http://www.origo.hu/sport/focivilag/20160417-totti-spalletti-botrany-veszekedes-verekedes-as-roma-atalanta.html
Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Süti
Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Remélem Totti-Spalletti balhé elhozza nekünk a BL-t.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20160417-totti-spalletti-botrany-veszekedes-verekedes-as-roma-atalanta.html
- Festa
Süti írta:Remélem Totti-Spalletti balhé elhozza nekünk a BL-t.![]()
Valami biztos van mögötte.Érzik,hogy szurol a hurok,
0-2-ről 3-át kapni,meg érthetően streszessé teszi át embert.
- Süti
- Festa
Kikapott a Fio nagy csatában.
5 pont előnyünk 3 fordulóval a vége előtt.
Szerintem a 4.nél rosszabbak nem lehetünk.
Kétes dicsőség,de legalább csütörtökönként is lesz Inter meccs.
5 pont előnyünk 3 fordulóval a vége előtt.
Szerintem a 4.nél rosszabbak nem lehetünk.
Kétes dicsőség,de legalább csütörtökönként is lesz Inter meccs.
- Süti
Szép lassan lehet összegezni a szezont, és engem érdekelne, hogy Jovetic-el és nélküle hány pontot szereztünk?
Kicsit olyan érzésem van, mintha ez a szezon a bajnoki cím vagy a BL azon ment volna el, hogy Mancini összeveszett, majd nem találta meg a közös hangot az egyébként elég balhés hírű délszláv játékosokkal.
Ez nyilván csak az egyik összetevője a sikertelenségnek, de egy 100 milliós mercato után előrelépésről beszélni, az erős túlzás.
Kicsit olyan érzésem van, mintha ez a szezon a bajnoki cím vagy a BL azon ment volna el, hogy Mancini összeveszett, majd nem találta meg a közös hangot az egyébként elég balhés hírű délszláv játékosokkal.
Ez nyilván csak az egyik összetevője a sikertelenségnek, de egy 100 milliós mercato után előrelépésről beszélni, az erős túlzás.
- Festa
Süti írta:Szép lassan lehet összegezni a szezont, és engem érdekelne, hogy Jovetic-el és nélküle hány pontot szereztünk?
Ebben sok igazság van,de az,hogy nem volt állandò kezdő már magába kòdolta,hogy nem lehetünk sikeresek,
Ennek még egy Nb3-ás csapatnál is természetesnek kell lennie.
- PellerG
Festa írta:Süti írta:Szép lassan lehet összegezni a szezont, és engem érdekelne, hogy Jovetic-el és nélküle hány pontot szereztünk?
Ebben sok igazság van,de az,hogy nem volt állandò kezdő már magába kòdolta,hogy nem lehetünk sikeresek,
Ennek még egy Nb3-ás csapatnál is természetesnek kell lennie.
- Santon fix kezdő, kimozdíthatatlan, majd hónapokra elfelejtve. Elővéve a semmiből egy milánói Derbyn... Mivel nem a legmeggyőzőbb, természetesen újra kuka.
- Juan megbízható, jó teljesítményt hoz a balszélen, örökre elfelejtve, inkább a szezon negyedéig teljesen hanyagolt NAGATOMO lesz az alapember ott.
- D'Ambrosio nem egy ász, de ebben a keretben a legjobb szélsőbekk. Ehhez kellett neki fél év, hogy rájöjjön.
- Jovetic az elején húzóember, de ahogy a többi támadó is, ő is gyengélkedik a védekezőbb taktika(?!) miatt. Összeveszés, teljes elfelejtés hónapokra, majd mikor újra előveszi, már a támadóbb formációval, természetesen húzóember.
- Ljajic esetében szintén hasonlóakat mondhatunk mint Joveticnél, néhány héttel ezelőtt egyenesen David Silva-i pályafutást jósol neki, majd totálisan kiszorul, elfelejti őt. Már Biabiany is előbb kerül oda, pedig az a 11 milliós nem kötelező opció nem horror összeg rá.
