Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Figo.7
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Kíváncsi vagyok Rafa mit fog művelni az Interrel rem nem fogja szétbarmolni mint az utóbbi időben a Poolt. nem lenne valami jó látni a széthullást azok után hogy Mou. ráncbaszedte őket!
- Nia
Tommy írta:Ez már tényleg nagyon jó ajánlat, ha elakarjuk adni ezt elkell fogadni..
Ja szerintem is.
Xabi Alonso nem tavaly ment a királyiakhoz?Mert akkor ez is olyan gyorsan a kukában eset.aztán ezt is köszönhetjük
- e.szabi
Ilyen kaliberű játékosoknál mint pl. Xabi nem szokott olyan lenni, hogy 2 klub közös tulajdona ügye?
Mert én most azt olvastam, hogy a Real 25 millánál többet semmikép nem adna, hanem ideadnák azt a 25 millát és közös tulajdonba Xabit. Lehet valami hülye cikk, nem is akarom elhinni, de azért kíváncsi vagyok rá.
- horas
Alonso-s üzlet nettó baromság.
35 milláért vették tavaly.Ő plus 7 milla az már 42,ehhez képest Maicon-ért 20-22-t akarnak fizetni....
Ha eladják ki fog játszani a helyén?
Az a Gago akit,hozzácsapnak minden üzlethez csak vigye már valaki?
A kisebbik Diarra beteg,lehet,hogy nem is tudja folytatni a pályafutását,arról nem beszélve,hogy a másik Diarra-val egyetemben teljesen más stílus.
Megszerzik Maicon-t a szélre sokkal drágábbért mint amennyi pénzt szánnának rá,és közben eladnak középről egy alapembert?
Ennyire nem lehetnek hülyék és mi se,hogy ezt elhisszük.
35 milláért vették tavaly.Ő plus 7 milla az már 42,ehhez képest Maicon-ért 20-22-t akarnak fizetni....
Ha eladják ki fog játszani a helyén?
Az a Gago akit,hozzácsapnak minden üzlethez csak vigye már valaki?
A kisebbik Diarra beteg,lehet,hogy nem is tudja folytatni a pályafutását,arról nem beszélve,hogy a másik Diarra-val egyetemben teljesen más stílus.
Megszerzik Maicon-t a szélre sokkal drágábbért mint amennyi pénzt szánnának rá,és közben eladnak középről egy alapembert?
Ennyire nem lehetnek hülyék és mi se,hogy ezt elhisszük.
- Cupi
Xabi Alonso + pénz tényleg marha jó lenne Maicon-ért, de jobban belegondolva Ti elhiszitek azt, hogy Mourinho lemond az egyik legjobb védekező középpályásáról, aki tényleg védekezni is tud a középpályán, de a támadásokat is tudja segíteni?
Én nehezen hiszem, de jöjjön
Örülnék neki.
Ráadásul pont Morurinho-ról hiszem ezt el a legnehezebben mert neki nagyon fontos a védekezés még a csatárok szintjén is....
Ráadásul pont Morurinho-ról hiszem ezt el a legnehezebben mert neki nagyon fontos a védekezés még a csatárok szintjén is....
- mike
tomika431 írta:Spanyol lapértesülések szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Xabi Alonso elhagyja a Real Madridot azért, hogy Maicon érkezhessen. A spanyol középpályás csereüzlet keretében menne az Interhez.
A madridiak a játékoson felül 7 millió eurót is adnának az olaszoknak, amit maga Massimo Moratti Inter-elnök is elfogadható ajánlatnak tartana. (sporthiradó)
Ez így szerintem is ok lenne
Főleg ha úgy nézzük hogy adtak volna 30 millát Maiconért, és abból lett volna mondjuk egy Mascheranonk.
Így meg adnák Xabi Alonsot aki jobb is mint az argentin és még fizetnek +7-et
- mike
horas írta:Ennyire nem lehetnek hülyék és mi se,hogy ezt elhisszük.
