Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Atosz

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Csak éppen nem minden a pénz, amúgy is milliomos szegénykém. 8-at szerintem mi is adnánk neki, és lehet már szeretne nyerni is valamit a Valenciai évek után. Most elmegy a mindigjövőre Citybe, ahol csapatot kéne összerakni, nem nagybevásárolni félévente? Ráadásul nem is posztra. Tavaly is mondjuk középpályások helyett vettek vagy 5 csatárt iszonyat pénzért, és abból 2 nem is nagyon tudott szóhoz jutni...
Ha van esze, és vannak nagyobb kérői - márpedig vannak - akkor nem Manchester kék felébe költözik. Bobinnyó is hogy megszívta...
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

tomika431 írta:A Daily Mail jelentései szerint a Manchester City megállapodott a Valenciával David Silva ügyében és 29 millió fontért leigazolta a spanyol középpályást. A 24 éves játékos, aki így a Real Madridot és a Chelsea-t is kikosarazta, várhatóan négy éves szerződést ír alá. (pepsifoci.hu)..na lemaradtunk,pedig szivesen elnéztem volna a kis spanyolt a szélen...

160.000 font lesz a havi fizuja. Még Touret és Milnert akarják. Meglesz a 100 milla font kiadásuk.
Laci78

Cupi írta:Pastore-t mennyiért adná a Palermo? Gondolom megfizethetetlen. :? Elvileg a Palermo 8 millióért vette. Jó kis játékos, ez már a szezon során is kiderült.
Tudna irányítani Sneijder helyén is, de a széleken is bevethető támadóként. ;) Ja és nagyon fiatal még, ha jól tudom 21 éves.

Csak 19 éves. :) Zamparini egy vagyont kérne érte...20 milla minimum.

Én Ranocchianak nagyon örülök, és annak, hogy Milito 2014-ig szerződést hosszabbított, fizuja 5 milla euro lesz.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Brancat gondolkodóba ejtette tegnap Clemente Rodrigez...
Burdi meg abba bízik hogy Sensi és Moratti meg tudnak egyezni hogy Romába maradhasson. Militot nem zavarja és benne van a hosszabbításba. Úgyhogy ezt valószínű lezárhatjuk. Ennek szerintem mindenki örűl!:)
Viszont Rodrigez... Branca kb azt mondta hogy jó volt, tud a bal és a jobb oldalon is játszani. Még a héten akar tárgyalni az ügyében az illetékesekkel.
Remélem nem lesz semmi az üzletből. 28 éves ő is. Maicon is annyi és ha fiatalítani akarunk akkor??? Ezzel nem azt mondom hogy a 28 sok csak érdekes hogy akkor miért engedik el Maicont? Jó a pénz érte leginkább ezért. Igaz nem láttam a tegnapi meccsen kívűl Rodrigezt de nem hallottam róla?? Valaki tud valami bíztatót róla?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BandInter 2010.06.23. 12:27-kor.
Laci78

BandInter írta:Brancat gondolkodóba ejtette tegnap Clemente Rodrigez...

Espanyolban már játszott és Spartak Moskvába is, majd hazaigazolt. Pörgős, de nem hinném kellene. Azthiszem u21 világbajnok még Savioláékkal.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Laci78 írta: Csak 19 éves. :) Zamparini egy vagyont kérne érte...20 milla minimum.

Én Ranocchianak nagyon örülök, és annak, hogy Milito 2014-ig szerződést hosszabbított, fizuja 5 milla euro lesz.

Neten több helyen is az van, hogy 1989-ben született Pastore, az akkor 21 év :)

Viszont tegnap poénkodtam Muntarival, hogy maradna, na ma olvasom tényleg szeretne maradni és újabb címeket nyerni az Interrel... :? Ügynöke nyilatkozta, hogy Muntari jól érzi magát és ki szeretné tölteni a szerződését (asszem 2012-ig van) Nem kéne... :)
BandInter

Cupi írta:
Laci78 írta: Csak 19 éves. :) Zamparini egy vagyont kérne érte...20 milla minimum.

