Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: R9. »

tevez sokkal jobb játékos mint balotelli, és balotelliből már sose lesz olyan kva nagy sztár
ronaldotól ennyi idősen az összes védő rettegett

tudom a kora miatt... :D remélem elcseréljük tevezre
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Palombonak de rohadtul örülnék,Ő kellene ide,bár ha az argentín jön akkor sem fogok sírni.Ha meg mondjuk a city azt mondaná h. Balo + (max) 10 millát rádobunk akkor tőlem mehetne!
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

4 év múlva Mounak lejár a szerződése a Real-nál, visszatér Angliába, pont a Cityhez, ahol ismét összetalálkozik Balo-bal. Balonak addigra már benőtt a feje, egy szezonban vág 40 gólokat, megkapja az aranylabdát, itt meg lesz sírás-rívás. :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

R9. írta:tevez sokkal jobb játékos mint balotelli, és balotelliből már sose lesz olyan kva nagy sztár
ronaldotól ennyi idősen az összes védő rettegett

tudom a kora miatt... :D remélem elcseréljük tevezre

Tevez 26, ő sem idős és ha nem is a hidegvér mintaszobra azért szerintem az Inter mezét nem vágán a földhöz.
Részemről mehet Mario és jöhet Carlitos.

Militonak viszont maradnia kell.Ha több fizut akar akkor kapja meg megérdemli.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Lucas + Aquilanni hiányzik csak ide!!! ÁÁÁÁÁÁáááá Rafa mi a francot csinál???

Lucas egy nagy lófing. Semmit nem tett még le az asztalra, hogy idehozza egy nagy csapathoz....

Aquilanni meg (lehet rosszul írom a nevét) kegyetlen sérülékeny. Én valahogy sosem votlam elájulva tőle. Technikás meg még gyorsacskának is nevezhetnénk, de Recoba szétzúzhatatlansohalenemsérülökember ehez az emberhez képest!

Szóval Ők nem kellenek ide.

Tevez Balo csere meg..... hmmmm ÉN ALÁÍRNÁM!!! Tevez szétszivatná az olasz védőket. Annak ellenére, hogy elég alacsony, nagy cselgép és rohadt gyors. Arról nem is beszélve, hogy nagyon jó százalékban használja ki a helyzeteket, kellően nagy lövőereje van.....

Egy szóval.......... IDE VELE!!! :D

Amúgy én hallottam olyat is, hogy Milito 6,5 milliót akar keresni évente, de MOratti csak 4,5-öt adna neki és elvileg ezen nem akar már emelni az öreg. A herceg ügynöke meg azt lépte erre, hogy ha nem kapja meg a zsetont, akkor mondja meg Moratti a kivásárlási árát védencének, hogy kereshessen más csapatot! Állítólag Angolok erősen érdeklődnek utána.... és ha nem sikerül megegyeznünk vele, akkor JÖN TEVEZ!!!

Én ezt a variációt is hallottam, nem csak a Balo Tevez cserét.

Mindegy, hogy milyen úton, de Carlitos-t kék feketében akarom látni jövőre! RQ távozása után, legalább lenne ismét egy nagy nagy kedvencem a csapatban (Snidling mellett).
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Tevez durva, ha úgy játszik mint az argentin válogatottban, sok meccset nem fog végig játszani.

új pletyka hogy a Burdisso Roma üzletbe belevonnánk Vucinicet, neki jobban örülnék. mondjuk Burdisso + 5 misi és jöhet hozzánk Mirko.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Jólenne ha a Bari és a Genoa végre egyezségre jutna Bonucci ügyben, sok juvés már kész tényként kezeli hogy hozzájuk igazol. Nem ártana ha Rafa mellett Krasic barátom és ő is nálunk kötne ki (illetve hazajönne) :) A szerbet meg felesleges 1 meccs alapján lehurrogni, amit moszkvában művelt az utóbbi időben azt is megkéne nézni és utána véleményt formálni.

