A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:Tobb mint 2 órás volt a találkozó Zhang fia és De Boer között.
Megszületett a döntés, ami a Torino meccstől független lesz.
A hírportálok szinte 100%-a szerint menesztik De Boert csütörtökön.

Nem személyeskedtem,de én még mindig De Boer mellett állok.
Végre valaki kimondta az igazat.
Ebből meg,hogy itt a játékosok irányítanak nagyon elegem van.

Brozovic meg Icardi nagyon messze van Zanetti meg Cambiasso szellemétől.
Kb annyira mint a mostani bajnoki helyezésünk a Triplete eredményeitől.

Kirúgják De Boert?Utánami lesz? Nagatomo megtanul beadni vagy Icardi cselezni?
Az egyetlen esélyünk ha eltörlik az FFP szabályt és bárkit megvehetünk akit csak a Sunning akar.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Capello elmondta hogy az Interbe hatalmas potenciál van.
Azt mondta De Boernak meg kell adni a bizalmat, de ha rosszra fordulnak a dolgok akkor ő kész sok mindenre. Hozzátette ha eljön az ideje beszél majd róla.
interfan

Mindenki én is tiszteletben tartom a véleményed Festa.
Ez egy fórum igy van rendjén.
Viszont nálam ez személyeskedés és provokáció volt a részedről.
interjani

Hozzászólás Szerző: interjani »

Festa írta:
interfan írta:Tobb mint 2 órás volt a találkozó Zhang fia és De Boer között.
Megszületett a döntés, ami a Torino meccstől független lesz.
A hírportálok szinte 100%-a szerint menesztik De Boert csütörtökön.

Nem személyeskedtem,de én még mindig De Boer mellett állok.
Végre valaki kimondta az igazat.
Ebből meg,hogy itt a játékosok irányítanak nagyon elegem van.

Brozovic meg Icardi nagyon messze van Zanetti meg Cambiasso szellemétől.
Kb annyira mint a mostani bajnoki helyezésünk a Triplete eredményeitől.

Kirúgják De Boert?Utánami lesz? Nagatomo megtanul beadni vagy Icardi cselezni?
Az egyetlen esélyünk ha eltörlik az FFP szabályt és bárkit megvehetünk akit csak a Sunning akar.

Na kb én is így látom ha kirúgják De Boer-t utána mi lesz?Valószínűleg ugyanez és nem lesz változás.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta:Capello elmondta hogy az Interbe hatalmas potenciál van.
Azt mondta De Boernak meg kell adni a bizalmat, de ha rosszra fordulnak a dolgok akkor ő kész sok mindenre. Hozzátette ha eljön az ideje beszél majd róla.

Szerintem is meg kell neki adni a bizalmat.Ha Mancini kapott egy teljes szezont akkor kapjon De Boer is.Ha nyáron jönne is Simeone mi lenne??semmi..őt is ugyanígy megbuktatnák a szarkeverők a csapatban..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tomika431 2016.10.24. 20:19-kor.
Festa

interfan írta:Mindenki én is tiszteletben tartom a véleményed Festa.
Ez egy fórum igy van rendjén.
Viszont nálam ez személyeskedés és provokáció volt a részedről.

Én csak meglepődtem,hogy már nem vagy FDB mellett ahogy múlt héten.
Azért béke és tisztelet.
interfan

Zhang fia most Morattival fog vacsorázni, ahol tanácskoznak az utódról.
Zhangek szeretnék megtudni Moratti véleményét, hogy ki legyen az új edző.
tomika431

interfan írta:Zhang fia most Morattival fog vacsorázni, ahol tanácskoznak az utódról.

Teljesen mindegy ki jön ide edzőnek hisz a bomlasztó emberek a csapatban úgyis csak megbuktatnák...
Festa

interfan írta:Zhang fia most Morattival fog vacsorázni, ahol tanácskoznak az utódról.

Úgy rúgták ki,hogy azt sem tudják ki legyen helyette?
Amatőr banda.Mindig van lejjebb.
interfan

Festa írta:

Úgy rúgták ki,hogy azt sem tudják ki legyen helyette?
Amatőr banda.Mindig van lejjebb.

Ahogy azt ma már leírtam, eszméletlen mód szánalmas a vezetőségünk.
Most is a teljes káosz jellemezi az egészet.
Zhang: Capello, AVB, Blanc
Zanetti: Bielsa
Moratti: Leo, Bielsa
Thohir: De Boer maradjon
Olasz újságok: Pioli, Guidolin, Mandrolini

Egyszóval valószínű senkinek még csak fogalma sincsen, hogy ki lesz itt az edző...
Festa

Egyre többet írják Mandorlinit.Ez már a vég.
Nekem most van elegem.A családom viszont jól jár ,mert heti 90 vagy 180 perccel többet tudok majd foglalkozni velük. :oops:
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Remélem nem küldik el
Most ha jön valaki más akkor Brozovic normálisan fog játszani? Sztem nem,de ha meg igen akkor is ink ö takarodjon.
Perisictöl is nyugodt szivvel megválnék amugy.

Tehát a szitu:
Van egy rakás ,,nem Inter szintü" játékosunk.
Meg van aki tud focizni de nem akar.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Zhang fia aki 26 éves v mennyi? :D
Festa

BlueSky írta:Remélem nem küldik el
Most ha jön valaki más akkor Brozovic normálisan fog játszani? Sztem nem,de ha meg igen akkor is ink ö takarodjon.
Perisictöl is nyugodt szivvel megválnék amugy.

Tehát a szitu:
Van egy rakás ,,nem Inter szintü" játékosunk.
Meg van aki tud focizni de nem akar.