Viszont tegnap poénkodtam Muntarival, hogy maradna, na ma olvasom tényleg szeretne maradni és újabb címeket nyerni az Interrel... :? Ügynöke nyilatkozta, hogy Muntari jól érzi magát és ki szeretné tölteni a szerződését (asszem 2012-ig van) Nem kéne... :)

Én is 89-et találtam születési évének. Tegnap elnéztem a játékát. Figyelemre méltó volt! A kommentátornak is tetszett...:) Elnézném jövőre ahogy Wessel egyérintőznek kék-feketében!:)
Atosz

Cupi írta:

Jaja, most töltötte a 21-et 20-án.
Én is szeretnék maradni Muntari helyében a világ legjobb csapatában, főleg annyi játéklehetőséggel, amennyit kapott Mou-nál, hülyeségei ellenére... De ha hozza Maschét Beni, akkor nincs maradása.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

DaNi írta:Manicini vinné a Milan 3,7 milio euroért

nem ők vinnék ennyiért, hanem ez az kölcsönszerződésben benne foglalt opciós ár a leigazolásra, aminek a határideje ma jár le. remélem szánnak rá ennyit, mert nem szeretném ha a nyakunkon maradna.
Atosz

DSanton39 írta:

nem ők vinnék ennyiért, hanem ez az kölcsönszerződésben benne foglalt opciós ár a leigazolásra, aminek a határideje ma jár le. remélem szánnak rá ennyit, mert nem szeretném ha a nyakunkon maradna.

Vagy alkudjuk le 3-ra.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Laci78 írta:

Espanyolban már játszott és Spartak Moskvába is, majd hazaigazolt. Pörgős, de nem hinném kellene. Azthiszem u21 világbajnok még Savioláékkal.

Tegnap nagyon jól játszott a kis kopasz :D 28 éves és nem is olyan drága egy próbát szerintem megérne
Atosz

DaNi írta:
Laci78 írta:

Tegnap nagyon jól játszott a kis kopasz :D 28 éves és nem is olyan drága egy próbát szerintem megérne

Ha Aguirregarayt megvesszük, akkor ő már nem jöhet, csak félévkor a Chievo hathatós segítségével..
Úgy tudom egyikőjüknek sincs Eus útlevele.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Azért 28 évesen ne legyen már öreg egy játékos. Az egy dolog, h jajj de jók a fiatalok, és hosszútávra lehet tervezni, de azért azt ne felejtsük, h nem sokan húznak le nagy kluboknál 5-6 évnél többet. Szóval így nézve tök felesleges fiatalat igazolnunk dupla áron, úgyis lelép egy idő után. 28 évesen meg még 4 jó év simán benne van egy játékosban. Ez nem feltétlen Rodrigeznek szól, mert nem vagyok híve a Vb-n alapján igazolt játékosoknak, pláne úgy, h eddig 1 meccsen látta kb mindneki.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=21791
Ha jól vettem ki lemondtunk Bonucciról? Egy jobb olaszos kijavíthatna, rem tévedek.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Atosz írta:
DSanton39 írta:

Vagy alkudjuk le 3-ra.

Azért jókora bukta lenne Mancini ilyen áron való eladása. :twisted:
Ha jól emlékszem 2008.-ban nagy reményekkel 13 M€-ért igazoltuk le.1,5 évig semmit nem csinált nálunk,majd nagy nehezem elpasszoltuk a fiókcsapatnak.A Milanban sem tudott gyökeret ereszteni. Szerintem okosabb megoldás lenne egy középcsapatnak (pl Genoa, Chievo, Parma, stb) 5-6 misiért felajánlani ( ennyit még ezek is ki tudnának fizetni érte ) vagy egy megfelelő cserébe beszámítani,mint ilyen olcsón eladni.
;) ;)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

[/quote]

Silva hülye ha nem fogadja el :D

Eliának nagyon örülnék és 16 millát simán megér

Manicini vinné a Milan 3,7 milio euroért[/quote]

Neki én is nagyon örülnék. Legalább lenne a bal szélen is támadó játék, főleg úgy ha a jobb oldalról meg kikapják Douglsat és csak lesünk majd, hogy szélen senki nem robog. Így csak az oldal cserélődne fel, na meg persze az nem biztos, hogy a hollandus annyira bevállna... de egy próbát mindenképp megérne!
Kily óta nem is nagyon volt igazi szélsőnk a bal szélre....... Játszottak azon a poszton már azóta egy jónéhányan, de még Mikiegér se nevezhető szélsőnek.... RQ meg alapból jobb szélen tolta és az az eredeti posztja.
Ha ő jönne, legalább Eto'o-t se kellene szélen erőltetni.... bár ez nagyban függ Rafa barátunktól is, hogy milyen hadrendet talál ki a jövő évre.