Ranocchiáról van valami friss hír? Legutóbb azt olvastam hogy jövő januárban már végleg jön. Idővel ha hátul összeállna egy Bonucci-Ranocchia-Santon hármas na annak aztán tudnék örülni.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Azért Morattinak voltak nagy melléfogásai: Suazo,Quaresma,Muntari,Arnautovic,Coco,Davids,Veron,Sükür stb.
De voltak telitalálatok:Maicon,Cesar,Milito,Cambiasso,Martins.
Idén is lesz pár arany málna igazolás de ez van. Ez akkor fájó ha igen sok pénzbe és idöbe telik megszerezni az illetöt pl Suazo.
Sztem Adriano nem változott meg. Aki igy tud vigyorogni egy rivális mezében annak baja van. Császár? Mostantól a neve legyen udvaribolond!
Motta jöhetne Burdissoért cserébe,ügyes a kis olasz.
Aquilanit is szeretném a csapatba. Cambiassoval bitang erösek lennének ketten. Csak a sérülékenysége...
Suarez,Aquillani,Motta,Diego,Bonucci és készen is vagyunk ;)
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Szerintem Veron nem volt melléfogás...
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

BlueSky írta:Azért Morattinak voltak nagy melléfogásai: Suazo,Quaresma,Muntari,Arnautovic,Coco,Davids,Veron,Sükür stb.
De voltak telitalálatok:Maicon,Cesar,Milito,Cambiasso,Martins.
Idén is lesz pár arany málna igazolás de ez van. Ez akkor fájó ha igen sok pénzbe és idöbe telik megszerezni az illetöt pl Suazo.
Sztem Adriano nem változott meg. Aki igy tud vigyorogni egy rivális mezében annak baja van. Császár? Mostantól a neve legyen udvaribolond!
Motta jöhetne Burdissoért cserébe,ügyes a kis olasz.
Aquilanit is szeretném a csapatba. Cambiassoval bitang erösek lennének ketten. Csak a sérülékenysége...
Suarez,Aquillani,Motta,Diego,Bonucci és készen is vagyunk ;)

Martins saját nevelés.Suazo nem volt rossz szerintem első szezonban majd jött mourinho akinek nem kellett majd megsérült a Benfica-ban viszajött itt nem is játszott,és akkor már egy szinte egy éve nem játszott amikor kölcsön lett adva a Genoa-nak.Most viszont télleg bűngyenge szegény.Suarez jó nagy semmi volt a franciák ellen,a holland bajnokság azért más kávéház ám...
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

BlueSky írta:Suarez,Aquillani,Motta,Diego,Bonucci és készen is vagyunk ;)

5 játékos nem kell. :)
milyen Diego?
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

BlueSky írta:Suarez,Aquillani,Motta,Diego,Bonucci és készen is vagyunk ;)

A Rómás Motta gondolom,lehet,hogy tévedek,de én úgy tudom ő már megállapodott a Juventusszal,vagy valami nagyon közeli állapot van ott.Aquilanit Benítez vitte a Poolhoz,de nem játszatta sokat és elég porcelán,de jó játékos,olyasmi ,mint az egyik kedvencem Motta,ha nem sérült tökéletes.Csak a sérülések után nehezen lendül bele.
Tökéletes kerete van az Internek,nem nagyon kell belenyúlni.Írtatok már jó pár középpályást.Kettővel közülük kiegyeznék+1 hátvéd,Maicon távozása nélkül is.
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Ezt az Eljero Elia-t nem akarná Benítez leszerződtetni? :)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Riky11 írta:Ezt az Eljero Elia-t nem akarná Benítez leszerződtetni? :)

Pont ezt akartam én is írni de megelőztél :)

Bal szélre Pandev helyett tökéletes lenne.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

RenciDavid írta:

Pont ezt akartam én is írni de megelőztél :)

Bal szélre Pandev helyett tökéletes lenne.

Én is ezen gondolkodtam :D már a magyarok ellen felfigyeltem rá de most is nagyon jó volt
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Tényleg ügyes és fiatal is, de ahogy Krasic tegnapi gyenge meccse után sem szabad levonni semmit, így Elia-t sem szabad 1 meccs alapján leigazolni :) Tény ellenünk is jó volt csereként beállva és lőtt is egy gólt Fülöpnek
Kíváncsi vagyok a többi meccsen milyen lesz ;) Ahogy Krasic-ra is
Riky11

Nekem Krasic nem túl meggyőző bár lehet h nem túl sok CSKA meccset láttam idáig.. Pedig azért nézem az orosz ligát is.

