Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- hvmetal
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
David Silva-ban én annyira nem bízok.elég sok spanyolnak nem feküdt az olasz foci.ki is volt az utolsó spanyolunk?Farinos? neki egy jó meccse volt,még mikor Zaccheroni vezette a csapatot és vertük a Juvét,úgy emlékszem csapat egyik legjobbja volt.
- signoreMarco
Tommy írta:Az olasz meg nem gyűlölködő nép? Akkor nagyon nem ismered őket..
Itt nem focira gondoltam.
hvmetal írta:David Silva-ban én annyira nem bízok.elég sok spanyolnak nem feküdt az olasz foci.ki is volt az utolsó spanyolunk?Farinos? neki egy jó meccse volt,még mikor Zaccheroni vezette a csapatot és vertük a Juvét,úgy emlékszem csapat egyik legjobbja volt.
Azért Silva más kategória, de sztem nem fog jönni. Csomó csapat érdeklődik iránta állítólag még a Barca is
- interista23
Úristen ez a video elképesztő Capitanoról.Hatalmas szív és játékos 
- e.szabi
Barcanal inkább úgy jött fel a neve, ha Fabregas nem menne hozzájuk, bár poszton sem látok összefüggést, hogy egyik miért helyettesíthetné a másikat. Szóval állítólag ha Fabregast sikerül megszereznie a katalánoknak, akkor Silva nem égetően fontos nekik.
- hvmetal
interista23 írta:Úristen ez a video elképesztő Capitanoról.Hatalmas szív és játékos
na igen.büszke vagyok,hogy az Interben játszik és,hogy láthatom ezt a zsenit.az összes játékost most eladnám,ha még egyszer lenyomna egy 15évet.mindig is furcsa érzések kavarognak bennem,ha látom ahogy 38évesen elviszi 2-3 ember között a labdát.2008-2009es Roma elleni gólja nagyon a végén...pedig örömömben addig és azóta nem sírtam még
- hvmetal
signoreMarco írta:Tommy írta:Az olasz meg nem gyűlölködő nép? Akkor nagyon nem ismered őket..
Itt nem focira gondoltam.hvmetal írta:David Silva-ban én annyira nem bízok.elég sok spanyolnak nem feküdt az olasz foci.ki is volt az utolsó spanyolunk?Farinos? neki egy jó meccse volt,még mikor Zaccheroni vezette a csapatot és vertük a Juvét,úgy emlékszem csapat egyik legjobbja volt.
Azért Silva más kategória, de sztem nem fog jönni. Csomó csapat érdeklődik iránta állítólag még a Barca is
persze,hogy más.sokkal jobb játékos csak kérdés mennyire feküdne neki az olasz foci.nálunk mindig azok voltak jók akik spanyolban szarok(Cambiasso,Samuel,Sneijder) de majd kiderül
-
Francesco
Állítólag elhappolhatjuk a Liverpool elől (ingyen) Milan Jovanovic-ot. Rendkívül gyors, erőszakos, technikás erőcsatár. Pont tökéletes lenne Milito mögé. Szerintem nagyon jó kis játékos. Egy próbát megér, főként ingyen. Mellette rámozdultunk ismét Krasicra. Már csak Mihajlovics kellene a padra.
Utóbbi vicc volt, gondolom egyértelmű...
Az csak jó, ha van egy kis szerb lendület a csapatban. Kiegészítő embereknek tökéletesek és nem fognak rinyálni, hogy nem játszanak minden meccsen...
Zanettit azért ne öregítsük.
Még csak most lesz 37 éves, szóval 3 szezon még benne van a lábában. 
Az csak jó, ha van egy kis szerb lendület a csapatban. Kiegészítő embereknek tökéletesek és nem fognak rinyálni, hogy nem játszanak minden meccsen...
Zanettit azért ne öregítsük.
- Tommy
Szerbek jöhetnek.
Amugy ezt a jovanovicot nem igazolta le a milan? Azt írták pár hónapja..
Amugy ő balszélső, cserének jó lenne, ugyis kell valaki a szélre.
Milito, Eto'o, Balotelli, Pandev kevés. Ez 4 ember, és 3 an pályán vannak, 6 ember kell előre hogy mind a 3 posztra legyen 2 ember.
Amugy ő balszélső, cserének jó lenne, ugyis kell valaki a szélre.
Milito, Eto'o, Balotelli, Pandev kevés. Ez 4 ember, és 3 an pályán vannak, 6 ember kell előre hogy mind a 3 posztra legyen 2 ember.
- horas
Most azért emrt volt egy spanyol játékos aki szar volt az nem jelenti azt,hogy más is az lenne Figo és Concecao is jó volt Quaresma még is szar lett.
Óriási tévedés Cambiasso jó volt spanyolországban is,csak a galaktikus érában nem volt elég nagy név.
Sneijder első szezonja jó volt a Real-ban,tavaly ki az aki jó volt a Ral-ban kérdem én?
Samuel-nek meg volt egy rossz szezonja...
David Silva talán még a jelenlegi Inter támadóknál is jobb egy gondolattal.
Arról nem beszélve,hogy a Valencia Emery-vel most már második éve 4-2-3-1-et játszik.
Silva szerintem szinten minden pénzt megérne.
Óriási tévedés Cambiasso jó volt spanyolországban is,csak a galaktikus érában nem volt elég nagy név.
Sneijder első szezonja jó volt a Real-ban,tavaly ki az aki jó volt a Ral-ban kérdem én?
Samuel-nek meg volt egy rossz szezonja...
David Silva talán még a jelenlegi Inter támadóknál is jobb egy gondolattal.
Arról nem beszélve,hogy a Valencia Emery-vel most már második éve 4-2-3-1-et játszik.
