A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
lisznyai
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Keret érték (transfermarkt)
Juve: 397,3
Napoli: 303
Roma: 264,3
INTER: 248,3
Fio: 164
Sass: 88,1
Milan: 187,7
Lazio: 175,9
na ki a kakukktojás? (ami az angoloknak a Leicester, az a Seria A-ban - nagyon nagy jóindulattal a Sass)
Ezzel azt is mondom, hogy nem MI vagyunk rossz helyen. Vö: Üvegtigris dialóg:
- Te apa, jó helyen van ez a kocsi?
- Jó helyen van. Te vagy rossz helyen.
(aki érti válaszolhat, ha-ha)
Juve: 397,3
Napoli: 303
Roma: 264,3
INTER: 248,3
Fio: 164
Sass: 88,1
Milan: 187,7
Lazio: 175,9
na ki a kakukktojás? (ami az angoloknak a Leicester, az a Seria A-ban - nagyon nagy jóindulattal a Sass)
Ezzel azt is mondom, hogy nem MI vagyunk rossz helyen. Vö: Üvegtigris dialóg:
- Te apa, jó helyen van ez a kocsi?
- Jó helyen van. Te vagy rossz helyen.
(aki érti válaszolhat, ha-ha)
- Stankov
Azt vágjátok h Strama tavaly november óta a Panathiakos-t vezényli? 
- Veko
És Cambiassoék után 2-nak hozta be a csapatot
Tudok örülni Strama sikerének
Bocs az offért.
Bocs az offért.
-
möszi
Stankov írta:Azt vágjátok h Strama tavaly november óta a Panathiakos-t vezényli?
Az hagyján, de én most szembesültem ezzel szinte véletlenül, élőben az Aek-Pana meccs elején a line upnál... Amúgy Stramaéknak szurkoltam volna, ha nem az AEK B középbe vettünk volna jegyet a párommal, köszönhetően a jegypénztáros gyérnél csekélyebb idegennyelvi ismeretének...Bocs az offért, de friss az élmény és véletlenül aktuális volt.
- vaskalap
Mou-nak pont ebbe a gyökér mu-ba kellett mennie......fekete pont!
- Festa
vaskalap írta:Mou-nak pont ebbe a gyökér mu-ba kellett mennie......fekete pont!
Ez a Mourinho már nem az a Mourinho aki minket csúcsra vitt..
Ott se lesz tovább mint 2-3 év..
- vaskalap
Festa írta:vaskalap írta:Mou-nak pont ebbe a gyökér mu-ba kellett mennie......fekete pont!
Ez a Mourinho már nem az a Mourinho aki minket csúcsra vitt..
Ott se lesz tovább mint 2-3 év..
Tudom,hogy nem a régi,nem is ez aggaszt,hanem,hogy tisztelem amit elért az Interrel.Ezért kedvelem is,és elismerem a sikereit,ellenben a mu-t.....nos finoman fogalmazva nem kedvelem.
-
Szabr91
Én is máshogy nézek rá valamiért mint anno mikor nálunk volt, de szurkolok neki, hogy visszakerüljön a csúcsra. Jövőre szerintem a MU lesz a legesélyesebb a bajnoki címre a Pool mellett, és az EL-ben is komoly tényező lehet, ha komolyan veszik. Ráér még idejönni majd ha összeszedte magát.
- tabi.csaba
Mourinho ki a faszt érdekel.Miért kell vele az Inter fórumon annyit foglalkozni???????? Akkor inkább Nyers István vagy Ruben Sosa és bandája............!
- alwin91
tabi.csaba írta:Mourinho ki a faszt érdekel.Miért kell vele az Inter fórumon annyit foglalkozni???????? Akkor inkább Nyers István vagy Ruben Sosa és bandája............!
Jó ég... Igazából Mou csak korunk egyik legjobb edzője, aki triplázott a csapattal 2010-ben és még edző lesz jó ideig, lehet, hogy újra az Internél is. Nyers István meg Ruben Sosa előtt le a kalappal, csak hogy jönnek Ők most ide?
-
R9.
Itt az ideje, hogy átgondoljam a dolgokat. Csodálatos évek voltak ezek, de most nem vagyok boldog. Nem is tudom, melyik döntő fáj jobban.
Simeone
Simeone
-
Tombi1986
Sziasztok!
Szerintem most el tudnánk hozni Simeone-t! Nagyon-nagy a csalódás benne, illetve szerintem kihoztam a Madridból a legtöbbet, az hogy a kupagyőzelem nem jött össze-sajnos benne van a pakliban!
