A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Marco

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Marco »

PellerG írta:
Nagyon remélem, hogy végre esélyt kapnak a fiatalok, nem csak üres süketelés lesz, mert a nyilatkozatokban mindig ott volt ez már korábban is.
Nem az a cél, hogy 8 Primavera játékos legyen ott a keretben, a pályán, de van annyira sikeres utánpótlásunk az elmúlt X év eredményeit elnézve, hogy 1-2 igenis aktív szereplő lehetne a keretben.
Hogy a még Mancini által is a 35 milliós Portós hasonlattal ihletett Gnoukouri ne 45 percet kapjon utána az egész bajnoki idény során.
Ehhez még néhány ígéretes igazolás (Berardi, Gabigol, Bazoer-félékre gondolok), és nem lesz ez rossz.
Hajrá! :)

Vagy például ott van a fiatal saját nevelésű védő is még a keretben Yao. Tavaly a Seria B-ből feljutó Crotoneban 19 évesen alapember volt, és ők kapták a második legkevesebb gólt is. 3-4. számú védőnek szerintem simán maradhatna.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Marco írta:
PellerG írta:
Nagyon remélem, hogy végre esélyt kapnak a fiatalok, nem csak üres süketelés lesz, mert a nyilatkozatokban mindig ott volt ez már korábban is.
Nem az a cél, hogy 8 Primavera játékos legyen ott a keretben, a pályán, de van annyira sikeres utánpótlásunk az elmúlt X év eredményeit elnézve, hogy 1-2 igenis aktív szereplő lehetne a keretben.
Hogy a még Mancini által is a 35 milliós Portós hasonlattal ihletett Gnoukouri ne 45 percet kapjon utána az egész bajnoki idény során.
Ehhez még néhány ígéretes igazolás (Berardi, Gabigol, Bazoer-félékre gondolok), és nem lesz ez rossz.
Hajrá! :)

Vagy például ott van a fiatal saját nevelésű védő is még a keretben Yao. Tavaly a Seria B-ből feljutó Crotoneban 19 évesen alapember volt, és ők kapták a második legkevesebb gólt is. 3-4. számú védőnek szerintem simán maradhatna.

Neki pont ez lenne a legrosszabb. 3-4. számú védőként kb játszana 5 meccset a szezonban... Amúgy átfutottam a keretet transfermarkton, hát sikerült feltolni az átlagéletkort rendesen...Elég sok a 29-30 éves játékos, ami jelenleg nem gond, de jövőre 2-t mindenképp el kellene küldeni Kínába jó pénzért :D
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Arról nem lehet semmit tudni, hogy minden idők egyik legjobb játékosa követi-e ide is De Boert másodedzőnek?
Kép

Ugyan nem itt töltötte a legszebb éveit, azt viszont nem lehet elvitatni tőle, hogy kora egyik legjobbja volt. Isten.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Miről maradtam le?????
Egészen hihetetlen.

Végre egy új szemlélet mód honosulhat meg.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

aztán jövőre meg alig várjuk hogy kirúgják végre :D (bár ugye jön Simeone júniusban nem interfan? :D )

egyelőre nagyon szimpatikus
Tojgli

R9. írta:aztán jövőre meg alig várjuk hogy kirúgják végre :D (bár ugye jön Simeone júniusban nem interfan? :D )

egyelőre nagyon szimpatikus

Én pozitívan állok hozzá De Boerhoz, de ezt már többször leírtam.
Előtte minden évben egymást váltották az edzők az Ajaxnál(Blind, Ten Cate, Koster van Basten, Jol), majd jött ő és rendet vágott. Nagyon remélem, hogy itt is ez lesz.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Kicsit érdemes ránézni a 2. Mancini korszakra statisztikailag is.

Összmutató:
77 meccs, 36 győzelem, 18 döntetlen, 23 veresség, 113-90 GK, 1,64 pontátlag

2014/15:
35 meccs, 13 győzelem, 11 döntetlen, 11 veresség, 55-44 GK, 1,43 pontátlag

2015/16:
42 meccs, 23 győzelem, 7 döntetlen, 12 veresség, 61-46 GK, 1,81 pontátlag

Mancini 20-21 hónapja alatt, lement 4 mercato.
Kicsit ezt is összesítve:

Összsesen:
21 új játékos, 172m elköltött pénzösszeg
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

A Gazzetta készített egy hosszabb interjút De Boerral.
Angolul itt olvasható:
http://www.gazzettaworld.com/interview/ ... -up-inter/
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

interfan írta:Kicsit érdemes ránézni a 2. Mancini korszakra statisztikailag is.

