Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
ibrahimovics
Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Szerintem a fentebb említett felállás nem lenne jó.
Bal hátvéd dodó kacsa, be is tudná játszani az egész bal oldalt.
Pala lenne jobb szélső. Rano jobb hátvédnek, vidi és jj kH
Bal hátvéd dodó kacsa, be is tudná játszani az egész bal oldalt.
Pala lenne jobb szélső. Rano jobb hátvédnek, vidi és jj kH
- psn
Engem őszintén meglep, hogy hernyót stabilan a kezdőbe raknátok. Eddig nagyon nem mutatta meg, miért is vettük meg ennyiért :S
- vaskalap
Szerintem Hernanes a keret egyik legjobb játékosa, ezért a kezdöben a helye.
-
JJ5
Nem tudom kinek szúrt szemet, de a napokban olasz kupa volt és Laxalt is gólt szerzett és Longo is vágott kettőt, nem lenne rossz ha több lehetőséget kapnának
Longót anno nagyon csíptem, a Primaverából durván kiemelkedett, aztán jól eltűnt..
- tabi.csaba
JJ5 írta:Nem tudom kinek szúrt szemet, de a napokban olasz kupa volt és Laxalt is gólt szerzett és Longo is vágott kettőt, nem lenne rossz ha több lehetőséget kapnánakLongót anno nagyon csíptem, a Primaverából durván kiemelkedett, aztán jól eltűnt..
Én örülök főleg Laxaltnak.Még mindig amondó vagyok,nagy játékos lehet belőle!
- alwin91
tabi.csaba írta:JJ5 írta:Nem tudom kinek szúrt szemet, de a napokban olasz kupa volt és Laxalt is gólt szerzett és Longo is vágott kettőt, nem lenne rossz ha több lehetőséget kapnánakLongót anno nagyon csíptem, a Primaverából durván kiemelkedett, aztán jól eltűnt..
Én örülök főleg Laxaltnak.Még mindig amondó vagyok,nagy játékos lehet belőle!
Longo góljait érdemes megnézni!
- drtie
2 cikk Milánóból:
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-87-millio-eurobol-angolosodik-a-san-siro-2380741
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-2020-ra-keszulhet-el-az-uj-stadion-a-terv-mar-megvan-2380873
Ha mind a kettő igaz, akkor nem mi fogunk új stadiont építeni. Nem is tudom, hogy ez jelen állás szerint baj lenne-e, vagy sem...
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-87-millio-eurobol-angolosodik-a-san-siro-2380741
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-2020-ra-keszulhet-el-az-uj-stadion-a-terv-mar-megvan-2380873
Ha mind a kettő igaz, akkor nem mi fogunk új stadiont építeni. Nem is tudom, hogy ez jelen állás szerint baj lenne-e, vagy sem...
- alwin91
De ez azt jelenti, hogy a San Sirot megveszi az Inter, vagy akkor csak tovább béreljük? Nagyon szomorú lennék.
-
JJ5
Longo góljai(belőtte a büntetőjét is):
http://www.eredmenyek.com/merkozes/ILbWXRza/#video
Laxalt gólja:
https://www.youtube.com/watch?v=eUPb2PjdPEw
http://www.eredmenyek.com/merkozes/ILbWXRza/#video
Laxalt gólja:
https://www.youtube.com/watch?v=eUPb2PjdPEw
- Süti
alwin91 írta:De ez azt jelenti, hogy a San Sirot megveszi az Inter, vagy akkor csak tovább béreljük? Nagyon szomorú lennék.
Szerintem biztos, hogy nem vesszük meg, nincs miből, a milánói önkormányzat meg hülye lenne eladni...
- PellerG
Hétfőn sorsolnak az EL-ben, megvannak a kalapok, így a lehetséges ellenfeleink is.
Liverpool, Anderlecht, Ajax, Villarreal, Tottenham, Celtic, PSV, Sevilla, Wolfsburg, Young Boys, Aalborg, Guingamp, Trabzon.
