Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interista23

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Remélem Mariga több szerephez fog jutni nem úgy mint Mourinhonál.Azért Muntarinál jobb szerintem
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

bazsi írta:
Cupi írta:
Atosz írta:Ennyi erővel meg ne vegyünk senkit, mert senki sem garancia...

Na akkor tényleg nem lenne semmi kockázat :)
Minden játékosban van kockázat ez tény, de van akiben minimális mert már bizonyított hosszútávon is és fontos meccseken is. Ne tudom pl Cavani-t mennyiért vennénk, de gondolom minimum 12-15 millióért, az meg már hatalmas kockázat, főleg az Ő esetében ;)

23 milláról beszélnek. de khrint is belevonhatják az üzletbe.

A 23 millió az sok, a Palermo elnöke most fogadta el a Tottenham ajánlatát, ami 28 milka. Nem hiszem, hogy Kjaer olyan mulya lenne, hogy szinte semmit ne érjen, mert Krhin is többe van.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Egyszer az a baj hogy nem fiatalítunk, most meg hogy hoznak pár fiatalt az vált ki ellenszenvet. Többen beszélnek olaszosításról szvsz ahhoz egy olasz edző kéne.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Srácok szégyenlem magam ! Moratti elismerte érdeklödünk Felipe Melo-ért. Ez szégyen és döbbenet. Egyszerüen nem is hiszem el. Azért ezt nem gondoltam volna. Minek? Jól állunk védekező kp. poszton, erre egy patkányképü undormányt igazolunk a Juventusból?! Ezek után már Camoranesi se elképzelhetetlen?! Igy ez nagyon nem lesz jó.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Mint mondtam, lehet, hogy pont ez a dél-amerikai közeg kell neki, juveban 2 brazil van csak, Melo, Diego, meg az a keverék Almagyuri. Ennyi, kifújt, nincs is más dél-amerikai. Vagy pedig Beni kezdi azt amit a Poolnál abbahagyott. :P
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Melo nem rossz játékos. Emlékszem a Fiorentina-ban nem nagyon mentek el mellette. Tehát érti a dolgát. Cambiasso mellé amúgy nincs normális emberünk. Muntari és Motta sem jó megoldás.

Melonak egy baja van, hogy agyatlan. Be kell őt gyógyszerezni a meccs előtt mert repül a piros lap.
e.szabi

Állítólag elég közel vagyunk Mascherano és Kolarov leigazolásához. Állítólag a Real visszalépett Kolarov leigazolásától. Lehet Moratti mondta, hogy vihetitek Maicont, de Kolarovért ne tegyetek ajánlatot, hagyjátok meg nekünk. :P
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Youme írta:Melo nem rossz játékos. Emlékszem a Fiorentina-ban nem nagyon mentek el mellette. Tehát érti a dolgát. Cambiasso mellé amúgy nincs normális emberünk. Muntari és Motta sem jó megoldás.

Melonak egy baja van, hogy agyatlan. Be kell őt gyógyszerezni a meccs előtt mert repül a piros lap.

A válogatottban nem szokott annyi pirosat gyűjteni, szerintem is jót tenne neki a dél-amerikai légkör. Szerintem elég olcsón megszerezhetnénk, a Juve 25 milláért vette mi most megvehetnénk 15-17 milláért
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Donatit kölcsönadtuk a Lecce csapatának.

Melo egy vicc, még akkor se érné meg ha egy az egybe Muntari-Melo cserét csinálnánk. Muntarit is többre tartom mint ezt a hulladék brazilt.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Remélem az az elmebeteg állat nem kerül a csapat közelébe sem. Ő lenne az utolsó utáni alternatívám Cambiasso mellé. Rohadék katalánoknak is ilyenkor kell eladniuk Tourét és persze hogy Mascheranot akarják...muntarit ajándékcsomagban küldeném el a dokkmunkásoknak pénz mellett az argentinért.

