Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
A'doma Zajcev Jr.
Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Mihajlovicsot komolyan emlegetik a Milan padjára. Csalódnék benne, ha leülne a kuzinokhoz.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-pentekig-bejelentik-mihajlovics-kinevezeset-sajtohir-2417583
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-pentekig-bejelentik-mihajlovics-kinevezeset-sajtohir-2417583
- Dan-i-nter
Hozzánk is jött Leo, ráadásul ő edzősködött is a kuzinoknál nem csak játszott.
Én örülök neki, hogy előrébb lép évről évre, kiváncsi vagyok, hogy mi az igazi tudása. A Fioval ügye eléggé befürdött, de ezt a Sampot egész jól összerakta.
Én örülök neki, hogy előrébb lép évről évre, kiváncsi vagyok, hogy mi az igazi tudása. A Fioval ügye eléggé befürdött, de ezt a Sampot egész jól összerakta.
- alwin91
Zenga a Sampnál!
- Dan-i-nter
Szegények
Akkor asszem jövőre könnyebb lesz a nemzetközi indulás kiharcolása 
- Süti
A'doma Zajcev Jr. írta:Mihajlovicsot komolyan emlegetik a Milan padjára.
Úgy tudtam, ő a Napoli-hoz megy.
-
JJ5
Ha már kapus kérdés. Ki tudja mi lesz Bardival, de valószínűleg jövőre nem lehet rá kezdőként számítani nálunk, mert idén csak a szezon elején játszott. Viszont van egy másik fiatal tehetségünk: Raffaele Di Gennaro.
Serie B- ben a Latina színeiben védett idén 28 meccsen, ezek közül 11-en nem kapott gólt! Impozáns, főleg, hogy a Latina csak 13. lett a bajnokságban. Összesen is csak 41 gólt kaptak, mi 48-at
Ezek elég jó statok, tehetségesnek tűnik, csak 21 éves, Bardi 23, ki kéne találni valamit, hogy legalább egyikük nálunk legyen kezdő kapus pár éven belül..
Találtam egy videót is róla, van benne pár szép védés:
https://www.youtube.com/watch?v=eGX8Ha8ASPU
Ja azt kifelejtettem, hogy ő már nincs a mi tulajdonunkban, viszont van rá counter-optioununk, legalább ennyi..
Serie B- ben a Latina színeiben védett idén 28 meccsen, ezek közül 11-en nem kapott gólt! Impozáns, főleg, hogy a Latina csak 13. lett a bajnokságban. Összesen is csak 41 gólt kaptak, mi 48-at
Ezek elég jó statok, tehetségesnek tűnik, csak 21 éves, Bardi 23, ki kéne találni valamit, hogy legalább egyikük nálunk legyen kezdő kapus pár éven belül..
Találtam egy videót is róla, van benne pár szép védés:
https://www.youtube.com/watch?v=eGX8Ha8ASPU
Ja azt kifelejtettem, hogy ő már nincs a mi tulajdonunkban, viszont van rá counter-optioununk, legalább ennyi..
-
A'doma Zajcev Jr.
- Campione
A'doma Zajcev Jr. írta:Mi a hiba?
http://www.nemzetisport.hu/adatbank/jatekosok/labdarugas/hugo_campagnaro
Megvan! Nem 2014-06-30 a szerződés lejárta!
- 20recoba
Jó eséllyel a Laziot is kizárják és indulhatunk az EL-ben.
- Crespo
20recoba írta:Jó eséllyel a Laziot is kizárják és indulhatunk az EL-ben.
Forras?
- Süti
20recoba írta:Jó eséllyel a Laziot is kizárják és indulhatunk az EL-ben.
Bekeményítettek.
Hogy ennyire ne legyenek rendben az olasz klubok, a végén majd a Serie B-ből kell valakinek elindulnia...
- Mazzola
A holnap kezdődő Copa Américán 12 ország válogatottja vesz részt. Szomorúan láttam,hogy a résztvevő országok bő keretében ezúttal nincs egyetlen Inter játékos sem.
Nem is olyan régen még a BL győztes csapatunk 8-10 tagjáért izgulhattunk,nehogy komolyabb sérüléssel zárják ezt a sorozatot. Ez a veszély most nem fenyegeti a jól megérdemelt szabadságukat élvező aranylábú fiainkat.
Sajnos ez a tény így eléggé : Off !
Nem is olyan régen még a BL győztes csapatunk 8-10 tagjáért izgulhattunk,nehogy komolyabb sérüléssel zárják ezt a sorozatot. Ez a veszély most nem fenyegeti a jól megérdemelt szabadságukat élvező aranylábú fiainkat.