Én azt mondom, jobb lenne egy "kisebb" csapatot megkapni, egy Guingampot, Young Boyst vagy egy Aalborgot, úgy legalább még mehetünk 1 kört (talán).
Viszont ezeket leszámítva szerintem bármelyik ellen végünk van, én most abszolút így érzem.
http://www.fcinternews.it/focus/el-le-p ... oli-171329
Liverpool, Anderlecht, Ajax, Villarreal, Tottenham, Celtic, PSV, Sevilla, Wolfsburg, Young Boys, Aalborg, Guingamp, Trabzon.
Én azt mondom, jobb lenne egy "kisebb" csapatot megkapni, egy Guingampot, Young Boyst vagy egy Aalborgot, úgy legalább még mehetünk 1 kört (talán).
Viszont ezeket leszámítva szerintem bármelyik ellen végünk van, én most abszolút így érzem.
- alwin91
PellerG írta:Hétfőn sorsolnak az EL-ben, megvannak a kalapok, így a lehetséges ellenfeleink is.
Nem vagyok annyira biztos ebben. A Pool szerintem legalább akkora kalap szar idén, mint mi vagyunk. A kiscsapatok viszont szívják magukat nagyon, persze én sem az angol, német, spanyol csapatokból kérnék ha lehetne.
- Süti
alwin91 írta:Nem vagyok annyira biztos ebben. A Pool szerintem legalább akkora kalap szar idén, mint mi vagyunk. A kiscsapatok viszont szívják magukat nagyon
Ez igaz, de a legfontosabb kérdés, hogy mi mennyire "szívjuk" magunkat, de leginkább szívatjuk, úgyhogy én az EL-től sem várok már sokat.
Egy Tottenham elleni visszavágónak örülnék, mert ellenük elég fájó volt a kiesés.
Van egy olyan megérzésem, hogy a Tottenham-et kapjuk...
- Komax
Itt mindjárt két kört is sorsolnak, legalább is korábban ez volt. Sztem először kapunk vmi vakot, ha továbbjutunk biztos ilyen Sevilla kaliberű csapatba botlunk bele, akik tényleg komolyan veszik ezt a sorozatot, mert spanyolban képtelenek bármit is nyerni a két(három) gigász mögött.Süti írta:
Van egy olyan megérzésem, hogy a Tottenham-et kapjuk...
- Baggio85
http://www.goal.com/en/news/7180/galler ... nter#photo
...és az utóbbi 3,5-4 évből még idehetünk kb. + 20 játékost.
...és az utóbbi 3,5-4 évből még idehetünk kb. + 20 játékost.
- alwin91
- hvmetal
Nagatomo és Johny között,inkább a brazilt tartanám meg erre a fél évre. Anyagiak miatt is. Valamint kíváncsi lennék rá,mit képes kihozni magából Mancini alatt.
Kuzmanovic is ég és föld mióta van edzőnk.
(Számomra is tiszta,hogy Obi,Nagatomo,Kuzma,Johny , Guarin névsorral nem lehet a BL-ért küzdeni)
Kuzmanovic is ég és föld mióta van edzőnk.
(Számomra is tiszta,hogy Obi,Nagatomo,Kuzma,Johny , Guarin névsorral nem lehet a BL-ért küzdeni)
- PellerG
- Dan-i-nter
Nem tudom ki mit gondol, de szerintem elképesztően fotogén.
Viccet félretéve, szerintem is jobb opció a brazil mint Nagatomo, egyrészt Nagatomo nem jobb védő, kiszorítja Dodó és szerintem még gyengébben is védekezik mint Jonathan. Elég megnézni a Chievo ellen is, rendre az ő oldalán próbálkoztak, és folyton rosszul helyezkedik, vagy behúzódik a 16-osra, vagy még egy Pelissier is lefordul róla.