Van kb 3 játékosunk aki tud focizni is akar is:
Handanovics,Miranda,Banega
Jön az edzőcsere és amíg a "gazt "nem gyökerestül tépjük ki addig nem lesz igazi változás.
Egy Mancini meg egy FDB-t (akik sztárcsapatoknál voltak ) nem tiszteltek akkor egy olyan olasz edzőt aki ne fordult meg nagy csapatnál mennyire fognak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2016.10.24. 21:22-kor.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nem értem Mancini miért nem jön szóba! Szabad!!! :D
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Komax írta:Nem értem Mancini miért nem jön szóba! Szabad!!! :D

Egervári esetleg? :lol:
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

Mindennek a legalja gyerekek...ehhez mit fűzzön hozzá az ember, hogy kirúgják de Boert, aztán utána meg elkezdenek tanácskozni, hogy ki legyen az edző. A végén hozzák Mandorlinit, akivel amúgy ugyanúgy nem leszünk előrébb. Nekem már ahhoz sem megy a hozzászólás szinte, hogy de Boert kiteszik 2,5 hónap után. Menjenek a jó büdös picsába mindannyian, legfőképp a senkiházi játékosok, aztán mehet utánuk az idióta, dilettáns vezetőség is. Úgy felhúztam magam, hogy most legszívesebben szarrá verném a játékosok fejét, ha kijutnék egy meccsre, nem még fényképezkedni velük.
tomika431

Szabr91 írta:Mindennek a legalja gyerekek...ehhez mit fűzzön hozzá az ember, hogy kirúgják de Boert, aztán utána meg elkezdenek tanácskozni, hogy ki legyen az edző. A végén hozzák Mandorlinit, akivel amúgy ugyanúgy nem leszünk előrébb. Nekem már ahhoz sem megy a hozzászólás szinte, hogy de Boert kiteszik 2,5 hónap után. Menjenek a jó büdös picsába mindannyian, legfőképp a senkiházi játékosok, aztán mehet utánuk az idióta, dilettáns vezetőség is. Úgy felhúztam magam, hogy most legszívesebben szarrá verném a játékosok fejét, ha kijutnék egy meccsre, nem még fényképezkedni velük.

Hasonlóan érzek én is..Azzal hogy De Boert elküldjük a szarkeverők továbbra is itt maradnak és tovább rombolnak...
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Interfan, nem arról volt szó, mikor a Suning megvette a csapatot, hogy lesz Milánóban néhány emberük, hogy a hirtelen jött esetekre azonnal tudjanak reagálni? Ne kelljen megint várni, mire a fontos emberek megérkeznek? :D Vagy csak behaluztam ezt a hírt?

Amúgy mélyen levetem az edzőcserét, de innen lehet de Boer-nak nincsen visszaút, amit nagyon sajnálnék, mert nekem rendkívül szimpatikus edző és nagyon sok potenciált látok benne. Amit Interfan is írt, hogy a média szerint nem tud alkalmazkodni és nem is akar, azzal azért vitatkoznék, mert nagyon ideje sem volt 4-5 meccs után kikezdték, mert varázsütésre nem szállítja az eredményeket. Mourinho első évében is október végére értünk el oda, hogy az általa vizionált 4-3-3 megbukott és ekkor váltott. Lehet de Boer is most szeretne, csak pechére neki nincs olyan visszalépési lehetőség, mint amit Mounak megvolt. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hozta magát, azzal, hogy elvállalta ez a szarkupacot, amit mi csak Internek hívunk.

A vezetőség óriásit hibázott, mikor Icardit megtette csapatkapitánynak (a pali egy bohóc és elmondhatja magáról, hogy csapatkapitány, ahogy elmondhatta Ranocchia is. Szégyen!), meg azt is, hogy most hosszabbított vele, mert a magukat 30-40 milliósnak képzelő játékosok, akik valójában egy labdát nem képesek átvenni, most a teljesítményükkel sztrájkolnak, hogy hasonló bért kapjanak. Ki érti ezt?
interfan

Az összes olasz lap egyetért abban, hogy valami eszméletlen káosz van az Internél vezetőségi szinten.
Teljesen szürreális, és egyben komédia ami jelenleg zajlik.
Mivel nyíltan edzőt keresnek a háttérben, de De Boert még sem küldték még el mert még a Toro meccs.
Komolyan ez egy példátlan vicc....
De Boer ma nyilatkozhat a meccs előtt, hát érdekes lesz mit ne mondjak.
Csak azért megnézném ezeknek az idiótáknak a fejét, ha olyan játékkal vernénk a Torot mint a Juve ellen, mondjuk 3-0-ra, na akkor mit lépnek...
Esetleg még verjük a Sampot, utána meg megint jön a hullámzás, és kezdődik minden előröl???
Egyszerűen elképesztő az egész...
Ha valakit elakarunk küldeni, akkor nincs olyan hogy na még van ez a meccs.
Mert ezzel az adott edzőt is eszméletlen szar helyzetbe hozzuk, a keretet is, és a szurkolókat is.
Én tiszta szívből kívánom ezeknek a ferdeszemű szerencsétleneknek, hogy verjük 3-0-ra a Torot, és legyenek akkora szarba, mint még vezetők nem voltak.

Nevekben továbbra sincs hiány.
Felmerült a Portugál Marco Silva is, akit mint új Mourinho tartanak számon.
Suningnal továbbra is Blanc, Capello, AVB sort a favorit.
Zanetti pedig Bielsa idehozatalán dolgozik gőzerővel. Megpróbálja rábeszélni hogy nyárig vállalja el az Intert, és ha lenne esély nyáron Simeone váltaná Bielsat.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Azért annál sokkal összetettebb kérdésről van szó, mint hogy elvesztettünk pár meccset zsinórban. Ha lehet hinni a híreknek akkor:
-a játékosok nagy része De Boer ellen van
-az olasz szurkolók nagy része De Boer ellen van
-a kínaiak De Boer ellen van
-az olasz média De Boer ellen van
-régi játékosaink De Boer ellen van (Bergomi, Zanetti)

