Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- hvmetal
- vaskalap
Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Két mekkora játékos,igazi klasszisok,imádtam mindkettöt.
- alwin91
Bardit jegeli a Chievo új edzője 
- PellerG
Félve leírom: Juve-Parma 7-0, egy hete: Parma-Inter 2-0...
- DSanton39
PellerG írta:Félve leírom: Juve-Parma 7-0, egy hete: Parma-Inter 2-0...
volt ez fordítva is, Sassuolo
- hvmetal
Utánpótlásnál milyen változások történtek?
Remélem nem 2 műfüves pálya átadása mögé bújnak.
Remélem nem 2 műfüves pálya átadása mögé bújnak.
- zsizsi14
- DSanton39
zsizsi14 írta: http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,olas ... erol,79161
ha ez így van megfogalmazva, akkor drasztikus változást nem eredményez.
ugyanis rengeteg külföldi játékos van a Serie A-ban akinek van olasz nemzetisége/útlevele, és még nem volt eredeti hazájában felnőtt válogatott, így bevethető az olasz válogatottban. ám ettől nem fog erősödni a hazai játékosok szerepe a bajnokságban.
pl. a mi keretünkből így kapásból megnézve Joni, Icardi és Osvaldo (ő már olasz válogatott) ilyen. kiegészülve a tényleges olaszokkal a keretünkben, az +5 játékos, már is csak két ifire van szükség, és megvan a 10. pedig mi aztán abszolút nem figyeltünk erre az elmúlt években. a legtöbb Serie A csapat keretében lazán van már most is 10.
- alwin91
DSanton39 írta:zsizsi14 írta: http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,olas ... erol,79161
ha ez így van megfogalmazva, akkor drasztikus változást nem eredményez.
ugyanis rengeteg külföldi játékos van a Serie A-ban akinek van olasz nemzetisége/útlevele, és még nem volt eredeti hazájában felnőtt válogatott, így bevethető az olasz válogatottban. ám ettől nem fog erősödni a hazai játékosok szerepe a bajnokságban.
pl. a mi keretünkből így kapásból megnézve Joni, Icardi és Osvaldo (ő már olasz válogatott) ilyen. kiegészülve a tényleges olaszokkal a keretünkben, az +5 játékos, már is csak két ifire van szükség, és megvan a 10. pedig mi aztán abszolút nem figyeltünk erre az elmúlt években. a legtöbb Serie A csapat keretében lazán van már most is 10.
Nagyon helyes! Pénzünk nincs, úgyhogy jöhetnek a saját nevelésű játékosok. Bardi meg Crisetig jöhetne vissza akár a következő szezontól.
- PellerG
Ma megvolt az első edzés Mancinivel.
A sérült Jonathanon és a válogatottakon (Handanovic, Ranocchia, Mbaye, Kovacic, Kuzma, Medel, Bonazzoli, Puscas) kívül mindenki edzett, D'Ambrosio és M'Vila is rendbe jöttek már.
4-3-1-2 taktika volt az edzésen, Nagatomo és D'Ambro voltak az egyik csapatnál a védelem szélein, középen itt Andreolli és Juan.
A Tridente elől Palacio-Osvaldo,Icardi formában játszott.
A hírek szerint két taktika képzelhető el a Derbyre:
1) 4-4-2, időszűkében, edzőváltás után gyakran alkalmazzák az edzők, mivel ez egy gyorsan alkalmazható, "egyszerűbb" taktika
2) 4-3-1-2, valószínűleg így:
Handa
D'Ambro/Nagatomo-Ranocchia-Vidic/Dodo-Juan
Guarín-Kuzma-Hernanes
Kovacic
Osvaldo-Icardi
Azért fura lehet Mancininek is, hogy 10 évvel ezelőtt egy Toldo, Zanetti, Cordoba, Veron, Davids, Cambiasso, Stankovic, Vieri, Adriano-féle Intert vett át, most meg egy Jonathan, Nagatomo, Kuzma, M'Vila, Obi, Krhin és még sorolhatnám típusút.
http://www.youtube.com/watch?v=sEFYhl0mjSc
http://www.inter.it/it/news/67012
A sérült Jonathanon és a válogatottakon (Handanovic, Ranocchia, Mbaye, Kovacic, Kuzma, Medel, Bonazzoli, Puscas) kívül mindenki edzett, D'Ambrosio és M'Vila is rendbe jöttek már.
4-3-1-2 taktika volt az edzésen, Nagatomo és D'Ambro voltak az egyik csapatnál a védelem szélein, középen itt Andreolli és Juan.
A Tridente elől Palacio-Osvaldo,Icardi formában játszott.
