Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
RenciDavid
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Fiatal görög középhátvéd helyett én is inkább fiatal olaszt látnék szívesen.
- benito92
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/05/2010362/inter-milan-face-pre-season-clash-for-bayern-munich
Rumenigge nem akar kulcsjátékosokat eladni, de érdemes lenne rámozdulni svájnira ha Mascherano mégis a katalánoknál köt ki. A bajorok eddig visszautasították a cselzit és a unitedet is. Nem vagyok németpárti de azért Matthaus, Brehme, Klinsmann vagy éppen Rumenigge személyében voltak itt germán legendák. És talán 1 kivétellel mind a münsünből jött.
Rumenigge nem akar kulcsjátékosokat eladni, de érdemes lenne rámozdulni svájnira ha Mascherano mégis a katalánoknál köt ki. A bajorok eddig visszautasították a cselzit és a unitedet is. Nem vagyok németpárti de azért Matthaus, Brehme, Klinsmann vagy éppen Rumenigge személyében voltak itt germán legendák. És talán 1 kivétellel mind a münsünből jött.
- bazsi
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22614
bronzetti elárulta, h A REAL MÁR NEM AKARJA MAICONT!!! david luizt szeretnék leigazolni.
nem tudom h ez mennyire valós, de ha igaz lenne annak nagyon örülnék.
bronzetti elárulta, h A REAL MÁR NEM AKARJA MAICONT!!! david luizt szeretnék leigazolni.
- PetR
- Kapcsolat:
bazsi írta:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22614
Egyrészt örülök mert ha igaz, akkor Maicon maradására sokkal több esély van, másrészt dühös vagyok, hogy a real mért néz le minket ennyire és pont nekünk nem bírja kifizetni a 35 milliót, mikor CR ért és más sztárokért bírt fizetni, pedig Maicon is pont akkora klasszis a posztján mint CR... Ha nem kell hát nem kell, meglátjuk kinek lesz jobb..
- sorger=giallo
Maicon kapcsán már tavaly is ment a spekuláció. A teljesítménye ugyan hullámzott egy kicsit ebben a szezonban, de ugye a triplázás, meg alapvetően a világ legkiemelkedőbb jobb-bekkjének tartom és tartják még sokan. Most nagyobb pénzt lehet érte kérni és talán nem szentségtörés, ha azt mondom, megfelelő összeg esetén el kellene engedni. Ez a poszt általában nem arról szól, hogy klasszis szinten lehet nyugdíjba vonulni. Elég csak a honfitárs Cafu-t említeni, aki fénykorában szintén az egyik legjobb volt ezen a poszton, de az utolsó néhány évben nagyon megkopott. Összegezve: nagyon bírom és minden tiszteletem Maicon felé, de ha mindenáron menni akar, akkor el kell engedni. Szerintem...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- PetR
- Kapcsolat:
sorger=giallo írta:Maicon kapcsán már tavaly is ment a spekuláció. A teljesítménye ugyan hullámzott egy kicsit ebben a szezonban, de ugye a triplázás, meg alapvetően a világ legkiemelkedőbb jobb-bekkjének tartom és tartják még sokan. Most nagyobb pénzt lehet érte kérni és talán nem szentségtörés, ha azt mondom, megfelelő összeg esetén el kellene engedni. Ez a poszt általában nem arról szól, hogy klasszis szinten lehet nyugdíjba vonulni. Elég csak a honfitárs Cafu-t említeni, aki fénykorában szintén az egyik legjobb volt ezen a poszton, de az utolsó néhány évben nagyon megkopott. Összegezve: nagyon bírom és minden tiszteletem Maicon felé, de ha mindenáron menni akar, akkor el kell engedni. Szerintem...
FORZA INTER!!!
Maicon nem mondta hogy menni akar. És ez a megfelelő összeg se érkezett még érte.
- Cupi
Ha Maicon is szeretne maradni akkor nagyon örülök, hogy nem adjuk el és marad.
Még van benne mimimum 3 jó év azon a poszton és utána meg még mindig el lehet adni ha lépni szeretne. Ok nem lehet már akkor 25 milliót se kérni érte, de ne felejtsétek, hogy mi annó 4 millióért vettük, tehát még simán lehet rajta keresni akkoris ha mondjuk 32-33 évesen lelép valami erősebb középcsapatba levezetni. 
- internaZIOnaLe
Friss hírek/pletykák:
* Balottelit vinné a City és állítólag érkezett egy 25 millió eurós ajánlat is érte! A MU is vinné!
