A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Portiere32

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

interfan írta:Én a leghatározottabb és legbiztosabban is kimerem jelenteni, kizárt dolog hogy a mai egy sima edzőbuktató meccs lenne.
Én ebben 1000%-ig biztos vagyok.
Egy a játékosok sem tehetik ezt meg, főleg nem hazai közönség előtt, és úgy hogy 1 napon belül az egész tulajdonosi kör jelen lesz.
Kettő meg a sors és az élet...
Mindig minden egyes csapatnál, edzőnél, helyzetnél ez van. Utolsó esély, ha most nem nyersz vége, és ilyen helyzetekben 99% nyernek a csapatok. Pontosan ez a sors és az élet iróniája.
Én most nagyon nagyon komoly összegben mernék fogadni a csapat mai sikerében.
Ebből következik az is, hogy nem fogják kitenni De Boert, most a következő 1 hétben biztosan nem.
Ezzel a mai győzelemmel megkapja a maradék 3 meccset is.
Samp szintén nem egy verhetetlen csapat, Soton ellen úgy vannak vele belefér egy X, egy Crotonet meg ifi csapattal is verni kell.
Én most egy 4 meccs 3 vagy 2 győzelem és 1 vagy 2X-et érzek fixre.

Az hogy ezek után kiteszik e De Boert, na azt már nem lehet megmondani.
Viszont jelenleg 3 naponta meccsek vannak, még csak tárgyalások vannak a lehetséges új edzőkkel, szóval kizárt hogy bárki most lépne.
Sőt még a lehetséges senki nem tudja pontosan kit kellene vagy lehetne hozni.
Ha De Boert kiakarták volna azonnal tenni, megtehették volna már hétfőn.
Leültethették volna Vecchit, és közben meg ugyanúgy kereshetnék az új edzőt.
De valószínű tényleg úgy döntötték Zhangék, hogy ezt a Toro meccset még megkapja.
Na és ha itt se nyerünk, akkor lépnek.
De erre az én meglátásom szerint nem kerül majd sor, ahogy azt feljebb leírtam.

A próféta szóljon belőled! Remélem így lesz, főleg ha már szét gyalázták a Milánt, legalább hozzájuk közeledjünk...
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Szerintem a BL már elment, ez pedig a vezetőségnek köszönhető, hiszen Mancininek megengedték, hogy tönkretegye a nyári felkészülést, miközben szezon végén meneszteni kellett volna.

Teljesen felesleges most edzőt váltani, nem oszt nem szoroz. Hagyni kell De Boert kifutni nyárig, aztán elhozni Simeonet (vagy Mout ha kirúgja a MU).
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:Francia média szerint megvan az első számú jelölt, aki nem mást mint Blanc.
Hírek szerint már fel is vettük vele a kapcsolatot, és a háttérben megy az egyezkedés.
Mindeközben ezt Blanc ügynöke is megerősítette, hogy van ajánlat és komoly érdeklődés az Inter részéről.

Sportmediaset szerint pedig dolgozunk Bergomi szerepvállalásán.
Amolyan Oriali szerepet töltene be, vagy mint Nedved a Juvenal.
Úgy mond egy kapocs lenne a játékosok, edző és a vezetőség között.

A klubhoz ugyan van kötődése,de az olasz bajnokságban ugyanannyi a tapasztalata mint FDB-nek.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Festa írta:
interfan írta:Francia média szerint megvan az első számú jelölt, aki nem mást mint Blanc.
Hírek szerint már fel is vettük vele a kapcsolatot, és a háttérben megy az egyezkedés.
Mindeközben ezt Blanc ügynöke is megerősítette, hogy van ajánlat és komoly érdeklődés az Inter részéről.

Sportmediaset szerint pedig dolgozunk Bergomi szerepvállalásán.
Amolyan Oriali szerepet töltene be, vagy mint Nedved a Juvenal.
Úgy mond egy kapocs lenne a játékosok, edző és a vezetőség között.

A klubhoz ugyan van kötődése,de az olasz bajnokságban ugyanannyi a tapasztalata mint FDB-nek.

Én úgy vagyok vele, hogy amíg matematikai esély van addig bízom és hiszek a cél elérésében. Még a bajnokság elején járunk, ha csak csodával is, de én bízom, hogy még meg lehet a BL. Reméljük ma megtörténik a csoda és a fiúk De Boer mögé állnak és elkezdünk menetelni edzőváltás nélkül. A hollandot lecserélni csak abban az esetben lenne indokolt, ha nincs mögötte támogatás (játékosok, szurkolók)... Az eredményességét még butaság lenne ilyen kevés idő alatt megítélni, hiszen teljesen más felfogású edző, mint Mancs volt.

Ha nincs meg a támogatottsága, akkor viszont a francia pláne félévre most az elérhető edzők közül még a legjobbak között van. Bordeux, francia válogatott, PSG... a nyomáshoz már hozzászokott. Párizsnak fölényes a legjobb a kerete, de utcahosszal verte a mezőnyt, jelenleg Emeryvel harmadikok. Ráadásul focizott Olaszországban, pont nálunk, így ha nem is edzőként,de ismeri az olasz focit. A szurkolók pedig könnyebben fogadja be, mivel volt játékosunk.