A hírek szerint két taktika képzelhető el a Derbyre:
1) 4-4-2, időszűkében, edzőváltás után gyakran alkalmazzák az edzők, mivel ez egy gyorsan alkalmazható, "egyszerűbb" taktika
2) 4-3-1-2, valószínűleg így:
Handa
D'Ambro/Nagatomo-Ranocchia-Vidic/Dodo-Juan
Guarín-Kuzma-Hernanes
Kovacic
Osvaldo-Icardi
Azért fura lehet Mancininek is, hogy 10 évvel ezelőtt egy Toldo, Zanetti, Cordoba, Veron, Davids, Cambiasso, Stankovic, Vieri, Adriano-féle Intert vett át, most meg egy Jonathan, Nagatomo, Kuzma, M'Vila, Obi, Krhin és még sorolhatnám típusút.
http://www.youtube.com/watch?v=sEFYhl0mjSc
http://www.inter.it/it/news/67012
- mike
Ez a formáció és csapat nagyon közel áll ahhoz amit itt sokan leírtunk.
Nagyon kíváncsi vagyok sikerül-e rendet raknia másfél hét alatt, nem lesz könnyű dolga a Mazza féle őskáosz után.
Nagyon kíváncsi vagyok sikerül-e rendet raknia másfél hét alatt, nem lesz könnyű dolga a Mazza féle őskáosz után.
- Komax
milan és a roma ellen sztem nagyon fogunk pörögni, úgy érzem az Udinese és a Chievo ellen lesz majd szenvedés.mike írta:Nagyon kíváncsi vagyok sikerül-e rendet raknia másfél hét alatt, nem lesz könnyű dolga a Mazza féle őskáosz után.
-
A'doma Zajcev Jr.
Régi edzés képeket már nem találok az Inter.it-en, de a mostaniakon nem látok egy mosolygós arcot sem. Lehet csak bebeszélem magamnak, de Mazzarri alatt mindenki happy volt, most csak komoly játékosokat és kemény koncentrációt láthatunk az edzőpályán.
- alwin91
A'doma Zajcev Jr. írta:Régi edzés képeket már nem találok az Inter.it-en, de a mostaniakon nem látok egy mosolygós arcot sem. Lehet csak bebeszélem magamnak, de Mazzarri alatt mindenki happy volt, most csak komoly játékosokat és kemény koncentrációt láthatunk az edzőpályán.
Érdekes észrevétel és tényleg így van. Taktikailag annyira visszafejlődtek a srácok, hogy ehhez koncentrálni kell. Mancini lehet többet mondd nekik, mint hogy "adjátok a horvát kölyöknek Ő majd csinál valami trükköt, ha nem megy akkor rúgjátok fel Icardinak"
Legutoljára amikor Milan derbi előtt egy messiásnak kikiáltott érkezett - Sneijder - akkor annak jó vége lett. Most is kiegyeznék hasonlóval.
-
VIZI
A'doma Zajcev Jr. írta:Régi edzés képeket már nem találok az Inter.it-en, de a mostaniakon nem látok egy mosolygós arcot sem. Lehet csak bebeszélem magamnak, de Mazzarri alatt mindenki happy volt, most csak komoly játékosokat és kemény koncentrációt láthatunk az edzőpályán.
Egypár edzésfotó a '06/'07-es szezonból:
http://www.inter.it/en/news/25826
http://www.inter.it/en/news/25840
http://www.inter.it/en/news/25785
http://www.inter.it/en/news/24392
http://www.inter.it/en/news/24357
Mou-val:
http://www.inter.it/en/news/32794
http://www.inter.it/en/news/32352
És a Cúper-időszakból is
http://www.inter.it/en/news/5953
http://www.inter.it/en/news/5928
http://www.inter.it/en/news/5929
Ahogyan nézegettem a korábbi fotókat, kevés kivételtől eltekintve végig komolyak voltak a játékosok.
Archiv képeket így lehet elérni az Inter.it-en: "NEWS" főmenü, "Photos" pont, és a böngésző címsorának végére (http://www.inter.it/en/newsindex/2) beszúrsz pl: "/400"-at.
- intertomega
Azért vannak ott derűs képek is.
más:
Amennyire elszomorított Moratti távozása, annyira tudok örülni Mancini visszatértének.
Amikor először mentem ki Milánóba Inter meccsre (2005 tavaszán) már ,,Mancs" volt az edző. Akkor volt csapatunk X gyártó
Jó edző volt. Szerették a szurkolók , tisztelték a játékosok és jöttek is az eredmények csak az a fránya BL nem jött össze.
Nos jelen helyzetben Mancsnak nem a BL-re kell felkészíteni a gárdát- mint tudjuk!(sajna)
Kemény munka vár a fiúkra és fanatikus kék-fekete clubtisztelet !!!
Hajrá Roberto !!
FORZA INTER !!!
más:
Amennyire elszomorított Moratti távozása, annyira tudok örülni Mancini visszatértének.
Amikor először mentem ki Milánóba Inter meccsre (2005 tavaszán) már ,,Mancs" volt az edző. Akkor volt csapatunk X gyártó
Jó edző volt. Szerették a szurkolók , tisztelték a játékosok és jöttek is az eredmények csak az a fránya BL nem jött össze.
Nos jelen helyzetben Mancsnak nem a BL-re kell felkészíteni a gárdát- mint tudjuk!(sajna)
Kemény munka vár a fiúkra és fanatikus kék-fekete clubtisztelet !!!
