Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

DSanton39

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

DaNi írta:leigazoltuk Castellazzit

- ehhez kapcsolódó hír, hogy Toldo ugye visszavonult, és az Inter Campusban fog dolgozni. valamit Orlandoni még egy évig marad.

- Suazot a Cagliari vissza akarja igazolni. csak nyugodtan.

- Burdisso ára: €8,5 millió. ennyiért viheti a Roma.

- valamint Biabianyt visszavásároltuk a Parmától €5 millióért (közös tulajdonban volt). ezt a transfermarkt.de közölte.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Burdisson kívül jó lenne eladni a többi selejtet is ( Mancini, Jimenez, Rivas, Obinna, Kerlon ...) mert Masche is elég drága úgyhogy kell a pénz.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Na Bonucciról lecsúsztunk megállapodott a Juvéval :( :( kereshetünk más védőt aki valószinű Ranocchia lesz.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Hát a roma sztem nem fogja elvinni ennyiért Burdissot :P de sebaj majd akkor elviszi a City.
Hát igen, már rég meg kellett volna állapodni Bonucci-val, mert ő minket preferált volna elvileg, legalábbis ezt írták, hogy igaz-e vagy sem nem tudom. Lehet, hogy mi soha nem is akartuk őt, inkább Ranocchia-ért szállunk harcba. Valami jó fiatal középső védő biztos kell, úgyhogy Brancaék biztos tudják mit akarnak.
DSanton39

biztos a sok juvés rádumálta Bonuccit, hogy igazoljon oda. :evil:
mondjuk nem értem miért akarnak oda igazolni az emberek, az a csapat évek óta egy vesztő.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

DSanton39 írta:- valamint Biabianyt visszavásároltuk a Parmától €5 millióért (közös tulajdonban volt). ezt a transfermarkt.de közölte.

Na ennek nagyon örülök pár Parma meccset láttam csak tavaly de sztem jó volt,az biztos h nagyon tehetséges,RQ helyére tökletes csak remélem többet tud majd játszani

Bonucci tuti h a vén nyanyát választotta? :evil:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DSanton39 írta:biztos a sok juvés rádumálta Bonuccit, hogy igazoljon oda. :evil:
mondjuk nem értem miért akarnak oda igazolni az emberek, az a csapat évek óta egy vesztő.

Pont ezen gondolkodtam Én is, minek akarnak oda menni? Ráadásul most a BL be sem indulnak, az EL-t meg az olasz csapatok jó ideje hagyományosan lesz*rják, ezért azt úgyse nyerné meg a juve(mondjuk ők ha komolyan vennék se :) ), bajnokságban meg a Delneri-vel nem hiszem, hogy a 3.-4- helynél előrébb végeznének....
Jó lenne legalább Ranocchiát megszerezni
DSanton39

Bocchetti és Santacroce is jó igazolás lenne, előbbi közép és balhátvéd poszton, utóbbi jobb és középhátvéd poszton bevethető.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

sorger=giallo írta:
horas írta:Higuain mester hármasa ne tévesszen meg senkit,személyes véleményem ezzel többet ártot az argentín válogtottnak mint használt,mert Milito már biztos nem lép pályára ezen a VB,Higauin pedig nem fog komoly meccseket eldönteni...
Ne legyen igazam....
Szerintem ezt azért így, ilyen egyszerűen kijelenteni elég nagy merészség. Persze semmire nincs garancia és én is szívesen látnám Militot a pályán.

FORZA INTER!!!

Igen,sosem lehet,tudni,de én Higuain-t így itélem meg,és vállalom.
Ha Higuai nagyot fog domborítani,írni,fogom,hogy tévedtem Higuain-al kapcsoltabanpontpontpont
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Marco írta:Na Bonucciról lecsúsztunk megállapodott a Juvéval :( :( kereshetünk más védőt aki valószinű Ranocchia lesz.

Hát nagyon nagy kár, a saját nevelésünk fog villogni a juvéban...a sok tetű biztos rohadt boldog...eltudom képzelni ahogy chiellini meg a többi gobbi ott tömik a fejét a baromságokkal az öltözőben...

