A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

lisznyai

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: lisznyai »

interfan írta:Én örülnek ha nem Pioli érkezne, de ez már szinte eldőlt.

12:12 – Sembra ormai ristretta a Stefano Pioli e Andrè Villas Boas la corsa per la panchina dell’Inter (Sky)
kb.: úgy tűnik Pioli vagy AVB-re korlátozódik a verseny az <edzői posztra>.

Talán még AVB is lehet a befutó.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

HIVATALOS: kirúgták De Boert!!
lisznyai

interfan írta:HIVATALOS: kirúgták De Boert!!

Így van sajnos: Risoluzione del contratto con l’allenatore Frank de Boer. La guida della prima squadra viene affidata momentaneamente a Stefano Vecchi.

Átmeneteileg Vecchi irányít.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

nemtom sirjak v nevessek
interfan

Közben Pioli visszatér olaszországba az USA-ból.
Neki jelenleg még szerződése van a Lazioval, ezt fogják órákon belül felbontani, és minden akadály elhárul az érkezése elől.
2018-ig ír alá, évi 1,5m-s fizetéssel.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta:HIVATALOS: kirúgták De Boert!!

Ha van lelkiismerete akkor távozzon az is aki szerencsétlent ide hozta..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tomika431 2016.11.01. 14:08-kor.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

R9. írta:nemtom sirjak v nevessek

Kabaré ez az egész, ami 2010 óta tart, mindig van még nagyobb ügy.
Ideutazik az egész küldöttség azért, hogy döntsenek az edzőváltásról, az új edző személyéről.
Két nappal később meg úgy távoznak, hogy még ünneplik is a meglévő stábot és keretet.
Újabb két nap múlva megint borul a bili, és repül az edző.
Miért nem lehetett ezt szemtől szemben lerendezni, tisztán, mikor itt vannak a fejesek?
Miért megint "diszkréten" skypeon kell tudatni, hogy amúgy ez a De Boer-játékosok viszony nem tartható már?!
Mitől oldódott volna meg egy esetleges Samp elleni X-től, győzelemtől?
Ha valaki pénteken, szombaton azt nyilatkozza, hogy teljes, 100%-os a bizalom az edző iránt, akkor ugyanazok miért akarják 2 nap múlva eltávolítani?! (Thohir, Bolingbroke, Ausilio)
Van indonéz és kínai tulajunk is, de egy Ausilio dönt az új edző személyéről?!
Nem tudok már mit hozzáfűzni ehhez az egészhez.
Gyomorgörcs az egész.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2016.11.01. 12:53-kor.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Brutális......

Tény hogy aki kinevezte, ajánlotta, az is elvihetné a balhét...
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

mike írta:Brutális......

Nincs gazdája :D És aki ajánlotta az nem gondolta, hogy ennyire ellene lesz a csapat, ergo az edző a hibás :D :D

Erre a szezonra kimondható, hogy nincsen semmi elvárás, csak mutassák meg a játékosok, hogy ki akar még itt lenni jövőre is, vagy megbukik még egy edző majd most nálunk, mert BL hely kell?

Nem semmi palermoi magasságokba emelkedtünk november eleje van és 3. edzőnk lesz.
interfan

Pontosan, itt nem De Boer a hibás, hanem az aki idehozta.
De hát várhatunk mi bármikor őszinte, egyenes, és felelősség teljes beszédet Thohirtol...
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

Kívánom Frank de Boernek, hogy minél hamarabb találjon magának klubot és mutassa meg, hogy mire is képes egy neki való bajnokságban, profi focistákkal és mégprofibb klubvezetőkkel. Forza FdB!!! :cry: Nekem most lett végképp elegem az egészből. Legközelebb akkor, ha Simeone az edző...arrivederci!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Szabr91 2016.11.01. 13:05-kor.
R9.

Thohir apja meghalt közben
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta:

Pontosan, itt nem De Boer a hibás, hanem az aki idehozta.
De hát várhatunk mi bármikor őszinte, egyenes, és felelősség teljes beszédet Thohirtol...

nem az a baj, hogy őt hozták ide, hanem, hogy augusztus végén. ez mission impossible volt.
Piolitól nem tudom mit várjunk, a statisztika azt mutatja, hogy egy szezon erejére jó tud lenni.
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Szabr91 írta:Kívánom Frank de Boernek, hogy minél hamarabb találjon magának klubot és mutassa meg, hogy mire is képes egy neki való bajnokságban, profi focistákkal és mégprofibb klubvezetőkkel. Forza FdB!!! :cry:

Dettó, remélem megmutatja Frank, hogy remek edző. Elképesztő, ami itt folyik, nem csodálom, hogy értelmes ember nem akar ide leülni...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Most nem azért de ez a Pioli majd tudja kezelni ezeket a nagy arcú sztárokat? :?
Felsorolt csapatainál sok ilyennel nem dolgozott még....