Ez sem nagyobb baromság mint a Cambiasso - Mascherano csere
Offszízön van, valamiről beszélgetni kell
- bazsi
úgylátom ezt mindenki aláírná.

- Atosz
Ninis neve örülök, hogy felmerült. Ő szélső, és irányítani is tud. Iszonyat tehetséges, és nagyon fiatal. Elférne a csapatban az biztos, remélem nem csak pletyka szinten marad.
Özil neve hallatán még boldogabb vagyok, és Elia is nagyon jó vétel lenne, iszonyat gyors és technikás, jöhetne a szélre.
Azt továbbra is tartom, hogy Özil inkább jó irányítónak, bár ott nem nagyon tudja kamatoztatni a gyorsaságát, a szélen pedig az irányító képességei mennek veszendőbe...
Özil neve hallatán még boldogabb vagyok, és Elia is nagyon jó vétel lenne, iszonyat gyors és technikás, jöhetne a szélre.
Azt továbbra is tartom, hogy Özil inkább jó irányítónak, bár ott nem nagyon tudja kamatoztatni a gyorsaságát, a szélen pedig az irányító képességei mennek veszendőbe...
- bazsi
Atosz írta:Ninis neve örülök, hogy felmerült. Ő szélső, és irányítani is tud. Iszonyat tehetséges, és nagyon fiatal. Elférne a csapatban az biztos, remélem nem csak pletyka szinten marad.
ha özil jönne akkor egyértelműen szélsőnek. irányítónak ott van sneijder plusz cserének coutinho. szélen eszméletlen jó a srác.
- bazsi
legújabban diego godint irkálják velünk kapcsolatban. 24 éves uruguayi középhátvéd. vb-n nem rossz, de semmi extra. a hírt az nso.hu hozta lesz először szóval.... 
-
Dirtylt
mike írta:Dirtylt írta:Benítez nem fog 4-3-3-ban játszani, szerintem ez 100%. Ahogy látom, bővíteni akarja a középpályát. Bastos tud szélsőt játszani, be tud csúszni mögé Chivu, vagy esetleg fordítva. Özil kp, Élia támadókp, Csabialonzó védekezőkp, szóval szerintem véget ért az internél a 4-3-3, jah és ne felejtsük el Bibianyt meg Marigát. Szóval szerintem kezd itt alakulni egy 4-5-1 vagy egy 4-1-2-1-2, és egy rövid passzos labdatartóbb játék. Mondjuk én beleszerettem Mou direkt passzos taktikájába.
A 4-3-3 sztem tökre ugyanaz mint a 4-5-1 vagy a 4-1-2-1-2 vagy mi![]()
Rugalmasak már a játékrendszerek, Mourinhonál is védekezésben 4-5-1 volt, támadásban meg 4-2-3-1.
Benitez is szinte ugyanezt játszatta a Poolnál, és ez a legelterjedtebb manapság.
Szerintem marad nálunk is ennél.
Már hogy lenne ugyan az??? Ne viccelj. 4-3-3-ban nincs szélső középpálya, a csatársorból lépnek ki a szélre, szinte kötelező hozzá két sokat futó szélső védő. 4-5-1-ben klasszikus befejezőcsatár az 1, két támadó szélső, két középső középpályás és egy védekező, aki tud irányítani (ilyen taktikája volt a Mendieta-s valenciának, semmi hasonlóságot nem látok köztük és köztünk). 4-1-2-1-2-ben lenne egy szűrő vagy beállós, kettő középső kp. 1 irányító és két csatár. A középső kp.-ok helyett lehet két szélső kp., de ez már szerintem nem élne meg, túlságosan támadó.
Abban viszont egyetértek, hogy Mou nem úgy edzette csapatát, hogy csak egy felállásban tudjanak játszani, lehet, hogy ezért olyan nagyszerű edző!
- Tommy
4-1-2-1-2 gyakorlatilag a 4-3-1-2, tehát a rombusz.