Nagyon jó lett volna visszaszerezni, tudom hogy a középhátvéd poszt a kapus mögött/mellett az, ahol a kor és a tapasztalat kifejezetten fontos és előnyös de mindenképpen kellene egy fiatal alternatíva. Ezek után csak reménykedek hogy legalább Ranocchiának legyen annyi esze hogy idejön és nem kezd el tárgyalgatni ilyen mocskokkal...
horas

Számomra érthetetlen,hogyha Bonucci télleg ennyire üyges és tehetséges miért lett elengedve,eladva,símán kölcsön lehetett volna adni,ahogy a legtöbb fiatal játékossal teszik.Hiba volt,ez van.Ezért kell jobban figyelni a fiatalokra.
Biabiany-nak örülök,remélem ha csereként is,de kapni fog lehetőséget rendszeresen.Ahogy Mariga is potenciális klasszis tehetség.
Mostmár úgy vagyok Maicon-nal és Milito-val,hogy maradjanak,fejezzék itt be a pályafutásukat majd idővel pótolják őket,attól mert sokat szakít velük a csapat nem feltétlen,tudják érdemben pótolni.
DSanton39

horas írta:Számomra érthetetlen,hogyha Bonucci télleg ennyire üyges és tehetséges miért lett elengedve,eladva,símán kölcsön lehetett volna adni,ahogy a legtöbb fiatal játékossal teszik.Hiba volt,ez van.Ezért kell jobban figyelni a fiatalokra.

a Motta-Milito üzlet részeként kerültek Genoaba. mivel BL-t nyertünk megérte a csere, de buktunk egy fiatalt.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Egyszerűen nem értem Bonucci tehetségét, hogy nem vette észre senki, így elpazarolni egy játékost, ráaádsul a juvéba megy, most rohadt dühös vagyok morattiékra. :evil:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

DSanton39 írta:biztos a sok juvés rádumálta Bonuccit, hogy igazoljon oda. :evil:

Tuti hogy ez is benne van.
A juve tele van olaszokkal, lehet hogy oda szívesebben mennek, mint nálunk ahol alig találnak honfitársat.
De legalább ilyen alapon argentint és brazilt is könnyen igazolhatunk :D
Én is sajnálom Bonuccit, kicsit tényleg lehetne olaszosodni :)
horas

DSanton39 írta:
horas írta:Számomra érthetetlen,hogyha Bonucci télleg ennyire üyges és tehetséges miért lett elengedve,eladva,símán kölcsön lehetett volna adni,ahogy a legtöbb fiatal játékossal teszik.Hiba volt,ez van.Ezért kell jobban figyelni a fiatalokra.

a Motta-Milito üzlet részeként kerültek Genoaba. mivel BL-t nyertünk megérte a csere, de buktunk egy fiatalt.

Hát ja ez így benne van.
e.szabi

intermilan.hu-n kint van az a hír, hogy Morattiék kerek-perec elmondták Beniteznek, hogy el fogják adni Maicont, mert menni akar. Remélem még tartja magát Moratti ahhoz, hogy 35 alatt nem eladó, mert ha tegyük fel 30- ért eladja hát nem igen örülnék neki. A Barca anno 40 valamennyi milláért vette Dani Alvest, jó akkor még csak 25 éves volt Dani, de még közel sem volt ilyen ismert játékos. Perez meg nem bírna megadni 35 millát egy kiforrott klasszisért, aki ha megtehetné mindenki szívesen látna a csapatában. Állítólag, ha Maicon mégsem menne Margithoz, akkor Mou Glen Johnsont igazolná le, rá 25 milliót szánnának maximum. Valami csak van ebben a Johnsonban ha még Mou-nak is tetszik a játéka. Ez olyan dolog, hogy ha nem megy Maicon, akkor asszem nagyon örül minden Inter szurker, akkor a Real Johnsont igazolja le, ha viszont mégis elmenne akkor meg mi Igazoljuk le Johnsont elvileg. :P
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Igen az AS madridi sportnapilap szerint.. :lol: Hihetetlen realnak milyen médiája van, emiatt van a legnagyobb hype körülöttük, marca, as mind nyomja őket.. Szánalmas. Ettől függetlenül valószínű megy Maicon.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

Tommy írta:Igen az AS madridi sportnapilap szerint.. :lol: Hihetetlen realnak milyen médiája van, emiatt van a legnagyobb hype körülöttük, marca, as mind nyomja őket.. Szánalmas. Ettől függetlenül valószínű megy Maicon.