Közben reggel olvastam hogy a Cska és a Juve között még mindig van valami huzavona de Krasic is a Juvéban folytatja. Bonucci után a következő játékos akit kedvel(tem)ek.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Mazzola írta:Butaság.
Mariga teljesen megbízható volt,jól játszott.Azért gondoljunk már bele,hogy Muntari Mourinho kiskedvene volt és Mariga-t elöbb tett be mint őt.
Mariga potenciális klasszis símán benne van egy-két éven belül Sissoko szintje (nem a tavalyi),arról nem beszélve,hogy gólt is szerzett abban kb 300 percben amit játszott.Mariga objektíve jól szerepelt.
Biabiany pedig nagyon gyors,veszélyes játékos,van még mit fejlődnie,de Quaresma helyett a keretben tökéletes csereként veszélyesen játszott egész évben a Parma-ban,fiatal bármi lehet belőle.29 meccsen 6 gólt szerzett tavaly szélsőként,nem rossz.
Tökéletesen elégedett vagyok ezekkel az igazolásokkal arról nem beszélve,hogy fiatalok és lófasz pénzbe nem kerültek.Muntari és Quaresma posztján fognak játszani akik potom 40 m Euróba kerültek, Muntari-nak volt egy jó szezoja és egy borzalmas Quaresma-nak meg két katasztrófális.

Örülök nekik és nagyon helyeslem.Krhin-t is az első csapathoz!

Aztán ki is vagy te kis barátom ,aki minősíteni mered a hozzászólásom ???
Ez egy olyan fórum ahol a legjobb szándéka szerint mindenki elmodhatja a véleményét függetlenül attól ,hogy ez kinek tetszik és kinek nem!
Én sem minősítetettem még írásban senki hozzászólását,de ettől még magamban kialakult egy véleményem az egyes irogatókról-fórumozókról.
Bizonyára nagyon más a kettőnk mércéje: én egy bajnok,kupa és BL.győztes csapat keretéről beszélem,te pedig kb. a Serie B szinvonalánakmegfelelő csapat tagjairól nyilatkozol.
Mindössze csak ennyi a szemléletbeli különbség kettőnk között !!![/quote][/quote]

Bocs,talán a "butaság",túlzás volt amúgy,semmi pejoratív nem volt benne.
De most is hasonló amit írsz...
Te figyelj már ez a csapat úgy lett BL,Olasz bajnok,Kupa győztes,hogy nem csak sztárjátékososk lógtak még a fáról is.Ennyi erővel kinek volt pofája megvenni a Monaco jobb hátvédjét a francia bajnokság milyen gáz már a Monaco meg évek óta közép csapat ott,pfúj.(Maicon)
Mariga és Biabiany tökéletes kiegészítő emberek lesznek,Quaresma,Muntari,Mancini komoly pénzekért vett jó nevű játékosok lebőgtek.
Nem ülhet még a 3.ik számú kapus posztján is BL-győztes világklasszis ember,ezt azért te is beláthatod,amúgy meg valahol elkell kezdeni az Inter mai klasszis,meghatározó játékosai sem így születtek,hanem azzá válták.Biabiany és Mariga fiatal tehetséges játékosok akik tettek le annyit az asztalra,hogy megérdemljék a lehetőséget és ez objektív.Azért mert a Parma-ban játszanak és az tavaly másodosztályú volt attól ők még nem másodosztályú futballisták.A Barcelona ififstái is a spanyol harmadosztályban pallérozódtak még is megállják a helyüket a nagy csapatban.Kellenek kiegészítő emberek,ők erre tökéletesek lesznek.

Amúgy miért te kivagy,hogy ne lehessen kritizálni a hozzászolásod,mert ne haragudj de volt benne mit.
horas

Melo jó játékos,tavaly a Fiorentinából került be az év csapatába,és látjuk a brazil válogatottban rendre jól játszni,a mostani világbajnokságon a legjobban passzoló játékos eddig!
Vele egy baj,hogy van,hogy folyamatos lap és elborúlás veszély.
Lehet,szerintem emglehetne oldani a problémat Mariga-val,és felhozni a keretbe Krhin-t,ha nem válik be valamelyik hozni félévkor kölcsönbe valakit.Mint anno Maniche vagy most,ahogy Mariga jött.