Szerintem nem fog maradni, nekünk pedig lépnünk kell! Minden pénzt megér!!!
Szerintem most el tudnánk hozni Simeone-t! Nagyon-nagy a csalódás benne, illetve szerintem kihoztam a Madridból a legtöbbet, az hogy a kupagyőzelem nem jött össze-sajnos benne van a pakliban!
Szerintem nem fog maradni, nekünk pedig lépnünk kell! Minden pénzt megér!!!
-
R9.
igy van
kár h Thohir nem ért a focihoz és vak
de bízom benne h csak a vakítás megy, elmúlt 3 napban kb 3-4 nyilatkozatot mondtam h simeone az intert akarja
leonardo,ronaldo,zanetti,stanko
kár h Thohir nem ért a focihoz és vak
de bízom benne h csak a vakítás megy, elmúlt 3 napban kb 3-4 nyilatkozatot mondtam h simeone az intert akarja
leonardo,ronaldo,zanetti,stanko
- internaZIOnaLe
Mancs is jelölt az Everton padjára!!! Most küldték el onnan az edzőt (azt hiszem Martinez-t ha jól emlékszem)
-
R9.
ezek nem lehetnek véletlenek 
- mike
Nem merem már beleélni magam, úgy készülök hogy Mancs marad az edző.
Ha mégis jön majd Cholo, az hihetetlen nagy meglepetés lesz : )
Ha mégis jön majd Cholo, az hihetetlen nagy meglepetés lesz : )
-
Szabr91
Ha most nem hozza el Thohir Cholot, akkor semmikor.
-
drrossgeller
Szerintem egyértelmű, hogy ha egy pici esély is van Simeone-ra, akkor Thohirék mindent meg fognak tenni. Nem hiába vannak erről cikkek. Mancini szerződése sincs meghosszabbítva, és Cholo is eléggé körül van udvarolva a klubunkhoz közel álló emberek részéről. Amíg nem egyértelmű persze, hogy jön a szokásos szöveg Manciniről, hülyék lennének addig mást mondani, mert ha nem jön össze, akkor Mancs maradni fog. Az látszik, hogy vagy Simeone vagy Roberto lesz jövőre az edzőnk. Kérdés mekkora motivációt jelent neki ez a mostani "kudarc". Sajnos szerintem ez nem lesz elég (szereti az Athleticot, és nem hiszem, hogy pont egy kupáktól mentes évben fog lelépni).
De ne legyen igazam!
De ne legyen igazam!
-
Fan Gusto
Adja az ég, hogy Simeone legyen az edzőnk, zseni a pali, amit kihoz évről évre az Atleticoból az tanítani való!
Viszont vele kapcsolatban beugrik egy másik óriási kaliberű tréner, ő pedig nem más, mint Hector Cúper... ugye a két elvesztett BL- döntő..
Emlékszem mennyire szerettem a Cúper féle csapatot, rajongtam érte, remélem valami hasonló lesz a helyzet akkor, ha esetleg Cholo lesz a vezetőedző.
Viszont vele kapcsolatban beugrik egy másik óriási kaliberű tréner, ő pedig nem más, mint Hector Cúper... ugye a két elvesztett BL- döntő..
Emlékszem mennyire szerettem a Cúper féle csapatot, rajongtam érte, remélem valami hasonló lesz a helyzet akkor, ha esetleg Cholo lesz a vezetőedző.
- brecsinho
drrossgeller írta:Szerintem egyértelmű, hogy ha egy pici esély is van Simeone-ra, akkor Thohirék mindent meg fognak tenni. Nem hiába vannak erről cikkek. Mancini szerződése sincs meghosszabbítva, és Cholo is eléggé körül van udvarolva a klubunkhoz közel álló emberek részéről. Amíg nem egyértelmű persze, hogy jön a szokásos szöveg Manciniről, hülyék lennének addig mást mondani, mert ha nem jön össze, akkor Mancs maradni fog. Az látszik, hogy vagy Simeone vagy Roberto lesz jövőre az edzőnk. Kérdés mekkora motivációt jelent neki ez a mostani "kudarc". Sajnos szerintem ez nem lesz elég (szereti az Athleticot, és nem hiszem, hogy pont egy kupáktól mentes évben fog lelépni).
De ne legyen igazam!