TÉNYLEG!!! Ő meg lapít mint sz@r a fűben. Legalább vázolhatna egy két dolgot az elképzeléseivel/taktikával/távozók/érkezők nevével kapcsolatban! (még ha neveket nem is tud, vagy nem mondhat, legalább posztot mondana, hogy szerinte mit kell megerősíteni!!!)
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Elano-rol azt olvastam, hogy 11,5 milláért szeretné adni a Gala, de mi ennyit nem szeretnénk érte adni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Laci78 írta:
tomika431 írta:A Daily Mail jelentései szerint a Manchester City megállapodott a Valenciával David Silva ügyében és 29 millió fontért leigazolta a spanyol középpályást. A 24 éves játékos, aki így a Real Madridot és a Chelsea-t is kikosarazta, várhatóan négy éves szerződést ír alá. (pepsifoci.hu)..na lemaradtunk,pedig szivesen elnéztem volna a kis spanyolt a szélen...

160.000 font lesz a havi fizuja. Még Touret és Milnert akarják. Meglesz a 100 milla font kiadásuk.
heti fizuja nem?:D
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Benítez szerintem azért nem nyilatkozik semmit,mert nem ismeri a játékos keretet,most gondolom ilyenek mennek,hogy ő szeretné megtartani Muntari-t,de mondják neki Branca-ék,hogy lehet,hogy a Potrsmouth-ban meggyöző volt,de a tavalyi szezonja büdöletesen rossz volt,használhatatlan volt,nem szeretnék ezt meg kockáztatni,és így tovább.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

internaZIOnaLe írta:

Silva hülye ha nem fogadja el :D

Eliának nagyon örülnék és 16 millát simán megér

Manicini vinné a Milan 3,7 milio euroért[/quote]

Neki én is nagyon örülnék. Legalább lenne a bal szélen is támadó játék, főleg úgy ha a jobb oldalról meg kikapják Douglsat és csak lesünk majd, hogy szélen senki nem robog. Így csak az oldal cserélődne fel, na meg persze az nem biztos, hogy a hollandus annyira bevállna... de egy próbát mindenképp megérne!
Kily óta nem is nagyon volt igazi szélsőnk a bal szélre....... Játszottak azon a poszton már azóta egy jónéhányan, de még Mikiegér se nevezhető szélsőnek.... RQ meg alapból jobb szélen tolta és az az eredeti posztja.
Ha ő jönne, legalább Eto'o-t se kellene szélen erőltetni.... bár ez nagyban függ Rafa barátunktól is, hogy milyen hadrendet talál ki a jövő évre.

TÉNYLEG!!! Ő meg lapít mint sz@r a fűben. Legalább vázolhatna egy két dolgot az elképzeléseivel/taktikával/távozók/érkezők nevével kapcsolatban! (még ha neveket nem is tud, vagy nem mondhat, legalább posztot mondana, hogy szerinte mit kell megerősíteni!!!)[/quote]
Igazi szélsővel nem is játszunk már évek óta, ha már itt tartunk. Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Eto'o meg jóhelyt van ott ahol van, tökéletesen megoldja a feladatát. Lehet nem az az eredeti posztja, de itt nagyon jól alkalmazkadott az uj posztjához, hajt, küzd, alázatos és alárendelei magát a csapatnak, és még így is eredményes, az a 16 gól teljesen rendbe van tőle azon a poszton.. Középcsatárt nem játszhat Milito miatt mert akkor egyiknek padosnak kellene lenni, Milito pedig csak centerként tud játszani.
Laci78

R9. írta:160.000 font lesz a havi fizuja. Még Touret és Milnert akarják. Meglesz a 100 milla font kiadásuk.
Heti fizuja nem?:D

Igen neked van igazad, heti. Brutális. :)
Laci78

Atosz írta:
DSanton39 írta:

Vagy alkudjuk le 3-ra.

