A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- mike
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Zola is képben ????
Komolyan, már azért imádkozom hogy az egyébként totál noname Pioli legyen.
Vagy maradjon Vecchi.
Zola....jesszusom, már a hír is sértő.
Vagy maradjon Vecchi.
- csak is inter
Tombi1986 írta:Sziasztok!
Szerintem ennyi erővel Stefano Vecchi is maradhatna...
Szerintem meg ez lenne a legjobb megoldás, a januári átigazolásig legalább is minden képen.
- interfan
mike írta:Zola is képben ????
Vagy maradjon Vecchi.
Zola is képben volt, de szerencsére már csak volt.
Pioli lesz az edző, most már tenyleg eldőlt.
Holnap mondja fel a szerződését a Lazioval, utánna jelenthetjük be hivatalosan.
Pioli is egy semmi, nagyon nem ő kéne. De még mindig inkabb ő mint ilyen Marcelino vagy Zola.
- Süti
interfan írta:Pioli is egy semmi, nagyon nem ő kéne. De még mindig inkabb ő mint ilyen Marcelino vagy Zola.
Pedig Zola-ra is van esély, a meccs előtt hallottam, hogy Zola eredtileg mint másodedző került képbe Marcelino-nál, de a kínaiak se Pioli-t, se Marcelino-t nem tartják megfelelőnek, és lehet hogy Zola-ra bízzák a csapatot.
Tombol a profizmus a klubnál...
- interfan
Süti írta:interfan írta:Pioli is egy semmi, nagyon nem ő kéne. De még mindig inkabb ő mint ilyen Marcelino vagy Zola.
Pedig Zola-ra is van esély, a meccs előtt hallottam, hogy Zola eredtileg mint másodedző került képbe Marcelino-nál, de a kínaiak se Pioli-t, se Marcelino-t nem tartják megfelelőnek, és lehet hogy Zola-ra bízzák a csapatot.
Tombol a profizmus a klubnál...
Kommentátor kicsit levan maradva, mint ahogy a magyar hírportálok mindig.
- interfan
Pioli aláírta szerződését 2018-ig.
Viszont a szerződésébe belekerül egy felmondási záradék, ami értelmében barmikor felbonthatjuk a szerződését. Ez esetben 1m eurót kap.
Ugyanilyen záradék volt De Boer esetében is.
Viszont a szerződésébe belekerül egy felmondási záradék, ami értelmében barmikor felbonthatjuk a szerződését. Ez esetben 1m eurót kap.
- Komax
Vicces, hogy 24 óránként változik ki a tuti befutó. Pioli tegnap reggel kikerült a képből most meg aláírt. Na meg ez a castingolás, mint valami valóságshow. Nevetséges, nem tudja a balkéz, hogy mint akar a jobb. Nulla elképzelés volt arra, hogy kit is akarnak Frank után. Pedig már a Torino meccsnél is képbe volt, ha kikapunk, menesztik. Akkor sem koncepció az köv. edző személyére?!
- alwin91
Komax írta:Vicces, hogy 24 óránként változik ki a tuti befutó. Pioli tegnap reggel kikerült a képből most meg aláírt. Na meg ez a castingolás, mint valami valóságshow. Nevetséges, nem tudja a balkéz, hogy mint akar a jobb. Nulla elképzelés volt arra, hogy kit is akarnak Frank után. Pedig már a Torino meccsnél is képbe volt, ha kikapunk, menesztik. Akkor sem koncepció az köv. edző személyére?!
Azt, hogy mit olvasol a hírekben meg mi a valóság nem feltétlenül fedik egymást.
Casting? Más klubok is tárgyalnak több edzővel is mielőtt kineveznék, akit akarnak, ez teljesen normális.
-
drrossgeller
alwin91 írta:Azt, hogy mit olvasol a hírekben meg mi a valóság nem feltétlenül fedik egymást.
Casting? Más klubok is tárgyalnak több edzővel is mielőtt kineveznék, akit akarnak, ez teljesen normális.
Pontosan.
Végig Pioli volt a főjelölt, csak meghallgattak másokat is. (ha csak Piolit hallgatták volna meg, akkor azért lennének támadva, hogy csak le akarták tudni, nem is érdekelte őket az egész) Hogy éppen most ki a legesélyesebb az csak újságírói kreáció volt. Az oddsok sem ugráltak nagyon. Csak a lapoknak kellett valamit írniuk, főleg azután hogy azt írták, hogy a bejelentés a meccs után lesz... Nem hiába volt ennyi hír, volt benne valós, és volt benne kitaláció is (Hiddink nem vállal minket-> ja de lehet mégis-> á mégsem túl hosszú szerződést akar-> hopp pont, hogy nem, túl rövidet akar-> Pioli az esélyes-> már inkább Marcelino-> már ott is a szerződés előtte mindjárt aláírja-> ja nem igazából másik szerződést akar-> akkor Zola-> dehogy Zola, inkább Pioli)
- mike
interfan írta:Pioli aláírta szerződését 2018-ig.
Megnyugodtam.
No nem azért mert Pioli annyira megnyugtató megoldás, hanem mert így megúsztunk még nagyobb kóklereket (Zola pl)
Próbálom a pozitívumokat keresni, sajnos kevés van, de legalább ismeri az olasz ligát, és jó eséllyel racionálisabb játékot fogunk játszani. Talán a sokat hibázó védelemre kisebb nyomás nehezedik majd.
A Lazióval meglepetést hozott, dobogóra vezette őket gyengébb kerettel is, legalább tudja mivel lehet olaszban eredményt elérni.
Nagyon jó lenne ha a renitens és mellőzött emberekkel is megtalálná a hangot (Jovetic, Brozovic, Perisic, Kondog, Barbosa), mind értékesek, jó lenne ha sikerülne őket véglegesen visszaállítani a sorba.
-
lisznyai
drrossgeller írta:alwin91 írta:Azt, hogy mit olvasol a hírekben meg mi a valóság nem feltétlenül fedik egymást.
Pontosan.
