Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Atosz

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Cupi írta:
tomika431 írta:..Cavani vagy Suarez jöhet...addig ameddig nincsenek itt,nem lehet megitélni,hogy beválnak-e vagy sem...ha majd a csapatban lesz valamelyikük,akkor igen..ha megveszük,meglássuk:)

ennyi erővel akkor bárkit leigazolhatunk mert hátha jó lesz nálunk.... ;) Inter nem az a csapat ahol próbálkozni lehet azzal, hogy egy középszerű játékost vegyünk és hátha bevállik....
Válogatott meccseken is gyenge volt idáig, Én tartom, hogy nem kéne
Suerez meg megint nagy lutri, aki a holland bajnokságban lövi a gólokat még nem biztos, hogy egy sokkal keményebb bajnokságban is jó lenne. lásd Huntelaar (madriban is gyenge volt), Ráadásul biztos jó sokat kérnek érte

Ennyi erővel meg ne vegyünk senkit, mert senki sem garancia...
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Nia írta:Itt a legtöbben végkiárusítást tartanának.Pont most:) Érdekes.És tisztelet a kivételnek.

Milito,Sneijder,Zanetti,Cambiasso,j.Cesar.Érinthetetlenek.És jó csapat ez ahogy van.Ki kell szórni 2-3 embert és hozni 2 középpályást és egy hátvédet.Ahogy a BL döntő után írtam Maicont elengedni mert menni akar.És Moratti nem hülye,hogy eladjon mindenkit.Miért nem a sok kudarc után akartatok kiárusítani? :) Szerintem.
Szerintem elég világosan süt az irónia a beírásomból. Leírtam, hogy kiket adnék el, esetleg 1-2 kölcsönben lévő játékossal egészíteném még ki. 2-3 új igazolás és fiatalok beépítése, kb. így tudnám elképzelni az idei játékos mozgást. Most még azonban felesleges találgatni, habár úgyis mindenki szakértőnek érzi magát és naponta 39 új névvel hozzák az Intert kapcsolatba.

FORZA INTER!!!
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

e.szabi írta:Benitez ne csináld!!! :twisted: Ne folytasd amit a Poolban abbahagytál. :twisted:

Ha azt műveli ilyen Voroninokra fellehet készülni... :x Nem szeretném ha vegyianyaglerakók lennénk megint...Remélem tudatosították benne, hogy felsült az igazolásaival a Poolban.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Nem neked szántam sorger=giallo,ezért nem is idéztem.Csak úgy általánosságban írtam.Sokan eladnának itt mindenkit:)

A pletykák szerintem csak azért vannak mert el kell adni az újságot :)
Majd a VB után úgy is indul a szezon konkrétumokkal.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Nia írta:Nem neked szántam sorger=giallo,ezért nem is idéztem.Csak úgy általánosságban írtam.Sokan eladnának itt mindenkit:)

A pletykák szerintem csak azért vannak mert el kell adni az újságot :)
Majd a VB után úgy is indul a szezon konkrétumokkal.
Nincs gond ;) .

FORZA INTER!!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Atosz írta:Ennyi erővel meg ne vegyünk senkit, mert senki sem garancia...

Na akkor tényleg nem lenne semmi kockázat :)
Minden játékosban van kockázat ez tény, de van akiben minimális mert már bizonyított hosszútávon is és fontos meccseken is. Ne tudom pl Cavani-t mennyiért vennénk, de gondolom minimum 12-15 millióért, az meg már hatalmas kockázat, főleg az Ő esetében ;)
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

Cupi írta:

Minden játékosban van kockázat ez tény, de van akiben minimális mert már bizonyított hosszútávon is és fontos meccseken is. Ne tudom pl Cavani-t mennyiért vennénk, de gondolom minimum 12-15 millióért, az meg már hatalmas kockázat, főleg az Ő esetében ;)

23 milláról beszélnek. de khrint is belevonhatják az üzletbe.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Gondolom akkor is kell még fizetni 18-19 millát ha bele is vonnak pár játékost. Én nem venném meg. Egyszerűen nem tudom elképzelni itt, de vannak akik jobban értenek ehhez, majd ők eldöntik. :P Remélem azért nem kap teljesen szabad kezet Beni, mert abból eddig sok jó nem sült ki.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

biztos vagyok benne hogy Moratti, és Branca is észnél lesz hogy kikre költjük a milliókat. Lucio is Brancáék tanácsára került ide, José Carvalhot hozta volna. :)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

bazsi írta:
Cupi írta:

Ha tényleg ennyi és tényleg érdeklődünk akkor tényleg lőjék magukat fejbe :lol: :lol: vicces is lenne.. kis túlzással Milito fél lábon ugrálva több gól lő...meg azért 1 fiatal tehetséget így elszórakozni (mármint Khrin)..hagyjuk már...Sztem semmi alapja az egésznek...ha veszünk is csatárt biztos nem Cavanit fogjuk venni, legalábbis merem remélni h Brancaék nem ilyen hülyék
Cupi

bazsi írta:

Jó vicc lenne :) Elképzelem ahogy a fiatal tehetségünket is belevonjuk az üzletbe és még fizetünk kb 18 milliót... :shock:
Hihető, főleg Cavaniért....
DSanton39

Kis-Kis írta:Csatár poszton biztos lesz változás, mert Cavani már olyat nyilatkozgat, hogy az Inter Rooney-ja akar lenni.

akarhat, de én jobbat tudok, hozzuk ide magát Rooneyt, nem kell klón :mrgreen:
e.szabi

Na állítólag Bonucci a juvéé, már csak várják, hogy visszaérjen olaszországba és aláírja a szerződését. Sajnálom a srácot, megy elvesztegetni a tehetségét a juvehoz. :P vagy már azt is el tudom képzelni, hogy Lippi azt mondta neki a vb előtt, hogy na Fiam ha a jönni akarsz a vbre akkor a juvehoz szerződsz. :lol:
Atosz

Nem írnám le azért Cavanit ilyen hamar. Egyébiránt nekünk is hasonlóan kellene - ha már dél-amerikai orientáltak vagyunk - csinálni mint a Palermonak, Sevillának, vagy a Villarealnak. Fantasztikus fiatalokat igazolnak pár milláért, ha nem kevesebbért.
Tény, hogy minket, a spanyolokkal ellentétben szorít a maximum évi egy nem Eu-s játékos igazolása külföldről, de olcsóbban kijöhetnénk a dolgokból, ha hozzájuk hasonlóan cselekednénk. Mint mondjuk Coutinhoval.

Szerintetek Recoba csatlakozik majd a szakmai stábhoz? :) Jó lenne viszontlátni.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Atosz írta:Nem írnám le azért Cavanit ilyen hamar. Egyébiránt nekünk is hasonlóan kellene - ha már dél-amerikai orientáltak vagyunk - csinálni mint a Palermonak, Sevillának, vagy a Villarealnak. Fantasztikus fiatalokat igazolnak pár milláért, ha nem kevesebbért.
Tény, hogy minket, a spanyolokkal ellentétben szorít a maximum évi egy nem Eu-s játékos igazolása külföldről, de olcsóbban kijöhetnénk a dolgokból, ha hozzájuk hasonlóan cselekednénk. Mint mondjuk Coutinhoval.

Szerintetek Recoba csatlakozik majd a szakmai stábhoz? :) Jó lenne viszontlátni.

Miért szóba krült Recoba vagy ez msot,hogy?
Nia

Iszonyat jó igazolás volt Lúcio,de nem tudhatod milyen lett volna Carvalho.Fantasztikus hátvéd ő is.Megállta volna a helyét,szerintem.De Lúcioval nagyon jó jártunk :)

Addig senkiről sem mondhatjuk ,hogy szar,meg a Palermo vagy a Catania az ő csapata,amíg nem játszott nálunk,nem játszott egy nagy csapatban...Hülyeség így megítélni látatlanban bárkit is.Pár meccs alatt kiderül.
Kockázat az egész életben van :)
e.szabi

Van, de nem mindegy milyen tétben játszol. :P 23 milla sok érte, szerintem. És a Wolfsburg kezdő ajánlata már alapból 20 milla volt, szóval ez alatt tuti nem úsznánk meg. És nem hiszem, hogy most megérné nekünk ez a kockázat, és pont szükségünk is van rá. Ha jön, akkor reméljük vissza hozza az árát. :P
Nia

Én arra értettem,hogy mindenkire, "ó ő nem jó csak ott jó ahol van".Ez nem így van.Honnan tudhatnánk.Quaremasból észrevehettük vannak kockázatok(Pedig iszonyú jó...Portugáliában).Ahogy mindenhol az életben.Van amikor nagyon bejön.Szóval nem értettem semmilyen 23 millás játékosra.