- versenyszellem
Mazzola írta:A holnap kezdődő Copa Américán 12 ország válogatottja vesz részt. Szomorúan láttam,hogy a résztvevő országok bő keretében ezúttal nincs egyetlen Inter játékos sem.![]()
Azert ha jobban megnezed Chilet, ott lesz egy ismeros nev
-
R9.
Crespo írta:20recoba írta:Jó eséllyel a Laziot is kizárják és indulhatunk az EL-ben.
Forras?
1 komolyabb forrás se írja
- Mazzola
versenyszellem írta:Mazzola írta:A holnap kezdődő Copa Américán 12 ország válogatottja vesz részt. Szomorúan láttam,hogy a résztvevő országok bő keretében ezúttal nincs egyetlen Inter játékos sem.![]()
Igazad van !! Mentségemre szóljon,hogy Medelt én a középpályások között kerestem, a Nemzeti Sport által közölt keretben pedig hátvédként szerepeletik. A hozzászólásom lényegén azonban ez a tévedésem sajnos semmit sem változtat.
- Stankov
- Stankov
versenyszellem írta:Mazzola írta:A holnap kezdődő Copa Américán 12 ország válogatottja vesz részt. Szomorúan láttam,hogy a résztvevő országok bő keretében ezúttal nincs egyetlen Inter játékos sem.![]()
+1 Murillo már a mi játékosunk
- Stankov
http://www.bauscia.it/gds-samp-indagata ... pa-league/
Most megint a Samp'
ez már tényleg vicc,csak megoldják h El-be mehessünk
Most megint a Samp'
- zsizsi14
Azért ez vicces, hogy a horvát-olasz meccsen a horvátoknak több játékost adunk mint az olaszoknak 
- Legoemberhajú
Nyaralni vagyok, így le vagyok maradva a dolgokkal, bocs ha már volt. Lehet tudni, hogy mikor lesz a következő szezon sorsolása?
- Festa
Legoemberhajú írta:Nyaralni vagyok, így le vagyok maradva a dolgokkal, bocs ha már volt. Lehet tudni, hogy mikor lesz a következő szezon sorsolása?
Az még legalább két hét.Általában július 20 körül szokott lenni.
- Portiere32
Megvolt ma az első rendes edzés. Nem meglepő módon a 4-3-3, 4-3-1-2 és 4-2-3-1 felállások voltak gyakorolva, a középpályára nagy hangsúlyt fektetve. Tudni lehetett persze, hogy tuti ezek a felállások a cél, de jó azért megbizonyosodni róla. Végre nem a 3 védős förtelemmel vágunk neki a szezonnak.
- Dan-i-nter
Szép lett az idegenbeli mezünk is
Egyébként valamit lehet tudni az új sponzorról? Remélem sikerült végre valami értelmes támogatót találni, a Pirelli úgy tudom elég gyenge támogatás a riválisokéhoz képest.
- Bombastico
Dan-i-nter írta:Szép lett az idegenbeli mezünk isEgyébként valamit lehet tudni az új sponzorról? Remélem sikerült végre valami értelmes támogatót találni, a Pirelli úgy tudom elég gyenge támogatás a riválisokéhoz képest.
A Driver szponzor csak az idegenbelin lesz látható a hazain marad a Pirelli. Nyilatkozták, hogy kb. egyenrangúnak tekinthető a 2 szponzor. Ez valami gumiszervizes-szerelős cég.
- Stankov
Nincs új szponzor. a Driver a Pirelli fiatal autóversenyzőket támogató "programja".
- Youme
- Adminisztrátor
Stankov írta:Nincs új szponzor. a Driver a Pirelli fiatal autóversenyzőket támogató "programja".
Az a Pirelli Star Driver volt, de az már megszünt. Ez most a Pirelli úgynevezett alvállalkozása ami gumi és futómű beállítással, vizsgállattal foglalkozik.
http://www.pneusnews.it/wp-content/uploads/sites/7/2013/12/Pirelli-Driver-Centro-Revisioni.jpg?606f0b
- Portiere32
A Milan a tegnapi nap folyamán engedélyt kapott egy új 48.000 férőhelyes stadion megépítésére, amit a Casa Milan környékén fognak felhúzni. Ezzel egy időben mi 2100-ig megkaptuk a stadion bérleti jogát (ez csak formalitás, kvázi örökre a miénk). Thohir jelezte, hogy 120 millió eurót szán a felújításra. Az első kisebb felújítás a 2016-os BL döntő miatt fog végbe menni, ez adja majd meg az alapot a 2018-ban kezdődő nagy felújításra. Ahol a 3. gyűrű el lesz távolítva, a helyén pedig szórakoztató központok, boltok, éttermek nyílnak. Így a stadion eredeti formáját megtartva a nézőteret úgy átalakítva, hogy jobban lehessen látni (közelebb kerül a lelátó a pályához stb.) 60.000 férőhelyesre tervezik.
