A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
A'doma Zajcev Jr.
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
1 pontra az istenített Montellával küzdő Fiorentina. A reális célunk tényleg már csak a negyedik hely lehet, de az sem lesz egyszerű.
Már csak Jonathannak kell kikerülnie a kezdőből és akkor +1 ember lehet a pályán.
Már csak Jonathannak kell kikerülnie a kezdőből és akkor +1 ember lehet a pályán.
- Festa
A'doma Zajcev Jr. írta:1 pontra az istenített Montellával küzdő Fiorentina. A reális célunk tényleg már csak a negyedik hely lehet, de az sem lesz egyszerű.
Azért ha lassan is ,de csak megtörtént az Icardi-Milito csere a kezdőben.
Kuzmanovic alibizését sem kell mostanban élvezni.
Egyszer mondjuk ha Jonathan kapna egy-egy meccses eltiltást D'ambrosio is a kezdőbe verekedné magát.
Igazából,hogy 4. vagy 5.leszünk mindegy is a lényeg,hogy érjük el európai kupahelyek valamelyikét.
- Süti
Festa írta:Igazából,hogy 4. vagy 5.leszünk mindegy is a lényeg,hogy érjük el európai kupahelyek valamelyikét.
Kár hogy nem ikszelt le a Nápoly, így 11 pontra a 3. hely.
A Fiorentina-t illene beelőzni, és én számítok egy szokásos Roma szétesésre a szezon végén.
Örök optimista vagyok, a sok pesszimizmusom mellett idén.
- DSanton39
Festa írta:A'doma Zajcev Jr. írta:1 pontra az istenített Montellával küzdő Fiorentina. A reális célunk tényleg már csak a negyedik hely lehet, de az sem lesz egyszerű.
Egyszer mondjuk ha Jonathan kapna egy-egy meccses eltiltást D'ambrosio is a kezdőbe verekedné magát.
Igazából,hogy 4. vagy 5.leszünk mindegy is a lényeg,hogy érjük el európai kupahelyek valamelyikét.
azért még a Parma hátba csaphat minket
van egy elmaradt meccsük a Roma ellen, bármi lehet.
- zsizsi14
DSanton39 írta:Festa írta:A'doma Zajcev Jr. írta:1 pontra az istenített Montellával küzdő Fiorentina. A reális célunk tényleg már csak a negyedik hely lehet, de az sem lesz egyszerű.
azért még a Parma hátba csaphat minket![]()
van egy elmaradt meccsük a Roma ellen, bármi lehet.
A kupa miatt a 6. is indul EL-ben?
- Campione
Bár Brancától már megszabadultunk, de most kiderült egy újabb "kedves" húzás a múltjából. Gyarkolatilag eladta Materazzit a Villarealnak 2006-ban, annak ellenére, hogy ő nem akarta, csak a VB győzelem miatt visszakozott.
Teljes interjú Marcóval:
http://www.sempreinter.com/2014/03/12/m ... l-in-2006/
Teljes interjú Marcóval:
http://www.sempreinter.com/2014/03/12/m ... l-in-2006/
- Campione
Gazetta készített egy interjút Ausilioval. Ez az ember értelmes, beszélt pár dologról az Inter jelenével, jövőjével kapcsolatba.
Itt az angol változata: http://www.sempreinter.com/2014/03/11/a ... -with-you/
Pár dolgot kiemelnék:
- Hernanes ügyletbe szerette volna a Lazio belevonni M'bayét is, de mi inkább pénzzel kipótoltuk. Első alkalom, hogy nem kótyavetyéljük el egy ígéretünket.
- Rolando Mazzari javaslata volt, Branca és Ausilio és kétkedett. Mazzának lett igaza.
- Tényleg van fizetési sapka: idei évre 80 millió. (a treble idején 180 millió volt)
- A kölcsönben lévő fiatalok valószínűleg visszatérnek, számítunk is rájuk.
- Az idei év a 0. év, de nem arra, hogy fiatalokra építsük a csapatot, hanem hogy legyen egy kialakult taktika, egy stabil védekezés és fejlődés. Erre lehet építeni jövő évtől.
- Már nem is gyakorolják a fiúk a 11-es lövést
Itt az angol változata: http://www.sempreinter.com/2014/03/11/a ... -with-you/
Pár dolgot kiemelnék:
- Hernanes ügyletbe szerette volna a Lazio belevonni M'bayét is, de mi inkább pénzzel kipótoltuk. Első alkalom, hogy nem kótyavetyéljük el egy ígéretünket.
- Rolando Mazzari javaslata volt, Branca és Ausilio és kétkedett. Mazzának lett igaza.
- Tényleg van fizetési sapka: idei évre 80 millió. (a treble idején 180 millió volt)
- A kölcsönben lévő fiatalok valószínűleg visszatérnek, számítunk is rájuk.
- Az idei év a 0. év, de nem arra, hogy fiatalokra építsük a csapatot, hanem hogy legyen egy kialakult taktika, egy stabil védekezés és fejlődés. Erre lehet építeni jövő évtől.
- Már nem is gyakorolják a fiúk a 11-es lövést
- Stankov
Campione írta:Gazetta készített egy interjút Ausilioval. Ez az ember értelmes,
Nem tudom hogy ugyanarról a személyről beszélünk-e,de volt egy Ausilio aki a bl -döntő napján Götze és Lewa után érdeklödőtt.Londonba azóta is röhögnek a v.i.p.be
- Campione
Stankov írta:Campione írta:Gazetta készített egy interjút Ausilioval. Ez az ember értelmes,
Nem tudom hogy ugyanarról a személyről beszélünk-e,de volt egy Ausilio aki a bl -döntő napján Götze és Lewa után érdeklödőtt.Londonba azóta is röhögnek a v.i.p.be
Ugyanarról. Én is szkeptikus voltam vele "na ideiglenesen itt maradt pozícióba ez a buta majom, de majd nyáron ki lesz penderítve jól." Olvasd el az interjút, ehhez képest igen meglepetés. Még ha azt is veszem, hogy nem igaz semmi abból amit mond, akkor is értelmesen tud nyilatkozni.
