A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: R9. »

azért várjuk meg a következő 2 meccset
ha ma nyerünk akkor megindulhatunk de emlékszük stramaval is 10 meccsen keresztül nyertünk juvet vertük idegenben utána pedig lejtő
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

R9. írta:azért várjuk meg a következő 2 meccset
ha ma nyerünk akkor megindulhatunk de emlékszük stramaval is 10 meccsen keresztül nyertünk juvet vertük idegenben utána pedig lejtő

igen ez igaz. Én FDB mellett vagyok és egy esetleges mai szenvedés után sem követelném a távozását, de most nagy az öröm a juve elleni meccs után és tényleg nehogy az legyen ma kiszenvedünk egy X-et pl és megint dráma lesz. ;)
Mondjuk én most azt érzem nyerünk. ;) Természetesen nehéz meccs lesz, hiába Empoli az ellenfél.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Cupi írta:
R9. írta:azért várjuk meg a következő 2 meccset

igen ez igaz. Én FDB mellett vagyok és egy esetleges mai szenvedés után sem követelném a távozását, de most nagy az öröm a juve elleni meccs után és tényleg nehogy az legyen ma kiszenvedünk egy X-et pl és megint dráma lesz. ;)
Mondjuk én most azt érzem nyerünk. ;) Természetesen nehéz meccs lesz, hiába Empoli az ellenfél.

Viszont Stramával sosem játszottunk ilyen színvonalasan, mint most a Juve ellen.
R9.

de igen, a juve ellen :D
Cupi

Fan Gusto írta:Viszont Stramával sosem játszottunk ilyen színvonalasan, mint most a Juve ellen.

De. Pont a juve ellen. Idegenben. Juventus - Inter 1-3 :) az egy nagyon jó meccs volt. Akkor szakítottuk meg a juve hazai hosszú veretlenségi sorozatát. ;)
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

Cupi írta:
Fan Gusto írta:Viszont Stramával sosem játszottunk ilyen színvonalasan, mint most a Juve ellen.

De. Pont a juve ellen. Idegenben. Juventus - Inter 1-3 :) az egy nagyon jó meccs volt. Akkor szakítottuk meg a juve hazai hosszú veretlenségi sorozatát. ;)

Nem akarok kötekedni, de az összefoglaló alapján 4 helyzetből lőttünk 3-at, a Juve meg 7-ből 1-et? :D

https://www.youtube.com/watch?v=IN99HAtXYmk

szerk.: oké, pontosítva: Juve 6/1 Inter 5/3 és Nagatomo mit csinált ott az elején?! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára JJ5 2016.09.21. 13:11-kor.
Cupi

JJ5 írta:Nem akarok kötekedni, de az összefoglaló alapján 4 helyzetből lőttünk 3-at, a Juve meg 7-ből 1-et? :D

https://www.youtube.com/watch?v=IN99HAtXYmk

Tökéletes hatékonyság ;) 1-3. ennyi ;)
Fan Gusto

Cupi írta:

Ez is egy vélemény. Elfogadom, de a sajátomat is tartom.
Cupi

Fan Gusto írta:Ez is egy vélemény. Elfogadom, de a sajátomat is tartom.

Tejesen egyetértek abban, hogy ilyen összeszedett és látványos játékot nagyon rég láttam a csapattól mint amit vasárnap nyomtak. ;)

Várom az estét nagyon. Kíváncsi leszek ismét egy kis csapat ellen idegenben milyen játékot nyomunk.
R9.

En Gabigolt varom :) vegre 1 brazil tamado
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

R9. írta:En Gabigolt varom :) vegre 1 brazil tamado

Na látom már érik az avatar csere :)
R9.

Stankov írta:

kész :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

R9. írta:
Stankov írta:

kész :)

Coutinho után szabadon ;)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Őt már én is nagyon, végre egy brazil csatár...
Fan Gusto

Süti írta:

Őt már én is nagyon, végre egy brazil csatár...

Rá én is nagyon kiváncsi vagyok már, verge egy brazil gólgép.
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Fan Gusto írta:Rá én is nagyon kiváncsi vagyok már, verge egy brazil gólgép.

Egyelőre 0 gólja van Inter mezben, szóval várjunk a gólgép elnevezéssel. :D
R9.

Tojgli írta:

0 meccsből meglepő lenne ha lenne gólja :D
Fan Gusto

Tojgli írta:

Igaz, de eddigi pályafutása alapján bizakodóak lehetünk... na nemsokára kiderül. :)
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Fan Gusto írta:
Tojgli írta:

Igaz, de eddigi pályafutása alapján bizakodóak lehetünk... na nemsokára kiderül. :)

Szerintem pályára fog lépni, mert csütörtökön EL, úgyhogy nem ártana, ha Icardi vagy Candreva kicsit pihenne.
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Azért az ember agya megáll, ha belegondol, hogy Mancini milyen játékosokat igazolt a második regnálása alatt.
Kondogbia: eddig teljesen alkalmatlannak tűnik a Serie A-ra, bár én még mindig bízom abban, hogy megindul felfelé, de eddig óriási flop.
Shaqiri: nem is értem, hogy minek vette meg, ha ennyire nem kellett utána neki. Érthetetlen.
Melo: biztos jó haverok, de borzalmas agyatlan játékos, menjen vissza Brazíliába vagy bánom is én hova, de innen el.
Éder: egy teljesen középszerű játékos, akiknek a mentalitása dicséretes és néha vannak is jó megmozdulásai/meccsei, de nem ő az akivel a dobogóért mehetünk. Mancini egyébként imádja az ilyen középszerű játékosokat, első regnálása alatt is volt rá jó pár példa: Suazo, Rivas, Rincon, Pelé, Grosso.
Montoya: ugyanaz, mint Shaqiri. Minek jött? Nekem nehogy azt mondja valaki, hogy Nagatomonál rosszabb.
Telles: Nem volt rossz, de feleslegesnek éreztem az ide hozatalát. Dodo is nagyjából ugyanezt tudta.
Podolski: semmi volt amit mutatott, bár ha a Juve ellen gólpasszt ad Icardinak akkor már megérte volna.
Ljajic: tudva levő volt róla, hogy balhés és rossz mentalitású játékos, de egy próbát talán megért. Voltak jó meccsei, de az önzősége és a nemtörődömsége rettentő bosszantó tudott lenni.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Cesart,Favallit még ki is hagytad :D Most hirtelen ők jutottak eszembe,de biztos volt még.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Sajnos ez itt egy hatalmas probléma, hogy ez a keret 95%-ban Mancini kerete.
Egyedül Mario és Barbosa voltak olyan igazolások a nyáron, akik nem a Mancini vonal.
Idevehetjük még Mianguet és Gnokourit, akiket szintén De Boer dobott be.