én 100%-ig biztos vagyok benne h elmegy.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Mondom én,meg fogjuk szivni a többi elpazarolt tehetséggel mint anno Pirloval.
Bonucci a juve oszlopa lesz.
Remélem Bolzoni,Siligardi,Andreoli,Acquafresca nem fognak villogni ellenünk mert a fejemet a falba verem. Tavaly Acquanak jó szezonja volt ellenünk,2gól,szerette az Intert. Utáltam a vezetöséget amiért elengedték. Idén nem volt olyan jó de sztem lesz Inzaghi szintü pályafutása.Mind jó játékosok csak ne bosszúlja meg önmagát. Bolzoni az ifi válogatottakban csk volt. De szép lenne ha beépültek volna.
Faticot is sajnálom mert nem volt rossz ö se.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

horas írta:
sorger=giallo írta:
horas írta:Higuain mester hármasa ne tévesszen meg senkit,személyes véleményem ezzel többet ártot az argentín válogtottnak mint használt,mert Milito már biztos nem lép pályára ezen a VB,Higauin pedig nem fog komoly meccseket eldönteni...
Ne legyen igazam....
Szerintem ezt azért így, ilyen egyszerűen kijelenteni elég nagy merészség. Persze semmire nincs garancia és én is szívesen látnám Militot a pályán.

FORZA INTER!!!

Igen,sosem lehet,tudni,de én Higuain-t így itélem meg,és vállalom.
Ha Higuai nagyot fog domborítani,írni,fogom,hogy tévedtem Higuain-al kapcsoltabanpontpontpont
Eltérő állásponton vagyunk, de nem gond. Én látok fantáziát Higuain-ban és nagyon nem bánnám, ha Balotelli helyett ő lenne a csapatunkban.

FORZA INTER!!!
mike

sorger=giallo írta: Én látok fantáziát Higuain-ban és nagyon nem bánnám, ha Balotelli helyett ő lenne a csapatunkban.

Naná :mrgreen: Balotelli helyett szerintem egyikünk sem bánná :D
Milito viszont érinthetetlen, valószínűleg nem csak nálam ;)
bazsi

mike írta:
sorger=giallo írta: Én látok fantáziát Higuain-ban és nagyon nem bánnám, ha Balotelli helyett ő lenne a csapatunkban.

Naná :mrgreen: Balotelli helyett szerintem egyikünk sem bánná :D
Milito viszont érinthetetlen, valószínűleg nem csak nálam ;)

én bánnám.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

BlueSky írta:Mondom én,meg fogjuk szivni a többi elpazarolt tehetséggel mint anno Pirloval.
Bonucci a juve oszlopa lesz.
Remélem Bolzoni,Siligardi,Andreoli,Acquafresca nem fognak villogni ellenünk mert a fejemet a falba verem. Tavaly Acquanak jó szezonja volt ellenünk,2gól,szerette az Intert. Utáltam a vezetöséget amiért elengedték. Idén nem volt olyan jó de sztem lesz Inzaghi szintü pályafutása.Mind jó játékosok csak ne bosszúlja meg önmagát. Bolzoni az ifi válogatottakban csk volt. De szép lenne ha beépültek volna.
Faticot is sajnálom mert nem volt rossz ö se.

egyszerű: nálunk mindig annyira erős a keret, hogy nem férnek oda a fiatalok, még a cserepadra sem (elvileg). Azt hogy gyakorlatban mi történne nem tudjuk: Santon, Balotelli odafért a nagycsapathoz és eléggé fel tudták, tudják venni a tempót. A következő ember Khrin lesz minden bizonnyal és a visszavett Biabany.
De mindenkit aki tehetséges nem lehet és nem is kell megtartani. minden korosztályban lehet találni 3-5 tehetséges játékost de nincs hely mindnek a csapat keretében. Minek tartsuk itt őket? Menjenek és játszanak ott ahol van esélyük pályára lépni. sokkal-sokkal többet ér, mint hónapokon át padozni, lelátózni, hátha egyszer pont megsérül és eltiltanak annyi embert, hogy játszani tudjon.

Továbbra sem értem, miért lenne gond, ha két év múlva leigazoljuk pl Bonuccit sokkal tapasztalatabban, Inter kezdő szintű játéktudással? Egy-egy átigazolás nem örökre szól!
DSanton39

a gond ott van hogy a juvéhoz igazol, két-három év múlva szerinted mennyit kérnek majd érte ha megtudják nekünk kell? kb 30-40 milliót. most még "ócsóér" el lehetne hozni.
benito92

2 év múlva nincs aza juve amelyik eladná pont nekünk pont Bonuccit.
BlueSky

Ezzel csak az a baj,hogy ha vissza is tudnánk venni egy juvébol irdatlan nagy összeget kérnének érte.
Szoval barátom ez nem ugy müködik,hogy odaadjuk a juvénak és két év mulva visszavesszük mert tapasztalt lesz.