Na meg lesz tekintélye a játékosok előtt?

Természetesen nem ő tehet arról, hogy a klub őt választotta és a bizalmat megérdemli...de....nem hiszem, hogy hirtelen megoldódna minden és vele majd agyon nyerjük magunkat.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Interfan, minden tiszteletem a tiéd, de egy kicsit úgy véded a hollandot, hogy közben meg támadod. Én inkább az utóbbit érzem veled kapcsolatban és ez nem baj, nem kell mindenki kedvére tenned, nyugodtan foglalj állást. Ugyanakkor nem hiszem, hogy hibázott az aki idehozta. Sokkal jobb lett a játékunk és sokszor domináltunk úgy, ahogyan az elmúlt hat évben sosem. Játékos uralom van. Ő pedig kimondta, hogy sok a szemét a csapatban, aminek ez lett a következménye...
Pioli? Hát nem tudom. Nem volt sosem sztárcsapat edzője, játékosként...
Meg fogják enni reggelire.
Azon felül pedig egyetlen szezonja van, ahol úgy teljesített, hogy szóba kerülhessen a neve.
Szerintem melléfogás lesz. Persze aztán lehet, hogy a játékosok örülni fognak és kijön a teljesítményük, de nem tudom.
Nekem szimpatikus egyébként, csak sajnálnám, ha új úton indulna el, ami a filozófiát illeti.
Az pedig a másik, hogy neki semmi szava nem lesz ebben a csapatban. Nem túl hálás feladat. De ha már így alakul akkor sok sikert neki.
FdB-nek pedig szintén és remélem, -bár meglepne- lenyilatkozza, hogy mi miért történt a csapat háza táján. Tanulhatna belőle mindenki.
Tehetséges és nagyon jó edző, az eredményei is bizonyítják. Illetve az is, hogy pár hét alatt arcot adott ennek a nulla "csapatnak".
Drukkolok tovább, de a játékosokról megvan a véleményem, ingyenélő, dilettáns, amatőr társaság. Remélem jó párat úgy **sznak ki, hogy lábuk nem éri a földet.
alwin91

Cupi írta:Most nem azért de ez a Pioli majd tudja kezelni ezeket a nagy arcú sztárokat? :?
Felsorolt csapatainál sok ilyennel nem dolgozott még....

Na meg lesz tekintélye a játékosok előtt?

Természetesen nem ő tehet arról, hogy a klub őt választotta és a bizalmat megérdemli...de....nem hiszem, hogy hirtelen megoldódna minden és vele majd agyon nyerjük magunkat.

Szerintem itt arról van szó, hogy FdB után semmiképp sem akarnak olyat hozni, aki még nem volt vezetőedző Olaszországban. Ebből kifolyólag eléggé leszűkül a kör, Piolinak jóval gyengébb kerettel sikerült elérnie a 3. helyet a Lazioval - mondjuk nem kurva nagy mínusszal indult.
AVB-t én sem hoznám ide, Ő azért a komolyabb csapatokkal besült. Bielsa meg nem egy egyszerű ember, én sem kockáztatnám.
Én még mindig tartom azt a véleményemet, hogy legjobban akkor jártunk volna, ha június végén Pellegrinit idehozzuk.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Már többször leírtam, megteszem újra:
Miért gondolja bárki, hogy Simeone tényleg akkora barom állat lenne, hogy ide jönne júniusban ebbe a trágyába. Szerintetek ő teljesen fogyatékos?
Jelenleg ő az egyik legjobb, legkeresettebb Európában!
alwin91

Nerazzurri írta:Már többször leírtam, megteszem újra:
Miért gondolja bárki, hogy Simeone tényleg akkora barom állat lenne, hogy ide jönne júniusban ebbe a trágyába. Szerintetek ő teljesen fogyatékos?