Hajrá Roberto !!
FORZA INTER !!!
- PellerG
Szerintem meg pont erre lenne végre szükség az eredmények elérése miatt, hogy ne a bratyizás menjen csak, hanem legyen fegyelem és taktika is egyszerre.
Az marha jó hogy vannak Showder Klubosaink az öltözőben, de ha a pályán ezek semmit sem mutatnak (pl Nagatomo), azzal nem járunk jól.
Nem véletlen pár játékos ragaszkodása most, Jonathan biztos vagyok benne hogy nagyon kivan Mazzarri miatt, mert neki ezzel befellegzett nálunk nagy eséllyel.
Nem lesz még egy olyan edző, akinél 'elesek a saját cselemben, átcsúszik a labda a talpam alatt 2x meccsenként=fix kezdő hely hétről-hétre'.
Sokan írták itt, hogy a játékosok Mazzarri ellen vannak és játszanak láthatóan.
Biztos voltam benne, hogy nem így van, mivel folyamatosan pozitívan beszéltek róla, látszott, hogy bírják őt, egyszerűen ebben a Mazza-Inter kapcsolatban ennyi volt, ezzel a taktikával, Mazza beállítottságával, játékosok fogékonyságával.
Az olasz lapok és igazolási szakértők szerint 2 játékost legalább ígértek neki a januári mercato során.
Hozzáteszik, nem a sokat emlegetett Jovetic, Lamela, Dzeko szintben kell gondolkozni, de a Darmian, Cerci, Baselli (Verrattihoz hasonlítják) trióban lehet valami, az ő szintükön gondolkozzunk.
Azt gondolom jó lenne ezt a fiatalított vonalat továbbvinni, és minimum olyan játékosokat idehozni akik olaszban már bizonyítottak, előttük a jövő, jó korban vannak.
Remélem ez a Gerrard, Glen Johnson, Podolski-féle kiégőben lévő vonal Thohirral már nem reális.
Rolando sem kell Mancininek, 2 belső védős játékhoz már megvagyunk, és amúgy is fél év kihagyás után lesz most.
-
A'doma Zajcev Jr.
Én is erre céloztam, hogy úgy tűnik maximális koncentrációval végzik a dolgukat a srácok.
A Milan ellen vissza kell szerezni valamit a megtépázott renoméból!
A Milan ellen vissza kell szerezni valamit a megtépázott renoméból!
- alwin91
PellerG írta:A'doma Zajcev Jr. írta:Régi edzés képeket már nem találok az Inter.it-en, de a mostaniakon nem látok egy mosolygós arcot sem. Lehet csak bebeszélem magamnak, de Mazzarri alatt mindenki happy volt, most csak komoly játékosokat és kemény koncentrációt láthatunk az edzőpályán.
Szerintem meg pont erre lenne végre szükség az eredmények elérése miatt, hogy ne a bratyizás menjen csak, hanem legyen fegyelem és taktika is egyszerre.
Az marha jó hogy vannak Showder Klubosaink az öltözőben, de ha a pályán ezek semmit sem mutatnak (pl Nagatomo), azzal nem járunk jól.
Nem véletlen pár játékos ragaszkodása most, Jonathan biztos vagyok benne hogy nagyon kivan Mazzarri miatt, mert neki ezzel befellegzett nálunk nagy eséllyel.
Nem lesz még egy olyan edző, akinél 'elesek a saját cselemben, átcsúszik a labda a talpam alatt 2x meccsenként=fix kezdő hely hétről-hétre'.
Biztos voltam benne, hogy nem így van, mivel folyamatosan pozitívan beszéltek róla, látszott, hogy bírják őt, egyszerűen ebben a Mazza-Inter kapcsolatban ennyi volt, ezzel a taktikával, Mazza beállítottságával, játékosok fogékonyságával.
Az olasz lapok és igazolási szakértők szerint 2 játékost legalább ígértek neki a januári mercato során.
Hozzáteszik, nem a sokat emlegetett Jovetic, Lamela, Dzeko szintben kell gondolkozni, de a Darmian, Cerci, Baselli (Verrattihoz hasonlítják) trióban lehet valami, az ő szintükön gondolkozzunk.
Azt gondolom jó lenne ezt a fiatalított vonalat továbbvinni, és minimum olyan játékosokat idehozni akik olaszban már bizonyítottak, előttük a jövő, jó korban vannak.
Remélem ez a Gerrard, Glen Johnson, Podolski-féle kiégőben lévő vonal Thohirral már nem reális.
Rolando sem kell Mancininek, 2 belső védős játékhoz már megvagyunk, és amúgy is fél év kihagyás után lesz most.
Gerrardot biztosan nem hozza el Thohir, ez valami hülye újságírói pletyka. Komolyan veszi a fiatalítás dolgot ezt nem győzi hangsúlyozni és a tettei is ezért beszélnek. Minden ligában a dobogós csapatoknál van egy játékos aki kiemelkedően sok gólt rúg, nekünk is kellene egy. Nem vagyok meggyőződve, hogy Icardi erre képes lesz idén, szerintem 15-18 gólra lehet képes, Osvaldot jobbnak tartom még, jó lenne ha aktívan játszana is. Persze idén nekünk a dobogós helyezés irreális. A jövőre nézve pedig meg kellene fognunk egy igazán jó csatárt még akkor is ha Icardit megtartjuk. Most sokan biztos hülyének néztek, de én visszahoznám Castaignost a holland ligából, nagyon gólerős csatár lesz.
