A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Marco

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Marco »

Ne temessük még szerintem se Icardit, se Mancs távozását.

Pár napja fixre írta interfan is Candreva érkezését Mancininek, ma meg már az se biztos, hogy ő lesz az edző. Folyamatosan változnak a hírek, amíg nem hivatalos valami, addig szerintem ne legyünk túl negatívak. Én nem tudom elképzelni azt se, hogy Icardi Napoliba kötne ki.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

interfan írta:Sajnos nekem továbbra is fix a megérzésem, kizárt dolog hogy Mancinit elküldjék.
Ahogy leírtam már sokszor, ha elakarták volna küldeni, akkor már 2 hónapja megtették volna.

Miért olyan biztos ez? Tulajváltás történik az nem megy egyik napról a másikra, sőt. Ugyan tipikus kis hal példája lesz, de mikor Pévész Bálint átvette a Nyíregyházát az is több mint egy 6 hónapos procedúra és egyeztetés volt, mire pont került az ügy végére. Most ha az Inter nézzük akkor nagyban gondolkodva ez csak mégtovább tart. Ha jól rémlik, akkor azt írtad, hogy novemberben távozhat végérvényesen Thohir (lehet nem jül emlékszem, de nem ez a lényeg) ami az én olvasatomban annyit tesz, hogy ekkorra válik az Ő "kirakása" csupán formalitássá. Ezért nem is csodálom, hogy nagyobb összegért senki sem érkezik, mert nem ez most a legfontosabb, valamint azt sem, hogy Mancini maradt, egy év van hátra a szerződéséből, addig rendeződik a csapat körül minden és jövőre már az ő elképzeléseinek megfelelően futunk neki a nyárnak. (sajnos sokszor leírtuk már ezt és elég szomorú, hogy július vége van és most is le kell a csapat körüli mizéria miatt)

Aztán kitudja, lehet én gondolkodom totál rosszul és lehet holnap már mindenki mosolyogni fog és hosszabbítás is lesz, bár erre én 1%ot látok.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ha Icardi napoliba megy kapitányként én nem nagyon nem lennék a helyébe inter-napoli meccsen

de nagyon nem
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Marco írta: Én nem tudom elképzelni azt se, hogy Icardi Napoliba kötne ki.
Ezt gondolták a nápolyiak Higuainról is.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Komax írta:
Marco írta: Én nem tudom elképzelni azt se, hogy Icardi Napoliba kötne ki.
Ezt gondolták a nápolyiak Higuainról is.

Higany élvezte, hogy imádják Napoliba de kb ennyi, Icardin azért látszik, hogy nagyon szereti az Intert és Milanót, és mint lejjebb írták, értelme se sok lenne neki pont Napoliba menni. Ha el is megy akkor szerintem nem olaszon belül vált. Aztán lehet tévedek, de szerintem maradni fog.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Icardi a psg ellen sérülés miatt nem játszott,ezt írták külföldi hírportálokon.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Wesley10 írta:Icardi a psg ellen sérülés miatt nem játszott,ezt írták külföldi hírportálokon.

Ez mindenképp rossz előjel, ha távozik majd Palacio megoldja elöl... :(
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Legfrisebb hírek szerint sikerült rendezni a nézeteltéréseket, és biztosan Mancini marad az edző.
Már most helyi idő szerint délben Mancini és Ausilio együtt ebédelt, ahol Ausilio biztosította Mancinit Candreva érkezéséről, valamint két általa kért játékoséról.
Mancini a találkozó után helyi beszámolók szerint nagyon elégedetten és boldogan távozott.
Az esti helyi idő szerint kb 9 órakor történő gálavacsorán pedig jöhet a nagy bejelentés, miszerint Mancini marad. Az este az ünneplésről fog szólni, Mancini és a Suning közt.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

interfan írta:Legfrisebb hírek szerint sikerült rendezni a nézeteltéréseket, és biztosan Mancini marad az edző.
Már most helyi idő szerint délben Mancini és Ausilio együtt ebédelt, ahol Ausilio biztosította Mancinit Candreva érkezéséről, valamint két általa kért játékoséról.
Mancini a találkozó után helyi beszámolók szerint nagyon elégedetten és boldogan távozott.
Az esti helyi idő szerint kb 9 órakor történő gálavacsorán pedig jöhet a nagy bejelentés, miszerint Mancini marad. Az este az ünneplésről fog szólni, Mancini és a Suning közt.