Összmutató:
77 meccs, 36 győzelem, 18 döntetlen, 23 veresség, 113-90 GK, 1,64 pontátlag

2014/15:
35 meccs, 13 győzelem, 11 döntetlen, 11 veresség, 55-44 GK, 1,43 pontátlag

2015/16:
42 meccs, 23 győzelem, 7 döntetlen, 12 veresség, 61-46 GK, 1,81 pontátlag

Mancini 20-21 hónapja alatt, lement 4 mercato.
Kicsit ezt is összesítve:

Összsesen:
21 új játékos, 172m elköltött pénzösszeg

A fejlődése megkérdőjelezhetetlen :lol: :lol: :lol:
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Számomra azért felmerül 1-2 érdekes kérdés, például Zanetti pontos szerepe a vezetőségben... Thohir üzletember, azt a részét jól is csinálja a klubnál, de a focihoz egy cseppet sem ért. Én azt hittem, hogy Zanetti azért lett elnökhelyettes, hogy valami focihoz értő ember is legyen a vezetőségben. Na de akkor Ő miért is felelős? Ha fentről látja valaki, hogy gondok vannak a csapattal, akkor miért nem történik semmi/ennyire későn???
Stankoviccal mi a fene lett? Transfermarkt szerint július végén elment a klubtól.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

alwin91 írta:Számomra azért felmerül 1-2 érdekes kérdés, például Zanetti pontos szerepe a vezetőségben... Thohir üzletember, azt a részét jól is csinálja a klubnál, de a focihoz egy cseppet sem ért. Én azt hittem, hogy Zanetti azért lett elnökhelyettes, hogy valami focihoz értő ember is legyen a vezetőségben. Na de akkor Ő miért is felelős? Ha fentről látja valaki, hogy gondok vannak a csapattal, akkor miért nem történik semmi/ennyire későn???

Ezen én is gondolkodtam már. Zanetti miért nem szól? Ő keni vágj a focit. A legnagyobb. ;) Félek az van ő kerüli a konfliktust és nem megy szembe a vezetőséggel. Valamint az is lehet kb l*sz*rják amit mondd. Megkérdezik, meghallgatják, de kb az lehet oké oké köszi Javier átgondoljuk és aztán persze senkit nem izgat a véleménye. Szerintem csak egy tiszteletbeli posztja van azért amit tett a klubért, de ténylegesen nincs beleszólása a fontosabb kérdésekben. Megjelenik rendezvényeken, képviseli csapatot sorsolásokon, stb, klub szimbóluma, ennyi.
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

Vagy lehet, hogy egyszerűen nem ért olyan szinten a focihoz, ahogy sokan gondoljátok? :D Attól, mert tiszteljük amit tett a klubért, jó focista volt, még nem biztos, hogy ilyen szinten ért is hozzá.
R9.

Ő inkább a szív volt mint az ész :)
Akiloz88

Hozzászólás Szerző: Akiloz88 »

Zanetti inkább tiszteletbeli helyettes, akinek ha ki is kérik a véleményét nem biztos, hogy úgy is cselekednek. Ő maximum egy tanácsadó amit vagy elfogadnak vagy nem.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

R9. írta:Ő inkább a szív volt mint az ész :)

Most minden rosszindulat nélkül de így volt,Capitano példakép volt a pályán Cuchu volt a vezér.
R9.

Stankov írta:
R9. írta:Ő inkább a szív volt mint az ész :)

Most minden rosszindulat nélkül de így volt,Capitano példakép volt a pályán Cuchu volt a vezér.

pontosan, alig várom h edző legyen
interfan

Mancinivel egy hosszabb interjút közölt a Corriere.
Sok mindenre kitért, viszont én egy dolgot írnék le igazából, az pedig a szerelme Yaya Toure.
Mancini elmondta, hogy Yaya Toure CR vagy Messi szintű játékos.
Ő a legeleje óta dolgozik a leigazolásán, neki mindig ő volt a fő célpontja.
Tavaly közel is voltunk hozzá, viszont végül nem sikerült.
Továbbá elmondta Mancini, hogy a Juve előnye óriási, de egy Yaya Toure szintű játékos leigazolásával, az Inter Scudettot nyerhetett volna.

http://www.calciomercato.com/news/manci ... epa-145724
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Ennek tényleg elmentek otthonról...Szerencsére megszabadultunk tőle!
interfan

Ahogy azt tudjuk a mai elit fociban ha nem jön eredmény előbb-utóbb, akkor nincsenek hónapok egy edző számára.
Olaszországban ez meg hatványozottan igaz.
Így nem is olyan meglepő, hogy több hírportál szerint is inog a pad De Boer alatt.
Egy esetleges Juve zakó + Empoli ellen nem nyerünk, akkor nagyon komolyan téma lehet ez.
A Suning terve ezen hírek szerint már meg is van, aki nem más mint Capello.

http://www.calciomercato.com/news/clamo ... llo-440938
http://www.fcinter1908.it/ultimora/pedu ... i-capello/
R9.

ez várható volt, 5 meccs alapján értékelnek kb

Simeone mikor jön? :D
Stankov

R9. írta:ez várható volt, 5 meccs alapján értékelnek kb

1-2 helyen olvastam h csökkentené 2020-ig tartó szerződését 2018-ra
interfan

Stankov írta:
R9. írta:ez várható volt, 5 meccs alapján értékelnek kb

1-2 helyen olvastam h csökkentené 2020-ig tartó szerződését 2018-ra

Igen ez így igaz, 2020-ról 2018-ra csökkentik Simeone szerződését.
Ezzel akár már egy 2017 nyarán történő váltás is benne lehet az Atleticonal.
Az hogy amikor ő lelép hol lesz edzőkérdés, azt senki nem tudja.
Viszont ha mi nem kerülünk BL-be, akkor hatalmas hátrányból indulunk bárkivel szemben is.
Lásd akár PSG, akár Arsenal, akár bárki.
Tojgli

interfan írta:Viszont ha mi nem kerülünk BL-be, akkor hatalmas hátrányból indulunk bárkivel szemben is.