Na de ma nyerjünk, kezdődjön a menetelés, érjen véget a rémálom és megfelelő támogatással induljunk felfelé a De Boerral.
Forza Inter! :)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Szokás szerint egyre több hír szivárog ki, és ezekből egyre többet tudhatunk meg.
Pénteken lesz a vezetőségi nagyértekezlet, ott dől el hogy kit akarunk új edzőnek.
Viszont még egy dolog biztos, a válogatott szünetig ez az új edző már nem fog megérkezni.
A vezetők abban reménykednek, hogy ma nyerünk és nem kell azonnal elküldeni De Boert.
Ha ma nyerünk, akkor De Boer megkapja a maradék 3 meccset.
Viszont ha veszítünk, akkor Vecchi az ifi edzője ugrik be a maradék 3 meccsre.

Lényeg a lényeg, van egy terv a válogatott szünetig.
- A terv:
Nyerünk a Torino ellen, De Boer megkapja a maradék 3 meccset.
- B terv:
Nem nyerünk a Torino ellen, Vecchi átveszi a csapatot 3 meccsre.

A válogatott szünet utánra pedig 3 kész tervünk lesz:
- A terv:
De Boer összekapja a csapatot, négy meccsből nem kapunk ki és min 3 győzelem, ezáltal marad a holland az edző.
- B terv:
Mindenképpen új edző. Az új edzőt pedig Zhangek Kia tanácsára választanák ki.
Ez esetben egy nagy név lenne, szinte biztosan Blanc.
Akivel viszont hosszútávra min 1,5 de inkább 2,5 évre írnánk alá.
- C terv:
Mindenképpen új edző. Viszont Zhangek nem saját fejük után mennek, hanem hallgatnak Ausilio, Gardini, Moratti sorra.
Ez esetben egy beugró edző érkezne szigorúan csak nyárig, nyáron pedig megpróbálnánk Simeonet.
Itt jópár név lehetséges: Pioli, Guidolin, Reja, Mandrolini, Leo, Silva.
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

Csak tudnám, hogy Blanc mitől nagy név, és egy játékosügynök ajánlására választanak edzőt a kínaiak? Hát mi folyik itt kérem? Maradjon csak de Boer és szórja ki télen a selejtet (brozovics, perisics, jovetics trió legyen az első 3 távozónk, egyszerűen hányingerem lett a képüktől...) Talán marcselóért kapunk 10 misit, peris érhet a legtöbbet 20 körül...jove 10-15. Ennek a 3-nak az árából jöhetne hátra egy Rojo-Darmian páros. Épp itt az ideje bevetni Barbosat, szóval peris helyett mehet is a kezdőbe. Sokat nem veszthetünk, ugyanis a BL már elúszott, akár tetszik, akár nem. Kezdődjön már el végre valami, legyen tökös a vezetőség is, és basszon oda ezeknek a k.va primadonnáknak. Hát ilyen nincs a mesében sem, hogy játsszák itt a kiskirályt és a klub felett képzelik magukat...
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Az elmúlt 5 év legerősebb keretével (úgy h most a játékvezetők sincsenek a csapat ellen mint a korábbi években, pl. Cagliari meccs 11-es) sikerült elérni eddig egy 15. helyet, úgy hogy a szezon negyede már gyakorlatilag lement és szinte borítékolható a kiesés az EL-ből. Felháborítónak tartom h a holland ül még a kispadon! Várjuk a csodát? Nem fog jönni...
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Szabr91 írta:Csak tudnám, hogy Blanc mitől nagy név, és egy játékosügynök ajánlására választanak edzőt a kínaiak? Hát mi folyik itt kérem? Maradjon csak de Boer és szórja ki télen a selejtet (brozovics, perisics, jovetics trió legyen az első 3 távozónk, egyszerűen hányingerem lett a képüktől...) Talán marcselóért kapunk 10 misit, peris érhet a legtöbbet 20 körül...jove 10-15. Ennek a 3-nak az árából jöhetne hátra egy Rojo-Darmian páros. Épp itt az ideje bevetni Barbosat, szóval peris helyett mehet is a kezdőbe. Sokat nem veszthetünk, ugyanis a BL már elúszott, akár tetszik, akár nem. Kezdődjön már el végre valami, legyen tökös a vezetőség is, és basszon oda ezeknek a k.va primadonnáknak. Hát ilyen nincs a mesében sem, hogy játsszák itt a kiskirályt és a klub felett képzelik magukat...

Én sem értem, miért olyan jó Blanc. A sztárokkal teletűzdelt PSG-vel sem játszatott egy valamire való focit...
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

A másik dolog pedig,hogy most hoznánk ideiglenesen egy edzőt nyárig mert szeretnénk Cholot,aztán ha ő azt mondja nem jön most még,vagy egyáltalán nem akar idejönni amíg ilyenek a körülmények,akkor megint keresünk egy bohócot 1 éves szerződéssel mert lehet a következő nyáron majd talán jön Simeone,és így tovább?Vicc az egész...Meg kell mondani a játékosoknak,hogy marad Frank,akinek nem tetszik el lesz adva a télen aztán viszlát,nem kell ide olyan játékos aki gerjeszti a feszültséget,ellen megy az edzőnek stb.Itt mindig az edzővel van csak a baj mi?Brozovicnál hibázott de Boer,de csakis abban,hogy visszatette a keretbe,így nem vették elég komolyan a büntetést.Edzett volna a primaveraval,télen meg elhajtottuk volna a picsába,ebből vagy tanult volna a többi gyökér vagy mehetne még pár játékos isten hírével.Perisic is mi a faszt képzel,védi a kis barátját,fizu emelést akar?Eddig nem volt értékelhető produkciója a juve elleni gól kivételével,mint valami sértődött fasz...mehet a padra aztán télen meg biztos kapkodtak volna érte álmai bajnokságából a csapatok.Válogathatott volna a soton,sunderland féle csapatok ajánlatai közül,mert nagy csapatba nem valószínű hogy kellene ilyen hozzáállással!!!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Interfan84 írta:Az elmúlt 5 év legerősebb keretével (úgy h most a játékvezetők sincsenek a csapat ellen mint a korábbi években, pl. Cagliari meccs 11-es) sikerült elérni eddig egy 15. helyet, úgy hogy a szezon negyede már gyakorlatilag lement és szinte borítékolható a kiesés az EL-ből. Felháborítónak tartom h a holland ül még a kispadon! Várjuk a csodát? Nem fog jönni...