- tomika431
alwin91 írta:PellerG írta:A'doma Zajcev Jr. írta:Régi edzés képeket már nem találok az Inter.it-en, de a mostaniakon nem látok egy mosolygós arcot sem. Lehet csak bebeszélem magamnak, de Mazzarri alatt mindenki happy volt, most csak komoly játékosokat és kemény koncentrációt láthatunk az edzőpályán.
Gerrardot biztosan nem hozza el Thohir, ez valami hülye újságírói pletyka. Komolyan veszi a fiatalítás dolgot ezt nem győzi hangsúlyozni és a tettei is ezért beszélnek. Minden ligában a dobogós csapatoknál van egy játékos aki kiemelkedően sok gólt rúg, nekünk is kellene egy. Nem vagyok meggyőződve, hogy Icardi erre képes lesz idén, szerintem 15-18 gólra lehet képes, Osvaldot jobbnak tartom még, jó lenne ha aktívan játszana is. Persze idén nekünk a dobogós helyezés irreális. A jövőre nézve pedig meg kellene fognunk egy igazán jó csatárt még akkor is ha Icardit megtartjuk. Most sokan biztos hülyének néztek, de én visszahoznám Castaignost a holland ligából, nagyon gólerős csatár lesz.
Támogatom Castaignost!
- hvmetal
Mire fel? Sok gólt lő a holland ligában? Én nem figyelem már őt. De eléggé statikusnak tűnt ő is. Akkor inkább Icardi.
Az meg van,hogy Mauro 21 éves? 18 millió eurót ér jelen pillanatban.
Idén , ha jól látom 16 meccsen 11 gólos összesen. Ligában 7, EL-ben 4-et írnak.
Azért a Mazza féle 0 kategóriás támadójátékban 21 évesen nem gyenge.
Kíváncsi vagyok Mancino mit tud kihozni belőle,illetve Bonazzoli-ból. Vele szerintem Osvaldo nyer majd nagyot.
Játékosok szerintem egyértelműen Mazza mellett voltak,ami az elmúlt évek után jó. De Mazza a múlt. (El sem hiszem
Az meg van,hogy Mauro 21 éves? 18 millió eurót ér jelen pillanatban.
Idén , ha jól látom 16 meccsen 11 gólos összesen. Ligában 7, EL-ben 4-et írnak.
Azért a Mazza féle 0 kategóriás támadójátékban 21 évesen nem gyenge.
Kíváncsi vagyok Mancino mit tud kihozni belőle,illetve Bonazzoli-ból. Vele szerintem Osvaldo nyer majd nagyot.
Játékosok szerintem egyértelműen Mazza mellett voltak,ami az elmúlt évek után jó. De Mazza a múlt. (El sem hiszem
- alwin91
Rugdossa. 2 éve - 20 évesen - 34 meccs 13 gól 3 assziszt, tavaly 31 meccs 14 gól 5 assziszt, jelenleg pedig 12 meccs 6 gól és 2 EL meccs 1 gól a mérlege. Összességében amióta a Twentében van 95 meccs 37 gól 11 assziszt és még csak 22 éves. Szerintem be fog Ő érni és egy jó csapattal a háta mögött nagyon sok gólt fog rúgni.
- hvmetal
De ezt megcsinálja Icardi is egy nehezebb bajnokságban. Lehet,hogy jó lesz Angliában, lesz belőle egy új Nistelrooy,de ez azért a calcio.
Icardi tudott bizonyítani , ő nem. Holland góllövészetről Kezman, a Heerenven-es brazil vagy Huntelaar jut eszembe. Icardi adott, ilyen stílusú csatár elég egy. Max még egy idősebb, Cruz kaliber.
Ezt a nerazzurri-n olvastam:
"Az edzőcsere kétségtelenül hatással lesz az idei átigazolási szezonra, de ez egy olyan döntés amit hosszas tárgyalások előztek meg, figyelemebe véve a dolgok gazdasági oldalát is. Remélem idén - egy éven belül túl tudunk jutni ennek a pénzügyi hatásán. Ebben az évben a megtakarításoknak köszönhetően, volt némi mozgástér a költésvetésben, és úgy döntöttünk, hogy az lesz a legjobb, ha ezt befektetjük ebbe az edzőcserébe, egy olyan edzőbe, mint Mancini."
Ezek után, adott mire számítsunk a mercato alatt. Ez van. Forza Inter !
Icardi tudott bizonyítani , ő nem. Holland góllövészetről Kezman, a Heerenven-es brazil vagy Huntelaar jut eszembe. Icardi adott, ilyen stílusú csatár elég egy. Max még egy idősebb, Cruz kaliber.