Simeone már nyilatkozta,hogy nem biztos a folytatásban és két elvesztett döntő után nem tudja van-e értelme folytatni..egy csoda ,amit művelt a matarcosokkal és qvára megérdemelték volna a trófeát,de szerintem is ez a max. amit ki lehetett hozni. Úgyhogy jelen állás szerint Simeone akár hajlandó lenne most is jönni,viszont Thohir inkább várna még egy évet és megnézi Mancini mire képes jövőre. Kérdés az,hogy Cholo jövő nyárig pihen-e és vár ránk egy évet vagy inkább elmegy mondjuk a PSG-hez. Abban sem vagyok biztos,hogy van-e úgy értelme nekimenni a sálassal a szezonnak,hogy mindenki tudja jövő nyáron Simeone vesz át a helyét. Az eddig se túl magas motiváló képessége még inkább lecsökkenne,mert a játékosok tudnák,hogy nem sokáig húzza és megint egy évet kidobtunk..szóval nem egyszerű a kérdés,de szerintem most kell hozni Simeonet és elmagyarázni Mancininek,hogy BL nélkül jövőre ki lesz baszarintva ,úgyhogy inkább még most húzzon el,hátha kap egy padot,mert jövőre bukott edző lesz (ha megéri egyáltalán a tavaszt...). Izgalmas pár nap elé nézünk,de a valószínűbb verzió,hogy marad a sálas és jön Yaya
- alwin91
Fan Gusto írta:Adja az ég, hogy Simeone legyen az edzőnk, zseni a pali, amit kihoz évről évre az Atleticoból az tanítani való!
Akkor kezdtem el focit nézni és vele együtt az Inter meccseket
-
R9.
Marca szerint Cholo tavozhat
-
Szabr91
R9. írta:Marca szerint Cholo tavozhat
Nagyon sok hír van Simeone távozásáról és sok újságban. Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja... Már jó ideje megy a nyilatkozgatás Simeone részéről is, hogy egyszer az Inter edzője lesz, stb... Ha kiderül, hogyí Simeone jött volna, és Thohir mégis Mancini mellett tart ki, akkor majd elmehetnek a francba.
- alwin91
Szabr91 írta:R9. írta:Marca szerint Cholo tavozhat
Nagyon sok hír van Simeone távozásáról és sok újságban. Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja... Már jó ideje megy a nyilatkozgatás Simeone részéről is, hogy egyszer az Inter edzője lesz, stb... Ha kiderül, hogyí Simeone jött volna, és Thohir mégis Mancini mellett tart ki, akkor majd elmehetnek a francba.
Annyi a bökkenő, hogy ez a szezon, az igazi építkezés első évének lett elfogadva. Mancini alakítja a keretet, Ő épít fel egy csapatot és egy új edző kinevezése ebben az esetben visszalépés lenne a projekt szempontjából. Ezt most abból a szemszögből mondom, hogy ha Mancinit meg Simeonét egy lapon kezeljük.
Thohir, mint sikeres és gazdag üzletember ilyen fejjel gondolkodik, ezt kell megérteni.
"We’ll improve the squad by adding some new players, keeping in mind that unlike last season we don’t need to change 11 or 12 players. It takes at least two or three years to build a team. We need to bring in players that will help us in terms of character, personality and experience. We also want to promote some Primavera lads to the first team." - Thohir
Tehát az első év gyakorlatilag egy teljesen új keret kialakításáról szól, most ennek finomításáról, Mancini igényének megfelelően. Fogadjátok ezt el és szurkoljatok annak, hogy ez beválik. Mást nem tudunk tenni.
-
R9.
intefan nem irnal egy osszefoglalot a jelenlegi helyzetrol?
most már 650 millióról beszélnek
- interfan
Nagyon úgy néz ki hogy egyszerre több éra és lezárul, és egy teljesen új korszak kezdődik az Inter életében.
A Kínai Sunning Group akiket Thohir csak kisebbségi 30%-os részvényesnek akart, egyre határozotabbá és önállóbbá vált.
Nem akartak egy Thohir báb lenni, akik csak a pénzt adják és semmi több.
Ezért hetek óta nagyon komoly tárgyalások folynak a Sunning Group teljes tulajdonrésze miatt.
Ha a híreknek lehet hinni, amik azért elég megbízhatónak látszanak, akkor már csak az a kérdés 60 vagy 70%-ot vásárol most azonal a Sunning.
Ezel a Moratti éra végleg lezárul, mivel Moratti teljes 30%-át megveszik.
Valamint a Thohir korszak is a végéhez ér, mivel min 30%-ot megvesznek Thohirtol is.
De ez a 30% valószínűbb hogy 40% lesz Thohir részéről is, így most elsőre 70%-os tulajdonrészt vásárol a Sunning.
530 és 600m körüli összeget fizetnek majd a 70%-ért összesen.
Thohir még marad mint kisebbségi befektető, a maradék 30%-val.
Ez idő alatt még valószínű elnökként is maradna, mint anno Thohir-Moratti esetében.