Azt hiszem te Cavaniról beszélsz,ahogy így nézem.Nagy játékosnak tartom,de 23 milliót nem ér...

ui.:Most nézem a példám alapján pont úgy jön le,szóval sorry :)
bazsi

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=21925
moratti beszél az átigazolásokról. aki vágja az olaszt az lefordíthatná nagy vonalakban.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Azt mondja Moratti, fontos, hogy minden téren megállja a helyét a csapat. Minimum elvárás, hogy ismét bajnokok legyünk és lehetőleg megnyerjük a kupát is. Azonban a Bajnokok Ligájában magasra van téve a mérce, de fontos, hogy ott is jó teljesítményt nyújtson a gárda.
Mascherano-val kapcsolatban azt mondja, hogy egy remek játékos, de túl drága márpedig a Poolnak kell a pénz. Felipe Melo-val kapcsolatban megjegyzi, hogy érdekes elgondolás az ő szerződtetése és megnézik mik a lehetőségek vele kapcsolatban.
Coutinhoval kapcsolatban megerősítette, hogy a csapatnál kezdi meg a felkészülést, zseniális játékosnak tartja, aki kezdetben tökéletesen pótolhatja, kiegészítheti, helyettesítheti Sneijder-t.
Moratti ezt követően méltatta Benitez-t, hogy mennyire remek választás volt a stáb részéről, valamint kitért az Inter jövőjére.
Az Inter jövője pedig Mario Balotelli, így meglepő lenne, ha eladnánk. Utóbbi mondatrészt már csak én tettem hozzá. Milito marad a csapatnál, míg Maiconnal kapcsolatban azt mondta, hogy "majd meglátjuk" eladjuk-e, vagy sem. Ez utóbbi azt is jelentheti, hogy Ő biztosan távozik a csapattól...
Kb ennyi a cikk.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Felipe Melo nem olyan rossz játékos bár sokszor elveszti a fejét. A Juvéban elég szar volt de előtte a fiorban viszont jól játszott.

De szerintem védekező kp-nak ott van Cambi ,Motta és Mariga ezért nem lenne muszály iagzolni de ha veszünk vkit akkor szerintem érdemes lenne Palombot leigazolni vagy esetleg Miguel Veloso se lenne rossz
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNi 2010.06.25. 11:10-kor.
bazsi

Francesco írta:Azt mondja Moratti, fontos, hogy minden téren megállja a helyét a csapat. Minimum elvárás, hogy ismét bajnokok legyünk és lehetőleg megnyerjük a kupát is. Azonban a Bajnokok Ligájában magasra van téve a mérce, de fontos, hogy ott is jó teljesítményt nyújtson a gárda.
Mascherano-val kapcsolatban azt mondja, hogy egy remek játékos, de túl drága márpedig a Poolnak kell a pénz. Felipe Melo-val kapcsolatban megjegyzi, hogy érdekes elgondolás az ő szerződtetése és megnézik mik a lehetőségek vele kapcsolatban.
Coutinhoval kapcsolatban megerősítette, hogy a csapatnál kezdi meg a felkészülést, zseniális játékosnak tartja, aki kezdetben tökéletesen pótolhatja, kiegészítheti, helyettesítheti Sneijder-t.
Moratti ezt követően méltatta Benitez-t, hogy mennyire remek választás volt a stáb részéről, valamint kitért az Inter jövőjére.
Az Inter jövője pedig Mario Balotelli, így meglepő lenne, ha eladnánk. Utóbbi mondatrészt már csak én tettem hozzá. Milito marad a csapatnál, míg Maiconnal kapcsolatban azt mondta, hogy "majd meglátjuk" eladjuk-e, vagy sem. Ez utóbbi azt is jelentheti, hogy Ő biztosan távozik a csapattól...
Kb ennyi a cikk.

kössz!! :D
Atosz

horas írta:
Atosz írta:Nem írnám le azért Cavanit ilyen hamar. Egyébiránt nekünk is hasonlóan kellene - ha már dél-amerikai orientáltak vagyunk - csinálni mint a Palermonak, Sevillának, vagy a Villarealnak. Fantasztikus fiatalokat igazolnak pár milláért, ha nem kevesebbért.