Emellett Nagatomo-ért még kaphatnánk is egy keveset, csak Mancs nagyon kedveli, szóval esélytelen, hogy eladjuk.
Viccet félretéve, szerintem is jobb opció a brazil mint Nagatomo, egyrészt Nagatomo nem jobb védő, kiszorítja Dodó és szerintem még gyengébben is védekezik mint Jonathan. Elég megnézni a Chievo ellen is, rendre az ő oldalán próbálkoztak, és folyton rosszul helyezkedik, vagy behúzódik a 16-osra, vagy még egy Pelissier is lefordul róla.
Emellett Nagatomo-ért még kaphatnánk is egy keveset, csak Mancs nagyon kedveli, szóval esélytelen, hogy eladjuk.
- hvmetal
Ma megint olyan eredmények születtek,amit ki lehet használni,és közelebb kerülni az élbolyhoz. Bár nehéz lesz, olaszoknál folyton megfigyelhető,hogy ha szombaton 3.-4. x-el a pár ponttal lemaradt 5. - 6. sem képes hozni a kötelezőt vasárnap. De ma nyerünk. 1 normális csatárral, Guarinnal,Nagatomoval is.
Forza Inter !
Forza Inter !
- Dan-i-nter
Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves Interista szurkoló társamnak és családjának 
- intertomega
Mindenkinek kívánok
áldott és békés Karácsonyt,
valamint boldog és Inter sikerekben gazdag / az elmúlt évekhez képest sikeresebb
/
új esztendőt !!
Forza Inter !!!
valamint boldog és Inter sikerekben gazdag / az elmúlt évekhez képest sikeresebb
új esztendőt !!
Forza Inter !!!
- intertomega
Mindenkinek kívánok
/
új esztendőt !!
Forza Inter !!!
új esztendőt !!
Forza Inter !!!
- DSanton39
- PetR
- Kapcsolat:
Boldog karácsonyt mindenkinek!!! 
- zsizsi14
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 
- Stankov
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 
- zsizsi14
-
gabesz
zsizsi14 írta:http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/archives/2014/12/29/Miert_nem_jon_Messi/
Megelőztél
Ez a cikk nagyon jól összefoglalja a klub jelenlegi anyagi helyzetét, és megmagyarázza, hogy miért az ingyen igazolható játékosokat célozzuk meg elsősorban, és miért próbálkozunk mindig a kölcsön+opcióval. Azoknak is ajánlom ezt az olvasmányt, akik a "Thohir kinyithatná a pénztárcáját..." és ehhez hasonló mondatokkal dobálóznak. Az sem lepne meg, ha a fiatal, piacképes játékosainkból szép lassan pénzt csinálna a vezetőség...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabesz 2014.12.29. 19:02-kor.
- alwin91
Ez tényleg nagyon jó cikk. Thohir valamikor azt mondta, hogy január környékén kihirdetik az álláspontjukat az új stadionról. Csalódott lennék nagyon, ha nem lenne új stadion.
Cikkben megemlítik, hogy a Juve a stadion kapacitása miatt nem tud akkora bevételt termelni, mint más nagy klubok.
- PSG ~48 000
- Chelsea ~41 800
- Liverpool ~45 200
- City ~ 45 000
- Juventus ~ 41 200
A külföldi csapatok stadionja nem sokkal nagyobb, 1-2 még így is jelentősen több bevételt produkál. Ezt látva, minimum 60 000 fős stadion kellene.
Cikkben megemlítik, hogy a Juve a stadion kapacitása miatt nem tud akkora bevételt termelni, mint más nagy klubok.
- PSG ~48 000
- Chelsea ~41 800
- Liverpool ~45 200
- City ~ 45 000
- Juventus ~ 41 200
A külföldi csapatok stadionja nem sokkal nagyobb, 1-2 még így is jelentősen több bevételt produkál. Ezt látva, minimum 60 000 fős stadion kellene.