Ez szerintem nem igaz. Nézd meg a Liverpool, Chelsea, MU tudtak jó nevű edzőt hozni BL nélkül. Szerintem pozitív jövőkép kell ahhoz, hogy egy edző elvállaljon egy csapatot. Simeone ha látja, hogy itt majd hagyják dolgozni és megkapja a saját embereit, akkor biztos, hogy jönni fog.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Gyönyörű...
Nevetséges és irreális elvárások vannak FdB-al szemben.
1. Pár hete jött, semmi ideje nem volt a csapattal gyakorolni.
2. Mancini elbaltázta az egész felkészülést.
3. Totál bizonytalanságban tartották a keretet egész nyáron.
4. Végig vert minket fél Európa, ráadásul megalázó módon.
5. A keret fele nem, hogy nem Inter szintű játékos, de még az olasz középcsapatokba sem feltétlen lennének kezdők.
6. Teljesen új filozófiát kellene a hollandnak meghonosítania, ezek szerint 3 perc alatt.

Felesleges keret értékeket nézni. Mourinho united-je és a Feyenoord között 456 millió a különbség, míg nálunk az izraeliekkel szemben 318. Ők is kikaptak, ráadásul szinte kezdővel felállva és mi is kikaptunk a totál csere csapattal.
Sajnos Ranocchia, Melo, Palacio, Biabiany maximum olasz kis csapatokban lennének kezdők. Míg Nagatomo, D'ambrosio, Eder középcsapatokban.
Hétvégén ugyanakkor Juve, így érthető, hogy megpróbált pihentetni. Ha Eder kapufája bemegy lehet, hogy még így is mi nyerünk.
Ugyanúgy megvoltak a helyzetek a Palermo elleni meccsen, csak kihagytuk őket.
Ez nem FdB hibája, még csak nem is a játékosoké, hanem Mancinié. Totálisan kimaradt az alapozás és a teljes felkészülés.
Mentálisan teljesen tönkretette a csapatot és láttuk, hogy fizikálisan sem volt mindenki a topon (Candreva).
Pénzügyi fairplay miatt alapból nem tudutunk egy rakat embert nevezni az Európa Ligára.
Nem mentegetni akarom a hollandot, de a Bl győzelem óta:
Benitez, Leo, Gasp, Ranieri, Strama, Mazzari, Mancini, FdB voltak az edzőink. Ez 8 tréner 6 év alatt. Szóval rúgjuk ki a hollandot is és jöjjön a kilencedik, majd a 10. és így tovább. Vicc. Argentínában szoktál évente cserélni az edzőket.
FdB fiatal, ambiciózus, van saját stílusa és ezzel az Ajax-ot a csúcsra vezette. Abban a szar holland bajnokságban melynek egyik csapata tegnap elverte a MU-t.
Ha WM-nek és RM-nek adtunk időt, akkor nehogy már FdB úgy legyen kirúgva, hogy egy játékos sem érkezett ő általa és még egy felkészülést sem csinált végig a csapattal. Komolyan mit vártok?
Évek óta kalap xar a csapat. Jön FdB és két ét alatt rendet tesz? Nevetséges dolog edzőkérdésről beszélni ennyi idő után.
Adjunk neki időt. Ha nem változik a helyzet télen sem, akkor el lehet küldeni. Ugyanakkor nem gondolom, hogy nem lehet majd előrelépést felfedezni.
Felejtsétek már el, hogy az Inter egy nagy csapat, mert jelenleg sajnos nem az. Építkezés zajlik nem lehet egyből x lépcsőfokot ugrani.
Ha szerencsénk van a Palermo ellen, itt meg Eder belövi a helyzetét, akkor most 3 forduló után van 6 pontunk van a bajnokságban és az Európa Ligában is jól állunk. Semmi jó nem származott abból, hogy mindig új edzőt neveztünk ki. nekem a holland mérföldekkel szimpatikusabb, mint Mancini, vagy Walter. Ha bennünk bízott a vezetőség, akkor remélem a holland is megkapja az esélyt. Nevetségesek leszünk, ha őt is elküldjük és kinevezzünk Mou óta a 9. edzőnket...
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

Francesco írta:Gyönyörű...
5. A keret fele nem, hogy nem Inter szintű játékos, de még az olasz középcsapatokba sem feltétlen lennének kezdők.
6. Teljesen új filozófiát kellene a hollandnak meghonosítania, ezek szerint 3 perc alatt.