Mert tudod mindig van az a pénz. Így emelkedett fel a PSG, a City, a Chelsea még egy időre az Anzhi is (persze nem topcsapat szintjére).
Van Interes kötődése, meg fogja kapni a kért játékosokat, talán könnyebben, mint az Atletinél, mert nálunk elég egyértelmű, hogy pénz az van. Van itt beszéd össze-vissza az FFP-ről, de nagyon úgy tűnik, hogy ez is meg lesz oldva. 45 milláért jött JM, 20-ért Barbosa, valamint 85 millát is ajánlottunk Jamesért.
Na meg hova máshova menne? Spanyolországon belül nem fog váltani, a Brexit miatt a Premier League helyzete elég kétséges lesz, szóval simán benne van, hogy visszajön.
interfan

Nagyon nehéz megitélni ezt az egész De Boer sztorit.
Én ahogy amikor idejött De Boer, akkor is elmondtam, nekem nem ő lenne az első választásom.
Szóval örültem neki nagyon, mert Mancini végre elment, de nálam min 3-4 edző előtte lett volna a sorban.
Pontosan azért amit láttunk is. Ő egy "marslakó" olaszországba, életében még csak köze sem volt az országhoz. És világ életében egy olaszországhoz messze távol álló focit és filozofiát vallott.
Egyszóval én nem őt hoztam volna első körben, de még második vagy harmadik körben sem.
Viszont ő jött, és ezt el kellett mindenkinek fogadni.
Ahogy írtam örültem neki, viszont kicsit tartottam tőle végig.
Azért lehet mondjuk benned Francesco kolléga ez a kettőség az én részemről, mert ha már idejött akkor én 100%-ig támogattak.
Ha már idejött és őt hoztuk, akkor neki kellett megadni a bizalmat.
Ezt pedig mindenki akinek egy kis esze is van, tudnia kellett, hogy De Boernak idő kell.
Nem 1 hónap, nem 2 hónap, hanem min félév, de lehet 1 is.
Pontosan ezért védtem is egyben De Boert, mert ha valakitől, akkor tőle nem lehetett azonnal eredményt várni.
Én bíztam benne, hogy képes lesz alkalmazkodnia, megszoknia a légkört, és felépítenie valamit.
Ez sajnos nagyon sok dolog miatt nem sikerült...
Sajnálom De Boert, én őt nem tudom hibáztatni.

Viszont azt 1000%-ig hibáztatom, aki őt idehozta és azonnali eredményt várt tőle.
Ha azonnali eredmény kell, akkor nem őt hozzuk.
Ha meg időt akarunk adni egy edzőnek, akkor nem rakunk ekkora nyomást rá.
Én elhiszem hogy költöttünk megint 100m felett, és nem azért költöttek hogy 6.helyen érjünk be.
De könyörgöm, ha valakinek azonnali eredmény kell, akkor megpróbálok olyan edzőt hozni.
Egyszóval ez a vezetők elképesztő nagy hibája volt az egész.
Mindent, szó szerint mindent szarul kezeltek.
Hoztak egy edzőt akinek idő és bizalom kellett, hogy megszokja az egész légkört. Erre azonnali eredményt vártak, amivel elképesztő nyomást tettek rá.
Amint mint látjuk De Boer nem tudott kezelni, ami persze nem az ő hibája.
bodimiki7

Mert azt írják az újságok, meg mert az Inter szív, tudjátok! :lol: :lol: :lol: Ha valami csoda folytán idekerül, ezzel elcseszve karrierjét és vele sem megy, akkor az Inter mint klub megszűnik? Mert ha az isteni Simeone, a csúcskategória sem képes ebből a szarból várat építeni, akkor senki sem.

Nagyon groteszk helyzet ez.

Természetesen sok sikert Frank-nek a továbbiakban. Remélem talál egy csapatot, ahol profi körülmények között megmutathatja, hogy mire is képes!
interfan

Ausilio és Gardini 100%-ig megvan győződve arról, hogy ide bizony Pioli kell.
Viszont a Suning vezetői a jelenlegi hírek szerint nincsenek erről meggyőződve.
Ezért értékelik a saját neveiket: AVB, Blanc, Tata Martino, Hiddink, Marcelino.

1 héttel az ünneplés, ünnepi ebéd, és diadalmas elutazás után, visszatérnek a Suning vezetői Milánóba.
Hétvégén érkeznek, és döntés születhet az új edző személyéről.
bodimiki7

interfan írta:Ausilio és Gardini 100%-ig megvan győződve arról, hogy ide bizony Pioli kell.

1 héttel az ünneplés, ünnepi ebéd, és diadalmas elutazás után, visszatérnek a Suning vezetői Milánóba.