Silva szerintem szinten minden pénzt megérne.
- horas
Jaj ez a Benítez.Most Jovanovic-ot akarja hozni akit félig már megszerzett ingyen a Liverpool-al.Jó rúgott a Standard Liege-ban 116 meccsen 52 gólt,de minek ő nekünk?Ő a Liverpool-ban Torres mögött tökéletes csere.Eközben Motta,olyasmiket nyilatkozik,hogy nem örül túlságosan Benítez-nek,és Jimenez-t úgy néz ki visszavásárolná az Inter,aki szivesen maradna még egy szezon-t Parma-ban.Burdisso is ugynéz ki Roma-ban folytatja,az anyagiakról megy a vita.
Nézze már meg milyen keret van itt...
Olyan posztokra nézzen embert ahova kell.
Cambiasso posztjára hozza Mascherano-t.
Szélső posztban is jók vagyunk Pandev Eto'o és Balotelli is használható ott,oda akarja Kuyt-öt.Most emg ez a Jovanovic,ő is szélső,kit fog ő kiszorítani?Eto'o-t?Pandev-et?Esetleg Quaresma helyet jó cserének de minek nekünk a belga bajnokság egyik legjobb játékosa aki ráadásúl nem is fiatal 29 éves...
Rafael Benítez,ne kezdd!!!
Szélső posztban is jók vagyunk Pandev Eto'o és Balotelli is használható ott,oda akarja Kuyt-öt.Most emg ez a Jovanovic,ő is szélső,kit fog ő kiszorítani?Eto'o-t?Pandev-et?Esetleg Quaresma helyet jó cserének de minek nekünk a belga bajnokság egyik legjobb játékosa aki ráadásúl nem is fiatal 29 éves...
Rafael Benítez,ne kezdd!!!
- hvmetal
horas írta:Jaj ez a Benítez.Most Jovanovic-ot akarja hozni akit félig már megszerzett ingyen a Liverpool-al.Jó rúgott a Standard Liege-ban 116 meccsen 52 gólt,de minek ő nekünk?Ő a Liverpool-ban Torres mögött tökéletes csere.Eközben Motta,olyasmiket nyilatkozik,hogy nem örül túlságosan Benítez-nek,és Jimenez-t úgy néz ki visszavásárolná az Inter,aki szivesen maradna még egy szezon-t Parma-ban.Burdisso is ugynéz ki Roma-ban folytatja,az anyagiakról megy a vita.
először Jovetic-ot olvastam.remélem csak rossz vicc.előre nem kell senki.Kuyt játéka tetszik,talán 5évvel ezelőtt jól is mutatott volna kék-feketében,de most már.... Mascherano+támadó középpályás,1-2fiatal felhozása,Bonucci vagy más fiatal hátvéd és kész.
remélem nem kezd el gavallérkodni a pénzzel feleslegesen
- horas
hvmetal írta:horas írta:Jaj ez a Benítez.Most Jovanovic-ot akarja hozni akit félig már megszerzett ingyen a Liverpool-al.Jó rúgott a Standard Liege-ban 116 meccsen 52 gólt,de minek ő nekünk?Ő a Liverpool-ban Torres mögött tökéletes csere.Eközben Motta,olyasmiket nyilatkozik,hogy nem örül túlságosan Benítez-nek,és Jimenez-t úgy néz ki visszavásárolná az Inter,aki szivesen maradna még egy szezon-t Parma-ban.Burdisso is ugynéz ki Roma-ban folytatja,az anyagiakról megy a vita.
először Jovetic-ot olvastam.remélem csak rossz vicc.előre nem kell senki.Kuyt játéka tetszik,talán 5évvel ezelőtt jól is mutatott volna kék-feketében,de most már.... Mascherano+támadó középpályás,1-2fiatal felhozása,Bonucci vagy más fiatal hátvéd és kész.
remélem nem kezd el gavallérkodni a pénzzel feleslegesen
Jovetic kurva jó csak egy vagyon lenne.Ő jöhetne.
- Tommy
Azért egy szélső vagy csatár mindenképp kell előre.. 4 ember 3 posztra kevés.. RQ ugyis megy, és jó lenne ha Balotellin kívül még ülne valaki a padon, aki tud lendíteni a támadójátékunkon.
Egyébként nem kell minden hírt komolyan venni, legtöbet média találja ki.
- horas
Tommy írta:Azért egy szélső vagy csatár mindenképp kell előre.. 4 ember 3 posztra kevés.. RQ ugyis megy, és jó lenne ha Balotellin kívül még ülne valaki a padon, aki tud lendíteni a támadójátékunkon.
Igaz.Én hajlamos vagyok elszállni ezekkel is...
Silva nagyon jó lenne,Pandev többet padozna,de játszana még úgy is sokat.
- Festa
Inter Milan Boss Rafael Benitez Eyeing £35 Million Move For Manchester City Star Carlos Tevez - Report
The Spaniard wants the Argentine...
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... n-move-for
Benitez Tevezt akarja.Azért egy Milito-Tevez duó elég kemény lenne.
Szerintem egy klasissal jobb mint Kuyt.
Szerintem Balotelli menni fog.Benitez még nem nyilatkozott róla,de valahogy úgy érzem,hogy egy ilyen balhés ember nem kell neki.
Muntari helyett jön Masherano Quaresma helyére Silva kis túlzással és ennyi.
Sokkal több ember nekem nem kell.
The Spaniard wants the Argentine...
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... n-move-for
Benitez Tevezt akarja.Azért egy Milito-Tevez duó elég kemény lenne.
Szerintem Balotelli menni fog.Benitez még nem nyilatkozott róla,de valahogy úgy érzem,hogy egy ilyen balhés ember nem kell neki.
