Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

benito92

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: benito92 »

horas írta:Valaki nemtud linket vagy valamit ahol közvetítik Benítez bemuatatását?

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=48626&L=it
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

horas írta:Valaki nemtud linket vagy valamit ahol közvetítik Benítez bemuatatását?

inter.it-n közvetítik (az olasz felén) ;)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Az Inter.it-ről kattintottam én is erre.
Nem tudom jó-e.ha nem ne szidj:)

http://www.ustream.tv/channel/fc-internazionale-milano
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Remélem egy jó olaszos figyeli a bemutató nyuilatkozatát a spanyolnak és MEGOSZTJA MAJD VELÜNK A LÉNYEGET!!!

KÖSZÖNÖM!
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

jól veszem észre hogy olaszul válaszol? honnan tud ez olaszul? :D csak nem készült már előre :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

DSanton39 írta:jól veszem észre hogy olaszul válaszol? honnan tud ez olaszul? :D csak nem készült már előre :D

Én is pont ezt figyeltem :)
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Rafel Benitez 1974-ben, 14 évesen kezdte pályafutását labdarúgóként, de a Real Madrid felnőtt csapatába nem sikerült beverekednie magát, 1986-ban abba is hagyta a profi futballt - ami nem megy, azt nem kell erőltetni, nyilatkozta később. A Madrid azonban gondoskodik játékosairól, így a fiatal szakvezető először a gyerekek, majd az U19-es csapat mellett lett edző, 1994-ben pedig már a nagycsapat mellett dolgozott, Vincente del Bosque segítőjeként. Innen a Valladolidhoz igazolt, ahonnan egy idény után kirúgták, mert a csapat kiesett az első osztályból.

1996 és 2001 között nem termett számára sok babér, így egy évet kihagyott és elment Olaszországba és Angliába, hogy különböző futballakadémiákon tanulja a szakmát. A Valenciához a legendás Hector Cuper helyére nevezték ki a kispadra 2001-ben.

sportgéza
horas

Nem értek olaszoul,de úgy érzem,azért vannak komoly kicsit kellemetlen kérdések.

Mosolygós,szimpatikus ezen a sajtótájékoztatón,pedig alapban sokszor nem volt az nekem.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

horas írta:1996 és 2001 között nem termett számára sok babér, így egy évet kihagyott és elment Olaszországba és Angliába, hogy különböző futballakadémiákon tanulja a szakmát. A Valenciához a legendás Hector Cuper helyére nevezték ki a kispadra 2001-ben.
sportgéza

Azt még érdemes hozzátenni, hogy 1997-99-ig Extremudara spanyol kiscsapat edzője volt és feljuttata őket az első osztályban rögtön az eslő évében.Igaz aztán ki is estek és lelépett :)
Szerintem hamarosan fent lesz angolul is az inter.it-n a sajtótájékoztató
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=21309

google fordítóval vmit kilehet venni :D
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

A napokban hivatalossá válik, h Donati a Lecce-hez kerül.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Kölcsönbe csak ugye? Mond, hogy igen. :P
kiscivis

e.szabi írta:Kölcsönbe csak ugye? Mond, hogy igen. :P

Mindenbizonnyal csak kölcsönbe, hiszen 2014ig köti szerződés a klubhoz.
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

Most olvastam az egyik külföldi honlapon, hogy Bale-t próbáljuk megszerezni úgy, hogy Muntari-t adnánk oda cserébe. Ő azért jobb lenne mint Ranocchia.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

A walesi balhátvéd, az olasz közép..
e.szabi

Igaz Tommy, de annyiban asszem egyet érthetünk, hogy jó üzlet lenne. :P
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Maicont nehogy eladjuk.Ma is mekkora gólt rúgott Koreának.
Szerintem Bastos mellett a Brazilok legjobbja volt.

Remélem Branca nyilatkozata komoly volt miszerint nem adunk el sztárjátékosokat a Realnak.
Militonak és Maiconak is maradnia kell.Velük nyertünk Bl-t velük nyerjünk szupekupákat is.
Lehet kicsit maradi vagyok,de nem szeretném ha bármelyik alapember is elmenne.
horas

Muntari-Bale csere óriási lenne Bale amúgy kiköpöt Santon játékstílusra,de est alkatra is.Muntari helyére pedig Krhin jöhetne is...