Avagy ha ma veletlenul nyerunk, legrosszabb esetben is 6 pontra vagyunk a BL selejtezos 3. helytol, amire lenne 28 tovabbi meccsunk hogy behozzunk.
Ertem hogy 15. helyen vagyunk, de egyelore a Juve mogott nincsenek meg (meg) a kiemelkedo csapatok, Napoli, Roma a tobbiek meg plane bukdacsolnak, akar 4-5 jo meccsel vissza is tudunk zarkozni rajuk, felesleges ennyire temetni a szezont oktober vegen.

Azt meghagyom szubjektivnek, hogy ebbol kie mennyi felelosseg, de azert de Boernak en nem adnek 1/3-nal tobbet, sot.
De az is teny hogy a jatekoskeretunk erosebb, mint az elmult evekben, ebbol kovetkezoen a csalodas is nagyobb merteku, hogy megsem vagyunk ott az elejen, noha en is azt gondolom, megha Mancinivel most jobban is allnak ugyanezzel a csapattal, vele egy BL16-nal, 8-nal tovabb sosem tudnank kerulni, szerintem viszont de Boerban meglehet erre a potencial, hogy a legjobb csapatok ellen is sikeresek legyunk, legalabbis nalam nem jatszotta meg el ezt a fajta bizalmat.

btw, Interfan84, kifejted targyilagosan, mitol nem jo edzo a holland es mitol kizart hogy osszealljon a csapat es meginduljunk felfele vele?
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Azért azt kicsit erős kijelenteni 9 forduló után,hogy elment a BL..tavaly a csalók ugyanígy álltak és simán behúzták a scudettot. A mai meccs viszont tényleg vízválasztónak tűnik (bár nekem az Atalanta is az volt és sajnos qva nagy csalódás lett), egy jó formában lévő Miha álltal feltüzelt Toro. Bár interfan rárakná a fél vagyonát a győzelemre,én óvatosan inkább 1X-re tennék csak :D

Jó lenne átlendülni a holtponton és tényleg veretlenül lehozni a válogatott szünetig,de a vasárnapi előadást látva nem sok esélyt látok,persze a remény hal meg utoljára..ha menne kell FDB-nak és Blanct vagy Capellot kérném fel.

Forza Inter!!
alwin91

"De Boer doesn't give in and asked Suning to make the roster more Italian, starting from the defensive line. A problem he checked is in fact the difference of languages inside the group."
Ezt el is tudom képzelni egyébként. Eddig is mindig nemzetközi csapat voltunk, de most különösen sok országból vannak játékosaink, na meg eddig is tudtuk, hogy klikkesedés megy.
Leonardo óta nem játszik szívvel-lélekkel a csapat, de nem ez fogja megoldani. Kell egy erős kezű csapatkapitány, akit követnek a többiek (én Handának simán odaadnám, itt van egy ideje) és a balhés játékosok elküldése.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Thohir es Zhang biztositotta De Boert a tamogatasukrol es arra kertek a jatekosokat hogy tiszteljek a mezt

Blanc kozben az MU hivasat is varja

végén Jose itt fog kikötni :D

bár amiket mostanában csinál, rosszabb lenne mint De Boer
Szabr91

Mourinho szép volt, jó volt, de nem kellene erőltetni. de Boert egyetlen egy edzőért váltanám csak le, az pedig nem más, mint Simeone.
R9.

állítólag a szurkolók is de boerral vannak
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Én azt mondom továbbra is, hogy ki kell tartani de Boer mellett. Ahogy itt leírták többen, az utóbbi néhány meccsről nem egyértelműen ő tehet és hogyha tényleg megvan a bizalom az irányába, akkor hagyni kell őt dolgozni, egyszerűen ennyit minimum megérdemel a holland, ha már átvette a csapatunkat egy totál reménytelen helyzetben!!!

Ma pedig nyernünk kell, egyszerűen nincs mese!!
interfan

Thohir: támogatjuk a csapatot és De Boert.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Fan Gusto írta:Én azt mondom továbbra is, hogy ki kell tartani de Boer mellett.

Végig emellett voltam én is, mert ha elküldik, megint a 'söpredék' nyer.

Nyáron ki kell szórni mindenkit aki a saját pecsenyéjét sütögeti, Perisic pl az egyik kedvencem a csapatból, és az egyik legjobb balszélső a világon, de ha Ő is kavarja a sz*rt akkor mehet, az árát persze kérjük meg rendesen.

Valaki írta Berardit, én is nagyon örülnék neki, mert Interista, és ez nagyon kell a csapatba.