Eliába meg vagyok győződve h jó lenne itten mert a Bundesligába is szoktak kiemelkedő meccsei is lenni. :)
Riky11

Am. Quaresma 100% h elment mert az inter.it még semmit nem írt? :roll:
e.szabi

Elment, mert a Besiktas honlapja közölte. Állítólag Mascherano szabadidejében a vb-n olaszul tanul. :D
Riky11

e.szabi írta:Elment, mert a Besiktas honlapja közölte. Állítólag Mascherano szabadidejében a vb-n olaszul tanul. :D

Kár Q-ért..

Na ha Mascherano jönne miénk lenne a világ legerősebb szűrőpárosa! :D Remélem Diego vagy Walter beajánl minket a VB alatt Mascheranonak. :)
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Riky11 írta:Am. Quaresma 100% h elment mert az inter.it még semmit nem írt? :roll:

Engem abszolúte nem érdekel,hogy a Besiktas honlapján ki és mit irogat. :lol:
Ha majd at inter.it-en látom akkor elhiszem! Az eladási árat is nagyon alacsonynak tartom, főleg annak tükrében,hogy korábban több német csapat is érdeklődött a Porto pedig fixen 12 misit ajánlott érte. ;)
DSanton39

benito92 írta:Ranocchiáról van valami friss hír? Legutóbb azt olvastam hogy jövő januárban már végleg jön. Idővel ha hátul összeállna egy Bonucci-Ranocchia-Santon hármas na annak aztán tudnék örülni.

Róla nem olvastam semmit, de valóban nem lenne rossz egy ilyen hátsóalakzat 8-)

Quaresma pedig biztos, az hogy inter.it-n nem látszik azért van, mert a szerződéseket ugyan megkötik, de az átigazolási időszak július elsején kezdődik, így június 30-ig nem is lesz semmi változás a keretet illetően a honlapon.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Június 30-ig ne is nagyon várjátok, h az inter-it igazolásokat vagy távozókat jelentsen be. Csak elsején nyílik hivatalosan a mercato.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

realevil írta:Szerintem Veron nem volt melléfogás...

Hát akkor mi volt? Jól játszott? Kimagaslóan? Akkor maradt volna még.
Suazo se volt az? Hát nem tudom,akkor én láttam kevés meccset biztos. Ha olyan nagyon bevált volna játszana és nem kölcsönadogatnák ugyhogy ez kurva nagy tévedés volt már bocs. Suazo jó igazolás volt hát öcsém behalok...
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

BlueSky írta:

Suazo se volt az? Hát nem tudom,akkor én láttam kevés meccset biztos. Ha olyan nagyon bevált volna játszana és nem kölcsönadogatnák ugyhogy ez kurva nagy tévedés volt már bocs. Suazo jó igazolás volt hát öcsém behalok...
Veron nagy kedvenc volt nálam, de az Interben sajnos nem tudott kiemelkedően teljesíteni. Suazo leigazolása pedig egy óriási kérdőjel volt, ami többé-kevésbé egy nagy nullát eredményezett, szerintem.

FORZA INTER!!!
Ripp

Hozzászólás Szerző: Ripp »

BlueSky írta:

Tény, hogy Veron nem nálunk játszotta élete meccseit, de mivel ha jól emlékszem ingyen jött ezért mellé fogásnak én sem nevezném.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

Destro ügynöke mai nyilatkozatában elárulta, hogy a fiatal csatár a Lecce csapatában folytatja. Remélem csak kölcsönbe adjuk. A felnőtt keretben elfért volna. Sőt...
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Kedden tárgyalunk Mascherano ügynökével. Heti 100.000 fontos gázsit szeretne kapni, remélem a pool nem gondolta komolyan a 40 millát :D
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Állítólag hivatalos ajánlatot tettünk Krasicért!

http://www.topfoci.hu/index.php?heading ... nyom%E1ban
horas

Elia rettenetesen jónak tűnik.
Quaresma valszeg azért ment a törökökhöz mert ott keresi a legtöbbet.
e.szabi

Mascherano mennyit keres a Poolnál?
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

horas írta:Elia rettenetesen jónak tűnik.
Nagyon laza a srác. Ha így nyomja tuti Ő lesz a VB felfedezettje. 23éves, gondolom nem csak a balon tudja nyomni. Nyugodtnak tűnt és ment vissza védekezni.
bazsi

g.e.r.a írta:Állítólag hivatalos ajánlatot tettünk Krasicért!

jó igazolás lenne. muntarit kellene még eladni. elhozni mascheranót, bonuccit és ennyi. ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

bazsi írta:

jó igazolás lenne. muntarit kellene még eladni. elhozni mascheranót, bonuccit és ennyi. ;)

Nem tudom mit esztek rajta, mindegy felőlem jöhet, csak bizonyítson is utána.

