Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: R9. »

:DDDD
ennyi
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Pinci írta:Filkor Attila meg ne legyen már hivatkozási alap egy Interes fórumon,félévente baszták ki a csapataiból,mert egy fos.

Kötetlen beszélgetés az Interről, de nem Off.

Ennyi.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Sztem meg pont az a demagógia amit te írsz

Pinci írta:. A kölcsönadás egy jó intézmény. Versenyhelyzetben,az aktuális bajnokságban lehet megversenyeztetni a kispad közelébe nehezen kerülő fiatal tehetségeket. Aki ott bizonyít,annak van lehetősége a csapathoz visszakerülni,aki könnyűnek találtatik,az kihullik..

Igen ez így papíron szép és jó csak gyakorlatba sajnos nem így működik.Olaszba pláne.
Nem fura h ennyi tehetség, U-s válogatottak közül mindenki kihullik(nálunk)?
3-4 szezont egyhuzamban kezdenek máshol,más taktikával,más edzővel mindezt húszon évesként,gyakorlatilag még gyerekek akiknek stabilitás kellene,ehelyett elküldik őket sokszor látatlanba.Mire beilleszkednek esetleg kezdők lehetnének,arra kb vége a szezonnak.
A legtöbb csapatba még mindig az idősebb,tapasztaltabb játékosok élveznek előnyt,illetve a kölcsön játékosokra csak mint perem játékosként számítanak.
ui:Filkor valóba ne legyen alap,de a cikk alapján betekintést kaptunk a fiattal kölcsön játékosok életéből.
Süti

Stankov írta:Filkor valóba ne legyen alap,de a cikk alapján betekintést kaptunk a fiattal kölcsön játékosok életéből.

Már miért ne lehetne "alap"?

Nem értem, a cikk pont rávilágít arra, hogyan dobálják össze-vissza a fiatalokat.

Mancini egyértelműen favorizálta volna, ki tudja, ha ő marad az edző lehet hogy meg tud ragadni a csapatban, vagy több tétmeccsen játszik.

A fiatalok meg nem ütik meg sok esetben még a Serie A szintjét sem, az ifi BL győztes csapatból ki lett nagy név máshol?
Stankov

Süti írta:
Stankov írta:Filkor valóba ne legyen alap,de a cikk alapján betekintést kaptunk a fiattal kölcsön játékosok életéből.

Már miért ne lehetne "alap"?

Nem értem, a cikk pont rávilágít arra, hogyan dobálják össze-vissza a fiatalokat.

Mancini egyértelműen favorizálta volna, ki tudja, ha ő marad az edző lehet hogy meg tud ragadni a csapatban, vagy több tétmeccsen játszik.

A fiatalok meg nem ütik meg sok esetben még a Serie A szintjét sem, az ifi BL győztes csapatból ki lett nagy név máshol?

Hát épp' ez-az h senki(még talán Benassi).Ez játékosok hibája?
Süti

Szerintem nem annyira jók, hogy az első csapatba beférjenek.

Ég és föld a primavera és az első csapat.
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Sütitől elnézést kérek,mert félreérthetően fogalmaztam..Természetesen nem a linkre gondoltam,hanem Filkor Interes pályafutására,mint viszonyítási alap,azt gondolom,hogy nem volt komoly játékos és vastagon örülhet,hogy felvehette a mezt.
Stankov: Olaszország egy ilyen hely,nem egy innovatív közeg. Itt valóban nehéz a fiatalok boldogulása,talán ezért is lett gyengébb a válogatottjuk. Ettől függetlenül azt gondolom,hogy aki igazán tehetséges volt az Interben,az kapott lehetőséget. Jelenleg az ifi csapatból senki sem férne fel a padra,mert nem elég jók. De igazából ennek nincs is jelentősége,más csapat is ad kölcsön fiatalokat,pl a juve.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Ez is olyasmi amit nem lehet csak 1 oldalról megközelíteni. Nyilván a rendszertelenség nem jó egy fiatal játékosnál, de ugyanakkor azzal se érünk el semmit, ha maradnak az első csapatnál és a padot koptatják egész évben.

Olaszországban nagyon eredmény orientáltság van, ezért se látni sok olyan csapatot, akik fiatalokkal operálnak, de legalább is nem saját nevelésűekkel. Szerintem a legértelmesebb megoldás az nagyjából az, amit a Juventus csinál a Sassuolo-val, illetve mi is próbáltunk a Livorno-val, azaz, hogy "fiókcsapatokként" alkalmazunk kisebb klubbokat, akik cserébe rendszeres játéklehetőséget biztosítanak a játékosainknak.
Süti

Pinci írta:Sütitől elnézést kérek,mert félreérthetően fogalmaztam..