* Luis Filipe is képbe került a bal oldalra! Deportivoban játszik és már tavaly is szóba hozták velünk, de volt valami sérülése így kútba fulladt a terv (sípcson törés?) Amúgy nem tudok róla semmit... cask azt, hogy 25 éves!
* Sneijdert 30 millió ellenében vinné a Menkeszter junájtid!
* Schweinsteiger (lehet nem jól írom a nevé) aláírásáért harcolunk a reklám margittal. Ő került képbe, mivel Mascherano erősen kacsingat a Barca felé!
* Balottelit vinné a City és állítólag érkezett egy 25 millió eurós ajánlat is érte! A MU is vinné!
* Luis Filipe is képbe került a bal oldalra! Deportivoban játszik és már tavaly is szóba hozták velünk, de volt valami sérülése így kútba fulladt a terv (sípcson törés?) Amúgy nem tudok róla semmit... cask azt, hogy 25 éves!
* Schweinsteiger (lehet nem jól írom a nevé) aláírásáért harcolunk a reklám margittal. Ő került képbe, mivel Mascherano erősen kacsingat a Barca felé!
- sandor mate
Sweinsteiger leígazolására még annyi esély sincs mint Mascheranoéra!
Ős Bayernes nem megy elonnan sehová!
Ős Bayernes nem megy elonnan sehová!
- intertomega
Cupi írta:Ha Maicon is szeretne maradni akkor nagyon örülök, hogy nem adjuk el és marad.Még van benne mimimum 3 jó év azon a poszton és utána meg még mindig el lehet adni ha lépni szeretne. Ok nem lehet már akkor 25 milliót se kérni érte, de ne felejtsétek, hogy mi annó 4 millióért vettük, tehát még simán lehet rajta keresni akkoris ha mondjuk 32-33 évesen lelép valami erősebb középcsapatba levezetni.
Igen én is így érzem ! 2-3 év és ezalatt már megszerezzük a 2. csillagot !!!!!
Ehhez szükségünk van Maiconra de nagyon !
FORZA INTER !!!
- Komax
Talán épp ez az amin hezitálnak, nehogy felsüljenek vele is. Gyakorlatilag Kaká első szezonja egy rakás kaka volt önmagához képes, Benzema 0, Ronaldo jó, de egy fecske nem csinál nyarat. Magyarán kivágtak elsőre 250M-t az ablakon, eredmény pedig semmi. Sneijder-Robben páros elpasszolták bagóért akik a szezonban és a vb-n is sikert sikerre halmoz eddig. Ez azért ciki a Realra nézve.PetR írta:másrészt dühös vagyok, hogy a real mért néz le minket ennyire és pont nekünk nem bírja kifizetni a 35 milliót, mikor CR ért és más sztárokért bírt fizetni, pedig Maicon is pont akkora klasszis a posztján mint CR...
- Komax
Szerintem Wes a legesélytelenebb arra, hogy távozzon.internaZIOnaLe írta:Friss hírek/pletykák:
- Nia
internaZIOnaLe írta:* Luis Filipe is képbe került a bal oldalra! Deportivoban játszik és már tavaly is szóba hozták velünk, de volt valami sérülése így kútba fulladt a terv (sípcson törés?) Amúgy nem tudok róla semmit... cask azt, hogy 25 éves!
Ő egyébként nem rossz játékos.Síp csont törés?Az nem kifejezés.Talán még januárban,rúgott gólt a Bilbaonak(ha jól emlékszem),a gól után lenn maradt a földön,mert a kapus ráesett a támaszkodó lábára,és az elég szépen eltört.Sokszor mutatták.Emlékszem arra a meccsre,láttam.De azt hiszem már az idény végén játszott.
Kikerestem neked Youtube-on.Még most is kiráz a hideg.
http://www.youtube.com/watch?v=QkyNtDP0-OM
-
RenciDavid
Komax írta:Szerintem Wes a legesélytelenebb arra, hogy távozzon.internaZIOnaLe írta:Friss hírek/pletykák:
Eladjuk a következő Aranylabdást? Na nehogymár! 30ért meg nevetséges amúgy is.
- mike
RenciDavid írta:Komax írta:Szerintem Wes a legesélytelenebb arra, hogy távozzon.internaZIOnaLe írta:Friss hírek/pletykák:
Őt se meg mást se, a kulcsemberek közül max. Maicont, de csak ha sokat csengetnek érte.