Intelligens focistákat vegyünk, mert sajnos túl sok kretént igazoltunk az elmúlt években...
Szabr91

mike írta:
Fan Gusto írta:Perisic az egyik legjobb balszélső a világon

Ne haragudj, de nem bírom ki röhögés nélkül. :lol: :mrgreen: :lol:

Hogy mit látnak egyesek abba, hogy csak annyira képes, hogy megtolja és fut. Ezt én is megtudom csinálni, csak kicsit lassabb vagyok. Semmi finesz nincs a gyerekben. Egy nagy nulla volt mindig is, attól mert kijött neki 1 szezonban a lépés a Wolfsburgnál. Nem véletlen pattintotta ki Klopp sem a BVB-ből anno, és nem véletlen kerül 16 millába a világ egyik legjobb balszélsője.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

interfan írta:Szokás szerint egyre több hír szivárog ki, és ezekből egyre többet tudhatunk meg.
Pénteken lesz a vezetőségi nagyértekezlet, ott dől el hogy kit akarunk új edzőnek.
Viszont még egy dolog biztos, a válogatott szünetig ez az új edző már nem fog megérkezni.
A vezetők abban reménykednek, hogy ma nyerünk és nem kell azonnal elküldeni De Boert.
Ha ma nyerünk, akkor De Boer megkapja a maradék 3 meccset.
Viszont ha veszítünk, akkor Vecchi az ifi edzője ugrik be a maradék 3 meccsre.

Lényeg a lényeg, van egy terv a válogatott szünetig.
- A terv:
Nyerünk a Torino ellen, De Boer megkapja a maradék 3 meccset.
- B terv:
Nem nyerünk a Torino ellen, Vecchi átveszi a csapatot 3 meccsre.

A válogatott szünet utánra pedig 3 kész tervünk lesz:
- A terv:
De Boer összekapja a csapatot, négy meccsből nem kapunk ki és min 3 győzelem, ezáltal marad a holland az edző.
- B terv:
Mindenképpen új edző. Az új edzőt pedig Zhangek Kia tanácsára választanák ki.
Ez esetben egy nagy név lenne, szinte biztosan Blanc.
Akivel viszont hosszútávra min 1,5 de inkább 2,5 évre írnánk alá.
- C terv:
Mindenképpen új edző. Viszont Zhangek nem saját fejük után mennek, hanem hallgatnak Ausilio, Gardini, Moratti sorra.
Ez esetben egy beugró edző érkezne szigorúan csak nyárig, nyáron pedig megpróbálnánk Simeonet.
Itt jópár név lehetséges: Pioli, Guidolin, Reja, Mandrolini, Leo, Silva.

Az a baj ezekkel a kiszivárogtatásokkal, hogy 1% igazságtartalma van. Ugye emlékszünk, hogy miket írtak Thohirról, mikor a Suning hatalomátvétele szinte biztossá vált? :) Ettől függetelenül tapasztalt firkászok lehetnek, akik az évek és a rutin miatt beletrafálhatnak dolgokba, de nekem ezek a hírek pontosan annyira hitelesek, mint mikor ment nyáron a Mancini mizéria.
interfan

Nem hiszem hogy belefáradt volna bárki bármibe.
Nekem teljesen reálisak ezek a hírek, és teljesen elképzelhetőek.
Most az A terv érvényesült, magyarul nyertünk és De Boer megkapta a maradék 3 meccset.
Ha ezen a 3 meccsen is folytatódik a pozitiv tendencia, akkor az edzőkérdés megszűnik.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Szabr91 írta:
mike írta:

Hogy mit látnak egyesek abba, hogy csak annyira képes, hogy megtolja és fut. Ezt én is megtudom csinálni, csak kicsit lassabb vagyok. Semmi finesz nincs a gyerekben. Egy nagy nulla volt mindig is, attól mert kijött neki 1 szezonban a lépés a Wolfsburgnál. Nem véletlen pattintotta ki Klopp sem a BVB-ből anno, és nem véletlen kerül 16 millába a világ egyik legjobb balszélsője.

Nem haragszom, megérdemelsz egy-két kacagós percet, ha már ennyit keresgéltél. ;)

Nyilván túlzás, amit írtam, de Perisicben van fantázia és ezt továbbra is tartom. Nincs még egy olyan gyors játékos a keretben, mnit ő és az előző szezon EL-es helyét is neki köszönhetjük nagy részben. A tavasza elég jól sikerült, ezt nem veheted el tőle. Az EB-n is elég jól muzsikált, láthattuk a spanyolok ellen.

De ha te ezek után leírod, hogy egy nagy nulla és ügyetlen az emberünk, hááát... lelked rajta Öregem. :)
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Szabr91 írta:
mike írta:

Én meg te rajtad nem birom ki röhögés nélkül Szabr91
interfan

A tegnapi győzelem után gyakorlatilag lezárult az edzőkérdés.
A péntekre tervezett válságértekezlet, ahol eldőlt volna De Boer jövője hivatalosan is elmarad.
Ehelyett pénteken látogatást tesznek Appianoban, ahol egy közös ebéd lesz a csapattal, és gratulálnak a teljesítményük miatt.
Thohir családi problémák miatt már ma hazautazott.
Zhang érkezése a válságértekezlet elmaradása miatt kérdéses. De ha érkezik is, akkor is résztvesz az ebéden a csapattal és a gratuláción, majd legkésőbb szombat reggel távozik.

Még pár kitartó olasz lap azét írja hogy kérdés De Boer jövője.
Viszont azt ők is megemlítik, hogy csakis 3 súlyos veresség esetén kerülhetne sor a váltásra a válogatott szünet alatt.
Samp, Soton, Crotone meccsek jönnek.