- Ederért egy fél szezonon keresztül siránkozik, majd mikor megjön, természetesen nem tud vele mit kezdeni. 29 évesen 13 millióért igazolt(unk) egy újabb tucatjátékost.
- Egyik héten 4-4-2, másikon 4-3-3, rá következőn 4-2-3-1, megint egy héttel később 3-5-2.
Mindez még másfél évnyi ittlét után is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2016.04.25. 17:26-kor.
-
R9.
tökéletes összegzés
és jönnek a nyilatkozatok hogy minőségi embereket kell vegyünk
apád faszát, minőségi edző kell, konluzio: out
és jönnek a nyilatkozatok hogy minőségi embereket kell vegyünk
apád faszát, minőségi edző kell, konluzio: out
- Komax
Nyert a roma, bajnok a juve.., vége a szezonnak.
PellerG össze is foglalta, miért nem sikerült sorozatterhelés nélkül elérni a dobogó valamely fokát.
Tavaly 8., az idén nagy valószínűséggel 4. hely. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
PellerG össze is foglalta, miért nem sikerült sorozatterhelés nélkül elérni a dobogó valamely fokát.
Tavaly 8., az idén nagy valószínűséggel 4. hely. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
- Tojgli
Komax írta:Nyert a roma, bajnok a juve.., vége a szezonnak.
Sajnos a végére nagyon kinyílt az olló a mezőny és a Juve között. Jövőre nagyobbat kell ennél is előrelépnünk, ha bajnokok akarunk lenni, mert a Juventus még egyszer így nem fogja leadni a szezon elejét.
október 31.-e óta a megszerezhető 75 pontból, 73-at gyűjtöttek be.

- vaskalap
Elég egyértelmű,hogy a keret nem rossz,sőt nyáron még jobb lehet,ergo egy frissítés a kispadon most már kötelező!
- Süti
Tojgli írta:október 31.-e óta a megszerezhető 75 pontból, 73-at gyűjtöttek be.
Ami brutális..
-
R9.
Jovetic or Palacio in a 4-4-1-1 formation vs Lazio
DDDDD
- Süti
Ranieri bajnok lett a Leicester csapatával, ami elképesztő teljesítmény egy volt Inter trénertől.
- alwin91
Süti írta:Ranieri bajnok lett a Leicester csapatával, ami elképesztő teljesítmény egy volt Inter trénertől.
Én sajnáltam, hogy az öreg év közben került ide. Egy teljes nyári alapozással elért volna valamit. Persze ettől nem Ő a legjobb edző a világon, de nem egyszer rúgták ki érdemtelenül. Amit a Monaco művelt vele az nagyon durva volt. Gratulálok neki, legalább emiatt emlékezetes lesz a 2015-2016-os fociszezon
- Stankov
Én nagyon utáltam őt.
Nálam ő volt a betokosodott,konzervatív olasz edző mintapéldája a csodálatos és innovatív 4-4-2-jével
A mai napig emlékszem mikor kinevezték hozzánk,semmit nem aludtam.Talán az egyetlen időszak volt számomra mikor semmi reményt nem láttam az előre lépésre.
De amit a Rókákkal elért arra emelem a nem létező kalapom,nemzetközi szinten sehol nem jegyzett játékosokkal ért el nagyon komoly sikert
Nálam ő volt a betokosodott,konzervatív olasz edző mintapéldája a csodálatos és innovatív 4-4-2-jével
A mai napig emlékszem mikor kinevezték hozzánk,semmit nem aludtam.Talán az egyetlen időszak volt számomra mikor semmi reményt nem láttam az előre lépésre.
De amit a Rókákkal elért arra emelem a nem létező kalapom,nemzetközi szinten sehol nem jegyzett játékosokkal ért el nagyon komoly sikert
- sorger=giallo
" nem kell feltétlenül a dobogóról beszélni, de mondjuk a 4. helyet jó lenne becélozni és itt a lehetőség teret adni a fiataloknak az utánpótlásból, szerintem."