Amúgy ha mindképp bizonyított nagyobb nevű játékost szeretnénk,én szívesen látn a nagyobbik Diarra-t a Real-ból a Maicon bízniszben belehetne vonni,28+Diarra és ott is vagyunk 35 körül,talán Manuel Fernandes-t elhozhatná a csapat elöszőr talán csak kölcsöben,vagy akár Inler,Toulalan,a bordói Diarra,Ledesma is szóba jöhet nálam.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... der-maicon

Sajnos egyre inkább valószinű,hogy eladjuk Maicon.t
Én nagyon nem örülük neki.Az egyik Interes kedvencem.
Viszont ha abból indulok ki,hogy tavaly is jobban jártunk Ibra eladásával akkor lehet nem is tragédia.
Az érte kapott pénzből jönne Mascherano.Szerintem ő is jobb lesz itt mina poolban volt.
Most is egy ik legbiztosabb pont az Maradonna csapaban.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Festa írta:Sajnos egyre inkább valószinű,hogy eladjuk Maicon.t
Én nagyon nem örülük neki.Az egyik Interes kedvencem.

Én is imádom a játékát, meg úgy az egész embert is :) De sajnos biztos volt hogy elmegy a nyáron, már akkor tudni lehetett mikor Mourinho realos lett.
Ha Kolarov jön akkor lesz jobbekkben: Zanetti,Santon balbekkben: Kolarov,Chivu - azért ez nem rossz
+ a Maicon pénzből lehet lesz egy Mascherano is ;)
Már csak egy jó szélső támadó kellene, és meg is lennénk.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ami még jó hír, hogy Sneijder nyilatkozta, hogy bolond lenne visszamenni a madridba, és örül, hogy Benítez személyében egy jó edzéje lett a csapatnak. Valamint azt is mondta, hogy Kuyt sok jót mesélt neki Benítezről a személyes tapasztalatai által :)
Milito is több helyen nyilatkozta, hogy boldog az Interben és ha rajta múlna ott fejezné be a pályafutását :)
e.szabi

Ennyi. Innen csak Maicon fog távozni, de nem is baj ha tényleg jön Kolarov. AM Kolarov ára tényleg csak 9 millió euro?
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

e.szabi írta:Ennyi. Innen csak Maicon fog távozni, de nem is baj ha tényleg jön Kolarov. AM Kolarov ára tényleg csak 9 millió euro?

a transfermarkt.de szerint. aztán h ez mennyire valóságos...szerintem 15-16 milla lehet.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22010
jimenez a ternana csapatánál folytatja. harmadosztályban.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

bazsi írta:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22010
jimenez a ternana csapatánál folytatja. harmadosztályban.

Ezt azért így még ne jelentsük ki. Bár a Ternana megnyerte a boritékolást, így jelenleg a teljes játékjoguk az övék, mindenbizonnyal lesz ajánlat Jimenezért az első osztályból, így nagyon angy meglepetés lenne ha náluk maradna. Mellessleg ez a chileinek sem tetszene.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

horas írta:Melo jó játékos,tavaly a Fiorentinából került be az év csapatába,és látjuk brazil válogatottban rendre jól játszni,a mostani világbajnokságon a legjobban passzoló játékos eddig!
Vele egy baj,hogy van,hogy folyamatos lap és elborúlás veszély.