Ez az Elia amúgy tényleg nagyon ügyes, de nagyon Quaresma stílus amit játszik :roll:
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Komax írta:
horas írta:Elia rettenetesen jónak tűnik.
Nagyon laza a srác. Ha így nyomja tuti Ő lesz a VB felfedezettje. 23éves, gondolom nem csak a balon tudja nyomni. Nyugodtnak tűnt és ment vissza védekezni.

az az érdekes h eddig senki sem hallott róla pedig ha jól láttam a hamburgban focizik...jó lenne lecsapni rá, mert van benne potenciál...tiszta Nanis feje van :D kíváncsi leszek h mi lesz vele.
bazsi

coutinho hétfőn orvosi vizsgálatra érkezik milánóba. aztán benitez dönti el, hogy marad az internél vagy kölcsön adják vmi kisebb csapatnak. chievót emlegetik.
Poli

Hozzászólás Szerző: Poli »

Szerintem Mascherano leigazolása nem lenne indokolt, illetve én nem is vagyok oda a játékáért. A 30 millió feletti ára pedig túl magas. Erre a posztra ott van jelenleg Cambiasso és Motta, cserének pedig Muntari (Akit én nem tennék ki olyan nagy meggyőződéssel a csapatból, mint itt sokan. Szerintem 3. vagy 4. embernek jó erre a posztra), arról nem beszélve, hogy Zanetti itt is bevethető ha minden kötél szakad.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

ha igazak a hírek akkor a vbn játszó játékosok közül Özilt, Palombot, Fabregast és Pastoret figyelik. Ezek közül Fabregas tuti felejtős, ill sztem Palombo se hagyja el a sampot főleg h blben indulnak...Özil és Pastore közül az előbbi több poszton is bevethető...
Tetszetős h 35milliót kérünk Maiconért és Militoért fejenként :D ill Balo 40...ha ennyit vki letesz az asztalra akkor tényleg érdemes eladnunk őket..ha nem akkor természetesen maradnak
e.szabi

Csak tegyük fel, hogy a Real lesz olyan hülye és letesz nekünk 70 milliót Maiconért és Militoért. 35 milla + pár milliót rátesz Moratti, és elhozzuk Tévezt, Eto'o megy Milito helyére, Tévez meg Eto'o helyére, eddig jól is néz ki. Tegyük fel, a Real csak Maicont akarja 35 milláért egész jó. Helyére ottvan Santon, de mégha Morattiék vennének is valakit a helyére, nem igen kerülne mind a 35 millába, szóval még maradna is. Ha esetleg Milito is menne, és a City csak úgy adja Tévezt, hogy belevonjuk Balot, 40 millás kivásárlási ára van. :P :P Az lenne a legjobb, ha csak úgy simán ideadnák Tévezt Baloért cserébe úgy, hogy nem kéne semmit rá fizetni, de annyira nem hülyék az arabok sem. :P Ha Milito menne, és Balot belevonnánk a Tévez ügyletbe, akkor egyel kevesebb csatárunk lenne, szóval lehet kéne még valakit venni oda.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Injoc írta:Tetszetős h 35milliót kérünk Maiconért és Militoért fejenként :D
Az biztos hogy 70millát nem fognak kicsengetni. Egy pár madridi játékost biztos hogy ajánlani fog a real hogy leverjék az arákat. (Gago, Vaart, Benzema) akikkel Mou nem számol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Komax 2010.06.15. 10:03-kor.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

e.szabi írta:Mascherano mennyit keres a Poolnál?