Felesleges keret értékeket nézni. Mourinho united-je és a Feyenoord között 456 millió a különbség, míg nálunk az izraeliekkel szemben 318. Ők is kikaptak, ráadásul szinte kezdővel felállva és mi is kikaptunk a totál csere csapattal.
Sajnos Ranocchia, Melo, Palacio, Biabiany maximum olasz kis csapatokban lennének kezdők. Míg Nagatomo, D'ambrosio, Eder középcsapatokban.
Hétvégén ugyanakkor Juve, így érthető, hogy megpróbált pihentetni. Ha Eder kapufája bemegy lehet, hogy még így is mi nyerünk.
Ez nem FdB hibája, még csak nem is a játékosoké, hanem Mancinié. Totálisan kimaradt az alapozás és a teljes felkészülés.
Mentálisan teljesen tönkretette a csapatot és láttuk, hogy fizikálisan sem volt mindenki a topon (Candreva).
Pénzügyi fairplay miatt alapból nem tudutunk egy rakat embert nevezni az Európa Ligára.
Benitez, Leo, Gasp, Ranieri, Strama, Mazzari, Mancini, FdB voltak az edzőink. Ez 8 tréner 6 év alatt. Szóval rúgjuk ki a hollandot is és jöjjön a kilencedik, majd a 10. és így tovább. Vicc. Argentínában szoktál évente cserélni az edzőket.
FdB fiatal, ambiciózus, van saját stílusa és ezzel az Ajax-ot a csúcsra vezette. Abban a szar holland bajnokságban melynek egyik csapata tegnap elverte a MU-t.
Ha WM-nek és RM-nek adtunk időt, akkor nehogy már FdB úgy legyen kirúgva, hogy egy játékos sem érkezett ő általa és még egy felkészülést sem csinált végig a csapattal. Komolyan mit vártok?
Évek óta kalap xar a csapat. Jön FdB és két ét alatt rendet tesz? Nevetséges dolog edzőkérdésről beszélni ennyi idő után.
Adjunk neki időt. Ha nem változik a helyzet télen sem, akkor el lehet küldeni. Ugyanakkor nem gondolom, hogy nem lehet majd előrelépést felfedezni.
Felejtsétek már el, hogy az Inter egy nagy csapat, mert jelenleg sajnos nem az. Építkezés zajlik nem lehet egyből x lépcsőfokot ugrani.
Ha szerencsénk van a Palermo ellen, itt meg Eder belövi a helyzetét, akkor most 3 forduló után van 6 pontunk van a bajnokságban és az Európa Ligában is jól állunk. Semmi jó nem származott abból, hogy mindig új edzőt neveztünk ki. nekem a holland mérföldekkel szimpatikusabb, mint Mancini, vagy Walter. Ha bennünk bízott a vezetőség, akkor remélem a holland is megkapja az esélyt. Nevetségesek leszünk, ha őt is elküldjük és kinevezzünk Mou óta a 9. edzőnket...

Teljesen egyet értek én is! Bár azt figyeltem meg általában egyezik a véleményünk, szóval nem meglepő! :D
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

JJ5 írta:
Teljesen egyet értek én is! Bár azt figyeltem meg általában egyezik a véleményünk, szóval nem meglepő! :D

Igen ez már nekem is feltűnt. ;)
Én csak örülnék, ha kicsit realisztikusabban gondolkodnánk a csapattal kapcsolatban.
Wesley10

Francesco írta:Gyönyörű...

+1!!! Teljesen mértékben egyetértek.
Stankov

Tojgli írta:
interfan írta:Viszont ha mi nem kerülünk BL-be, akkor hatalmas hátrányból indulunk bárkivel szemben is.

Ez szerintem nem igaz. Nézd meg a Liverpool, Chelsea, MU tudtak jó nevű edzőt hozni BL nélkül. Szerintem pozitív jövőkép kell ahhoz, hogy egy edző elvállaljon egy csapatot. Simeone ha látja, hogy itt majd hagyják dolgozni és megkapja a saját embereit, akkor biztos, hogy jönni fog.

A Bl nem közvetlenül Simeonénak kell,ezt elmondta ő is h számára az érzelmi kötődés sokkal fontosabb mint a presztízs vagy a pénz,hanem azoknak a játékosoknak akiket ő kér/ne és h meg legyen azaz anyagi biztonság h ne adják el "alóla" a csapatot(pl ha idén nem lesz meg a bl Icardit tuti h el kell majd adni)->ilyen csapathoz nem fog jönni,most nyáron is az alapkövetelménye volt az Atletico vezetőségéhez h Godin,Kokoe,Griezmann triót nem adhatják el.
Meglátjuk.

Én még bízom FdB-be.A tegnapit a játékosok verném le Handa,Éder,Yuto kívételével
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Francesco írta:
JJ5 írta:

Igen ez már nekem is feltűnt. ;)
Én csak örülnék, ha kicsit realisztikusabban gondolkodnánk a csapattal kapcsolatban.

Nem akarok buzulni,de én is beszállok.
Fdb-nek is jár az idő.Szerintem amilyen a hangulat itt még lehet,hogy Simeone is megbukna.
Neki van esze.Megvárja amíg a kínaiak rendet raknak.
interfan

Én teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal.
Nem lenne fair, nem lenne okos döntés, nem lenne jó kitenni De Boert.
Tényleg olyan nevek kaptak itt időt, hogy rossz belegondolni.