Muntari2 bár a ghánainál jobbnak tartom én is de hihetetlenül agyas,föleg ha nem megy neki a játék a Fioban tényleg nagyon jó volt,de a juvés idénye miatt komoly kétségeim vannak több szempontból is,sokkal jobb játékost is el tudnék képzelni helyette akiért ilyen nyíltan "versenybe" szállunk.Moratti nyilatkozata miatt úgy tünik h közel lehet a megegyezés mert ö nem szokott csak úgy dobálozni a nevekkel,és nekem úgy jött le h Moratti már kampányol a szurkolóknál érte
benito92

In an interview with Spanish newspaper El Mundo Deportivo, the 26-year-old answered questions pertaining to such rumours and stated today : "I will never return to Real Madrid, no way. My time at the the Bernabeu was horrible and I was mistreated. I wish their new coach Jose Mourinho much success, but I am not interested at all. I want to remain at Inter, we are the current Champions League title holders and I love Inter".

Nah így kell kinézni egy rövid velős válasznak. Remélem Wes mesélt maiconnak az ottani dolgokról. Ramos biztos rohadt boldog lesz :) Ez röhej hogy a real most 25 körül akar adni Moratti meg 30 at kér, szépen lealkudnak minket, pedig aztán amennyi lóvé ott van...
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Melo egy tulok. Nem tudom miért jó az, ha a csapatban mindig van legalább egy potenciális piros lap?! :S
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ki vagyok akadva a realon, meg magunkon is, mi az hogy Maicon 25???
94 milla bezzeg repült Köcsögnaldóért, de Maiconon fukarkodnak. basszák meg. :evil:
mike

DSanton39 írta:ki vagyok akadva a realon, meg magunkon is, mi az hogy Maicon 25???
94 milla bezzeg repült Köcsögnaldóért, de Maiconon fukarkodnak. basszák meg. :evil:

Ha nem akarnak perkálni menjenek a büdös francba, szórják a pénzt mindehová, nehogy már csak minket húzzanak le :evil: 30 mill vicces Maiconért :oops:
A 25 millió oké, csak akkor kérünk játékosokat mellé
Lehet válogatni: VDV,Gago,Benzema,L Diarra
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

Most már Moratti helyében személyeskedésnek ( a másik csapat lenézésének, gúnyolódásnak) venném a Real cigánykodását. Szóba se állnék többet velük ebben az ügyben.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

ez az uruguayi fucile gyerek egész jó.védelem mindkét oldalán bevethető.talán nem is lenne annyi mint kolarov.bár természetesen szó sincs a leigazolásáról de a vbn eddig nem tűnik rossznak.
portoban látta valaki?
én csak az arsenal elleni szégyen meccset láttam sajnos.
Qadriano

Hozzászólás Szerző: Qadriano »

Masceranoért még harcban állunk? Mert ha vkp kell akkor én személy szerint Melot és Montolivot favorizálnám. Melonak nem mérvadó a Juvésszezonja, ő igenis nagyon jó játékos. Montolivo meg azt hiszem kilógott az olasz csapatból, de most szigorúan jó értelemben. Már idén amit a Fioban művelt, az is tetszett,de a Vb- n szerintem pengén játszott. Én inkább őket mint olaszoban már bizonyított játékosokat venném meg, persze ez abszolút szubjektív vélemény és csak felvetés.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Qadriano írta:Masceranoért még harcban állunk? Mert ha vkp kell akkor én személy szerint Melot és Montolivot favorizálnám. Melonak nem mérvadó a Juvésszezonja, ő igenis nagyon jó játékos. Montolivo meg azt hiszem kilógott az olasz csapatból, de most szigorúan jó értelemben. Már idén amit a Fioban művelt, az is tetszett,de a Vb- n szerintem pengén játszott. Én inkább őket mint olaszoban már bizonyított játékosokat venném meg, persze ez abszolút szubjektív vélemény és csak felvetés.