A Milan számításai szerint egy új, megfelelő szórakoztató és egyéb látványosságokkal felszerelt stadion közel 80 millió euró hasznot termelhet évente. Ehhez nekik fel kell építeniük egy kb 400 milliós stadiont, ha mi ezt 120ból ki tudnánk hozni, akkor a közel és távoli jövőbe is rengeteg pénz folyhat be.
A Milan számításai szerint egy új, megfelelő szórakoztató és egyéb látványosságokkal felszerelt stadion közel 80 millió euró hasznot termelhet évente. Ehhez nekik fel kell építeniük egy kb 400 milliós stadiont, ha mi ezt 120ból ki tudnánk hozni, akkor a közel és távoli jövőbe is rengeteg pénz folyhat be.
- Süti
De ha csak bérlünk, akkor miért Thohir ad pénzt felújításra, korszerűsítésre?? 
- Portiere32
Süti írta:De ha csak bérlünk, akkor miért Thohir ad pénzt felújításra, korszerűsítésre??
Ez a bérleti szó csak formalitás. Mondhatjuk úgy is, hogy a miénk. Tehát kvázi a város lemondott róla a mi javunkra. (Régóta csak nyelte a pénzt a Meazza, ezért pukkadt le ennyire amennyire, mert az önkormányzatnak nem volt rá pénze). Szóval ezzel az önkormányzat is jól jár, nekünk meg lett ergo 120 millióért egy korszerű stadionunk.
- Süti
Ja, értem.
2100, remélem megérem.
2100, remélem megérem.
- Portiere32
Süti írta:Ja, értem.
2100, remélem megérem.
Ígérd meg légyszíves, ha 2100-ban elveszik tőlünk a stadiont, akkor kijössz velem tüntetni
- Stankov
Youme írta:Stankov írta:Nincs új szponzor. a Driver a Pirelli fiatal autóversenyzőket támogató "programja".
Az a Pirelli Star Driver volt, de az már megszünt. Ez most a Pirelli úgynevezett alvállalkozása ami gumi és futómű beállítással, vizsgállattal foglalkozik.
http://www.pneusnews.it/wp-content/uploads/sites/7/2013/12/Pirelli-Driver-Centro-Revisioni.jpg?606f0b
Akkor elnézést,pedig még talán itt olvastam néhány hete ezt.
- zsizsi14
"2015. augusztus 23 Inter-Atalanta
2015. augusztus 30 Carpi-Inter
2015. szeptember 13 Inter-Milan
2015. szeptember 20 Chievo-Inter
2015. szeptember 23 Inter-Verona
2015. szeptember 27 Inter-Fiorentina
2015. október 4 Sampdoria-Inter
2015. október 18 Inter-Juventus
2015. október 23 Palermo-Inter
2015. október 28 Bologna-Inter
2015. november 1 Inter-Roma
2015. november 8 Torino-Inter
2015. november 22 Inter-Frosinone
2015. november 29 Napoli-Inter
2015. december 6 Inter-Genoa
2015. december 13 Udinese-Inter
2015. december 20 Inter-Lazio
2016. január 6 Empoli-Inter
2016. január 9 Inter-Sassuolo"
Forrás: F.C. Internazionale - Hungary (Facebook)
2015. augusztus 30 Carpi-Inter
2015. szeptember 13 Inter-Milan
2015. szeptember 20 Chievo-Inter
2015. szeptember 23 Inter-Verona
2015. szeptember 27 Inter-Fiorentina
2015. október 4 Sampdoria-Inter
2015. október 18 Inter-Juventus
2015. október 23 Palermo-Inter
2015. október 28 Bologna-Inter
2015. november 1 Inter-Roma
2015. november 8 Torino-Inter
2015. november 22 Inter-Frosinone
2015. november 29 Napoli-Inter
2015. december 6 Inter-Genoa
2015. december 13 Udinese-Inter
2015. december 20 Inter-Lazio
2016. január 6 Empoli-Inter
2016. január 9 Inter-Sassuolo"
Forrás: F.C. Internazionale - Hungary (Facebook)
- Pazzo
Hát az őszt nagyon meg kell nyomni,szinte az összes rangadó tavasszal idegenben lesz,kivéve a Napolit. Milan,Fio,Juve,Roma,Lazio idegenben... Hazaiakat meg húzni kell,nincs mese.
- Festa
Pazzo írta:Hát az őszt nagyon meg kell nyomni,szinte az összes rangadó tavasszal idegenben lesz,kivéve a Napolit. Milan,Fio,Juve,Roma,Lazio idegenben... Hazaiakat meg húzni kell,nincs mese.
Ok.Viszont a Milán kivételével mindegyiknek lesz nemzetközi kupa.