Miért szóba krült Recoba vagy ez msot,hogy?

Nem, csak úgy beugrott. Ha már Figo itt munkálkodik, jó lenne Recobát is látni.
Átadná a tudását 1-2 nála kevésbé sérülékeny játékosnak... Nagy kedvencem volt, csak azért jutott eszembe. Gondoltam felvetem :)
Atosz

DaNi írta:Felipe Melo nem olyan rossz játékos bár sokszor elveszti a fejét. A Juvéban elég szar volt de előtte a fiorban viszont jól játszott.

De szerintem védekező kp-nak ott van Cambi ,Motta és Mariga ezért nem lenne muszály iagzolni de ha veszünk vkit akkor szerintem érdemes lenne Palombot leigazolni vagy esetleg Miguel Veloso se lenne rossz

Inkább utóbbi kettő. Melot nagyon utálom, de szerintem Maschét ettől függetlenül megvesszük.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Úgy tűnik, a Palermo elnöke Maurizio Zamparini elfogadta a Tottenham 28 millió fontos ajánlatát a Simon Kjaer - Edinson Cavani duóért, így a két fiatal labdarúgó nyártól Londonban folytathatja pályafutását. Kjaer és Cavani már korábban is jelezte, hogy elvágyódik a klubtól, a Spurs pedig már jó ideje folyamatos érdeklődést mutat. Ezt a szicíliaiak első embere is tudta, ám eddig még nem kapott megfelelő ajánlatot.

Most azonban már nem habozott Zamparini, és elfogadta a Tottenham által felajánlott 28 millió eurót, mondván ha valaki ilyen összeget hajlandó letenni az asztalra, akkor azt nem szabad elutasítani.(sporthirado)..ennyit cavanirol...
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

silva a manchester city-e. A valenciai sportportál, a Supe Deporte pénteken közölte, hogy David Silva mindenben megegyezett leendő munkaadójával, négy évre ír alá. Most már a klubokon a sor, de nyilvánvaló, immár semmi akadálya sincs a bejelentésnek…
e.szabi

Ja, én is pont most olvastam. Örülök neki, nincs ő rá szükségünk. Azért a Spurs sem lesz gyengébb mint tavaly volt, megnézem jövőre a nagy City mire megy.
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

Macdonald Mariga & Jonathan Biabiany Join Inter Permanently From Parma
szerintem ez jó hír.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Ipa írta:Macdonald Mariga & Jonathan Biabiany Join Inter Permanently From Parma
szerintem ez jó hír.

Remek! Ezekkel a figurákkal aztán sokat erősődött a BL.győztes csapatunk! :lol:
Nagyon meglepne,ha nem adnánk mielőbb kölcsönbe mind a kettőt! ;)
bazsi

Mazzola írta:
szerintem ez jó hír.

mariga eddig is itt volt és amikor lehetőséget kapott jól játszott.
biabiany meg a parma legjobbjai között volt egész évben. annyit (szerintem sokkal-sokkal többet) tud mint pl. quaresma, akinek 2 értelmes megmozdulása sem volt itt.
ne írjuk már le amíg nem is láttuk az interben játszani.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

"A Juventus pedig 14 millió euróért igazolja le Leonardo Bonuccit, mely összeg igazából 5,5 millió euró lesz (amit csak három részletben kell kifizetnie a csapatnak), mert a Bari 2,5 millió euróért megkapja Sergio Almirón játékjogának a felét, valamint a zebrák eladták a világbajnokságon csalódást okozó Domenico Criscito játékjogának a másik felét 6 millió euróért, így a teljes összeg, amit Bonuccira kell költeni, mindössze 5,5 millió euró. Ám lehet, hogy még ennyit sem, mert a hírek szerint az Atlético de Madrid 6 millió euróért megvásárolja Tiago Cardoso Mendest."

Hát erről ennyit, biztos isteni lesz nézni juve mezben. Nagyon bosszant hogy nem csaptunk le rá, lehetett volna mégegy saját nevelésű Olasz tehetségünk a keretben, dehát mostmár tökmindegy. Ezekután Ranocchiában és Faraoniban van minden reményem.

Stevanovic meg miután vitézkedett a bolognában szépen jöhet vissza az első csapathoz, be kéne fejezni a saját nevelések elherdálását.