2012-ig van a kis Amantinonak szerződése 3,5 millás fizuval. Én annak örülnék, ha egy eurocentet sem kapnánk érte, de a 7 milla euro 2 évi fizuját megsporolnánk. Húzzon innen, azt nyilatkozta mikor a Milanba átrándult, hogy utál minket és azon lesz, hogy akkor a 8 pontos hátrányt ledolgozzák, sőt tehetett is volna róla, de Napoli ellen 1000% ziccert rontott, ha belövi, előznek, x lett, mert elöző nap mi is x-tünk a Palermoval idegenben.

Talán még Lyon, Marseille beszáll, vagy maradjon a Milanba 3 milláért, de a fizuját ne áljuk.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

DaNi írta:
Manicini vinné a Milan 3,7 milio euroért
Tényleg? A hónap biznisze lenne...

FORZA INTER!!!
BandInter

Na 2 újabb hír!:) Már nevetnem kell mert tényleg mindennap új név kerűl elő.
Most a szerb Milan Jovanovic. Állítólag szívesen dolgozna Benítezzel.
A másik hír pedig hogy Mottaról pletykáltak hogy esetleg megy Madridba de az ügynöke azt mondta hogy ne vicceljenek már egy ilyen szezon után Motta persze hogy marad.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

A MU állítólag 20 millio eurot ajánlott Sneijderért. :lol: :lol: Vicces emberek vannak arrafelé, ennyiért még a cipője sem eladó.. Ő az akit semmiképp nem szabad eladni, mert jelenelg tényleg pótolhatatlan, évek óta egy ilyen tkp/irányító hiányzott a csapatból, bebaszna egyből eladnánk, aztán megint évekig keresgélnénk mire találnánk egy értelmes irányítót..
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Zanetti és Sneijder érinthetetlenek, a többieket vihetik, megfelelő összeg ellenében :twisted: . Muntarit vegye meg a Real, úgyis nagy haverok Joséval, Balotellit viheti az MU, Cordoba legyen a City játékosa, Mancini pedig a Milané. Egy ilyen körrel ki lennék békülve :D .

FORZA INTER!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

sorger=giallo írta:Zanetti és Sneijder érinthetetlenek, a többieket vihetik, megfelelő összeg ellenében :twisted:

Nyilván mindenki esetében van az az összeg amin el kell gondolkodni.
De nálam Cesar,Lucio,Cambiasso, Milito is ugyanúgy az érinthetetlen kategóriába tartozik mint Zanetti és Sneijder.
Nem értem miért kéne kiárusítani a csapatot egy BL győzelem után, remélem Morattiék sem teszik ezt.
El kell pattintani a hulladékot(Muntari,Burdisso stb), meg Maiconnal lehúzni a margitot, és hozni 2-3 játékost Beniteznek.
Aztán mehetünk megint a BL-ért :)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Itt a legtöbben végkiárusítást tartanának.Pont most:) Érdekes.És tisztelet a kivételnek.

Milito,Sneijder,Zanetti,Cambiasso,j.Cesar.Érinthetetlenek.És jó csapat ez ahogy van.Ki kell szórni 2-3 embert és hozni 2 középpályást és egy hátvédet.Ahogy a BL döntő után írtam Maicont elengedni mert menni akar.És Moratti nem hülye,hogy eladjon mindenkit.Miért nem a sok kudarc után akartatok kiárusítani? :) Szerintem.
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Muntari menjen ahova akar.A tegnapi ghana meccsen ugyanolyan rossz enervált és nagyképű volt mint nálunk egész évben.Eladott labdák tömkelege... szerintem nem kellene ide annyira sok játékos,sőt. Masceranonak örülnék.Igaz kicsit agresszív ő is.Az olasz bajnokságban meg van konfliktus bőven a pályán :D Maicon ha mégis elmenne a Johnson gyerek szerintem ideális lenne a helyére. Esetleg még maximum egy sneijder kaliberű nem feltétlenül ugyanazon a poszton játszó kreatív.Több játékos nem is kellene szerintem
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Faraoni gyakorlatilag a miénk! Jövő héten jelentik be hivatalosan is a felek!
A lazio-ból érkezik, nagyon fiatal olasz középső védő. Rettentő nagy tehetségnek tartják. Több nagy klub is vitte volna (Chelsea, MU), de minket választott, mert látta, hogy milyen remek munkát végeznek az utánpótlásnál nálunk és így a felnőtt csapat is szimpatikus lett neki! (ez elég érdekes.... így ebben a változatban:P)