Végig Pioli volt a főjelölt, csak meghallgattak másokat is. (ha csak Piolit hallgatták volna meg, akkor azért lennének támadva, hogy csak le akarták tudni, nem is érdekelte őket az egész) Hogy éppen most ki a legesélyesebb az csak újságírói kreáció volt. Az oddsok sem ugráltak nagyon. Csak a lapoknak kellett valamit írniuk, főleg azután hogy azt írták, hogy a bejelentés a meccs után lesz... Nem hiába volt ennyi hír, volt benne valós, és volt benne kitaláció is (Hiddink nem vállal minket-> ja de lehet mégis-> á mégsem túl hosszú szerződést akar-> hopp pont, hogy nem, túl rövidet akar-> Pioli az esélyes-> már inkább Marcelino-> már ott is a szerződés előtte mindjárt aláírja-> ja nem igazából másik szerződést akar-> akkor Zola-> dehogy Zola, inkább Pioli)
Nagyvonalakban elfogadom a fenti okfejtést. De. Egyrészt, Pioli nem egy konszenzusos főjelölt volt, hanem az operatív management jelöltje. (Ausilio, Gardini) Alibiből nem utaztatták volna ide Marcelinot, aki meg a Suning jelöltje volt. Eddig többé-kevésbé világos nekem. Igazából a többi szóba került név közül az olaszok (Guidolin pl.) a management 'b' tervei voltak, ha Pioli nem jön(ne). A Zola, Hiddink, AVB, Bielsa(?) sor közül, hogy ki kinek a jelöltje volt, az még kevésbé világos. (Gondolok itt a Kia féle kavarásra, Zanetti állítólagos szerepére, a kínaiak "nagy nevet akarunk" elvárásaira) De, ezek inkább találgatások és nem nélkülözik az újságírói fantáziát sem. Értem én, hogy Calcio és nem Premiership. Ugyanakkor a túl sok kiszivárgó (szándékosan, vagy sem) információ jól mutatja a bizonytalanságot a vezetésben és megerősíti azokat a kritikákat, amelyek a "sokfejűségről" és a sok csapatközeli, magát tényezőnek tartó emberről szólnak. Na, ez a gáz.
-
Szabr91
interfan írta:Pioli aláírta szerződését 2018-ig.
Ezek szerint benne sem bíznak teljesen, simán el tudják képzelni, hogy 2 hónap múlva őt is pattintani kell. Szép kilátások, mondhatom...
-
drrossgeller
lisznyai írta:
Nagyvonalakban elfogadom a fenti okfejtést. De. Egyrészt, Pioli nem egy konszenzusos főjelölt volt, hanem az operatív management jelöltje. (Ausilio, Gardini) Alibiből nem utaztatták volna ide Marcelinot, aki meg a Suning jelöltje volt. Eddig többé-kevésbé világos nekem. Igazából a többi szóba került név közül az olaszok (Guidolin pl.) a management 'b' tervei voltak, ha Pioli nem jön(ne). A Zola, Hiddink, AVB, Bielsa(?) sor közül, hogy ki kinek a jelöltje volt, az még kevésbé világos. (Gondolok itt a Kia féle kavarásra, Zanetti állítólagos szerepére, a kínaiak "nagy nevet akarunk" elvárásaira) De, ezek inkább találgatások és nem nélkülözik az újságírói fantáziát sem. Értem én, hogy Calcio és nem Premiership. Ugyanakkor a túl sok kiszivárgó (szándékosan, vagy sem) információ jól mutatja a bizonytalanságot a vezetésben és megerősíti azokat a kritikákat, amelyek a "sokfejűségről" és a sok csapatközeli, magát tényezőnek tartó emberről szólnak. Na, ez a gáz.
Először is neked is nagyon szépen köszönöm az utóbbi napok híreiért.
Nem azt mondom, hogy a spanyol nem is volt jelölt. Csak volt egy A terv, aki az olasz volt. Csak közben kerestek/meghallgattak több jelöltet is (ez szerintem jó is így). Az már kevésbé, amiben teljesen egyetértek veled, hogy nem szabadna ennyi információnak kiszivárognia, mert a hírekből látszik, hogy egy része igaz, és ez aggasztó. Addig a spanyol sem válhatott fő esélyessé, amíg anyagiakról nem beszéltek.
- Stankov
Na csak elérték h a végén még egy Piolinak is örülni kell ilyen Zola és Marcelino után.
3. lett azzal a Lazio-val,de csak 69-el ponttal ami az elmúlt évekbe nem lett volna elég a dobogóhoz épp' kivéve azt a szezont.
Mi Mancs-al tavaly 67-el voltunk 4.-ek
Ami biztató (talán) h 4 játékos is 10 gólt rúgott Pioli-nál,Candreva,F.Anderson,Parolo 10-10 Klose 13.A brazil a legjobb szezonját akkor futotta mikor Pioli trenírozta.
3. lett azzal a Lazio-val,de csak 69-el ponttal ami az elmúlt évekbe nem lett volna elég a dobogóhoz épp' kivéve azt a szezont.
Mi Mancs-al tavaly 67-el voltunk 4.-ek
Ami biztató (talán) h 4 játékos is 10 gólt rúgott Pioli-nál,Candreva,F.Anderson,Parolo 10-10 Klose 13.A brazil a legjobb szezonját akkor futotta mikor Pioli trenírozta.
- mike
Én is épp a dobogós szezonjukat néztem, 71 gólt rúgott a Lazio, a második legtöbbet, eggyel kevesebbet mint a csalók.
+ 33-as gólkülönbséggel zártak, 1 ponttal a második Roma mögött.
Hiába no, keressük a kapaszkodókat
+ 33-as gólkülönbséggel zártak, 1 ponttal a második Roma mögött.
Hiába no, keressük a kapaszkodókat
- interfan
Azért az tényleg elképesztő, hogy odajuttunk egy Piolinak örülni kell.
Mert ez a helyzet, ez a valóság.
Mivel ez a Marcelino-Zola vonal mindennek a legalja lett volna, ezektől nagyobb kreténeket keresve sem találtunk volna.
Ezért ezekhez képest Pioli öröm.
De az is elképesztő hogy eshetett a választás Piolira.
Mert oké kellett egy edző aki ismeri a Seria A-t, ez oké.
De a Gasperni, Ranieri, Mazza sor is ismerte, mégis láttuk az eredményt.
Nekem Pioli totál ugyanez a vonal, egy az egyben.
Lehet itt szidni Blanc, Pellegrinit, hogy mekkora szerencsétlenek, stb. De ők nemzetközileg elismert, eredményt elérő, világklasszis játékosokkal dolgozó edzők.
Piolinak a legnagyobb eredménye, hogy 6 évből 3x nem rúgták ki, hogy benttartotta a Bolognat, és egyszer kifutott egy 3.hely a Lazioval.
Én rettentően örülnék, ha végre nem nyúltunk volna mellé, elég volt már a mellényúlásokból.
Nagyon remélem itt Pioli élete csodáját fogja művelni, vagy legalább azt az egyetlen egy csodás szezont megismétli amit a Lazioval.
De azt akkor sem értem meg, hogy miért ő, amikor kb 10 nevet tudnék sorolni előtte a sorban.
De hát ez van, ezt kell elfogadni.
Bízzunk benne, és probáljunk hinni a sikerben.
Nézzük a dolgok jó oldalát, mert ilyen Marcelino, Zola szintekkel a kiesés jöhetett volna szóba.