Őrülten elszabadultak az árak, emellett Y Touré és D Silva is milyen béreket kapott. Ezek az arab multimilliárdos genyók felverik az árakat amelyeket már csak ők tudnak megfizetni
Nagyon kell vigyázni a meglévő értékeinkre.
Az ilyen csapatok mint a Milan,Juve(látjuk kiket igazol),MU,Valencia is anyagi gondokkal küzdenek. Ha ügyesen gazdálkodik Moratti, lesz esélyünk ismételni a Bl-ben a következő 3-4 évben.
- realevil
És ha szerencséje van a Citynek, akkor 10/11-es idényben BL indulást érő helyen végez. Na akkor kezdődik majd el csak igazán az eszetlen költekezés. Szívesebben igazolnának oda a nagyobb nevek is. Pénzért nem lehet megvenni mindenkit, valoszinüleg akkor is lesz pár név aki még így sem igazol oda.
--------------------
"Inter To Keep Maicon Away From Real Madrid, But Will Sell Mario Balotelli To Manchester City - Report"
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/06/2011930/inter-to-keep-maicon-away-from-real-madrid-but-will-sell
--------------------
"Inter To Keep Maicon Away From Real Madrid, But Will Sell Mario Balotelli To Manchester City - Report"
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/06/2011930/inter-to-keep-maicon-away-from-real-madrid-but-will-sell
- horas
Kezdek úgy lenni Burdisso-val,hogy az összes faszságát régebbi borzalmas meccseit félretéve,a tavalyi Roma-i szezonja remek volt,talán félrekéne tenni az érzelmi oldalát a dolognak és megprobálni kihozni a szituból a legtöbbet és megtartani,úgy is marha nagy a kavarás körülötte,csereként mindenképp elférne.Ha megint kezdi a dolgait akkor végképp lemondani róla,és az arúló Mancini-re is érvényes ez a mondokám,tőle is lehetetlen megszabadúlni,akkor probáljuk meg mégegyszer ez a mostani játék rendszer amúgy is müködő képesebb mint amibe érkezett hátha jobban fekszik neki.
Ezen gondolkodtam ma.
Félrerakni az érzelmi oldalát ezek profi labdarúgok engem nem érdekel,hogy miket nyilatkozott,valhol érthető mert igazi bizalmat nem kapott egyikőjük se,nem akarom védeni őket csak mondom.
Szal amit mondani akarok kurvára necces tőlük emgszabadúlni,alapvetően meg nem annyira rossz futballista egyik sem ezt valljuk be.
Ennyi.
Amúgy Filipe nálam az első száma target balhátvédbe.Bastos is kurvára tetszett a VB-n,de már nem jöhet az EU-n kívüli balhé miatt.Hozzuk!!!
Ezen gondolkodtam ma.
Félrerakni az érzelmi oldalát ezek profi labdarúgok engem nem érdekel,hogy miket nyilatkozott,valhol érthető mert igazi bizalmat nem kapott egyikőjük se,nem akarom védeni őket csak mondom.
Szal amit mondani akarok kurvára necces tőlük emgszabadúlni,alapvetően meg nem annyira rossz futballista egyik sem ezt valljuk be.
Ennyi.
Amúgy Filipe nálam az első száma target balhátvédbe.Bastos is kurvára tetszett a VB-n,de már nem jöhet az EU-n kívüli balhé miatt.Hozzuk!!!
- Festa
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ter-switch
A Daily Star szerint Carvalho jönne,Furcsa lenne ha pont Mourinho távozása után érkezne Milánóban.
32 évesen rá se lehet épiteni a jövőt.
Viszont azt jó hallani,hogy a Real kezdi elfeljteni Maicont.Nekem az egyik kedvencem.
Szerintem az ő ára reális 70 millió körül lenne.persze csak a csatárok szoktak annyiba kerülni.
Annyit még a City sem fizetne egy védőért.
A Daily Star szerint Carvalho jönne,Furcsa lenne ha pont Mourinho távozása után érkezne Milánóban.
32 évesen rá se lehet épiteni a jövőt.
Viszont azt jó hallani,hogy a Real kezdi elfeljteni Maicont.Nekem az egyik kedvencem.
Szerintem az ő ára reális 70 millió körül lenne.persze csak a csatárok szoktak annyiba kerülni.
Annyit még a City sem fizetne egy védőért.