Szóval fiatalosítunk és olaszosodunk!!! :D

Másik hír... Rafinha a Shalke-ból ismét előkerült....

Továbbá, ha eladjuk Maicont állítólag a vezetőség eldöntötte, hogy csak Van der Viel (remélem jól írom a nevét.... ) jöhet számításba!!! Ill. Ő az első számú jelölt.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Beníteznek más a taktikai elképzelése, mint Mou-nak volt. Ezért bele kell nyúlnia a csapatba. Persze én sem abban látom a megoldást, hogy szórjunk ki mindenkit. Nekem tavaly nagyon tetszett Guardiola azon kijelentése, hogy győztes csapaton is változtatni kell, mert meg kell tartani a tüzet a játékosokban.

A NAP JÓ HÍRE PEDIG AZ, HOGY JULIO BAPTISTÁT SZÍVESEN LÁTNÁ SORAIBAN A TOTTENHAM!!! Néha azért örülök, hogy van pénz angliában, és remélem hogy egy kicsi a romához fog vándorolni a spurs-től!!!

A nap rosszhíre számomra pedig az, hogy állítólag a kuzinok ajánlatot tettek Hernanes-ért, 12-őt kért a csapata, 9-et ajánlott a Milan. Örülnék egy ilyen játékosnak, Cambi előtt, Sneijder cseréjeként kiváló lenne. (nem mellesleg a sajtó a következő Kakát látja benne)
Itt egy videó róla:
http://www.youtube.com/watch?v=mqm43U0lyAM
Amit 0:39-től csinál, az nagyon nagy!!!
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

cavani lenyilatkozta h csak az interben akar játszani. ő akar sz inter rooney-a lenni.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

internaZIOnaLe írta:Faraoni gyakorlatilag a miénk! Jövő héten jelentik be hivatalosan is a felek!
A lazio-ból érkezik, nagyon fiatal olasz középső védő.

Tényleg, még E.Kornél írta régebben hogy jön. Ha Bonucciról lecsúsznánk, még Ő is itt van. Teljesen elfeledkeztem róla. :D
horas

Elia került szóbe velünk,Branca-ék allítólag figyelik.16 m-t kérnének érte.
Én támogatom inkább mint Elano.
Ha télleg Van Der Wiel az első számú target,annak örülök.
Jó lenne,ha túl lennék a VB-n és ezekkel a pletykákkal lehetne is kezdeni valamit.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

http://www.youtube.com/watch?v=99-nGyJSxZ8 Ezen a tavaly őszi barátságos meccsen Elia baromi jó volt. Jó játékos, csoda, hogy a holland-magyaron hallottam róla először.
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

Maicon pótlására már van egy pár jelöltünk: Van der Wiel, G. Johnson és most a legújabb Rafinha. Csatár poszton biztos lesz változás, mert Cavani már olyat nyilatkozgat, hogy az Inter Rooney-ja akar lenni.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Most a Schalke védőjét Rafinhat hozták szóba velünk

Elia nagyon jó lenne

Szerintem Benitez még nyaral :mrgreen: azért nem hallani az elképzeléseiről, majd a VB után munkába áll.

Azért szerintem még Faraonira várni kell majd még egy kicsit ,hogy egyáltalán a cserepadra leüljön hisz még nagyon fiatal, de nagyon jó hogy elkezdtünk fiatal tehetségeket igazolni
Cupi

bazsi írta:cavani lenyilatkozta h csak az interben akar játszani. ő akar sz inter rooney-a lenni.