Ezt ua a Sky hozza aki 2 napja kb elsőként közölte tényként Mancini távozását. Komolyan mondom, brit bulvárlapok szintje.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

RenciDavid írta:
interfan írta:Legfrisebb hírek szerint sikerült rendezni a nézeteltéréseket, és biztosan Mancini marad az edző.

Ezt ua a Sky hozza aki 2 napja kb elsőként közölte tényként Mancini távozását. Komolyan mondom, brit bulvárlapok szintje.

Hülyét csinálnak belőlünk...
Most ment el a kedvem az egésztől.
RenciDavid

Gazzetta azt írja, hogy Thohir és Mancini tűzszünetet kötöttek, de De Boer és Leonardo továbbra is képben. Gondolom a kínaiakkal való egyeztetés lesz a döntő.
interfan

RenciDavid írta:Gazzetta azt írja, hogy Thohir és Mancini tűzszünetet kötöttek, de De Boer és Leonardo továbbra is képben. Gondolom a kínaiakkal való egyeztetés lesz a döntő.

Thohir és Mancini közt sosem volt semmilyen nézeteltérés, szóval nincs miért "tűzszünetet" kötni.
Thohir mindvégig Mancini mellett volt, minden egyes találkozón a bizalmáról biztosította Mancinit, és hogy 100%-ban kiáll mellette.
Legutolsó találkozó után jött ügye az újabb "Mancini kiborulás".
De Thohir ott is elmondta mindent megtesz érte, és megpróbálja meggyőzni a Suningot.
Ez sikerült is, mivel megérkezett az "igen" a Candreva üzletre.
Mancininek pedig ez volt az egyik, hanem a legfontosabb dolog.
Candreva fixen + még 2 általa kért játékos.
Erre szépen most sikerült is rábeszélni a Suningot, ők pedig engedtek.
A Suning engedett a saját neveiből és a fiatalok vonalból.
Mancini pedig engedett az általa kért szerződéshosszabbításból.
Megjegyzem a találkozó a Suning és Mancini közt tegnap le is zajlott egy gálavacsorával.
Semmi külön egyezetetés, semmi válságértekezlet nem volt, mivel nem volt rá már ok.

Az olasz újságokról pedig ennyit.
Egyik nap mind szerint megy Mancini, már csak órák kérdése.
Ma meg az összes, szó szerint az összes úgy jelent meg, hogy a hatalmas kibékülés és Mancini maradása hála Thohirnak.
interfan

Már tényleg csak egyetlen egy dolgot várok, a "majd jövőre jön Simeone" dumát.
Candreva, Mancini + ez a duma, és akkor számomra teljes lesz a "mennyország".
interfan

És lássunk csodát, a "technikai problémáknak" is vége, tegnap már edzést tartott a "világklasszis" edzőnk Roberto Mancini.
Festa

interfan írta:És lássunk csodát, a "technikai problémáknak" is vége, tegnap már edzést tartott a "világklasszis" edzőnk Roberto Mancini.

És akkor mi is volt a technikai probléma ?
Mancini megzsarolta a tulajdonosokat és bejött neki?
Ennyire amatőr klub vagyunk? Még nem tudom elhinni,de ha kiderül,hogy mégis akkor elég lesz meccset nézni majd 2017-ben.
Majd ki kell találnom mit csináljak a felszabadult idővel.Lehet inkább magyar bajnokit nézek majd.
Így is láthatok majd elég amatőr klubot csak nem lesz közöttük olyan amelyik Bl-t nyert volna 6 éve. :evil:
RenciDavid

Ilyen nyár után ebből már úgysem lesz csapat. Csak azt sajnálom, hogy megint elcseszünk egy évet. Mancini miatt nem kell aggódni, pár hónap és úgyis meneszteni kell majd...
interfan

Festa írta:
interfan írta:És lássunk csodát, a "technikai problémáknak" is vége, tegnap már edzést tartott a "világklasszis" edzőnk Roberto Mancini.