Semmi gond. :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Hát sajnos a Fio felállt a padlóról és 2-2-re hozta a meccset.
Így a mixem elment sajnos,de mi 22 45 körül már pontelőnnyel vezethetjük a bajnokságot.

Jó lenne ha ma elrugaszkodnának a szokásos 1-0-tól...
R9.

Festa írta:Hát sajnos a Fio felállt a padlóról és 2-2-re hozta a meccset.
Így a mixem elment sajnos,de mi 22 45 körül már pontelőnnyel vezethetjük a bajnokságot.

Jó lenne ha ma elrugaszkodnának a szokásos 1-0-tól...

egy 2:1-re? :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Bologna-Napoli 3-2 !
Megint pontelőnnyel vezetjük a bajnokságot.
Higuain meg rúghat akárhány gólt ha közben egy sereghajtó csapattól is 3 gólt kapnak.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

https://www.youtube.com/watch?v=AuSlBMH2rJA

Ez a Manaj gyerek egész ügyes!
Süti

Ezért is bírom ennyire Mancini-t, beáll edzésen, jópofa.

Remélem lehetőséget ad sok-sok fiatalnak!
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

http://www.whoscored.com/Articles/zw-9j ... -Improving

Jó cikk, jó összefoglalás a csapatunk eddigi teljesítményéről! :) Tetszett, amikor az írja, hogy inkább olyanok vagyunk, mint a mitológiai Hydra, vagyis mindig másik 'fejünk' húzza épp a szekeret! :D
A vége is borzongató: a riválisok már most is jól muzsikálnak, de mi lesz velünk, ha egyszer mi is elkapjuk a fonalat! :twisted:
Süti

A felújított Friuli elég jól néz ki.

Van valami hír a Meazza felújításáról?
JJ5

Nézegettem a mai Lazio - Sampdoria meccs csapatait és kiszúrtam egy Rocca nevű 19 éves játékost a Samp padján. Mondom magamban, tavaly játszott nálunk a Primaverában egy Rocca nevű srác és hát nem ő az? :D Néztem is egy nagyot, mert tavaly a Primavera egyik legjobbja volt 10 góllal, támadó középpályás és a Transfermarkt szerint 1 milkáért adtuk el a Sampnak. :) Érdekes biznisz, 1 millió rengeteg pénz egy csak Primaverában bizonyított fiatalért, de megint lemondtunk egy potenciális jó spílerről, igaz ezt úgy mondom, hogy sose láttam játszani! Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek jó üzlet volt-e és hogy mit gondoltok erről a játékos politikáról?
Süti

JJ5 írta:mit gondoltok erről a játékos politikáról?

Nagyon régóta ez megy.

Ha tényleg akkora "spíler", akkor majd visszavásároljuk 15 millióért. :)
Stankov

kupából kiesett a roma,genoa alacsonyabb osztályú csapat ellen.
a tegnapi kommentátor meg kategorikusan kijelentette h a Napolival játszunk,mintha csak formalitás lenne a Hellas elleni meccsük.
néha kritikán aluli a szpíkerek teljesítménye és ez sajnos az összes csatornára jellemző.Van kb 4 aki jó a többi az kuka
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Hazai pályán a Fiorentina 1:0 arányban kikapott a Carpitól,, és kiesett a kupából. :lol:
Zozo76

Hozzászólás Szerző: Zozo76 »

Még a végén tavaszra mi leszünk az egyetlen topcsapat, amely több fronton érdekelt. ????
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Viszont a sorsolásunk nem egyszerű a kupában. Most ugye Napoli,ha tovább jutunk,akkor jó eséllyel juve (ők a lazio-udine továbbjutójàval játszanak).
A másik ágon így,hogy kiesett a roma meg a fior,a holnapi samp-milan meccs továbbjutójànak sétagalopp lehet a döntőbe jutás. Negyeddöntő carpi,elődöntő spezia-alessandrini meccs győztese...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Josét elküldték :o

Imádom a palit, de jelenleg a másik kedvenc edzőm vezeti az Intert.
Ha még mindig Mazzari lenne az edzőnk, azonnal követelném José 'haza'hozását, de most őrültség lenne Mancs munkáját megszakítani.

Azért remélem Mou nem olaszba jön...majd 2 év múlva jöhet Mancio után ;)
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Süti írta:A felújított Friuli elég jól néz ki.

Van valami hír a Meazza felújításáról?

"Ok, we've more news. Mr Thohir has commissioned, to an architecture studio based in UK, a 300 million euros project including the completely redevelopment of San Siro + the creation of a new sports village near the stadium. "

Ezt a Skyscraper City fórumán írta egy olasz srác.
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... t129373760

A legnagyobb baj ugye azzal van, hogy a Milan is itt van.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden Nerazzurinak!