Mert ez a helyzet, ez a valóság.
Mivel ez a Marcelino-Zola vonal mindennek a legalja lett volna, ezektől nagyobb kreténeket keresve sem találtunk volna.
Ezért ezekhez képest Pioli öröm.
De az is elképesztő hogy eshetett a választás Piolira.
Mert oké kellett egy edző aki ismeri a Seria A-t, ez oké.
De a Gasperni, Ranieri, Mazza sor is ismerte, mégis láttuk az eredményt.
Nekem Pioli totál ugyanez a vonal, egy az egyben.
Lehet itt szidni Blanc, Pellegrinit, hogy mekkora szerencsétlenek, stb. De ők nemzetközileg elismert, eredményt elérő, világklasszis játékosokkal dolgozó edzők.
Piolinak a legnagyobb eredménye, hogy 6 évből 3x nem rúgták ki, hogy benttartotta a Bolognat, és egyszer kifutott egy 3.hely a Lazioval.
Én rettentően örülnék, ha végre nem nyúltunk volna mellé, elég volt már a mellényúlásokból.
Nagyon remélem itt Pioli élete csodáját fogja művelni, vagy legalább azt az egyetlen egy csodás szezont megismétli amit a Lazioval.
De azt akkor sem értem meg, hogy miért ő, amikor kb 10 nevet tudnék sorolni előtte a sorban.
De hát ez van, ezt kell elfogadni.
Bízzunk benne, és probáljunk hinni a sikerben.
Nézzük a dolgok jó oldalát, mert ilyen Marcelino, Zola szintekkel a kiesés jöhetett volna szóba.
- alwin91
Pellegrini már dolgozik Kínában, ezért nem került szóba. Blanc meg egy Mancini 2, akinek Ibra megnyerte a bajnokságot, de a BL-hez meg fogalmatlan és háromszor annyiba annyiba, mint Pioli.
Nyilván én sem Piolit nevezném ki egy nyáron, ha sok opció van, de most sok más választás nincsen. Bielsa még a legjobb név a jelenleg elérhetőek közül, de Ő meg nem egyszerű ember, simán kinézem, hogy itt is felállt volna mondjuk 2 hét után, ha nem tetszik neki valami, ez valljuk be rizikó.
Nem most lett ez elcseszve, hanem nyáron, szezon közben nincs jó megoldás, csak kevésbé szar.
Nyilván én sem Piolit nevezném ki egy nyáron, ha sok opció van, de most sok más választás nincsen. Bielsa még a legjobb név a jelenleg elérhetőek közül, de Ő meg nem egyszerű ember, simán kinézem, hogy itt is felállt volna mondjuk 2 hét után, ha nem tetszik neki valami, ez valljuk be rizikó.
Nem most lett ez elcseszve, hanem nyáron, szezon közben nincs jó megoldás, csak kevésbé szar.
- interfan
alwin91 írta:Pellegrini már dolgozik Kínában, ezért nem került szóba. Blanc meg egy Mancini 2, akinek Ibra megnyerte a bajnokságot, de a BL-hez meg fogalmatlan és háromszor annyiba annyiba, mint Pioli.
Bielsat 100% hogy megkerestük, de ő elmondta szezon közben nem vesz át európában csapatot.
Ellenkezik az elveivel, ő meg tudjuk a saját néha elképesztő elvei mellett éli életét.
Mint ahogy valószínű Capellot is megkerestük, de ő már többször elmondta, nem lesz klubedző.
Lehet Blanc a BL-be nulla, ez oké. De mi még hol vagyunk a BL-től....
Így utolag lehet azon is bánkodni, hogy Garciarol vagy Prandelliről is lemaradtunk.
De viszont Hiddink elvállata volna a csapatot, félévre biztos.
Ez idő alatt rendet tett volna, és minden eséllyünk meglett volna BL-be jutni.
Nyáron meg körbelehetett volna nézni.
Pellegrini is esetleg, Bielsa nyáron, na meg kitudja ki lesz esetleg szabad.
Szóval ezt így lett volna a legjobb intézni.
De hát nem ez lett.
Ezért most bízzunk Pioliban, mert még mindig jobb mint a Marcelino, Zola féle utolsó kókler sor.
- mike
interfan írta:Így utolag lehet azon is bánkodni, hogy Garciarol vagy Prandelliről is lemaradtunk.
Hiddink túl egyértelmű választás lett volna, az itt nem nyerő
Az ilyen Pellegrini, Blanc féle edzők meg nem jönnek el 1 évre, hogy aztán leválthassuk őket Simeonéra.
Di Francesco lett volna még remek megoldás, de ugyanezek miatt esélytelen volt idehozni + szóba sem került ha jól tudom.
-
Szabr91
Az, hogy Blanc BL-ben nulla, de még mi hol vagyunk a BL-től állítás azért sem állja meg a helyét, mert Mancini is nulla volt a BL-ben, mégis nyert velünk egy csomó bajnoki címet és a Cityvel is egyet. Azzal a PSG-vel még Pioli is bajnok lett volna akkor. Mondjuk igazad van, szerinted jó edző Blanc, szerintem viszont semmivel sem különb, mint Mancini, sőt.
- interfan
mike írta:interfan írta:Így utolag lehet azon is bánkodni, hogy Garciarol vagy Prandelliről is lemaradtunk.
Hiddink túl egyértelmű választás lett volna, az itt nem nyerő![]()
Az ilyen Pellegrini, Blanc féle edzők meg nem jönnek el 1 évre, hogy aztán leválthassuk őket Simeonéra.
Di Francesco lett volna még remek megoldás, de ugyanezek miatt esélytelen volt idehozni + szóba sem került ha jól tudom.
Egy dologgal legyünk tisztábban.
Mi közép és hosszútávra kerestünk edzőt.
Ebből pontosan kiderült, hogy szó nincs itt Simeonerol.
Valamit Simeone is elmondta, 2018-ig biztosan az Atletico edzője lesz, mivel álma hogy az új stadionba ki vezethesse a csapatot.
Új stadion pedig 2017 őszétől lesz.
Most igy oké Pioli 2018-ig, de mi lesz ha nem válik be.
Megint jön a fejetlenség, és megint azt sem tudjuk majd meddig keresünk edzőt.
Egyértelmű lett volna most a megoldás.
-
Francesco
Srácok, az a lényeg, hogy jelenleg nem éppen vonzó az Inter kispad. Nem véletlen, hogy Capello, AVB, Garcia (biztos tudott róla, hogy váltás lesz) és Hiddink is visszamondta. Utóbbiba ne legyen kétségetek. Ha Guus elvállata volna fél évre, akkor biztos, hogy őt nevezik ki a Kínaiak.