Ekkora ellenszélben tényleg nehéz lenne teljesíteni. Nem tudom mivel vívta ki ezt a holland, de így nem sok értelme maradt a folytatásra, kevés az esély, hogy minden rendbe jöjjön. Igazából edzői kvalitásairól nem sokat tudtunk meg, ahhoz kevés ideje és elég sok problémája volt, hogy reálisan megítéljük. Szerintem nem azért kell távoznia, mert kikapott pár meccsen, hanem mert a jelek szerint nem volt megfelelő kommunikációja. Ne felejtsük el, hogy Hollandiában (ahol természetesen tisztelik, mégiscsak sokat tett le a nemzeti csapatban) fiatalokkal dolgozott, akik addig még nagyon keveset tettek le az asztalra. Itt ugyanazokat az eszközöket nem lehet alkalmazni, és gondolom zavarta, hogy itt nem nemzeti hős, mint otthon, itt pár meccs után már támadják. Úgy érzem bár olvasgatunk híreket, de nagy részükről fogalmunk sincs, mert valami oka csak van, hogy a holland ellen vannak ennyien.

A keretben több van, ezt szerintem mindannyian elismerjük, ahogy azt is, hogy az itt kirobbant botrányokat meg kell oldani. Attól, hogy edzőt váltunk nem oldódnak meg, de ha az ellenszél legalább egy kis időre elmúlik, akkor ez a keret egy Cagliarit hazai pályán csak lenyomna. Az Icardi-ügyet ha az öltözőben ez probléma, meg kell oldani, ahogy télen el kell kezdeni takarítani gőzerővel. Elméletben az új edzővel megoldódnak a hangulati problémák egyenlőre, persze idővel újra probléma lesz, mivel van a keretben pár kavarógép, de időt nyerünk vele, és télen pedig távoznak. Most ha kipenderítenénk pár embert, az még nyomasztóbbá tenné az öltözői hangulatot.

Az pedig, hogy milyen amatőr dolog, hogy a hollandot kirúgták, pedig még nincs is helyettes, csak annyit, hogy volt egy megbeszélés, ahonnan azaz információ szivárgott ki, hogy De Boernak távoznia kell, és keresni kell új edzőt. Ez nem egy hivatalos információ, nem jelentették be, és addig nem is lesz az, míg nincs megoldás. Az is lehet, hogy még a hétvégén is a holland lesz padon. Amúgy meg pont ezért nincs hivatalos döntés még, és nem azért mert nincsenek itt a kínaiak. Még nincs új edző. Döntés már meg van (de míg nincs új edző, addig rá kell fogni, hogy majd csütörtökön jön a tulaj, és majd akkor), XXI. században persze a személyes találkozó fontos, de ha fontos és sürgős az ügy, akkor gyors összeraknak egy videós konferenciabeszélgetést az érintettekkel.
interfan

bodimiki7 írta:Interfan, nem arról volt szó, mikor a Suning megvette a csapatot, hogy lesz Milánóban néhány emberük, hogy a hirtelen jött esetekre azonnal tudjanak reagálni? Ne kelljen megint várni, mire a fontos emberek megérkeznek? :D Vagy csak behaluztam ezt a hírt?

Amúgy mélyen levetem az edzőcserét, de innen lehet de Boer-nak nincsen visszaút, amit nagyon sajnálnék, mert nekem rendkívül szimpatikus edző és nagyon sok potenciált látok benne. Amit Interfan is írt, hogy a média szerint nem tud alkalmazkodni és nem is akar, azzal azért vitatkoznék, mert nagyon ideje sem volt 4-5 meccs után kikezdték, mert varázsütésre nem szállítja az eredményeket. Mourinho első évében is október végére értünk el oda, hogy az általa vizionált 4-3-3 megbukott és ekkor váltott. Lehet de Boer is most szeretne, csak pechére neki nincs olyan visszalépési lehetőség, mint amit Mounak megvolt. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hozta magát, azzal, hogy elvállalta ez a szarkupacot, amit mi csak Internek hívunk.

A vezetőség óriásit hibázott, mikor Icardit megtette csapatkapitánynak (a pali egy bohóc és elmondhatja magáról, hogy csapatkapitány, ahogy elmondhatta Ranocchia is. Szégyen!), meg azt is, hogy most hosszabbított vele, mert a magukat 30-40 milliósnak képzelő játékosok, akik valójában egy labdát nem képesek átvenni, most a teljesítményükkel sztrájkolnak, hogy hasonló bért kapjanak. Ki érti ezt?

Igen teljesen jól emlékszel, végig arról szóltak a hírek, hogy lesz itt egy Suning képviselő.
De hát mint látjuk ezt eddig nem sikerült megcsinálni...
Nem nagyon lehet már mit mondani ezekre az ázsiai emberekre, előbb Thohir most meg ezek.
Ahogy az olaszok írják szürreális az egész ami itt zajlik, és kb egy tragikomédia.
interfan

Nem sokkal, de kicsit többet tudunk a kiszivárgott infókról.
Gyakorlatilag eldöntött tény, hogy De Boert menesztik.
Egyetlen egy kérdés maradt, hogy mikor.
Ez függ az új edzőtől, de erről majd később.
Valamint a "szenzációs csodától".
Több forgatókönyvet kidolgoztak a tegnapi válsáértekzleten.
Ebből az egyik a "szenzációs csoda".
Ha esetleg valami csodás játékkal, simán verjük a Torot, akkor De Boer megkapja még a Samp meccset.
Ha a Samp meccsen ugyanez történik, akkor megkapja még a Soton-Crotone meccset is.
Ez esetben a válogatott szünet alatt lenne döntés.
Viszont ha akár holnap, akár vasárnap, akár bármikor nem nyerünk meggyőző játékkal, akkor De Boer menesztve lesz.