Viszont rengeteg a 100%-ban Mancini név, kezdjük az igazolásokkal:
- Kondogbia volt Mancini számára a Yaya klón, látjuk mennyi értelme volt 35m-ért.
- Melo volt számára a KP vezére, miatta vágta ki 1 évre Gnokourit. Látjuk mit tud az ember.
- Perisicért mindent megtett tavaly, szó szerint mindent. Ő az egyetlen akire nem lehet panasz.
- Ederért félévig sírt, megkapta. Látjuk az ember mekkora középszer.
- Ansaldit megkapta Zabaleta helyett, nem tudom mire kéne tőle is számítani.
- Candreva idejött 25m-ért, gólpasszokat eddig szépen adja, de 7-8 meccs után nehéz megítélni.

Én már ilyen Shaqiri, Podolski, Telles sorral nem is fogalkozok.
Viszont van jó pár játékos aki ha Mancinin múlik, már rég nem itt lennének.
Murillo, Santon, Miangue, Gnokouri, Jovetic, Icardi.
És hát van jó pár játékos, akik kifejezetten Mancini kérésére maradtak.
Handa, Miranda, Naga, Perisic, Palacio.

Ezzel az egésszel azt akarom mondani, hogy ezért is van nagyon nehéz helyzetbe De Boer.
Ez nagyon nem az ő kerete, olyan játékosok vannak itt nagy részbe akiket nem ő kért.
Télen ha segíteni akarjuk De Boer munkáját, akkor meg kell kezdeni a tisztogatást.
Ranocchia, Melo, Brozovic, Biabiany, Eder, Palacio ezekre a játékosokra semmi, de semmi szükség.
Viszont hatalmas szükség van egy KH-ra, aki szélen is tud játszani.
Ezt De Boer elmondta augusztusba is, hogy egy ilyen játékos nagyon jó lenne.
Rojo vagy Blind álom lenne.
Valamint kellene egy KP is, mert látjuk a Kondogbia, Melo, Brozovic sor mire elég.
Nagyon jó megoldás lenne ide Bazoer.
Előre én nem hoznék senkit, így is sokan vagyunk.
Valamint előbb-utóbb (jövőnyáron), el kell gondolkozni Handanovic és Miranda pótlásán is.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

interfan írta:Viszont rengeteg a 100%-ban Mancini név, kezdjük az igazolásokkal:
- Kondogbia volt Mancini számára a Yaya klón, látjuk mennyi értelme volt 35m-ért.
- Melo volt számára a KP vezére, miatta vágta ki 1 évre Gnokourit. Látjuk mit tud az ember.
- Perisicért mindent megtett tavaly, szó szerint mindent. Ő az egyetlen akire nem lehet panasz.
- Ederért félévig sírt, megkapta. Látjuk az ember mekkora középszer.
- Ansaldit megkapta Zabaleta helyett, nem tudom mire kéne tőle is számítani.
- Candreva idejött 25m-ért, gólpasszokat eddig szépen adja, de 7-8 meccs után nehéz megítélni.

Itt van, amivel egyetértek és van amivel nem. Utóbbi pár átigazolási időszakban legfőbb átigazolási hírforrás a te fórum hozzászólásaid voltak, amit nem tudok elégszer megköszönni. :)
Emlékeim szerint pár névhez ragaszkodott, és volt pár pozíció, ahova nem volt konkrét meghatározás és Auselio munkássága révén került ide játékos. Úgy rémlik, hogy fentebb felsorolt játékosok közül Melo, Perisic, Eder és Candreva jött Mancs miatt.
-Yaya-t akarta minden áron, de mivel tavaly nyáron nem tudtuk megszerezni, a fiatalítás jegyében esett a franciára a választás. Spanyolországban és Franciaországban igenis jól játszott,de a taktikus olasz már nem fekszik neki, jelenleg úgy látom ő ehhez nem elég intelligens.
-Melo-t már írtam "testőrnek" hozta Roberto, a sálas nagy rajongója, akivel nem hiszem hogy sokan ellenkeznek az öltözőben. Mivel a mi (hála az égnek) VOLT edzőnk iszonyat gyengekezű szüksége volt ilyen emberre.
-Perisic bevált szerintem ezt mondhatjuk, pedig előtte nem sokat tudtunk róla.
-Eder nekem rejtély, tavaly ontotta gólokat olaszban, az ellenfelek nem változtak, csak a Samp után kapott maga mögé egy erősebb középpályát. Nincs nagy felhozatal most olasz csatárokban, de azért Conte válogatottjában alapember volt. Valószínűleg nem bírja a nyomást, mert ha a Samp-ban nem talált be mondjuk három meccsen, akkor sem volt katasztrófa.
-Ansaldi helyett Zabaleta-t akarta szerintem jobban jártunk, meglátjuk. Tegnap a harmatgyenge szereplés után a Gazzetta őt találta még a legjobban játszónak.
-Candreva nem volt olcsó a korához képest, viszont sok cikk foglalkozik vele, hogy nagy formában játszik, persze kérdés meddig tart ez, de eddig jár a taps neki