Udinese kinézte magának Krhin-t,D'agostino elment a Fiorentina-hoz,Inler pedig úgy néz ki Hamburg-ban köt ki.
abrakadabra

Hozzászólás Szerző: abrakadabra »

HI
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

abrakadabra írta:HI

HI :)
Riky11

Mostmár 100% h távozott Quaresma.. Szombaton fogják a Besiktasnál bemutatni.
Riky11

horas írta:Muntari-Bale csere óriási lenne Bale amúgy kiköpöt Santon játékstílusra,de est alkatra is.Muntari helyére pedig Krhin jöhetne is...

Udinese kinézte magának Krhin-t,D'agostino elment a Fiorentina-hoz,Inler pedig úgy néz ki Hamburg-ban köt ki.

Bale télleg nagyon jó lenne. :) Csak egy gond van. A Tottenham indul a BL-be és így biztos nem engednék el.. :?
R9.

tevez helyett inkább robinhot kéne elhozni :D nagyon durván küldi most brazíliában meg a válogatottban is jó volt
internaZIOnaLe

Bal hátvéd poszta nem lenne gyenge, ha elhoznánk BASTOSt!!!! Elég pengésen nyomja a srác, majdcsak hogy Maicon féle felfutásokat és cseleket enged el! A szabijai is elég durvák.... ha bal hátvédre lenne szükség, nem ilyen kolarov, vargas féle emberek kellenek ide nekünk, hanem Ő!!!

Tegnapi meccsből, csak az uccsó 15 percet "láttam", de az is igazolta a fent leírtakat vele kapcsolatban!

Jobb hátvéd lehetne Santon, (ha megy Douglas) bal hátvéd meg Bastos, mindkettőjük cseréje lehetne Capitano, na meg még balra mehet Chivu is, ha gáz van, bár én őt jövőre középhátvédként játszatnám!
R9.

hát babszna ha capitano jövőre csere lenne :D az ember úgy játszik mintha 25 éves lenne, amíg így bírja addig nem mindenképpen kezdőben a helye
bár lehet h a bl motiválta és most már visszaenged kicsit, de ilyen idősen meglehet már engedni :D

de bastost védőnek rakni hülyeség, ő támadásban jó, egy robbent biztos nem fogna meg
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

bastos csak a válogatottba játszik balhátvédet. a lyonba cissokho a balhátvéd.
internaZIOnaLe

R9. írta:hát babszna ha capitano jövőre csere lenne :D az ember úgy játszik mintha 25 éves lenne, amíg így bírja addig nem mindenképpen kezdőben a helye
bár lehet h a bl motiválta és most már visszaenged kicsit, de ilyen idősen meglehet már engedni :D

de bastost védőnek rakni hülyeség, ő támadásban jó, egy robbent biztos nem fogna meg

Nem ÚGY gondoltam Capitanot cserének, hanem ő nyomná a középpályán... és ha kell (sérülés, fáradtság, taktikai változtatás stb) ő lépne hátra ebbe a pozícióba!!!

Mindegy akkor hogy Bastos milyen poszton van, de szerintem nagyon jó és még azt hiszem csak 21 ÉVES!!! :shock: :mrgreen:
R9.

jah :D
ja bastos bal középpályára jó lenne
hát nem épp 21 :D augusztusban lesz 27
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

internaZIOnaLe írta:
R9. írta:hát babszna ha capitano jövőre csere lenne :D az ember úgy játszik mintha 25 éves lenne, amíg így bírja addig nem mindenképpen kezdőben a helye

Nem ÚGY gondoltam Capitanot cserének, hanem ő nyomná a középpályán... és ha kell (sérülés, fáradtság, taktikai változtatás stb) ő lépne hátra ebbe a pozícióba!!!

Mindegy akkor hogy Bastos milyen poszton van, de szerintem nagyon jó és még azt hiszem csak 21 ÉVES!!! :shock: :mrgreen:

Szerintem capitanot kár lenne kivenni a balhátvéd posztról, de ha nem tudjuk leigazolni silvat akkor bastos tökéletes lenne a helyére
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNi 2010.06.16. 10:48-kor.
R9.

régebben már volt róla szó egyébként
internaZIOnaLe

Ha minden igaz, tegnap este Coutinho átesett az orvosi vizsgálatokon, így most a vezetőségünkön és Rafa-n a sor, hogy eldöntsék, velünk marad-e. A Parma és a Chievo szeretné őt kölcsön venni!