És akkor mi is volt a technikai probléma ?
Mancini megzsarolta a tulajdonosokat és bejött neki?
Ennyire amatőr klub vagyunk? Még nem tudom elhinni,de ha kiderül,hogy mégis akkor elég lesz meccset nézni majd 2017-ben.
Majd ki kell találnom mit csináljak a felszabadult idővel.Lehet inkább magyar bajnokit nézek majd.
Így is láthatok majd elég amatőr klubot csak nem lesz közöttük olyan amelyik Bl-t nyert volna 6 éve. :evil:

Néha akármennyire is viccnek tűnik egy érv, kiderül hogy mégis az volt az igazság.
Késett a repülő állítólag több órát, és ezért maradt el az edzés.
Ez a Mancini zsarolás nekem meg a legeleje óta tiszta.
Két oldalát látom a dolgoknak:

1. A Suning:
Egyértelmű hogy nem akartak edzőt váltani, mivel ezt megtették volna akkor 2 hónapja.
Ha nem Mancinivel képzelték volna el a jövőt, azonnal menesztik.
Viszont az ő projektjük a fiatalokra építést részesíti előnyben.
Ezért bizonyos neveket, mondjuk a 33 éves Yaya Touret offolták.
Biztosan emiatt megvolt a feszültség Mancini és a Suning közt.
De a Suning is kb úgy volt vele, hogy egyszerűbb engedni mint új edzőt keresni.
Ezért szépen engedtek, és a még "csak" 30 éves Candrevara igent mondtak.
Még Candreva mellé kap 2 játékost Mancini, és meg is van a dolog.
Viszont pár érvük, mondjuk hogy nem hosszabbítanak Mancinivel amellett kiálltak.

2. Mancini:
Ő is úgy mond blöffölt.
Mivel egyértelmű volt hogy 4-5 általa kért tapasztalt játékost + min 1-2 éves szerződéshosszabbítást nem fog kapni.
Ezért ő is szépen a 4-5 játékosból engedett 2-3-at, és a szerződéshosszabbítást meg nem kérte.

Egyszerű hatalmi játszma volt ez.
Ahogy azt korábban gondoltam, mindkét fél engedni fog egy kicsit, és ahogy tegnap a Thohir-Bollingbroke páros mondta, "együtt megyünk tovább".
R9.

várjuk ki még mi lesz, 1 hét múlva jön megint 1 hír és felkavar mindent

csak a végén lesz vége
interfan

R9. írta:várjuk ki még mi lesz, 1 hét múlva jön megint 1 hír és felkavar mindent

csak a végén lesz vége

Hát igen, az örök bizakodás...
Ahogy nagyon sokszor leírtam már neked, legyen igazad.
Csak végre egyszer tényleg neked lenne igazad.
De sajnos eddig sosem vált be.
R9.

már csak ez maradt :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Kb 2hete beszéltünk erről a forgatókönyvről. Jut is marad is. Mindenki Happy.

Ha hozza RM az eredményeket tőlem maradhat, de eredmények kellenek most már. Legalább Top3 a ligában. Kupadöntő. EL elődöntő. Erre azt mondanám, jó szezonunk volt.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

R9. írta:már csak ez maradt :)

Illetve ne felejtsük, hogy jövőre jön Simeone is!!!! :roll: :D
RenciDavid

Azért a ma délelőtti hírek alapján még mindig nem dőlt el minden:

-A CM szerint távozhat Mancini. A holland Telegraaf tudni véli, hogy jövő héten személyes találkozó lesz De Boerral.
http://www.calciomercato.com/en/news/la ... s-r-887903

- A Gazzetta szintén erről ír. Mancini csak 1 esetben kapna új szerződést, ha tavaszig nagyon jól szerepel a csapat. Mancininek sem ez sem pedig az igazolások nem tetszenek továbbra sem, így továbbra is a pakliban a lemondása.
http://www.gazzettaworld.com/news/serie ... e-mancini/
Festa

Ha ezek után a nyakunk marad Mancini ,akkor olyan morális válságba kerülhetünk mint tavaly a Chelsea.
November-December környékén a 15.helyen álltak.
Nem és Nem! Én ha kell megyek tüntetni Milánóba vagy egyenesen Kínába a Suning központja elé. :evil:
A káosz marad a fejekben akkor is ha marad ezt a játékosok is érzik.
R9.

es zhang meg megse erkezett new yorkba nem?
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Festa írta:Ha ezek után a nyakunk marad Mancini ,akkor olyan morális válságba kerülhetünk mint tavaly a Chelsea.
November-December környékén a 15.helyen álltak.
Nem és Nem! Én ha kell megyek tüntetni Milánóba vagy egyenesen Kínába a Suning központja elé. :evil:
A káosz marad a fejekben akkor is ha marad ezt a játékosok is érzik.

