interfan írta:Én a leghatározottabb és legbiztosabban is kimerem jelenteni, kizárt dolog hogy a mai egy sima edzőbuktató meccs lenne.
Én ebben 1000%-ig biztos vagyok.
Egy a játékosok sem tehetik ezt meg, főleg nem hazai közönség előtt, és úgy hogy 1 napon belül az egész tulajdonosi kör jelen lesz.
Kettő meg a sors és az élet...
Mindig minden egyes csapatnál, edzőnél, helyzetnél ez van. Utolsó esély, ha most nem nyersz vége, és ilyen helyzetekben 99% nyernek a csapatok. Pontosan ez a sors és az élet iróniája.
Én most nagyon nagyon komoly összegben mernék fogadni a csapat mai sikerében.
Ebből következik az is, hogy nem fogják kitenni De Boert, most a következő 1 hétben biztosan nem.
Ezzel a mai győzelemmel megkapja a maradék 3 meccset is.
Samp szintén nem egy verhetetlen csapat, Soton ellen úgy vannak vele belefér egy X, egy Crotonet meg ifi csapattal is verni kell.
Én most egy 4 meccs 3 vagy 2 győzelem és 1 vagy 2X-et érzek fixre.
Az hogy ezek után kiteszik e De Boert, na azt már nem lehet megmondani.
Viszont jelenleg 3 naponta meccsek vannak, még csak tárgyalások vannak a lehetséges új edzőkkel, szóval kizárt hogy bárki most lépne.
Sőt még a lehetséges senki nem tudja pontosan kit kellene vagy lehetne hozni.
Ha De Boert kiakarták volna azonnal tenni, megtehették volna már hétfőn.
Leültethették volna Vecchit, és közben meg ugyanúgy kereshetnék az új edzőt.
De valószínű tényleg úgy döntötték Zhangék, hogy ezt a Toro meccset még megkapja.
Na és ha itt se nyerünk, akkor lépnek.
De erre az én meglátásom szerint nem kerül majd sor, ahogy azt feljebb leírtam.
A próféta szóljon belőled! Remélem így lesz, főleg ha már szét gyalázták a Milánt, legalább hozzájuk közeledjünk...