- Atosz
bazsi írta:Atosz írta:Ninis neve örülök, hogy felmerült. Ő szélső, és irányítani is tud. Iszonyat tehetséges, és nagyon fiatal. Elférne a csapatban az biztos, remélem nem csak pletyka szinten marad.
ha özil jönne akkor egyértelműen szélsőnek. irányítónak ott van sneijder plusz cserének coutinho. szélen eszméletlen jó a srác.
Nem is mondtam, hogy irányítónak jönne, Sneijder cseréjének, csak azt, hogy szerintem eszement jó irányító középpályás.
Régebben Sneijder és Vaart úgy játszottak együtt, hogy Snidling volt a szélső(bb) játékos, és Vaart irányított, mára felcserélődtek a szerepeik... Vaart nem nagyon muzsikál a szélen, le is cserélik általában.
Sneijder is hasonló játékos, mint Özil, csak Őzláb talán gyorsabb. Mindketten szélsőként, és irányítóként is bevethetők, de mi lenne mondjuk a szélen Wes irányítói képességeivel? Ezért lett belőle klasszikus csatárok mögötti labdaosztó.
Tény, hogy Özil kurvajó a szélen, és a csatárok mögött egyaránt, de akkor virágzott igazán a játéka, mikor a Muzsikusoknál Diego távoztával átvette a karmesteri pálcát.
- benito92
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22214
Ha jól értem Coutinho nem megy sehova kölcsönbe hanem marad a csapatnál.
Ha jól értem Coutinho nem megy sehova kölcsönbe hanem marad a csapatnál.
- DaNi
Szóbahozták a Portsmouth 28 éves Balhátvédjét Nadir Belhadjot. 5 milla az ár, és a Portsmouthnak kell a pénz mert kiestek
- Cupi
DaNi írta:Szóbahozták a Portsmouth 28 éves Balhátvédjét Nadir Belhadjot. 5 milla az ár, és a Portsmouthnak kell a pénz mert kiestek
Azért akárki ne öltse már magára az Inter mezt...bármennyibe is kerül...na meg ne már a csont utolsó és kiesett Portsmouth-ból erősítsünk.
- realevil
Na, Moratti nyilatkozta, hogy kizárólag pénzt fogadunk el Maiconért. 35 milla alatt nem áll szándékában eladni a védőt.
Így Xabi Alonso érkezése -ilyen módon- kizárt.
Így Xabi Alonso érkezése -ilyen módon- kizárt.
- benito92
" Inter Milan technical director Marco Branca and Porstmouth officials have a verbal agreement on Algerian left-back Nadir Belhadj. The 28-year-old could join the Italian club in July. "
Gazetta is lehozta. Én nemtudom hogy a fenébe jött szóba ez a Belhadj, vb-ről se maradt meg semmi a képességeit illetően szóval nálam egy nagy kérdőjel mit tud, angol bajnokságot meg nem nézem. Nézegettem itt a statisztikáit 2008 óta van a pompiban 48 meccs 5 gól. Elvileg balhátvédet és szélsőt is tud játszani.
Másik amit ma olvastam:
"In an interview with Italian newspaper Corriere dello Sport, Inter Milan owner and chairman Massimo Moratti said today : "Real Madrid want to sign Maicon, but I want to keep him because he is a key player for my team. .... I am not worried about losing Maicon".
Hát ha Prezidente nem aggódik akkor senkinek sem kellene
Nem úgy néz ki eddig hogy a margit kiköhögi azt a reális árat amit kérünk, meglássuk milesz most júliusban...
Gazetta is lehozta. Én nemtudom hogy a fenébe jött szóba ez a Belhadj, vb-ről se maradt meg semmi a képességeit illetően szóval nálam egy nagy kérdőjel mit tud, angol bajnokságot meg nem nézem. Nézegettem itt a statisztikáit 2008 óta van a pompiban 48 meccs 5 gól. Elvileg balhátvédet és szélsőt is tud játszani.
Másik amit ma olvastam:
"In an interview with Italian newspaper Corriere dello Sport, Inter Milan owner and chairman Massimo Moratti said today : "Real Madrid want to sign Maicon, but I want to keep him because he is a key player for my team. .... I am not worried about losing Maicon".