Pl most van egy dijnyertes szülöktöl származó kiskutyám. Nincs kedvem vele foglalkozni ezért eladom a bunkó szomszédnak akivel nem kedveljük egymást. Pár év múlva visszavásárolnám mert kurwa sok pénzt hoz a házhoz. Na már most a szomszéd hülye lenne visszaadni mert utál és neki is jol jön a pénz,de ha mégis odaadná az eredeti ára sokszorosát kéri cserébe. Plusz a kutya is megkedvelte az új gazdit szoval nem lenne értelme visszaszolgáltatnia.
e.szabi

Szép hasonlat :P De így igaz... ha juveba megy akkor onnan már nem megy el, pláne nem az Interbe. Még egyébként nem is lehet biztosra venni a dolgot, mert állítólag csak a klubokkal egyezett meg a juve, és ha mi is teszünk egy olyan ajánlatot amit szintén elfogadnak, akkor már csak a játékost kell meggyőzni. Elvileg juve 12 milláért leigazolta Jorge Martinezt a Cataniabol :P Nem bánnám ha Krasic is hozzájuk menne, de így már valszeg nem fog.
BlueSky

Köszi :lol:
Pirlo is sok gondot okozott nekünk azóta mióta elment,kaptunk helyett egy argentin pöcst,Guglympietro vagy mi a rák volt a neve. Mondhatom megérte.
Bolzonit még idejében vissza kéne szerezni szerintem.
versenyszellem

DSanton39 írta:a gond ott van hogy a juvéhoz igazol, két-három év múlva szerinted mennyit kérnek majd érte ha megtudják nekünk kell? kb 30-40 milliót. most még "ócsóér" el lehetne hozni.

hát akkor max veszünk helyette valaki mást aki ugyanolyan jó és olcsóbb/eladják nekünk. Vagy nem?
DSanton39

versenyszellem írta:
DSanton39 írta:a gond ott van hogy a juvéhoz igazol, két-három év múlva szerinted mennyit kérnek majd érte ha megtudják nekünk kell? kb 30-40 milliót. most még "ócsóér" el lehetne hozni.

hát akkor max veszünk helyette valaki mást aki ugyanolyan jó és olcsóbb/eladják nekünk. Vagy nem?

de így is lehet gondolkozni, eddig is ezt tettük, ezért van ennyi külföldi a csapatban. csak ennek előbb-utóbb véget kell vetni, mert lassan a BL nevezéshez szükséges saját nevelés sincs meg.
horas

A fiatalok szerintem nem azért nem férnek be mert nem lennének elég jók,egyszerűen eredmény kényszer van,elöbb raknak be egy kész de szar játékost Muntari pl,mint egy zsákba macska írtó tehetséges fiatalt.
versenyszellem

DSanton39 írta:
versenyszellem írta:

de így is lehet gondolkozni, eddig is ezt tettük, ezért van ennyi külföldi a csapatban. csak ennek előbb-utóbb véget kell vetni, mert lassan a BL nevezéshez szükséges saját nevelés sincs meg.

És ez teljesen így van, a BL nevezés egy fontos szempont.

De ha minden igaz 4 emberünk a felnőtt keretből így saját nevelésűnek számít: Khrin, Balotelli (?), Santon, Orlandoni. Olasz nevelésű pedig: Materazzi, Castelazzi és szerintem Muntari is.
Ez végülis elég jó arány
DSanton39

versenyszellem írta:De ha minden igaz 4 emberünk a felnőtt keretből így saját nevelésűnek számít: Khrin, Balotelli (?), Santon, Orlandoni. Olasz nevelésű pedig: Materazzi, Castelazzi és szerintem Muntari is.
Ez végülis elég jó arány

na igen, de Orlandoni jó ha egy évet marad, Materazzi, Castelazzi max 2-őt, szóval azért erre is oda kéne figyelni.
amúgy Pandev is olaszhonban nevelkedett és talán még sajátunknak is mondhatjuk, ez utóbbi nem biztos de az igen hogy volt nálunk ifinek.
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Mátrix jövőre szerintem visszavonúl. Orlandoni vésztartaléknak elvan, jött Castelazzi ő is olasz, jó kapus kivédte a szemünket még az ősz folyamán.
Quaresma jó, hogy lelépett, még 4-5 ember követhetné.

Eddig távozott akkor: Toldo (visszavonult), Q7, Arnautovic (Twente kölcsönből vissza). Rivas, Obinna, Jimenez, Mancini, Muntari, Burdisso, Kerlont kell valahova elpasszolni. Coutinho is mehet kölcsönbe.