Ez most komoly? ne máá :cry: középszerű csatár, tökéletesen elvan Ő a Palermoban, maradjon is ott...
És Mi még pénzt is adnánk érte, gondolom nem is keveset... :evil:
Szerintem kb úgy járnánk vele mint a juve Amaurival :?
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

mé maiconról annak idején ki gondolta h ekkora játékos lesz????
nem kell leírni addig míg nem játszik itt.
Laci78

Mascherano már olaszúl tanul, szóval szinte 99%.

Jovanovic viszont nem kellene, ugye Rafa akarta a Poolba vinni nyáron, de lehet idehozná. Nekem nem kellene Karagounis szintű kiegészitő ember. Ne süllyedjünk már le oda megint. Demichelisről is szó volt még a Bl döntő elött, de én Burdisso szintűnek tartom. Hatalmas bakikra képes, egyenletes teljesítményre, mint Samuel nem. Na ilyen védő kellene, mint Samuel, akin nem mész át és gólerős.

Szélsővédőknél nem hinném Van der Weel jobb lenne, mint anno Ze Maria, azért meg ne hozzuk ide, hogy padozzon, Zanetti meg játszon ott. Én még jó beadást nem láttam van der Weeltől, de valóban azt a szintet hozza, mint Maxwell, ami nem rossz, lásd Párma elleni gólja, de kicsit kevés. Holland belső védőkre szót sem érdemes vetni, Oojer, Boulahrouz a cserék.
Viszont ha már holland de Jong, nem aki a vb-n van, hanem Siem nagyon tetszik a játéka.
Közben ma Fossatit és Stevanovicot kölcsönadtuk a Bolognanak.
Stevanovic Adailton helyén játszhat, mert őt a Cesena vette meg.
Két ék mögött irányíthat. Fejlődhet.

Ranocchia télen vagy jövő nyáron érkezik ez is kérdés.

Cavani nem kellene. Átlagos szintű csatár, inkább Suarez, vagy Hernandez.
Laci78

sorger=giallo írta:
DaNi írta:
Manicini vinné a Milan 3,7 milio euroért
Tényleg? A hónap biznisze lenne...

FORZA INTER!!!

Milan csak kölcsönbe akarja, a fizuját nyilván mi álnánk...
vinné el valaki...
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

..Cavani vagy Suarez jöhet...addig ameddig nincsenek itt,nem lehet megitélni,hogy beválnak-e vagy sem...ha majd a csapatban lesz valamelyikük,akkor igen..ha megveszük,meglássuk:)
mike

tomika431 írta:..Cavani vagy Suarez jöhet...addig ameddig nincsenek itt,nem lehet megitélni,hogy beválnak-e vagy sem...ha majd a csapatban lesz valamelyikük,akkor igen..ha megveszük,meglássuk:)

Azért Cavani eléggé szem előtt van itt olaszban, jómagam is sokat láttam játszani, kb Pandev szintű csatár. Nem hiszem hogy pont rá lenne szükségünk :)
mike

Laci78 írta:Jovanovic viszont nem kellene, ugye Rafa akarta a Poolba vinni nyáron, de lehet idehozná. Nekem nem kellene Karagounis szintű kiegészitő ember. Ne süllyedjünk már le oda megint.

Szélsővédőknél nem hinném Van der Weel jobb lenne, mint anno Ze Maria, azért meg ne hozzuk ide, hogy padozzon, Zanetti meg játszon ott.

Én magam is túléltem már ilyen Karaguniszokat,Okanokat (Cauet,Lamouchi,Vampeta :lol: stb), volt itt régebben mindenféle középszerű játékos. Rossz lenne ha visszatérnénk ide, Benitez hajlamos azért ilyesmi igazolásokra.