- Stankov
hát nekem több helyütt sántít 1-2 dolog,már csak abból amit kiemeltél,de félre ne érts nem kötekedni akarok,csak számomra teljesen hiteltelenek a "fiatalok" és "kialakult taktika, egy stabil védekezés és fejlődés" szavak ettől az embertől.
Nyilatkozni ,na azt megtanult
Nyilatkozni ,na azt megtanult
- Stankov
Akkor gondolom most a Basel edzőjét kellene szerződtetni....
-
R9.
minden héten azt kell aki épp nyer
- Inter101
Ha nekem szántátok akkor:
A Salzburg edzőjét nem azért említettem mert nyert a csapata hanem azért mert jo focit játszik a csapat. Letámadnak, aggresszivek, fiatalok, persze nem tökéletes csapat hiszen nincs náluk klasszis játékos ezért sok helyzet kimarad, de amit játszanak az nekem tetszik annak ellenére hogy kiestek!
Ha én lennék a fönök az Internél akkor valami ilyesmit látnék szivesen!
A Salzburg edzőjét nem azért említettem mert nyert a csapata hanem azért mert jo focit játszik a csapat. Letámadnak, aggresszivek, fiatalok, persze nem tökéletes csapat hiszen nincs náluk klasszis játékos ezért sok helyzet kimarad, de amit játszanak az nekem tetszik annak ellenére hogy kiestek!
- vaskalap
Szívesen néztem a Salzburg meccseit, ugyan tényleg nincs klasszis játékosuk,de öröm volt látni a játékukat. Üde szinfolt volt a csapat.Inter101 írta:Ha nekem szántátok akkor:
- Komax
Moratti csak egyszer adott volna 1 ilyen interjút 18 év alatt.
Erick Thohir a GdS-nek:Szomorú vagyok a vereség miatt.Nem érdemeltük meg,de most már az a legfontosabb,hogy minél hamarabb túl tegyük magunkat ezen és a következő mérkőzésen már győztesen hagyjuk el a játék teret.
Nagyon fontos lenne a pontok a gyűjtése.
Jelenleg az Inter a legfontosabb számomra hiszen egy új projekt alapjai tesszük le.Ebben a hónapban mennem kellett volna a DC Unitedhez is,de kértem a halasztást az ottani ügyekben mivel pont a milánói utazásommal egy időpontban lett volna az az út is.
Nagyon fontos tárgyalásaim lesznek a bankokkal és a klub többi vezetőivel azzal kapcsolatban mi is lenne a legjobb számunkra.Sok szempontot kell tanulmányozni és értékelni.
Soha nem érzem úgy,hogy én vagyok a főnök és egyedül kell irányítanom a klubot,hiszen vannak társaim akik szintén nagyon fontos tagjai az Internek,nélkülük nem menne ilyen zökkenő mentesen.Moratti támogat engem száz százalékig és hetente 3x tájékoztatom mindenről.Eleinte éreztem a nyomást,de hozzá szoktam,hogy a szurkolók a változásokat akarják.A kapkodásnak nincs értelme ezért meg kell gondolni ,hogy mit is cselekszünk.
Williamson segítségével folyamatosan képben vagyunk a pénzügyi helyzetünkel,kiváló szakember ezért is kértem,hogy költözzön Milánóba.
Emelett az emberi erőforrások és a jogi ügyekben is jártas,sokat köszönhetek neki már hiszen Washingtonban is nagy szerepe volt az ottani változásokban,én jelenleg nagyon elégedett a munkájával.
Mazzarri egy tapasztalt edző aki kemélnyen dolgozik a sikerekért.Mikor utóljára Milánóban voltam elmondtam neki mennyire fontos a jó eredmény elérése és a következő szon tervein is el kell,hogy gondolkodjunk.
Egy olyan évben vagyunk ahol fontos a csapat gerincének felépítése,eddig bizonyos szempontból jól haladunk,kicsit több lehetőséget várok a fiataloktól.
Auselio feladata az,hogy a felderített játékosokat próbálja meggyőzni arról,hogy az Interben játszanak,legyen ez az első csapat vagy akár a Primavera csapatok.Ha segítség kell neki azt jelezze,én nem fogom mindig kérdezgetni.
A Guarin - Vucinic cseréről az elején nem értesültem,mikor tudomást szereztem róla már folytak a tárgyalások.Elképzelhető,hogy rövid távon jól jártunk volna,de nekünk hosszútávon kell gondolkodni.Felhívtam a Juventus elnökét és jeleztem neki,hogy én nem írok alá semmit.Az,hogy az orvosi vizsgálatok már meg voltak nem jelent semmit.Andrea Agnelli bocsánatot kért tőlem azért mert velem nem is vették fel a kapcsolatot.
Vidic leigazolása sokat jelent a számunkra,a rutinja hasznos lehet,különösen a fitalbb játékosok számára.
A szurkolók óhaját is figyelemmel kell tartanunk mivel ők azok akik igazából éltetik a csapatot.Tudom,hogy Vidic leigazolása nem mindenkinek tetszett a kora miatt,de meg kell érteniük nekik is,hogy kellenek az ilyen játékosok.
Sagna leigazolása csak rajta múlik,de nem akarok semmi olyat mondani ami félre érthető lenne,ha megtörténik az aláírás akkor személyesen fogom tudatni mindenkivel csak úgy mint Palacio szerződés hoszabbítását.
Nyilvánvalónak tűnik, hogy szükség lesz egy csatárra,egy középpályásra és egy szélsőre.Törekedünk kell,hogy elérjük a célunkat.
Az,hogy feltétlenül el kell adni valakit a nyáron azért,hogy tudjunk igazolni az tévhit,de valószínűleg lesznek távozóink is,ez természetes.
Próbálkozni fogunk kölcsön vétellel is,de ha nem megy akkor megvenni.
Műszaki, gazdasági és marketing szempontokat is figyelembe kell venni az igazolások kapcsán,ezek fontos szempontok.
A következő szezonban az átlag életkor 26,5 év lehet,és maximum 4 játékost szeretnék megtartani akik 30 éven felül vannak.Ebből kettő már meg van Palacio és Vidic személyében.Egyenlőre ezek a tervek,aztán majd meglátjuk,hogy hogy alakulunk.
