horas írta:Valaki nemtud linket vagy valamit ahol közvetítik Benítez bemuatatását?
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=48626&L=it
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
horas írta:Valaki nemtud linket vagy valamit ahol közvetítik Benítez bemuatatását?
DSanton39 írta:jól veszem észre hogy olaszul válaszol? honnan tud ez olaszul?csak nem készült már előre
horas írta:1996 és 2001 között nem termett számára sok babér, így egy évet kihagyott és elment Olaszországba és Angliába, hogy különböző futballakadémiákon tanulja a szakmát. A Valenciához a legendás Hector Cuper helyére nevezték ki a kispadra 2001-ben.
sportgéza
e.szabi írta:Kölcsönbe csak ugye? Mond, hogy igen.
abrakadabra írta:HI
horas írta:Muntari-Bale csere óriási lenne Bale amúgy kiköpöt Santon játékstílusra,de est alkatra is.Muntari helyére pedig Krhin jöhetne is...
Udinese kinézte magának Krhin-t,D'agostino elment a Fiorentina-hoz,Inler pedig úgy néz ki Hamburg-ban köt ki.
R9. írta:hát babszna ha capitano jövőre csere lenneaz ember úgy játszik mintha 25 éves lenne, amíg így bírja addig nem mindenképpen kezdőben a helye
bár lehet h a bl motiválta és most már visszaenged kicsit, de ilyen idősen meglehet már engedni
de bastost védőnek rakni hülyeség, ő támadásban jó, egy robbent biztos nem fogna meg
internaZIOnaLe írta:R9. írta:hát babszna ha capitano jövőre csere lenneaz ember úgy játszik mintha 25 éves lenne, amíg így bírja addig nem mindenképpen kezdőben a helye
bár lehet h a bl motiválta és most már visszaenged kicsit, de ilyen idősen meglehet már engedni
de bastost védőnek rakni hülyeség, ő támadásban jó, egy robbent biztos nem fogna meg
Nem ÚGY gondoltam Capitanot cserének, hanem ő nyomná a középpályán... és ha kell (sérülés, fáradtság, taktikai változtatás stb) ő lépne hátra ebbe a pozícióba!!!
Mindegy akkor hogy Bastos milyen poszton van, de szerintem nagyon jó és még azt hiszem csak 21 ÉVES!!!![]()
internaZIOnaLe írta:Ha minden igaz, tegnap este Coutinho átesett az orvosi vizsgálatokon, így most a vezetőségünkön és Rafa-n a sor, hogy eldöntsék, velünk marad-e. A Parma és a Chievo szeretné őt kölcsön venni!
SZERINTEM NE ADJUK ODA NEKIK!!! Csinálja végig velünk a felkészülést, szokja meg a társakat, mert annak nincs értelme, hogy teszem azt... januárba hozzuk vissza és egy új közeg fogadja, "ismeretlen" (játék összetétel, megszokottság szempontjából) csapattársak várják. Akkor pesrsze hogy nem fog tudni nagyot alkotni, ill még lehet hogy elfogadhatót sem.
Ezért lenne fontos, hogy nálunk maradjon! Az utolsó 15-20 percekre be lehetne állítani Snidling helyére (a hollandus legalább pihenhetne), vagy ha épp nem áll rendelkezésünkre a kis brazil, megoldaná Stanko, vagy Pandev ezt a szerepkört.
Kellenek ide a fitalaok és igen is JÁTSZATNI KELL ŐKET!!!!
Én örülök, hogy így vagy úgy, de a mi tulajdonunkba került a kölyök!
internaZIOnaLe írta:Legújabb pletyka AOGO (azt hiszem Hamburgban játszik)!
Akkor moccannánk rá, ha Maicon elmegy és Bale-t se tudjuk megszerezni!
Állítólag Moratti nyilatkozott valami olyasmit, hogy az idei évtől kezdve racionálisan megváltozik a klub pénzügyi vonala.
Lehet, hogy az öreg most már pénzt is szeretne kivenni a csapatból a sok évi befektetés után???
Bár megérdemelné... szó mi szó!
horas írta:internaZIOnaLe írta:Legújabb pletyka AOGO (azt hiszem Hamburgban játszik)!
Állítólag Moratti nyilatkozott valami olyasmit, hogy az idei évtől kezdve racionálisan megváltozik a klub pénzügyi vonala.
Lehet, hogy az öreg most már pénzt is szeretne kivenni a csapatból a sok évi befektetés után???
Okosan kell igazolni,és nagyobb hangsúlyt fektetni az utánpótlásra.
Nem feltétlen a sztárokra hajtani vagyonokért.Minőségi játékosokat kell venni,mint Motta és Milito vagy Pandev volt most idén,vagy Cambiasso,Maicon és Julio Cesar annak idején.Nyílván egy egy nagyobb név és kiadás belefér,de globálisan biztos,hogy az tarthatatlan mint az átigazolási pénz mind fizetés ügyileg.Ahogy mondtam amit idém művelt,Muntari,Quaresma és Mancini arra képes lett volna Krhin,Stevanovic és Destro is 1/5 pénzért.
bazsi írta:horas írta:internaZIOnaLe írta:Legújabb pletyka AOGO (azt hiszem Hamburgban játszik)!
Okosan kell igazolni,és nagyobb hangsúlyt fektetni az utánpótlásra.
Nem feltétlen a sztárokra hajtani vagyonokért.Minőségi játékosokat kell venni,mint Motta és Milito vagy Pandev volt most idén,vagy Cambiasso,Maicon és Julio Cesar annak idején.Nyílván egy egy nagyobb név és kiadás belefér,de globálisan biztos,hogy az tarthatatlan mint az átigazolási pénz mind fizetés ügyileg.Ahogy mondtam amit idém művelt,Muntari,Quaresma és Mancini arra képes lett volna Krhin,Stevanovic és Destro is 1/5 pénzért.
többre is képesek lettek volna, mint ez 3 hulladék
Tommy írta:Egy primavera játékos alapfizetése 50 ezer euro egy évre.
Az semmi.. És amit Muntari, Quaresma, Mancini hulladék trió művelt azt tuti hozta volna bárki a primavérából.. Az utánpótlásunk az egyik legjobb olaszországban, ez már bebizonyosodott, csak megkell nekik adni a lehetőséget, ilyen játékosok helyett mint Muntari játszhatna Khrin, aki ott van a vbn szlovén válogatottban, nagy tehetség a srác.. De Stevanovic és Destro is az. Donatiról nem is beszélve de ő megy a leccéhez kölcsönbe.
g.e.r.a írta:Ezt az Alexis Sanchez gyereket érdemes lenne leigazolni!Tehetséges és még sokat fejlődhet!
Ti mit gondoltok róla?
Persze az Elía gyerekről nem is beszélve már szóba hozták a Juventussal:S
Adriano92 írta:Ángel di María, Robinho kellene ide.Maicon valóban távozni fog?
Nia írta:Navas
Riky11 írta:Nia írta:Navas
Őt énis nagyon szeretném itt látni!
dellarocco írta:Riky11 írta:Nia írta:Navas
Őt énis nagyon szeretném itt látni!
Ezt én is adom, kész életveszély ez a Navas (őszintén szólva nem sok Sevilla meccset láttam, de ez nagyon meggyőző volt tőle ma). Elia is jó tényleg. Mind 2 játékstílusa jobban tetszik, mint Krasic-é, iszonyatosan gyorsak, robbanékonyak, jól cseleznek...