- alwin91
gabesz írta:zsizsi14 írta:http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/archives/2014/12/29/Miert_nem_jon_Messi/
Az sem lepne meg, ha a fiatal, piacképes játékosainkból szép lassan pénzt csinálna a vezetőség...
Ezt azért tudnám nehezen elképzelni. Sok ember 1-1 játékos pályára lépése miatt néz meg egy meccset. Nálunk ez most Kovacic lehet. Thohirék üzletemberek, ezt biztosan látják.
-
gabesz
alwin91 írta:gabesz írta:zsizsi14 írta:http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/archives/2014/12/29/Miert_nem_jon_Messi/
Az sem lepne meg, ha a fiatal, piacképes játékosainkból szép lassan pénzt csinálna a vezetőség...
Ezt azért tudnám nehezen elképzelni. Sok ember 1-1 játékos pályára lépése miatt néz meg egy meccset. Nálunk ez most Kovacic lehet. Thohirék üzletemberek, ezt biztosan látják.
A mostaninál valószínűleg úgy sem lenne kevesebb az átlag nézőszám (ha jól emlékszem 33 ezer körüli). Én el tudom képzelni, hogy most az ínséges idők miatt a Kovacic-Icardi-Juan hármas közül nyáron valakit jó pénzért elpasszolnak, és hoznak helyette kevesebb pénzért vagy ingyen olyasvalakit, aki marketing szempontból ugyanazt az értéket képviselné. Erősíti ezt a tényt, h Icardi hosszabbításával megy most a huzavona, mert jelenleg "csak" évi 1 m eurót keres, amitől többet szeretne, valamint marketingjogai bizonyos százalékát is szeretné zsebre tenni, amire a vezetés állítólag nem hajlandó.
Másik opció, amit feltételezek, h a kölcsönben lévő használható fiatal játékosok egy részéből is pénzt csinálnak majd (Duncan, Bardi, Taider, Crisetig, Biraghi stb.)
- Audipower
Boldog Új Évet Minden Interistának!
Forza Inter!
Forza Inter!
- Bombastico
Szintén Boldog Új Évet Kívánok az Intereseknek!
- alwin91
Inter sikerekben gazdag boldog új évet!
- PellerG
- mike
José hatalmas figura
Jose Mourinho's best moment in football:
https://www.youtube.com/watch?v=Uv6x3wS4oNA
Mourinho: "When I won the Champions League with Inter!"
Jose Mourinho's best moment in football:
https://www.youtube.com/watch?v=Uv6x3wS4oNA
Mourinho: "When I won the Champions League with Inter!"
- PellerG
Valaki a múltkor felvetette már, úgy tudja csak egy játékost lehet átnevezni BL listáról EL listára csapatonként egy szezonon belül.
Ez ma hivatalossá vált, tényleg így működik.
Podolski mai sajtótájékoztatóján szóba került ez is, azt mondta elfogadja, ha ő lesz a kimaradó Shaqirival szemben.
Podolski mai sajtótájékoztatóján szóba került ez is, azt mondta elfogadja, ha ő lesz a kimaradó Shaqirival szemben.
- Stankov
PellerG írta:Valaki a múltkor felvetette már, úgy tudja csak egy játékost lehet átnevezni BL listáról EL listára csapatonként egy szezonon belül.
Én voltam.El-ből Bl be csak 1et lehet,talán erre a legemlékezetesebb szitu Lass Diarra kontra Huntelaar volt 2009-be akkor Diarrát nevezték Szalai Ádi nagy örömére
- Portiere32
Új hírek vannak a csapat pénzügyi rendbetételéről. Thorir sietteti a dolgokat, mindennek elébe akar menni, és semmit se akar a véletlenre bízni.
3 fő lépésben határozta meg a klub rendbetételét:
1. Az adósságunkat 2019-ig átvállalta az Unicredit és a Goldman Sachs. Ezt egy innovatív üzletnek nevezik minden szempontból.