Eto'o nem ismer engem, és ezért helyes , hogy pont Morattival beszélt,de úgy gondolom egy fiatalabb csatár kell aki átmenetet adhat Icardi és Palacio között.Dzeko ,Torres vagy Morata az egyik a miénk lesz.
Május végén Zanetti,Auselio,Fassone és én leülünk és megtárgyaljuk Zanetti szerepét a klub vezetésen belül.De addig szeretném ha még pályára lépne.
Azt szeretném ha a bajnokságban olyan helyen végeznék,hogy az Európa Ligában eltudjunk indulni.Nagyon fontos lenne hiszen így könnyebb az igzolás is és fontos lenne a nemzetközi szereplés.Több nagy nevű klub is része ennek a sorozatnak is,nem maradhatunk le tőlük nem csak gazdasági szempontok miatt hanem a presztízs is szerepet játszik,meg kell védeni a klub hírnevét.Nyilván a BL lenne erre a legalklmasabb,de ahogy korábban mondtam az építkezés lassan megy,2-3 éves tervben gondolkodunk.Számunkra most az EL is nagy előre lépés lenne.
Facebook/Fc Internazionale Hungary
Erick Thohir a GdS-nek:Szomorú vagyok a vereség miatt.Nem érdemeltük meg,de most már az a legfontosabb,hogy minél hamarabb túl tegyük magunkat ezen és a következő mérkőzésen már győztesen hagyjuk el a játék teret.
Nagyon fontos lenne a pontok a gyűjtése.
Jelenleg az Inter a legfontosabb számomra hiszen egy új projekt alapjai tesszük le.Ebben a hónapban mennem kellett volna a DC Unitedhez is,de kértem a halasztást az ottani ügyekben mivel pont a milánói utazásommal egy időpontban lett volna az az út is.
Nagyon fontos tárgyalásaim lesznek a bankokkal és a klub többi vezetőivel azzal kapcsolatban mi is lenne a legjobb számunkra.Sok szempontot kell tanulmányozni és értékelni.
Soha nem érzem úgy,hogy én vagyok a főnök és egyedül kell irányítanom a klubot,hiszen vannak társaim akik szintén nagyon fontos tagjai az Internek,nélkülük nem menne ilyen zökkenő mentesen.Moratti támogat engem száz százalékig és hetente 3x tájékoztatom mindenről.Eleinte éreztem a nyomást,de hozzá szoktam,hogy a szurkolók a változásokat akarják.A kapkodásnak nincs értelme ezért meg kell gondolni ,hogy mit is cselekszünk.
Williamson segítségével folyamatosan képben vagyunk a pénzügyi helyzetünkel,kiváló szakember ezért is kértem,hogy költözzön Milánóba.
Emelett az emberi erőforrások és a jogi ügyekben is jártas,sokat köszönhetek neki már hiszen Washingtonban is nagy szerepe volt az ottani változásokban,én jelenleg nagyon elégedett a munkájával.
Mazzarri egy tapasztalt edző aki kemélnyen dolgozik a sikerekért.Mikor utóljára Milánóban voltam elmondtam neki mennyire fontos a jó eredmény elérése és a következő szon tervein is el kell,hogy gondolkodjunk.
Egy olyan évben vagyunk ahol fontos a csapat gerincének felépítése,eddig bizonyos szempontból jól haladunk,kicsit több lehetőséget várok a fiataloktól.
Auselio feladata az,hogy a felderített játékosokat próbálja meggyőzni arról,hogy az Interben játszanak,legyen ez az első csapat vagy akár a Primavera csapatok.Ha segítség kell neki azt jelezze,én nem fogom mindig kérdezgetni.
A Guarin - Vucinic cseréről az elején nem értesültem,mikor tudomást szereztem róla már folytak a tárgyalások.Elképzelhető,hogy rövid távon jól jártunk volna,de nekünk hosszútávon kell gondolkodni.Felhívtam a Juventus elnökét és jeleztem neki,hogy én nem írok alá semmit.Az,hogy az orvosi vizsgálatok már meg voltak nem jelent semmit.Andrea Agnelli bocsánatot kért tőlem azért mert velem nem is vették fel a kapcsolatot.
Vidic leigazolása sokat jelent a számunkra,a rutinja hasznos lehet,különösen a fitalbb játékosok számára.
A szurkolók óhaját is figyelemmel kell tartanunk mivel ők azok akik igazából éltetik a csapatot.Tudom,hogy Vidic leigazolása nem mindenkinek tetszett a kora miatt,de meg kell érteniük nekik is,hogy kellenek az ilyen játékosok.
Sagna leigazolása csak rajta múlik,de nem akarok semmi olyat mondani ami félre érthető lenne,ha megtörténik az aláírás akkor személyesen fogom tudatni mindenkivel csak úgy mint Palacio szerződés hoszabbítását.
Nyilvánvalónak tűnik, hogy szükség lesz egy csatárra,egy középpályásra és egy szélsőre.Törekedünk kell,hogy elérjük a célunkat.
Az,hogy feltétlenül el kell adni valakit a nyáron azért,hogy tudjunk igazolni az tévhit,de valószínűleg lesznek távozóink is,ez természetes.
Próbálkozni fogunk kölcsön vétellel is,de ha nem megy akkor megvenni.
Műszaki, gazdasági és marketing szempontokat is figyelembe kell venni az igazolások kapcsán,ezek fontos szempontok.
A következő szezonban az átlag életkor 26,5 év lehet,és maximum 4 játékost szeretnék megtartani akik 30 éven felül vannak.Ebből kettő már meg van Palacio és Vidic személyében.Egyenlőre ezek a tervek,aztán majd meglátjuk,hogy hogy alakulunk.
Eto'o nem ismer engem, és ezért helyes , hogy pont Morattival beszélt,de úgy gondolom egy fiatalabb csatár kell aki átmenetet adhat Icardi és Palacio között.Dzeko ,Torres vagy Morata az egyik a miénk lesz.
Május végén Zanetti,Auselio,Fassone és én leülünk és megtárgyaljuk Zanetti szerepét a klub vezetésen belül.De addig szeretném ha még pályára lépne.