SZERINTEM NE ADJUK ODA NEKIK!!! Csinálja végig velünk a felkészülést, szokja meg a társakat, mert annak nincs értelme, hogy teszem azt... januárba hozzuk vissza és egy új közeg fogadja, "ismeretlen" (játék összetétel, megszokottság szempontjából) csapattársak várják. Akkor pesrsze hogy nem fog tudni nagyot alkotni, ill még lehet hogy elfogadhatót sem.
Ezért lenne fontos, hogy nálunk maradjon! Az utolsó 15-20 percekre be lehetne állítani Snidling helyére (a hollandus legalább pihenhetne), vagy ha épp nem áll rendelkezésünkre a kis brazil, megoldaná Stanko, vagy Pandev ezt a szerepkört.

Kellenek ide a fitalaok és igen is JÁTSZATNI KELL ŐKET!!!!

Én örülök, hogy így vagy úgy, de a mi tulajdonunkba került a kölyök! :mrgreen:
bazsi

internaZIOnaLe írta:Ha minden igaz, tegnap este Coutinho átesett az orvosi vizsgálatokon, így most a vezetőségünkön és Rafa-n a sor, hogy eldöntsék, velünk marad-e. A Parma és a Chievo szeretné őt kölcsön venni!

SZERINTEM NE ADJUK ODA NEKIK!!! Csinálja végig velünk a felkészülést, szokja meg a társakat, mert annak nincs értelme, hogy teszem azt... januárba hozzuk vissza és egy új közeg fogadja, "ismeretlen" (játék összetétel, megszokottság szempontjából) csapattársak várják. Akkor pesrsze hogy nem fog tudni nagyot alkotni, ill még lehet hogy elfogadhatót sem.
Ezért lenne fontos, hogy nálunk maradjon! Az utolsó 15-20 percekre be lehetne állítani Snidling helyére (a hollandus legalább pihenhetne), vagy ha épp nem áll rendelkezésünkre a kis brazil, megoldaná Stanko, vagy Pandev ezt a szerepkört.

Kellenek ide a fitalaok és igen is JÁTSZATNI KELL ŐKET!!!!

Én örülök, hogy így vagy úgy, de a mi tulajdonunkba került a kölyök! :mrgreen:

egyet értek!!! :D
internaZIOnaLe

Legújabb pletyka AOGO (azt hiszem Hamburgban játszik)!

Akkor moccannánk rá, ha Maicon elmegy és Bale-t se tudjuk megszerezni!

Állítólag Moratti nyilatkozott valami olyasmit, hogy az idei évtől kezdve racionálisan megváltozik a klub pénzügyi vonala.
Lehet, hogy az öreg most már pénzt is szeretne kivenni a csapatból a sok évi befektetés után???
Bár megérdemelné... szó mi szó!
horas

internaZIOnaLe írta:Legújabb pletyka AOGO (azt hiszem Hamburgban játszik)!

Állítólag Moratti nyilatkozott valami olyasmit, hogy az idei évtől kezdve racionálisan megváltozik a klub pénzügyi vonala.
Lehet, hogy az öreg most már pénzt is szeretne kivenni a csapatból a sok évi befektetés után???

Okosan kell igazolni,és nagyobb hangsúlyt fektetni az utánpótlásra.
Nem feltétlen a sztárokra hajtani vagyonokért.Minőségi játékosokat kell venni,mint Motta és Milito vagy Pandev volt most idén,vagy Cambiasso,Maicon és Julio Cesar annak idején.Nyílván egy egy nagyobb név és kiadás belefér,de globálisan biztos,hogy az tarthatatlan mint az átigazolási pénz mind fizetés ügyileg.Ahogy mondtam amit idém művelt,Muntari,Quaresma és Mancini arra képes lett volna Krhin,Stevanovic és Destro is 1/5 pénzért.