Forza Inter!
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Boldog Karácsonyt!!! *<[:{)
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Boldog karácsonyt mindenkinek! Örülök, hogy ilyen jó kis fórumunk van ;)
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Békés és áldott Karácsonyt kívánok mindenkinek!!

Forza Inter !
Stankov

Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Szerdán 18:00-kor Empoli-Inter
Vasárnap 12:30-kor Inter.Sassuolo
A Digin élőben. :!:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

tabi.csaba írta:Szerdán 18:00-kor Empoli-Inter
Vasárnap 12:30-kor Inter.Sassuolo
A Digin élőben. :!:

Nagyon helyes, mert már elvonásim van ;)
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

http://m.nemzetisport.hu/minden_mas_foc ... re-2458439

De nagy :) akkor van kedvenc francia csapatom
alwin91

Bukott a Roma, győztek a csalók, úgyhogy nagyon győzni kell ma. Romát nem lenne rossz lerázni, szerintem ők ki fognak esni a BL helyekért folytatott küzdelemben. Juve, Fior, Napoli közül kell egyet megelőzni majd mindenképp, de kemény dió lesz.
Stankov

Tárgyalás lehet a Pirelli és Thohir között h mégiscsak hosszabbítás legyen a nyáron lejáró szponzori szerződésből.
Süti

Hatalmas videó:

https://www.youtube.com/watch?v=xtytotOIFnc

Az olaszok nem nagyon énekelnek slágereket?
JJ5

Dodó kapcsán összegyűjtöttem hány volt játékosunk áll a Sampdoria alkalmazásában: :D
Dodó, Viviano, Silvestre, Palombo, Rocca, Ricky, Cassano illetve Bonazzoli, akit most nézek, hogy kölcsön adtak a Serie B-be. Nem semmi névsor és ha ehhez még hozzávesszük kiket figyelünk/figyeltünk tőlük: Zukanovic, Fernando, Soriano és Éder. Igazi testvércsapat, nekem szimpatikusak is amúgy, az elnökük is nagy arc. :D
alwin91

Hát igen... de szerintem Thohir ért a businesshez, ha valaki akkor Ő ebben tudja fejleszteni a klubot. Viszont ez a BL úgy kell, mint egy falat kenyér.
JJ5

https://www.youtube.com/watch?v=e4uUZqbdMSo

egy kicsit lazulásként :)

Az mondjuk látszik, ha szeretnénk értelmes megmozdulásokat kiknek kell játszaniuk, középpályára elég lenne Kondog-Brozo előre meg mehetne a full támadó négyes, lehet még foci is lenne :D De az is szembetűnő, hogy kombinatív játék alig akad, inkább szép egyéni megmozdulások, bár lehet, hogy ez a videó jellege miatt van (skill show) ;)
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

alwin91 írta:

Hát igen... de szerintem Thohir ért a businesshez, ha valaki akkor Ő ebben tudja fejleszteni a klubot. Viszont ez a BL úgy kell, mint egy falat kenyér.

BL+saját stadion. Nem megyünk semmire ezzel, hogy a San Siron közösen osztozunk a Milannal.
Ha valaki kíváncsi a teljes elemzésére a Deloittenak akkor itt elolvashatja: http://www2.deloitte.com/content/dam/De ... e-2016.pdf
Sok minden kiderül belőle, nemzetközi szinten például az, hogy a PL csapatok a televíziós díjak miatt messze-messze túlszárnyalnak minden más bajnokság csapatait. Aki megnézi a linket majd látni fogja.
A másik, hogy a Juventus több pénzt zsebel be(pontosan 51,4M €) 36,292-es átlag nézőszámmal, mint Mi és a Milan együttvéve, pedig a Milan átlagnézőszáma 36,638, a miénk pedig 38,158. Ezek ugye már alapjában véve meghaladják a Juve átlagnézőszámát, összeadva pedig láthatjuk, hogy az Ő nézőszámuknak 206%-a. Ezzel szemben a Juve bevétele a meccsnapokból 51,4M €, a Milané(22,3M €) és a minék(22,2M €) pedig összesen 44,5M €. Ez szerintem siralmas.
A BL nagyon sokat dobna egyébként a bevételekben szerintem.
Stankov

Soha nem szoktam semmi felvezetőt,beharangozót nézni a meccsek előtt,de ma reggel véletlenül ott ragadtam Digi Reggeli Start c. műsora előtt.
A Derby volt a téma.
Részünkről az Inter Club Ungheria alapítója (nevét sajnos nem figyeltem) nyilatkozott,nagyon szimpatikusan.Véleménye a klubról,Mancsról és az átigazolásokról hasonló mint itt a nagy többségé.
Viszont a milanos pffffff origos "újságíró". Értelmesebb embert nem találtak korán reggelt?"Mindig is utáltam az Inter mert voltak hentes játékosok Materazzi,Cordoba." DeJong,Ambrosini,Gattuso,Mexés,Kaladze stb ,stb ők gondolom kreatív játékosok. Ekkora baromságot.Csak milanos lehet :)
R9.