Muntarit meg vegyék már meg könyörgöm :) Mikor ilyeneket nyilatkozgat hogy tök jól érzi magát és maradni akar akkor biztos nem jut eszébe hogy pl: Catania ellen mit művelt.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

tomika431 írta:Úgy tűnik, a Palermo elnöke Maurizio Zamparini elfogadta a Tottenham 28 millió fontos ajánlatát a Simon Kjaer - Edinson Cavani duóért, így a két fiatal labdarúgó nyártól Londonban folytathatja pályafutását. Kjaer és Cavani már korábban is jelezte, hogy elvágyódik a klubtól, a Spurs pedig már jó ideje folyamatos érdeklődést mutat. Ezt a szicíliaiak első embere is tudta, ám eddig még nem kapott megfelelő ajánlatot.

Most azonban már nem habozott Zamparini, és elfogadta a Tottenham által felajánlott 28 millió eurót, mondván ha valaki ilyen összeget hajlandó letenni az asztalra, akkor azt nem szabad elutasítani.(sporthirado)..ennyit cavanirol...

A cikk szerzőjétől megkérdezném, h msot akkor font vagy euro? :D
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

benito92 írta:" a zebrák eladták a világbajnokságon csalódást okozó Domenico Criscito játékjogának a másik felét 6 millió euróért"
A fos gyenge védelem egyetlen tagja volt aki elfogadhatót nyújtott sztem.tudom h cikkböl ollóztad ki de én akkor se értek vele eggyet
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ha leigazoljuk Felipe Melo-t én nyakon .... magam! Kevés játékos van akit annyira nem bírok, mint őt. Remélem ez csak egy nagyon rossz vicc.
e.szabi

Lehet jót tenne neki ez a dél-amerikai közeg, a juveba ez nincs meg. S a válogatottban egész jól játszik, bár sokkal inkább Mascherano mint Melo.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

tomika431 írta:Úgy tűnik, a Palermo elnöke Maurizio Zamparini elfogadta a Tottenham 28 millió fontos ajánlatát a Simon Kjaer - Edinson Cavani duóért, így a két fiatal labdarúgó nyártól Londonban folytathatja pályafutását. Kjaer és Cavani már korábban is jelezte, hogy elvágyódik a klubtól, a Spurs pedig már jó ideje folyamatos érdeklődést mutat. Ezt a szicíliaiak első embere is tudta, ám eddig még nem kapott megfelelő ajánlatot.

Én ennek pont az ellentétét olvastam,Cavani visszautasitott minden ajánlatot,mert az Interben szeretne játszani. :lol:
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Mazzola írta:
szerintem ez jó hír.

Butaság.
Mariga teljesen megbízható volt,jól játszott.Azért gondoljunk már bele,hogy Muntari Mourinho kiskedvene volt és Mariga-t elöbb tett be mint őt.
Mariga potenciális klasszis símán benne van egy-két éven belül Sissoko szintje (nem a tavalyi),arról nem beszélve,hogy gólt is szerzett abban kb 300 percben amit játszott.Mariga objektíve jól szerepelt.
Biabiany pedig nagyon gyors,veszélyes játékos,van még mit fejlődnie,de Quaresma helyett a keretben tökéletes csereként veszélyesen játszott egész évben a Parma-ban,fiatal bármi lehet belőle.29 meccsen 6 gólt szerzett tavaly szélsőként,nem rossz.
Tökéletesen elégedett vagyok ezekkel az igazolásokkal arról nem beszélve,hogy fiatalok és lófasz pénzbe nem kerültek.Muntari és Quaresma posztján fognak játszani akik potom 40 m Euróba kerültek, Muntari-nak volt egy jó szezoja és egy borzalmas Quaresma-nak meg két katasztrófális.

Örülök nekik és nagyon helyeslem.Krhin-t is az első csapathoz!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Baggio85 írta:Ha leigazoljuk Felipe Melo-t én nyakon .... magam! Kevés játékos van akit annyira nem bírok, mint őt. Remélem ez csak egy nagyon rossz vicc.

Hát én is :)
Nem kéne ilyen tuskókat venni, épp hogy eladni kéne ebből a kategóriából. :lol:
Atosz

horas írta:
Mazzola írta:
szerintem ez jó hír.

