BlueSky írta:Mondom én,meg fogjuk szivni a többi elpazarolt tehetséggel mint anno Pirloval.
Bonucci a juve oszlopa lesz.
Remélem Bolzoni,Siligardi,Andreoli,Acquafresca nem fognak villogni ellenünk mert a fejemet a falba verem. Tavaly Acquanak jó szezonja volt ellenünk,2gól,szerette az Intert. Utáltam a vezetöséget amiért elengedték. Idén nem volt olyan jó de sztem lesz Inzaghi szintü pályafutása.Mind jó játékosok csak ne bosszúlja meg önmagát. Bolzoni az ifi válogatottakban csk volt. De szép lenne ha beépültek volna.
Faticot is sajnálom mert nem volt rossz ö se.
egyszerű: nálunk mindig annyira erős a keret, hogy nem férnek oda a fiatalok, még a cserepadra sem (elvileg). Azt hogy gyakorlatban mi történne nem tudjuk: Santon, Balotelli odafért a nagycsapathoz és eléggé fel tudták, tudják venni a tempót. A következő ember Khrin lesz minden bizonnyal és a visszavett Biabany.
De mindenkit aki tehetséges nem lehet és nem is kell megtartani. minden korosztályban lehet találni 3-5 tehetséges játékost de nincs hely mindnek a csapat keretében. Minek tartsuk itt őket? Menjenek és játszanak ott ahol van esélyük pályára lépni. sokkal-sokkal többet ér, mint hónapokon át padozni, lelátózni, hátha egyszer pont megsérül és eltiltanak annyi embert, hogy játszani tudjon.
Továbbra sem értem, miért lenne gond, ha két év múlva leigazoljuk pl Bonuccit sokkal tapasztalatabban, Inter kezdő szintű játéktudással? Egy-egy átigazolás nem örökre szól!