Hát ha Prezidente nem aggódik akkor senkinek sem kellene
- horas
Belhadj nem rossz játékos én láttam,nem egyszer a Portsmouth-ban tudja támaogatni a támadásokat,télleg nem rossz játékos,de én sem feltétlenül őt képzelem balhátvédben,bár cserének szerintem tökéletes.
Én inkább kifizetnék egy kicsit komolybb összeget Bastos-ért tud mindenhol játszani a srác és le merem fogadni,hogy nem csak szerintem tűnik jobbnak mint Belhadj.
Én inkább kifizetnék egy kicsit komolybb összeget Bastos-ért tud mindenhol játszani a srác és le merem fogadni,hogy nem csak szerintem tűnik jobbnak mint Belhadj.
- Atosz
horas írta:Belhadj nem rossz játékos én láttam,nem egyszer a Portsmouth-ban tudja támaogatni a támadásokat,télleg nem rossz játékos,de én sem feltétlenül őt képzelem balhátvédben,bár cserének szerintem tökéletes.
Hát az biztos, hogy nem csak szerinted. A Lyonba sem fért be pár évvel ezelőtt.
Semmi szükségünk rá, én is láttam játszani, a védekezési teljesítménye 0, a mellett, hogy a támadásokat tényleg tudja segíteni...
- vaskalap
Belhadj-t imádom,de az az igazság,hogy az Inter szintjét kezdőként nem üti meg.
- mike
vaskalap írta:Belhadj-t imádom,de az az igazság,hogy az Inter szintjét kezdőként nem üti meg.
Ez már olyan igazi Benitezes igazolásnak tűnik
Tényleg jobb lenne inkább Bastos vagy Kolarov.
Maicon esetében meg kifejezetten örülök hogy nem engedünk az árból.
- e.szabi
Jaja, én is pont erre gondoltam, mikor megláttam, hogy Belhadj. Na mondom Benitez elkezdte. Hát remélem, hogy csak pletyka, mert nagyon nem örülnék.
- benito92
- bodimiki7
benito92 írta:http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/06/30/2003204/mario-balotelli-can-leave-for-40-million-inter-president-massimo-
Szolíd üzenet a Citynek és Wengernek
Szerintem kacsa. Amúgy a cikkel semmi bajom, de nem hiszem el, hogy Moratti ilyet mondott. Mindenhol az nyilatkozza, hogy a jövő Intere Balotellire fog épülni. És az egyik kedvence is. Kedvencem volt, de 40millióért szerintem bőven mehet.
- BandInter
bodimiki7 írta:benito92 írta:http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/06/30/2003204/mario-balotelli-can-leave-for-40-million-inter-president-massimo-
Szolíd üzenet a Citynek és Wengernek
Szerintem kacsa. Amúgy a cikkel semmi bajom, de nem hiszem el, hogy Moratti ilyet mondott. Mindenhol az nyilatkozza, hogy a jövő Intere Balotellire fog épülni. És az egyik kedvence is. Kedvencem volt, de 40millióért szerintem bőven mehet.
Ezt kár volt mondani hogy 40 milláért mehet. Wenger tuti nem ad érte annyit, de a City sejkek megkérdik, "50-ből tud visszaadni Signore Moratti?" Még a végén marad az alap csapat...
Coutinhot meg szerintem megnézi Beni edzésen és esetleg edzőmeccsen, utána lesz döntés hogy marad vagy kölcsön. Szerintem!
- bazsi
na roy hodson a liverpool edzője. h ez miért jó nekünk? mert ő dönt a játékosok sorsáról. a legújabb hírek szerint mivel nagyon jó a kapcsolata morattival ezért hajlandó elengedni mascheranót az interbe, sőt még muntarit is beleveszik az üzletbe. két legyet egy csapásra.
a roma 4 milliót adna burdisso játékjogának feléért.
a manchester united tett egy 22 millió eurós ajánlatot cambiassoért de kapásból visszautasították. és semmilyen ajánlat nem érdekli az inter vezetőségét, mert nem eladó.
a roma 4 milliót adna burdisso játékjogának feléért.
a manchester united tett egy 22 millió eurós ajánlatot cambiassoért de kapásból visszautasították. és semmilyen ajánlat nem érdekli az inter vezetőségét, mert nem eladó.