- Cupi
Festa írta:Benitez Tevezt akarja.Azért egy Milito-Tevez duó elég kemény lenne.
Tevez is tud balhés lenni
Viszont egy baj van vele, elég magas a fizuja, és nem hiszem, hogy itt kevesebbet kérne, sőt....
- erixs
Real Madrid are reportedly studying the possibility of making an offer for Inter Milan's Thiago Motta.
According to Spanish publication AS, the Brazilian is the next man in line if Real Madrid fail to land their top targets for the center of the midfielder, Liverpool's Steven Gerrard and Roma's Daniele De Rossi.
New Madrid boss Jose Mourinho knows Motta from his time at Inter Milan, having signed the 27-year-old from Genoa last summer.
It is believed the Portuguese coach was impressed with Motta's contribution to Inter's treble-winning season and now wants him to reinforce his new project at the Santiago Bernabeu.
goal.com
According to Spanish publication AS, the Brazilian is the next man in line if Real Madrid fail to land their top targets for the center of the midfielder, Liverpool's Steven Gerrard and Roma's Daniele De Rossi.
New Madrid boss Jose Mourinho knows Motta from his time at Inter Milan, having signed the 27-year-old from Genoa last summer.
It is believed the Portuguese coach was impressed with Motta's contribution to Inter's treble-winning season and now wants him to reinforce his new project at the Santiago Bernabeu.
goal.com
- horas
Szerintetek Man.City elfogja engedni a legjobb játékosát?
Szerintetek az Inter tud olyan ajánlatot tenni amit nem röhögnének ki?
Arról nem beszélve,hogy Tevez-t is hova?Pandev-nél Eto'o-nál annyival nem jobb,Milito-nál meg biztos nem,vagy egy megbízható csereember kell vagy egy olyan aki egyértelműen jobb szinte mindenkinél és akár több poszton is bevethető,iylen perpillanat Silva,egyedül ő lenne jogos,ha kiszorítaná Pandev-et,Tevez anniyra nem.
Nem,nem és nem.
Motta-t meg vinné a Real?
Nem örülök,viszont szerintem,tudná az Inter pótolni sőt talán még jobb játékost is tudna szerezni a helyére,az általam említett Banega akár.
Nem tudom mennyi igaz,ezekből a pletykákból,de ha valamennyi igen,akor kezd elgem lenni Benítez-ből,mert ezek télleg hülyeségek amiket ő akar.
Benítez-bácsi nézd már meg a keretet,oda igazolj ahova kell,ne oda ahova nem kell!
Arról nem beszélve,hogy Tevez-t is hova?Pandev-nél Eto'o-nál annyival nem jobb,Milito-nál meg biztos nem,vagy egy megbízható csereember kell vagy egy olyan aki egyértelműen jobb szinte mindenkinél és akár több poszton is bevethető,iylen perpillanat Silva,egyedül ő lenne jogos,ha kiszorítaná Pandev-et,Tevez anniyra nem.
Nem,nem és nem.
Nem örülök,viszont szerintem,tudná az Inter pótolni sőt talán még jobb játékost is tudna szerezni a helyére,az általam említett Banega akár.
Nem tudom mennyi igaz,ezekből a pletykákból,de ha valamennyi igen,akor kezd elgem lenni Benítez-ből,mert ezek télleg hülyeségek amiket ő akar.
Benítez-bácsi nézd már meg a keretet,oda igazolj ahova kell,ne oda ahova nem kell!
-
RenciDavid
Balotellivel én szerződést hosszabbítanék, fizetését megemelném, és kölcsön adnám a Napolinak. Ott állandó kezdő lenne bebizonyíthatná h mekkora játékos és fél vagy 1 év után vagy maradna nálunk tovább mint alapember vagy legalább másfélszer annyi pénzt lehetne kérni érte mint most.
-
RenciDavid
horas írta:Szerintetek Man.City elfogja engedni a legjobb játékosát?
Nem,nem és nem.
Pandevnél nem jobb?
- Stankov
e.szabi írta:Barcanal inkább úgy jött fel a neve, ha Fabregas nem menne hozzájuk, bár poszton sem látok összefüggést, hogy egyik miért helyettesíthetné a másikat. Szóval állítólag ha Fabregast sikerül megszereznie a katalánoknak, akkor Silva nem égetően fontos nekik.
Nem akarok okoskodni én is csak találagatok,de Iniesta miatt lehet,Cesc gondolom átvenné a helyét Iniesta pedig mehetne egy sorral feljebb ő ott is klasszis játékra képes.
Emléxem tavaly mercatora:Ibra kell?30+ Iniesta
- DSanton39
Tevez jó igazolás lenne
- e.szabi
Én is szeretem Pandevet, jó játékos, de sztem is Tévez még jobb, jó lenne.
- mike
DSanton39 írta:Tevez jó igazolás lenne
De még mennyire !!
Etoo-Milito-Tevez = brutális hármas
Bármelyik védelmet szétszednék.
- horas
RenciDavid írta:horas írta:Szerintetek Man.City elfogja engedni a legjobb játékosát?
Nem,nem és nem.
Pandevnél nem jobb?Jó vicc, bal szélre tökéletes, MU-ban is sokat ott játszott. Nem adná el? Mancinivel utálják egymást, Mancini nem 1x megmondta h ha nem tetszenek neki a dolgok mehet ahova akar.
Olvasd el,hogy írtam:Pandev-nél,Eto'o-nál annyival nem jobb.