Azt szeretném ha a bajnokságban olyan helyen végeznék,hogy az Európa Ligában eltudjunk indulni.Nagyon fontos lenne hiszen így könnyebb az igzolás is és fontos lenne a nemzetközi szereplés.Több nagy nevű klub is része ennek a sorozatnak is,nem maradhatunk le tőlük nem csak gazdasági szempontok miatt hanem a presztízs is szerepet játszik,meg kell védeni a klub hírnevét.Nyilván a BL lenne erre a legalklmasabb,de ahogy korábban mondtam az építkezés lassan megy,2-3 éves tervben gondolkodunk.Számunkra most az EL is nagy előre lépés lenne.
Facebook/Fc Internazionale Hungary
-
A'doma Zajcev Jr.
Régebben volt szó Guardioláról és sokan lehurrogták, hogy azzal a Barcával könnyű volt nyerni és csak egy csapatos edző. Most kiderült, hogy képes egy nagyon magas minőséget képviselni egy teljesen idegen országban.
Győzteseket tudott újra motiválni. Nekünk is ilyen edzőre lett volna szükségünk annak idején.
Győzteseket tudott újra motiválni. Nekünk is ilyen edzőre lett volna szükségünk annak idején.
-
R9.
hagyjad mar, megkapta maga ala a vilag legjobb csapatat 
- Süti
R9. írta:hagyjad mar, megkapta maga ala a vilag legjobb csapatat
Ezt José is elmondhatja magáról, de Guardiola tényleg nagy tettet vitt véghez a Bayern-nel, és még nincs vége szerintem.
Szerintem címvédés lesz először a BL történetében.
- hvmetal
Se a Chelsea,se a Real,se az Inter nem volt ennyire jó,mint a tavalyi Bayern,sőt !
Szerintem tavaly erősebbek voltak,és nem hiszem,hogy idén újra BL-t nyernének.
Arsenal elleni első meccs, a tizenegyesig...
Nálam jelenleg Ancelotti a legjobb. Eredményes és kurva szép focira képes. Azért a régi Milánnál nem sok csapatot láttam szebben játszani. A mostani Real sem gyenge.
José mióta elment tőlünk,mintha nem lenne már teljesen az a bizonyos "Speciel one".
Neki itt lenne a helye. Nekünk szinte sose volt szép a focink igazán,viszont a "szív".
Valaki írta,hogy nem hiányzunk Európának. Hát ja,érthető,átvette a helyünket az Atletico. Jelenlegi Inter-nek sem hiányzik Európa
Szerintem tavaly erősebbek voltak,és nem hiszem,hogy idén újra BL-t nyernének.
Arsenal elleni első meccs, a tizenegyesig...
Nálam jelenleg Ancelotti a legjobb. Eredményes és kurva szép focira képes. Azért a régi Milánnál nem sok csapatot láttam szebben játszani. A mostani Real sem gyenge.
José mióta elment tőlünk,mintha nem lenne már teljesen az a bizonyos "Speciel one".
Neki itt lenne a helye. Nekünk szinte sose volt szép a focink igazán,viszont a "szív".
Valaki írta,hogy nem hiányzunk Európának. Hát ja,érthető,átvette a helyünket az Atletico. Jelenlegi Inter-nek sem hiányzik Európa
-
A'doma Zajcev Jr.
Nekem a mostani Mou egyáltalán nem szimpatikus. Madridban bukott, most is kinéz neki egy hasonló. Pedig ott pénz van dögivel.
-
R9.
A'doma Zajcev Jr. írta:Nekem a mostani Mou egyáltalán nem szimpatikus. Madridban bukott, most is kinéz neki egy hasonló. Pedig ott pénz van dögivel.
idén se bl se PL sztem
hátha abra kibassza
- hvmetal
Remélem a Pool megszopatja mindkettőt
Pellegrini állása sem biztos,hogy nem nyerik meg a PL-t.
Azt majd úgyis kiderül,hogy egy Inter szurkolónak érdemes e reménykednie ekkora nevekben,vagy az már a múlt.
Pellegrini állása sem biztos,hogy nem nyerik meg a PL-t.
Azt majd úgyis kiderül,hogy egy Inter szurkolónak érdemes e reménykednie ekkora nevekben,vagy az már a múlt.
- tomika431
Szerintem Mazza kap még egy újabb esélyt ha nyáron jönnek az említett nevek és ha velük is döcögni fog a csapat akkor Thoir meneszti.Thoir kiváncsi arra hogy ha érkeznek nagy nevek Mazza képes-e valóban kihozni eredményt a csapatból,ha nem akkor meneszti.
- Dris
na elindultak a találgatások, hogy ki jöhet Mazzarri után.
ezek szerint elég rosszul áll a szénája.
Frank de Boer ugye nagy sláger, de ma írták Mihajlovicot és Leonardot is.
Leonardo érdekes lenne. Legutóbb beugróként nem volt rossz, de az rejtély, hogy mit tudna ha lenne ideje igazolni felkészülni stb...
ezek szerint elég rosszul áll a szénája.
Frank de Boer ugye nagy sláger, de ma írták Mihajlovicot és Leonardot is.
Leonardo érdekes lenne. Legutóbb beugróként nem volt rossz, de az rejtély, hogy mit tudna ha lenne ideje igazolni felkészülni stb...
- Cupi
Ne már megint ilyen Mihajlovic kaliberű edzőt...most komolyan nem lehetne egy európai szinten is tapasztalt rutinos edzőt szerezni?
Leonardo meg jöjjön sportigazatónak és igazoljon jó játékosokat.
Leonardo meg jöjjön sportigazatónak és igazoljon jó játékosokat.
- Dan-i-nter
Mihajovic arra jó, hogy bent tartson egy kicsapatot/egy középcsapatot felső házba vigyen. Remélem nálunk nem ez a prioritás, de ezek amúgy is csak újságírói spekulációk valószínűleg. Leonardo volt a legjobb edzőnk Mou után (azt a 2 bizonyos meccset leszámítva), de ez főleg a motivátor szerepének volt betudható, nem a szaktudásának. Emellett már többször is lenyilatkozta, hogy nem szeretne edzősködni többé. Sportigazgatónak természetesen jöhet. 
Frank de Boer olyan edző, akit szerintem mindenki szívesen látna itt, vele bármikor kiegyeznék. De ezek egyenlőre tényleg találgatások, csak remélni tudom, hogy van alapja olyan szempontból, hogy Thohir esetleg valóban kacsingat más edzők felé Mazza helyett.