A kisebb nevek közül Marcelino be akarta magát biztosítani, Fabio pedig csípőből utasította vissza, mert most jól keres Kínában.
Ezért maradt Pioli.
Azért most következik egy Milan, Fiorentina, Napoli a bajnokságban, plusz simán ki lehet esni az EL-ből. És még annyi ideje sem lesz a saját képre formálni a csapatot, amennyi FdB-nak volt. Nagyon necces ez így. Nem véletlen, hogy a "sztár"edzők nem jöttek és, hogy mindenki másnak is komoly feltételei voltak, mint ahogyan Blanc-nak is. Ez utóbbi eset egyébként azt vetíti előre, hogy valóban nem a hosszútávú megoldást keressük. Hogy Simeone miatt, vagy más miatt azt most hagyjuk.
Egy dolog biztos. Az Inter jelenleg a világ egyik leggazdagabb csapata. Nyártól pedig lehet költeni ismét játékosokra és fognak is. Egy dolog, hogy milyen a csapat a másik viszont az, hogy mennyi pénzt adsz. Erre példa a City, PSG, vagy anno a Chelsea. AZ FFP egy más dolog, de a Kínaiak az üzlethez értenek és gondolom már szövik a pókhálókat, amiben majd gyönyörűen ki lehet játszani a pénzügyi fair-play rendszerét, ahogyan azt teszik az összes nagyobb csapat, aki egyébként nem tehetné.
Szidhatjuk a kínaiakat, de várjuk meg, hogy mit hoznak ki az Interből. Eddig döntik bele a pénzt. Most szerintem átszervezik a vezetést és megpróbálják megtalálni a kiskapukat az FFP-ben. Jelenleg a csapat, mint olyan, illetve, hogy ki az edző, másodlagos.
Olyan edző kellett, aki ismeri a közeget, nem kér sokat és bármikor ki lehet rúgni.
Nincs irigylésre méltó helyzetben Pioli, hiszen ha kikapunk a Milan ellen, akkor rögtön a lehető legkellemetlenebb vereséggel találja magát szemben. Után könnyen lehet kiesünk az EL-ből is, majd egy újabb vereség a Fiorentina ellen, ami azért simán benne van...még jönne egy érdektelen meccs az EL-ben és a Napoli. Gyönyörű. És erre készüljön fel két hét alatt úgy, hogy a morál szarabb, mint nyáron és mindenhol nagyobb a fejetlenség is. Érdekes lesz.
Lényeg, hogy jelenleg imázsromboló csapat az Inter és ez egy edzőnek veszélyes. Ha hosszútávra kerestünk volna edzőt, akkor Blanc jött volna.
Olyan edző aki letett már valamit az asztalra nem igazán ír alá úgy, hogy az elmúlt 6 évben senkinek nem hagytak időt és ráadásul tudja, hogy még ha nem is igaz, de Simeone szelleme ott lebeg a feje felett.
Bármennyire is lett volna sikeres a holland itt, ha 2018-ban Simeone szabad lett volna, akkor gondolkodás nélkül kirúgták volna FdB-t.
Ilyet a nagyobb edzőkkel nem lehet megcsinálni, míg a közepes képességű edzőknek csak úgy perspektíva, hogy közben iszonyatos mennyiségű pénzt keresnek. Sok sikert pioli-nak mind esetre...szüksége lesz rá ez biztos!
A kisebb nevek közül Marcelino be akarta magát biztosítani, Fabio pedig csípőből utasította vissza, mert most jól keres Kínában.
Ezért maradt Pioli.
Azért most következik egy Milan, Fiorentina, Napoli a bajnokságban, plusz simán ki lehet esni az EL-ből. És még annyi ideje sem lesz a saját képre formálni a csapatot, amennyi FdB-nak volt. Nagyon necces ez így. Nem véletlen, hogy a "sztár"edzők nem jöttek és, hogy mindenki másnak is komoly feltételei voltak, mint ahogyan Blanc-nak is. Ez utóbbi eset egyébként azt vetíti előre, hogy valóban nem a hosszútávú megoldást keressük. Hogy Simeone miatt, vagy más miatt azt most hagyjuk.
Egy dolog biztos. Az Inter jelenleg a világ egyik leggazdagabb csapata. Nyártól pedig lehet költeni ismét játékosokra és fognak is. Egy dolog, hogy milyen a csapat a másik viszont az, hogy mennyi pénzt adsz. Erre példa a City, PSG, vagy anno a Chelsea. AZ FFP egy más dolog, de a Kínaiak az üzlethez értenek és gondolom már szövik a pókhálókat, amiben majd gyönyörűen ki lehet játszani a pénzügyi fair-play rendszerét, ahogyan azt teszik az összes nagyobb csapat, aki egyébként nem tehetné.
Szidhatjuk a kínaiakat, de várjuk meg, hogy mit hoznak ki az Interből. Eddig döntik bele a pénzt. Most szerintem átszervezik a vezetést és megpróbálják megtalálni a kiskapukat az FFP-ben. Jelenleg a csapat, mint olyan, illetve, hogy ki az edző, másodlagos.
Olyan edző kellett, aki ismeri a közeget, nem kér sokat és bármikor ki lehet rúgni.
Nincs irigylésre méltó helyzetben Pioli, hiszen ha kikapunk a Milan ellen, akkor rögtön a lehető legkellemetlenebb vereséggel találja magát szemben. Után könnyen lehet kiesünk az EL-ből is, majd egy újabb vereség a Fiorentina ellen, ami azért simán benne van...még jönne egy érdektelen meccs az EL-ben és a Napoli. Gyönyörű. És erre készüljön fel két hét alatt úgy, hogy a morál szarabb, mint nyáron és mindenhol nagyobb a fejetlenség is. Érdekes lesz.
Lényeg, hogy jelenleg imázsromboló csapat az Inter és ez egy edzőnek veszélyes. Ha hosszútávra kerestünk volna edzőt, akkor Blanc jött volna.
Olyan edző aki letett már valamit az asztalra nem igazán ír alá úgy, hogy az elmúlt 6 évben senkinek nem hagytak időt és ráadásul tudja, hogy még ha nem is igaz, de Simeone szelleme ott lebeg a feje felett.
Bármennyire is lett volna sikeres a holland itt, ha 2018-ban Simeone szabad lett volna, akkor gondolkodás nélkül kirúgták volna FdB-t.
Ilyet a nagyobb edzőkkel nem lehet megcsinálni, míg a közepes képességű edzőknek csak úgy perspektíva, hogy közben iszonyatos mennyiségű pénzt keresnek. Sok sikert pioli-nak mind esetre...szüksége lesz rá ez biztos!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Francesco 2016.11.07. 11:11-kor.