Ezt közel 1 évvel ezelőtt írtam és most nem azért emlegetem fel, mert "na, én megmondtam". Én nagyon bénán tippelek, ez most kivételesen bejött és akár elégedett is lehetnék, mégsem vagyok. Persze előrelépés történt, negyedik a csapat, ez évek óta nem fordult elő velünk. Ellenben ha azt nézem, hogy néhány "nyerhető" meccsel most akár a dobogón is lehetnénk, valamint továbbra sem jellemző, hogy fiatalok kapnának érdemi (akár epizód) szerepet a keretben. Akkor most örülünk?
FORZA INTER!!!
Ezt közel 1 évvel ezelőtt írtam és most nem azért emlegetem fel, mert "na, én megmondtam". Én nagyon bénán tippelek, ez most kivételesen bejött és akár elégedett is lehetnék, mégsem vagyok. Persze előrelépés történt, negyedik a csapat, ez évek óta nem fordult elő velünk. Ellenben ha azt nézem, hogy néhány "nyerhető" meccsel most akár a dobogón is lehetnénk, valamint továbbra sem jellemző, hogy fiatalok kapnának érdemi (akár epizód) szerepet a keretben. Akkor most örülünk?
FORZA INTER!!!
- zsizsi14
A Corriere dello Sport.összefoglalta az EL szerepléssel járó pénz jutalmakat.
A főtáblára jutásért az Inter 2.400.000 eurót kap, minden egyes győzelem 360.000,döntetlen 120.000 eurót jelent a továbbiakban.
A csoport győztesek 500.000 eurót kapnak,a második helyezett 250.000 euróval gazdagodik. A csoportkörutáni küzdelmekben a továbbjutó csapatok 750.000 eurót kapnak meccsenként.
A negyeddöntő 1.000.000 eurót az elődöntő 1.500.000 eurót ér.
A sorozat győztese 6.500.000 míg a második helyezett 3.500.000 euróval lesz gazdagabb.
A jegyeladások és különböző bevételekkel így közel 30.000.000 eurót zsebelhet be az Inter ha megnyerné az Európa Ligát.
Forrás: Inter szurkolók klubja
A főtáblára jutásért az Inter 2.400.000 eurót kap, minden egyes győzelem 360.000,döntetlen 120.000 eurót jelent a továbbiakban.
A csoport győztesek 500.000 eurót kapnak,a második helyezett 250.000 euróval gazdagodik. A csoportkörutáni küzdelmekben a továbbjutó csapatok 750.000 eurót kapnak meccsenként.
A negyeddöntő 1.000.000 eurót az elődöntő 1.500.000 eurót ér.
A sorozat győztese 6.500.000 míg a második helyezett 3.500.000 euróval lesz gazdagabb.
A jegyeladások és különböző bevételekkel így közel 30.000.000 eurót zsebelhet be az Inter ha megnyerné az Európa Ligát.
Forrás: Inter szurkolók klubja
- Stankov
Talán alwin91 kérdezett erről pár hete(ha nem akkor bocs) :
http://www.azzurri.co.hu/uj-iranyelv-ke ... szezonban/
- alwin91
Stankov írta:Talán alwin91 kérdezett erről pár hete(ha nem akkor bocs) :
Nagyon köszi! Hátha ezzel rákényszerítik a klubot arra, hogy megtartsák a legjobb primaverásokat.
- matrix23
alwin91 írta:Stankov írta:Talán alwin91 kérdezett erről pár hete(ha nem akkor bocs) :
Nagyon köszi! Hátha ezzel rákényszerítik a klubot arra, hogy megtartsák a legjobb primaverásokat.
Nagyon nem lesz változás szerintem. Ha jól veszem ki a hír lényegét, akkor ez olyan lesz mintha minden olasz csapat EL vagy BL nevezési listát adna le. Ugyanúgy 4 saját nevelés és 4 országban nevelkedett játékosnak kell a keretben lennie. És ha jól rémlik a akkor sem játszott sok fiatal amikor a BL-ben vagy az EL-ben játszottunk.