Frank de Boer olyan edző, akit szerintem mindenki szívesen látna itt, vele bármikor kiegyeznék. De ezek egyenlőre tényleg találgatások, csak remélni tudom, hogy van alapja olyan szempontból, hogy Thohir esetleg valóban kacsingat más edzők felé Mazza helyett.
- Festa
Dan-i-nter írta:Mihajovic arra jó, hogy bent tartson egy kicsapatot/egy középcsapatot felső házba vigyen. Remélem nálunk nem ez a prioritás, de ezek amúgy is csak újságírói spekulációk valószínűleg. Leonardo volt a legjobb edzőnk Mou után (azt a 2 bizonyos meccset leszámítva), de ez főleg a motivátor szerepének volt betudható, nem a szaktudásának. Emellett már többször is lenyilatkozta, hogy nem szeretne edzősködni többé. Sportigazgatónak természetesen jöhet.
Frank de Boer aki két éve edző és semmi köze a Serie A-hoz.Semmi garancia nincs arra,hogy nálunk is sikeres lenne.
- Dan-i-nter
Mazzarri tizenhány éve van a Calcioban? Mégis sz*r. A legnagyobb sikere egy olasz kupa volt egy olyan Napolival, ahol Cavani, Lavezzi, Hamsik, a liga legjobb akkori szélsője Maggio...stb nevek voltak. Frank de Boer egy modern edző, nem egy begyöpösödött kretén. A labdarúgás folyton fejlődik, és vannak olyanok, akik láthatóan nem tudnak ezzel együtt haladni.
Nézd meg Rudi Garciát. Újonc a Serie A-ban, mégis a 2. helyen áll csapatával, szép focit játszva, pedig az a keret se lett túl tuningolva nyáron, simán lefocizva minket Mazzával. Ennyit számít, hogy ki, hány éve van a ligában. Egy jó edző az jó edző országtól függetlenül, max. annyit számít, hogy milyen gyorsan adaptálja az új légkört, focikultúrát.
Nézd meg Rudi Garciát. Újonc a Serie A-ban, mégis a 2. helyen áll csapatával, szép focit játszva, pedig az a keret se lett túl tuningolva nyáron, simán lefocizva minket Mazzával. Ennyit számít, hogy ki, hány éve van a ligában. Egy jó edző az jó edző országtól függetlenül, max. annyit számít, hogy milyen gyorsan adaptálja az új légkört, focikultúrát.
- Dris
Festa írta:Dan-i-nter írta:Mihajovic arra jó, hogy bent tartson egy kicsapatot/egy középcsapatot felső házba vigyen. Remélem nálunk nem ez a prioritás, de ezek amúgy is csak újságírói spekulációk valószínűleg. Leonardo volt a legjobb edzőnk Mou után (azt a 2 bizonyos meccset leszámítva), de ez főleg a motivátor szerepének volt betudható, nem a szaktudásának. Emellett már többször is lenyilatkozta, hogy nem szeretne edzősködni többé. Sportigazgatónak természetesen jöhet.
Frank de Boer aki két éve edző és semmi köze a Serie A-hoz.Semmi garancia nincs arra,hogy nálunk is sikeres lenne.
Frank de Boer 4 éve edző (ezalatt háromszor nyert bajnokságot, most halad a negyedik felé), előtte 2-3 évig volt másodedző.
én nem azt mondom, hogy ö legyen az edző de semmire sincs garancia a fociban.
arra van garancia hogy Mazzarrival jobb lesz jövőre?!
vagy minden szurkolónak fizet egy sört, ha jövőre is ezt a katasztrófa futballt fogjuk látni?!
- Festa
Dan-i-nter írta:Mazzarri tizenhány éve van a Calcioban? Mégis sz*r. A legnagyobb sikere egy olasz kupa volt egy olyan Napolival, ahol Cavani, Lavezzi, Hamsik, a liga legjobb akkori szélsője Maggio...stb nevek voltak. Frank de Boer egy modern edző, nem egy begyöpösödött kretén. A labdarúgás folyton fejlődik, és vannak olyanok, akik láthatóan nem tudnak ezzel együtt haladni.
Tök jó példa Rudi Garcia mert vele is komoly kockázatot vállaltak és láthatjuk,hogy bejött.
Most csal dobálodzunk a nevekkel és senkit nem zavar,hogy Mourinho után miért bukott meg az összes edző.
Mazzari eredményes volt korábban a Nápollyal,Benítez most eredményes a Napolival.
Olyan edző kéne aki nálunk sikeres nem más csapatnál.Tehát ha nem a top kategória érkezik Mourinho,Hiddink,Simeone.
Akkor nagyon sok tényező van ami befolyásolhatja azt,hogy sikeres lesz-e egy edző az Internél
- Dan-i-nter
Festa írta:Most csal dobálodzunk a nevekkel és senkit nem zavar,hogy Mourinho után miért bukott meg az összes edző.
Legfőképpen Moratti, "mindig csak a mostani év számít" féle gondolkodás miatt. Rossz döntések, hibás gondolkodásmód, kapkodás a kulcskérdésekben.
Most ez Thohir-ral változhat, épp ezért lenne jó, ha ő is realizálná, Mazzarrival nem lehet hosszútávra számolni.
Mazzarri egy liga top3-as kerettel volt "sikeres", Benitez a ligaszinten top2-es kerettel, leghosszabb kispaddal "eredményes" (nem azt mondom a BL-ben bennük volt a legtöbb potenciál, de azért ebben a bajnokságban ennél azért kicsit effektívebb is lehetne azzal, amivel ő dolgozhat.
Világklasszis edző érkezésére várhatunk, arra se pénzünk, se presztízsünk jelenleg, ezért is lenne jó egy másik megoldás, azaz egy kisebb, de minőségi név a padon. Simeone 2-3 évvel ezelőtt ilyen lett volna, mára már ő is kinőtt minket.
Én úgy vagyok vele, hogy egy olyan edző kell ide, aki tudja mit akar játszatni a csapatával, nem felrak egy formációt, amihez a keret alkalmatlan, és ezzel úgy érzi, ő mindent el is intézett.