- BandInter
Bizony Hodgson a poolnál. Így mehet az üzlet. Elvileg!
További hírek. Maiconnal kapcsolatban annyi van hogy nincs semmi egyelőre. Pénzben távol van egymástól a két klub.
Cavaniért tettünk 20 millás ajánlatot de a Palermo elnöke tagadja ezt.
A következő név Özil akinek ugye(ahogy már írták itt korábban) 11-ben lejár a szerződése és szinte biztosra vehető a távozása. 22 millára saccolnak árba. Viszont nem egyszerű mivel a MU a Barca és a Juve is akarja rajtunk kívűl.
Említik még Ramirest és Godint. Róluk semmi extra. Mondjuk Ramires új nem?? Ő eddig nem volt téma.. Lehet tévedek.
További hírek. Maiconnal kapcsolatban annyi van hogy nincs semmi egyelőre. Pénzben távol van egymástól a két klub.
A következő név Özil akinek ugye(ahogy már írták itt korábban) 11-ben lejár a szerződése és szinte biztosra vehető a távozása. 22 millára saccolnak árba. Viszont nem egyszerű mivel a MU a Barca és a Juve is akarja rajtunk kívűl.
Említik még Ramirest és Godint. Róluk semmi extra. Mondjuk Ramires új nem?? Ő eddig nem volt téma.. Lehet tévedek.
- e.szabi
Ramiresről már volt szó régebben itt, Özil viszont sztem a Barcaba fog menni.
- internaZIOnaLe
BandInter írta:Bizony Hodgson a poolnál. Így mehet az üzlet. Elvileg!![]()
De Ramires is volt téma... még talán a VB kezdete előtt pár nappal! Cavani hála istennek már a Tottenham felé van irányítva a Dán szuper csoda semmi extra szerintem Kjar-al együtt. GOdin nevét viszont eddig én nem hallottam velünk kapcsolatban. Ő kicsoda-micsoda? Ismerős a neve... mit tudunk róla?
A MU 22 misi Esteban-ért??? HEHE!!! még ha lenne előtte egy 1-es!!! Akkor talán... de így!!! VICC!!! Áldom az eszüket a vezetőségünknek! Mostanában mintha nem mennénk már bele ilyen szuper üzletekbe mint anno a Carini-Cannavaro csere és még sorolhatnám! Ki lett itt az "új" fejes, hogy változott a nézete a klub üzletpolitikájának??? Vagy csak egyszerűen eddig nyomtak egy kis hazai házi páleszt mikor aláírtak ezeket a ritka szar üzleteket és mára már túl vannak az elvonón? Vagy csak egyszerűen érkezett valaki a vezér karba aki új irányvonalat képvisel és mindez az Ő érdeme??
Nem tudom, de nagyon tetszik ez az irány amit már egy pár éve képviselünk! EZ KÖVETENDŐ!!!
Muntari meg menjen amerre lát! Egy ilyenbe belemennék mondjuk : Mascherano= Muntari +10-12 millió euro!
- BandInter
De Ramires is volt téma... még talán a VB kezdete előtt pár nappal! Cavani hála istennek már a Tottenham felé van irányítva a Dán szuper csoda semmi extra szerintem Kjar-al együtt. GOdin nevét viszont eddig én nem hallottam velünk kapcsolatban. Ő kicsoda-micsoda? Ismerős a neve... mit tudunk róla?
Akkor rosszúl tudtam Ramirest.
Godín uruguayi középhátvéd és elég jól megy neki a vébén. Villareal játékosa és állítólag kell nekik a lóvé. Talán először 1 hete hallottam a nevét velünk kapcsolatba... Ja bocsi az sem mellékes Godinnal kapcsolatba hogy 24 éves.