De ez csak egy átmeneti rövid időszak lenne, mivel a Sunning rövid időn belül nem csak 70%, hanem 100% tulajdonrészt akar.
Tehát ezzel Morattitol végleg elbúcsúzhaztunk.
Valamint az olaszok által meglehetősen támadott Thohir éra is lezárul.
Azt hogy ez mint jelent igazolások, edző, és vezetők terén, erről még nincsenek hírek.
A Kínai Sunning Group akiket Thohir csak kisebbségi 30%-os részvényesnek akart, egyre határozotabbá és önállóbbá vált.
Nem akartak egy Thohir báb lenni, akik csak a pénzt adják és semmi több.
Ezért hetek óta nagyon komoly tárgyalások folynak a Sunning Group teljes tulajdonrésze miatt.
Ha a híreknek lehet hinni, amik azért elég megbízhatónak látszanak, akkor már csak az a kérdés 60 vagy 70%-ot vásárol most azonal a Sunning.
Ezel a Moratti éra végleg lezárul, mivel Moratti teljes 30%-át megveszik.
Valamint a Thohir korszak is a végéhez ér, mivel min 30%-ot megvesznek Thohirtol is.
De ez a 30% valószínűbb hogy 40% lesz Thohir részéről is, így most elsőre 70%-os tulajdonrészt vásárol a Sunning.
530 és 600m körüli összeget fizetnek majd a 70%-ért összesen.
Thohir még marad mint kisebbségi befektető, a maradék 30%-val.
Ez idő alatt még valószínű elnökként is maradna, mint anno Thohir-Moratti esetében.
De ez csak egy átmeneti rövid időszak lenne, mivel a Sunning rövid időn belül nem csak 70%, hanem 100% tulajdonrészt akar.
Tehát ezzel Morattitol végleg elbúcsúzhaztunk.
Valamint az olaszok által meglehetősen támadott Thohir éra is lezárul.
Azt hogy ez mint jelent igazolások, edző, és vezetők terén, erről még nincsenek hírek.
-
R9.
mondtam en h ez olaszorszag, mancini fix meg minden masik nap meg a semmibol jon h az egesz intert megveszik
remelem hozzak cholot
remelem hozzak cholot
-
Szabr91
Állítólag most nyáron még edző és igazolások tekintetében nem lenne változás, mivel nem lesz már idő új haditerv előállításával foglalkozni (hacsak már nincs meg a kínaiaknak régen). Mire ez az egész teljesen lezárulhat, az még legalább 2-3 hét. Legalábbis ezt olvastam...
- interfan
Jelenleg mind-mind csak találgatás hogy lenne e változás igazolások terén, mi lesz Mancinivel, mi lesz a sportigazgatóval.
Ez ügyben jelenleg felesleges találgatni.
Először záruljon le a klub eladása, távozzon Thohir, és utána amikor megérkeznek a Kínaiaik, utána lesz értelme ezekről találgatni.
Ez ügyben jelenleg felesleges találgatni.
Először záruljon le a klub eladása, távozzon Thohir, és utána amikor megérkeznek a Kínaiaik, utána lesz értelme ezekről találgatni.
- mike
interfan írta:
Brutális milyen hírek vannak, ezzel a 70%-kal a teljesen új irányt vivő Thohir is kikerülhet a képből.
A Jiangsu Suning is a Suning Groupé, nemrég odavitték Ramirest és Alex Teixeirát is, akikért mi kb esélytelenül pályáztunk volna.
Nem tudom mit várhatunk a kínaiaktól, de ha kinyílik végre a pénzeszsák, és elkezdünk felzárkózni a topcsapatök mögé, akkor engem nem is érdekel ki a tulajdonos.
Egy nagy project talán Cholót is érdekelné:)
- alwin91
Azért ezeket szerintem még óvatosan kezeljük. Kb. 2 hónapja voltak ilyen hírek, hogy Thohir kisebbségi tulajdonos lesz, aztán ki is adott egy hivatalos közleményt, hogy szó sincs róla. Szerintem én azon kevés emberek közé tartozom, akik értékelik a munkáját, nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy multimilliárdos kínai brigáddal jól járunk hosszú távon. Nagyon nem szeretnék egy Malaga vagy Monaco 2.0-át látni itt, de igazából P$G meg Man Cityt sem (szerintem ezek a klubok teszik tönkre teljesen a focit). Thohir elég okos klub és márkaépítésbe kezdett és persze csalódás, hogy még mindig nem vagyunk BL-ben, de nem kell elfelejteni, hogy iszonyat mélyen voltunk.