A City tulajdonosának vagyona kb 50 szerese Moratti-énak.Tevez a legfontosabb emberük,ők nem tudnak ilyen szintű játékosokat szerezni,nem elég nívósak,nem mindenkit hat meg a pénz.Dzeko is inkább a Juve-t álasztaná pedig szerintem a tripláját keresné a City-nél és a dupláját fizetnék érte mint a Juve.És Dzeko még nem is egy óriási klasszis.Ezzel tisztában vannak ők is,hogy hiába a pénz nehezen,sőt egyáltalán nem biztos,hogy tudnák ptolni Tevez-t aki nélkül nehezen végeztek volna ott ahol.Tevez-t 47 millió fontért igazolta a City...ezen kéne elgondolkodni, Tevez klasszis,de annyival nem jobb mint akik itt vannak,mint amekkora áldozatott kellene érte hozni.
Ha sokat akarunk költeni egy játékosra akkor az David Silva legyen szerintem.
Ő nem csak,hogy jobb mint Eto'o vagy Pandev,de sokoldalúbb is,a csatár mögött bárhol tudna játszani még Sneijder helyén is,mert a Valencia-ban már egy vagy káét éve ott játszik.Tevez minőségi változást nem hozna esetleg Pandev-nél egy fokkal jobb,de Silva is jobb annyival mint Tevez Pandev-nél,de százszor sokoldalúbb.Arról nem beszéle,hogy ez a projekt egy anyagi Sztálingrád lenne...
- internaZIOnaLe
horas írta:RenciDavid írta:horas írta:Szerintetek Man.City elfogja engedni a legjobb játékosát?
Nem,nem és nem.
Pandevnél nem jobb?Jó vicc, bal szélre tökéletes, MU-ban is sokat ott játszott. Nem adná el? Mancinivel utálják egymást, Mancini nem 1x megmondta h ha nem tetszenek neki a dolgok mehet ahova akar.
Olvasd el,hogy írtam:Pandev-nél,Eto'o-nál annyival nem jobb.
A City tulajdonosának vagyona kb 50 szerese Moratti-énak.Tevez a legfontosabb emberük,ők nem tudnak ilyen szintű játékosokat szerezni,nem elég nívósak,nem mindenkit hat meg a pénz.Dzeko is inkább a Juve-t álasztaná pedig szerintem a tripláját keresné a City-nél és a dupláját fizetnék érte mint a Juve.És Dzeko még nem is egy óriási klasszis.Ezzel tisztában vannak ők is,hogy hiába a pénz nehezen,sőt egyáltalán nem biztos,hogy tudnák ptolni Tevez-t aki nélkül nehezen végeztek volna ott ahol.Tevez-t 47 millió fontért igazolta a City...ezen kéne elgondolkodni, Tevez klasszis,de annyival nem jobb mint akik itt vannak,mint amekkora áldozatott kellene érte hozni.
Ha sokat akarunk költeni egy játékosra akkor az David Silva legyen szerintem.
Ő nem csak,hogy jobb mint Eto'o vagy Pandev,de sokoldalúbb is,a csatár mögött bárhol tudna játszani még Sneijder helyén is,mert a Valencia-ban már egy vagy káét éve ott játszik.Tevez minőségi változást nem hozna esetleg Pandev-nél egy fokkal jobb,de Silva is jobb annyival mint Tevez Pandev-nél,de százszor sokoldalúbb.Arról nem beszéle,hogy ez a projekt egy anyagi Sztálingrád lenne...
De el vagytok ájulva ettől a Silva gyerektől! TÉNY.... JÓ FOCISTA... és tényleg nagyon nagyon ügyes és hasznos játékos, de nem klasszis jelenleg.... vagy nem akkora focista mint CR, vagy LM akitől hasra kellene esni.
Én abban sem vagyok biztos, hogy ha Pandev végig nyomja az alapozást akkor nem tudná közel azt a szintet hozni mint amit Silva tud. JELENLEG NINCS OLYAN SZINTEN... de ki tudja????
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lenne erősítés, ha megvennénk, de NEM LÉTSZÜKSÉG jelenleg. Na meg hát spanyol.... és ez egy kicsit rizikós. (bár más honok fiai is azok lehetnek... talán a brazil argentin fenegyerekek nem.... ill nem annyira)
Tevez meg álom kategória jelenleg. Tényleg nem hinném hogy elengedik. Szerintem hamarabb rúgják ki Mancinit mint hogy Őt eladják. Az arab pali se hülye szerintem.
Mielőtt még vitába keverednék, leszögezem.. ez az SAJÁT VÉLEMÉNYEM!
Tök gáz, hogy régen egy egy hasonló tartalmú hozzászólás után nem kellett "mentegetőzni", "eszkuzálni" magad még mielőtt bárki is reagálna a megjegyzésedre....mióta meg nyitott lett a fórum, minden vacakért egymásba akadnak az arcok!
AKINEK NEM INGE......!!!!!
Jó lenne ha azt a színvonalat tudná hozni a fórum mint rég, de sajnos elég "híg" lett a közösség!
Bocs az OFFért!
- Tommy
Lehet hogy a city nem adná tevezt, de ha komolyan érdeklődünk iránta, biztos ideakarna igazolni, fizut mi is megtujuk neki adni, és ha ő menni akar cityből akkor baszhatják az arabok a pénzüket.. Ez olyan mint nálunk az Ibra ügy, hiába volt a világ legjobban fizetett játékosa nálunk, meg vab Morattinak egy halom pénze, ha egy játékos menni akar, akkor klub csak annyit tud csinálni, hogy minél többért eladja. Az más kérdés hogy Tevez kerülne 40-50 millioba, annyit meg nem ér.