Amúgy szerintem Mou hozta meg ezt az "új" nézetet vagy irányt. Jó első évében mikor jött ugye hozta magával a két bajt Quar és Mancini. Viszont utána már tudta hogy mi kell neki és ésszel igazolt. Nem mellesleg gazdaságosan! És talán Branca és Oriali tanúltak tőle.
Akkor rosszúl tudtam Ramirest.
Amúgy szerintem Mou hozta meg ezt az "új" nézetet vagy irányt. Jó első évében mikor jött ugye hozta magával a két bajt Quar és Mancini. Viszont utána már tudta hogy mi kell neki és ésszel igazolt. Nem mellesleg gazdaságosan! És talán Branca és Oriali tanúltak tőle.
- internaZIOnaLe
BandInter írta:De Ramires is volt téma... még talán a VB kezdete előtt pár nappal! Cavani hála istennek már a Tottenham felé van irányítva a Dán szuper csoda semmi extra szerintem Kjar-al együtt. GOdin nevét viszont eddig én nem hallottam velünk kapcsolatban. Ő kicsoda-micsoda? Ismerős a neve... mit tudunk róla?
Akkor rosszúl tudtam Ramirest.Godín uruguayi középhátvéd és elég jól megy neki a vébén. Villareal játékosa és állítólag kell nekik a lóvé. Talán először 1 hete hallottam a nevét velünk kapcsolatba... Ja bocsi az sem mellékes Godinnal kapcsolatba hogy 24 éves.
Részben volt szerepe ebben Mourinho-nak, de már előtte is jó bizniszeink voltak! Zlatan, Cambi, Stanko, Figo.... sorolhatnám! Persze itt is voltak gyenge igazolások pl. Vieira, de alapvetően irdaltan nagy, blamás igazolások vagy cserék már nem..... ezért kérdeztem hogy kinek köszönhető a változás!!! Nem 2 évre visszamenőleg érzékelhető ez a változás (mióta JM votl az edző), hanem már előtte is!
Köszi Godint! Már beugrott amúgy!
De nem kell Ő ide, inkább Ranocchiát építsük be, meg Faroani-t! OLASZOKAT! De ha jön, nekem az se fáj!
- BandInter
Van benne valami hogy már régebb óta tart a jó igazolásos időszak. Viszon én akkor is azt mondom hogy Mou érdeme ez a jelenlegi felfogás. Vagy lehet azért gondolom így mert nála tökéletesedett ki nem tudom de ezen nem veszünk össze gonolom
Lényeg hogy "fent" is fezetőségileg jó a csapat.
Godín jöjjön csak 24 és ráfér a fiatalítás a védelemre. Ranocchia szerintem az elsődleges úgyis. Faraoni pedig fiatal de ha beérik...
Godín jöjjön csak 24 és ráfér a fiatalítás a védelemre. Ranocchia szerintem az elsődleges úgyis. Faraoni pedig fiatal de ha beérik...
- DaNi
Suazot és Mutut vinné az Al-Ahli. Remélem a City elviszi Balot 40 ért. Jó lenne ha elhoznánk Özilt.
- Tommy
Jó igazolások mancinivel jöttek, ő azért már viszonylag jól igazolt, persze neki is voltak buktái, de azért azt ne feledjük hogy a J. Cesar-Maicon-Cambiasso gerinc neki köszönhető.. A Carini-Cannavaro cserát mái napig nem érti senki, az tudjuk hogy a Moggi maffia műve volt, de jó kérdés mivel tarthatták sakkban az öreget.. Amugy tudomásom szerint Oriali-Branca kettős felel már elég régóta az átigazolásokért, mondjuk Orialinak régebben több szerepe volt, most eléggé a háttérben van, inkább Branca fele a transzferekért, szerintem elég jól végzi a munkáját, José is dícsérte.
- horas
Mancini-ról nekem az rémlik,ogy állandóan védkező középpályásokat akart igazoltatni.
Itt volt,Vieira,Cambiasso,Zanetti,Dacourt és állandóan M.Diarra Toulalan meg ilyenek voltak pletykában,Chivu is azért jött mert tud játszani a középpályán is.