Butaság.
Mariga teljesen megbízható volt,jól játszott.Azért gondoljunk már bele,hogy Muntari Mourinho kiskedvene volt és Mariga-t elöbb tett be mint őt.
Mariga potenciális klasszis símán benne van egy-két éven belül Sissoko szintje (nem a tavalyi),arról nem beszélve,hogy gólt is szerzett abban kb 300 percben amit játszott.Mariga objektíve jól szerepelt.
Biabiany pedig nagyon gyors,veszélyes játékos,van még mit fejlődnie,de Quaresma helyett a keretben tökéletes csereként veszélyesen játszott egész évben a Parma-ban,fiatal bármi lehet belőle.29 meccsen 6 gólt szerzett tavaly szélsőként,nem rossz.
Tökéletesen elégedett vagyok ezekkel az igazolásokkal arról nem beszélve,hogy fiatalok és lófasz pénzbe nem kerültek.Muntari és Quaresma posztján fognak játszani akik potom 40 m Euróba kerültek, Muntari-nak volt egy jó szezoja és egy borzalmas Quaresma-nak meg két katasztrófális.

Egyetértek. Biabiany játéka nagyon tetszett, Mariganák sokat kell fejlődnie, és kupálódnia még. Sok labdát szórt el könnyedén a középpályán, meggondolatlanul. De gondolom nem véletlenül ő az első kenyai a Serie A-ban. Nagy játékos lehet, főleg a fizikai adottságait figyelembe véve.
Krhint viszont még nem nagyon láttam játszani, jól meg végképp nem. Stevanovic az alatt a pár perc alatt, amit kapott, jobb benyomást tett rám.
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Hát nem tudom, de ha választanom kellene Cavani és Biabiany között akkor 100-szor inkább a kis Francia! Jól cselez, gyors, ügyes és fiatal. Eto'o kényszer posztján a széleken tudna simán játszani.

Védekezni meg majd Benitez megtanítja. ;)
DSanton39

Vid Belec-t kölcsönadtuk a Crotone csapatának.
Atosz

DSanton39 írta:Vid Belec-t kölcsönadtuk a Crotone csapatának.

Jó húzás, kell neki a játéklehetőség. Remélem első számú lesz.

Mi a helyzet Filkorral? :?:
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Atosz írta:
DSanton39 írta:Vid Belec-t kölcsönadtuk a Crotone csapatának.

Jó húzás, kell neki a játéklehetőség. Remélem első számú lesz.

Mi a helyzet Filkorral? :?:

Még régebben úgy hallottam, visszajön MO-ra. De lehet rosszul emlékszem.

Más: Melo-ról hallani sem akarok. Nekem öcsém juvés :) és nem egy meccset néztem meg vele. És szvsz. Melo nagyon bénán játszott... Lehet csak a juve rontotta el, de akkor is. Vannak jobbak is akiket meg lehetne szerezni. Vagy ha túl drága pl. Mascherano, akkor se jöjjön Melo hanem Marigát beépíteni is jobb ötlet lenne..
Cupi

PetR írta:Más: Melo-ról hallani sem akarok. Nekem öcsém juvés :) és nem egy meccset néztem meg vele. És szvsz. Melo nagyon bénán játszott... Lehet csak a juve rontotta el, de akkor is. Vannak jobbak is akiket meg lehetne szerezni. Vagy ha túl drága pl. Mascherano, akkor se jöjjön Melo hanem Marigát beépíteni is jobb ötlet lenne..

Melo érdekes téma! A tavalyi juvés játéka pocsék volt, Én se látnám szívesen. Viszont a Fio-ba meg a válogatottba jó szokott lenni.... :? Na meg emlékszem a juvés szerződése előtt tavaly többen is szerették volna az Interbe látni :)
Az a baj kicsit agyatlan is meg durva is, olyan Muntari 2 :)
Pontosan nem emlékszem, de a juva 20 (25?) körül vette, szóval nem hinném, hogy 15-nél kevesebbért bárkinek is eladnák, annyit meg nem ér.
Mazzola

horas írta:
Mazzola írta:
szerintem ez jó hír.

Butaság.