Ugye jöttek még páran, de emlékeim szerint nem feltétlen Mancs miatt. Podolski, Shaqiri, Ljlalic... A németet én sosem tartottam nagy csapatba valónak, ő még "az olcsón hozzunk valakit, akit sztárolnak" igazolás volt. A "svájciról" írják, hogy fejben nagyon gyenge és elég problémás. Ljalicra is jellemző az utóbbi. Na Roberto mellé a legnagyobb hülyeség volt balhés játékost venni. Amellett, hogy nem volt taktikus, nem tudott motiválni, a problémás játékosok kezelése sem az erőssége, sőt ennyire rosszul nem tudom ki kezeli még.
Nem védem, mert soha nem is tartottam még csak TOP-50-be való edzőnek sem, de itt a legnagyobb baj, hogy ahogy olvastam a hozzászólásaidat, hogy nem volt meg az összhang. Auselio szerintem olyan játékosokat tudott megszerezni, akikben hihettünk, hogy beválik. Mancs elképzelése viszont az volt, hogy rutinos játékosokkal lehet gyors eredményt elérni, és a problémás játékosokat nem tudta kezelni, inkább kirakta a csapatból. Mancininek rutinos munkásemberek kellettek, Auselio viszont azt az utasítást kapta, hogy fiatal, elérhető játékosokat vegyen az esetek többségében olcsón (beállítottságot nem nézve). Utóbbit nevezhetjük igazi csapatépítésnek, tehát Mancini alapelképzelése sem volt kompatibilis a vezetőséggel, ezért sem volt jó ember ehhez, ráadásul ezt a hiányosságot nem tudta kompenzálni jó motiváló vagy taktikusi tudással. Anno ezért sem volt jó ötlet hosszú távra tervezni vele. Oké Mazzarri megbukott, kellett valaki, aki megkavarja az állóvizet kicsit, de a sálas sosem volt jó megoldás hosszú távra.

interfan írta:Viszont hatalmas szükség van egy KH-ra, aki szélen is tud játszani.
Valamint kellene egy KP is, mert látjuk a Kondogbia, Melo, Brozovic sor mire elég.
Valamint előbb-utóbb (jövőnyáron), el kell gondolkozni Handanovic és Miranda pótlásán is.

Itt viszont teljesen egyetértek. Védelembe nagyon kell ember, sőt szerintem kettő is. Murillo még mindig tavalyi önmagát keresi, kell valaki oda, akivel ha kell váltják egymást. És kell a szélre is valaki, de ezt már milliószor beszéltük. Kondog egyre inkább bukásnak tűnik, Brozo hangulatingadozásai mellé még meg is hülyült, Melo pedig nem volt megoldás a pozícióra, ide kell még egy név, ha valóban van rá esély, akkor Bazoer tényleg jöhetne.

És ahogy írod sajnos két top játékosunk szépen lassan öregszik. Nagyon sajnálom, hogy a jelek szerint ők nagyobb sikerek nélkül maradnak kék-fekete mezben. Abszolút megérdemeltek volna pár kupát, de bízom benne, hogy még talán nem késő. :)
interfan

Nem vitatkozni akarok, de Podolski és Shaqiri 100%-ban Mancini kérései.
Mindkettő elmondta külön beszélt Mancinivel, és miattuk jött az Interbe.
Főleg igaz ez Podolskira.
Podolski 0 volt, úgy ahogy van semmit nem ért, és érthetetlen miért kellett.
Viszont Shaqiribe lehetett volna több is, őt azért sajnálom hogy félév után kivágtuk.

Eder nálam tisztatsor.
Még mielőtt jött, pontosan gondoltam ezt róla.
Ő egy Sampba maga az csoda.
Ott nincs nyomás, nem kell teljesíteni, ő a top játékos.
Középszer csapatba ő kiemelkedik.
Viszont komolyabb szinthez rettentő kevés, egyszerűen ő egy középszerű játékos.
Ahol nyomás van, ahol gólt-teljesítményt várnak tőle, ott neki vége van.
Amit ő tud az 13m-ért sok, ennyit egy ingyen Biabiany is tud.
Nagyon sok ilyen játékos van, akik egyszerűen nem valók nagyobb csapatba.
Középszerbe tökéletesek, de előrelépnek és végük.

Na most ha tényleg lenne pénz, akkor kellene egy szélsővédő, egy KH, és egy KP, ezt most télen.
Darmian, Alderweireld, Witsel, most csak a hasamra ütöttem.
De egy kis ésszel, ahogy azt De Boer is elmondta, lehetne olyan játékost venni aki KH de szélen is jó.
Ide teljesen beleillene Blind, de ha őt nem adja Mou, akkor tényleg ott lenne Rojo.
És ha már De Boer, ha már a fiatal vonal, akkor Bazoer nagyon adná magát.
Ez a két játékos 40 max 50m-ból kijönne.
Kondogbia, Melo, Brozovic, Biabiany, Eder, és ki is jövünk kb nullára.
Persze ez nem ilyen egyszerű, de akkor is akadnának lehetőségek.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

interfan írta:Nem vitatkozni akarok, de Podolski és Shaqiri 100%-ban Mancini kérései.
Mindkettő elmondta külön beszélt Mancinivel, és miattuk jött az Interbe.
Főleg igaz ez Podolskira.
Podolski 0 volt, úgy ahogy van semmit nem ért, és érthetetlen miért kellett.
Viszont Shaqiribe lehetett volna több is, őt azért sajnálom hogy félév után kivágtuk.