- 20recoba
Teveznek örülnék természetesen, jó csatár Militoval f**a párost alkotna. Kuytre sztem nincsa szükségünk , az "alázatos csatár" szerepét már Eto tölti be nálunk. Bonucci is jó lenne a védelembe. Meg egy csere Sneijdernek
-
hazafi
A goal.com megint Sagna-ról cikkez. Ezek szerint Maicon anglia felé kacsingat, mert a Real már David Luiz-al egyeztet. Kolarov megegyezett a Real-al, így ő már biztosan nem jön. Am sztem Mata is van olyan jó mint Silva, és nem is kerül annyiba, és még fiatalabb is 2 évvel. Ja 1 jóhír Cavani nem jön úgy néz ki, mert Angliába menni ő is
.
- horas
De el vagytok ájulva ettől a Silva gyerektől! TÉNY.... JÓ FOCISTA... és tényleg nagyon nagyon ügyes és hasznos játékos, de nem klasszis jelenleg.... vagy nem akkora focista mint CR, vagy LM akitől hasra kellene esni.
Én abban sem vagyok biztos, hogy ha Pandev végig nyomja az alapozást akkor nem tudná közel azt a szintet hozni mint amit Silva tud. JELENLEG NINCS OLYAN SZINTEN... de ki tudja????
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lenne erősítés, ha megvennénk, de NEM LÉTSZÜKSÉG jelenleg. Na meg hát spanyol.... és ez egy kicsit rizikós. (bár más honok fiai is azok lehetnek... talán a brazil argentin fenegyerekek nem.... ill nem annyira)
Tevez meg álom kategória jelenleg. Tényleg nem hinném hogy elengedik. Szerintem hamarabb rúgják ki Mancinit mint hogy Őt eladják. Az arab pali se hülye szerintem.
Tök gáz, hogy régen egy egy hasonló tartalmú hozzászólás után nem kellett "mentegetőzni", "eszkuzálni" magad még mielőtt bárki is reagálna a megjegyzésedre....mióta meg nyitott lett a fórum, minden vacakért egymásba akadnak az arcok!
Jó lenne ha azt a színvonalat tudná hozni a fórum mint rég, de sajnos elég "híg" lett a közösség!
Bocs az OFFért![/quote]
Nem tudom milyen volt régen,de szerintem nincs gond a vélemények ütköztetésében.Azért mert sok az új arc,nem feltétlen lett alacsonyabb a színvnal,jó nyílván egy-egy vitába be-becsúszik egy-egy személyre vonatkozó megjegyzés de a hozzászólás gerince ugyanaz.Biztos vagyok benne,hogy ez a fórum nem csak abb az irányba mozdult el,hanem van egy-egy inkább már szakmázós jellegű élszrevétel,az,hogy kicsit primitívbe megy át a stílus helyenként szerintem az legyen a moderátorok dolga,amúgy sem kisgyerekek látogatnak ilyen fórumokat.
Biztos vagyok benne ,hogy azok akik egyszer kétszer degradálják az irodalmi vonalat,pedzítettek meg olyan témákat is itt amiker elötte soha és nem azért emrt nem lett volna érdekes vagy fontos,hanem másnak egyszerűen nem jutott eszébe vagy nem voltak azon szinten az itt lévők,hogy iylen dolgokról beszélgessenek.Nyílván egy-egy acsarkodás már teljesen parttalan de zömében szerintem ez inkább azt jelzi,hogy egyre több az egyéniség és a karakteres észrevétel,ezek ütköznek,néha télleg nem a legmegfelelőbb stílusban,dehát istenem...
David Silva-ban pont az a pláne szerintem,hogy ő egy olyan Valencia-ból ami kb akkor volt igazán jó csapat,mikor az Inter-t ejtették ki 3 éve,azóta sehol sincsenek igazából,megkérdőjelezhetetlen helye van egy Iniesta,Xavi,Fabregas,Torres és hasonló zseniktől hemzsegő spanyol válogatottban...
Bocs az OFFért![/quote]
Nem tudom milyen volt régen,de szerintem nincs gond a vélemények ütköztetésében.Azért mert sok az új arc,nem feltétlen lett alacsonyabb a színvnal,jó nyílván egy-egy vitába be-becsúszik egy-egy személyre vonatkozó megjegyzés de a hozzászólás gerince ugyanaz.Biztos vagyok benne,hogy ez a fórum nem csak abb az irányba mozdult el,hanem van egy-egy inkább már szakmázós jellegű élszrevétel,az,hogy kicsit primitívbe megy át a stílus helyenként szerintem az legyen a moderátorok dolga,amúgy sem kisgyerekek látogatnak ilyen fórumokat.
Biztos vagyok benne ,hogy azok akik egyszer kétszer degradálják az irodalmi vonalat,pedzítettek meg olyan témákat is itt amiker elötte soha és nem azért emrt nem lett volna érdekes vagy fontos,hanem másnak egyszerűen nem jutott eszébe vagy nem voltak azon szinten az itt lévők,hogy iylen dolgokról beszélgessenek.Nyílván egy-egy acsarkodás már teljesen parttalan de zömében szerintem ez inkább azt jelzi,hogy egyre több az egyéniség és a karakteres észrevétel,ezek ütköznek,néha télleg nem a legmegfelelőbb stílusban,dehát istenem...
David Silva-ban pont az a pláne szerintem,hogy ő egy olyan Valencia-ból ami kb akkor volt igazán jó csapat,mikor az Inter-t ejtették ki 3 éve,azóta sehol sincsenek igazából,megkérdőjelezhetetlen helye van egy Iniesta,Xavi,Fabregas,Torres és hasonló zseniktől hemzsegő spanyol válogatottban...