Ezt nagyon sokszor leírtad már, és a hideg kiráz. (Most a napi események miatt elhiszem a híreket... :) )
Mi az, hogy egyesek ezt akarják, a vezetők meg mást? De most teljesen komolyan kérdezem. Kicsit olyan elképzelésem van, hogy most az Inter vezérkara 3 részre osztható. Thohir-Suning-Ausilio. Persze nincs összebeszélés, hanem mindenki csak a saját elképzelését hajtja. Ennek mi értelme van? :)
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Hát ez zseniális, hogy még 3 hónapot sem húzott ki FdB...
Végre volt egy ember, aki felkavarta az állóvizet, de rögtön mindenki ellene fordult, mert itt az a divat, hogy a semmi teljesítménnyel se legyenek szankciók és ellegyen mindenki a milliós fizetésekkel. Teljesíteni Olaszország második legjobb keretével nem kell...
Szégyen, hogy ez megtörténhet, totális káosz van már jó pár éve.
Most meg jön egy báb olasz edző, akivel majd befutunk egy 5-6. helyre és akkor megint lehet mondani azt, hogy nem volt messze a BL, jó úton haladunk, projekt (amiről ugye évek óta beszélnek, de senkinek fingja nincs a hatalmas "projekt"-ről...), meg csak azért nem lett meg a BL, mert FdB elbaszta...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Mert az értintettek többször megszólaltak már az ügyben, pozitívan.
Mert megfelezte az Atleticos szerződését 2018-ig.
Mert az újságok szerint (egybehangzóan) valós opció a Simeone-Inter kapcsolat.
Mert a Suning miatt valóban új anyagi lehetőségek nyilhatnak meg a klub előtt.

De...

Azt valóban én sem értem, hogy miért nem lehet tisztázni ezt a helyzetet?!
Miért kell állandóan ez az egymást kábító duma, Simeone mondja hogy majd jön, de nem, de mégis, Zanettiék szerint is közel a nap, amikor jön, aztán a szerződéscsökkentés az Atleticonál...
Miért nem lehet a háttérben ezt most kerek perec letisztázni, hogy van e egyáltalán esély arra, hogy valóban érkezzen Simeone a nyáron, mert ha nincs, akkor hosszabb távra keresnénk megoldást?!
Ha van esély Simeonéra, belefér Pioli.
Ha nincs, akkor viszont szerintem ismét egy indokolhatatlan döntés születik.
Sosem fogunk mi szurkolók úgysem egyetérteni, ki a jó edző, ki a megfelelőbb edző.
De azért valljuk be, egy Piolinál többet tett le az asztalra mind Blanc, mind Villas Boas is...
interfan

bodimiki7 írta:
interfan írta:Ausilio és Gardini 100%-ig megvan győződve arról, hogy ide bizony Pioli kell.

Ezt nagyon sokszor leírtad már, és a hideg kiráz. (Most a napi események miatt elhiszem a híreket... :) )
Mi az, hogy egyesek ezt akarják, a vezetők meg mást? De most teljesen komolyan kérdezem. Kicsit olyan elképzelésem van, hogy most az Inter vezérkara 3 részre osztható. Thohir-Suning-Ausilio. Persze nincs összebeszélés, hanem mindenki csak a saját elképzelését hajtja. Ennek mi értelme van? :)

Pontosan erről nyilatkozott a napokban Tronchetti.
Hogy egy klubot nem lehet Kínából irányítani.
Valamint hogy semmilyen egység nincs a vezetőségbe, és mindenki külön útba gondolkozik.
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

PellerG írta:

Mert az értintettek többször megszólaltak már az ügyben, pozitívan.
Mert megfelezte az Atleticos szerződését 2018-ig.
Mert az újságok szerint (egybehangzóan) valós opció a Simeone-Inter kapcsolat.
Mert a Suning miatt valóban új anyagi lehetőségek nyilhatnak meg a klub előtt.

De...

Azt valóban én sem értem, hogy miért nem lehet tisztázni ezt a helyzetet?!
Miért kell állandóan ez az egymást kábító duma, Simeone mondja hogy majd jön, de nem, de mégis, Zanettiék szerint is közel a nap, amikor jön, aztán a szerződéscsökkentés az Atleticonál...
Miért nem lehet a háttérben ezt most kerek perec letisztázni, hogy van e egyáltalán esély arra, hogy valóban érkezzen Simeone a nyáron, mert ha nincs, akkor hosszabb távra keresnénk megoldást?!
Ha van esély Simeonéra, belefér Pioli.
Ha nincs, akkor viszont szerintem ismét egy indokolhatatlan döntés születik.
Sosem fogunk mi szurkolók úgysem egyetérteni, ki a jó edző, ki a megfelelőbb edző.
De azért valljuk be, egy Piolinál többet tett le az asztalra mind Blanc, mind Villas Boas is...