- Dan-i-nter
Nem néztem milyen a sorsolása a többi dobogó esélyesnek, de a miénk szerintem könnyűre sikerült. A rangadóink mindegyikét otthon játsszuk az őszi szezonban a Napoli meccset leszámítva, ráadásul jól vannak eloszlatva. A keretünk és ez is adott a jó szerepléshez, már csak oda kell tenniük magukat a srácoknak. Basszus még majd 1 hónap az első meccsig, nagyon várom már! 
- Komax
Ezzel a blogbejegyzéssel nem lehet vitatkozni.
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... ct_halala/
- Süti
Szerintem meg lehet.
Mondjátok többen a dobogót, de nagyon hamar ki fog derülni, hogy max. EL lehet meg.
Nincs identitás, ezzel én is mindenképp egyetértek, elmentek a nagyjaink, ez van, de ha folyamatosan eladjuk a tehetségeinket, akkor nem is lesz meg a várva várt helyes irány.
Mi lett volna, ha anno Zanetti elmegy a Madridba, eladjuk stb.? (Közel állt hozzá.)
Meg kell az értékeket őrizni valahogy, ez is igaz.
Mondjátok többen a dobogót, de nagyon hamar ki fog derülni, hogy max. EL lehet meg.
Nincs identitás, ezzel én is mindenképp egyetértek, elmentek a nagyjaink, ez van, de ha folyamatosan eladjuk a tehetségeinket, akkor nem is lesz meg a várva várt helyes irány.
Mi lett volna, ha anno Zanetti elmegy a Madridba, eladjuk stb.? (Közel állt hozzá.)
Meg kell az értékeket őrizni valahogy, ez is igaz.
- drtie
Komax írta:Ezzel a blogbejegyzéssel nem lehet vitatkozni.
Még anno, amikor Kondogbia, Montoya, Murillo és Miranda érkezése már nyilvánvaló volt, már akkor kérdéses volt, hogy ezt a 4 embert (Jovetic-csel most már 5) hogyan lehet a keretbe úgy beépíteni, hogy az egyből minőségi javulást eredményezzen. Mi lesz, ha még érkezik 1-2 új igazolás a kezdőbe... Hiába jó képességú játékosokról van szó, de ha nincs stabil mag (védelem teljesen összeszokatlan, a középpálya és a csatársor is tele van új igazolásokkal), akkor vagy nyögvenyelős sikerekkel sikerül túljutni a nehezén, vagy beletörik Mancs bicskája... én az elsőre szavazok!
-
A'doma Zajcev Jr.
Sajnos az elvileg összeszokott játékosokkal sem sikerült zöld ágra vergődni. Az elején én is nehéz meccsekre számítok, de a tavalyinál nem lehet sokkal rosszabb. 
- Stankov
https://www.facebook.com/fcinterfanclub ... =1&fref=nf
Hasonlóan egy fb-s oldalon olvastam egy Thohir interjút,de nem találom...Na mind1 valahogy úgy volt megfogalmazva h Shaqiri nem értett egyet Mancinivel a taktikai elképzelésekbe
Hasonlóan egy fb-s oldalon olvastam egy Thohir interjút,de nem találom...Na mind1 valahogy úgy volt megfogalmazva h Shaqiri nem értett egyet Mancinivel a taktikai elképzelésekbe
- DSanton39
- Lombardini
Sziasztok! Tudtok esetleg olyan oldalt ahol a tegnapi meccset teljes egészében vissza lehet nézni? Előre is köszönöm!
- PetR
- Kapcsolat:
Lombardini írta:Sziasztok! Tudtok esetleg olyan oldalt ahol a tegnapi meccset teljes egészében vissza lehet nézni? Előre is köszönöm!
Szia, ide fel szoktak kerülni a meccsek, csak idő kérdése! http://www.matchhighlight.com/
- internaZIOnaLe
Lombardini írta:Sziasztok! Tudtok esetleg olyan oldalt ahol a tegnapi meccset teljes egészében vissza lehet nézni? Előre is köszönöm!
Parancsolj http://livefootballvideo.com/fullmatch/italy/serie-a/internazionale-vs-atalanta-3
Ahogy látom még nem elérhető, de gondolom nemsoká az lesz! Itt mindíg visszanézhető minden meccsünk!
- Süti
Balotelli újra a Milan játékosa. Beszarás. 
- Stankov
Süti írta:Balotelli újra a Milan játékosa. Beszarás.
Ez az a "kapcsolat" amire azt lehet mondani: megérdemlik egymást
ui:Bár nem tudom h gondolták,Sinisa Eto'o-val is összekapott kb 3nap alatt
-
Szabr91
Kutyából nem lesz szalonna...Aki 25 éves korára nem tud "beérni", az nem fog sosem. Remélem azért nekünk nem egy Borini jut.
- Süti
Inkább Borini, nem hiszem hogy annyira gyenge lenne.
- Komax
Milan ezzel ki is írta magát ebből a bajnokságból