-
R9.
1. forduló: Chievo Verona-Inter
2. forduló: Inter-Palermo
3. forduló: Pescara-Inter
4. forduló: Inter-Juventus
5. forduló: Empoli-Inter
- Komax
6. forduló: Inter-BolognaR9. írta:1. forduló: Chievo Verona-Inter
7. forduló: Roma-Inter
8. forduló: Inter-Cagliari
9. forduló: Atalanta-Inter
10. forduló: Inter-Torino
11. forduló: Sampdoria-Inter
12. forduló: Inter-Crotone
13. forduló: Milan-Inter
14. forduló: Inter-Fiorentina
15. forduló: Napoli-Inter
16. forduló: Inter-Genoa
17. forduló: Sassuolo-Inter
18. forduló: Inter-Lazio
19. forduló: Udinese-Inter
Egymás után a Milan-Fiorentina-Napoli kicsit erős, de vállalható sorsolás.
- Festa
Komax írta:6. forduló: Inter-BolognaR9. írta:1. forduló: Chievo Verona-Inter
7. forduló: Roma-Inter
8. forduló: Inter-Cagliari
9. forduló: Atalanta-Inter
10. forduló: Inter-Torino
11. forduló: Sampdoria-Inter
12. forduló: Inter-Crotone
13. forduló: Milan-Inter
14. forduló: Inter-Fiorentina
15. forduló: Napoli-Inter
16. forduló: Inter-Genoa
17. forduló: Sassuolo-Inter
18. forduló: Inter-Lazio
19. forduló: Udinese-Inter
Egymás után a Milan-Fiorentina-Napoli kicsit erős, de vállalható sorsolás.
Nekem is ez volt az első gondlatom,hogy 13-15 között húzós lesz,de ha jobban belegondolok akkor a második is
-
R9.
jelenleg mivel teljes a kaosz a csapatnal pont a sorsolas a legkevesebb...1 heten belul v dontsek h mancini es hozzak akit ker v jojjon pellegrini v bárki
- interfan
R9. írta:jelenleg mivel teljes a kaosz a csapatnal pont a sorsolas a legkevesebb...1 heten belul v dontsek h mancini es hozzak akit ker v jojjon pellegrini v bárki
Sajnos te is tudod itt nincs miről dönteni, mert nincs semmi kérdés.
Bielsa, Blanc, Pellegrini, AVB, szép álmok...
-
R9.
Igen de akkor kapja meg akit akar mert h havonta 2x tavozassal fenyegetozik az a legrosszabb megoldas
Kapjon olyan szerzodest h ha nem sikerul a bl akkor ingyen mehet...hozzak candrevat es kesz csak legyen ez lezarva vegre
Juve egesz serie a ra 25pontot fog verni
Plusz ha most jonne uj edzo mar keso lenne
Kapjon olyan szerzodest h ha nem sikerul a bl akkor ingyen mehet...hozzak candrevat es kesz csak legyen ez lezarva vegre
- interfan
R9. írta:Igen de akkor kapja meg akit akar mert h havonta 2x tavozassal fenyegetozik az a legrosszabb megoldas
Olyan fogalom szerintem nem létezik, hogy "ha most jönne már késő lenne".
Ez egy hülyeség...
Tényleg csak az elmúlt évből két példa: Real-Zidane, Roma-Spaletti.
Ezek az edzőváltások sem a nyár elején zajlottak le, még csak nem is nyár közbe, hanem télen.
Az eredményt meg láttuk.
De igazából saját példáinkat is meglehet nézni, Benitez-Leo, Gasp-Ranieri.
Szóval érted...
Ez a fenyegetőzés, meg így lemondok dolog nevetséges Mancinitől.
Pár hete mikor tényleg felmerült távozhat, akkor kiderült esze ágában nincs lemondani, mivel ragaszkodik az évi 4,5m-s fizujához.
Szóval az egész lemondási huzavona egy egszerű blöff.