Azért ez nem így működik. Cholonak élő szerződése van az Atletivel, nem jelenthetik be, hogy jön ide. Nézd meg mi lett Pellegrinivel miután bejelentették, hogy Guardiola lesz jövőre az edző. A játékosok le sem szarták az egészet.
tomika431

Ausilio és Gardini 100%-ig megvan győződve arról, hogy ide bizony Pioli kell. --Igen? Ha majd nem vállik be akkor ők is vele együtt távozzanak.Ausilio pedig inkább hallgasson mert sokan szivesebben látnák Leonardót sportigazgatóként...
tomika431

Ebben vagyunk profik..ide hozni edzőt majd kirúgni..bravó csapat..bár a pályán nyújtott teljesitmény is ilyen jól menne mint az edző buktatás..Szégyelje magát a csapat..Ezek után ami nálunk folyik még csodálkozunk hogy egy Capello, Hiddink, Boas nem akar jönni??? Látják mi folyik itt nálunk..nem csak a játékos keretben hanem a vezetőségben is sokan vagyunk, ott is sok az okos..ha ez igy fog folytatódni majd örülni fogunk ha egy Zenga leül a padra...
Tojgli

Attól függ mit akarunk, mert ha csak arra kell edző, hogy Simeone előtt rendet tegyen, akkor Blanc felesleges, hiszen ő nagyobb kaliberű edző ennél, AVB szerintem egy bukta, 1 jó szezonja volt a Portoval, azóta csak fellángolások.
Martinot én nem tudom hova tenni, a Barcával gyenge volt, Argentínával is örök vesztes maradt, viszont az előtte lévő munkásságát sokra tartom, amit Paraguayjal csinált.

Hiddink ha elvállalná, akkor inkább ő legyen, mint Pioli, sokkal nagyobb tapasztalata van, mint az olasznak, nem egyszer vette át ugyanilyen helyzetben a Chelseat és sikerült is felrázni őket.

Marcelinot, ugyanúgy tehetséges edzőnek tartom, mint de Boert a kinevezésekor, de félő, hogy ebbe a közegbe ő is belebukna. A Villarrealtól is pont azért jött el, mert Musacchioval összevesztek.

A felsorolt nevekből szerintem Pioli és Hiddink lehet ésszerű választás.
R9.

Tata Martino :DDD és kirakja Icardit a csapatból majd? :D
R9.

“It’s a shame it ended like this. In order to take this project further, time was needed. I want to thank all the fans for their support they gave these couple of months. “Forza Inter””

De Boer
alwin91

Tojgli írta:

Attól függ mit akarunk, mert ha csak arra kell edző, hogy Simeone előtt rendet tegyen, akkor Blanc felesleges, hiszen ő nagyobb kaliberű edző ennél, AVB szerintem egy bukta, 1 jó szezonja volt a Portoval, azóta csak fellángolások.
Martinot én nem tudom hova tenni, a Barcával gyenge volt, Argentínával is örök vesztes maradt, viszont az előtte lévő munkásságát sokra tartom, amit Paraguayjal csinált.

Hiddink ha elvállalná, akkor inkább ő legyen, mint Pioli, sokkal nagyobb tapasztalata van, mint az olasznak, nem egyszer vette át ugyanilyen helyzetben a Chelseat és sikerült is felrázni őket.

Marcelinot, ugyanúgy tehetséges edzőnek tartom, mint de Boert a kinevezésekor, de félő, hogy ebbe a közegbe ő is belebukna. A Villarrealtól is pont azért jött el, mert Musacchioval összevesztek.

A felsorolt nevekből szerintem Pioli és Hiddink lehet ésszerű választás.

Azért álljunk már meg egy pillanatra. Itt 2018-ban kezdődik az időszámítás, mert Simeone akkor hagyja el az Atleticot? És ha addig találunk egy edzőt, aki ne adj isten elérné a 3. helyet, bevinne minket a BL-be, csodával határos módon elérne egy elődöntőt, akkor kibasszuk, mert Simeone szabad? És akkor 2018-ig itt minden kuka, mert az argentín nincs még itt. Azért ez nem így működik.
Tojgli

alwin91 írta:Azért álljunk már meg egy pillanatra. Itt 2018-ban kezdődik az időszámítás, mert Simeone akkor hagyja el az Atleticot? És ha addig találunk egy edzőt, aki ne adj isten elérné a 3. helyet, bevinne minket a BL-be, csodával határos módon elérne egy elődöntőt, akkor kibasszuk, mert Simeone szabad? És akkor 2018-ig itt minden kuka, mert az argentín nincs még itt. Azért ez nem így működik.