Én arra bármit rátettem volna, hogy tegnap szép játékkal nyerünk.
Egyszerűen teljesen egyértelmű volt.
És az is egyértelmű volt hogy miért.
Az hogy egy ilyen forma állandosuljon mint a tegnapi, azért azt nem lehet elvárni.
Viszont ha annak az akarásnak, küzdésnek már az 50%-a megmaradna a következő meccsekre, akkor én nagyon elégedett leszek.
Mivel ha legalább annyi megmarad, akkor nem lehet probléma ilyen Samp és Crotone meccs.
tomika431

interfan írta:A tegnapi győzelem után gyakorlatilag lezárult az edzőkérdés.
A péntekre tervezett válságértekezlet, ahol eldőlt volna De Boer jövője hivatalosan is elmarad.
Ehelyett pénteken látogatást tesznek Appianoban, ahol egy közös ebéd lesz a csapattal, és gratulálnak a teljesítményük miatt.
Thohir családi problémák miatt már ma hazautazott.
Zhang érkezése a válságértekezlet elmaradása miatt kérdéses. De ha érkezik is, akkor is résztvesz az ebéden a csapattal és a gratuláción, majd legkésőbb szombat reggel távozik.

Még pár kitartó olasz lap azét írja hogy kérdés De Boer jövője.
Viszont azt ők is megemlítik, hogy csakis 3 súlyos veresség esetén kerülhetne sor a váltásra a válogatott szünet alatt.
Samp, Soton, Crotone meccsek jönnek.

Én arra bármit rátettem volna, hogy tegnap szép játékkal nyerünk.
Egyszerűen teljesen egyértelmű volt.
És az is egyértelmű volt hogy miért.
Az hogy egy ilyen forma állandosuljon mint a tegnapi, azért azt nem lehet elvárni.
Viszont ha annak az akarásnak, küzdésnek már az 50%-a megmaradna a következő meccsekre, akkor én nagyon elégedett leszek.
Mivel ha legalább annyi megmarad, akkor nem lehet probléma ilyen Samp és Crotone meccs.

Köszi az infót örülök hogy lezárult az edzőkérdés téma és marad De Boer. Gondolom akkor távozik ha mind 3 meccset elveszitjük vagyis ha nem fogunk pontot, pontokat de remélem elindulunk felfelé az úton! Szerintem idegenben a Soton ellen egy döntetlen sem lenne nagy baj.
interfan

Hatalmas az elégedetség, és a boldogság a csapatnál jelenleg.
Thohir és Zhang fia és bementek a mérkőzés után az öltözőbe, és hatalmas gratulációban részesítették a csapatot.
Ahogy az olasz lapok írják, mintha egy kisebb kupát nyertünk volna meg akkor ünnepi hangulat volt tegnap.

Thohir ahogy írtam családi problémák miatt ma elutazik.
Zhang a holnapi nap folyamán megérkezik.
Lesz egy rövid megbeszélés a vezetők közt, de már nem az edzőkérdés ügyében.
Mivel abban ahogy írtam megszületett a döntés, De Boer marad továbbra is az edző, kivéve ha a maradék 3 meccsen minden kikapunk.
A megbeszélés témája pedig így, az adósság csökkentés lesz. Mivel Thohir hatalmas adósságot hagyott hátra jó pár bankcsoportbal szemben. Ennek csökkentése és megoldása lesz a téma a vezetőknél.
A megbeszélés után Zhang is Appianoba látogat, ahol gratulál majd a csapatnak és egy kis ünneplés is lesz.
Ezt egy közös ebéd formájában fogják megtenni.
Majd szombat reggel Zhang, a fia, és a Kínai partnerek mind hazautaznak.
versenyszellem

jesus, azert ez a multhet ennek tukreben egesz komoly bohozatta valt
:D
drrossgeller

Fantasztikus volt a tegnapi meccs. Úgy játszottunk, ahogyan el is várom kisebb csapatok ellen. De Boer tanult a hibáiból és elkezdtünk a védekezésre is koncentrálni. Amíg hátul ilyen játékosaink vannak, addig sajnos a kapott gól mindig benne van...
Helyzetkihasználásunk siralmas, de ez idővel önbizalommal felvértezve javulhat. A jelek szerint a csapat beállt a holland mögé, így teljesen tárgytalan az edzőváltás szerencsére, remélem ez tartósan így lesz. Icardi pedig ha rugdossa a gólokat és nem csinál újabb hülyeséget, akkor hátha az a vonal is megoldódik. Éder pedig olyan mint egy gép, rég nem láttam az Interben ennyire teperő játékost. Én is megnézném mondjuk a Soton ellen Icardi helyén.

A nagy csapatok elleni játék már adott, remélem a kisebb csapatok ellen pedig a tegnapi produkciót vesszük elő. :)
interfan

versenyszellem írta:jesus, azert ez a multhet ennek tukreben egesz komoly bohozatta valt
:D

Amit ezek az ázsiaiak csinálnak az az...
Lehet tényleg nagyon jó üzletemberek, és a pénzhez nagyon értenek.
De hogy a focihoz nem értenek egy cseppet sem az biztos.
Teljesen idióták sajnos.
Nagyon jó lenne most egy Oriali, aki egy kapocs a csapat és a vezetők közt.
Én ezért nagyon komolyan támogatnám Bergomi szerepvállalását Oriali szerepkörben.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

drrossgeller írta:Éder pedig olyan mint egy gép, rég nem láttam az Interben ennyire teperő játékost. Én is megnézném mondjuk a Soton ellen Icardi helyén.