Az meg totálisan egyértelmű hogy a Suning nem akar edzőt cserélni.
Mivel akkor megtették volna azt júniusban.
Legeleje óta ezen a véleményen vagyok, ami most bebizonyosodni látszik. Mancini a zsarolásával szépen megkap pár saját nevet, és az egész "műbalhé" lecseng.
Tegnapi éjszaka már Candreva ügynöke és Ausilio együtt vacsoráztak, ahogy elmondta az ügynök hamarosan hírek lesznek.
- tabi.csaba
Chievo- Internazionale
Vasárnap 20'30 élőben Digi 1!
- Portiere32
tabi.csaba írta:Chievo- Internazionale
Szerencsére láthatjuk az első meccsünket!
Esetleg ha valakit érdekel, érdemes letölteni a Meccsbox nevű alkalmazást. Ez elérhető iOS-re és Androidra-is. Minden meccs könnyen látható, hogy mik lesznek a TV-ben napokra lebontva, illetve lehet beállítani kedvenc csapatokat, naptárat, stb...
- Stankov
Nagyon várom a szezont.Borzasztóan kíváncsi vagyok F.De Boer-ra.
Felhozták itt Spalettit,Zidane-t igen ám csak ők ismerték a ligát meg a csapatot.Nehéz dolga lesz a hollandnak de talán így h az első fordulókba könnyebb csapatok vannak talán-talán nyerünk kis időt a csaptépítésre.
Ha Frankie valóban olyan tehetséges mint az sokan gondolják akkor a csapattal együtt tud fejlődni,szintet ugrani.
Bízom a legjobbakban
szerk:-Ez sok sárga a mezen+sportszár nagyon bassza a szemem.
Felhozták itt Spalettit,Zidane-t igen ám csak ők ismerték a ligát meg a csapatot.Nehéz dolga lesz a hollandnak de talán így h az első fordulókba könnyebb csapatok vannak talán-talán nyerünk kis időt a csaptépítésre.
Ha Frankie valóban olyan tehetséges mint az sokan gondolják akkor a csapattal együtt tud fejlődni,szintet ugrani.
Bízom a legjobbakban
szerk:-Ez sok sárga a mezen+sportszár nagyon bassza a szemem.
- internaZIOnaLe
Nekem csak a sportszáron lévő sárga meredek... a mez kva jóóóó! 
- Stankov
Ma 13-kor lesz az EL sorsolás.
Ez a West Ham mindennek az alja ugyanaz a román csapat nyomta ki őket mint tavaly
Ez a West Ham mindennek az alja ugyanaz a román csapat nyomta ki őket mint tavaly
- Komax
Lehet nem véletlen.Stankov írta:Ma 13-kor lesz az EL sorsolás.
Jól lenne legalább egy erős/erősebb csapat a csoportba, mert könnyen belekényelmesedhetünk az ELbe. Nehogy pofára esés legyen a vége.
- mike
Inter
Southampton
Sparta Prága
Hapoel Beer Seva
Southampton
Sparta Prága
Hapoel Beer Seva
-
gianluca
mike írta:Inter
Southampton
Sparta Prága
Hapoel Beer Seva
Kötelező a továbbjutás. A Soton kemény lesz azért.
Még egy prágai utazást meg is lehetne kockáztatni. Bár én az egyik bécsi csapatnak szurkoltam, hogy megkapjuk.
- Festa
gianluca írta:mike írta:Inter
Southampton
Sparta Prága
Hapoel Beer Seva
Kötelező a továbbjutás. A Soton kemény lesz azért.
Még egy prágai utazást meg is lehetne kockáztatni. Bár én az egyik bécsi csapatnak szurkoltam, hogy megkapjuk.
Ehhez képest az izraeli túra nem hiányzott a csapatnak.
Egy Austria Wien valóban elfért volna.
Ezt a csoportot lazán hozni kell.
Lehetett volna Feyenrodtól,Anderlchten sok komolyabb csapatot kapni.
- Komax
Ez egy jó sorsolás, nem túl erős, de nem is gyenge.