Valószínűleg Pioli és Hiddink(már ha egyáltalán akar még edző lenni) is elvállalná úgy, hogy csak 2018-ig lenne a csapat edzője.
De nyugodj meg nem kell attól félni, hogy elődöntőt játszunk, abban viszont egyetértek, hogy elég szar helyzetben vagyunk. Várjuk Simeonét, mint a messiást, de addig még itt van ez a szezon, meg még 1 teljes szezon, aztán ki tudja addig hogy alakulnak a dolgok?
És egyébként sem készpénz, hogy Simeone jön.
alwin91

Tojgli írta:
alwin91 írta:Azért álljunk már meg egy pillanatra. Itt 2018-ban kezdődik az időszámítás, mert Simeone akkor hagyja el az Atleticot? És ha addig találunk egy edzőt, aki ne adj isten elérné a 3. helyet, bevinne minket a BL-be, csodával határos módon elérne egy elődöntőt, akkor kibasszuk, mert Simeone szabad? És akkor 2018-ig itt minden kuka, mert az argentín nincs még itt. Azért ez nem így működik.

Valószínűleg Pioli és Hiddink(már ha egyáltalán akar még edző lenni) is elvállalná úgy, hogy csak 2018-ig lenne a csapat edzője.
De nyugodj meg nem kell attól félni, hogy elődöntőt játszunk, abban viszont egyetértek, hogy elég szar helyzetben vagyunk. Várjuk Simeonét, mint a messiást, de addig még itt van ez a szezon, meg még 1 teljes szezon, aztán ki tudja addig hogy alakulnak a dolgok?
És egyébként sem készpénz, hogy Simeone jön.

Nyilván én sem gondolom azt, hogy elődöntőt játszunk, ezt úgy értettem, hogy ha idekerül egy edző, aki jól teljesít a csapattal, azt el fogják küldeni, mert Simeone szabad lesz?
interfan

Szánalmas, röhej, ez a MAJD egyszer, TALÁN, eljön Simeone.
Mourinho elment 2010-ben, elmondta egy napon visszatér.
Azután 3 évig végig ez volt a téma, hogy mikor tér vissza Mourinho.
Utána befutott igazán Simeone, és már nem Mourinho volt a téma. Mert Simeone elmondta, hogy MAJD, TALÁN, EGYSZER, idejön.
Több mint 2 éve megy ez a Simeone, majd, ha, egyszer, talán.
Röhej...

Most is azért kell egy noname edzőt választani, mert talán, lehet, 2018-ban eljönne Simeone.
Ki mondta mégis hogy 2018-ban eljön???
Senki....
46 éves Simeone, akár az egy "egyszer majd" 10 év múlva is lehet.
Nem kéne ezért minden normális tervet eldobni, mert majd egyszer, talán, eljön.
És ha 5 év múlva jön? Akkor addig csak vészmegoldást választunk??
Lehet Mourinho hamarabb tér vissza mint Simeone, szóval ezt a gondolkodást elkéne felejteni.

Most ki kellene nevezni egy normális edzőt, akinek van karaktere, és nem pedig egy báb.
Aki megpróbál valamit felépíteni, amivel beérhetünk a BL-be.
És most itt tökmindegy hogy 1,5 évre ír alá az edző, vagy 2,5 évre.
Egy normális megoldás kell, nem pedig egy tűzoltó.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Sziasztok!

Már meg sem lepődöm, hogy ez lett a vége! Szomorú, hogy ilyen mélyre süllyedtünk! Úgy látom ez még csak fokozódni fog!
Nehogy az gondoljátok, hogy Pioli-val kijjebb leszünk a vízből! Szerencsével egy harmadik helyet elérhetünk, de nyáron ha Diego nem elérhető én akkor is hoznék egy új edzőt, mivel a középszer olaszokból elegem van!

Nagy köszönet, hogy FDB elvállalta és megpróbálta! Kár, hogy csak ennyi volt (14 mérkőzés), Zanetti-t nem értem igazából! Ezer éve itt van tudja, hogy milyen az amikor éven belül jönnek-mennek az edzők, és Ő sem tett az ellen, hogy ennek ne kelljen megtörténnie!
Számomra egy BÁB akit beültettek egy székbe, de joga, beleszólása nincs semmihez!