lepjel be az ICU-ba Te is :)

jo a tarsasag
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... et-2481017

Mondjon bárki bármit, azért ez elég nagy szégyen! Erre a szintre azért ne süllyedjünk már le! Ha múltkor Sarri-ra azt mondta Mancini, hogy azért a megnyilvánulásáért Angliában többet nem ül le csapat padjára, akkor itt most ugyanez igaz! Úgy néz ki Mancini is szétesett fejben meg idegileg!
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

Hát a tegnapi után kiderült,hogy jövőre sem leszünk kint nemzetközi porondon.Ennyi idő után már meg kellene lennie a csapat gerincének,de sehol semmi pl. a milannál már meg van ez;és nem csak a gerinc még az sem látszik,hogy mit akarunk játszani.Meg edzésén nem tudom mit csinálnak kártyáznak vagy hangyákat számolnak a fűben,de ha nem tud levinni egy profi játékos úgy labdát,hogy elpattanjon 5 méterre tőle akkor nem tudom mit keres itt.Következő 5 mérkőzésén szerintem jó ha szerzünk 4 pontot még az is túlzás,mert egy letámadó csapat ellen már biztos a vereségünk.
Ez nem a játékosok hibája hanem az edzőé aki vak és első számú feladata volt nyáron kiirtani a kreativitás a csapatból.Most nincs olyan játékos sem aki tudna passzolni vagy kulcspasszokat adni.Azt is jelzi a 26 gólunk ameddig eddig rúgtuk ez kb. középmezőny szint.
Mancini kaphatott 100 milliót nyáron,ha egy értelmes játékost sem igazolt.
Akiloz88

Hozzászólás Szerző: Akiloz88 »

Baggio85 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/video-mancini-kozepso-ujjaval-hergelte-a-milan-drukkereket-2481017

Mondjon bárki bármit, azért ez elég nagy szégyen! Erre a szintre azért ne süllyedjünk már le! Ha múltkor Sarri-ra azt mondta Mancini, hogy azért a megnyilvánulásáért Angliában többet nem ül le csapat padjára, akkor itt most ugyanez igaz! Úgy néz ki Mancini is szétesett fejben meg idegileg!

Lassan már mindenkivel összeveszett. Meloval kezdte, aztán jött Jovetic, majd Sarri és most ez a kifakadása a szurkolókkal szemben és Icardival egymás ellen mentek (remélem nem mondja Mancs Thohirnak, hogy adja el Maurot)...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Mancini most már nálam is kiverte a biztosítékot.

http://www.tuttosport.com/news/calcio/s ... _mourinho/
R9.

Akiloz88 írta:
Baggio85 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/video-mancini-kozepso-ujjaval-hergelte-a-milan-drukkereket-2481017

Lassan már mindenkivel összeveszett. Meloval kezdte, aztán jött Jovetic, majd Sarri és most ez a kifakadása a szurkolókkal szemben és Icardival egymás ellen mentek (remélem nem mondja Mancs Thohirnak, hogy adja el Maurot)...

pedig ma mar olvasni h utolso pillanatban tavozhat Icardi
R9.

Mancini tönkre fogja tenni a csapatot, most kéne elküldeni amig Jose szabad
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Szezon végéig szerintem biztos, hogy maradni fog. Aztán meg majd a tabellára nézve mindenkinek egyértelmű lesz, hogy elérte-e amit vállat.
A meccs utáni nyilatkozatok után nekem úgy tűnik, hogy kezd Mancio lába alól kicsúszni a talaj, de lehet csak azért, mert már Ő is tudja, hogy Mourinho fogja váltani szezon végén :D :D

Sajnos nagyon nem jó irányba haladunk, de valahogy hátha még ki lehet ebből jönni. Mindenesetre most nagyon várom, hogy a Chievo ellen mire leszünk jók.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

R9. írta:Mancini tönkre fogja tenni a csapatot, most kéne elküldeni amig Jose szabad

Mazzarri 3.5 millió Eurót keresett az Internél, Mancini jelenleg 4 millió Eurót kap évente.
Az elmúlt 2 évben senki sem keresett többet az Internél mint 5 millió Euró.
A jelenlegi legnagyobb nettó fizetés 3.5 millió, ezt Kondogbia kapja.
El nem tudom képzelni, hogy ennyi megszorítás és pénzvisszavevés (Sneijder, Julio Cesar, Cambiasso, stb-stb. kivágása) után (mert nincs rá szebb szó) lenne bármi esély Mourinhora, aki már anno is 10 millió Euró felett keresett nálunk, és most sem írna alá 10-12 millió Euró alatt, ezt borítékolni lehet.
Válasz küldése