"Az edzőcsere kétségtelenül hatással lesz az idei átigazolási szezonra, de ez egy olyan döntés amit hosszas tárgyalások előztek meg, figyelemebe véve a dolgok gazdasági oldalát is. Remélem idén - egy éven belül túl tudunk jutni ennek a pénzügyi hatásán. Ebben az évben a megtakarításoknak köszönhetően, volt némi mozgástér a költésvetésben, és úgy döntöttünk, hogy az lesz a legjobb, ha ezt befektetjük ebbe az edzőcserébe, egy olyan edzőbe, mint Mancini."
- alwin91
hvmetal írta:De ezt megcsinálja Icardi is egy nehezebb bajnokságban. Lehet,hogy jó lesz Angliában, lesz belőle egy új Nistelrooy,de ez azért a calcio.
18 évesen volt itt és túl sok lehetőséget nem kapott. Ennyi idő alatt lehet Bonazzoli sem fog tudni több gólt rúgni. Ráadásul abban az időszakban is súlyos gólínség volt.
-
R9.
Castaignos? Komolyan?
ez ugye csak trefa?
- tabi.csaba
Az Interre nézve a mai derbyn,Bonaventura a legveszélyesebb!
Még az Atalanta játékosaként jó párszor,kibabrált velünk!
Még az Atalanta játékosaként jó párszor,kibabrált velünk!
- hvmetal
x-elt a Napoli,Samp. Egy győzelemmel 3 pontra leszünk a BL helytől.
Viszont nekünk van 12 használható játékosunk. Téli erősítés nélkül elképzelhetetlen szerintem,hogy odaérjünk.
Szegény Mancino jól belenyúlt. Nem gyenge meccsek jönnek
Viszont nekünk van 12 használható játékosunk. Téli erősítés nélkül elképzelhetetlen szerintem,hogy odaérjünk.
Szegény Mancino jól belenyúlt. Nem gyenge meccsek jönnek
- hvmetal
Tud valaki valamit Benassi-ról? Miénk még? Játszik?
Jól hangzik ez a 3-1 Guarin-Medel-Hernanes-Kova kombóval csak egyiknek sincs cseréje. Az elég para,hogy a Kuzma, Obi, Khrin trióból idén Kuzma aki játékosra hasonlít.
Jól hangzik ez a 3-1 Guarin-Medel-Hernanes-Kova kombóval csak egyiknek sincs cseréje. Az elég para,hogy a Kuzma, Obi, Khrin trióból idén Kuzma aki játékosra hasonlít.
- PellerG
A karácsonyi szünetet követően december 30-án Marokkóban játszunk felkészülési meccset a PSG-vel.
https://twitter.com/Inter_en/status/536 ... 72/photo/1
http://www.inter.it/it/news/67083
Jövő nyáron a felkészülés során pedig Ausztráliába is utazunk a Guinness Kupára, ahol a Real és a ManCity is részt vesznek majd július végén.
http://www.fcinternews.it/news/icc-15-u ... ter-169749
https://twitter.com/Inter_en/status/536 ... 72/photo/1
http://www.inter.it/it/news/67083
Jövő nyáron a felkészülés során pedig Ausztráliába is utazunk a Guinness Kupára, ahol a Real és a ManCity is részt vesznek majd július végén.
http://www.fcinternews.it/news/icc-15-u ... ter-169749
- alwin91
Mit szólt be Agnelli már megint? Olvastam, hogy valamit sikerült neki, csak azt nem, hogy mit.
- PellerG
Pár aktuális hír:
-Csütörtökön a Dnipro jön a Meazzába, Mancini nem ülhet majd a padon az 50. szülinapján egy Galatától hozott eltiltása miatt.
-Ahogy elmondta, sok változtatás lesz a hétvégéhez képest, várható kezdőnek ezt tartják:
Carrizo
Campa-Vidic-Andreolli-D'Ambrosio
Medel-M'Vila-Obi
Hernanes
Bonazzoli-Osvaldo
-Kovacic biztosan nem játszik, a Milan ellen összeszedett kisebb sérülése miatt csak hétvégére jön rendbe.
Mancini elmondta, sokat kell még dolgoznia, meg kell tanulnia hogy a profi foci 1-2 passzból áll, és nem lehet 8 labdaérintéssel játszani ahogy ő szeretné.
-Ahogy a hétvégén is láttuk, 4-3-3 volt fent, ami a pályán inkább egy 4-5-1 volt, főleg védekezésben.
Ezt akarja játszatni, azt mondta, januárig kénytelen lesz a két szélt Palacioval és Kovaciccal megoldani amíg nem érkezik igazi szélső.
-Egyelőre nagyon úgy tűnik, Kuzma a kezdőember nála a vkp poszton Medellel szemben, elégedett volt a Derbyn nyújtott teljesítményével, és azt írják a lapok, előnyben részesítí a nagyobb testalkatot ezen a poszton, és nem 170 centis játékost akar fixen a védekező posztján játszatni.
-Kovacic és Icardi távozásáról szóló pletykák:
Thohir elmondta többször is már, ők a jövő Interének alapemberei.