- mike
interfan írta:mike írta:interfan írta:Így utolag lehet azon is bánkodni, hogy Garciarol vagy Prandelliről is lemaradtunk.
Hiddink túl egyértelmű választás lett volna, az itt nem nyerő![]()
Most igy oké Pioli 2018-ig, de mi lesz ha nem válik be.
Megint jön a fejetlenség, és megint azt sem tudjuk majd meddig keresünk edzőt.
Egyértelmű lett volna most a megoldás.
Én is leírtam korábban hogy a jelenlegi helyzetben nem Simeonéval kellene foglalkozni, és rá várni.
Akkora gáz van hogy most minimum egy Hiddink kellett volna, és utána egy hosszútávú megoldás.
Piolinál azt érzem, hogy ez most egyenlőre megoldva, aztán ha lesz jobb opció, akkor majd elküldjük.....Ez az öltözőben sem igazán ideális, mert ezt ott is jól tudják.
- alwin91
- Nerazzurri
alwin91 írta:http://www.fcinternews.it/en/inter-new-management-more-power-to-zanetti-230748
http://www.fcinternews.it/en/ts-gabigol ... oan-230750
Két érdekes hírmorzsa.
Ezt mondtam! Gabigolt (is) jól atbasztuk. A több játék lehetőség miatt választotta az Intert. Erre egy percet sem kap. A nem éppen az eszükről hírhedt brazil csillagok általában nem túl megértőek..
- alwin91
Hivatalos honlapon az szerepel, hogy Bolingbroke lemondott, nem kirúgták, gondolom akkor nincs 2m végkielégítés. Jun Liu lesz helyette, aki Milánóba teszi át a székhelyét, szóval azt a problémát végre sikerül megoldaniuk, hogy a világ minden pontjáról próbálják irányítani a klubot. Ezt a hivatalos honlapon is leírták, hogy a kommunikáció gyorsítása érdekében történt.
- interfan
A Suning elkezdte a felelősségre vonást.
Mindenki aki részt vett De Boer idehozatalában, az most áldozattá válik.
Ezért menesztették azonnali hatállyal Bollingbroket, aki mint tudjuk Thohir első számú embere.
Szintén Thohir fontos emberre, Willienson is menesztve lesz hamarosan.
Valamint Thohir mivel ő hozta a döntést De Boer ügyben, ezért őt is kiszorítják minden áron az Interből.
Legkésőbb jövő júniusba Thohirnak el kell adni a maradék 30%-át, de lehet erre hamarabb is sor kerül.
Valamint Thohirt innentől minden komoly vezetőségi döntésből és tárgyalásból kizárják, egészen júniusig amikor is távoznia kell.
Bollingbroke helyére megérkezett a Suning embere, aki Milánóba teszi át székhelyét.
Jun Liu lesz az Inter első számú embere Milánóba, ő került a legfelsőbb igazgató székébe.
Valamint Zanetti innentől kezdve nagyobb hatalmat és felhatalmazást kap vezetőségi döntésekbe.
Az ő alelnöki posztja, innentől egyenlő lesz az eddig Thohir elnöki poszttal.
Thohir elnöki posztja pedig már csak szimbolikusan marad meg.
Közben Pioli aláírt, ma felbontják a szerződését a Lazioval, holnap pedig már edzést tart az Internél.
4 stábtagja követi, valamint mint tudjuk Samuel is helyet kap majd a stábjában.
1,5 évre írt alá Pioli. Ebben az évben 1,3m-t fog keresni, EL-be jutás esetén + 200 ezer, BL-be jutás esetén +500 ezret kap majd.
Belekerült a felmondási záradék is a szerződésébe, ennek tükrében 1m euróért bármikor elküldhetjük.
Ha nem jutunk BL-be, akkor a szerződése nem hosszabbodik meg a 2017-18-as szezonra.
Viszont ha BL-be jutunk, akkor automatikusan meghosszabodik a szerződése 2018-ig, valamint fizetése 2m euróra emelkedik.
Több lap is a taktikáit elemezni közben.
Két taktikája van: 4-3-3, 3-4-2-1.
Elsődleges taktikája a 4-3-3, gyakorlatilag mindig ezt játszatta a Lazioval.
Viszont a Lazional is néha elővette a 3-4-2-1-et.
Valamint a Bolognanal egyik alaptaktikája volt a 3-4-2-1.
Ezért menesztették azonnali hatállyal Bollingbroket, aki mint tudjuk Thohir első számú embere.
Valamint Thohir mivel ő hozta a döntést De Boer ügyben, ezért őt is kiszorítják minden áron az Interből.
Legkésőbb jövő júniusba Thohirnak el kell adni a maradék 30%-át, de lehet erre hamarabb is sor kerül.
Valamint Thohirt innentől minden komoly vezetőségi döntésből és tárgyalásból kizárják, egészen júniusig amikor is távoznia kell.
Bollingbroke helyére megérkezett a Suning embere, aki Milánóba teszi át székhelyét.
Jun Liu lesz az Inter első számú embere Milánóba, ő került a legfelsőbb igazgató székébe.
Valamint Zanetti innentől kezdve nagyobb hatalmat és felhatalmazást kap vezetőségi döntésekbe.
Közben Pioli aláírt, ma felbontják a szerződését a Lazioval, holnap pedig már edzést tart az Internél.
1,5 évre írt alá Pioli. Ebben az évben 1,3m-t fog keresni, EL-be jutás esetén + 200 ezer, BL-be jutás esetén +500 ezret kap majd.
Belekerült a felmondási záradék is a szerződésébe, ennek tükrében 1m euróért bármikor elküldhetjük.
Ha nem jutunk BL-be, akkor a szerződése nem hosszabbodik meg a 2017-18-as szezonra.
Viszont ha BL-be jutunk, akkor automatikusan meghosszabodik a szerződése 2018-ig, valamint fizetése 2m euróra emelkedik.
-
R9.
nagyon helyes
- alwin91
interfan írta:A Suning elkezdte a felelősségre vonást.
Nagyon helyes, hogy van felelősségre vonás a vezetőségben is, nem csak az edzők vannak elővéve. Ezek után Ausilio reménykedhet abban, hogy Pioli beváljon, bár egy év közben kinevezett edzőért nehéz vállalni a felelősséget.
Viszont ettől a lehetséges 3 védős felállástól már most feláll a hátamon a szőr, könyörgöm csak ezt ne kelljen látnom.
- Stankov
A 3 védőtől talán nem kell tartani hisz' 2 normális kh is alig akad nem h 3.
Én személy szerint attól remegek h nem elég h új új taktika stb,stb hanem megint pontok,meccsek mennek el majd addig mire leesik Piolinak h Yuto&Breki duó nem alkalmas a futballra.
Egyébként az h Rano kezdő az olasz edzőknél nem lehet h a pályán történő gyorsabb kommunikáció miatt van?