Hogy most mennyit,azt nem tudom.Olvastam pár napja,hogy felkínáltak neki egy heti 100.000 fontos fizut,szóval ezalatt:).
Egyébként most 40 millióról szólnak a hírek,amit sokallunk,meg is értem.Volt már szó 25 millió+ Muntari.Ezért nézték ki állítólag Palombot,aki Branca nagy "kedvence",és jóval olcsóbb.
Nem tudom,hogy írtátok-e,de állítólag a múlt héten Silva ügynökével is tárgyalt.Persze nem tudni mennyi igaz ezekből.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

állítólag azért akarjuk krasicot mert silvat nehéz lenne megszerezni
e.szabi

Silva ügynöke mondta, hogy csak vb- után fogják az ajánlatokat átgondolni, mert már ottvan a Barca, Man. City, meg mi is. Tudjuk, hogy a City tudja a legtöbbet adni érte, más kérdés, hogy oda nem igen akar menni, de a Valencianak meg pénz kell, minél több. Barca vonzó lehet számára, mert Villa is odament, hazai környezet, nekünk viszont van egy Benitezünk, akit azért ismerhet a Valenciabol. De szinte mindennap arról lehet olvasni, hogy Krasic a juveba akar menni, mert Nedves a példaképe, és rá akar hasonlítani. Az megint más kérdés, hogy a juvenal ha akarunk simán jobb ajánlatot tudunk tenni, és azért Krasicnak sem lehet mindegy mennyit keresne, és hogy a BL-ben, vagy Csak az EL-ben szerepelhet.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

R9. írta:állítólag azért akarjuk krasicot mert silvat nehéz lenne megszerezni

Fizikálisan sokkal jobb a szerb, silvát elég hamar lerendeznék a védők. Persze nyilván nem ez alapján fog eldőlni melyiküket sikerül elhozni, de én Krasicnak jobban örülnék.
horas

mike írta:
bazsi írta:

Nem tudom mit esztek rajta, mindegy felőlem jöhet, csak bizonyítson is utána.

Ez az Elia amúgy tényleg nagyon ügyes, de nagyon Quaresma stílus amit játszik :roll:

Különbség az,hogy Quaresma-tól is nehéz elvenni a labdát,de őt általában,lefaultolták.Elia-t még faultolni sem tudták,és iszonyatosan gyors a labdával.Quaresma megkapta a labdát és mindig belassított neki állt dédelgetni...
Krasic gyerekek bűn rossz volt.Egyetlen egyszer sem(!) tudta megverni a Leverkusen 34 éves csere balhátvédjét Sarpei-t,de ettől függetlenül sem csinált semmit.(Mehet a Juve-ba ő egy lufi.A németek ellen még ennyit sem fog tudni csinálni,az ausztrálok ellen meg már mindegy lesz mert addigra már kiestek.
Ahogy Gourcuff is egy dupla nulla volt az első meccsen,ahogy mondtam.)
DSanton39

legújabb pletyka egy Muntari-Bale csere, ha Maicon megy.
Bale nem lenne rossz balra, Santon átvenné a jobb oldalt.
horas

benito92 írta:
R9. írta:állítólag azért akarjuk krasicot mert silvat nehéz lenne megszerezni

Fizikálisan sokkal jobb a szerb, silvát elég hamar lerendeznék a védők. Persze nyilván nem ez alapján fog eldőlni melyiküket sikerül elhozni, de én Krasicnak jobban örülnék.

Silva világklasszis Krasic meg egy jelenleg felkapott senki,Krasic-nak jó a menedzsere.
Özil és Elia példáúl 100 annyit mutattak mint ő és velük a kutya sem foglakozik,most sem és a VB elött sem..Média...

Ez megint tipikus sztereótípia,hogy a spnyol bajnokság nem olyan kemény itt szétrúgnák egyből aki onnan jön...
Sneijder,Eto'o,Motta,Cambiasso,Figo mindegykiőjüket elég hamar lerendezték ugye?...
horas

Valaki nemtud linket vagy valamit ahol közvetítik Benítez bemuatatását?
e.szabi

Ja jó lenne, ha tudnánk vhol nézni élőben, ha nem akkor max majd youtubeon megnézzük, ott biztos fent lesz. :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

horas írta:
Silva világklasszis Krasic meg egy jelenleg felkapott senki

Legalább nem vagyok egyedül aki semmi extrát nem lát ebben a Krasicban.
A moszkvában sem csinált ellenünk semmit, nem is említhető egy lapon Silvával, aki a Valencia egyik legjobbja, és az EB győztes spanyol csapatban is nagyon jól tolta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2010.06.15. 11:40-kor.
Válasz küldése