Új edző témában is sok forgatókönyvet vázoltak fel.
Ahogy eddig is, megy a széthúzás:
- Egyik forgatókönyv szerint egy top nevet hoznánk, akivel megpróbálnánk egy fél + 1 éves szerződést kötni.
Blanc, Bielsa, AVB.
Ahogy arról már volt szó, Zanetti a háttérben gőzerővel győzködi Bielsat.
- Másik forgatókönyv szerint pedig, egy ideiglenes vészmegoldást hoznánk fixen csakis nyárig.
Leo, Guidolin, Pioli, Mandrolini, Baresi, Vecchi

A Suning főtanácsadója (Kia Joobrachian) szerint viszont ide egy top-top rutinos név kell.
Ezért ő Capellot javasolta.
Valamint új célpontként felmerült Van Gaal, és még inkább Hiddink neve.
Kia szerint ők lennének képesek rendet vágni az öltözöbe nyárig, és azonnali eredményt szállítani.

Francia források szerint Leo lehet az új edző nyárig, és a Suning elhozná neki Verrattit és Thiago Silvat.
Ezeket a híreket azért kezeljük helyén...
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

Suning elhozná neki Verrattit és Thiago Silvat.

Először inkább takarítani kéne, kedves Suning.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

interfan írta:Ha esetleg valami csodás játékkal, simán verjük a Torot, akkor De Boer megkapja még a Samp meccset.
Ha a Samp meccsen ugyanez történik, akkor megkapja még a Soton-Crotone meccset is.
Ez esetben a válogatott szünet alatt lenne döntés.
Viszont ha akár holnap, akár vasárnap, akár bármikor nem nyerünk meggyőző játékkal, akkor De Boer menesztve lesz.
:shock: :shock: :shock:
Megye 3ba nem intézik így a dolgokat. Ha lenne ilyen forgatókönyv FDB helyében azonnal lemondanék, ez hülyének nézés.

Felsorolt edzőzsenik közül talán Pioliban van némi fantázia. Tavalyelőtti szezonban a Lazioval fogott egy 3. helyet, ami nekünk a jelen körülmények között szenzációs lenne. Capello és Leo sztem kacsa. Mondjuk az öreget megnézném mit tudna kezdeni ezzel a csapattal. Holland helyett egy újabb holland, minden kezdődne előröl, ugyanazok lennének a támadási felületek /nyelvismeret hiánya, nem alkalmazkodás, etc./.
Blanc és Bielsa nem fog leülni fél évre az biztos.
tomika431

Valamint új célpontként felmerült Van Gaal, és még inkább Hiddink neve.

Van Gaal rendet csapna az biztos és lenne eredménye is...de kérdés mely játékosnak kellene egy keménykezű edző??szóval keménysége miatt megbuktatná a csapat..és ha jól tudom akkor előjönne ismét a 3-5-2 -es felállás mint a MU-nál..
interfan

Azért érdekes lesz, hogy mit mond ma De Boer a kialakult helyzetről.
Kb lenyilatkozza mindenki hogy minden oké, megerősítették, érzi a bizalmat.
Aztán ha a Toro ellen nem nyerünk, akkor meg szépen elküldik.
Tipikus Inter...

Hírek szerint De Boer eddigi legnagyobb pártolója Thohir is elhátrált mellőle.
Belátta hogy hibát követett el ez ő kinevezésével, és rábólintott az edzőváltásra.
Valamint semmilyen mód nem szól be az új edző személyébe.
tomika431

interfan írta:Azért érdekes lesz, hogy mit mond ma De Boer a kialakult helyzetről.
Tipikus Inter...

Hírek szerint De Boer eddigi legnagyobb pártolója Thohir is elhátrált mellőle.
Belátta hogy hibát követett el ez ő kinevezésével, és rábólintott az edzőváltásra.
Valamint semmilyen mód nem szól be az új edző személyébe.

Bizony tipikus Inter megy az ujjal mutogatás mindenkire...és ennek a kialakult helyzetnek de Boer fogja meginni a levét...ahelyett hogy elküldenék a csapatbomlasztókat a klubtól..ennyi.
interfan

Ahogy azt előttem is írták, azért jó pár név 10000% hogy nem írna alá csak nyárig.
Sőt ilyen fél + 1 éves szerződést sem.
Idetartozik Blanc, AVB, Bielsa.
Bielsat is győzködheti Zanetti, ilyen edzők nem fognak félévre aláírni.
Itt aki félévre aláírna az ilyen Mandrolini, Guidolin, Pioli, Leonardo, meg ez a Portugál Marco Silva.
Capello 70 évesen kizárt már hogy klubedző lesz.
Hiddink megint kérdés eljönne e.
Van Gaal dettó.
tomika431

interfan írta:Ahogy azt előttem is írták, azért jó pár név 10000% hogy nem írna alá csak nyárig.
Sőt ilyen fél + 1 éves szerződést sem.
Idetartozik Blanc, AVB, Bielsa.
Bielsat is győzködheti Zanetti, ilyen edzők nem fognak félévre aláírni.
Itt aki félévre aláírna az ilyen Mandrolini, Guidolin, Pioli, Leonardo, meg ez a Portugál Marco Silva.
Capello 70 évesen kizárt már hogy klubedző lesz.
Hiddink megint kérdés eljönne e.
Van Gaal dettó.

Igy van.Szerintem páran nem is szivesen jönnének ide azok után ami nálunk folyik évről évre...Egy edző azt szereti ha hagyják dolgozni és beérni munkáját nem 2-3 hónap után távozni..
drrossgeller

Köszönöm Interfan a folyamatos tájékoztatást. :)

interfan írta:Azért érdekes lesz, hogy mit mond ma De Boer a kialakult helyzetről.
Tipikus Inter...

Őszintén ezt hogy kellene kezelni? Amíg nincs meg az új edző, addig minden csapatnál azt mondják, hogy maximális a bizalom.
A nevekben egyetértünk, de szerintem azért is húzzuk, mivel a nagy nevek nem akarnak jönni, az "ilyen" kategóriát pedig szeretnénk elkerülni.