Jöhetne Ranocchia vagy Bonucci a védelembe. Kolarov szélső, Bolatti vagy Mascherano védekező kp, Di Maria, Suarez közűl egy előre.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/06/19/1984364/liverpools-javier-mascherano-will-snub-inter-for-barcelona

Yaya Toure helyére igazolná a Barca Mascheranot, abban az esetben ha a nyáron a ManCity elvinné Touret.
Mascherano pedig inkább a Barcát választaná... :evil:
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Beérném Arsenalos Denilsonnal is. Csiszolatlan gyémánt, de ha argentinban gondolkodunk Lucho. :D
bazsi

realevil írta:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/06/19/1984364/liverpools-javier-mascherano-will-snub-inter-for-barcelona

Yaya Toure helyére igazolná a Barca Mascheranot, abban az esetben ha a nyáron a ManCity elvinné Touret.
Mascherano pedig inkább a Barcát választaná... :evil:

ez tuti h nem igaz. már százszor elmondta masche h benitez után jön. ügynöke is elmondta h a liverpool eladja az internek.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

A híreknél olvasható Masche-Özil-Palombo-Fabregas-Pastore névsor kurvajól hangzik.
Özil nagy kedvencem, Pastore elképesztően nagy tehetség (furcsamód még Maradona keretébe is befért :D ), Fabre az Fabre, Palombo meg Cambi után a serie A legjobb vkp-ja. Nagyon jól szűr, ha nem jön Masche, jöhet ő is.
Mondjuk azt nem tudom, hogy Őzláb és Snidling hogyan férnének meg egymás mellett a középpályán, lehet Özil a szélen eljátszogatna, de az irányító képességeit kár lenne erre pazarolni.

Horas am igazad lett, Gourcuff tényleg egy lufi a VB-n. :D
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Én azt mondom, hogy Bonucciért - feltéve, hogy tényleg a Juvéba megy - vágjunk vissza nekik Criscitoval.
Hozzuk már el szegény kölyköt, kedvelem a srácot, és nagy játékos (lesz).
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Atosz írta:Mondjuk azt nem tudom, hogy Őzláb és Snidling hogyan férnének meg egymás mellett a középpályán, lehet Özil a szélen eljátszogatna, de az irányító képességeit kár lenne erre pazarolni.

Özil a Werderben szélsőt játszik és a Bundesligában a 31 meccsen rúgott 9 gólja és 17 asszisztja sztem eléggé meggyőző. :D
benito92

Ha Mascherano nemjönne akkor Palombot nagyon támogatnám, csak ő meg nemtudom elhagyná e a Sampot pont most.
e.szabi

A juve is próbálkozott vele, az ő kedvükért nem hagyta el a Sampot, de mi az Inter vagyunk és Bl-ben indulunk.
bazsi

e.szabi írta:A juve is próbálkozott vele, az ő kedvükért nem hagyta el a Sampot, de mi az Inter vagyunk és Bl-ben indulunk.

a sampdoria is. :D
mike

benito92 írta:Ha Mascherano nemjönne akkor Palombot nagyon támogatnám, csak ő meg nemtudom elhagyná e a Sampot pont most.

Örülnék neki is, Cambival szépen takarítanának középen.
Az árára kiváncsi lennék.
e.szabi

bazsi írta:
e.szabi írta:A juve is próbálkozott vele, az ő kedvükért nem hagyta el a Sampot, de mi az Inter vagyunk és Bl-ben indulunk.

Úgy értem, hogy a juve csak az EL-ben indul de mi a BL-ben, igaz a Samp is a BL-ben, de csak selejtezőkörben, és mi nagyobb csapat vagyunk. Azért a Samp-al nem igen tud addig menni mint pl. velünk. Érted? :P
bazsi

e.szabi írta:
bazsi írta:

Úgy értem, hogy a juve csak az EL-ben indul de mi a BL-ben, igaz a Samp is a BL-ben, de csak selejtezőkörben, és mi nagyobb csapat vagyunk. Azért a Samp-al nem igen tud addig menni mint pl. velünk. Érted? :P

értelek.
bazsi

Krasic ügynöke friss interjúban elárulta, hogy megrekedtek a tárgyalások a Juvéval, de nincs minden veszve. A Manchester City hivatalosan is bejelentkezett érte. 18 millióért vihetik. Ezek szerint nem is állunk tárgyalásban a CSZKA-val.
DSanton39

nem is baj :D
horas

Most szóba került két fiatal is az Inter-el kapcsolatban az egyik egy uruguay-i jobb szélső Matias Aguirregaray(21) a Penarol,illetve egy nigériai középpályás Lukman Haruna(20)az AS Monaco játékosai.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Silvat vinné a Manchester
Válasz küldése