Jobbhátvéd nem kell akkor sem ha Maicon megy, itt van nekünk Zanetti és Santon. Akkor inkább ballábast vegyünk balbekkbe (Kolarovot szeretném, José nem hiába szeretné megszerezni).
horas

mike írta:
tomika431 írta:..Cavani vagy Suarez jöhet...addig ameddig nincsenek itt,nem lehet megitélni,hogy beválnak-e vagy sem...ha majd a csapatban lesz valamelyikük,akkor igen..ha megveszük,meglássuk:)

Azért Cavani eléggé szem előtt van itt olaszban, jómagam is sokat láttam játszani, kb Pandev szintű csatár. Nem hiszem hogy pont rá lenne szükségünk :)

Pandev szintű?
Pandev tud a 4-2-3-1 a 3-1 csapatrészben mindenhol játszani.
Cavani egy statikus befejező csatár mint Gilardino,használhatatlan az öszejátékban,nem tud cselezni,passzolni,őt szinte 100% ik kikell szolgálni,Pandev jól passzol,cselez,előkészít nemá...Cavani a kapu elötti kelti a zavart,tipik ilyen tizenhatoson belülre korlátozodott játékterületű játékos.
Kell egy jó szélső vagy egy támadó mindenes,mondjuk Hleb vagy Elano vagy Kuyt akik mindkét szélen tudnak játszaniKuyt-öt kivéve akér középen is a csatár mögöt,esetleg beprobálhatjuk Elia-t mindkét szélen jó a csávó,ezeközül valaki előrefele és megis vagyunk.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Benitez ne csináld!!! :twisted: Ne folytasd amit a Poolban abbahagytál. :twisted:
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

mike írta:Jobbhátvéd nem kell akkor sem ha Maicon megy, itt van nekünk Zanetti és Santon.

Sőt, van még nekünk egy Donatink is. Egy vagy két kupameccsen már játszott is a nagyokkal, asszem a Livorno ellen, és nem tolta rosszul. Fel lehetne hozni gyakrabban, beépíteni a nagyokhoz és máris van +1 használható szélsővédőnk.

Zanetti, Santon, Donati, Aguirregaray, sőt Chivu is képes szélen játszani ha kell, és ez már 5 védő. (Ha Maicon marad amire kicsi az esély, akkor 6.)
mike

horas írta:Pandev szintű?
Pandev tud a 4-2-3-1 a 3-1 csapatrészben mindenhol játszani.
Cavani egy statikus befejező csatár mint Gilardino,használhatatlan az öszejátékban,nem tud cselezni,passzolni,őt szinte 100% ik kikell szolgálni,Pandev jól passzol,cselez,előkészít nemá...Cavani a kapu elötti kelti a zavart,tipik ilyen tizenhatoson belülre korlátozodott játékterületű játékos.

Az oké hogy Pandev több poszton használható, de talán épp ezért is van hogy sehol sem igazán kiemelkedő. Jó ide kiegészítő embernek, de nem klasszis játékos, ahogyan Cavani sem az :)
Cupi

ennyi erővel akkor bárkit leigazolhatunk mert hátha jó lesz nálunk.... ;) Inter nem az a csapat ahol próbálkozni lehet azzal, hogy egy középszerű játékost vegyünk és hátha bevállik....
Válogatott meccseken is gyenge volt idáig, Én tartom, hogy nem kéne
Suerez meg megint nagy lutri, aki a holland bajnokságban lövi a gólokat még nem biztos, hogy egy sokkal keményebb bajnokságban is jó lenne. lásd Huntelaar (madriban is gyenge volt), Ráadásul biztos jó sokat kérnek érte
Atosz

Nagyon boldog leszek, ha veszünk egy klasszis szélsőt, vagy szélsőcsatárt. Mondjuk, ha marad Balo, és a focival foglalkozik, akkor nem nagyon lenne szükségünk semmire, de erre nem építhetünk... Sajnos...
Masche és Cambi együtt eszement szűrő lennének, Snidling foglalkozhat maximálisan a támadásépítéssel.

Taiwo pedig hasonló mentalitású bal védő, mint Maicon. Ha mindenképp hozunk szélsővédőt, akkor ő sem lenne rossz választás. Criscito siralmas a VB-n, mint ahogy az egész olasz csapat De Rossi is egy 0, nem tudom miért írjátok, hogy az olaszok legjobbja Montolivo mellett...
Bonuccinak rég kezdenie kellene Canna helyén.. :D

Cassano nagyon-nagyon hiányzik az azzurából, mostanában nem írosgatták, hogy jönne hozzánk?

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem örülnék Criscinek. Jó vétel lenne, de nem nagyon emlegetik a nevét.. :(
Válasz küldése