Az áruk mint nyáron is utalt rá, 30-35 millió.
Kovacic ügynökével ezekben a napokban egyeztet Ausilio, közel a megegyezés.
Icardival egyelőre nincs egyezség az anyagiakban.
-Handanovic szerződése is napirenden van, Ausilio tárgyal az ügynökével.
Ezzel az is eldőlni látszik, hogy a Chievoból éppen kiszorult Bardi nagy eséllyel egyelőre nem lesz nálunk első számú kapus...
-Csütörtökön a Dnipro jön a Meazzába, Mancini nem ülhet majd a padon az 50. szülinapján egy Galatától hozott eltiltása miatt.
-Ahogy elmondta, sok változtatás lesz a hétvégéhez képest, várható kezdőnek ezt tartják:
Carrizo
Campa-Vidic-Andreolli-D'Ambrosio
Medel-M'Vila-Obi
Hernanes
Bonazzoli-Osvaldo
-Kovacic biztosan nem játszik, a Milan ellen összeszedett kisebb sérülése miatt csak hétvégére jön rendbe.
Mancini elmondta, sokat kell még dolgoznia, meg kell tanulnia hogy a profi foci 1-2 passzból áll, és nem lehet 8 labdaérintéssel játszani ahogy ő szeretné.
-Ahogy a hétvégén is láttuk, 4-3-3 volt fent, ami a pályán inkább egy 4-5-1 volt, főleg védekezésben.
Ezt akarja játszatni, azt mondta, januárig kénytelen lesz a két szélt Palacioval és Kovaciccal megoldani amíg nem érkezik igazi szélső.
-Egyelőre nagyon úgy tűnik, Kuzma a kezdőember nála a vkp poszton Medellel szemben, elégedett volt a Derbyn nyújtott teljesítményével, és azt írják a lapok, előnyben részesítí a nagyobb testalkatot ezen a poszton, és nem 170 centis játékost akar fixen a védekező posztján játszatni.
-Kovacic és Icardi távozásáról szóló pletykák:
Thohir elmondta többször is már, ők a jövő Interének alapemberei.
Az áruk mint nyáron is utalt rá, 30-35 millió.
Kovacic ügynökével ezekben a napokban egyeztet Ausilio, közel a megegyezés.
Icardival egyelőre nincs egyezség az anyagiakban.
-Handanovic szerződése is napirenden van, Ausilio tárgyal az ügynökével.
Ezzel az is eldőlni látszik, hogy a Chievoból éppen kiszorult Bardi nagy eséllyel egyelőre nem lesz nálunk első számú kapus...
- alwin91
Kuzmanovic Medel helyett? Na ne röhögtessenek már, nagyon remélem, hogy ez csak valami nagy kamu.
- hvmetal
Medel-t lattad mar itt 4 vedos rendszerben vkp-n? En meg nem. Mancs nem ismeri oket,fizikum nagyon fontos ezen a poszton. Igy ertheto a hozzaallasa. 10-bol 9 edzo ilyenkor nem a torpet probalgatja. Tenyleg jo volt most Kuzma. Iden eddig meglepetes.
Ha nala ertekelheto jatekos lesz a szerb,azzal csak jol jarunk. Eladhatobb,stb.
Vagy kijatsza magat,vagy nem. Vagy mar vasarnap a chilei kezd. Tudja szerintem mit csinal Robesz
. meccs kozben is lehet am cserelni.
Az korrekt amit a szelekrol mond, kenyszerhelyzetbe hozva kisse Thohir-ekat.
Az baba volna,ha nyomatna Bona-t.
Lehetne mar csutortok,vasarnap ota a meccset varom
Ha nala ertekelheto jatekos lesz a szerb,azzal csak jol jarunk. Eladhatobb,stb.
Vagy kijatsza magat,vagy nem. Vagy mar vasarnap a chilei kezd. Tudja szerintem mit csinal Robesz
Az korrekt amit a szelekrol mond, kenyszerhelyzetbe hozva kisse Thohir-ekat.
Az baba volna,ha nyomatna Bona-t.
Lehetne mar csutortok,vasarnap ota a meccset varom
- matrix23
alwin91 írta:Kuzmanovic Medel helyett? Na ne röhögtessenek már, nagyon remélem, hogy ez csak valami nagy kamu.
Szerintem lehet benne valami. Véleményem szerint Kuzmanovic jobb az összjátékban. Szerintem a védekezést csapatszinten szeretné megoldani, nem úgy mint Mazzari, akinél ha volt Medel akkor viszonylag volt középpályás védekezés ha nem volt, akkor nem volt annyira jó a védekezés. Egy letámadós védekezésbe nem jön ki annyira az, ha valakinek nincs labdaszerző készsége.
- Wesley10
Medel 5x gyorsabb,mind gondolkodásban mind futásban,több labdát szerez és jobban is osztogatja el mint Kuzmanovic.Nehogy már 2 meccs után,mikor nem lóg ki lefelé, mindjárt itt akarjuk tartani ezt a bohócot.Mikor meglátom a pályán a labdával totyogni meg forgolódni, agyfaszt kapok menten...Kétlem hogy van olyan épeszű edző aki őt játszatja Medel helyett azért mert magasabb...Minden tekintetben Medel a jobb játékos és ez sztem nem kérdés.