Pont egy kínai kiránduláson agyalok. Mikor akarsz menni? :D
interfan

Mancini hatalmas örömmel és boldogsággal szólalt meg a meccs után.
Az olaszok szerint mintha egy új ember került volna a mikrofon elé.
Mancini elmondta hogy soha nem mondta hogy lemondana vagy távozni akar, sőt még csak meg sem fordult ilyen a fejében.
Ő azért van itt hogy mindent rendbe tegyen és eredményeket érjen el.
Ő az Inter edzője, és ő is marad.
Ezzel gyakorlatilag hivatalosan is lezártnak tekinthetjük a "Mancini ügyet".

A Suning vezetőivel való találkozó pedig nem elmaradt, hanem "ügy" hiányában nem volt rá szükség.
Mivel Thohir a Suning meghatalmazásával tárgyalt Mancinivel, és azon a találkozón sikerült mindent rendezni.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Tiszta hülyét csináltunk magunkból megint. :lol:
A riválisok erősödnek rendületlenül, mi pedig nem hogy erőre haladnánk. Nehéz idényünk lesz megint.
R9.

Gazzetta szerint megint vmi gaz van suning es mancini kozott :D
interfan

Az a baj hogy itt már tényleg kb mindenki fixre vette Mancini távozását.
Mert hogy ezek után már kizárt hogy maradjon, itt biztosan van edzőkérdés, nem sokáig lesz már ő az edzőnk, stb...
Most egyáltalán nem magamat dicsérve, de leírtam már hetek óta, hogy amíg itt nem hivatalos semmi ne kiabáljuk el.
És ahogy írtam, addig Mancini és az általa képviselt Candreva vonal van itt.
Nem pedig az új edző...

Egyértelmű volt ez, ha a Suning váltani akart volna, megtették volna azt 2 hónapja.
Ők nem akartak váltani, Mancinivel akarták min 2017-ig.
Mancininek meg tudjuk milyen bajai voltak, hogy nem jönnek a 30+-os haverjai.
Egyértelmű volt hogy ebből egy köztes megoldás lesz, és szépen mindkét fél enged.
Mancini elengedte a szerződéshosszabbítását és nem 5-6 tapasztalt játékost kér, hanem csak 2-3-at.
A Suning pedig engedett a fiatal vonalból, viszont nem engedi Mancininek az 5-6 "öreget", és nem hosszabbítanak vele.

- Mancini:
Ansaldi, Erkin, Garay, Toure, Diarra, Leiva, Candreva, Gabbiadini, Balotelli, Dzeko, Mandzukic
- Suning:
Vrsajlko, Murillo maradása, Witsel, Ramires, Bazoer, Paredes, Lamela, Cuadrado, Berrardi, G.Jesus, Texeira, Bernardeschi, Icardi maradása

Én nekem ez egyáltalán nem tetszik, és totálisan ellene vagyok a Mancini vonalnak.
Sajnos szerintem ez a 2 sor nem egy szint, és nem egy jövőkép.
De hát ez van, ezt kell szeretni, és ettől várni az eredményt.
interfan

R9. írta:Gazzetta szerint megint vmi gaz van suning es mancini kozott :D

Persze és Bielsa is visszautasította az Argentin válogatottat, csak nem mi vagyunk a háttérben.
De Boer is jövőhéten Milánóba tárgyal.
Ja és ki ne feledjük, jövőre jön Simeone.