De miért a helyén?
Icardi az egyetlen (igazi) góllövőnk.
Eder meg most sokkal hasznosabb a szélen, mint Perisic, mivel alázatosan játszik, és rendre visszasegít a védekezésben is.
Ahogy írtam nemrég, 5 milliót nem fizettem volna érte, amit az 1 év/2 gól is alátámaszt, viszont amit De Boer érkezése óta mutat, az a küzdés, az a hajtás minden egyes meccsen mikor lehetőséget kap, az nagyon rendben van.
Banega mellett szerintem tegnap is a mezőny legjobbja volt.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Egyértelműen a legjobban küzdő játékosunk az elmúlt hetekben. Lehet Perisic jó focista, de azzal a hozzáállással jóval kevesebbet ér, mint Éder.
interfan

Mint azt korábban leírtam, 3 terv volt az Inter részéről.
Ezekből az első terv valósult meg, mivel nyertünk.
Mint tudjuk ha nem nyertünk volna, akkor a maradék 3 meccsre Vecchi vette volna át a csapatot.
A válogatott szünet alatt pedig érkezett volna az új edző.
Így utólag hogy lezárult az edzőkérdés, egyre több infót tudni meg.
Kiderült hogy ez az új edző Leonardo lett volna.
Capello, Hiddink, Van Gaal, Bielsa vonalra eleve semmi esély nem volt.
AVB nyáron is elküldött minket, mint ahogy most is.
Az olasz semmi nevek mint Pioli, Guidolin, Mandorlini, Reja sor meg nem győzték meg a Suningot.
Ezért 3 név maradt: Blanc, Leo, Silva.
Silva szintén nem győzte meg a Suningot, se Ausilioékat, így ő rá is nemet mondtunk.
Blanc lett volna a Suning jelöltje, ahogy ezt Blanc ügynöke is elismerte hogy történt megkeresés.
Viszont Blanc 1,5 + 1 éves szerződést kért, min 4m-s fizut, és teljes hatalmat a mercato terén.
Ezek az igények a Suning vezetőinek túlzóak voltak, ezért Blancrol is leszálltak.
Leonardoval viszont a hírek szerint a háttérben már meg is történt a megállapodás. Egy féléves szerződésről, 600 ezres fizetéssel.
Ez lett volna a terv ha nem tegnap nem nyerünk, és nem zárul le az edzőkérdés.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

matyinter írta:Egyértelműen a legjobban küzdő játékosunk az elmúlt hetekben. Lehet Perisic jó focista, de azzal a hozzáállással jóval kevesebbet ér, mint Éder.
Volt némi jelzésértéke, hogy nem ő, hanem Palacio jött Éder helyett.

Amiről kevés szó esett, túl bő a keret. Az inter.it - first team alatt 29 játékos van feltüntetve. Ez nagyon sok. 11 játékos + 3 csere játszhat egy meccsen. Ez a keret fele. Ez is okozhatott feszültséget csapaton belül, hisz mindenki játszani szeretne. Frank tudatosíthatta bennük, hogy jöhet ide másik edző, attól nem fognak többet játszani egyesek, nem lesz jobb a helyzetük. Ugyan úgy játszottunk mint a gyenge időszak előtt. Valamivel betalálhatott FDB a játékosoknál. Nem hiszem, hogy a vezetők jelenléte egycsapásra ennyit segítene a csapat játékán.
tomika431

interfan írta:Mint azt korábban leírtam, 3 terv volt az Inter részéről.
Mint tudjuk ha nem nyertünk volna, akkor a maradék 3 meccsre Vecchi vette volna át a csapatot.
Az olasz semmi nevek mint Pioli, Guidolin, Mandorlini, Reja sor meg nem győzték meg a Suningot.
Silva szintén nem győzte meg a Suningot, se Ausilioékat, így ő rá is nemet mondtunk.
Blanc lett volna a Suning jelöltje, ahogy ezt Blanc ügynöke is elismerte hogy történt megkeresés.
Viszont Blanc 1,5 + 1 éves szerződést kért, min 4m-s fizut, és teljes hatalmat a mercato terén.
Ezek az igények a Suning vezetőinek túlzóak voltak, ezért Blancrol is leszálltak.
Leonardoval viszont a hírek szerint a háttérben már meg is történt a megállapodás. Egy féléves szerződésről, 600 ezres fizetéssel.

Leonardo jöhetne mint sportigazgató vagy mint másodedző De Boer segitőjeként.
Festa

Az én szememben FDB tovább emelkedett. Ilyen helyzetben sok edző kifakkadt volna,de ő profi maradt. Nagy fordulat ha nem nyerünk a Samp ellen nem lesz.
tomika431

Komax írta:
matyinter írta:Egyértelműen a legjobban küzdő játékosunk az elmúlt hetekben. Lehet Perisic jó focista, de azzal a hozzáállással jóval kevesebbet ér, mint Éder.
Volt némi jelzésértéke, hogy nem ő, hanem Palacio jött Éder helyett.

Amiről kevés szó esett, túl bő a keret. Az inter.it - first team alatt 29 játékos van feltüntetve. Ez nagyon sok. 11 játékos + 3 csere játszhat egy meccsen. Ez a keret fele. Ez is okozhatott feszültséget csapaton belül, hisz mindenki játszani szeretne. Frank tudatosíthatta bennük, hogy jöhet ide másik edző, attól nem fognak többet játszani egyesek, nem lesz jobb a helyzetük. Ugyan úgy játszottunk mint a gyenge időszak előtt. Valamivel betalálhatott FDB a játékosoknál. Nem hiszem, hogy a vezetők jelenléte egycsapásra ennyit segítene a csapat játékán.

Szerintem biztos mondott valamit vagyis szembeszállt a csapattal és megmutatta hogy nem adom fel rendet rakok!
tomika431

Festa írta:

Az én szememben FDB tovább emelkedett. Ilyen helyzetben sok edző kifakkadt volna,de ő profi maradt. Nagy fordulat ha nem nyerünk a Samp ellen nem lesz.