Viszont ez sajnos Olaszország....
Itt nincs 4-5 hónap a "tanulási" fázisra.
Itt a legjobb támadás a védekezés, nem pedig fordítva mint az Ajax-Barca esetében.
Már az összes komoly lap, Gazzetta, Corrierre, TS, SportMediaset lehozta a De Boer ügyet.
Mind-mind azt írja De Boer már vizsgálat alatt van, jelenleg mellette vagyunk, de hát az eredmények.
Mindenhol megerősítik hogy Capello vagy Prandelli kész a beugrásra.
Már a hírek szerint akár a Juve meccs megpecsételheti De Boer sorsát.

Rettentően csalódott lennék ha most kitennék De Boert.
Főleg ilyen Prandelli miatt...
Kb visszatérnénk a Mazza korszakba.
Most kell rettentően észnél lennie De Boernak, és elfelejteni az Ajax-Barca iskolát.
Meg kell azonnal szervezni a védelmet, és ha az megvan, akkor nem fogják kitenni.
Bízok De Boerban, de most már azonnal kell eredmény sajnos.
R9.

legyen is eredmény azonnal
interfan

R9. írta:legyen is eredmény azonnal

Ez itt a baj sajnos...
Hogy a Kínaiaknak azonnal kell eredmény.
Ahogy az olasz újságok is írják, pénz az szinte végtetlen, viszont a türelem nagyon is véges.
Gazzetta is olyan nyomást tesz De Boerra.
Gyakorlatilag leírják, hogy ha kikapunk vége a dalnak.
Külön hivatkoznak a mérkőzésen jelenlévő Thohir, Zhang párosra, akik a Gazetta szerint azonnal cselekednek majd ha nincs eredmény.

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ori-226407
http://www.fcinter1908.it/primo-piano/a ... io-perche/

Én továbbra is csak bízni tudok De Boerba.
Sajnos itt ez tényleg 1-2 meccsen fog múlni....
Wesley10

Capello hányszor elmondta már hogy nem akar itt edzősködni?miért kerül mindig képbe?prandelli mióta nem ült kispadon? Biztos hogy beválna bármelyik is?
A romanak működik az a foci amit itt teljesen idegen Olaszországban, nekünk miért ne mehetne egy olyan edzővel aki ebben nőtt fel,a keret alkalmas is rà?ha hosszú távú tervek vannak,akkor annak bele kell férni hogy időt adnak FdB-nek!!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Holnap qrva nagyot kell dobbantani,különben berezeg a léc.Most kiderül milyen motiváló FDB.Ugyanis most a pszihés felkészítés a legfontosabb,hogy mindenki felszántsa a pályát és földbe döngölje a zebrákat.Az előjelek elég szarok,de ha innen sikerülne nyerni,azzal szerezne jó néhány olasz támogatást is a mester.
Akiloz88

Wesley10 írta:A romanak működik az a foci amit itt teljesen idegen Olaszországban, nekünk miért ne mehetne egy olyan edzővel aki ebben nőtt fel,a keret alkalmas is rà?ha hosszú távú tervek vannak,akkor annak bele kell férni hogy időt adnak FdB-nek!!!

Ezt soha nem értettem. Olasz bajnokság más, ezt egyértelmű, de az Európa Liga is másabb Olaszországban?
Viszont, olyan játékosokkal tényleg nem lehet, akik nem akarják azt játszani amit kérnek vagy csak egyszerűen annyi eszük van mint Ranocchiának...
Szabr91

Ha 5 meccs alapján elküldik de Boert, miközben Mancini kapott egy csomó időt a semmire, akkor meg is érdemli a dilettáns vezetőségünk...Elbaszták a nyarat Mancinivel, erre 5 meccs alapján ki is tennék de Boert úgy, hogy szezon közben csak vészmegoldások jöhetnek szóba. Ha ezt megteszik, akkor bebizonyosodik, hogy pénz ha van is, ész a kínaiakkal sem lett a klubnál a focihoz. de Boert csak abban az esetben küldeném el, ha azonnal jöhetne a helyére Simeone.
interfan

Sajnos ezek az emberek az eszméletlen mennyiségű pénzükért cserébe eredményt akarnak.
Ezt az eredményt nem 3 hónap múlva, nem félév múlva, nem jövőre akarják, hanem most.
Már írják is az olasz lapok, hogy Zhangék ugye megérkezettek Milánóba és nagyon komolyan téma De Boer jövője.
Már azt is kideritették az olaszok, hogy Thohir és Bollingbroke álma volt De Boer, de a Kínaiak nem bíztak 100%-ban benne. Ezért egy olyan kikötést csináltak, hogy 1,5m-s végkielégítéssel bármikor elküldhetik De Boert.
Zanetti a hírek szerint De Boer mellett van 100%-ban, és megpróbálja a Kínaikat lebeszélni az esetleges váltásról.
Kérdés most az olasz médiába, hogy egy esetleges Juve zakó milyen következménnyel járhat.
Mert abban egyetért az egész olasz média, hogy ha Juve veresség, és nincs 6 pont az Empoli-Bologna páros ellen, akkor De Boer biztosan repül.

