alwin91 írta:interfan írta:Mi akarunk eredményt és top csapat lenni újra.
Erre egy Pioli és Marcelino a 2 jelölt, komolyan szégyen.
Hiddink nem kell mert 2,5 évre írna alá, Blanc nem kell mert 3,5 évre, Bielsa nem jön mert ellenkezik az elveivel mi ezt elfogadjuk, Pellegrininek hiába van csapata rá sem nézünk, AVB nem kell mert 2,5 évre írna alá.
Elképesztő ami itt ment megint...
Jöhet ide James, Marquinhos, Alexis, bárki, de amíg ilyen Pioli-Marcelino szintbe gondolkozunk addig ne várjunk semmit.
Kb kezdődhet a fogadás hogy meddig húzza az új edző.
Bajnokságba Milan, Napoli, Fio, Genoa, Sass, Lazio...
Lehet januárban megint új edző jön...
De majd, egyszer, talán, esetleg Simeone eljön.
Szép dolog álmodni, de a valóság meg az álom közt egy fényév van kb.
Ez nem most van elcseszve, hanem nyáron volt. Akkor szépen Pellegrinit kellett volna hozni júniusban, nem baszakodni ezzel a hülye Mancinivel.
AVB mivel lenne jobb, mint Pioli? Sehol. Blanc egy totál Mancini 2, egy sztárcsapattal bajnokságot tudott nyerni, ennyi. A holland iskola totális bukása után én sem hívnám fel Hiddinket. Marcelinot sem hoznám ide.
Ha nem Pioli, akkor maximum Bielsa, de Ő is sok helyen égett már be. Ebben a helyzetben szerintem egy olasz edző lenne a legmegfelelőbb, sajnos ezek közül a legjobb Pioli.
Azzal teljesen egyetértek, hogy itt már nyáron lépni kellett volna.
De nyáron is kivártuk, amikor meg léptünk nem az elvárásoknak megfelelően választottunk edzőt.
Pellegrini nekem is egyik favorit lett volna nyáron.
Viszont azzal nem értek egyet, hogy Blanc egy semmi.
Oké BL-be nem ment neki, de olyan szinten uralta tavaly mondjuk a bajnokságot mint még soha senki.
Nem kis sztárokkal dolgozott együtt, és mindig mindenkit beállított a sorba. És itt nem noname játékosokat kellett megfognia, hanem Ibrakat.
Bielsa pedig rövitávon mindenhol csodát tett, ő maga egy zseni.
De ezekbe sajnos felesleges belemenni, mert nem témák már ezek a nevek.
Abban is egyetértek, hogy ha már választani kell Marcelino vagy egy olasz edző közt, akkor inkább az olasz.
Nem szeretem Piolit, semmire nem tartom, nálam még Guidolin is előtte lenne a sorba.
Viszont Marcelinoval szemben nem is kérdés hogy őket kéne.
Már írják is az olasz lapok, hogy De Boer után egy újabb totál vak edzőt idehozunk...
Újabb öngól...