Ezeknek a híreknek szerintem sosem lesz vége, de elképesztően hiteltelen és unalmas már ez....
RenciDavid

Igen a Gazzetta szerint még semmi sincs rendben és milánói csapatokat illetően messze ők a legmegbízhatóbbak a többi lap bulvár szint.
A Gazzetta szerint Mancini továbbra is elégedetlen, mert nem kapott új szerződést. Nem akar projektbe bele kezdeni úgy, hogy tudja, 1 éve van csak hátra.
Szóval továbbra is feszült a helyzet, amennyiben szakításra kerül sor, akkor De Boer, Leonardo, Beilsa jöhet.
http://www.gazzettaworld.com/news/serie ... ownership/
RenciDavid

interfan írta:Az a baj hogy itt már tényleg kb mindenki fixre vette Mancini távozását.
Mert hogy ezek után már kizárt hogy maradjon, itt biztosan van edzőkérdés, nem sokáig lesz már ő az edzőnk, stb...
Most egyáltalán nem magamat dicsérve, de leírtam már hetek óta, hogy amíg itt nem hivatalos semmi ne kiabáljuk el.
És ahogy írtam, addig Mancini és az általa képviselt Candreva vonal van itt.
Nem pedig az új edző...

Egyértelmű volt ez, ha a Suning váltani akart volna, megtették volna azt 2 hónapja.
Ők nem akartak váltani, Mancinivel akarták min 2017-ig.
Mancininek meg tudjuk milyen bajai voltak, hogy nem jönnek a 30+-os haverjai.
Egyértelmű volt hogy ebből egy köztes megoldás lesz, és szépen mindkét fél enged.
Mancini elengedte a szerződéshosszabbítását és nem 5-6 tapasztalt játékost kér, hanem csak 2-3-at.
A Suning pedig engedett a fiatal vonalból, viszont nem engedi Mancininek az 5-6 "öreget", és nem hosszabbítanak vele.

- Mancini:
Ansaldi, Erkin, Garay, Toure, Diarra, Leiva, Candreva, Gabbiadini, Balotelli, Dzeko, Mandzukic
- Suning:
Vrsajlko, Murillo maradása, Witsel, Ramires, Bazoer, Paredes, Lamela, Cuadrado, Berrardi, G.Jesus, Texeira, Bernardeschi, Icardi maradása

Én nekem ez egyáltalán nem tetszik, és totálisan ellene vagyok a Mancini vonalnak.
Sajnos szerintem ez a 2 sor nem egy szint, és nem egy jövőkép.
De hát ez van, ezt kell szeretni, és ettől várni az eredményt.

Candreva nem Mancini vonal, hanem kompromisszumos megoldás. És a hírek szerint egyáltalán nem biztos, hogy Mancini béri Candrevaval.
De egyébként meg kell nézni, milyen vállalhatatlanul játszik a csapat a felkészülési meccseken. Ebből szeptember végén, vagy októberben úgyis menesztés lesz, mert láthatóan Mancini egész nyáron nem a munkáját végzi, hanem taktikázgat és a vezetőséggel harcol. Ennek pedig meg lesz az eredménye a tétmeccseken ami a bukását fogja hozni.
interfan

Tényleg nem vitázni akarok, szóval ne érts félre.
De Candreva 1000%-ban Mancini vonal.
Már kb áprilisba, sőt már szerintem előtte is téma volt, hogy Mancini Candrevaban látja a jobboldali Perisicet.
Szó szó nincs itt kompromisszumos megoldásról.
Nagyon nagyon régóta, amikor még a Kínaik hírbe se voltak már Candreva egyik fő nyári célpont volt.
RenciDavid

interfan írta:Tényleg nem vitázni akarok, szóval ne érts félre.
Már kb áprilisba, sőt már szerintem előtte is téma volt, hogy Mancini Candrevaban látja a jobboldali Perisicet.
Nagyon nagyon régóta, amikor még a Kínaik hírbe se voltak már Candreva egyik fő nyári célpont volt.

Igen, de azért kompromisszumos vonal, mert akiket Mancini kért azokból ő volt az egyetlen aki mindenkinek elfogadható volt. A kínaiaknak is csak az árával volt kicsit bajuk, ami valljuk be jogos.
Ha itt Mancini állna nyerésre, akkor jönne még Touré is.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

RenciDavid írta:
interfan írta:Tényleg nem vitázni akarok, szóval ne érts félre.