Szal,ha belegondolok,hogy a Barcelona-ban Piqué,Puyol,Busquets,Pedro,Messi,Xavi,Iniesta,Bojan...nem hiszem,hogy közelítőleg nincs ilyen jó utánpotlás képzése a többi a elit klubbnak köztük az Inter-nek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára horas 2010.06.16. 13:09-kor.
bazsi

horas írta:

Nem feltétlen a sztárokra hajtani vagyonokért.Minőségi játékosokat kell venni,mint Motta és Milito vagy Pandev volt most idén,vagy Cambiasso,Maicon és Julio Cesar annak idején.Nyílván egy egy nagyobb név és kiadás belefér,de globálisan biztos,hogy az tarthatatlan mint az átigazolási pénz mind fizetés ügyileg.Ahogy mondtam amit idém művelt,Muntari,Quaresma és Mancini arra képes lett volna Krhin,Stevanovic és Destro is 1/5 pénzért.

többre is képesek lettek volna, mint ez 3 hulladék
horas

bazsi írta:
horas írta:

többre is képesek lettek volna, mint ez 3 hulladék

Szal szerinted is az utánpótláshoz nagyobb bizalommal kell fordúlni,mert ez 3 ember került kb 50 millába évi fizteséük kb 10 m euró.Ahhoz képest a primavera játékosok nem kerülnek semmiben és,ha keresnek fejenként 0,5 m eurót egy évban,lehet,hogy sokat mondtam.Ez így ebben az aspektusban téllegradikális változtatásokat igényel.
Tommy

Egy primavera játékos alapfizetése 50 ezer euro egy évre.

Az semmi.. És amit Muntari, Quaresma, Mancini hulladék trió művelt azt tuti hozta volna bárki a primavérából.. Az utánpótlásunk az egyik legjobb olaszországban, ez már bebizonyosodott, csak megkell nekik adni a lehetőséget, ilyen játékosok helyett mint Muntari játszhatna Khrin, aki ott van a vbn szlovén válogatottban, nagy tehetség a srác.. De Stevanovic és Destro is az. Donatiról nem is beszélve de ő megy a leccéhez kölcsönbe.
Nia

Olvasgattam a híreket.5 Liverpoolt játékost hoztak szóba velünk.Mint ahogy Mourinho is "megszámlálhatatlan" Inter játékost visz a Margithoz.Nem tudom ha ennyi pool játékos jönne az Interpo(o)l is remekül illene ránk :) Nagyon-nagyon sok a pletyka. Ti is számtalan játékost említettetek már mert most jól játszik/ott pár meccset.Azért ezzel nagyot lehet bukni is.Vannak fiatalok és nagy nevek sem mindig szerencsések.Szerintem.
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Ángel di María, Robinho kellene ide.Maicon valóban távozni fog? :o
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Tommy írta:Egy primavera játékos alapfizetése 50 ezer euro egy évre.

Az semmi.. És amit Muntari, Quaresma, Mancini hulladék trió művelt azt tuti hozta volna bárki a primavérából.. Az utánpótlásunk az egyik legjobb olaszországban, ez már bebizonyosodott, csak megkell nekik adni a lehetőséget, ilyen játékosok helyett mint Muntari játszhatna Khrin, aki ott van a vbn szlovén válogatottban, nagy tehetség a srác.. De Stevanovic és Destro is az. Donatiról nem is beszélve de ő megy a leccéhez kölcsönbe.

Érdemes lenne fiatal tehetségeket igazolni, a VBn is rengeteg fiatal tehetség vesz részt akit még a nagy kubbok nem fedeztek fel. De a primaveira csapat is tele van tehetségekkel. Benitez szeret rotálni és gyakran nyúl a fiatalokhoz, úgyhogy szerintem megkapják az esélyt
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Ezt az Alexis Sanchez gyereket érdemes lenne leigazolni!Tehetséges és még sokat fejlődhet!
Ti mit gondoltok róla?
Persze az Elía gyerekről nem is beszélve már szóba hozták a Juventussal:S
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

g.e.r.a írta:Ezt az Alexis Sanchez gyereket érdemes lenne leigazolni!Tehetséges és még sokat fejlődhet!
Ti mit gondoltok róla?
Persze az Elía gyerekről nem is beszélve már szóba hozták a Juventussal:S