Mert nem hiszem el h nem látják mennyire suta.Maga az életveszély.
Én személy szerint attól remegek h nem elég h új új taktika stb,stb hanem megint pontok,meccsek mennek el majd addig mire leesik Piolinak h Yuto&Breki duó nem alkalmas a futballra.
Egyébként az h Rano kezdő az olasz edzőknél nem lehet h a pályán történő gyorsabb kommunikáció miatt van?
-
Szabr91
Sky: A Suning Marcelinoval is megegyezett, hogy ha Pioli nem válna be, akkor Marcelino máris kész átvenni az Intert. A cikk írója megjegyezte, a Suning tanult előző hibájából, amikor is menesztették de Boert, és nem volt rögtön meg a pótlás. 2 hónap múlva lesz kivel pótolni Piolit. A forrás megjegyzi, hogy a háttérben már dolgoznak Marcelino pótlásán is, esetlegesen a fél év múlva történő váltásra gondolván.
- interfan
Szabr91 írta:Sky: A Suning Marcelinoval is megegyezett, hogy ha Pioli nem válna be, akkor Marcelino máris kész átvenni az Intert. A cikk írója megjegyezte, a Suning tanult előző hibájából, amikor is menesztették de Boert, és nem volt rögtön meg a pótlás. 2 hónap múlva lesz kivel pótolni Piolit. A forrás megjegyzi, hogy a háttérben már dolgoznak Marcelino pótlásán is, esetlegesen a fél év múlva történő váltásra gondolván.
Nem tudom ki írta a cikket, de valami elképesztő baromság.
Ez kb a Donald Trump mint Inter elnök szint.
Sehol semmi ilyesmit nem olvastam.
Sőt Marcelino ügynöke dobálja a sarat az Interre.
Elmondta vasárnap beszéltek utoljára, és mivel úriember nem minősítő az Inter választását, valamit nem fog csúnyán beszelni a klubrol, pedig tudna...
-
Szabr91
interfan írta:Szabr91 írta:Sky: A Suning Marcelinoval is megegyezett, hogy ha Pioli nem válna be, akkor Marcelino máris kész átvenni az Intert. A cikk írója megjegyezte, a Suning tanult előző hibájából, amikor is menesztették de Boert, és nem volt rögtön meg a pótlás. 2 hónap múlva lesz kivel pótolni Piolit. A forrás megjegyzi, hogy a háttérben már dolgoznak Marcelino pótlásán is, esetlegesen a fél év múlva történő váltásra gondolván.
Elmondta vasárnap beszéltek utoljára, és mivel úriember nem minősítő az Inter választását, valamit nem fog csúnyán beszelni a klubrol, pedig tudna...
Öhhmmm
- alwin91
Szabr91 írta:interfan írta:Szabr91 írta:Sky: A Suning Marcelinoval is megegyezett, hogy ha Pioli nem válna be, akkor Marcelino máris kész átvenni az Intert. A cikk írója megjegyezte, a Suning tanult előző hibájából, amikor is menesztették de Boert, és nem volt rögtön meg a pótlás. 2 hónap múlva lesz kivel pótolni Piolit. A forrás megjegyzi, hogy a háttérben már dolgoznak Marcelino pótlásán is, esetlegesen a fél év múlva történő váltásra gondolván.
Öhhmmmlebuktam...
Ezt én trollkodtam, de azt hittem ez azért le fog itt esni, tévedtem. Sajnálom...
Elég jól sikerült
-
drrossgeller
- PellerG
Stankov írta:A 3 védőtől talán nem kell tartani hisz' 2 normális kh is alig akad nem h 3.
Szerintem abszolút benne van a 3 védő is (ha nem is állandóra), pont az említett dolgok miatt.
Bolognában, majd a Lazionál (itt inkább a Juve ellen) is szívesen alkalmazta.
A másik miért meg pont a Rano-ügy, őt valamiért minden újonnan érkező edző a kezdőbe szánja, amikor még csak az akarást látják tőle, de azt nem, hogy nyögés a vége.
Valamint Candreva miatt érzem úgy, hogy 3 védő lehet, neki látványosan nem megy eddig elől, lehet hátraviszi majd a válogatottnál is játszott posztjára?
Természetesen megvolt rögtön az első "kit igazol télen a piacon" hír is az olaszoktól, de szerencsére Parolo most hosszabbított, így ő talán csak pletykának bizonyul majd.
Viszont Biglia még nincs kizárva, nem akar aláírni, Ausilio meg régóta akarja őt.
- Komax
Sors fintora lenne, ha Pioli beválna.
Mazzari kirúgása, majd Mancini kinevezése után mindenki pezsgőt bontott. Végre egy bajnok edző jön, végre 4 védő, most aztán rend lesz, irány a dobogó. Taktika szar, nézhetetlen játék.
De Boer igazi new wave-ként jött. Ajax-Barca iskola, fiatal barát, támadófoci. Ez kell ide, felforgatja az állóvizet. Ideig-óráig működött is. Fegyelmezetlenségek, rossz öltözői hangulat, elvesztette csapatát.
Pioli be sem tette a lábát, azt találgatja mindenki, hogy meddig húzza. Edző kvalitásai sokakban kérdőjeleket ébreszt. Vele sem leszünk ki a vízből. Újabb edző bukik meg itt..satöbbi satöbbi satöbbi. Lehet Ő lesz a megváltó.
Mazzari kirúgása, majd Mancini kinevezése után mindenki pezsgőt bontott. Végre egy bajnok edző jön, végre 4 védő, most aztán rend lesz, irány a dobogó. Taktika szar, nézhetetlen játék.
De Boer igazi new wave-ként jött. Ajax-Barca iskola, fiatal barát, támadófoci. Ez kell ide, felforgatja az állóvizet. Ideig-óráig működött is. Fegyelmezetlenségek, rossz öltözői hangulat, elvesztette csapatát.
Pioli be sem tette a lábát, azt találgatja mindenki, hogy meddig húzza. Edző kvalitásai sokakban kérdőjeleket ébreszt. Vele sem leszünk ki a vízből. Újabb edző bukik meg itt..satöbbi satöbbi satöbbi. Lehet Ő lesz a megváltó.
-
Szabr91
Komax írta:Sors fintora lenne, ha Pioli beválna.
De mivel neked, és még veled együtt többekben is felmerül, hogy "Lehet ő lesz a megváltó", így már csak azért sem lehet az.
- brecsinho
Suning eddig 3 hónap 3 edző styleban nyomja,azért ezt még Zamperini is megirigyelheti
Amúgy tényleg nem tehetünk mást,mint reménykedünk, hátha Pioli megvillant valamit..és mondjuk karácsonyig legalább kihúzza a padon 
- PellerG
Ha Trump az USA elnöke lehet, akkor Simeone is lesz még az Inter padján.