A City-nél is ott volt Kompany,De Jong,Barry de oda vitte még Vieira-t és most álíltolag megy Touré,ő VKP mániás.Arra emlékszem mielöt elment lenyilatkoza,hogy nem akarnak nagy sztárokat igazolni egy-két fiatalt be akarnak építeni a cspatba,ahogy Pelé is azért rendre játszogatott már nála,franc tudja mi lett volan belőle,ha nem engedik el,nem volt rossz minden esetre.
Mourinho is teljesen összevissza akart igazolni elöszőr azt is tette majd Deco-t akarta meg Carvalho-t.
Szerintem ezek mind Branca és Oriali érdemei.
Godin jó játékos,nekem már eszembe jutott régebben is Gonzalo-val remek kettős alkottak már akkor is amikor még szebb napokat élt a Villarreal és a BL-ben is ott voltak.
Itt volt,Vieira,Cambiasso,Zanetti,Dacourt és állandóan M.Diarra Toulalan meg ilyenek voltak pletykában,Chivu is azért jött mert tud játszani a középpályán is.
A City-nél is ott volt Kompany,De Jong,Barry de oda vitte még Vieira-t és most álíltolag megy Touré,ő VKP mániás.Arra emlékszem mielöt elment lenyilatkoza,hogy nem akarnak nagy sztárokat igazolni egy-két fiatalt be akarnak építeni a cspatba,ahogy Pelé is azért rendre játszogatott már nála,franc tudja mi lett volan belőle,ha nem engedik el,nem volt rossz minden esetre.
Mourinho is teljesen összevissza akart igazolni elöszőr azt is tette majd Deco-t akarta meg Carvalho-t.
Szerintem ezek mind Branca és Oriali érdemei.
Godin jó játékos,nekem már eszembe jutott régebben is Gonzalo-val remek kettős alkottak már akkor is amikor még szebb napokat élt a Villarreal és a BL-ben is ott voltak.
- mike
bazsi írta:na roy hodson a liverpool edzője. h ez miért jó nekünk? mert ő dönt a játékosok sorsáról. a legújabb hírek szerint mivel nagyon jó a kapcsolata morattival ezért hajlandó elengedni mascheranót az interbe, sőt még muntarit is beleveszik az üzletbe. két legyet egy csapásra.![]()
Ahh
Ez már annyira jó lenne, de ha csak az egyik fele igaz ( mindegy melyik
- bazsi
na faraoni hivatalosan is a miénk. 2014-ig írt alá.
- DSanton39
bazsi írta:na faraoni hivatalosan is a miénk. 2014-ig írt alá.
akkor már két olaszt igazoltunk idén, ez is új
örülök, remélem őt majd nem kótyavetyéljük el, mint Bonuccit.
- Adriano92
Egyébként nem azt mondtam hogy húú mekkora sztár ez a Salcido mert 30 méterről kapura küldte a labdát,hanem mert jól játszott az egész vb alatt.Meg megkérdeztem mit gondoltok róla.Egy szóval nem írtam hogy sztár.Na ennyi. 
- bazsi
DSanton39 írta:bazsi írta:na faraoni hivatalosan is a miénk. 2014-ig írt alá.
sőt ranocchia fele is a miénk már (bár nem hivatalos). januárig vagy a szezon végéig marad a barinál.
2-3 éven belül: santon-faraoni-ranocchia-valaki védősor?
- benito92
DSanton39 írta:bazsi írta:na faraoni hivatalosan is a miénk. 2014-ig írt alá.
Remélhetőleg januárban jön Ranocchia is és akkor középhátvéd poszt is szépen fiatalodik, énis remélem hogy nem adjuk kölcsönbe aztán végleg el, óriási tehetség, az ifiben folyamatos játéklehetősége lehet, aztán jövőre Marco és Córdoba? helyére is van 1-1 ember. Nagyon szar kimondani mert Marco a kedvencem, és Córdobát is nagyon tisztelem dehát sajnos az idő vasfoga...