- Festa
Dan-i-nter írta:Festa írta:Most csal dobálodzunk a nevekkel és senkit nem zavar,hogy Mourinho után miért bukott meg az összes edző.
Legfőképpen Moratti, "mindig csak a mostani év számít" féle gondolkodás miatt. Rossz döntések, hibás gondolkodásmód, kapkodás a kulcskérdésekben.
Most ez Thohir-ral változhat, épp ezért lenne jó, ha ő is realizálná, Mazzarrival nem lehet hosszútávra számolni.
Mazzarri egy liga top3-as kerettel volt "sikeres", Benitez a ligaszinten top2-es kerettel, leghosszabb kispaddal "eredményes" (nem azt mondom a BL-ben bennük volt a legtöbb potenciál, de azért ebben a bajnokságban ennél azért kicsit effektívebb is lehetne azzal, amivel ő dolgozhat.
Világklasszis edző érkezésére várhatunk, arra se pénzünk, se presztízsünk jelenleg, ezért is lenne jó egy másik megoldás, azaz egy kisebb, de minőségi név a padon. Simeone 2-3 évvel ezelőtt ilyen lett volna, mára már ő is kinőtt minket.
Én úgy vagyok vele, hogy egy olyan edző kell ide, aki tudja mit akar játszatni a csapatával, nem felrak egy formációt, amihez a keret alkalmatlan, és ezzel úgy érzi, ő mindent el is intézett.
Akkor lehet ugyanarról beszélünk.Ha érkeznek sztárok, akkor maradhat Mazzzari.Amennyiben Thohir nem akar invesztálni a csapatba akkor meg lehet olyan edző is akinek kevesebbett kell fizetni.
- Dan-i-nter
Festa írta:
Akkor lehet ugyanarról beszélünk.Ha érkeznek sztárok, akkor maradhat Mazzzari.Amennyiben Thohir nem akar invesztálni a csapatba akkor meg lehet olyan edző is akinek kevesebbett kell fizetni.
Te kicsit túlságosan a végleteket nézed. Nem sztárok kellenek, hanem 3-4 olyan játékos, mint pl. Hernanes, tehát nem top kategória, de jó képességű játékos. Ehhez nem kell 100 millójával pumpálni a pénzt a csapatba. 50-60 millióból is lehet a jelenlegi keretünket olyan szintre felhozni, hogy a BL-ért versenyezzünk. De egy normális edzővel. Aki kreatív, bele tud nyúlni a meccsekbe értelmesen, és el tudja fogadni, hogy nem tévedhetetlen. Én ezt látom a helyes útnak, a középutat, nem azt, hogy vagy 100 milliók/vagy semmi, és maradjon minden sz*r.
Ehhez persze megfelelő vezetői stábra van szükség mindenek előtt, lásd ismét példának felhozva: Roma.
Egyébként Rudi Garcia sem volt akkora lutri, a Lille-lel 4 év alatt 2 volt dobogós, egyszer bajnok és kupagyőztes, 2-szer választották az év edzőjének, többek között előző szezonjában. Az ottani stáb mérlegelt, és nem azt a döntést hozta meg, amit mondjuk Moratti tett volna a helyükben nagy valószínűséggel (Allegri).
Mondom, nem ragaszkodom a holland szakemberhez. Szerintem min. 2-3 másik nevet tudna bárki sorolni, akit szívesen látnánk a kispadunkon, mellette főleg az is szól, hogy a fiatalokkal is tud eredményes lenni.
- Stankov
Egy "küföldi" edző szerintem mindig lutri a calcioba,de lehet pont ez kell nekünk/olasz labdarúgásnak egy más játék szemlélet
- realevil
Stankov írta:Egy "küföldi" edző szerintem mindig lutri a calcioba,de lehet pont ez kell nekünk/olasz labdarúgásnak egy más játék szemlélet
3 vedovel az se mukodne nalunk
- Cupi
Festa írta:Frank de Boer aki két éve edző és semmi köze a Serie A-hoz.Semmi garancia nincs arra,hogy nálunk is sikeres lenne.
Nekünk pont olyan edző kéne akinek semmi köze a Serie A-hoz, de jó edző...hozna némi fényt meg kreativitást, modern felfogást...nem az ilyen 20éveazolaszfocibanavagyok arcok.
- hvmetal
akkor hozza vissza Mancini-t . komolyan már megváltóként várnám,pedig Ő sem egy Ancelotti,Capello.
- matrix23
Vissza gondolva Laurent Blanc-t kellett volna elhozni amikor még szabad volt. Meg van az Inter kötődés, Bordeaux-ban jó eredményei voltak és most is jó a PSG-ben. De Párizsból egy ideig nem fog elmenni, ha így folytatja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matrix23 2014.04.02. 18:52-kor.
- Baggio85
Én attól félek, hogy Thohirnak továbbra is a háttérből súgnak. Szerintem ő szakmailag nem nagyon ért ehhez az egészhez. Ha azt látja, hogy a szurkolók elégedetlenek akkor Ő is az. Ha azt látja, hogy egy játékost a szurkolók "szeretnek", akkor ő is szereti (Lásd Guarin esete - egyébként a legnagyobb vicc az egészben, hogy egy ilyen Guarin távozása miatt akkora felháborodás alakult ki. Vucinic cipőjét nem vihetné, na mind1...).
Amíg nem jön valaki, aki futballszakmailag tényleg ért hozzá, addig csak ilyen ad hoc döntéseket lehet várni, ami meg, ahogy esik úgy puffan.
Amíg nem jön valaki, aki futballszakmailag tényleg ért hozzá, addig csak ilyen ad hoc döntéseket lehet várni, ami meg, ahogy esik úgy puffan.
- vaskalap
Nem akarom az'én megmondtam' kezdetü mondatot leirni, de amikor ö is képben volt, én nagyon szerettem volna, ha idejön. Az más kérdés, hogy ebböl a keretböl mire lett volna képes,minden esetre a mostani helyzetnél jobbak lennénk, az tuti!matrix23 írta:Vissza gondolva Laurent Blanc-t kellett volna elhozni amikor még szabad volt. Meg van az Inter kötődés, Bordeaux-ban jó eredményei voltak és most is jó a PSG-ben. De Párizsból egy ideig nem fog elmenni, ha így folytatja.