Igen, de azért kompromisszumos vonal, mert akiket Mancini kért azokból ő volt az egyetlen aki mindenkinek elfogadható volt. A kínaiaknak is csak az árával volt kicsit bajuk, ami valljuk be jogos.
Ha itt Mancini állna nyerésre, akkor jönne még Touré is.

És ha jól rémlik Candrevát az Atletico is akarta. Lehet már Simeone listáján szereplő játékosokat igazoljuk, mert jön jövőre :D
Akiloz88

Hozzászólás Szerző: Akiloz88 »

interfan írta:Sajnos nekem továbbra is fix a megérzésem, kizárt dolog hogy Mancinit elküldjék.
Ahogy leírtam már sokszor, ha elakarták volna küldeni, akkor már 2 hónapja megtették volna.
Érkezett külön az ő kérésére Gregucci mint másodedző.

Mint már a közelmúltban írtam, nem csak Mancs éves fizetését kellene kiperkálnia Suning bácsinak. Ma olvastam egy cikket ahol leírták, hogy 14 milliót kellene kifizetnie Mancininek és embereinek, ha elküldenék a csapattól őket. Így inkább bevállalnak még egy közepes szezont velük és jövőre teljes takarítás lesz az edzői stábnál...
interfan

Olyannyira jol haladnak a tárgyalások már Mancini és a Suning között, hogy jó eséllyel szerződéshosszabbítás lesz belőle.
Akár már az USA túra végére meglehet a megállapodás.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Pedig arról volt szó hogy a kínaiak a szurkolók kedvében akarnak járni.....
Még nem is dolgoztak együtt de már hosszabbítanak, no comment :x
interfan

mike írta:Pedig arról volt szó hogy a kínaiak a szurkolók kedvében akarnak járni.....
Még nem is dolgoztak együtt de már hosszabbítanak, no comment :x

Nem kell itt semmitől tartani...
- Mancini hosszabbít
- Candreva már elmondta hogy Inter játékos
- És Mancini megkapta a Suningtol a megerősítést, hogy a KP-ra is kap egy embert.
Toure, Biglia, Diarra, Leiva a jelöltjei Mancininek

Számomra már csak egyetlen egy dolog hiányzik.
Icardi eladása 40m + Gabbiadiniert, és Icardi helyére hogy jöjjön Dzeko vagy Mandzukic.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2016.07.29. 16:19-kor.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Egy évvel akarják csak meghosszabbítani,de remélem annyi eszük azért van a kínaiaknak,hogy beleveszik a szerződésbe,hogy BL-t el kell érni jövőre,különben ki lesz rakva és nem kap egy kanyit sem :roll:
interfan

brecsinho írta:Egy évvel akarják csak meghosszabbítani,de remélem annyi eszük azért van a kínaiaknak,hogy beleveszik a szerződésbe,hogy BL-t el kell érni jövőre,különben ki lesz rakva és nem kap egy kanyit sem :roll:

1 évvel "csak" jaaaaa akkor bocs.
Akkor teljesen jogos, teljesen megérdemelt, és teljesen okos döntés.
"Csak" 1 évvel, hát igen....
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

interfan írta:
brecsinho írta:Egy évvel akarják csak meghosszabbítani,de remélem annyi eszük azért van a kínaiaknak,hogy beleveszik a szerződésbe,hogy BL-t el kell érni jövőre,különben ki lesz rakva és nem kap egy kanyit sem :roll:

szerintem mehet az 1 eves hosszabbitas, de az apro betus reszbe legyen ott, hogy ha nincs a BL indulas elerve, akkor 0 euro vegkielegitessel kirakhato a stab. aztan majd meglatjuk, az aprobetus reszek altalaban ugysem derulnek ki addig amig nem lepnek eletbe :)
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

interfan írta:

Nyilván nem jogos és már rég kiraktam volna,mint macskát szarni,de ha már vele akarják letudni ezt a szezont és itt sipákol hetek óta,hogy lejár a szerződése év végén,akkor logikus,hogy kapjon egy év hosszabbítást,de ahhoz rakjon le valamit az asztalra. Ezért írtam,hogy csak egy év és ezért remélem,hogy beleveszik,hogy el kell érni hozzá a BL-t.
interfan

Szánalmas, röhejes, nevetséges, és világ vicce ez az egész.
Ha lenne 1 érv is mellette...
Vagy ha tényleg csak ilyen Zenga lenne helyette.
Na de kérem....
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

interfan írta:Szánalmas, röhejes, nevetséges, és világ vicce ez az egész.
Ha lenne 1 érv is mellette...
Vagy ha tényleg csak ilyen Zenga lenne helyette.
Na de kérem....