-
drrossgeller
alwin91 írta:Azért ezeket szerintem még óvatosan kezeljük. Kb. 2 hónapja voltak ilyen hírek, hogy Thohir kisebbségi tulajdonos lesz, aztán ki is adott egy hivatalos közleményt, hogy szó sincs róla. Szerintem én azon kevés emberek közé tartozom, akik értékelik a munkáját, nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy multimilliárdos kínai brigáddal jól járunk hosszú távon. Nagyon nem szeretnék egy Malaga vagy Monaco 2.0-át látni itt, de igazából P$G meg Man Cityt sem (szerintem ezek a klubok teszik tönkre teljesen a focit). Thohir elég okos klub és márkaépítésbe kezdett és persze csalódás, hogy még mindig nem vagyunk BL-ben, de nem kell elfelejteni, hogy iszonyat mélyen voltunk.
Egyetértek. Sajnálom, hogy a jelek szerint vége a Thohir-korszaknak.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ak-2504645
-
R9.
-
Szabr91
R9. írta:Ne sajnáld, mert vége Mancini korszaknak is
http://www.fcinternews.it/focus/cds-man ... lli-217293
A kettő közül csak Simeone az elfogadható opció. Nem gondolom, hogy Prandelli komoly előrelépés lenne Mancinihez képest.
- interfan
R9. írta:Ne sajnáld, mert vége Mancini korszaknak is
http://www.fcinternews.it/focus/cds-man ... lli-217293
Attól hogy új tulaj lesz egyáltalán nem biztos hogy Mancini távozik, sőt...
Mancini Miamibol nyilatkozott és mondta el hogy marad az Inter edzője efelől semmi kétség nincs.
Thohir távozását kb mar fixnek vehetjük, de Mancini maradása is kb biztos.
-
R9.
gazzetta szerint mancini csalodott thohir tavozasa es a kozos project miatt
http://www.sempreinter.com/2016/06/01/g ... ot-thohir/
szoval sztem a tavozasa tuti foleg ha diego szabad lesz
http://www.sempreinter.com/2016/06/01/g ... ot-thohir/
szoval sztem a tavozasa tuti foleg ha diego szabad lesz
- Komax
Mindenesetre a Suning Commerce Group egy nagyon gazdag cég. Kínában a 3. leggazdagabb nem állami vállalat.
-
lisznyai
Mancs, ha marad is, és vele kezdjük a szezont de 2 egymást követő vereség után röpülni fog. Ennyi.
- interfan
Ahogy arra számítani lehetett, hiába a Suning többségi érkezése, most azonnal komoly változások nem lesznek.
Tegnapi nap folyamán Mancinit biztosította mindenki, hogy vele képzeljük el a folytatást jövőre.
Mint ahogy a Gardini, Ausilio, Bollingbroke sor sem lesz most megváltoztatva.
Ennek oka pedig az idő hiánya, valamint hogy az új tulajok is látni akarják mire elég a jelenlegi vonal.
Mercato kapcsán se várjunk nagy csodákat, mivel a FFP miatt az UEFA-val megkötött megállapodásunkhoz tartani kell magunkat.
Ez pedig arról szól hogy nem lehet mínuszos a költvégvetés.
Egyszóval az eladásoknak fedeznie kell az érkezőkre kiadott összeget.
Mancinivel a tegnapi nap folyamán 5 órás tárgyalás volt a mercato kapcsán.
Továbbra is ragaszkodik Mancini a Zabaleta/Ansaldi, Toure/Biglia, Candreva sorhoz. Ezekre a játékosokra pedig az eladásokból lesz meg a pénz.
Szóval most így elsőre senki ne számoljon óriási pénzköltéssel, mivel ugye a FFP.
Egyedül a Suning Kínai csapatával, a JS Suningal való üzletelés lehet képbe.
Itt játszik ugye Ramires valamint Alex Texeira, akik adott esetben kölcsön érkezhetnének.
Csak hát azért ez sem egy egyszerű ügy, mert hát tudjuk a horror fizetésüket.
Tegnapi nap folyamán Mancinit biztosította mindenki, hogy vele képzeljük el a folytatást jövőre.
Mint ahogy a Gardini, Ausilio, Bollingbroke sor sem lesz most megváltoztatva.
Ennek oka pedig az idő hiánya, valamint hogy az új tulajok is látni akarják mire elég a jelenlegi vonal.
Mercato kapcsán se várjunk nagy csodákat, mivel a FFP miatt az UEFA-val megkötött megállapodásunkhoz tartani kell magunkat.
Ez pedig arról szól hogy nem lehet mínuszos a költvégvetés.