Akkor sztornó, arra emlékszem, hogy Mancinivel beszéltek, de akkor minden igazolásunkra úgy emlékszem igaz volt ez. Egyik sem volt jó igazolás, de legyiken sem buktunk nagyot. Shaqiriben tényleg lehetett volna több, de ugye már tudjuk mi volt a baj vele, előtte nem tudtuk. (Münchennél is nyilatkozták, hogy ők megértik, miért akarunk túladni rajta) Én részemről azokat tartom hibáknak, akiket előre érzem, hogy na őt kár leigazolni, előbbi az volt, utóbbiban én is bíztam. (de balhés játékos nem csak Mancini ideje alatt, hanem sosem kell az értékrendem alapján)

Éder jelek szerint nem bírja a nyomást sajnos. Sampban nem kell teljesíteni ez igaz,de teljesített, nem is rosszul, bejöhetett volna. Itt nem arról van szó, hogy pl. a lengyel bajnokságban vagy a görögben rugdossa a gólokat,de az olasz erős neki...Tudása meg van, hogy jó legyen, elszántság is pipa. Jelek szerint magában nem tudja azt a falat ledönteni hozzá. Kondog jelenleg inkább mondanám középszernek legalábbis, amit tud az olaszban középszer, máshol tud kiemelkedőn játszani, itt másban kell jónak lenni. Persze nem a Seria A-t akarom kiemelni, mert jelenleg ég és föld a különbség a jó pár évvel ezelőtti minőséghez képest, de más kell ide és más kell mondjuk Spanyolországban vagy Franciaországban. Éder viszont Olaszországban tudott gólokat termelni, és nem csak pár kiemelkedő meccse volt. Ha a fal megmarad, akkor ennek ennyi, persze van jó pár példa, hogy sajna van ilyen.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

interfan írta:N

Már bocs, de ezekkel a játékosokkal nem lehet 40-50 milliót kiegyenlíteni.

- Melo: lejár a szerződése júniusban. Senki nem fizetne érte januárban
- Éder: lejár a szerződése júniusban. Max. Kínába lehetne eladni, de szerintem hülye lenne odamenni eltemetkezni, ha fél év után kereshet magának csapatot Olaszo-ban.
- Biabiany: egy nulla, egy futballistának látszó azonosítatlan objektum. Maximum 2-3 millióért lehetne elboltolni, ha egyáltalán kellene valakinek.
- Kondomhiba: Ezt a szerencsétle buta jószágot, bár 35 milláért vettük, de kizártnak tartom, hogy jelen állapotban, gyakorlatilag 0 teljesítménnyel, egy erősen kritikus edzői húzással és nyilatkozattal a háta mögött nehezen hinném, hogy el lehetne adni 15 m felett. Fizetőképes csapat ennyiért jobbat kap, vagy némileg drágábban sokkal jobbat. Olasz/francia/spanyol középcsapatok nem tudnák megfizetni. Max. kölcsön 2-3 m euroért.
- Brozovic: no, ő lehetne piacképes, de a reális ára nem igazán haladja meg a 20 m eurot.

Ez így együtt 20+3+3 m jó esetben. Az meg azért igen messze van a 40 millától is.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta:Viszont hatalmas szükség van egy KH-ra, aki szélen is tud játszani.

Védelembe Blind, Darmian és Rojo közül valakit jó lenne elhozni.
Darmian és Rojo még bajnokit sem játszott, José nem számol velük, nálunk meg aranyat érnének, talán Blind megszerzése nehezebb dió lenne.

Középre nekem egy igazi klasszis vkp nagyon hiányzik, egy Cambiasso. Medel hajt küzd az utolsó vérig, de megvannak a korlátai.
Bazoer tényleg állati lenne, de ő is inkább a box-to-box vonal, mindenesetre támogatnám. Witsel szerintem megy a csalókhoz. Schneiderlin viszont megtenné, aki szintén körön kívül van az MU-nál, de nem hiszem hogy a teljes cserepadjukat eladják nekünk :D

Elöl teljesen megvagyunk.
A Brozovic, Jovetic, Kondogbia hármast kéne elcserélni vagy pénzt csinálni belőlük + a Nagatomo, Melo, Biabiany, Palacio féléket kínába elpasszolni, áron felül.

Van mit kitakarítani :x
interfan

gianluca írta:
interfan írta:N

Már bocs, de ezekkel a játékosokkal nem lehet 40-50 milliót kiegyenlíteni.

- Melo: lejár a szerződése júniusban. Senki nem fizetne érte januárban
- Éder: lejár a szerződése júniusban. Max. Kínába lehetne eladni, de szerintem hülye lenne odamenni eltemetkezni, ha fél év után kereshet magának csapatot Olaszo-ban.
- Biabiany: egy nulla, egy futballistának látszó azonosítatlan objektum. Maximum 2-3 millióért lehetne elboltolni, ha egyáltalán kellene valakinek.
- Kondomhiba: Ezt a szerencsétle buta jószágot, bár 35 milláért vettük, de kizártnak tartom, hogy jelen állapotban, gyakorlatilag 0 teljesítménnyel, egy erősen kritikus edzői húzással és nyilatkozattal a háta mögött nehezen hinném, hogy el lehetne adni 15 m felett. Fizetőképes csapat ennyiért jobbat kap, vagy némileg drágábban sokkal jobbat. Olasz/francia/spanyol középcsapatok nem tudnák megfizetni. Max. kölcsön 2-3 m euroért.
- Brozovic: no, ő lehetne piacképes, de a reális ára nem igazán haladja meg a 20 m eurot.

Ez így együtt 20+3+3 m jó esetben. Az meg azért igen messze van a 40 millától is.

Abban igazad van, hogy ilyen Meloért semmit de semmit nem lehetne kapni.
Mint ahogy Biabiany ára is max 3-5m lenne.
Viszont Eder esetében elvagy tévedve.
Ő neki egyáltalán nem jár le a szerződése, neki 2020-ig szerződése van az Interrel.
Amit te láthatsz, az max a kölcsön szerződése.
Mivel 2016 telén 2m-ért jött kölcsön 1,5évre + 11m-s kötelező opciónk van rá.
Mindezt leszámítva, Eder aláírt 2020-ig.
Érte se lehetne persze még 13m-t se behúzni, de egy 10m körül csak elehetne adni.
Brozovic reális ára 15m.
Mint ahogy sajnos Kondogbia ára sem több 17-18m-nál.
De mindezt összeadva, azért egy 40-45m összejönne.
R9.