- sorger=giallo
internaZIOnaLe írta:
Elnézést, de véleményem szerint a posztokat is lehetne néha szerkeszteni, fazont szabni, fárasztó ugyanazokat a beírásokat többször végig görgetni.
Érdekes a hír Mottáról, nem tudom, mennyire hihető?
FORZA INTER!!!
- internaZIOnaLe
Nagyon "langyos" egyenlőre ez az átigazolási szezon ránk nézve.
Igaz, máshol sem indultak még be a nagy mozgások, de én már alíg várom, hogy röpködjenek a nevek körülöttünk, és nem csak bulvár szinten, hanem legyenek konkrét tárgyalások amik kiszivárognak a sajtó által!
Velosoval mi a helyzet most? A Valenciás Fernandes??? Róla is lehetett olvasni, hogy ismét a célkeresztben van.
Persze a VB miatt most mindenki kivár, óvatoskodik... de én ezt utálom a legjobban. Igaz, én sem szeretnék túl sokat változtatni a jelenlegi kereten, de azért ahogyan azt már 1000 x leírtátok előttem is... egy fiatal belső védő, egy Snidling alternatíva és egy romboló box to box tipusú középpályás elférne a csapatban, persze ha a kezdőből nem mennek el alapemberek!
Ez a Ramires gyerek is elég ügyes, és ha megnézzük tényleg elég cingár a srác, de ilyen alapon Dimaria is egy vékony legény... mégis megy a Reklám Margitba!
Lehet egy próbát megérne!
És egy régebbi kommentre reagálva...
RQ igazán soha nem kapott folyamatos lehetőséget JM-tól! Amikor beesett az utolsó pár napján az átigazolási piacnak, akkor belökte a kezdőbe és akkor kapott 5-6 meccset, de a FELKÉSZÜLÉST KIHAGYTA A CSAPATTAL és állítólag AKKOR HALT MEG A CSALÁDJÁBÓL IS VALAKI! Ez szerintem az emberek 99%-át demoralizálja és padlóra küldi, a maradék 1 % meg az, aki CSAK AZÉRT IS SZÉTTÉP MINDENT ÉS PÖRÖG 1000-EL, mert így vezeti le a felgyülemlett érzelmeket.
Szóval szerintem ezért őt sem kell elítélni, hogy megrogyott kicsit.
Azután mondhat itt bárki bármit, kb 3 meccs volt mikor bizonyíthatott volna, meg 1-1 meccs erejéig néha csereként. ÍGY NEM LEHET DOMBORÍTANI!
IGEN... megérdemel még 1 esélyt!!!!!!!!!!!!!!!
Azt mondom, Benitez játszassa folyamatosan 6 meccset, ha akkor se lesz jó a teljesítménye (úgy hogy az alapozást végig csinálja a csapattal persze) akkor mehet....!!!!
Én komolyan elgondolkoztam rajta, hogy lehet volt egy kis összetűzése Mouval is... lehet ezért mellőzte!
NEM TUDHATJUK!
Szóval én bízok még a mi cigányunkban!!!
Ha lendületbe jönne, nem kellene ide Silva sem... házon belül megoldanánk!
Na meg fel kellene hozni a fiatalok közül Stevanovic-ot, Destro-t, Donati-t talán még Obi-t és rendbe is vagyunk!
Tevez meg........ úúúúúúúhhhhh örök kedvenc.
Remélem azért a VB alatt majd a nagy tudású magyar kommentárok tudnak szolgálni egy két hasznos átigazolási hírrel!
Forza Inter!
Igaz, máshol sem indultak még be a nagy mozgások, de én már alíg várom, hogy röpködjenek a nevek körülöttünk, és nem csak bulvár szinten, hanem legyenek konkrét tárgyalások amik kiszivárognak a sajtó által!
Velosoval mi a helyzet most? A Valenciás Fernandes??? Róla is lehetett olvasni, hogy ismét a célkeresztben van.
Persze a VB miatt most mindenki kivár, óvatoskodik... de én ezt utálom a legjobban. Igaz, én sem szeretnék túl sokat változtatni a jelenlegi kereten, de azért ahogyan azt már 1000 x leírtátok előttem is... egy fiatal belső védő, egy Snidling alternatíva és egy romboló box to box tipusú középpályás elférne a csapatban, persze ha a kezdőből nem mennek el alapemberek!
Ez a Ramires gyerek is elég ügyes, és ha megnézzük tényleg elég cingár a srác, de ilyen alapon Dimaria is egy vékony legény... mégis megy a Reklám Margitba!
Lehet egy próbát megérne!
És egy régebbi kommentre reagálva...
RQ igazán soha nem kapott folyamatos lehetőséget JM-tól! Amikor beesett az utolsó pár napján az átigazolási piacnak, akkor belökte a kezdőbe és akkor kapott 5-6 meccset, de a FELKÉSZÜLÉST KIHAGYTA A CSAPATTAL és állítólag AKKOR HALT MEG A CSALÁDJÁBÓL IS VALAKI! Ez szerintem az emberek 99%-át demoralizálja és padlóra küldi, a maradék 1 % meg az, aki CSAK AZÉRT IS SZÉTTÉP MINDENT ÉS PÖRÖG 1000-EL, mert így vezeti le a felgyülemlett érzelmeket.
Szóval szerintem ezért őt sem kell elítélni, hogy megrogyott kicsit.
Azután mondhat itt bárki bármit, kb 3 meccs volt mikor bizonyíthatott volna, meg 1-1 meccs erejéig néha csereként. ÍGY NEM LEHET DOMBORÍTANI!
IGEN... megérdemel még 1 esélyt!!!!!!!!!!!!!!!
Azt mondom, Benitez játszassa folyamatosan 6 meccset, ha akkor se lesz jó a teljesítménye (úgy hogy az alapozást végig csinálja a csapattal persze) akkor mehet....!!!!