-
matyinter
Kellemes sorsolás, közepesen erős, Soton azért nehéz lesz, de elsőként kell továbbmenni.
Prágában mikor lesz a meccs? Csak ki kéne menni
- Bombastico
matyinter írta:Kellemes sorsolás, közepesen erős, Soton azért nehéz lesz, de elsőként kell továbbmenni.
http://www.interfans.org/93390-el-ecco-il-calendario-dellinter-esordio-contro-lhapoel-chiusura-con-lo-sparta/
- Festa
Azért egy MU,Feyenord,Fenerbahce,Zory Luhnask összeállítású A csoporthoz képest ez kifejezetten lightos.
- mike
Az EL trófeáért kell idén menni.
Akik nagy ellenfelek lehetnek ebben: MU, Zenit, Roma, Sahtar, Ajax, Fio, Schalke
A többi csapatot játékerőben simán meghaladjuk, és innen is csak az MU és Roma akiktől igazán tartanunk kellene.
Vannak persze kupacsapatok pl Villareal, Bilbao, de őket ütni kell.
Az MU reméljük leforgácsolódik az angol bajnokságban a végére.
Nálam EL győzelem és bajnoki dobogó lenne a cél idén, ebben a sorrendben.
Akik nagy ellenfelek lehetnek ebben: MU, Zenit, Roma, Sahtar, Ajax, Fio, Schalke
A többi csapatot játékerőben simán meghaladjuk, és innen is csak az MU és Roma akiktől igazán tartanunk kellene.
Vannak persze kupacsapatok pl Villareal, Bilbao, de őket ütni kell.
Az MU reméljük leforgácsolódik az angol bajnokságban a végére.
Nálam EL győzelem és bajnoki dobogó lenne a cél idén, ebben a sorrendben.
- Stankov
mike írta:Az EL trófeáért kell idén menni.
.
+2-3 komolyabb csapat jöhet a bl-ből.
A nemzetközi mindig kicsit lutri,legjobb 8-ba,4-be oda kellene érni.Onnan meg már bármi lehet.
- mike
Stankov írta:mike írta:Az EL trófeáért kell idén menni.
.
+2-3 komolyabb csapat jöhet a bl-ből.
A nemzetközi mindig kicsit lutri,legjobb 8-ba,4-be oda kellene érni.Onnan meg már bármi lehet.
Igen, basszus, a BL-ből kiesett csapatokat kifelejtettem, a Gladbach, Psv, Lyon,Sporting, Cszka simán beeshet.
De addigra mi is összeállunk, a 8 között pedig már tényleg bármi lehet.
- Festa
http://index.hu/sport/futball/2016/08/2 ... er_vedoje/
Szegény Balogh Norbi!
Ilyen a széri Á! Itt nem kisasszony futball van.
Szegény Balogh Norbi!
Ilyen a széri Á! Itt nem kisasszony futball van.
- sorger=giallo
Két év múlva már a dobogóra sem kell feltétlenül felvánszorognia a 4 nagynak nevezett bajnokság (olasz, angol, spanyol, német) bajnokaspiránsainak ahhoz, hogy a BL-ben vitézkedjenek.
Érdekes húzás, habár egy kissé keresztbe tesz az egyik Platini-vívmánynak.
Más... Ki mire tippel, mennyire fogja érdekelni idén az Intert az EL?
FORZA INTER!!!
Érdekes húzás, habár egy kissé keresztbe tesz az egyik Platini-vívmánynak.
FORZA INTER!!!
- Komax
Sztem Frank fogja komolyan venni. Nemzetközi szinten még nem dobbantott. Most mindene megvan hozzá, hogy ez sikerüljön. Ezzel a kerettel simán neki lehet menni az Európa ligának.sorger=giallo írta:
FORZA INTER!!!
-
JJ5
- mike
- Stankov
Ez igen!
Isten éltessen
igazi Interes még a papucs is kék fekete
Isten éltessen
igazi Interes még a papucs is kék fekete