Igazából én eddig is azon gondolkoztam h kell e ő ide egyáltalán...mármint értem én h Cambival beton kemény vkp lenne..de arra 1 ember is elég...tavaly se a védekezéssel voltak gondok középen hanem a támadások indításával...meg érkezésekkel ebben Masche kevésbé jó..és ha ő jön akkor sztem Cambi szerepköre fog megváltozni...ami persze nem biztos h hátrányos csak kérdés h meg van e még benne az egykori irányító hajlam...mert jó lenne tőle több kereszt passzt vagy indítást látni na meg persze gólt...
DaNi

Maicon közel a Realhoz

Kuyt szivesen igazolna hozzánk

Sneijder: Madrid? Nem vagyok bolond! :mrgreen:

Bastost is szeretnénk leigazolni

Moratti: Egy sztárjátékost igazolunk!
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

e.szabi

Cambiassoért kérünk 10 db Mascheranot :lol:
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

realevil írta:Új hír:
A Mascherano-üzletbe bevonnák Cambiassot is.

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/06/27/1997583/inter-milan-to-include-midfielder-esteban-cambiasso-in-deal

Gyönyörű lenne... :evil:

erre csak annyit: :lol: :lol: :lol: :lol: , ja meg hahahahaha.
KAMUUUUUUU!!!!
benito92

Viccnek is rossz, Maicon után eladni a posztján szintén a világ talán legjobb emberét...
Értem én hogy Mascherano drága de nemigaz hogy Maicon leendő árából vagy az idei szezon utáni bejövő összegekből ne lehetne finanszírozni. Ha ez az ára inkább ne is jöjjön, Cambiasso a középpályán az egyik ha nem a legfontosabb játékosunk. A legnagyobb vicc az egészben hogy még ígyis mi fizetnénk rá...

az idei mercatoban eddig az egyetlen pozitívum quaresma eladása volt, mégha buktunk is vele 1 rakás pénzt.
mike

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/06/27/1997583/inter-milan-to-include-midfielder-esteban-cambiasso-in-deal

:lol: :lol: :lol: Cambiasso for Gerrard+Mascherano - így esetleg ok :D
DaNi

Ezt a pletykát azért találták ki mert a BL döntő után Cambi azt nyilatkozta hogy szivesen kipróbálná magát a Premier Leagueben. Ennek semmi valóság alapja sincs :) Viccnek is rossz lenne ha Cambi eligazolna
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

Ostoba Moratti, ha belemegy ebbe az üzletbe. Cambiasso-t nem engedheti el, lassan már olyan mint Zanetti. A csapat egyik alappillére. Akkor inkább hagyjuk az egész Mascherano dolgot és hozzuk el a Cityből De Jong-ot, úgy is el akarják adni.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Ezen felesleges idegeskedni, sztem ezt mki tudja h kacsa, ha el is akarnánk adni vagy el akarna menni akk se olyan hülye Moratti h Mascheranoért és még mi fizetünk rá. Kellett mára is vmi pletyka ennyi az egész.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Kis-Kis írta:

Ostoba Moratti, ha belemegy ebbe az üzletbe. Cambiasso-t nem engedheti el, lassan már olyan mint Zanetti. A csapat egyik alappillére. Akkor inkább hagyjuk az egész Mascherano dolgot és hozzuk el a Cityből De Jong-ot, úgy is el akarják adni.

Ne ostobázd Morattit.Elöbb nézdd meg mi volt a forrás.
A mirror szivonala kb a Bors illetv a Blik szinvonalával vetkeszik.

Ez akkora baromság,hogy még ilyen nyári uborkaszezont betöltő hírnek is gyenge.:) :lol:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Baggio85 írta:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/06/27/1997583/inter-milan-to-include-midfielder-esteban-cambiasso-in-deal

:D :D :D Aha...SE! :D

A Sneijderes és Militos Realos sztori előtt nálam most ez a Number One .Daily Mirror...Ezek a pletykalapok :mrgreen:
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

DaNi írta:Maicon közel a Realhoz

Kérdés ki lesz az a sztárjátékos, mert Kuyt az nem az, se Mascherano. :)
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Ha már annyira vkp kell nekünk én islát favorizálnám az udinéből.a vb-n naon jól tolja és több poszton is bevethető fiatal játékos, mellette szól még h max 5-6 milkába fájna.mit szólnátok hozzá??
horas

lucky0 írta:Ha már annyira vkp kell nekünk én islát favorizálnám az udinéből.a vb-n naon jól tolja és több poszton is bevethető fiatal játékos, mellette szól még h max 5-6 milkába fájna.mit szólnátok hozzá??