Egyszóval az eladásoknak fedeznie kell az érkezőkre kiadott összeget.
Mancinivel a tegnapi nap folyamán 5 órás tárgyalás volt a mercato kapcsán.
Továbbra is ragaszkodik Mancini a Zabaleta/Ansaldi, Toure/Biglia, Candreva sorhoz. Ezekre a játékosokra pedig az eladásokból lesz meg a pénz.
Szóval most így elsőre senki ne számoljon óriási pénzköltéssel, mivel ugye a FFP.
Egyedül a Suning Kínai csapatával, a JS Suningal való üzletelés lehet képbe.
Itt játszik ugye Ramires valamint Alex Texeira, akik adott esetben kölcsön érkezhetnének.
Csak hát azért ez sem egy egyszerű ügy, mert hát tudjuk a horror fizetésüket.
- interfan
Thohir is megszólalt a Suning ügyben, és innentől már tényleg vehetjük biztosnak a dolgot.
Thohir elmondta hogy úgy döntött eladja a többségi tulajdont, és a Suning megfelelő partner lett ebben, hozzátette jó kezekben lesz az Inter.
Saját munkájáról elmondta Morattival nagyon jól együttműködtek, de hogy az elitbe felzárkozzon az Inter, ahhoz új tulajdonosra volt szükség.
Thohir elmondta hogy úgy döntött eladja a többségi tulajdont, és a Suning megfelelő partner lett ebben, hozzátette jó kezekben lesz az Inter.
Saját munkájáról elmondta Morattival nagyon jól együttműködtek, de hogy az elitbe felzárkozzon az Inter, ahhoz új tulajdonosra volt szükség.
- Baggio85
Furcsa világ lett, az biztos...
-
RenciDavid
Ha van egy gazdag tulajod akkor ki tudod kerülni az FFP-t. Annyi az egész, hogy valamilyen szponzoráció jogcímen le kell papírozni egy hatalmas összeget bevételként, amit aztán átigazolásra lehet fordítani. Ezt csinálja minden arab tulajdonos.
Az meg hogy mekkora változás lesz még nem tudható. A vevő kínaiak részéről nem is lenne etikus az üzlet megkötése előtt arról beszélni hogy Ausilio és Mancini is ki lesznek rúgva. Ezek profi üzletemberek, majd amikor leülnek az első vezetőségi értekezletre akkor elmondják, hogy mit akarnak.
Az meg hogy mekkora változás lesz még nem tudható. A vevő kínaiak részéről nem is lenne etikus az üzlet megkötése előtt arról beszélni hogy Ausilio és Mancini is ki lesznek rúgva. Ezek profi üzletemberek, majd amikor leülnek az első vezetőségi értekezletre akkor elmondják, hogy mit akarnak.
-
RenciDavid
A másik lehetőség az FFP kikerülésére ha a kínai csapat vásárol sztárokat akiket aztán az Internek ad tovább. Szóval nem kell parázni, a gazdag emberek kikerülik a szabályokat, ezért bukott meg az egész rendszer.
- Stankov
Interfan leírása nyomán azt kell h mondjam h remélem Cholo marad még 1 évet Madridba.
Nehogy már pont emiatt lemaradjunk róla
Jövőre szépen lejár Mancs szerződése,jöhet Simeone és akkor már elvileg lesz több pénz igazolni neki.
Csak hát akkor ez megint egy átmeneti szezon lesz,amivel személy szerint a tököm kivan.
Nehogy már pont emiatt lemaradjunk róla
Jövőre szépen lejár Mancs szerződése,jöhet Simeone és akkor már elvileg lesz több pénz igazolni neki.
Csak hát akkor ez megint egy átmeneti szezon lesz,amivel személy szerint a tököm kivan.
- internaZIOnaLe
Gyerekek....
Interfan én csak annyiban "vitáznék" veled, hogy volt itt már idén olyan verzió, hogy Moratti visszavásárolja a csapatot... olyan hogy jön Emery (valencia-ból), olyan hogy ez vagy az lesz a befektető kis részesedéssel, aztán olyan is hogy mindenki megerősít mindenkit... erre most a nagy és MEGYÜNK EGYÜTT SÁLLAL A KÖZÖS ÚTON történet (a szurkolók számára) egyik napról a másikra ennyi is volt. Új tulaj... ki tudja milyen elképzelésekkel.
Nem kell itt már biztosra venni semmit. Szerintem Mancs helye se az hiába nyilatkoznak ezt vagy azt. PÉNZ BESZÉL!!! És szerintem az butaság hogy nincs idő egy két új embert nézni az esetleges vezetőségi pozíciókba (ha az szükséges). Aug végén kezdődik a szezon... addig bőven lehet váltani.