Capellonak nagyon örülnék, nagy edzőnek tartom, de milliószor elmondta, hogy nem fog jönni.
Hiddink már kétszer is bevállalt a Chelseanél év közbeni takarítást, de azt írták csak Abra miatt.
Anno mikor Benitezt buktattuk meg Leo jól szállt be, de már ő sem edzősködött évek óta.
Van Gaal is elmondta, hogy a MU után vége nem lesz klubedző.
AVB nyáron sem vállalta.
Bielsa a Lazionál egy éves szerződéssel vállalta, félévesben én sem hiszem, hogy könnyen belemegy
Blanc esetében nem tudom, hogy PSG-vel hogy történt a szakítás, mert ha még tart a szerződése és kapja a fizut biztos nem fogja értünk félévre lemondani.
Marcos Silva és Pioli maradt még esetleg. Előbbiről nem sokat tudok, utóbbi a Lazionál rövidtávon megoldás volt.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

az h melyik edzo mit mondott anno azt kezeljuk a helyen
sokszor pillanatnyi erzesek mondtak amit, van gaal szetalaztak mu-nal mikozben a vilag egyik legjobb edzoje

latjuk joseval is mi tortenik epp
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Én azt javasolnám a vezetőknek - ha már nem tudnak megállapodni, hogy ki legyen az új edző -, hogy nevezzék ki egyszerre Piolit, Mandorlinit, Guidolint, Capellot, Hiddinket, Blanc-t, Leonardot és akkor nem kell majd egy jó ideig edzőt cserélni, csak mindig elküldeni valamelyiket...
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Frank De Boer: "Csak az érdekel engem, hogy megváltoztassam a jelenlegi szituációt, ez jelenleg nagyon nehéz időszak nekem és az Internek is. Mindannyiunknak változni kell az ilyen helyzetekben, keményen dolgozunk és úgy gondolom, hogy csak idő kérdése míg jobbra fordul a szériánk. Tudom, hogy nehéz lesz mivel a mai futballban nincs időd, de én csak a Torino elleni meccsre koncentrálok. Elkezdtünk egy projektet, amiről tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Az Inter már 5 éve nem nyert semmit és ezen változtatni kell. A Suning tulajdonosok tudják, hogy az Inter egy nagy család. Érzem a bizalmat a Suning felől, ami nagyon fontos nekem és a csapatom számára is. Az öltöző 100%-osan velem van, és én nagyon bízom a csapatban."

Forrás: Facebook- Nerazzurri Hungary

Egy olasz edzőből kinézem az ilyen terelést, még akkor is ha már alá írta a lemondását. De valahogy nem tudom elképzelni De Boer-ről, hogy ekkorát kamuzzon. Viszont ha így van ahogy Ő elmondja, akkor érdekes a szitu...
interfan

Portiere32 írta:Frank De Boer: "Csak az érdekel engem, hogy megváltoztassam a jelenlegi szituációt, ez jelenleg nagyon nehéz időszak nekem és az Internek is. Mindannyiunknak változni kell az ilyen helyzetekben, keményen dolgozunk és úgy gondolom, hogy csak idő kérdése míg jobbra fordul a szériánk. Tudom, hogy nehéz lesz mivel a mai futballban nincs időd, de én csak a Torino elleni meccsre koncentrálok. Elkezdtünk egy projektet, amiről tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Az Inter már 5 éve nem nyert semmit és ezen változtatni kell. A Suning tulajdonosok tudják, hogy az Inter egy nagy család. Érzem a bizalmat a Suning felől, ami nagyon fontos nekem és a csapatom számára is. Az öltöző 100%-osan velem van, és én nagyon bízom a csapatban."

Egy olasz edzőből kinézem az ilyen terelést, még akkor is ha már alá írta a lemondását. De valahogy nem tudom elképzelni De Boer-ről, hogy ekkorát kamuzzon. Viszont ha így van ahogy Ő elmondja, akkor érdekes a szitu...

Mit mondjon szegény ember most őszintén????
Igen elmondta hogy a csapat 100%-ban mögötte van, és tudja bíznak benne a vezetők.
Valamint hogy csak a Toro meccsre koncentrál. Reméli sikerül úgy játszanunk a Toro ellen mint a Cagliari, Bologna, Juve ellen.
Azt is elmondta, hogy ha menesztik akkor ő elfogadja a döntést és távozik.
De hozzátette, szerinte az ő menesztése nem oldaná meg a problémákat.
Portiere32

interfan írta:
Portiere32 írta:Frank De Boer: "Csak az érdekel engem, hogy megváltoztassam a jelenlegi szituációt, ez jelenleg nagyon nehéz időszak nekem és az Internek is. Mindannyiunknak változni kell az ilyen helyzetekben, keményen dolgozunk és úgy gondolom, hogy csak idő kérdése míg jobbra fordul a szériánk. Tudom, hogy nehéz lesz mivel a mai futballban nincs időd, de én csak a Torino elleni meccsre koncentrálok. Elkezdtünk egy projektet, amiről tudtuk, hogy nem lesz könnyű. Az Inter már 5 éve nem nyert semmit és ezen változtatni kell. A Suning tulajdonosok tudják, hogy az Inter egy nagy család. Érzem a bizalmat a Suning felől, ami nagyon fontos nekem és a csapatom számára is. Az öltöző 100%-osan velem van, és én nagyon bízom a csapatban."

Igen elmondta hogy a csapat 100%-ban mögötte van, és tudja bíznak benne a vezetők.
Valamint hogy csak a Toro meccsre koncentrál. Reméli sikerül úgy játszanunk a Toro ellen mint a Cagliari, Bologna, Juve ellen.