És hát sajnos az alternatívák totálisan hiánya van.
Capellot hiába írják, és hiába lebegtet meg néha egy visszatérését klubcsapat élére, ő már nem lesz klub edző.
Elmondta kb 1 éve, hogy ő maga vállalná még, de a felesége, gyereke, unokái miatt már nem fogja.
Szóval őt hiába írják, a valóság nagyon más.

Prandelli vagy Leo lehetne itt a befutó, de hát...

Én két dolgot továbbra is tartok.
1. egyáltalán nem biztos, hogy De Boer volt a legmegfelelőbb megoldás az Inter padjára
2. ha már őt hoztuk, adjuk meg neki az esélyt, és ne küldjük el 5 meccs után. Mert ilyen Prandelli, Leoval semmivel nem leszünk előrébb, sőt inkább hátrébb leszünk csak.
Szabr91

interfan írta:Sajnos ezek az emberek az eszméletlen mennyiségű pénzükért cserébe eredményt akarnak.
Ezt az eredményt nem 3 hónap múlva, nem félév múlva, nem jövőre akarják, hanem most.
Már írják is az olasz lapok, hogy Zhangék ugye megérkezettek Milánóba és nagyon komolyan téma De Boer jövője.
Már azt is kideritették az olaszok, hogy Thohir és Bollingbroke álma volt De Boer, de a Kínaiak nem bíztak 100%-ban benne. Ezért egy olyan kikötést csináltak, hogy 1,5m-s végkielégítéssel bármikor elküldhetik De Boert.
Zanetti a hírek szerint De Boer mellett van 100%-ban, és megpróbálja a Kínaikat lebeszélni az esetleges váltásról.
Kérdés most az olasz médiába, hogy egy esetleges Juve zakó milyen következménnyel járhat.
Mert abban egyetért az egész olasz média, hogy ha Juve veresség, és nincs 6 pont az Empoli-Bologna páros ellen, akkor De Boer biztosan repül.

És hát sajnos az alternatívák totálisan hiánya van.
Capellot hiába írják, és hiába lebegtet meg néha egy visszatérését klubcsapat élére, ő már nem lesz klub edző.
Elmondta kb 1 éve, hogy ő maga vállalná még, de a felesége, gyereke, unokái miatt már nem fogja.
Szóval őt hiába írják, a valóság nagyon más.

Prandelli vagy Leo lehetne itt a befutó, de hát...

Én két dolgot továbbra is tartok.
1. egyáltalán nem biztos, hogy De Boer volt a legmegfelelőbb megoldás az Inter padjára
2. ha már őt hoztuk, adjuk meg neki az esélyt, és ne küldjük el 5 meccs után. Mert ilyen Prandelli, Leoval semmivel nem leszünk előrébb, sőt inkább hátrébb leszünk csak.

Zanetti az aktuális edző mellett áll. A tulajdonosok ellene vannak. Kirúgják. Jön a 8.? 9.? edző 10-óta...kurvára unalmas.
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

Itt egyetlen ember tud csak segíteni... Felix Magath.......
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

interfan írta:Sajnos ezek az emberek az eszméletlen mennyiségű pénzükért cserébe eredményt akarnak.

Imádom az ilyen híreket. :D Mikor előássák a sportújságok, hogy nem is többségi tulaj döntött. :lol: Meg ezek az eszméletlen fordulatok, hogy nem Thohir, hanem a kínaiak első számú célpontja a fiatal vonal és akkor de Boer érkezik, majd az Ő tervük nem is ez volt, csak hagyták magukat rábeszélni :lol:
Imádom a sportújságírást, mert tényleg az eltalálhatatlan kategória. Főleg hogy ázsiai kézben van a klub most akkor még jobban a sötétben kell tapogatózniuk. Mert ugye az újságok tudják, hogy rengeteget költöttünk és másnapra eredmény kell, mint náluk, csak leülni és írni valami fantazmagóriát könnyebb, mint ténylegesen csapattá tenni 11 embert. :lol:

Szerintem ez egy bődületes nagy baromság, hogy egyből küldenék az edzőt. 2 hónap hátrányunk van minden csapattal szemben, ami rengeteg! Mentálisan olyan gödörben van a csapat, hogy elmondhatatlan. Itt most ebben a pillanatban eredménykényszerrel minden edző megbukna, kivéve persze Pintért, de Ő legalább letenné az alapokat... :roll:
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Ausilio azt mondta, hogy hülye aki De Boer távozásáról beszél. Thohir szintén cáfolta, hogy meneszteni akarnák.
Btw egy új edzővel megint nem jönne eredmény, mert megint új taktika lenne, megint időt kérne hozzá, stb.
Ez ott lett elbaszva amikor júniusban nem lett kirúgva Mancini. A vezetőség hibája minden, innen már nehéz menteni a szezont, úgy meg főleg ha megint edzőt váltunk.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Ne haragudj, de ez egy totális baromság. Egy ideje már a versenyszférában dolgozom, de ez sehol nincs így. Sehol, semmilyen üzletágban nincs olyan, hogy megveszek egy vállalatot fél éve, hozok egy új menedzsmentet, majd 1 hónap(!!!) után kirúgom.
Miután ezek a kínaiak üzletemberek, így esetükben elfelejthetjük a begyepesedett Berlusconi-Zamparini-... uram bocsá': Moratti féle "nemmegyacsapatnakbasszukkiazedzőt" mentalitást.
Ne feledjük, Rómát sem egy nap alatt építették, így egy józan üzletember tisztában van azzal, hogy a futballnál sokkal "egzaktabb" iparágakban, ahol az eredmény közel sem annyira esetleges és kiszámíthatatlan, ott sem váltanak ennyi idő után. Megkockáztatom, hogy egy év után se feltétlenül.
Pont az eszméletlen mennyiségű pénz a garancia arra, hogy hosszú távon akarnak a befektetésükből profitálni, nem pedig ilyen zimmerferisen egy nyár alatt.