- hvmetal
Azzal a kijelentéssel,hogy idén egész jó,nem azt mondta senki,hogy eléri Medel szintjét. Ha használható tag lesz, eltudjuk adni,és nem marad a nyakunkon ugyebár. Az végképp nem gond,ha kialakul kettejük között egy verseny. Medel gyorsabb,Kuzma jobban lő,majd Mancini eldönti. Itt nincs olyan ember szerintem aki nem a chilei-t játszatná. (csak,hogy megelőzzem az Igazság Liga megjelenését
)
Kiderül Medel,hogy teljesít Mancini alatt,remélem jól,és elér egy fasza szintet. Azért ő sem egy Cambiasso,azt is lássuk majd be,mikor megszólal a Mancini takarodj! Kuzma második meccsen való kezdése után
Kiderül Medel,hogy teljesít Mancini alatt,remélem jól,és elér egy fasza szintet. Azért ő sem egy Cambiasso,azt is lássuk majd be,mikor megszólal a Mancini takarodj! Kuzma második meccsen való kezdése után
- Dan-i-nter
matrix23 írta:alwin91 írta:Kuzmanovic Medel helyett? Na ne röhögtessenek már, nagyon remélem, hogy ez csak valami nagy kamu.
Szerintem lehet benne valami. Véleményem szerint Kuzmanovic jobb az összjátékban. Szerintem a védekezést csapatszinten szeretné megoldani, nem úgy mint Mazzari, akinél ha volt Medel akkor viszonylag volt középpályás védekezés ha nem volt, akkor nem volt annyira jó a védekezés. Egy letámadós védekezésbe nem jön ki annyira az, ha valakinek nincs labdaszerző készsége.
Csak jelezném, hogy Medel a keret egyik legpontosabban passzoló játékosa.
- Süti
Dan-i-nter írta:Medel az idei Rolando
Ez nekem is komoly fejtörés, hogy Kuzma kapásból kezdő volt a derbyn, és Medel meg nem is játszott, valamit lehet rosszul látok/látunk, de egyet értek, Medel sokkal pengébbnek tűnt eddig mint Kuzmanovic.
- zsizsi14
Süti írta:Dan-i-nter írta:Medel az idei Rolando
Ez nekem is komoly fejtörés, hogy Kuzma kapásból kezdő volt a derbyn, és Medel meg nem is játszott, valamit lehet rosszul látok/látunk, de egyet értek, Medel sokkal pengébbnek tűnt eddig mint Kuzmanovic.
Medel eltiltás miatt nem volt a derbyn
- Süti
-
JJ5
íme a keret:
Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni.
Defenders: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo.
Midfielders: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes.
Forwards: 7 Osvaldo, 8 Palacio, 9 Icardi, 97 Bonazzoli.
Vidic, D'Ambrosio és M'Vila nincs is benne, és a keret alapján és Mancini sajtótájékoztatója alapján el tudnék képzelni egy fullos kezdőcsapatot
Juan Jesus has racked up more minutes on the pitch than any other outfield player this season but the 23-year-old doesn't seem to be suffering from fatigue. He said: "I'm here to do my bit for the team and if the gaffer wants me to I'll be happy to play every game. My physique enables me to recover quickly."
Egy terminátor a srác!
Remélem sokáig itt marad és ő lesz a kapitány pár éven belül 
Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni.
Defenders: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo.
Midfielders: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes.
Forwards: 7 Osvaldo, 8 Palacio, 9 Icardi, 97 Bonazzoli.
Vidic, D'Ambrosio és M'Vila nincs is benne, és a keret alapján és Mancini sajtótájékoztatója alapján el tudnék képzelni egy fullos kezdőcsapatot
Juan Jesus has racked up more minutes on the pitch than any other outfield player this season but the 23-year-old doesn't seem to be suffering from fatigue. He said: "I'm here to do my bit for the team and if the gaffer wants me to I'll be happy to play every game. My physique enables me to recover quickly."
Egy terminátor a srác!
-
JJ5
Az viszont feltűnt és nem tetszik, hogy Mancini szemmel láthatólag nem számol M'baye- val, legalább is eddig kettőből, kétszer nem került be még a keretbe sem, pedig neki az eredeti posztja az jobb hátvéd lenne egy 4 védős rendszerben. EL- ban pedig rendszeresen bizonyíthatna!
- mike
Süti írta:Dan-i-nter írta:Medel az idei Rolando
Én sem értem, bízom benne hogy Medel megmutatja ki a jobb ahogy eddig is
- Stankov
Gondoltam h valamelyik "kedvenc" meg fogja sínyleni az edző cserét de én Dodóra tippeltem.Ez van sajnos h azok a játékosok akik leszerepeltek új esélyt kapnak,ami mondjuk Guarin esetébe jól is elsülhet ,de Kuzma vagy Johny esetébe már kevésbé vagyok derűlátó.