Persze nem kell elkezdeni sarat dobálni... De ha a csapat annyira ellene lenne, akkor nem hiszem, hogy ilyen szépen nyilatkozna. Legalábbis ha engem ki akarna csinálni minden munkatársam, hát nem biztos, hogy fedezném őket :lol:
interfan

De Boernak szerződése van az Interrel min 2017.06.30-ig.
Amíg egy edzőnek szerződése van egy adott csapattal (hiába küldték el), addig nem beszélhet a csapatról negatív hangvételben.
Emlékezzünk csak Mazzara.
A szerződés lejárta után sem divat a sárdobálás (kivéve Benitez és Gasperini), nem hogy még a szerződés ideje alatt.
Ezen időben tilos bármi negatívat mondani az adott klubról.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Zenga ismét szabad.
Még ma bedobják a nevét? :lol:
Sokáig húzza, bármerre is jár.
drrossgeller

PellerG írta:Zenga ismét szabad.
Még ma bedobják a nevét? :lol:
Sokáig húzza, bármerre is jár.

Pont beelőztél, kérdezni akartam. :D Mihajlovic sem volt még, sőt Mourinhot sem hozták még fel, pedig gyengélkedik a MU is... :)
Portiere32

interfan írta:De Boernak szerződése van az Interrel min 2017.06.30-ig.
Amíg egy edzőnek szerződése van egy adott csapattal (hiába küldték el), addig nem beszélhet a csapatról negatív hangvételben.
Emlékezzünk csak Mazzara.
A szerződés lejárta után sem divat a sárdobálás (kivéve Benitez és Gasperini), nem hogy még a szerződés ideje alatt.
Ezen időben tilos bármi negatívat mondani az adott klubról.

Persze jogos, biztos csak a szurkoló beszél belőlem... ;) Meg szeretném elhinni, hogy talán nem annyira rossz a helyzet mint aminek látszik...
interfan

Egyszerűen ez az egész helyzet ami kialakult borzalmas.
Írták mások is, és én is, itt jó megoldás nincsen, maximum kevésbé rossz.
Abban szerintem mindenki egyetért (igen Festa kolléga én is), hogy a legjobb az lenne ha De Boer kitudná vezetni a csapatot ebből a szarból.
Mert ebben az esetben nem kellene most valamilyen vészmegoldás, és nem kellene lemondani Simeonerol sem.
Nekem úgy mond az "álmom", hogy De Boerral most jöjjön egy 4/4-es sorozat, és ezzel együtt helyre álljon minden.
Télen kiszórni a selejtet, hozni pár használható játékost, és elérni a BL-t.
Nyáron meg szépen kitenni De Boert, és hozni a világ legjobb edzőjét Simeonet.
Ez lenne számomra az álom.

Viszont rettentő nehéz már az első lépésnek is megvalósulnia, hogy De Boer kihozza ebből a csapatot.
Szívből örülnék ha sikerülne neki, és végre helyreállna minden.
Mert sajnos ha ez nem sikerül neki, akkor itt legkésőbb a válogatott meccsek alatt edzőváltás lesz.
Abból meg nem tudom hogy jöhetünk ki jól....
Hiába bármi, hiába mond bárki bármit, ide ilyen Capello, Hiddink, Van Gaal nem fognak jönni. Ez tény.
Szintén hiába csinálunk bármit, éppkézláb edző (Blanc, Bielsa, AVB) nem ír alá félévre.
Nekünk meg teljesen egyértelmű, most jelenleg félévre kell edző.
Szóval a normális nevek kiestek...
Marad ilyen teljes zsákbamacska Portugál Silva, a nem edző Leonardo, valamint a legalja Pioli, Mandorlini, Reja, Guidolin vonal.
Egy szó mind száz, mi ha edzőváltás lesz abból nem jöhetünk ki jól.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

interfan írta:

Én csak kapkodom itt a fejemet, hogy Poli vagy Marlonbrando mikor jön ide és melyik másodpercben penderítik ki de Boert. Tény és való, hogy a sajtóbeli híreszteléseknek, miszerint de Boer nem biztos, hogy kitölti a szerződését lehet alapjuk... De kötve hiszem, hogy Zhang vagy Thorir lenyilatkozta volna, hogy ki fogják rúgni az edzőt vagy nem bíznak benne, mert ha ez így lenne, akkor de Boer már nem lenne az Inter alkalmazásában.
Azért, ahogy korábban írta valaki, kezeljük a helyén azt, hogy jön Leo és megkapja Verrattit és Silvat, a sajtó által generált feszültséget is kezeljük a helyén.
Én bízom a hollandban továbbra is. Volt egy pokoli rossz meccse az Atalanta ellen, ahol szembement a saját taktikájával,elveivel, de ki tudja, még fordulhat a világ... Emlékszem én olyan időszakra, mikor Mourinho távozását követelte a fél fórum, aztán tripláztunk vele.
tomika431

Fan Gusto írta:
interfan írta:

Én csak kapkodom itt a fejemet, hogy Poli vagy Marlonbrando mikor jön ide és melyik másodpercben penderítik ki de Boert. Tény és való, hogy a sajtóbeli híreszteléseknek, miszerint de Boer nem biztos, hogy kitölti a szerződését lehet alapjuk... De kötve hiszem, hogy Zhang vagy Thorir lenyilatkozta volna, hogy ki fogják rúgni az edzőt vagy nem bíznak benne, mert ha ez így lenne, akkor de Boer már nem lenne az Inter alkalmazásában.
Azért, ahogy korábban írta valaki, kezeljük a helyén azt, hogy jön Leo és megkapja Verrattit és Silvat, a sajtó által generált feszültséget is kezeljük a helyén.
Én bízom a hollandban továbbra is. Volt egy pokoli rossz meccse az Atalanta ellen, ahol szembement a saját taktikájával,elveivel, de ki tudja, még fordulhat a világ... Emlékszem én olyan időszakra, mikor Mourinho távozását követelte a fél fórum, aztán tripláztunk vele.

Ha De Boer tudja hogy meneszteni fogják amilyen egyenes és nyilt biztos tett volna rá célzást vagy utalást. Kb. megmondta volna hogy lehet utoljára ülök a padon vagy hogy utolsó esélyem a csapatnál hogy felkészítsem őket vagy ilyesmit..Szerintem nem kell fixnek venni hogy menesztik 100%-ra.
interfan

Sajnos az a keserű igazság, hogy hiába jó dolog az ázsiai pénz, ezek az ázsiai emberek semmit de semmit nem értenek a focihoz.
Ez sajnos bebizonyosodott Thohir majdnem 3 éve alatt, és azóta a pár hónap óta amióta ezek a Zhangék itt vannak.
Most is ha edzőváltás lesz, bele sem merek gondolni milyen döntés születhet majd...