Raiola köpetek:
"Mario will stay at Inter. We have not received offers from any team, and Inter have not said he is for sale, therefore he will stay where he is," he told Il Corriere dello Sport.
"And who knows, by the end of the transfer market Jose Mourinho could ask Florentino Perez to invest €70 million in Mario.
"The market is open until August 30, and so anything can happen."
- DSanton39
"a valaki" helyére Bocchetti jöhetne (bár ő inkább középen jó) vagy Criscito, aki ugyan a vb-n ultra fos volt ahogy mindenki, de ne ez alapján ítéljük meg, ráadásul most hogy 100%-ig a Genoaé lett, lenne is esély majd megszerezni.
- Komax
Őket 4-3-3-ba hozta csak nem jött be. Taktikát váltott ez a 2 ember gyakorlatilag hasznavehetetlen lett. Az új taktikai rendszerbe, mint láttuk elsőosztályúan igazolt.BandInter írta:Amúgy szerintem Mou hozta meg ezt az "új" nézetet vagy irányt. Jó első évében mikor jött ugye hozta magával a két bajt Quar és Mancini. Viszont utána már tudta hogy mi kell neki és ésszel igazolt. Nem mellesleg gazdaságosan! És talán Branca és Oriali tanúltak tőle.
- bazsi
DSanton39 írta:"a valaki" helyére Bocchetti jöhetne (bár ő inkább középen jó) vagy Criscito, aki ugyan a vb-n ultra fos volt ahogy mindenki, de ne ez alapján ítéljük meg, ráadásul most hogy 100%-ig a Genoaé lett, lenne is esély majd megszerezni.
azért durva lenne h olyan évek után, ahol alig volt olasz a keretben kiállnánk full olasz védősorral.
- horas
Arra emlékeztek,hogyha jött volna Hleb akkor jött volna Cassano is,csak nem jött Hleb,ezért jött Sneijder,Cassano meg valahogy elfelejtődött.
Vagy csak nekem rémlik ez?
Vagy csak nekem rémlik ez?
- Tommy
Igen, így volt.
Hleb ingyen jött volna, és akkor megvettük volna Cassanot, de mivel a fehérorosz nem jött (hálistennek) ezért Sneijderre kellet elkölteni a Cassanora szánt pénzt.
Hleb ingyen jött volna, és akkor megvettük volna Cassanot, de mivel a fehérorosz nem jött (hálistennek) ezért Sneijderre kellet elkölteni a Cassanora szánt pénzt.
- horas
Tommy írta:Igen, így volt.
Igen,erre emlékszem,de mivel változott a helyzet azzal,hogy nem jött Hleb?Ha jött volna Hleb akkor miért lett volna jó Cassano így emg,hogy nem jött így miért esett a választás Sneijder-re?
Nemtudom én elfogadnám,Hleb-et is.Szerintem elférne keretben jó és sokoldalú játékos.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Belhadjot élénken ostromolja a Lazio is, szerintem ő kicsit kevés az Interbe. Faraoni pedig tényleg hivatalos, jó két hónapja is biztos volt már sajnos, az aláírás váratott magára eddig. Macheda és ő is lelépett a profi szerződés előtt, nem rájuk vagyok én mérges, hanem a pénzleső menedzserekre és klubomnál lévő káoszra. Mert mi kell ahhoz, hogy a Lazio kapusedzője a Romához igazoljon? Mert ez is hivatalos már.
Bonucci annyiban más mint Faraoni, hogy vele az Inter járt úgy, mint a Lazio Faraonival, ha el is cseszik Milánóban, az közel sem lesz olyan fájó mint nektek Bonucci vagy nekem Faraoni. Kívánom neki nálatok a legjobbakat.
Bonucci annyiban más mint Faraoni, hogy vele az Inter járt úgy, mint a Lazio Faraonival, ha el is cseszik Milánóban, az közel sem lesz olyan fájó mint nektek Bonucci vagy nekem Faraoni. Kívánom neki nálatok a legjobbakat.