2. A legoptimálisabb, ha már idén vissza jutunk a bajnokok ligájába. Ez minimum 30-50 milliós bevételt jelent, ami nagyban megkönnyítené a további történéseket.
3. Ez egyben a legfontosabb lépés, 2016-ra a bajnokok ligája és egyéb magánbefektetők (indonéz, kínai) pénze megerősítené úgy a klubbot, hogy Thohir kivigye a tőzsdére. A két lehetőség Szingapúr és Jakarta tőzsdéje.
Ha minden jól megy, a csapat is fejlődik és ezek a pénzügyi lépések bejönnek, akkor hosszú évek óta nyereséges lehet a klub és viszonylag könnyebben vissza tudjuk fizetni a kihelyezett adósságokat 2019-ig. Ezután már önfenetartóvá is válhatunk, ami Olaszországban eléggé ismeretlen fogalom
3 fő lépésben határozta meg a klub rendbetételét:
1. Az adósságunkat 2019-ig átvállalta az Unicredit és a Goldman Sachs. Ezt egy innovatív üzletnek nevezik minden szempontból.
2. A legoptimálisabb, ha már idén vissza jutunk a bajnokok ligájába. Ez minimum 30-50 milliós bevételt jelent, ami nagyban megkönnyítené a további történéseket.
3. Ez egyben a legfontosabb lépés, 2016-ra a bajnokok ligája és egyéb magánbefektetők (indonéz, kínai) pénze megerősítené úgy a klubbot, hogy Thohir kivigye a tőzsdére. A két lehetőség Szingapúr és Jakarta tőzsdéje.
Ha minden jól megy, a csapat is fejlődik és ezek a pénzügyi lépések bejönnek, akkor hosszú évek óta nyereséges lehet a klub és viszonylag könnyebben vissza tudjuk fizetni a kihelyezett adósságokat 2019-ig. Ezután már önfenetartóvá is válhatunk, ami Olaszországban eléggé ismeretlen fogalom
-
BlueSky
Benassi gòl a Torinoban.
- Dan-i-nter
Őt nagyon szívesen látnám nálunk újra, nem tudom, hogy milyen keretek között van most Torinóban. Amikor nálunk játszott akkor is biztató volt, kiegészítő embernek a kp-ára tökéletes lenne, több értelmét látnám mint a Khrin-Obi duónak. Tavaly 20 meccsen 6 gólban is szerepet vállalt, akkor még 19 évesen szerintem nem rossz mutató.
- hvmetal
Elvileg őt eladtuk, Crisetig talán kölcsönben van.
Sajnálom,Benassi tényleg tehetségesnek tűnt. 1-2 év és liga szinten biztosan top játékos lesz.
Sajnálom,Benassi tényleg tehetségesnek tűnt. 1-2 év és liga szinten biztosan top játékos lesz.
- Komax
Néztem ma a man.city-arsenal meccset. Két dolog, ami élből szembeötlő volt, gyorsaság, és pontoság. Netán bejutnánk a blbe ezek a csapatok szétfociznának minket. Tudom most a pénz miatt fontos a bl, de fáhat amit ott látnánk.
- Festa
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... er-2389121
Érdekes cikk.Ez alapján az idei év még Mazzarihoz képest is visszalépés.
Pedig én hittem Mancininben,hogy lesz megint 17 zsiórban nyert bajnoki
- Festa
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... er-2389121
- zsizsi14
- Festa
Legyen is ,mert Messi meg CR7 már nagyon unalmas akármilyen nagy játékosok is.
- jakupecs
Festa írta:
Eddig Shaq vezet, de nem sokkal
- Festa
jakupecs írta:Festa írta:
Eddig Shaq vezet, de nem sokkal
-Mikor lesz Shaqiri a képes sportban?
-Hát Xherdan