Moratti megerositette h a suning felkerte h terjen vissza es most gondolkodik

Valamint hozzatette h Simeone visszaterese nagyszeru lenne
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... aign=nsofb

Nem tudom mi igaz ebből, de egy mondatot kiragadnék:
"A pénteki edzésen a klub elöljárói is megjelentek, és a hírek szerint arra kérték De Boert, hogy a Southampton elleni El-mérkőzésen tekintsen el a rotáció alkalmazásától."
Magyarán belátták, hogy a keret felével nem lehet felvenni a versenyt Európában, még az ELben sem.
interfan

Éjszakába nyúló vezetőségi válságértekezlet volt a tegnapi nap folyamán.

Mint tudjuk egyik téma Icardi volt.
Az ő ügyében szinte biztosan a CSK szalag elvétele, nagyon komoly pénzbüntetés lesz a szankció.
Valamint olyan szintű média, és szurkolói harag zúdul rá, hogy jó eséllyel már télen távozhat.

Másik komoly téma pedig De Boer volt.
Vezetőink szerint erre a teljesítményre már nincs alibi, ezért azonnali változást akarnak.
Egyöntetű a média véleménye De Boerrol, eszméletlen mód támadják rengeteg dolog miatt.
Mindenki egyetért abban, hogy nem alkalmazkodott és valószínű nem is tud.
Vezetőink körében is egyre elterjedtebb ez a vélemény, ezért a tegnapi csúcs után elkezdtek nézelődni edző után.
A nagyon durva vélemények szerint ha a Soton és az Atalanta ellen sincs eredmény, akkor már azonnal meneszthetik.
Viszont valószínűbb, hogy ha nincs eredmény, akkor megvárják a következő válogatott szünetet a menesztéssel.
Az olasz média szerint ha De Boert menesztik, a következő 4 edző van a kalapban.
Bielsa, Capello, Rudi Garcia, Leo.
Mindenkivel, beleértve De Boert is csak nyárig tervezünk.
Mert ha sikerül Simeonet rábeszélni a váltásra, akkor bárki is lesz az edző, az távozni fog.

Sajnos ettől tartottam én, ez az olasz közeg, ez az olasz foci, ez az olasz média.
Lehet már nem Moratti az elnök, de ezeknek a Kínaiaknak is eredmény kell.
Sajnos eddig ez az eredmény nagyon nem akar jönni.
Szóval nagyon-nagyon remélem De Boer összekapja magát, és a csapatot, és elkerüljük a váltást.
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

Ennek a szezonnak már vége számunkra, jövőre sem leszünk BL-ben, de már ne menesszék de Boert, mert jobb edző nem hozható helyette. Blanc, Leonardo, Bielsa... egyikkel sem tervezhetnénk hosszútávra, ráadásul gyakorlatilag mindegyikben hatalmas a kockázat. Blanc is csak franciaországban volt edző, és egyetlen egy francia bajnoki cím a Bordeaux-al, ami említésre méltó, ugyanis a PSG-vel a bajnoki cím nem kiemelkedő teljesítmény. Leonardot ismerjük, ő nem edző, hanem sportigazgató. Bielsa felfogása sem éppen fekszik az olasz bajnokságba, nem is éppen fiatal már. Ide egyetlen egy edző hozható és az nem más, mint Simeone. Ameddig ő nem jön, addig felesleges is itt próbálkozni bárki mással. De addig is a keretet kell rendbe tenni, mert jó ha van 8 kezdő szintű játékosunk.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta:Éjszakába nyúló vezetőségi válságértekezlet volt a tegnapi nap folyamán.
Mint tudjuk egyik téma Icardi volt.

Az olasz média szerint ha De Boert menesztik, a következő 4 edző van a kalapban.
Bielsa, Capello, Rudi Garcia, Leo.

Icardi egy idióta, nem is kérdés, aki 23 évesen ilyet ír, az nem százas, viszont jó focista, hatalmas érték, de nem az esze miatt :D
Reméljük elcsitul ez a vihar, és befogja a pofáját, meg az asszonyra is szájkosarat rak végre.

----------

Bielsa, Leo, Garcia, Capello jesszusom.

Remélem Simeonéra tényleg van esély, erre az évre szerintem hülyeség lenne dzőt váltani, főleg ha Cholo érkezésére valóban van reális esély.
interfan

Megszületett az idei első válságértekezlet eredménye.
Mint tudjuk Icardi marad a kapitány, erről volt már szó másik topcikba szóval erről most nem írok.
Viszont De Boerral kapcsolatban is döntés született, megkapta az ultimátumát.
Ahogy az várható volt a november 6.-ig az Inter-Crotone meccsig kapott ultimátumot.
Addig kell javulni a játéknak, és legfőbbképpen az eredményeknek jönnie.
Ha addig nem javul látványosan a teljesítmény, és nem jönnek az eredmények, akkor De Boert menesztik a következő válogatott meccsek miatti szünetben.
Sajnos ezek várható dolgok voltak...
Nagyon nem jó ezeket olvasni.
Viszont szerencsére azok a rémhírek, miszerint akár már az Atalanta meccs után meneszthetik, azok nem voltak igazak.
Ez az azonnali menesztés, csak két katasztrófális veresség esetén kerülhetne képbe.
Azt hiszem ez az 1 hónap most mindent eldönt majd, talán azt is, hogy De Boer alkalmas e az Interhez.
Én bízok benne, és szerintem képes lesz összeszedni a csapatot.
Reméljük a legjobbakat, és azt hogy elkerüljük az újabb edzőváltást.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta:Ha addig nem javul látványosan a teljesítmény, és nem jönnek az eredmények, akkor De Boert menesztik a következő válogatott meccsek miatti szünetben.

Hát ha ez tényleg igaz, akkor nem lesz itt semmi, soha... De Boer-ral azt kezdtük el játszani végre, amit egy Inter-nek mindig is játszania kellene, arról nem tehet, hogy a keret 60% alkalmatlan/sértődött/mentálisan nulla. Kit hozunk majd helyette, Prandellit vagy Rudi Garciat? Áhh, inkább nem is idegesítem magam...
alwin91

"The coach remembered to the players that they are the same who beated Juventus and played well against Roma, and now it's time to run, give all and win. Who doesn't want to remain, said the managers, can ask to leave in january" -fcinternews

Nincs megelégedve a játékosokkal, én sem láttam azt, hogy igazán odatették volna magukat...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Baggio85 írta:
interfan írta:Ha addig nem javul látványosan a teljesítmény, és nem jönnek az eredmények, akkor De Boert menesztik a következő válogatott meccsek miatti szünetben.

