Komax írta:Sky - A Suning felbontotta Michael Bolingbroke szerződését.
Kíváncsi lennék az indoklásra.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Komax írta:Sky - A Suning felbontotta Michael Bolingbroke szerződését.
Facebookon olvastam, kezeljük fenntartással, ameddig meg nem erősítik az infót.Festa írta:Komax írta:Sky - A Suning felbontotta Michael Bolingbroke szerződését.
Kíváncsi lennék az indoklásra.
tomika431 írta:Én örülnék ha a klub vezetésben helyet kapnának egykori játékosaink. Pl:
Sportelnöki szerep:Zanetti, Leonardo
Technikai igazgató: Oriali
Másodedzői poszt: Baresi,Samuel,
Tehetség kutatás:Figo, Cordoba
R9. írta:curva nord is uzent : shame on everyone
interfan írta:Hiddink eljött volna, de csak 6 hónapos szerződést írt volna alá.
interfan írta: Hát erre jött egy olyan Marcelino, aki életében sem játékosként sem edzőként nem dolgozott spanyolon kívül.
tomika431 írta:Ez a Marcelino mennyire biztos?Ma lesz hivatalos bejelentés vagy holnap?
interfan írta:tomika431 írta:Ez a Marcelino mennyire biztos?Ma lesz hivatalos bejelentés vagy holnap?
Annyira hogy lehet vegul Zola lesz belőle.
A Suning vezetői igazi profinak és úriembernek nevezték.
Egy biztos, vagy Marcelino vagy Zola lesz az új edző.
tomika431 írta:interfan írta:tomika431 írta:Ez a Marcelino mennyire biztos?Ma lesz hivatalos bejelentés vagy holnap?
Annyira hogy lehet vegul Zola lesz belőle.
A Suning vezetői igazi profinak és úriembernek nevezték.
Egy biztos, vagy Marcelino vagy Zola lesz az új edző.
Köszönöm.Zola ha jól tudom angol csapatnál volt edző vagy másodedző?
interfan írta:Egy biztos, vagy Marcelino vagy Zola lesz az új edző.
realevil írta:Valahol azt olvastam, hogy Marcellino kibaszott kemeny kezu edzo. Azt tudom elkepzelni, hogy talan pont emiatt eshet ra a valasztas. Arra leszek kivancsi, ha esetleg 2 honap alatt az o vezetese alatt is elvesztunk 7 meccset akkor utana mi lesz?
tomika431 írta:Fb-n olvastam,de ki tudja mi igaz ebből...
A Milano Siamo Noi szerint a kínai befektetők átvették az uralmat a klub fölött és Zanetti mellett Ausiliot, Gardinit és Thohirt is eltávolították a vezetőségből. Ha ez igaz, a futballtörténelem legnagyobb botrányának lehetünk sajnos szemtanúi az olasz bundabotrány óta. Reméljük nincs valóság alapja a dolognak.
interfan írta:Marcelinonak állítólag elképesztően magas igényei vannak.
Min 2,5 éves szerződés, és ha ez idő alatt bármikor BL helyre érne akkor + 2 éves hosszabbítás. Tehát 2,5 + 2 évre hajlandó csak alárni.
Fizetésnek pedig min 3,5m de inkább 4m-t kér. BL-be jutás esetén pedig fizetés emelést 5m-ra.
Semmilyen felmondási záradékot nem hajlandó aláírni, valamint nem engedi a szerződését felbontani esetleges BL hely elmaradásán.
Most ezen igények visszaszorításán dolgoznak vezetőink.
Viszont Marcelino nem nagyon akar engedni, ezért most Zola kerülhet poleba.
Vagy a már sokat emlegetett Pioli.
Min 2,5 éves szerződés, és ha ez idő alatt bármikor BL helyre érne akkor + 2 éves hosszabbítás. Tehát 2,5 + 2 évre hajlandó csak alárni.
Fizetésnek pedig min 3,5m de inkább 4m-t kér. BL-be jutás esetén pedig fizetés emelést 5m-ra.
Semmilyen felmondási záradékot nem hajlandó aláírni, valamint nem engedi a szerződését felbontani esetleges BL hely elmaradásán.
lisznyai írta:Off, de ránk fér: a helyzet kapcsán folyamatosan születnek a viccek az Interrel kapcsolatban. A egyik legpikánsabb kb. így szól: A vezetőségnek inkább Wandát kellene castingolnia.
interfan írta:Marcelino döbbenetes igényei miatt visszamondtuk őt, ezért Pioli lesz az Inter új edzője.
A Suning is rábólintott már, most már tényleg csak a hivatalos bejelentés hiányzik.
lisznyai írta:http://www.inter.it/en/news/55489/f-c-internazionale-statement
48 órán(!!!!) belül jelentik be az új edzőt. Valamint, a management-ben is változás lesz. (hoppá!)
R9. írta:vezetőség nem hiába tervez Simeoneval, biztos van már valami megállapodás
interfan írta:Samuel helyet kap Pioli stábjában.