Isla inkább szélsőt játszik a válogatottban,de tud középen is játszani védőt és középpályást is.Eddig télleg nem rossz a VB-n és elég sokoldalú.
Nekem Salcido tetszett,balbekkben, el is gondolkodtam rajta,hogy mi lenne ha...
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

mondjuk rá Salcido nekem is tetszett,eltudnám képzelni maicon helyett....egész ügyes kis szélső védő..távolrol is probálkozik kapura..szerintem nem lenne rossz vétel,bár most hogy jol teljesitett a VB-n gondolom a psv megnyomja egy kicsit az árát....
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Laci78 írta:

Azért az Argentín kapitányt Moratti szerintem a sztárok közé sorolja...:) Ettől még én is szívesebben örülnék, ha támadó játékos jönne.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Hernanest akarja a Lazio... Na őt sem tudom miért nem vettük még meg. Tökéletes lenne és olcsó Mascheranohoz képest. Ha elhúzna Muntari helyette tökéletes. És még irányítót és szélsőt is tud játszani ha kell.
horas

tomika431 írta:mondjuk rá Salcido nekem is tetszett,eltudnám képzelni maicon helyett....egész ügyes kis szélső védő..távolrol is probálkozik kapura..szerintem nem lenne rossz vétel,bár most hogy jol teljesitett a VB-n gondolom a psv megnyomja egy kicsit az árát....

Balszélső és az a gáz,hogy 30 éves.Szal cserének elférne,de semmi több.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Özil sztem kiváló vétel lenne. Pontosan egy ilyen játékos hiányzik elölről, tudja pótolni Sneijdert és szélen is tud játszani, nem mellesleg fiatal is. És ő nem csak a vbn teljesít jól, hanem már 1-2 éve lehet látni, hogy mennyire tehetséges-persze most került igazán előtérbe. Ha jönne még Mascherano és Maicon helyett egy szélső védő (már ha Maicon valóban megy) + a Ranocchia biznisz is realizálódna, sztem tökéletes lenne a mercato...és gyakorlatilag a keret is :twisted:

szerk.: Talán a szélső védő nem is olyan fontos :)
DaNi

RenciDavid írta:
Laci78 írta:

Azért az Argentín kapitányt Moratti szerintem a sztárok közé sorolja...:) Ettől még én is szívesebben örülnék, ha támadó játékos jönne.

Remélem ,hogy a "SZTÁR" balszélre jön, Joe Cole szabadlistán van őt érdemes lenn leigazolni, de Özil és Elia miatt sem bánkódnék

Elvileg már Branca rámozdult Özilre, 15 milla lenne az ára, gyorsan kéne cselekedni mert ha így játszik akkor hamar felmegy az ára.

A Real Maiconért 25 millát és Gagot adná :!: ezt érdemes lenne elfogadni, mert ennél jobb ajánlatot úgyse kapunk, mert Moratti Maicon érdekeit is szem előtt tartja
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

dellarocco írta:Özil sztem kiváló vétel lenne.

Özil és Elia...tetszik a játékuk és rendkívül fiatalok..talán Özil már kiforrottabb de bármelyiküket szívesen látnám
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Özil tényleg nagyon jó, de ő nagyon kapós lesz, nehéz lesz leigazolni.. Fog az a 15 millio feljebb menni.

Ha ez a 25 millio+Gago igaz én elfogadnám. Gago értéke kb 10-15 millio közt mozog, és szerintem nagyon jó játékos, és viszonylag fiatal is, még fejlődhet, biztos vagyok benne hogy beválna itt. Cambiassoval jó kis kettőst alkotnának, és Gago elég ügyes is a labdával ellentétben Mascheranoval, aki még sokkal drágább is lenne.
Válasz küldése