Az edző személye szerintem meg pláne nem igényel akkora nagy körüljárást. Mancs megbukott itt (és ezt valahol ő is tudja magáról)
Kezeljük helyén a dolgokat.
Láttunk már nem egy példát arra hogy ezt és ezt nyilatkozzák, másnap meg új edző volt!!!!

Interfan én csak annyiban "vitáznék" veled, hogy volt itt már idén olyan verzió, hogy Moratti visszavásárolja a csapatot... olyan hogy jön Emery (valencia-ból), olyan hogy ez vagy az lesz a befektető kis részesedéssel, aztán olyan is hogy mindenki megerősít mindenkit... erre most a nagy és MEGYÜNK EGYÜTT SÁLLAL A KÖZÖS ÚTON történet (a szurkolók számára) egyik napról a másikra ennyi is volt. Új tulaj... ki tudja milyen elképzelésekkel.
Nem kell itt már biztosra venni semmit. Szerintem Mancs helye se az hiába nyilatkoznak ezt vagy azt. PÉNZ BESZÉL!!! És szerintem az butaság hogy nincs idő egy két új embert nézni az esetleges vezetőségi pozíciókba (ha az szükséges). Aug végén kezdődik a szezon... addig bőven lehet váltani.
Az edző személye szerintem meg pláne nem igényel akkora nagy körüljárást. Mancs megbukott itt (és ezt valahol ő is tudja magáról)
Láttunk már nem egy példát arra hogy ezt és ezt nyilatkozzák, másnap meg új edző volt!!!!
-
drrossgeller
internaZIOnaLe írta:Gyerekek....
Láttunk már nem egy példát arra hogy ezt és ezt nyilatkozzák, másnap meg új edző volt!!!!![]()
![]()
Így van, nem dobnak ki egy évet. Most úgy is a két kontinenstornára figyel majd mindenki. Júliusba kezdődik újra az élet a kluboknál. Még a vezető pozíciókba történő változásokat nehezebb is megítélni, hiszen nem láttak bele a klub működésébe, de Mancini munkásságát láthatták eddig is. Ha ez nem tetszett nekik, akkor úgy is repül.
- Süti
interfan írta:Thohir elmondta hogy úgy döntött eladja a többségi tulajdont
Nekem ez így egy óriási csalódás, nem erről volt szó Thohir részéről, két hete még 5 éves tervet emlegetett.
Ha az üzlet realizálódik, akkor kijelenthetjük: Thohir megbukott, és Moratti sem döntött vele kapcsolatban anno jól. (Szépen partvonalra rakták az Öreget.)
Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de pár év alatt átjátszották a klubot a kínaiak kezére.
De ha ez már így alakul(t), akkor jó lenne látni végre valamilyen szervezeti fejlődést is, mert a tököm ki van azzal, hogy most meg azért nem lesz változás, mert a Sunning Group-nak ki kell még ismernie magát.
Ebből van elegem, Thohir is ezzel kábította a klubot, hogy majd jövőre, meg ebben az évben a pénzügyi stabilitás, stb.
Az angol kluboknál, vagy a PSG-nél miért tud egy gazdag befektető szinte azonnal csapatot, brandet, stadiont építeni???
Ez nem túlságosan jó előjel, félek hogy 2-3 év múlva újabb tulajdonosa lesz a klubnak.
- interfan
Egy dolog biztos, vége a Thohir korszaknak.
A többit meglátjuk...
Viszont olaszországban hatalmas az öröm Thohir távozása miatt.
Rengeteg újságíró, szurkoló, és szakértő támadja őt de nagyon az itt eltöltött ideje miatt.
http://www.calciomercato.com/news/thohi ... da--650788
http://www.fcinter1908.it/ultimora/bias ... -arrivato/
http://www.fcinter1908.it/ultimora/mara ... ra-storia/
Az első cikk Thohir képmutatásáról, és a szurkolók teljes hülyének nézéséről szól.
Hogy egy szót nem mondott a klub teljes eladásáról, ő mindig csak kisebbségi befektetőt mondott.
Hétfőn még a jövő évi Inter terveit sorolta, közben meg már kb aláírta az Inter eladását.
Folyamatosan hazudott a szurkolóknak, és nem mondott igazat.
Sosem költött igazán, és saját zsebből nem áldozott az Interre.
Hanem hatalmas kölcsönöket vett fel, amiket hát vissza is kell fizetni, ez pedig nem ment neki ezért tovább áll.