- Kezdhetném ott, hogy Mancinit tavaly nyáron ki kellett volna dobni, nem pedig engedi a zsarolásának.
De ne menjünk ennyire vissza az időbe.
- Viszont abban tényleg szerintem nincs ember aki kételkedik, hogy Mancinit idén június 1-től meneszteni kellett volna.
Akkor volt jó pár szabad edző, akik komolyabb nevek is. Blanc, Pellegrini, Bielsa, stb.
De ugyanúgy ott lett volna De Boer is, ha már ráesett a választás.
Viszont nem, nem mertünk, nem tudtunk, és lehet nem is akartunk lépni.
Végig kellett szenvedni majdnem a teljes nyarat Mancinivel.
Aztán valami csoda folytán, még is kitették Mancinit. Mindezt 2 héttel a bajnoki rajt előtt...
- Ott is voltak nevek akik közül lehetett válogatni.
Olyan nevek akiktől tényleg lehetett volna eredményt várni azonnal, akik dolgoztak komoly szinten és nyomás alatt.
Érthető volt még De Boer kiválasztása, viszont egyáltalán nem olyan feltételekkel amit elvártak.
- Most nem jön az eredmény, ami teljesen érthető egy ilyen edzőtől.
De ha már őt választották, akkor miért kell azonnali eredményt várni....
Ez is egy rettenetes hiba.
- És lehet jön a következő hiba, az hogy kiteszik De Boert.
Már magába az is egy probléma, hogy edzőváltás.
Na de az hogy ezeknek a kezébe van a döntés, hogy ki érkezzen, na ez már aggasztó...
Sőt igazából azt sem tudjuk ki dönt, ki mondja ki a végső szót.
És hát talán mindenben ez a legborzasztóbb.

Tényleg mindent elmond a vezetőségről és a cselekvőképességéről a nyár és a Mancini story...
Na de ami most is van, komolyan nekem ez a csúcs.
- Suning: Blanc, AVB, Capello, Hiddink, Van Gaal
- Moratti: Leo, Bielsa
- Zanetti: Bielsa
- Ausilio-Gardini: Pioli, Mandorlini, Guidolin, Reja
- Thohir: De Boer

Vicc az egész, mindenki mást mond, mást gondol.
Mindenki egymásra mutogat.
Ez a jelenlegi Inter, hát igen...
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

interfan írta:Sajnos az a keserű igazság, hogy hiába jó dolog az ázsiai pénz, ezek az ázsiai emberek semmit de semmit nem értenek a focihoz.
Ez sajnos bebizonyosodott Thohir majdnem 3 éve alatt, és azóta a pár hónap óta amióta ezek a Zhangék itt vannak.
Most is ha edzőváltás lesz, bele sem merek gondolni milyen döntés születhet majd...

- Kezdhetném ott, hogy Mancinit tavaly nyáron ki kellett volna dobni, nem pedig engedi a zsarolásának.
De ne menjünk ennyire vissza az időbe.
- Viszont abban tényleg szerintem nincs ember aki kételkedik, hogy Mancinit idén június 1-től meneszteni kellett volna.
Akkor volt jó pár szabad edző, akik komolyabb nevek is. Blanc, Pellegrini, Bielsa, stb.
De ugyanúgy ott lett volna De Boer is, ha már ráesett a választás.
Viszont nem, nem mertünk, nem tudtunk, és lehet nem is akartunk lépni.
Végig kellett szenvedni majdnem a teljes nyarat Mancinivel.
Aztán valami csoda folytán, még is kitették Mancinit. Mindezt 2 héttel a bajnoki rajt előtt...
- Ott is voltak nevek akik közül lehetett válogatni.
Olyan nevek akiktől tényleg lehetett volna eredményt várni azonnal, akik dolgoztak komoly szinten és nyomás alatt.
Érthető volt még De Boer kiválasztása, viszont egyáltalán nem olyan feltételekkel amit elvártak.
- Most nem jön az eredmény, ami teljesen érthető egy ilyen edzőtől.
De ha már őt választották, akkor miért kell azonnali eredményt várni....
Ez is egy rettenetes hiba.
- És lehet jön a következő hiba, az hogy kiteszik De Boert.
Már magába az is egy probléma, hogy edzőváltás.
Na de az hogy ezeknek a kezébe van a döntés, hogy ki érkezzen, na ez már aggasztó...
Sőt igazából azt sem tudjuk ki dönt, ki mondja ki a végső szót.
És hát talán mindenben ez a legborzasztóbb.

Tényleg mindent elmond a vezetőségről és a cselekvőképességéről a nyár és a Mancini story...
Na de ami most is van, komolyan nekem ez a csúcs.
- Suning: Blanc, AVB, Capello, Hiddink, Van Gaal
- Moratti: Leo, Bielsa
- Zanetti: Bielsa
- Ausilio-Gardini: Pioli, Mandorlini, Guidolin, Reja
- Thohir: De Boer

Vicc az egész, mindenki mást mond, mást gondol.
Mindenki egymásra mutogat.
Ez a jelenlegi Inter, hát igen...