Igy van..más magától felmondott volna már..
drrossgeller

PellerG írta:
drrossgeller írta:Éder pedig olyan mint egy gép, rég nem láttam az Interben ennyire teperő játékost. Én is megnézném mondjuk a Soton ellen Icardi helyén.

De miért a helyén?
Icardi az egyetlen (igazi) góllövőnk.
Eder meg most sokkal hasznosabb a szélen, mint Perisic, mivel alázatosan játszik, és rendre visszasegít a védekezésben is.
Ahogy írtam nemrég, 5 milliót nem fizettem volna érte, amit az 1 év/2 gól is alátámaszt, viszont amit De Boer érkezése óta mutat, az a küzdés, az a hajtás minden egyes meccsen mikor lehetőséget kap, az nagyon rendben van.
Banega mellett szerintem tegnap is a mezőny legjobbja volt.

Icardi pihenne, az önbizalmának pedig szerintem nagyon jót tenne pár gól, amivel hátha lehetne javítani az eredményességén is.
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

Ki a sportigazgatónk amúgy? Mert, ha nincsen akkor tényleg kellene. Akár Leonardo is megfelelne. :!:
versenyszellem

ibrahimovics írta:Ki a sportigazgatónk amúgy? Mert, ha nincsen akkor tényleg kellene. Akár Leonardo is megfelelne. :!:

Chief Sport Officer Piero Ausilio
http://www.inter.it/en/organigramma
interfan

Olyannyira elő volt készítve már az edzőváltás, hogy Blanc másodedzője tegnap a stadionban nézte végig az Inter-Torino meccset.
Ez volt a második nagyon komoly jel, hogy a Suning komolyan gondolja Blanc szerződtetését. Először ugye az ügynöke jelentette be, hogy megkereste az Inter. Most meg ez, hogy a másodedzője tegnap élőben nézte végig a meccset.

Csak hát nyertünk, és minden megváltozott.
Most már teljesen kizárt a váltás.
Csakis 3 nagyon súlyos vereség esetén történne ez meg.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Csak hát nyertünk, és minden megváltozott.
Most már teljesen kizárt a váltás.
Csakis 3 nagyon súlyos vereség esetén történne ez meg.

Pontosan ettől "vicces" ma Inter szurkolónak lenni.
Festa

Ennyi erővel és most nem viccelek sokan itt a fórumon jobban irányitanák a csapatot hiszen jobban is értenek, a focihoz mint Zangék vagy Yangék.
Nem menjünk el az európai verzusz Japán gondolkodás topicba.

Ezek az emberek Simeonet is elküldenék három rossz mecccs után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2016.10.28. 14:56-kor.
tomika431

Festa írta:Ennyi erővel és most nem viccesek sokan jobban irányitanák a csapatot hiszen jobban és értene, a focihoz mint Zangék vagy Yangék.
Nem menjünk el az európai verzusz Japán gondolkodás topicba.

Ezek az emberek Simeonet is elküldenék három rossz mecccs után.

Hát az tuti..
interfan

Lezajlott a válságértekezletnek induló, majd mára inkább egy ünneplésbe csapó értekezlet.
Semmi, de semmi új nem hangzott el.
Mindenki elmondta hogy 100%-osan De Boer mögött áll, ő az edzőnk, ő is lesz, és hiszünk benne.
Mindenki cáfolta hogy bárki mást megkerestünk volna.
Elmondták még hogy cél a BL hely, és csakis ez az elfogadható eredmény év végén.
Hiszünk a BL hely elérésében, de télen további erősítések várhatók.
Valamint egyetlen egy új információ hangzott el, nyáron Kínába megy az Inter a felkészülés keretében.

Azért elképesztő mennyire, de mennyire Interes lett ez az egész.
Hatalmas baj, végünk van, kb 4 válságértekezlet lezajlik a világhálón keresztül.
Mindenki érkezik, Zhang is, hatalmas bejelentés várható pénteken.
Lezajlik a Toro meccs, ahol nagyon magabiztosan nyerünk.
Erre minden, de szó szerint minden megfordul.
Zhang végül meg sem érkezik, ehelyett küld maga helyett két Kínai bohócot.
Meccs után ünneplés, mai napon ünnepi ebéd, és mindenki a lehető legboldogabb.

Ezt hívják azt hiszem totális fordulatnak, egyszer a pokol, utána a mennyország.
Valahol ezt az egészet a helyén kellett volna kezelnie a vezetőiknek, választani egy középutat, és akkor nem csinálnak magukból ekkora bohócot akiken jelenleg a világ röhög.

De mindegy is, próbáljuk meg elfelejteni, és bízni abban hogy folytatódik az ami a Toro meccsen.
R9.

ahhoz képest h nincs edzőkérdés az újságok ugyanúgy írják h ha bukik akkor Leo vagy Blanc jön
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

R9. írta:ahhoz képest h nincs edzőkérdés az újságok ugyanúgy írják h ha bukik akkor Leo vagy Blanc jön

Szerintem tök fölösleges fixre venni bármit is, látjuk az olasz lapok tegnap biztosra hozták, hogy az első komolyabb botlás esetén Leonardo veszi át a csapatot, mivel mindenben megegyezett vele a vezetőség, ma meg dettó ugyanez a szöveg ugyanazoktól a lapoktól már Blanc-ra vonatkozik, mivel hogy szerintük Leonardo ugyan átvenné fél évre az irányítást, de utána szeretne szerepet kapni a vezetésben (sportigazgató, általános igazgató), viszont mi éppen hosszabbítunk Ausilioval és Gardinivel ezeken a posztokon.