Sanchez fiatal meg tehetséges, de egész évben láthattuk az Udinese-ben játszani és ha úgy nem nagyon merült fel a neve akkor ne 1 vb meccs alapján akarjuk leigazolni ;) kapura nagyon rosszul lőtt ma.
Azért nagyot is lehet ám bukni ezekkel a vb tehetségekkel :)
e.szabi

Úgy néz ki gyerekek, hogy a Barca-ba egy valami biztos változik az új elnökkel az élen. Ibrat árúba bocsájtják. 4 csapatról beszélnek. Chelsea, állítólag 45 millió eurót adnának érte, de a Chelsea elsőszámú kiszemeltje Torres. Manchester City is szeretné, ők Robinhot + 15 millió eurót adnának a Barcanak. Milan is szeretné, de hát ott készpénz nincsen, ők Patot lennének hajlandók cserébe odaadni. Mi úgy jöttünk szóba, hogy ha Milito távozna, akkor Moratti szívesen látni ismét itt.
bazsi

úgy látom a primavera játékosokkal kapcsolatban egyet értünk. :)
én személy szerint destrot eltudnám viselni a nagy csapat keretében.
kupameccseken vagy ha valaki sérült, fáradt simán játszhatna. legalább balotelli szintű tehetség.
Tommy

Sanchez nem volt rossz az udinésében sem, nagy tehetség..

Eddig Silva, Krasic és Kuyt neve merült fel, ami komoly is volt, de pl Lavezzi sem lenne rossz a naplibol, most Özil nevét is bedobták, ő se lenne rossz.

Palombo ára állítólag 15 millio, ha nem jön Mascherano ő jönne helyette. Örülnék neki.
kiscivis

Most, h többet láttam Kuytöt játszani egyre szimpatikusabb. Szeretem az ilyen csupaszív, hajtós játékosokat, ő pedig ilyen. Mellé nem ügyetlen, és hihetetlen, h mennyit bír futni. Inkább egy ilyen szélsőt látnék a csapatban mint egy huzogatós joga bonitost. Eggyel nagyon befürödtünk.
Nia

Adriano92 írta:Ángel di María, Robinho kellene ide.Maicon valóban távozni fog? :o

Di María már szerintem 3/4 lábbal a királyiaknál van.Robinho most ment haza,nem hiszem,hogy visszavágyna a rengetegbe...
Palombot írtam,ma olvastam Pastore-t.Ha jól tudom ő a Palermo támadó középpályása.De javítsatok.Argentin :)
Én ezt a 3 nevet mondanám:visszahoznám Bonuccit,hoznám Palombot és bár már írtam és sokan lehurrogták,de most még inkább Navast.
Riky11

Nia írta:Navas

Őt énis nagyon szeretném itt látni! :D
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Riky11 írta:

Ezt én is adom, kész életveszély ez a Navas (őszintén szólva nem sok Sevilla meccset láttam, de ez nagyon meggyőző volt tőle ma). Elia is jó tényleg. Mind 2 játékstílusa jobban tetszik, mint Krasic-é, iszonyatosan gyorsak, robbanékonyak, jól cseleznek...
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

dellarocco írta:
Riky11 írta:

Ezt én is adom, kész életveszély ez a Navas (őszintén szólva nem sok Sevilla meccset láttam, de ez nagyon meggyőző volt tőle ma). Elia is jó tényleg. Mind 2 játékstílusa jobban tetszik, mint Krasic-é, iszonyatosan gyorsak, robbanékonyak, jól cseleznek...

Krasicot nem tudom mért nem bírjátok.Én néztem az orosz bajnokságot és nagyon jól tolta.Gyors, jól lő, és a mentalitásáról csak annyit hogy szerb!
Az meg hogy ellenünk vagy ezen az egyszem vb meccsen hogy játszott sztem annyira nem meghatározó.Mert ha ez dönt akkor ennyi erővel Messi is egy szar mert ellenünk semmit se mutatott, sőt a spanyol csapat fele kuka Torresestül, Silvástul a mai meccsük után...
Ezt leszámítva Elia és Navas is ügyes gyerek de én Krasicot nem írnám le.
Válasz küldése