Utóbbira hamarabb fogadtam volna
- Süti
Nem "megváltást" várok Pioli érkezésétől, hanem folyamatos felzárkózást, esetleg egy dobogót.
Ezzel a kerettel ez nem lehetetlen, sőt.
Tavaly őszi bajnokok voltunk, és ez a keret jóval erősebb, mint a tavalyi.
-
R9.
PellerG írta:Ha Trump az USA elnöke lehet, akkor Simeone is lesz még az Inter padján.
en nem
- mike
Süti írta:Nem "megváltást" várok Pioli érkezésétől, hanem folyamatos felzárkózást, esetleg egy dobogót.
Nagyon hasonlóan gondolkodunk ebben
Nem csoda kell Piolitól, hanem elég ha megoldja hogy mindenki egy irányba húzzon.
Top 3-as keretünk van olaszban, ennek egy jó taktikával és megfelelő mentalitással ki kell jönnie.
-
JJ5
Hoppá, Pioli Inter fan 
http://www.inter.it/en/news/55651/pioli ... et-started
Amúgy nekem szimpatikus
Én sem sziporkázó játékot várok, hanem egy eredményes, masszív csapatot, aki tudja hogyan nyerje meg a meccseit!
Amúgy nekem szimpatikus
- alwin91
JJ5 írta:Hoppá, Pioli Inter fan
Amúgy nekem szimpatikusÉn sem sziporkázó játékot várok, hanem egy eredményes, masszív csapatot, aki tudja hogyan nyerje meg a meccseit!
Akkor már értem miért vállalta el minden szín alatt
Támogatni kell akárki is az edző (Hillary is ezt mondta a következő amerikai elnökről, pedig az nem kutyafasza
- mike
JJ5 írta:Hoppá, Pioli Inter fan
Zaccheroni is az volt, mégis a végén már hogy rühelltem
Most persze Forza Pioli
- Festa
mike írta:JJ5 írta:Hoppá, Pioli Inter fan
Zaccheroni is az volt, mégis a végén már hogy rühelltem![]()
Most persze Forza Pioli
Amennyiben a Palermo,Bologna,Cagliari féle csapatokat 1 góllal megtudjuk verni már előre léptünk.
Kár,hogy most zsinórban 3 rangadó következik.
Amúgy a csávó ilyen "apa figurának" tűnik.Candreva meg lehet megkapja a csk szalagot.
- alwin91
Festa írta:mike írta:JJ5 írta:Hoppá, Pioli Inter fan
Zaccheroni is az volt, mégis a végén már hogy rühelltem![]()
Most persze Forza Pioli
Amennyiben a Palermo,Bologna,Cagliari féle csapatokat 1 góllal megtudjuk verni már előre léptünk.
Kár,hogy most zsinórban 3 rangadó következik.
Amúgy a csávó ilyen "apa figurának" tűnik.Candreva meg lehet megkapja a csk szalagot.
Azért egy csk szalag elvétele Icarditól és átadása Candrevának, aki most érkezett... szerintem nem szerencsés. Icardi utána Handanovic érdemelné meg a legjobban.
-
drrossgeller
Beszéltem egy Lazios ismerősömmel, ő bírta Piolit viszont úgy találta, hogy legnagyobb hibája az volt, hogy az öltözőben nem tudta kezelni a primadonnákat. Hát meglátjuk, sajna nálunk van bőven...
Párat aludva rá amúgy nem tűnik annyira rossz döntésnek. Azok közül, akikre valóban volt opció tényleg nem rossz jelölt. Viszont ennek tükrében a nyarat elrontottuk, de nagyon.
1. Mancini azonnali kirúgása nem feltétlen értettem mindaddig egyet, amíg nem vesztette el az öltözőt, utána viszont azonnal meg kellett volna húzni a váltást... Tavaly negyedikek lettünk, persze szerencsével, de ez a keret erősebb lett, szóval elhiszem, hogy a vezetők úgy voltak, hogy erősebb kerettel hátha. Persze "játékunk" elég nézhetetlen volt, de jelenleg nekünk eredmények kellenek...
2. Júliusban már érezhető volt, hogy az öltöző sincs Manccsal, ott legkésőbb váltani kellett volna.
3. Őszinte legyek, nem igazán volt szabad nagy név a piacon. Capello akkor sem vállalta volna, Bielsa egyértelmű kockázat, időzített bomba. Blanc-Pellegrini páros pedig száz milliókból nem tudtak egy igazi elitet képezni... Nem arról van szó, hogy nem nyertek BL-t, de ennyi pénzből még csak esélyesnek sem voltak mondhatók, ráadásul egyiküknek sincs edzői tapasztalata Olaszországban. És ebből adódik a következő pont:
4. De Boer kinevezése, adva van egy elkótyavetyélt nyári felkészülés, morál romokban, túl nagy a keret, és még a tulajváltás sincs kész (külön kérdezem, aki kicsit jobban utánajárt, benne van, hogy miért ilyen rohadt lassú a kínaiaknál...Thohir esetében pikk-pakk meg volt, már rögtön be is rakta a saját embereit a klubba, most ez nagyon akadozik, nyár is többek között ezen ment el...). A legtöbb körülmény problémás, erre kieveznek egy olyan embert, aki nem csak, hogy nem volt még elég rutinja, nem elég, hogy még Olaszországban sem edzősködött, de még csak olaszul sem tud. Halálra volt ítélve...Nem volt elég a fenti problémákkal megküzdeni, ami alapból minden idejövő edzőnek meg kellett volna küzdenie, még szoknia kellett az olasz stílust, az országot, a mentalitást, tanulnia kellett az új nyelvet... Amennyiben Baresit ténylég visszautasította, ahogy a hírekben volt, akkor ő is nagyban benne van ebben a bukásban.
Látszik belátták, hogy ez így nem fog menni, legyünk őszinték, ez vélemény szerint nem kevés idő lett volna. Mourinhoval állítólag már a Villareal elleni zakó után megegyezett Moratti, volt ideje tanulmányozni az olasz stílust, nyelvet tanulni... és még neki sem ment azonnal, pedig több ideje és nagyobb tapasztalata volt. A holland bukásra volt ítélve, és még ráadásul a kommunikációja sem volt tökéletes a hollandnak...ezek után tényleg mennie kellett, nem volt rá esély, hogy záros időn belül ez javuljon. Utólag okoskodok, akkor én is örültem, bár én inkább Mancini távozásának...