Aztán ki is vagy te kis barátom ,aki minősíteni mered a hozzászólásom ???
Ez egy olyan fórum ahol a legjobb szándéka szerint mindenki elmodhatja a véleményét függetlenül attól ,hogy ez kinek tetszik és kinek nem!
Én sem minősítetettem még írásban senki hozzászólását,de ettől még magamban kialakult egy véleményem az egyes irogatókról-fórumozókról.
Bizonyára nagyon más a kettőnk mércéje: én egy bajnok,kupa és BL.győztes csapat keretéről beszélem,te pedig kb. a Serie B szinvonalánakmegfelelő csapat tagjairól nyilatkozol.
Mindössze csak ennyi a szemléletbeli különbség kettőnk között !!!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Nyugi fiuk! Horas nem szólta le a kommented, csak ellenvéleményt írt.
Amúgy részemről örülök Mariganak és Biabianynak. Fiatalok és tehetségesek.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Mazzola írta:én egy bajnok,kupa és BL.győztes csapat keretéről beszélem,te pedig kb. a Serie B szinvonalánakmegfelelő csapat tagjairól nyilatkozol.

A Parma 8. lett a Serie A-ban. Soroljak játékosokat a mögöttük végzett csapatokból, akik a te mércéd szerint szintén "remek" igazolások lennének? ;)
Mazzola

dellarocco írta:
Mazzola írta:én egy bajnok,kupa és BL.győztes csapat keretéről beszélem,te pedig kb. a Serie B szinvonalánakmegfelelő csapat tagjairól nyilatkozol.

A Parma 8. lett a Serie A-ban. Soroljak játékosokat a mögöttük végzett csapatokból, akik a te mércéd szerint szintén "remek" igazolások lennének? ;)

Igen,de olyan neveket légy szíves felsorolni akik az elmúlt bajnokság 8-20.helyén végzett klubbokban szerepeltek ,és szerinted a jelenlegi BL.győztes csapatunknak is megfelelő erősítést jelentenének a következő szezonban !
Nemám,- esetleg ,és talán majd meglátjuk 3-5 év múlva,- hanem a következő szezonban !!
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Mazzola írta:
dellarocco írta:

Igen,de olyan neveket légy szíves felsorolni akik az elmúlt bajnokság 8-20.helyén végzett klubbokban szerepeltek ,és szerinted a jelenlegi BL.győztes csapatunknak is megfelelő erősítést jelentenének a következő szezonban !
Nemám,- esetleg ,és talán majd meglátjuk 3-5 év múlva,- hanem a következő szezonban !!

Kolarov, Vargas, Zarate, Jovetic, De Silvestri, Montolivo

Ezek közül van, aki akár a kezdőbe is beférhetne és vannak olyanok, akik a cserepadunkra férnének el. Bonucci, Ranocchia is valószínűleg elférne a padunkra már most. Több játékosnál fontos a kor/teljesítmény arány a fejlődés lehetősége miatt is. Gondolom abban egyetértesz, hogy fiatalokat is kell vásárolni, ha már a kinevelés eddigiekben nem annyira ment a klubnak (vagy ha esetleg igen, akkor meg elherdáltuk a tehetségeket, kivétel: Santon, Balotelli).

Mariga és Biabiany már most is jó játékosok és még bőven fejlődhetnek.

Még annyi, hogy egy csapat, amikor vásárol egy játékost, akkor nem csak a következő szezont tartja szem előtt szinte soha és nem csak a kezdő 11-be vásárol. Kivéve a Real :twisted: de ők elég sok dologban kivételesek :D

Ui: Ezen felül is vannak még 1-2-en, akik ilyen vagy olyan formában "erősítést" jelentenének szerintem.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Nos, ha már a gyenge csapatokból való erősítésekről van szó szerintem a legjobb példa erre Pandev leigazolása. Sokaknak nem tetszett a játéka, de szerintem amikor ő csereként beállt, akkor mindig vitt egy kis színt a csapat játékába. Nem mellékesen úgy padozott, hogy nem arról szólt a sajtó, hogy terrorizálja az edzőjét, hogy eligazol, ha nem játszik. Ezért is kellenek olyan kiegészítő emberek, akik hajtanak küzdenek a keretbe kerülésért, a padért és az első csapatba kerülésért. Nem hiszem, hogy Mascherano mosolyogva padozna egy évet Cambi mögött!!! Mariga és Bibi tökéletes játékosok keretbővítésre, tarcsira, cserére!!!

És szeretném kérni, hogy az ilyen veszekedős szarságokat hagyjátok abba, mert minden fórumot ez tesz tönkre. Egy csapatért szurkolunk!!! Nem szeretném, ha a sporthíradó kommentháborúja itt is kitörne, mert kb. addig leszek fórumtag.
Válasz küldése