Meg lehet nyugodni, Zenga a Wolverhampton edzője lett. Úgy látszik a Wolves vezetői harmadosztályú klubot akarnak jövőre. :D
RenciDavid

Gazzetta továbbra is arról ír, hogy semmi sincs rendben, Mancini továbbra is a lemondáson gondolkodik, mert semmi sem történtik a szerződéshosszabbítása ügyében és a tulajdonosokkal sem sikerült még egyeztetnie. A hírek szerint már Thohirral sem jó a viszony.
http://www.gazzettaworld.com/news/gazze ... y-31-2016/
http://www.calciomercato.com/en/news/ma ... aos-403325

Mancini persze kifelé azt nyilatkozza, hogy minden rendben, de hát ez nyilvánvaló hazugság, a csapat játékán is látszik, hogy semmi sincs rendben jelen pillanatban.
http://www.gazzettaworld.com/news/serie ... ch-future/
interfan

RenciDavid írta:Gazzetta továbbra is arról ír, hogy semmi sincs rendben, Mancini továbbra is a lemondáson gondolkodik, mert semmi sem történtik a szerződéshosszabbítása ügyében és a tulajdonosokkal sem sikerült még egyeztetnie. A hírek szerint már Thohirral sem jó a viszony.

Mancini persze kifelé azt nyilatkozza, hogy minden rendben, de hát ez nyilvánvaló hazugság, a csapat játékán is látszik, hogy semmi sincs rendben jelen pillanatban.

Ez a Mancini elmegy ügy szerintem soha nem ér véget.
Valamit irni kell az újságoknak, ennyi az egész téma...
Szerintem ha bejelentik a hosszabbítást, akkor is az lesz a téma mikor mond le Mancini.
Közben pedig semmilyen ügy nincs már.
RenciDavid

interfan írta:
RenciDavid írta:Gazzetta továbbra is arról ír, hogy semmi sincs rendben, Mancini továbbra is a lemondáson gondolkodik, mert semmi sem történtik a szerződéshosszabbítása ügyében és a tulajdonosokkal sem sikerült még egyeztetnie. A hírek szerint már Thohirral sem jó a viszony.

Ez a Mancini elmegy ügy szerintem soha nem ér véget.
Valamit irni kell az újságoknak, ennyi az egész téma...
Szerintem ha bejelentik a hosszabbítást, akkor is az lesz a téma mikor mond le Mancini.
Közben pedig semmilyen ügy nincs már.

Nekem a Gazzetta a mértékadó lap ha az Interről van szó. Szerintem amíg ők nem jönnek le erről, addig van valami a háttérben. Mellesleg pont ugyan annyi esély van rá, hogy a Gazzetta hazudik, mint azok akik azt írják, hogy minden rendben.
Hiteles forrást senki sem tud bemutatni, mindenki csak pletykák alapján számol be.
Majd ha Zhang Jindong bejelenti, hogy Mancini új szerződést kap, akkor az egy hiteles forrás.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

De nem hiszem el, hogy még mindig itt rontja a levegőt a sálas.
Komolyan nem tudom, hogy miért nem rúgták ki, sőt, egyáltalán a Thohir is miért akarja itt tartani?
Értelmes ember látja, hogy ő a legnagyobb fék, és semmi sincs rendben a csapatnál.
Ha 4 millió a végkielégítése, akkor adja meg neki a vezetés, azzal, ha nem érjük el a BL-t, sokkal nagyobb pénzkiesés lesz.
Ráadásul a kínaiak tele vannak pénzzel + hátha Mancs is gyorsan talál magának csapatot és elviszi a szerelmeit (Rano, Péló, Naga)
Válasz küldése