Szóval ez az egész nem egyéb, mint ócska hangulatkeltés, a zugfirkászok szarkavarása, hogy legyen mivel eladni a szennylapjaikat (sajnos van a környezetemben néhány (online)újságíró, így tudom, hogy miként működik - párszáz kattért a saját anyjukat meghágnák...)

Ettől függetlenül lehet, hogy kibasszák FdB-t, de akkor pedig a kínaiak nem üzletemberek és akkor isten irgalmazzon a csapatunknak.
interfan

gianluca írta:

Ne haragudj, de ez egy totális baromság. Egy ideje már a versenyszférában dolgozom, de ez sehol nincs így. Sehol, semmilyen üzletágban nincs olyan, hogy megveszek egy vállalatot fél éve, hozok egy új menedzsmentet, majd 1 hónap(!!!) után kirúgom.
Miután ezek a kínaiak üzletemberek, így esetükben elfelejthetjük a begyepesedett Berlusconi-Zamparini-... uram bocsá': Moratti féle "nemmegyacsapatnakbasszukkiazedzőt" mentalitást.
Ne feledjük, Rómát sem egy nap alatt építették, így egy józan üzletember tisztában van azzal, hogy a futballnál sokkal "egzaktabb" iparágakban, ahol az eredmény közel sem annyira esetleges és kiszámíthatatlan, ott sem váltanak ennyi idő után. Megkockáztatom, hogy egy év után se feltétlenül.
Pont az eszméletlen mennyiségű pénz a garancia arra, hogy hosszú távon akarnak a befektetésükből profitálni, nem pedig ilyen zimmerferisen egy nyár alatt.

Szóval ez az egész nem egyéb, mint ócska hangulatkeltés, a zugfirkászok szarkavarása, hogy legyen mivel eladni a szennylapjaikat (sajnos van a környezetemben néhány (online)újságíró, így tudom, hogy miként működik - párszáz kattért a saját anyjukat meghágnák...)

Ettől függetlenül lehet, hogy kibasszák FdB-t, de akkor pedig a kínaiak nem üzletemberek és akkor isten irgalmazzon a csapatunknak.

Nagyon remélem igazad van és lesz.
Remélem ez tényleg újságírói baromság, és egyáltalán fel sem merül a váltás.
Hagyniuk kell dolgozni De Boert a vezetőségnek.
Szabr91

Ezt a szezont már hagyjuk de Boernek. Nem hinném, hogy Prandellivel vagy Leonardoval előrébb lennénk. Szezon közben borzasztó nehéz megfelelő edzőt találni. Januárban szórja ki azokat akiket akar/tud és hozzanak neki védőket (akiket egyébként akart is a nyáron, mint pl. Lindelöf, Tete, Darmian), vagy akiket akar és reálisan megszerezhetők. Nem hinném, hogy hajlamos lenne annyira elbaszni a keretet, mint ahogy Mancini tette volna Zabaletaval, Yaya Touréval és egyéb nyugdíjazáshoz közeli emberkékkel. de Boer szinte garancia arra, hogy 27-28 év feletti játékos nem érkezik, de inkább fiatalabb. Így is Barbosa még nem is játszott, de Joao Mario is 1 meccsen. Meg amúgy is...Banega is nagy spíler, az amit eddig csinált az nem az ő játéka, ennél sokkal jobb lesz, csak össze kell szokni. Az tuti, hogy jobb lesz ez, ebben biztos vagyok, ezt az El meccset meg el kell felejteni, mert tudvalévő, hogy nekünk a legfontosabb a bajnokság, akárki is nyilatkozta, hogy az Internek fontos az EL. Amikor kirúgták Mancinit és hozták de Boert, biztos vagyok benne, hogy neki felvázolták, hogy a bajnokság mindenek előtt.

Szóval hivatalosan is megerősítem pozíciójában de Boert! :mrgreen:

üdvözlettel, Zhang Jindong
Akiloz88

interfan írta:Remélem ez tényleg újságírói baromság, és egyáltalán fel sem merül a váltás.
Hagyniuk kell dolgozni De Boert a vezetőségnek.

