ronaldotól ennyi idősen az összes védő rettegett
tudom a kora miatt...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
R9. írta:tevez sokkal jobb játékos mint balotelli, és balotelliből már sose lesz olyan kva nagy sztár
ronaldotól ennyi idősen az összes védő rettegett
tudom a kora miatt...remélem elcseréljük tevezre
BlueSky írta:Azért Morattinak voltak nagy melléfogásai: Suazo,Quaresma,Muntari,Arnautovic,Coco,Davids,Veron,Sükür stb.
De voltak telitalálatok:Maicon,Cesar,Milito,Cambiasso,Martins.
Idén is lesz pár arany málna igazolás de ez van. Ez akkor fájó ha igen sok pénzbe és idöbe telik megszerezni az illetöt pl Suazo.
Sztem Adriano nem változott meg. Aki igy tud vigyorogni egy rivális mezében annak baja van. Császár? Mostantól a neve legyen udvaribolond!
Motta jöhetne Burdissoért cserébe,ügyes a kis olasz.
Aquilanit is szeretném a csapatba. Cambiassoval bitang erösek lennének ketten. Csak a sérülékenysége...
Suarez,Aquillani,Motta,Diego,Bonucci és készen is vagyunk
BlueSky írta:Suarez,Aquillani,Motta,Diego,Bonucci és készen is vagyunk
BlueSky írta:Suarez,Aquillani,Motta,Diego,Bonucci és készen is vagyunk
Riky11 írta:Ezt az Eljero Elia-t nem akarná Benítez leszerződtetni?
RenciDavid írta:Riky11 írta:Ezt az Eljero Elia-t nem akarná Benítez leszerződtetni?
Pont ezt akartam én is írni de megelőztél
Bal szélre Pandev helyett tökéletes lenne.
Riky11 írta:Ezt az Eljero Elia-t nem akarná Benítez leszerződtetni?
e.szabi írta:Elment, mert a Besiktas honlapja közölte. Állítólag Mascherano szabadidejében a vb-n olaszul tanul.
Riky11 írta:Am. Quaresma 100% h elment mert az inter.it még semmit nem írt?
benito92 írta:Ranocchiáról van valami friss hír? Legutóbb azt olvastam hogy jövő januárban már végleg jön. Idővel ha hátul összeállna egy Bonucci-Ranocchia-Santon hármas na annak aztán tudnék örülni.
realevil írta:Szerintem Veron nem volt melléfogás...
Veron nagy kedvenc volt nálam, de az Interben sajnos nem tudott kiemelkedően teljesíteni. Suazo leigazolása pedig egy óriási kérdőjel volt, ami többé-kevésbé egy nagy nullát eredményezett, szerintem.BlueSky írta:realevil írta:Szerintem Veron nem volt melléfogás...
Hát akkor mi volt? Jól játszott? Kimagaslóan? Akkor maradt volna még.
Suazo se volt az? Hát nem tudom,akkor én láttam kevés meccset biztos. Ha olyan nagyon bevált volna játszana és nem kölcsönadogatnák ugyhogy ez kurva nagy tévedés volt már bocs. Suazo jó igazolás volt hát öcsém behalok...
BlueSky írta:realevil írta:Szerintem Veron nem volt melléfogás...
Hát akkor mi volt? Jól játszott? Kimagaslóan? Akkor maradt volna még.
Suazo se volt az? Hát nem tudom,akkor én láttam kevés meccset biztos. Ha olyan nagyon bevált volna játszana és nem kölcsönadogatnák ugyhogy ez kurva nagy tévedés volt már bocs. Suazo jó igazolás volt hát öcsém behalok...
Nagyon laza a srác. Ha így nyomja tuti Ő lesz a VB felfedezettje. 23éves, gondolom nem csak a balon tudja nyomni. Nyugodtnak tűnt és ment vissza védekezni.horas írta:Elia rettenetesen jónak tűnik.
g.e.r.a írta:Állítólag hivatalos ajánlatot tettünk Krasicért!
http://www.topfoci.hu/index.php?heading ... nyom%E1ban
bazsi írta:g.e.r.a írta:Állítólag hivatalos ajánlatot tettünk Krasicért!
jó igazolás lenne. muntarit kellene még eladni. elhozni mascheranót, bonuccit és ennyi.
Komax írta:Nagyon laza a srác. Ha így nyomja tuti Ő lesz a VB felfedezettje. 23éves, gondolom nem csak a balon tudja nyomni. Nyugodtnak tűnt és ment vissza védekezni.horas írta:Elia rettenetesen jónak tűnik.
Az biztos hogy 70millát nem fognak kicsengetni. Egy pár madridi játékost biztos hogy ajánlani fog a real hogy leverjék az arákat. (Gago, Vaart, Benzema) akikkel Mou nem számol.Injoc írta:Tetszetős h 35milliót kérünk Maiconért és Militoért fejenként
e.szabi írta:Mascherano mennyit keres a Poolnál?
R9. írta:állítólag azért akarjuk krasicot mert silvat nehéz lenne megszerezni
mike írta:bazsi írta:g.e.r.a írta:Állítólag hivatalos ajánlatot tettünk Krasicért!
jó igazolás lenne. muntarit kellene még eladni. elhozni mascheranót, bonuccit és ennyi.
Nem tudom mit esztek rajta, mindegy felőlem jöhet, csak bizonyítson is utána.
Ez az Elia amúgy tényleg nagyon ügyes, de nagyon Quaresma stílus amit játszik
benito92 írta:R9. írta:állítólag azért akarjuk krasicot mert silvat nehéz lenne megszerezni
Fizikálisan sokkal jobb a szerb, silvát elég hamar lerendeznék a védők. Persze nyilván nem ez alapján fog eldőlni melyiküket sikerül elhozni, de én Krasicnak jobban örülnék.
horas írta:
Silva világklasszis Krasic meg egy jelenleg felkapott senki