Én komolyan elgondolkoztam rajta, hogy lehet volt egy kis összetűzése Mouval is... lehet ezért mellőzte!
NEM TUDHATJUK!
Szóval én bízok még a mi cigányunkban!!!
Ha lendületbe jönne, nem kellene ide Silva sem... házon belül megoldanánk!
Na meg fel kellene hozni a fiatalok közül Stevanovic-ot, Destro-t, Donati-t talán még Obi-t és rendbe is vagyunk!
Tevez meg........ úúúúúúúhhhhh örök kedvenc.
Remélem azért a VB alatt majd a nagy tudású magyar kommentárok tudnak szolgálni egy két hasznos átigazolási hírrel!
Forza Inter!
- PetR
- Kapcsolat:
internaZIOnaLe írta:Azt mondom, Benitez játszassa folyamatosan 6 meccset, ha akkor se lesz jó a teljesítménye (úgy hogy az alapozást végig csinálja a csapattal persze) akkor mehet....!!!!
Igen de ha most nem adjuk el és fut még egy ilyen "parádés" szezont, úgy hogy tényleg kapna lehetőséget a bizonyításra, és nem menne neki, akkor még ennyit se kapnánk érte amennyi a jelenlegi ára. Én is sajnálom rq-t, kár hogy nem vált be, de el kell felejteni.
Kit szoritana ki a kezdőből? Pandevet, Balotellit, vagy Eto'o-t? Á.. nem.
-
BlueSky
Adriano nagyobb csalódás nekem mint anno Ronaldo és Vieri volt. Ennél már csak az fájna jobban ha milan mezben látnám viszont. Kár érte.
Balotelli ha ekkora gyökér menjen a milanba vagy napoliba mit bánom én. Az se érdekel,hogy nagy tehetség. Nem mentség,hogy fiatal. Messi,Aguero,Bojan,Pato miért nem ilyen buta?
Aquillani jöhetne,ha egészséges lesz. Diegot megszerezni nagy fogás és fricska lenne a zebráknak.
Balotelli ha ekkora gyökér menjen a milanba vagy napoliba mit bánom én. Az se érdekel,hogy nagy tehetség. Nem mentség,hogy fiatal. Messi,Aguero,Bojan,Pato miért nem ilyen buta?
Aquillani jöhetne,ha egészséges lesz. Diegot megszerezni nagy fogás és fricska lenne a zebráknak.
- e.szabi
Hú basszus, most egy csomó juve fórumon az Intert csesztetik, hogy milyen szemetek vagyunk, mert állítólag rámozdultunk Krasicra, és bizton állítják, hogy csak azért nehogy az övék legyen. Komolyan mondom, ha meglátok valakit juve mezben, fejbevágom.
Krasic-ra meg ha tényleg rástartoltunk, akkor az azt sejteti, hogy Silva elúszott, vagy csak érdeklődünk iránta, hogyha esetleg Silva nem jönne.
Krasic-ra meg ha tényleg rástartoltunk, akkor az azt sejteti, hogy Silva elúszott, vagy csak érdeklődünk iránta, hogyha esetleg Silva nem jönne.
- bazsi
nem tudom h volt-e már szó róla de lichtsteiner iránt érdeklődünk, ezt mag a játékos nyilatkozta. elárulta, hogy nem tudna nemet mondani az internek. ő csak akkor jönne képbe, ha maicon lép, amire egyre kevesebb az esély. perez nem hajlandó 20-25 millió eurónál többet adni, moratti pedig 35-nél alább nem adja.
nem mellesleg moratti ma nyilatkozta, hogy valakit/valakiket el kell adni, h benitez kéréseit teljesíteni tudja. szerintem quaresma és muntari. kettőjükért 20-25 milliát összehozhatnánk.
nem mellesleg moratti ma nyilatkozta, hogy valakit/valakiket el kell adni, h benitez kéréseit teljesíteni tudja. szerintem quaresma és muntari. kettőjükért 20-25 milliát összehozhatnánk.
- Atosz
Silva is és Krasic is minőségi erősítés lenne. Ráadásul Krasicnak biztos nem jelentene gondot alkalmazkodni az olasz focihoz, de nyilván Silva a favoritom.
Továbbá tényleg akkor hozzunk egy brazil csodagyereket, hagy lehessen izgulni megint valaki tehetségéért.
Lichtsteinerről már volt szó, és egybehangzó vélemények szerint: Nem kell.
Továbbá tényleg akkor hozzunk egy brazil csodagyereket, hagy lehessen izgulni megint valaki tehetségéért.
Lichtsteinerről már volt szó, és egybehangzó vélemények szerint: Nem kell.
- Tommy
Krasicot Stanko nagyon győzködi, hogy ne a juvéhoz hanem hozzánk jöjjön.. Én neki örülnék legjobban, ha az orosz bajnoksághoz alkalmazkodni tudott akkor az olaszhoz is fog.. És ő nem kerülne annyiba mint Silva, juvét meg mindenben túltudjuk licitálni, és ha komolyan éredeklődünk iránta, akkor nem kérdés hogy melyik csapatot fogja választani..
- Cupi
bazsi írta:nem mellesleg moratti ma nyilatkozta, hogy valakit/valakiket el kell adni, h benitez kéréseit teljesíteni tudja. szerintem quaresma és muntari. kettőjükért 20-25 milliát összehozhatnánk.
Ez jó lenne, de szerintem jó ha max 15-17 milliót kapunk kettőjükért
Krasic-os hír ez nekem új. Eddig pont azt olvastam, hogy benyalt a juvének és elmondta, hogy minden vágya, hogy ott focizzon...