Akárhogy is nézzük szeretett csapatunk lesüllyedt a középmezőnybe és ez az elmúlt 6 év eredménye! Nem is lesz jobb, amíg ÚJRA (mert most volt) nem jön egy normális nagy edző akit hagynak majd dolgozni is...
Mert Diego-nak is szüksége lesz időre amíg ezt a szart rendbe rakja, amúgy szerintem a nyáron a jönni fog! Érzem! Miért lett rövidebb a szerződés ezt csak ő tudja, de pl.: olcsóbb legyen a kivásárlása!
Lehet, hogy rengeteg klub sorakozik érte, de akárhova nem fog elmenni, pl.: City, Chelsea esélytelen - persze van az a pénzt, de nála talán ez ami a legkevésbé fontos (az, mert élni kell, de nem ez alapján fog dönteni)!
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Ide Olasz ,vagy olaszországi tapasztalatokkal bíró edző kell !!! A többi mind bukta.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Mancini??????
lisznyai

Pereira-t is bedobták, mint új nevet.

Pioli, Hiddink, Villas Boas, Marcelino, Blanc, Leonardo,....
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

tabi.csaba írta:Ide Olasz ,vagy olaszországi tapasztalatokkal bíró edző kell !!! A többi mind bukta.

az olasz edzok mind buktak voltak...
vo 2010-2015
lisznyai

lisznyai írta:Pereira-t is bedobták, mint új nevet.

Pioli, Hiddink, Villas Boas, Marcelino, Blanc, Leonardo,....

Amúgy innen: C'è anche Vitor Pereira, ex tecnico di Porto, Olympiakos e Fenerbahce, nella lista dei candidati per il dopo Frank de Boer sulla panchina dell'Inter. Lo riporta GianlucaDiMarzio.com.
kb: Vitor Pereira, a Porto, az Olympiakos és a Fenerbachce korábbi edzője is a jelöltek között van FdB helyére, az Inter kispadjára.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Normális vezetésnél nem a játékosok döntik el ki legyen az edző.
Nálunk mi az ami normálisan megy?
Szinte az sem tudjuk ki dönt.Persze nem csak a játékosok a hibásak hanem a kétértelmű gyáva vezetősség.
Olvasom a Kondogbia nyilatkozatot és nem értem ,hogy adhattunk ki egy ilyen játékosért ennyi pénzt.
A legdrágább igazolásunk a legnagyobb bukásunk is

Azért még ne könyveljük el Piolit edzőnek amíg nem hivatalos.
Felmerült névként Vitor Pereira is.Ex Fener,Olympiakos és Porto edző.
interfan

Ahogy előttem is írták, új névként Vitor Pereira is bekerült a kalapba.
A Suning továbbra is inkább külföldi edzővel képzelné el a jövőt.
Ausilioék pedig nem tágítanak Pioli mellől.
Szóval jelenleg:
Blanc, Bielsa, Hiddink, AVB, Martino, Marcelino, Pereira.
Valamint ugye Pioli.

Nem tudom hogy a fórumon egyáltalán lenne e két ember, aki ugyanazt a nevet mondja.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:Ahogy előttem is írták, új névként Vitor Pereira is bekerült a kalapba.
A Suning továbbra is inkább külföldi edzővel képzelné el a jövőt.
Ausilioék pedig nem tágítanak Pioli mellől.
Szóval jelenleg:
Blanc, Bielsa, Hiddink, AVB, Martino, Marcelino, Pereira.
Valamint ugye Pioli.

Nem tudom hogy a fórumon egyáltalán lenne e két ember, aki ugyanazt a nevet mondja.

Interfan nem a mi véleményünk számít hanem a játékosoké.
Lehet nekik kéne szavazni kivel hajlandóak együtt dolgozni.

Azért az továbbra is furcsa,hogy a legjobb meccseinket a legerősebb csapatok (Juve,Roma) játszottuk.
Ha meg most nyernénk két meccset Vecchivel az mit jelentene,hogy FDB fogta vissza a csapatot?
interfan