Úgysem tudhatjuk mi lesz, ahogy biztosra a lapok sem tudnak mondani akármit is, főleg egy ilyen káosz jellemezte vezetőségnél, mint amilyen most az Interé.
Most ha megint becsúszik egy-két rossz eredmény, ugyanez lesz a helyzet, mint most volt 1-2 hete, hogy egyetlen döntéshozó vezetőségi tag sincs Milánóban, így megint hetekbe telne, mire egy újabb válságértekezletet le lehetne zavarni.
interfan

Thohirnak még talán szerencséje is, hogy nem vett részt a tegnapi értekezleten.
Mivel az ő eszméletlen méretű adóssága, és Goldman Sachs hitele volt a téma.
A tavalyi évet már a Suning megvétele miatt -59,6m-val zártuk költségvetési téren.
Thohir adóssága, hitelei összesen 489m euró.
Erre vett fel egy Goldman Sachs 300m eurós hitelt, viszont ebből még alig fizetett vissza bármit.
Így jelenleg az Inter és/vagy Thohir még 217m-val tartozik a Goldman Sachs bankcsoportnak.
A Suning ennek a tartozásnak a felét átvállalná, ezért Thohirnak már "csak" 131m-t kellene visszafizetnie a Goldman Sachsnak.
Teljes a támadás Thohir felé a Suning vezetőitől, mert eszméletlen adósságba vitte a klubot.
interfan

Írták már előttem is, hogy az olasz lapok szerint továbbra is van edzőkérdés.
Viszont annyival pontosítnék, hogy a Gazzetta egyszer sem írta hogy Leo érkezne biztosan.
Leo érkezését más hírportálok írták, és nem a Gazzetta.
Mint tudjuk a Gazzetta a legjobban jártas Inter ügyekben. Nyáron ők voltak az egyetlenek akik végig Mancini távozásával foglalkoztak, a többi lap szerint akkor sem volt edzőkérdés.
Láttuk mi lett belőle...
A Gazzetta most leírta, hogy Leo azért nem érkezik mivel nézetkülönbségek vannak Ausilio, Gardini és közte. Nem férne be a vezetőségbe, ő pedig nem akar osztozni a szerepkörön.
Mivel ő aláírna félévre, de utána maradna mint sportigazgató (aki meg jelenleg Ausilio).
Ezért a Gazzetta szerint Blanc érkezhet, sőt azt is írják, hogy érkezni is fog a válogatott szünet alatt.
Kivéve ha nem jön 3 "szenzációs" meccs.
Blanccal a Gazzetta szerint mindenben megvan a megállapodás, ellenben más lapok pár napja azt írták, hogy Blanc igényei miatt nem érkezik.
Viszont a Gazzetta most azt írja, hogy aláírna 2018-ig Blanc, ami a mi feltételünk.
Mivel mint tudjuk 2018-ban jár le Simeone szerződése, és akkortól szeretnék őt az Inter padjára.
Szintén a Gazzetta szerint Blanc megkapná a hatalmat mercato terén, valamint évi kb 3,5-4m-s fizetést kaphat.

Maradjunk szerintem annyiban, hogy meglátjuk...
Ha váltani akarnak, akkor tényleg a válogatott szünet alkalmas rá.
De reménykedjünk abban, hogy most behúzzuk a Sampot, a Crotonet meg az ifivel is verni kell.
És azért 3/3 után a bajnokságba, nem tehetik ki De Boert.
alwin91

interfan írta:Írták már előttem is, hogy az olasz lapok szerint továbbra is van edzőkérdés.
Viszont annyival pontosítnék, hogy a Gazzetta egyszer sem írta hogy Leo érkezne biztosan.
Leo érkezését más hírportálok írták, és nem a Gazzetta.
Mint tudjuk a Gazzetta a legjobban jártas Inter ügyekben. Nyáron ők voltak az egyetlenek akik végig Mancini távozásával foglalkoztak, a többi lap szerint akkor sem volt edzőkérdés.
Láttuk mi lett belőle...
A Gazzetta most leírta, hogy Leo azért nem érkezik mivel nézetkülönbségek vannak Ausilio, Gardini és közte. Nem férne be a vezetőségbe, ő pedig nem akar osztozni a szerepkörön.
Mivel ő aláírna félévre, de utána maradna mint sportigazgató (aki meg jelenleg Ausilio).
Ezért a Gazzetta szerint Blanc érkezhet, sőt azt is írják, hogy érkezni is fog a válogatott szünet alatt.
Kivéve ha nem jön 3 "szenzációs" meccs.
Blanccal a Gazzetta szerint mindenben megvan a megállapodás, ellenben más lapok pár napja azt írták, hogy Blanc igényei miatt nem érkezik.
Viszont a Gazzetta most azt írja, hogy aláírna 2018-ig Blanc, ami a mi feltételünk.
Mivel mint tudjuk 2018-ban jár le Simeone szerződése, és akkortól szeretnék őt az Inter padjára.
Szintén a Gazzetta szerint Blanc megkapná a hatalmat mercato terén, valamint évi kb 3,5-4m-s fizetést kaphat.

Maradjunk szerintem annyiban, hogy meglátjuk...
Ha váltani akarnak, akkor tényleg a válogatott szünet alkalmas rá.
De reménykedjünk abban, hogy most behúzzuk a Sampot, a Crotonet meg az ifivel is verni kell.
És azért 3/3 után a bajnokságba, nem tehetik ki De Boert.

Csak Blancot ne könyörgöm.
Válasz küldése