Egyébként jó játékos és fiatal is valamint viszonylag olcsón el lehetne hozni
- e.szabi
Gondolom most az a helyzet jön elő, hogy a juve 14 milliót hajlandó érte adni, de a CSZKA min. 18at akar most már, hogy érdeklődik a MU, M.c meg mi is, és a juve nem nagyon akar akar/tud adni annyit, és gondolom Krasic sem akar még 1 évet lehúzni oroszba, mikor itt lehet a nagy lehetőség. És gyorsan nyilatkozott egy olyat miután meghallotta, hogy a juve nincs jó anyagi helyzetbe, hogy "olaszországban akarok játszani, azt még nem tudom melyik csapatban". És állítólag Stanko is fűzi most a vb-n, hogy velünk jobban járna. Ugye van 3 olyan játékosunk, akikre alapból nem tartunk igényt, remélem. Muntari+Quaresma+Burdisso trióért 30 millió körül kaphatunk talán. Ebból lehetne fedezni akár Krasicot, a maradék összeget meg be lehetne dobni a Mascherano üzletbe. Nálam egyébként Silva lenne favorit Krasic helyett, de nyilván kb. a duplája lenne mint Krasic.
- Atosz
e.szabi írta:Ugye van 3 olyan játékosunk, akikre alapból nem tartunk igényt, remélem. Muntari+Quaresma+Burdisso trióért 30 millió körül kaphatunk talán. Ebból lehetne fedezni akár Krasicot, a maradék összeget meg be lehetne dobni a Mascherano üzletbe. Nálam egyébként Silva lenne favorit Krasic helyett, de nyilván kb. a duplája lenne mint Krasic.
Hát ha a kölcsönjátékosokat nézzük, van 1 pár akire nem tartunk igényt:
Kerlon, Jimenez, Rivas, Suazo és talán Obinna, de én a kis nigériait kedvelem. (Oba is nagy kedvencem volt
ui.: Balotelli elvileg azt nyilatkozta, hogy örül Benítez kinevezésének, és örül, hogy tiszta lappal indulhat. Remélem marad, bizonyít, és az egyik legnagyobb olasz csillag lesz!
- e.szabi
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy Balotelli eligazolhat. Egy olyan apás edző kell mellé, akinek van türelme hozzá, és megneveli, vagy lehet most Beni mellett meg jön az esze. Belőle nagy játékos lesz, ez már most látszik a megmozdulásain.
- horas
Quaresma-ért a Porto 12 m,ajánlott,ennél jobb ajánlat nem lesz érte,elkell elngedeni.
Burdisso-t is vinné a City és a Roma is,amúgy is van pénz meg nem aggódom ezek miatt.
Burdisso-t is vinné a City és a Roma is,amúgy is van pénz meg nem aggódom ezek miatt.
- Atosz
horas írta:Quaresma-ért a Porto 12 m,ajánlott,ennél jobb ajánlat nem lesz érte,elkell elngedeni.
Persze, nem is kell aggódni, Moratti és Q úgyis azt fogadják el, ami a legjobb Kurázsinak.
Burdi megállapodott a Romával a szerződéséről, állítólag már csak az Interen a sor.
- DSanton39
Moratti azt nyilatkozta lesz áldozat ebben az átigazolási szezonban. ez várhatóan Maicon lesz.
- Cupi
DSanton39 írta:Moratti azt nyilatkozta lesz áldozat ebben az átigazolási szezonban. ez várhatóan Maicon lesz.
Mondjuk nem értem miért kellene pont neki áldozatnak lennie....
Eladjuk a sok felesleges játékost amiből ha nem is sok, de egy 30-35 milliót lehetne kaszálni, azon felül meg nehogy már egy ilyen szezon után (főleg a BL pénzek) ne legyen elég arra, hogy azt a pár új játékost megvegyük....
- DaNi
Ha Militoval nem tudunk megállapodni akkor helyette érkezhet Tevez
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -if-diego-
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... atja-36386
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -if-diego-
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... atja-36386
- mike
DSanton39 írta:Moratti azt nyilatkozta lesz áldozat ebben az átigazolási szezonban. ez várhatóan Maicon lesz.
Maicon is ugyanúgy kedvencem mint a többiek, de úgy legyen.
A többi meg csak maradjon itt a seggén
Jöhet Mascherano, meg egy támadó aki tud a szélen is játszani (DSilva,DiMaria,Tevez,Cassano vagy mittudomén
- DSanton39
Cupi írta:DSanton39 írta:Moratti azt nyilatkozta lesz áldozat ebben az átigazolási szezonban. ez várhatóan Maicon lesz.
Mondjuk nem értem miért kellene pont neki áldozatnak lennie....![]()
Eladjuk a sok felesleges játékost amiből ha nem is sok, de egy 30-35 milliót lehetne kaszálni, azon felül meg nehogy már egy ilyen szezon után (főleg a BL pénzek) ne legyen elég arra, hogy azt a pár új játékost megvegyük....
nem anyagi áldozatra gondolt Massimo
pénzünk van dögivel, de ha egy játékos elvágyódik és máshol szeretné kipróbálni magát hiába kapna dupla fizetést, lásd ibra. Maicon nagyon odavan Joséért, és a margitért, valószínűbb hogy ő megy mint Milito. Milito biztos jól érzi itt magát és nem fiatal már két év múlva basznák kifelé a margitból mint Nistelrooyt. Sneijder hülye lenne visszamenni, Cambiasso, Julio Cesar pedig van annyira klub-hű hogy maradjon itt.
- Cupi
DSanton39 írta:nem anyagi áldozatra gondolt Massimo![]()
Az más