Interfan, minden tiszteletem a tiéd és nagyon hálás vagyok a rengeteg infoért, amit hozol nap, mint nap nekünk, tényleg!!
De egy olyan kérdés felmerül, hogy milyen hivatalos forrás támasztja alá azt, hogy mindenki mást akar? Mikor nyilatkozott Moratti, a Suning vagy akárki, hogy kit hoznánk de Boer helyett? Nem lehet, hogy ezek csak újságírói pletykák?
interfan

Hivatalos forrás nem volt, és soha nem is lesz ilyen ügyben, ebben biztosak lehetünk.
Így is csak kiszivárgott infók alapján tájékozódnak az újságírók.
Nagyon sok újság hatalmas pletykákat tud leírni, viszont a Gazzetta azért Inter ügyekben nagyon jól értesült.
Biztosak lehetünk benne, hogy ezeket az infokat valahonnan megtudják.
Mai világba megvannak a módszereik és az informátoraik.
Most ez ügyben, hogy kb kit kit akarna és mit akarna kb minden újság egyetért.
És hát valljuk be ennyi véletlen nincs, hogy minden újság ugyanazt írja.

Nyáron is végig ez volt, sőt ott még hivatalosan is megerősítette Mancinit.
Ehhez képest az újságok (a Gazzetta), végig azt írták hogy egyáltalán nem biztos Mancini helye.
De közben meg azt is tudni vélték, hogy Thohir 100%-ban Mancini mellett van.
Majd egyszer csak hirtelen összekapott Mancini és Thohir, és Mancininek vége is lett.
Mivel aki nagyon mellette volt, ő is ellene lett.
Ezekből a hírekből egyiket sem mondta ki senki, egyetlen egy szót sem.
Mindet, szó szerint mindet az újságok írták meg.
És hát mint látjuk egyáltalán nem alaptalan dolgok volt, sőt teljes valóságot írtak végig.
interfan

Francia média szerint megvan az első számú jelölt, aki nem mást mint Blanc.
Hírek szerint már fel is vettük vele a kapcsolatot, és a háttérben megy az egyezkedés.
Mindeközben ezt Blanc ügynöke is megerősítette, hogy van ajánlat és komoly érdeklődés az Inter részéről.

Sportmediaset szerint pedig dolgozunk Bergomi szerepvállalásán.
Amolyan Oriali szerepet töltene be, vagy mint Nedved a Juvenal.
Úgy mond egy kapocs lenne a játékosok, edző és a vezetőség között.
Portiere32

interfan írta:Francia média szerint megvan az első számú jelölt, aki nem mást mint Blanc.
Hírek szerint már fel is vettük vele a kapcsolatot, és a háttérben megy az egyezkedés.
Mindeközben ezt Blanc ügynöke is megerősítette, hogy van ajánlat és komoly érdeklődés az Inter részéről.

Sportmediaset szerint pedig dolgozunk Bergomi szerepvállalásán.
Amolyan Oriali szerepet töltene be, vagy mint Nedved a Juvenal.
Úgy mond egy kapocs lenne a játékosok, edző és a vezetőség között.

Szóval akkor a holnapi meccs is egy sima edzőbuktató vereség lesz? Szarul nézne ki győztes meccs után elküldeni De Boer-t... Bár itt már bele fér minden... :D
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Annyira geci szánalmasak vagyunk,hogy az már csúcs.2 héttel a rajt előtt edzőváltás,mindenki örül,jön egy fiatal,ambícíózus,jó játékfilozófiájú edző,és az első nehézségek után elküldjük,6 éve cserélgetjük az edzőket és várjuk a megváltást.Végre van egy aránylag jó keret,amit télen lehetne csiszolni,alakítani.Végül is róma is 2 nap alatt épült...Értem én hogy kellene a Bl,de megérdemeljük az elmúlt évek eredményei és történései után?lófaszt!!!Mi a fasz lenne ha kimaradna még 1 év,maradna esetleg El,a csapatot felépítené De Boer,a sok faszkalapot elhajtaná és hozna olyanokat akikkel tud is dolgozni!?Brozovic,Perisic,Biabiany,Palacio,Melo,Nagatomo,Jovetic mehetne télen isten hírével,helyükre pedig jöhetne olyan aki akar is tenni valamit a mezért,tökéletes példa erre J.Mário,igen,baszott drága volt,és igen hibázik is,de szarrá futja magát minden meccsen és látszik hogy akar!!!Ilyenek kellenek,minden csapategységbe.
interfan

Én a leghatározottabb és legbiztosabban is kimerem jelenteni, kizárt dolog hogy a mai egy sima edzőbuktató meccs lenne.
Én ebben 1000%-ig biztos vagyok.
Egy a játékosok sem tehetik ezt meg, főleg nem hazai közönség előtt, és úgy hogy 1 napon belül az egész tulajdonosi kör jelen lesz.
Kettő meg a sors és az élet...
Mindig minden egyes csapatnál, edzőnél, helyzetnél ez van. Utolsó esély, ha most nem nyersz vége, és ilyen helyzetekben 99% nyernek a csapatok. Pontosan ez a sors és az élet iróniája.
Én most nagyon nagyon komoly összegben mernék fogadni a csapat mai sikerében.
Ebből következik az is, hogy nem fogják kitenni De Boert, most a következő 1 hétben biztosan nem.
Ezzel a mai győzelemmel megkapja a maradék 3 meccset is.
Samp szintén nem egy verhetetlen csapat, Soton ellen úgy vannak vele belefér egy X, egy Crotonet meg ifi csapattal is verni kell.
Én most egy 4 meccs 3 vagy 2 győzelem és 1 vagy 2X-et érzek fixre.

Az hogy ezek után kiteszik e De Boert, na azt már nem lehet megmondani.
Viszont jelenleg 3 naponta meccsek vannak, még csak tárgyalások vannak a lehetséges új edzőkkel, szóval kizárt hogy bárki most lépne.
Sőt még a lehetséges senki nem tudja pontosan kit kellene vagy lehetne hozni.
Ha De Boert kiakarták volna azonnal tenni, megtehették volna már hétfőn.
Leültethették volna Vecchit, és közben meg ugyanúgy kereshetnék az új edzőt.
De valószínű tényleg úgy döntötték Zhangék, hogy ezt a Toro meccset még megkapja.
Na és ha itt se nyerünk, akkor lépnek.
De erre az én meglátásom szerint nem kerül majd sor, ahogy azt feljebb leírtam.
Válasz küldése