egy másik topicba tartoznak.
Sok sikert Rafa!

Eboué még Arsenal játékos tudtommal.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Remélem Benitezben nem fog munkálkodni valamiféle gőg h:"most megmutatom h jobb vagyok mint José"(és csak azért sem fogja az ő általa kitalált formációt használni)és nem akar 1böl mást játszatni csapattal,José sem volt rest mikor belátta h az új játékrendszer nem megy használta Manciniét és szépen fokozatosan formálta át a csapatot
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Tommy írta:
Komax írta:Inter: José Mourinho 25 ezer eurós számlát hagyott maga mögött

nso

Pontagyúak...

Ezek a nyilatkozatok nagyon hiányozni fognak. :D

Hát nekem is... Bár nekem ez a nyilatkozat nem rémlik, de azt biztosan mondta, hogy a Siena elnökének akkor kellett volna jutalmat ajánlani a játékosainak, amikor még nem álltak biztos kiesésre, azzal talán jobban jártak volna.:)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Üdvözlet, Rafa, legyen sikeres a közös munka!

FORZA INTER!!!
DSanton39

Benítez megérkezett Milánóba:
Kép
Kép
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

A táskájában vajon Mascherano van?? :lol: :lol:
e.szabi

Egy kicsit meg van szeppenve. :P Kíváncsi vagyok, hogy fog vele bánni az olasz sajtó, és fordítva.
INMATE

Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy kit fog hozni a Liverpoolból. Nem akarok harmat gyenge lefutott játékosokat látni.
e.szabi

Legutóbb azt írták, hogy most igaz-e vagy sem, hogy Aquilani-t, és Lucas-t is szeretné magával hozni, a 2 játékos együtt 24 millió font vagy mennyi. Lucas-t még nem láttam játszani, szóval nem tudok róla mit mondani. Aquilani-t meg mindenki ismeri. :P
INMATE

Hát Lucas egy fiatal brazil védekező középpályás, szóval a keretbe illik a posztja alapján. Sokat eddig nem produkált szóval nem vagyok olyan nyugodt vele kapcsolatban. Aquilanival az a baj, hogy tavaly szinte végig sérült volt, na most kérdéses, hogy mennyire tudja formába hozni a bajnokságra, és hasznos tagja lehet e az együttesnek. De hát kérdéses, hogy ebből a két transzferből lesz e egyáltalán valami. Ha igen akkor Aquilani még oké, lehet benne valami remény. Lucast viszont erősen kétlem, hogy sokra vihetné, bár ki tudja sok minden megeshet.
DSanton39

KépKép
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

INMATE írta:Hát Lucas egy fiatal brazil védekező középpályás, szóval a keretbe illik a posztja alapján. Sokat eddig nem produkált szóval nem vagyok olyan nyugodt vele kapcsolatban. Aquilanival az a baj, hogy tavaly szinte végig sérült volt, na most kérdéses, hogy mennyire tudja formába hozni a bajnokságra, és hasznos tagja lehet e az együttesnek. De hát kérdéses, hogy ebből a két transzferből lesz e egyáltalán valami. Ha igen akkor Aquilani még oké, lehet benne valami remény. Lucast viszont erősen kétlem, hogy sokra vihetné, bár ki tudja sok minden megeshet.

Én már nem reagálok a pletykákra eleinte megtettem,felesleges.
Nagyrésze baromság,ahogy Aquilani és Lucas is.Mascherano még érthető mert ő fasza volt,de minek hurcolna magával az ember olyanokat akik ott sem müködtek.