Hát ha ez tényleg igaz, akkor nem lesz itt semmi, soha... De Boer-ral azt kezdtük el játszani végre, amit egy Inter-nek mindig is játszania kellene, arról nem tehet, hogy a keret 60% alkalmatlan/sértődött/mentálisan nulla. Kit hozunk majd helyette, Prandellit vagy Rudi Garciat? Áhh, inkább nem is idegesítem magam...

Végre valakinél kikerülne Nagatomo, Palacio, Melo stb-stb. és a fegyelmezetlenség sem lenne karlegyintéssel elintézve (Brozovic), persze, hogy lépni kell, mert a vezetőségnek kellenek ezek a remek, bizonyított játékosok a pályára.

Nagyon bírom Icardit, de most a CSK-szalag elvétel lett volna a megfelelő és méltó büntetés a történtek után az asztal alá söprés helyett.

Ez van...
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

interfan írta:Megszületett az idei első válságértekezlet eredménye.
Mint tudjuk Icardi marad a kapitány, erről volt már szó másik topcikba szóval erről most nem írok.
Viszont De Boerral kapcsolatban is döntés született, megkapta az ultimátumát.
Ahogy az várható volt a november 6.-ig az Inter-Crotone meccsig kapott ultimátumot.
Addig kell javulni a játéknak, és legfőbbképpen az eredményeknek jönnie.
Ha addig nem javul látványosan a teljesítmény, és nem jönnek az eredmények, akkor De Boert menesztik a következő válogatott meccsek miatti szünetben.
Sajnos ezek várható dolgok voltak...
Nagyon nem jó ezeket olvasni.
Viszont szerencsére azok a rémhírek, miszerint akár már az Atalanta meccs után meneszthetik, azok nem voltak igazak.
Ez az azonnali menesztés, csak két katasztrófális veresség esetén kerülhetne képbe.
Azt hiszem ez az 1 hónap most mindent eldönt majd, talán azt is, hogy De Boer alkalmas e az Interhez.
Én bízok benne, és szerintem képes lesz összeszedni a csapatot.
Reméljük a legjobbakat, és azt hogy elkerüljük az újabb edzőváltást.

Francért kell megvárni a Crotone elleni meccset...ha addigra nem javulnak az eredmények akkor vége a bajnokságnak (utána egyből AC Milan, Fiorentina, Napoli, aztán meg jön a Genoa, Sassuolo, Lazio, Udinese...a szarokkal addigra már játszottunk).
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

A Palermo,Bologna,Cagliari trió ellen két pontot hozni otthon eléggé harmatos eredmény,bár azért elég szerencsétlenül alakultak ezek a meccsek és a kapott gólok is viccesek voltak. Ráadásul itt van még a Praha,BeerSheva páros elleni null pont is,ami szégyenletes,úgyhogy a héten tényleg kéne már két győzelem. A kezdőket amúgy elég jól felrakja,de pár dolgot nem értettem vasárnap:ha leszedi Banegát miért nem lehetett Brozovicot berakni?1 hónap bünti után csak tepert volna. Aztán Candreva helyett miért nem Barbosa?Ha nem játszatjuk,miért nem hagytuk Brazíliában januárig? És miért kellett 4 embert a kezdőbe tenni azok közül akik pénteken értek vissza Dél-Amerikából? Jó lenne,ha a csapat és Franky is összeszedné magát és a héten előrukkolnának valami normális teljesítménnyel.
interjani

Hozzászólás Szerző: interjani »

Baggio85 írta:

Ha kirúgják De Boer-t akkor tényleg nem lesz itt soha semmi!Mancininek majdnem két évig elnézték a szarakodását.
Tényleg el kellene dönteni hogy mit akarunk!!!2010 óta kb a f..sz se tudja már hányadik edző van itt.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Baggio85 írta:

Pont így vagyok. Jönne egy Rudi García nyernének két csúnya meccset aztán kezdődne minden elölről. FDB az első koncepciója a nagyon sok hiba mellett.
Bárki jönne nem lennénk előrébb. Eleve vicc kategória,hogy amire más évet éveket kapott arra ő egy hónapot!!!
interfan

Sajnos ez a Seria A, itt mindenkit csak az eredményt érdekel.
Ranierit hónapokig életben tartotta az a 9 meccses győzelmi sorozat.
Stramat dettó ugyanez.
És mint láttuk Mancini is kapott volna még időd csak mert tavaly ősszel jöttek az 1-0-ás győzelmek.
Lehet akármilyen szar, nézhetetlen, és nulla a játék, ha van eredmény senki nem szól semmit.
Viszont ha nincs eredmény tökmindegy mennyi idő telt el, lépni fognak.
Rettentő egy közeg ez, de sajnos ez van...
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Az olasz közeg és az olasz tulajok na meg a média valóban eredmény orientált, de nekünk továbbra is külföldi tulajunk van :) Pont olyan helyzet ez most mint mikor nyáron a Mancini megy-marad mizéria volt, szerintem leginkább senki sem tud semmit, de egyszerűbb - az eredmények tükrében - egy elbocsátást lobogtatni.

Sajnos úgy érzem, hogy túl korán jött a Juve elleni meccs, ott tényleg mindenki hajtott és 150%ot hozott ki minden helyzetből, azóta viszont igencsak döcögünk, pedig ahogy a Chievo ellen játszottunk, meg ahogy az elmúlt hetekben az azért fejlődést mutat. Persze csak játékban. De Boer annyiban lehet hibás, hogy itt tényleg még a kiesés ellen küzdő csapat is védekezve áll fel, ehhez kellene egy megfelelő taktikát kitalálni, hogy a labdatartás mellett, veszélyesebbek is legyünk, mert a passzolgatás az tiki-taka szintű, az előd edzőkhöz képest, de az eredményekkel baj van.