Lehet sokan nem értenek velem egyet, de én Piolit egyáltalán nem hoznám.
Én nem foglalkoznék ezzel majd ha, talán, esetleg, egyszer jön Simeone szöveggel.
Most azonnal leültetnék egy normális edzőt, akivel talán sikerülne kijönni a szarból.
Sajnálom egyébként hogy Pellegrini nem szabad már, őt is eltudtam volna képzelni az Interbe.
Viszont most jelenleg az elérhető edzők közül nekem Blanc a favorit, ha ő nem akkor meg AVB.
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Ideje volt h kirakták a hollnadot...egyébként hihetetlen h itt néhány ember mennyire el van tévedve azzal h mindenáron ragaszkodott volna Frank De Boer-hoz és a keretből rakott volna ki vagy 10-12 játékost. Csak halkan megkérdezem hogy ez ebből adódó pénzügyi veszteséget összedobtátok volna vagy csak elvárjátok a kínaiaktól h nyeljék le a több 100 millió Eurós veszteségeket?
lisznyai

versenyszellem írta:
tabi.csaba írta:Ide Olasz ,vagy olaszországi tapasztalatokkal bíró edző kell !!! A többi mind bukta.

az olasz edzok mind buktak voltak...
vo 2010-2015

Más megközelítésben: José óta nemolasz nem nyert bajnokságot, előtte se sok. Ráadásul José időszakában, mondjuk így: kivételesen ritka volt a csillagállás: egy zseni az edző+ Juve, Milan már-még sehol+ Moratti minden hatalmat - ami módjában állt, megadott Josénak. Most: nincs zseni edzőnk, bonyolult tulajdonosi rendszer, homályos elképzelésekkel, aki(k) számos, ha nem is minden hatalmat (döntéselőkészítést) a saját emberiknek átadnak. Csakhogy: itt van még a Moratti slepp, Thohir emberek+ a kínaiak emberei. Nem lehet csodálkozni semmin.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

interfan írta:Lehet sokan nem értenek velem egyet, de én Piolit egyáltalán nem hoznám.
Én nem foglalkoznék ezzel majd ha, talán, esetleg, egyszer jön Simeone szöveggel.
Most azonnal leültetnék egy normális edzőt, akivel talán sikerülne kijönni a szarból.
Sajnálom egyébként hogy Pellegrini nem szabad már, őt is eltudtam volna képzelni az Interbe.
Viszont most jelenleg az elérhető edzők közül nekem Blanc a favorit, ha ő nem akkor meg AVB.

Azért Pioli magasan AVB felett van szakmailag! Meg Guidolin is meg Mandorlini is .Avb úgyan olyan bukta lenne ,mint De Boer. Olaszországot ne keverjük a hat tanya bajnokságokkal.
lisznyai

ez egy "szép" és sajnos sok igazságot tartalmazó vélemény:
16:58 – L’Inter è un mostro con tante teste. David Endt, ex team manager dell’Ajax, commenta duramente la decisione dei nerazzurri di congedare Frank De Boer: “Per settimane non ci si è domandati più se sarebbe successo ma solo quando. L’Inter sembra quella splendida grande diva vestita di nerazzurro, ma che in realtà è una prostituta. In realtà, fin dall’inizio era chiaro che Frank de Boer con la sua linearità olandese non avrebbe avuto una sola chance.
L’arrivo all’Inter? Siamo stati in contatto e lo avevo avvertito della follia di quel momento. Ma l’ambizione era troppo grande. L’Inter è un grande nome del calcio mondiale. Se ti chiama una squadra come l’Inter, la tentazione è fortissima. Questo lo capisco. Lui voleva creare una squadra vincente, cosa che nessuno ha fatto dai tempi di Mourinho. Non era chiaro come De Boer volesse farlo ma il suo ingaggio era basato sul suo lavoro all’Ajax. Ma la preparazione è stata fatta da Roberto Mancini, ovvio che se le cose fossero andate male tutto sarebbe ricaduto su De Boer”. (Volkskrant)

kb.:Inter egy sokfejű szörnyeteg. David Endt, (újságíró) így kommentálta azt a döntést, hogy az Inter elbocsátotta Frank De Boert. "Hetek óta lehetett sejteni, hogy megtörténhet,csak az volt a kérdés,mikor. Inter egy gyönyörű, nagy dívának látszik, de valójában egy prostituált. A kezdetektől fogva világos volt, hogy Frank de Boer-nak, az ő holland elképzeléseivel nincs esélye.
Az Interhez kerülése? Már évek óta volt kapcsolat, <...>. Inter egy nagy név a világ futballjában. Ha egy olyan csapat, mint az Inter hív, akkor erős a kísértés érthető módon. Egy olyan győztes csapatot akartak,amilyen Mourinho alatt volt. <...>. (Volkskrant)

Hát, lekurváztak minket. Viszont, ebből számomra például az is lejött, hogy tudatosan akartak nemolasz edzőt, hiszen José bevált.
Válasz küldése