Talán pár meccs után Mancs is rájön h Medel erőszakossággal nagyszerűen pótolja fizikális "hátrányát"
Talán pár meccs után Mancs is rájön h Medel erőszakossággal nagyszerűen pótolja fizikális "hátrányát"
- Süti
Stankov írta: fizikális "hátrányát"
Hátrány???
A csávó egy Pitbull.
- hvmetal
Maga szintjén az,de ha összerakod egy Materazzi-val, azért kijön az alacsonyság okozta fizikai hátrány. Mourinho,Mancini nagy korszakában az Inter fizikálisan világ egyik legjobb csapata volt.
Biztos,hogy kiszorítja Kuzma-t. Fejben sokkal jobb a pali. Ha gyémánt középpályát alkalmaznánk ( Azért az az Ancelotti-s Milan, Inter-es "szív" ellenére is,elképesztő focit játszott) én Hernanes-t tenném a védők elé. Bár ez Mancini-nél elképzelhetetlen.
---------Handa-------
Danilo-Rano-Vidic-Juan
--------Hernanes-----
Guarin----------Medel--
---------Kovacic------
Osvaldo-------Palacio
Itt Hernanes labdatartási,passzjátéka miatt meglenne az egyensúly. Nálam ez a legerősebb Inter. Kova több területet kapna,viszont Guarin sokkal kötöttebb feladatokkal játszhatna. Ez liga szinten bitang lenne.
Biztos,hogy kiszorítja Kuzma-t. Fejben sokkal jobb a pali. Ha gyémánt középpályát alkalmaznánk ( Azért az az Ancelotti-s Milan, Inter-es "szív" ellenére is,elképesztő focit játszott) én Hernanes-t tenném a védők elé. Bár ez Mancini-nél elképzelhetetlen.
---------Handa-------
Danilo-Rano-Vidic-Juan
--------Hernanes-----
Guarin----------Medel--
---------Kovacic------
Osvaldo-------Palacio
Itt Hernanes labdatartási,passzjátéka miatt meglenne az egyensúly. Nálam ez a legerősebb Inter. Kova több területet kapna,viszont Guarin sokkal kötöttebb feladatokkal játszhatna. Ez liga szinten bitang lenne.
- brecsinho
hvmetal írta:Maga szintjén az,de ha összerakod egy Materazzi-val, azért kijön az alacsonyság okozta fizikai hátrány. Mourinho,Mancini nagy korszakában az Inter fizikálisan világ egyik legjobb csapata volt.
---------Handa-------
Danilo-Rano-Vidic-Juan
--------Hernanes-----
Guarin----------Medel--
---------Kovacic------
Osvaldo-------Palacio
Nálam is ez lenne a legjobb kezdő,annyi kiegészítéssel,hogy Medel lenne a védelem előtt..neki az a dolga,hogy megállítsa az ellenfél támadásait,megszerezze a labdát és letegye a legközelebbi embernek. Ha ott lenne előtte/mellette Hernyó,Kova és Guarin az ő dolguk lenne a támadás szervezése. Ez a 11 nevek alapján simán ott van a dobogó esélyes csapatok között,csak ugye WM képtelen volt váltani és kihasználni a keretben lévő erősségeket...
- hvmetal
Szerintem az jó fegyver,ha a védelem előtt olyan játékos van,mint Pirlo, Cambiasso, aki képes 30-40 méteres pontos passzokra,ezáltal a kontráink is sokkal élesebbek lehetnének. Medel-Guarin meg egy Gattuso-Seedorf klón lehetne.
Ez a felállás amivel a legközelebb van a keret ereje a Juve-Roma szinthez.
Ehhez ha hoznánk Danilo mellé,elé egy Maicon-t, Guarin helyére egy jobb játékost meg egy Cruz-t fasza tavaszunk lehetne.
Ez a felállás amivel a legközelebb van a keret ereje a Juve-Roma szinthez.
Ehhez ha hoznánk Danilo mellé,elé egy Maicon-t, Guarin helyére egy jobb játékost meg egy Cruz-t fasza tavaszunk lehetne.
- Stankov
Süti írta:Stankov írta: fizikális "hátrányát"
Hátrány???![]()
A csávó egy Pitbull.
Medel 1,71m 68 kg Kuzma 1.85m 83 kg M'Vila 1.82m 80kg (állítólag
Én is bírom a chileit sztem a legjobb igazolásunk idén.
- mike
hvmetal írta:
---------Handa-------
Danilo-Rano-Vidic-Juan
--------Hernanes-----
Guarin----------Medel--
---------Kovacic------
Osvaldo-------Palacio
Dodó kihagyása sztem vétek lenne, annyira dinamikus, és labdaügyes, + az egész baloldalt bejátssza.
Egyik kedvencem lehet hamarosan.
A többi ok, Placio jó lenne ha a tavalyi formáját hozná, egyenlőre sem Ő sem Icardi nem megynugtató megoldás.
Osvaldo viszont kellemes meglepetés.