Képmutatás volt amit a mercato kapcsán is művelt, mivel végig a fiatalokról beszélt.
Erre tudjuk mi lett itt a fiatalok sorsa...
Thohir nem oldotta meg az Inter gazdasági problémáit, hanem erősítette őket.
Valamint megjegyezi a cikk hogy semmiféle szenvedély nem volt benne az Inter iránt.
Hatalmas hiba volt őt választani anno.
Végén pedig leírják, hogy remélik a Kínaiakkal jobban járunk, és hogy Thohirnál rosszabb nem lehet.
Második cikk a gazdasági egyensúlyról szól.
Amikor megérkezett Thohir az Inter teljes adóssága 350m euró körül volt.
Ez most 2016 nyarán 600m euró.
Az eszméletlen kölcsönfelvételek miatt -200, és -200m-s éves hiányt tud felmutatni a Thohir éra.
A gazdasági helyzetünk nem javult, hanem majdnem duplájára ugrott a tartozás.
Harmadik cikk pedig szintén Thohir megérkezése utáni igéretekkel fogalklozik.
Azzal hogy nemzetközi hírnevűvé csinálja az Intert.
Ehhez képest semmi nem történt, sőt etéren is visszaesés következett be.
Szintén a bankok és a hitelek miatt óriási kamatokat emelik ki amik finoman szólva sem tettek jót gazdaságilag.
Egyszóval olaszországba most nem az a kérdés Mancinivel vagy nélküle, hanem hogy végre Thohir nélkül.
A többit meglátjuk...
Viszont olaszországban hatalmas az öröm Thohir távozása miatt.
Rengeteg újságíró, szurkoló, és szakértő támadja őt de nagyon az itt eltöltött ideje miatt.
http://www.calciomercato.com/news/thohi ... da--650788
http://www.fcinter1908.it/ultimora/bias ... -arrivato/
http://www.fcinter1908.it/ultimora/mara ... ra-storia/
Az első cikk Thohir képmutatásáról, és a szurkolók teljes hülyének nézéséről szól.
Hogy egy szót nem mondott a klub teljes eladásáról, ő mindig csak kisebbségi befektetőt mondott.
Hétfőn még a jövő évi Inter terveit sorolta, közben meg már kb aláírta az Inter eladását.
Folyamatosan hazudott a szurkolóknak, és nem mondott igazat.
Hanem hatalmas kölcsönöket vett fel, amiket hát vissza is kell fizetni, ez pedig nem ment neki ezért tovább áll.
Képmutatás volt amit a mercato kapcsán is művelt, mivel végig a fiatalokról beszélt.
Erre tudjuk mi lett itt a fiatalok sorsa...
Thohir nem oldotta meg az Inter gazdasági problémáit, hanem erősítette őket.
Valamint megjegyezi a cikk hogy semmiféle szenvedély nem volt benne az Inter iránt.
Hatalmas hiba volt őt választani anno.
Végén pedig leírják, hogy remélik a Kínaiakkal jobban járunk, és hogy Thohirnál rosszabb nem lehet.
Második cikk a gazdasági egyensúlyról szól.
Amikor megérkezett Thohir az Inter teljes adóssága 350m euró körül volt.
Ez most 2016 nyarán 600m euró.
Az eszméletlen kölcsönfelvételek miatt -200, és -200m-s éves hiányt tud felmutatni a Thohir éra.
A gazdasági helyzetünk nem javult, hanem majdnem duplájára ugrott a tartozás.
Harmadik cikk pedig szintén Thohir megérkezése utáni igéretekkel fogalklozik.
Azzal hogy nemzetközi hírnevűvé csinálja az Intert.
Ehhez képest semmi nem történt, sőt etéren is visszaesés következett be.
Szintén a bankok és a hitelek miatt óriási kamatokat emelik ki amik finoman szólva sem tettek jót gazdaságilag.
Egyszóval olaszországba most nem az a kérdés Mancinivel vagy nélküle, hanem hogy végre Thohir nélkül.
-
R9.
rohadt sarga fogu
- Süti
interfan írta:Folyamatosan hazudott a szurkolóknak, és nem mondott igazat.
Hanem hatalmas kölcsönöket vett fel
Szinte egyszerre küldtük a hozzászólást, de te mindig egy kicsit előttünk jársz.
Ennyit a jókedvről, és veled értek egyet, meg a cikkek szerzőivel, a Thohir "korszak" abszolút bukta, Moratti ezt nagyon benézte, nem először, de legalább ő hajlandó volt költeni a klubra.
Abban meg csak reménykedhetünk, hogy a kínaiak nem csinálják ki a klubot.