Ezzel csupán arra akarok rávilágítani, hogy látszik egy gondolatmenet a kínaiaknál is. Thohirék hozták a hollandot, vállalták is felelősséget, lett is szankció. Már legalább kaptunk egy kínait Milánóba ez is javult, remélem Zanetti nagyobb hatalommal bír majd. Ő egyértelműen nem a tárgyalásokhoz kell, hanem a játékosokhoz... Láttuk ha kell tud és mer fegyelmezni. Új edző kérdésében pedig úgy érzem van bőven érv Pioli mellett. Ahogy láttuk kb. négy lehetőségünk volt: (és anno írtam is , hogy Garciáért nagyon kár, nyár végén talán ő lett volna a legjobb lehetőség a nevek közül)
A, Pioli
B, Marcelino
C, Zola
D, Hiddink
Ha eltekintünk attól, hogy Cholo jön vagy nem, akkor is igazából két értelmes megoldás volt: Pioli és Hiddink. Zola semmi eredménnyel nem rendelkezik, Piolinál minden téren rosszabb jelölt. A spanyolnak bár nagyobb tapasztalata volt, mint De Boernak, de Olaszországhoz semmi köze és jelenlegi problémáink mellé neki is kellene egy tanulási idő, olaszul nem tudom, hogy tud-e. Hiddinkben volt ráció, eredmények, nyelvtudás ott van, bár utóbbi időkben nincs jó passzban (holland válogatott, és a Chelsea sem kezdett repülni vele sem igazán). De neki is szoknia kellene a stílust, amihez idő kell, láttuk még olyan profinak is, mint Mourinho. Nem tudjuk meg kit kellett volna, őszintén én is inkább a holland fele döntöttem volna, de most el kell ismerni, hogy volt érv Pioli mellett is bőven.
Nagyon remélem, hogy jól döntöttek. Forza Inter!
Párat aludva rá amúgy nem tűnik annyira rossz döntésnek. Azok közül, akikre valóban volt opció tényleg nem rossz jelölt. Viszont ennek tükrében a nyarat elrontottuk, de nagyon.
1. Mancini azonnali kirúgása nem feltétlen értettem mindaddig egyet, amíg nem vesztette el az öltözőt, utána viszont azonnal meg kellett volna húzni a váltást... Tavaly negyedikek lettünk, persze szerencsével, de ez a keret erősebb lett, szóval elhiszem, hogy a vezetők úgy voltak, hogy erősebb kerettel hátha. Persze "játékunk" elég nézhetetlen volt, de jelenleg nekünk eredmények kellenek...
2. Júliusban már érezhető volt, hogy az öltöző sincs Manccsal, ott legkésőbb váltani kellett volna.
3. Őszinte legyek, nem igazán volt szabad nagy név a piacon. Capello akkor sem vállalta volna, Bielsa egyértelmű kockázat, időzített bomba. Blanc-Pellegrini páros pedig száz milliókból nem tudtak egy igazi elitet képezni... Nem arról van szó, hogy nem nyertek BL-t, de ennyi pénzből még csak esélyesnek sem voltak mondhatók, ráadásul egyiküknek sincs edzői tapasztalata Olaszországban. És ebből adódik a következő pont:
4. De Boer kinevezése, adva van egy elkótyavetyélt nyári felkészülés, morál romokban, túl nagy a keret, és még a tulajváltás sincs kész (külön kérdezem, aki kicsit jobban utánajárt, benne van, hogy miért ilyen rohadt lassú a kínaiaknál...Thohir esetében pikk-pakk meg volt, már rögtön be is rakta a saját embereit a klubba, most ez nagyon akadozik, nyár is többek között ezen ment el...). A legtöbb körülmény problémás, erre kieveznek egy olyan embert, aki nem csak, hogy nem volt még elég rutinja, nem elég, hogy még Olaszországban sem edzősködött, de még csak olaszul sem tud. Halálra volt ítélve...Nem volt elég a fenti problémákkal megküzdeni, ami alapból minden idejövő edzőnek meg kellett volna küzdenie, még szoknia kellett az olasz stílust, az országot, a mentalitást, tanulnia kellett az új nyelvet... Amennyiben Baresit ténylég visszautasította, ahogy a hírekben volt, akkor ő is nagyban benne van ebben a bukásban.
Látszik belátták, hogy ez így nem fog menni, legyünk őszinték, ez vélemény szerint nem kevés idő lett volna. Mourinhoval állítólag már a Villareal elleni zakó után megegyezett Moratti, volt ideje tanulmányozni az olasz stílust, nyelvet tanulni... és még neki sem ment azonnal, pedig több ideje és nagyobb tapasztalata volt. A holland bukásra volt ítélve, és még ráadásul a kommunikációja sem volt tökéletes a hollandnak...ezek után tényleg mennie kellett, nem volt rá esély, hogy záros időn belül ez javuljon. Utólag okoskodok, akkor én is örültem, bár én inkább Mancini távozásának...
Ezzel csupán arra akarok rávilágítani, hogy látszik egy gondolatmenet a kínaiaknál is. Thohirék hozták a hollandot, vállalták is felelősséget, lett is szankció. Már legalább kaptunk egy kínait Milánóba ez is javult, remélem Zanetti nagyobb hatalommal bír majd. Ő egyértelműen nem a tárgyalásokhoz kell, hanem a játékosokhoz... Láttuk ha kell tud és mer fegyelmezni. Új edző kérdésében pedig úgy érzem van bőven érv Pioli mellett. Ahogy láttuk kb. négy lehetőségünk volt: (és anno írtam is , hogy Garciáért nagyon kár, nyár végén talán ő lett volna a legjobb lehetőség a nevek közül)
A, Pioli
B, Marcelino
C, Zola
D, Hiddink
Ha eltekintünk attól, hogy Cholo jön vagy nem, akkor is igazából két értelmes megoldás volt: Pioli és Hiddink. Zola semmi eredménnyel nem rendelkezik, Piolinál minden téren rosszabb jelölt. A spanyolnak bár nagyobb tapasztalata volt, mint De Boernak, de Olaszországhoz semmi köze és jelenlegi problémáink mellé neki is kellene egy tanulási idő, olaszul nem tudom, hogy tud-e. Hiddinkben volt ráció, eredmények, nyelvtudás ott van, bár utóbbi időkben nincs jó passzban (holland válogatott, és a Chelsea sem kezdett repülni vele sem igazán). De neki is szoknia kellene a stílust, amihez idő kell, láttuk még olyan profinak is, mint Mourinho. Nem tudjuk meg kit kellett volna, őszintén én is inkább a holland fele döntöttem volna, de most el kell ismerni, hogy volt érv Pioli mellett is bőven.
Nagyon remélem, hogy jól döntöttek. Forza Inter!
-
drrossgeller
FedeNerauzza közben azt írta, hogy Moratti lehet visszavásárolja a részvényeit Thohirtól (31%).