Amúgy annyira érdekes, hogy de Boer október végére, vagy novemberre (?) ígérte a saját Interét, ennek ellenére október közepe van és az elbocsátás a téma a sajtóban. :lol:

Perverz gondolat, de ha valamikor a jövőben jönne Simeone és ő sem tenne 2 hónap alatt csodát akkor ugyanúgy el lenne zavarva, mert eredmények kellenek. :lol:
interfan

bodimiki7 írta:Az olasz közeg és az olasz tulajok na meg a média valóban eredmény orientált, de nekünk továbbra is külföldi tulajunk van :) Pont olyan helyzet ez most mint mikor nyáron a Mancini megy-marad mizéria volt, szerintem leginkább senki sem tud semmit, de egyszerűbb - az eredmények tükrében - egy elbocsátást lobogtatni.

Sajnos úgy érzem, hogy túl korán jött a Juve elleni meccs, ott tényleg mindenki hajtott és 150%ot hozott ki minden helyzetből, azóta viszont igencsak döcögünk, pedig ahogy a Chievo ellen játszottunk, meg ahogy az elmúlt hetekben az azért fejlődést mutat. Persze csak játékban. De Boer annyiban lehet hibás, hogy itt tényleg még a kiesés ellen küzdő csapat is védekezve áll fel, ehhez kellene egy megfelelő taktikát kitalálni, hogy a labdatartás mellett, veszélyesebbek is legyünk, mert a passzolgatás az tiki-taka szintű, az előd edzőkhöz képest, de az eredményekkel baj van.

Amúgy annyira érdekes, hogy de Boer október végére, vagy novemberre (?) ígérte a saját Interét, ennek ellenére október közepe van és az elbocsátás a téma a sajtóban. :lol:

Perverz gondolat, de ha valamikor a jövőben jönne Simeone és ő sem tenne 2 hónap alatt csodát akkor ugyanúgy el lenne zavarva, mert eredmények kellenek. :lol:

Az a baj hogy tökmindegy olasz, spanyol, német, kínai vagy bármilyen a tulaj.
Profi üzlet embereknek eredmény kell, és sajnos azonnal.
Allegrit is kritizálják most, hogy miért ilyen a Juve játéka, és a Roma, Milan mennyivel szebben játszik. Erre ő is mit mond, hogy őt az eredmény érdekli.
De saját példánkon is emlékezhetünk 2009 őszén Mourinhora...
Utána meg jött a történelmi tripla, és senkit nem érdekelt milyen játékkal.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Az a baj hogy tökmindegy olasz, spanyol, német, kínai vagy bármilyen a tulaj.

Az a vicces az egészben, hogy a sokszor üzleti szempontokat semmibe vevő Moratti egy rahedli pénz elköltése után, profinak sokszor nem nevezhető szemlélettel nagyon nagy eredményeket tudott felmutatni a korszakának a végén.

Jött egy menedzser szemléletű "új tulaj", aki igazából nem viselkedett tulajként, az első alkalommal újabb befektetőket vont be a tulajdonosi körbe, és láthatóan csak lefele csúszik a csapat, mind szakmailag, mind játékban, eredményességben.

Mindenki azt várta a tulajdonos váltáskor, hogy a finoman szólva sem az üzleti érzékéről híres Moratti után egy profi szemlélet jelenik meg a klubnál, de úgy néz ki, hogy szenvedély nélkül ez nem működik.

Mindenki döntse el melyik időszakot tartja jobbnak...
alwin91

Süti írta:
interfan írta:Az a baj hogy tökmindegy olasz, spanyol, német, kínai vagy bármilyen a tulaj.

Az a vicces az egészben, hogy a sokszor üzleti szempontokat semmibe vevő Moratti egy rahedli pénz elköltése után, profinak sokszor nem nevezhető szemlélettel nagyon nagy eredményeket tudott felmutatni a korszakának a végén.

Jött egy menedzser szemléletű "új tulaj", aki igazából nem viselkedett tulajként, az első alkalommal újabb befektetőket vont be a tulajdonosi körbe, és láthatóan csak lefele csúszik a csapat, mind szakmailag, mind játékban, eredményességben.

Mindenki azt várta a tulajdonos váltáskor, hogy a finoman szólva sem az üzleti érzékéről híres Moratti után egy profi szemlélet jelenik meg a klubnál, de úgy néz ki, hogy szenvedély nélkül ez nem működik.

Mindenki döntse el melyik időszakot tartja jobbnak...

Ez oké, de mekkora szarban hagyta ott a klubot Moratti?
Baggio85

Az a baj, hogy ahhoz, hogy erről a pontról, amin vagyunk előrelépjünk, ahhoz az kell, hogy előrenézzünk, és ne az aktuális eredmények alapján döntsünk.

Tehát, ha lett volna idén eddig 2 jó, meg 6 sz*r meccsünk, ahol lefociztak volna minket, meg közünk nem lett volna a meccshez, meg nézhetetlen futballt játszottunk volna (ami valljuk meg, az utóbbi években sokszor előfordult) akkor azt mondanám, hogy jó, gondolkodjunk el. DE:
Ha megnézzük azokat a meccseket, ahol nem nyertünk, akkor azt lehet látni, hogy mindegyiken egy-egy egyéni hibán ment el a meccs, nem pedig azon, hogy azt sem tudtuk, hogy milyen rendezvényen vagyunk (lásd pl. tavalyi idegenbeli Juve meccs). Ezekre pedig legnehezebben tud felkészülni az edző!
Lehet mondani, hogy de tavaly milyen jól kezdtünk a Mancini-val, amikor olyan borzasztóan játszottunk, és akkor most melyik jobb?! Csak tavaly mindenki tudta, hogy annak nem lesz jó vége, hogy sírt a labda, amikor nálunk volt, és be is bizonyosodott, hogy amint a szerencsénk elhagyott, összeestünk, mert játéka a csapatnak semmi nem volt.