- psn
Blanc, Simeone, De Boer, R. Schmidt.. Valami hasonló nevekben kéne gondolkodni. Most már ide hozták az összes idiótát tényleg, nem hiszem, hogy sokkal szarabbat tudnának lépni. Személy szerint legjobban Schmidtnek örülnék ! Az egész Salzburg kerete ér 40-50 misit, de meg lehet nézni mit játszanak.. Eszméletlenül összerakta őket, az átlag életkor pedig 24 körül van !
- Stankov
psn írta:Schmidtnek örülnék ! Az egész Salzburg kerete ér 40-50 misit, de meg lehet nézni mit játszanak.. Eszméletlenül összerakta őket, az átlag életkor pedig 24 körül van !
Na jó csak ott volt rá 3 éve itt kb 3 hónapja lenne az első "takarodj"-ozásig,arról nem is beszélve h ez a Salzburg kb 3-4*es költségvetéssel dolgozik mint a többi osztrák csapat,így mivel annyival jobb játékosaik vannak bőven van lehetőség a kísérletezésre.
Lucescu neve biztos mond még valamit,szépet bukott nálunk aztán egy hasonló körülmények között mint a Salzburg
(Shaktar) felépített egy nagyon komoly kis csapatot.
Ha már ennyire németet akartok legyen inkább Klopp szerintem tele van már a töke a bayernel
- Festa
Stankov írta:psn írta:Schmidtnek örülnék ! Az egész Salzburg kerete ér 40-50 misit, de meg lehet nézni mit játszanak.. Eszméletlenül összerakta őket, az átlag életkor pedig 24 körül van !
Na jó csak ott volt rá 3 éve itt kb 3 hónapja lenne az első "takarodj"-ozásig,arról nem is beszélve h ez a Salzburg kb 3-4*es költségvetéssel dolgozik mint a többi osztrák csapat,így mivel annyival jobb játékosaik vannak bőven van lehetőség a kísérletezésre.
Lucescu neve biztos mond még valamit,szépet bukott nálunk aztán egy hasonló körülmények között mint a Salzburg
(Shaktar) felépített egy nagyon komoly kis csapatot.
Ha már ennyire németet akartok legyen inkább Klopp szerintem tele van már a töke a bayernel
Klopp nem rossz.de ott is volt ideje építkezni.
Végre valaki látja,hogy nagyon sok edző nem bírná el azt a nyomást amit az Inter kispaján el kell viselni.
Mazzari is nehezen viseli pedig a Napolival a juve első szám riválisa volt.
Ismerjük el,hogy nálunk most szarból kéne várat építeni nem téglából meg kőből.
Erre kevesen képesek.Talán egy Simeone jobb lenne meg elhinném neki,hogy kibírja a nyomást,de máshol sikeres top edzők(Benitezt ide sorolom )buktak meg már itt.
Szóval bármennyire is nem tetszenek az elmúlt időszak eredményei akkor sem vagyok azon a véleményen,hogy mindegy kijön csak Mazzari menjen.
Meggyőzödésem,hogy egy Prandelli vagy Spaletti kb uganyúgy sülne be itt.
- tomika431
Itt nálunk nem mindig az edző a hibás.A szurkolóktól több türelmet ahogy a vezetéstől is és bizalmat az edző felé.Nem lehet 2-3 hónap alatt egy élcsapatot felépiteni ezt megkell érteni a szurkolóknak és a vezetőségnek.Az baj hogy itt az eredményeknek gyorsan kell jönniük,nincs türelem,kitartás és ez baj és csak a kapkodás megyen mind az edzőtől mind a vezetőségtől...
- realevil
tomika431 írta:Itt nálunk nem mindig az edző a hibás.A szurkolóktól több türelmet ahogy a vezetéstől is és bizalmat az edző felé.Nem lehet 2-3 hónap alatt egy élcsapatot felépiteni ezt megkell érteni a szurkolóknak és a vezetőségnek.Az baj hogy itt az eredményeknek gyorsan kell jönniük,nincs türelem,kitartás és ez baj és csak a kapkodás megyen mind az edzőtől mind a vezetőségtől...
4éve ez megy, persze, hogy elfogyott a turelem.
-
Dirtylt
tomika431 írta:Itt nálunk nem mindig az edző a hibás.A szurkolóktól több türelmet ahogy a vezetéstől is és bizalmat az edző felé.Nem lehet 2-3 hónap alatt egy élcsapatot felépiteni ezt megkell érteni a szurkolóknak és a vezetőségnek.Az baj hogy itt az eredményeknek gyorsan kell jönniük,nincs türelem,kitartás és ez baj és csak a kapkodás megyen mind az edzőtől mind a vezetőségtől...
Az Inter szurkolóknak igenis van türelme. Nem is kevés, ha az elmúlt 15 évet nézzük. Sokaknak, mint nekem is abból van elege, hogy az edzőink egyszerűen nem tudnak korszerű futballt játszatni. A Salzburg szélső védője nem olyan jó sem gyorsaságban, sem szerelési képességben, mint Nagatomo vagy Johny, viszont tudja, hogy hova kell mennie a labdáért, és hova kell passzolnia. (Nálam ez a taktika!) Mivel az edzője látja rajta, hogy nem fog végigszlalomozni a pályán, mint Bale, ezért nem is kéri tőle. Ugyanúgy egy értelmes edző valószínűleg megkérné Guarínt, hogy legyen szíves nem lövöldözni, mert úgyse találja a kaput el.
Szóval összegezve szerintem az Inter szurkolók 90%-a inkább normális játékot szeretne már látni, és nem feltétlenül az eredményességet (főleg az elmúlt 3 év után). És ez az edző felelőssége!
A véleményem az eddigi edzőinkről:
Benítez (nagyképű, arrogáns, ragaszkodik a rotációhoz, 3 védős taktika=elavult)
Gasperini (lassú, 3 védős taktika=elavult, taktikai váltásra képtelen)
Strama (beszari, tapasztalat nélkül, taktika nélküli káosz a pályán)
Mazzarri (merev ragaszkodás a 3 védős rendszerhez, fiatalgyűlölet, bűn rossz játékosok imádata)
Mindegyikre jellemző, hogy a taktikát akarták ráerőltetni a keretre, nem a keretre kitalálni egy taktikát. És azért valljuk meg, ha egy jól működő rendszerbe kell beállítani Hernanest, akkor neki is jóval könnyebb dolga van.