Most olvastam De Boer egyik nyilatkozatát, amibe Van Bronckhorst-tal példálózik. Amikor átvette a Feyenoord csapatát kilenc meccsen keresztül nem tudott nyerni, mindenki lemondását várta. Azóta viszont szinte minden meccset megnyertek, sőt már a MU-t is annullálták.
Hát reméljük nálunk is ilyen sikersztorija lesz a holland trénernek.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ha az ősz folyamán elküldenék Franket, teljesen hiteltelen csapattá züllenénk. Szerintem senki nem vállalná el az Intert. 2hétre minek? A sokat emlegetett labdarúgókból a világ legjobb edzője sem fog soha futballistát faragni.
Nevünkből élünk, ha újra brand akarunk lenni, akkor nyugodt légkör és kemény munka kell. Ezt a vezetőségnek illene megteremteni. Másfél hónap után nem kellene hagyni, hogy az edző feje felett Damoklész kardját lebegtessék.
Tojgli

Ronald Koeman is remek példa arra, hogy mennyi múlik azon, hogy egy edző megtalálja-e a csapatát vagy nem. Az Ajaxszal és a PSV-vel bajnoki címet nyert, majd a Benficánál borzasztó volt, a Valenciával szinte pedig értékelhetetlen. Majdnem kiejtette a a Canizeres, Albiol, Marchena, Baraja, Albelda, David Villa, Banega, Morientes, David Silva, Mata, Joaquin, Vicente, stb játékoskerettel rendelkező csapatot. A kupát ugyan behúzta, de még a szezon vége előtt kivágták, mert rémesen gyenge volt.
Az AZ-nél megint elképesztő gyengén muzsikált, ki is vágták rövid idő után. Majd elment a Feyenoordhoz és és 2., 3., 2. helyeket hozott az Ajax és a PSV mögött, közel a bajnoki címhez.
A Southamptonnál azt hitték megáll az élet Pochettino után, aztán Koeman jobb szezonokat nyomott le, mint az argentin, csak 3 ponttal maradt el a MC mögött, a BL helyről.
Idén úgy néz ki, hogy az Everton vezetősége jó lóra tett vele. 5 meccsen 4 győzelem(30 perc még vissza van a Middlesbrough ellen 3-1-es Everton vezetésnél) és 1 döntetlen. Persze még hosszú a szezon és bármi lehet.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy tényleg kiszámíthatatlan, hogy a de Boer-féle irányvonal beválik-e, vagy kudarc lesz. Én nagyon bízok benne, hogy meg tudja csinálni és legalább a dobogóra odavezeti a csapatot, de ehhez sokat kell dolgozni és olaszul megtanulnia, mert ez Itáliában nagyon fontos tényező.
Tojgli

Tojgli írta:Ezzel csak azt akarom mondani, hogy tényleg kiszámíthatatlan, hogy a de Boer-féle irányvonal beválik-e, vagy kudarc lesz. Én nagyon bízok benne, hogy meg tudja csinálni és legalább a dobogóra odavezeti a csapatot, de ehhez sokat kell dolgozni és olaszul megtanulnia, mert ez Itáliában nagyon fontos tényező.

Ezt múlt héten írtam és azóta már olaszul adta a nyilatkozatát: https://www.youtube.com/watch?v=HmI-TLwnrcI

Persze látszik rajta, hogy még keresi a szavakat, de roppant szimpatikus a hozzáállása, hogy dolgozik és tanul. Nagyon bízom benne, hogy beválik az általa képviselt vonal, mert minden egyes mozzanata felüdülés a Mancini, Mazzarri, Ranieri, Gasperini vonalhoz képest.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Tojgli írta:
Tojgli írta:Ezzel csak azt akarom mondani, hogy tényleg kiszámíthatatlan, hogy a de Boer-féle irányvonal beválik-e, vagy kudarc lesz. Én nagyon bízok benne, hogy meg tudja csinálni és legalább a dobogóra odavezeti a csapatot, de ehhez sokat kell dolgozni és olaszul megtanulnia, mert ez Itáliában nagyon fontos tényező.

Ezt múlt héten írtam és azóta már olaszul adta a nyilatkozatát: https://www.youtube.com/watch?v=HmI-TLwnrcI

Persze látszik rajta, hogy még keresi a szavakat, de roppant szimpatikus a hozzáállása, hogy dolgozik és tanul. Nagyon bízom benne, hogy beválik az általa képviselt vonal, mert minden egyes mozzanata felüdülés a Mancini, Mazzarri, Ranieri, Gasperini vonalhoz képest.

Dicséretes, de azért nagyon messze van még az általa beszélt nyelv az olasztól. :)Viszont 1. kb. egy hónapja tanulja a nyelvet, 2. így is meg lehet érteni mit akar mondani. :)
Akiloz88

Tojgli írta:Persze látszik rajta, hogy még keresi a szavakat, de roppant szimpatikus a hozzáállása, hogy dolgozik és tanul. Nagyon bízom benne, hogy beválik az általa képviselt vonal, mert minden egyes mozzanata felüdülés a Mancini, Mazzarri, Ranieri, Gasperini vonalhoz képest.

Lehet, ha Mourinho után De Boer felfogású edző veszi át a csapatot, akkor nem süllyedtünk volna ilyen mélyre.
Válasz küldése