Szerintem De Boer nagyon is jól látja a dolgokat, mert: Nagatomot kirakta a csapatból és visszarakta Santont, Kondogbiat ha kellett a 20. percben lehozta, játszatja a fiatalokat (Gnoukouri,Miangue), sokat próbálunk támadni, nálunk van a labda és még lehetne sorolni.

Egy valamit tényleg látni kell és meg kell érteni: a Ranocchia, Melo, Nagatomo, D'Ambrosio, Palacio, Kondogbia (ma már) nem Inter szintű futballisták (és még mondhatnék párat)!!! Engem ezért nem is érdekel az Európa Liga, hogy mit csinálunk ott, mert mikor meglátom ezekkel a játékosokkal a kezdőt, akkor egyszerűen az évek tapasztalata alapján tudom, hogy ezektől a játékosoktól semmilyen futballt nem lehet elvárni. Az ilyen Brozovic-okat is úgy zavarnám el, hogy lába nem éri a földet! Szerintem Zanettiék is, csak nyilván ingyen nem akarják. De Boer-nak nehéz feladata van, mert ezekkel a játékosokkal valamit kezdenie kell, és ahogy írtam tegnap, vagy alkalmatlanok vagy agyilag teljesen zoknik.

Jelenleg ott tartunk, hogy van egy versenyképes kezdőnk, amit ráadásul még azért lehet bőven finomítani, de azt mondom, hogy ez kiindulási alapnak teljesen jó. Hagyni kell De Boer-t dolgozni és azon kell gondolkozni, hogy minél inkább egy olyan keret alakuljon ki, ami legyen inkább csak 16 fő, de az motivált, minőségi játékosok, de legalábbis olyanok, hogy közel azonos képességűek.

Mourinho-ra is lehet hivatkozni, de azzal zárnám, hogy 2010 előtt, környékén olyan Inter volt, amiben előfordult, hogy egy RECOBA nem fért be a kezdőbe!!! Azért innentől kezdve ennek ismeretében ítélje meg mindenki a jelenlegi helyzetet/keretet! Tehát azért Maiconokkal, Zanettikkel, Cambiassokkal, Militokkal, Ibra-kkal, Eto-kkal stb. más futballozni. Hiszem, hogy jó irányba megyünk, de ahhoz most türelmesnek kell lenni, és mindenkit, aki nem teljes mellszélességgel az Inter-ért küzd, azt a lehető leghamarabb el kell távolítani a csapattól!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2016.10.19. 08:44-kor.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Nekem tök mindegy milyen játékkal, de legyen eredmény. Persze az lenne az optimális, ha FdB taktikája beválna és amolyan barcásan 3-4 gólokat lőnénk a pár kapott mellé, de már az elejétől azt érzem, hogy ez a taktika 1-2 meccsig megy, aztán ha nem sikerül a gól, akkor összeomlik az egész. Mancinihoz pedig annyit: ha a tavaly őszi 1-0-ás sorozat kitart tavaszig és BL helyet érünk el, biztos vagyok benne, hogy most 1-2 megrögzött Mancini antifantól eltekintve, senki nem beszélne annyit a szar játékról. Sokakkal ellentétben örülök az ultimátumnak, így valóban kiderül bírja-e a nyomást az edző nagyobb bajnokságban. Mindenesetre szurkolok neki, mert tényleg sokat javult a játékunk képe (nem mellesleg ez a foci még eladható is lenne, vö. pl. a Róma meccs eddig a szezon meccse volt nálam), de novemberre egyszerűen eredmények kellenek és gyorsan, ráadásul a BL álmokhoz szükségünk lesz egy milan verésre is... Forza Inter!
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Nyilván Nagatomo, Felipe Melo, Ranocchia meg még sorolhatnám h kik a hibások a gyenge szereplésért a bajnokságban, mert a cserepadon ülve rontják a csapat karmáját...
Baggio85

Interfan84 írta:Nyilván Nagatomo, Felipe Melo, Ranocchia meg még sorolhatnám h kik a hibások a gyenge szereplésért a bajnokságban, mert a cserepadon ülve rontják a csapat karmáját...

Nem, ők "csak" azért hibásak, mert amint játszani kell, a csapatot egy Seria B-s feljutó csapat szintjére húzzák le, így aztán igazság szerint a bajnokságban nem is nagyon lehet rájuk számítani. Én ezt korábban is mondtam és most is így gondolom: az abszolút nem véletlen, hogy az Inter-ből az utóbbi években senki nem igazolt komoly csapatba, komoly bajnokságba (kivéve Kovacic-ot). A nem rég még csapat ászának tartott Guarint úgy kellett ráerőltetni a kínaiakra, hogy vigyék már el. A jelenlegi magnak (7-8 játékos) nincs egyelőre alternatívája, és ők meg egyelőre különböző okok miatt (sérülés, válogatott meccsek) nem tudnak folyamatosan jól teljesíteni. Én így gondolom...

De most komolyan, ha ezt valaki átgondolja: De Boer a bajnokság előtt 1,5 héttel, egy edzőmeccsel, átvett egy csapatot, ami előtte csak attól nem kapott ki edzőmeccsen, aki ellen nem játszott. A csapat fele Amerikában, a másik fele Olaszországban "edzett". Lement 2 meccs úgy, hogy voltak olyan játékosok, aki akkor találkoztak először kis túlzással + válogatott szünet + jött a nyáron 4 új játékos a kezdőbe, akiket be kellene építeni. Emellett még jött az EL, ahol nem játszathat azt, akit akar az FFP miatt. 25 játékost kéne kb. formában tartani, akik közül jó néhány Mancini "embere" volt és most meg van sértődve, hogy nem játszik. Aztán 2 hét megint válogatott szünet...
Teljesen ideális feltételek... Küldjük el De Boer-t ha attól jobb lesz, csak én nem látom azt, hogy ez hogyan tudna jobb lenni egy novemberi edzőcserével. Annak az edzőnek biztos sok ideje lesz összerakni a csapatot.
Válasz küldése