- Dan-i-nter
erről van szó. Bár Béninél nem tudom, hogy került oda a 3 védő, de egyetértek a többivel. Ha októberben, netalántán még novemberben akadozik a gépezet, akkor nyelek egyet és azt mondom, hogy még alakul a játékunk. Ha március vége van, és azt látom, hogy 31 meccse, ugyanaz a rakás sz*r megy a pályán, mint az első időszakban, akkor persze, hogy nem maradok türelmes. Nem az eredmények az elkeserítőek. Mindenki realizálta már az utóbbi pár évben, hogy már nem vagyunk az a top csapat, ami voltunk. Az az elkeserítő, amit a pályán látunk, és futballnak próbálják eladni nekünk. Ez minden, csak nem az. Semmi sem változtathat azon, hogy Inter szurkoló vagyok, de be kell látnunk, élvezhetetlenek a meccseink, a focink szánalmas, alsóházi.
Az utóbbi időben láttam 1-2 Torino meccset, nem vagyok a csapat rajongója, csak pár szimpatikus játékos miatt nézem őket néha, ha nincs más, de sokkal látványosabb, szórakoztatóbb focit játszanak. Pedig a keretük semmivel sem jobb, az edzőjük papíron semmivel se jobb. Mégis ott futball megy, nem labdagyömöszölés. Ott látni 3szögeléseket, értelmes kombinációkat, felépített támadásokat. Ott valóban azt látni, amit itt néhányan elhisztek, azaz, hogy a játékosok képességei nem elég jók, emiatt valóban sok a meghiúsult kontra, vagy rossz ütemű passz. De mégis látni az elképzelést, hogy mi volt a szándék azzal a lecsúszott passzal, azzal a rosszul átvett labdával. Ez az, amit itt nem látok egyetlen rohadt meccsen sem. És ezért fogy el a türelem, ezért kívánom Mazzarri-t melegebb éghajlatra, nem azért mert most Guarin hülyesége miatt x-eltünk a Livornoval, vagy mert becsúszott egy hazai vereség az Atalantától.
Az utóbbi időben láttam 1-2 Torino meccset, nem vagyok a csapat rajongója, csak pár szimpatikus játékos miatt nézem őket néha, ha nincs más, de sokkal látványosabb, szórakoztatóbb focit játszanak. Pedig a keretük semmivel sem jobb, az edzőjük papíron semmivel se jobb. Mégis ott futball megy, nem labdagyömöszölés. Ott látni 3szögeléseket, értelmes kombinációkat, felépített támadásokat. Ott valóban azt látni, amit itt néhányan elhisztek, azaz, hogy a játékosok képességei nem elég jók, emiatt valóban sok a meghiúsult kontra, vagy rossz ütemű passz. De mégis látni az elképzelést, hogy mi volt a szándék azzal a lecsúszott passzal, azzal a rosszul átvett labdával. Ez az, amit itt nem látok egyetlen rohadt meccsen sem. És ezért fogy el a türelem, ezért kívánom Mazzarri-t melegebb éghajlatra, nem azért mert most Guarin hülyesége miatt x-eltünk a Livornoval, vagy mert becsúszott egy hazai vereség az Atalantától.
- jakupecs
Látom jönnek itt a nevek szép számmal az edzőkről. Realitást nézve, ide sztár edző nem fog jönni. Én Mazzát nem tartom annak. Egy közészerű senki. Mivel nem tud váltani.
Carlo Ancelotti, mikor a Realhoz került ő is a 4-2-3-1-t játszatta. Balt be kellett rakni a keretbe ( ez nem kérdés) Át is állt 4-3-3-ra. Egy jó edző a keret minőségéhez való taktikát talál ki. Na Mazza ... Nem akarok róla írni, mindenki tudja milyen.
Akkor az én jelöltem. Aki egy igen alul értkelt edző. A Sevillával nagyon jó, szép focit játszott. Utána bukott mondjuk a Tothenemnél. De Juande Ramos szerintem egy jó edző. A Dnyipor is igen szép és jó focit játszik szerintem. És ő mozdítható is lenne
Carlo Ancelotti, mikor a Realhoz került ő is a 4-2-3-1-t játszatta. Balt be kellett rakni a keretbe ( ez nem kérdés) Át is állt 4-3-3-ra. Egy jó edző a keret minőségéhez való taktikát talál ki. Na Mazza ... Nem akarok róla írni, mindenki tudja milyen.
Akkor az én jelöltem. Aki egy igen alul értkelt edző. A Sevillával nagyon jó, szép focit játszott. Utána bukott mondjuk a Tothenemnél. De Juande Ramos szerintem egy jó edző. A Dnyipor is igen szép és jó focit játszik szerintem. És ő mozdítható is lenne
-
R9.
Na most Mancini neve merult fel..
- Süti
jakupecs írta:Nem akarok róla írni, mindenki tudja milyen.
Egyre inkább én is kritikus vagyok vele szemben.
Az az érdekes, hogy a kis és középcsapatoknál dolgozó edzők képesek voltak nálunk presztízskérdést csinálni a hibáikból.
Itt volt Gasperini, az istennek se akarta megváltoztatni a nézeteit, hogy hanyagolnia kellene a 3 védős felállást, ami lehet egy Genoa szintű csapatnál belefér, sőt erény, de itt ahogy írtad/írtátok öngyilkos edzői taktika.
Olyan érzésem van, hogy akiket az elején favorizált és nem váltak be nem tudja hanyagolni, például be akarja bizonyítani hogy Joni egy jó hátvéd. Hát nem az, M'baye simán már most jobb nála, Alvarez... stb.
José is mást akart játszatni a csapattal, de 3-4 hét alatt rájött, hogy ez itt nem fog menni, és kidolgozott egy olyan stratégiát, amivel megnyert mindent, én Mazza-tól is ezt vártam, de úgy tűnik ő is egy "Gasperini" szintű edző, aki jó szakember, de ennél feljebb már nem tud jutni.