Muntari helyett én azt szeretném,ha Krhin-t mostmár nem csak emléletben hanem gyakorlatban is felhoznák a nagykerethez.Szeretném,ha az utánpotlásra nagyobb hangsúlyt fektetnének,mert elnézve a németknél Badstuber-t vagy Müller-t,akik a BL-ben és most a VB is teljesen jók,nem elfogultságból de Santon és Balotelli is jobb náluk.Arról nem beszélve,hogy a BL-döntő elött találkozott a két ifif csapat az Inter ifi 2-0 nyert az a Bayern ifi ellen akikből feljöttek Badstuberek és Müllerek...
Ugyhogy fiatalokat a kezdőbe,Bonucci is jól bizonyítja,hogy remek munkát végeznek a primavera-nál.
Mindenképpen nagyobb hangsúlyt szeretnék erre a területre.

tavaly Muntari,Quaresma,Mancini,Arnautovic helyett símán elfért volna Krhin,Stevanovic,Destro,Donati vagy Obi.Mert kb 10 milla volt a fizujuk és semmit nem tettek hozzá a tavalyi szezonhoz,erre képes bármelyik fiatal is,ha meg jobbak akkor csak nyer a dolgon a csapat.
e.szabi

Most nézegetem a Primaveras csapatot, te ez a Denis Alibec kiköpött Gerrard, legalábbis fejre. :P
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

e.szabi írta:Most nézegetem a Primaveras csapatot, te ez a Denis Alibec kiköpött Gerrard, legalábbis fejre. :P

Úgy néz ki szakmailag az Inter-nél mennek a legjobban a dolgok,örülnék,ha az utápotlás kezelésben is követenedő példát mutatna a klub,mert olaszországban ez a kérdés valljuk be elég gyászos.
e.szabi

Egyet értek. Krhin-t meg Stevanovic-ot alapból felhoznám, aztán próbálgatni őket. Jó lenne ha Benitez is jobban hajlana az utánpótlásra, de a Liverpool-nál sem az volt a jellemző, hogy kinevelik maguknak a játékosokat. Krhin egyébként iszonyat teknikás is. Én még most gyorsan leigazolnám Bonucci-t, és akár Ranocchia-t is, és ugye Santon is itt van, ezzel pl. le lehetne fektetni az alapot a védelembe. Pár év múlva Is biztos nekünk lenne az egyik legjobb védelmünk a világon, ráadásul olaszok is. :D De nem értem, mert Bonucci-t már régen le igazolhattuk volna, így meg még a juve is versenyben van.
Mazzola

Olvasta-e valaki,hogy Benitezt milyen fizetéssel és egyéb juttatások mellett szerződtette a club? :?:
5 és 10 M€ között sokféle összegről volt szó az egyeztetések alkalmával.
Komax

Mazzola írta:Olvasta-e valaki,hogy Benitezt milyen fizetéssel és egyéb juttatások mellett szerződtette a club? :?:
5 és 10 M€ között sokféle összegről volt szó az egyeztetések alkalmával.
Engem az jobban érdekelne hogy mit mondott? Nincs valami magyar fordítás. Jó lenne a főoldalon erről egy hír.
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Mazzola

Benitezt már több mint egy hete hivatalosan is bemutatták. :roll:
Azóta viszont az ég világon semmit nem hallottam róla.Jó lenne ha végre megszólalna és vázolná az elképzeléseit a csapat jövőjével és a felkészülési időszak programjával kapccsolatban. Érdekelne: mi a véleménye az egyes játékosokról, kivel akar együtt dolgozni és kivel nem, illetve milyen új igazolásokat tervez ?
Vagy talán visszahúzott Szardiniára az asszonyhoz nyaralni? :lol:
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Ja jó lenne valamit hallani Benítez papa terveiről!! ;)
DSanton39

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/inter-benitezt-elso-sajtotajekoztatojan-paul-poliprol-is-megkerdeztek-2036820
Benítez, aki hozzátette, Angliában menedzser volt, ám Olaszországban vezetőedző lesz, így nem egyedül dönt majd az átigazolásokról. - még szerencse. :)
DSanton39

Kép
"és milyen jó' ... elkezdeni egy új kalandot veled... köszönet Rafael!"
Válasz küldése