- e.szabi
Reálisan az ára senkinek sincs 70 milla. Csak az ilyen csapatok mint City, Real feltolták az árakat, és csak egyre rosszabb lesz. Egyébként Maicon jó, hogy marad. Carvalho meg úgysem jön, és nem is baj... Fiatalítani kell.
- sorger=giallo
Ez az! Adjuk el a City-nek!internaZIOnaLe írta:
FORZA INTER!!!
- benito92
RenciDavid írta:Komax írta:Szerintem Wes a legesélytelenebb arra, hogy távozzon.internaZIOnaLe írta:Friss hírek/pletykák:
Nagy szart adjuk el, vb után aláfirkantja a hosszabbítást, az ügynöke is nyilatkozta már.
- Nia
Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket,hogy eladjuk?Militot meg Sneijdert...A Realon kívül nem nagyon szoktak a klubok eladni egyéves szerzett klasszisokat...
Szerintem a nagyok közül csak Maicon fog menni,abba már beletörődtem.Senki nem pótolhatatlan,csak Zanetti,Cuchu,Milito,Sneijder
Vicc,hogy nincs miről írniuk a VB évében.Szánalom ahogy mindent kitalálnak,csak,hogy fogyjon az újság.
Szerintem a nagyok közül csak Maicon fog menni,abba már beletörődtem.Senki nem pótolhatatlan,csak Zanetti,Cuchu,Milito,Sneijder
Vicc,hogy nincs miről írniuk a VB évében.Szánalom ahogy mindent kitalálnak,csak,hogy fogyjon az újság.
- internaZIOnaLe
Mai friss zaftos pletykák/hírek:
* Belec megy a Cortone csapatába
* Cavani nem akarja elfogadni semelyik klub ajánlatát, mert az INTER HÍVÓSZAVÁT VÁRJA!!!
* Balotelli körül óriási kavarodás van! Akarja őt a City és mi egy az egyben cserélnénk is Tevezre, mert félünk tőle, hogy ugyanúgy végződik a pályafutása nálunk mint Adrianonak! ezért inkább elboltolnánk. A dolog pikantériája az, hogy a MU is beszállt a harcba érte. Állítólag Machedda (lehet roszul írom a nevét) jó haverja Marionak és tömi a fejét, milyen jó hely Manchester. SAF felhívta Brancát, hogy tud a City érdeklődéséről, de ő talán mindig +1 millióval előttük akar állni, hogy a végén övéké legyen Balotelli! A vezetőségünk elvileg 40 milla alatt nem engedi el Ferit!
* Továbbra se tettünk le Mascerano-ról! Minden követ megmozgatunk azért, hogy nálunk kössön ki!
* Muntari Brighi csere a láthatáron! Ez már nem mai hír, de annyiból jó látni, hogy napi szinten foglalkoznak a témával és ezek szerint szabadulni akarunk a ramadam betyártól!
* Benitez kérte a vezetőséget, hogy ne adják kölcsön Khrin-t, mert előbb szeretné megnézni az amaerikai túrán, hogy mit is várhat tőle! Csak aztán akra eldönteni, hogy hasznára lehet jelenleg a csapatnak, vagy fejlődésre van még szüksége, hogy a nagyok közé beférjen! (állandóra)
* Kerlon bizonyítani akar Rafa-nak, hogy ne adják tovább, vagy kölcsönbe!
* A héten érketzik meg Coutinho, hogy csatlakozzon a kerethez és el tudja kezdeni velünk a felkészülést! Állítólag nagy az érdeklődés körülötte, mindenki sokat vár az ifjú titántól! (én is)
* Mancini-t visszapasszoltuk a kuzinoknak kölcsönbe! Már a héten megtörtént a dolog, így hála az égnek esélye sincs, hogy velünk kezdje a felkészülést!
* Burdisso ügye nagyon elhúzódik....
* Maicon saga holt ponton van. Most úgy tűnik, hogy nem fog menni sehova!
* Ranocchia elismerte, hogy jön hozzánk, de még 1 évig marad a Militoék excsapatában!
Nem ide tartozik, de Snidling lenyilatkozta, hogy nagyon hálás az Internek, mert itt bontakozott ki igazán és most láthatja a világ, hogy mire is képes! (Remélem ez a hála párosulni fog a hűséggel is és innen vonul majd vissza)
Remélem tudtam egy két érdekességgel szolgálni!
CSEMEGÉZZETEK!
* Belec megy a Cortone csapatába
* Cavani nem akarja elfogadni semelyik klub ajánlatát, mert az INTER HÍVÓSZAVÁT VÁRJA!!!
* Balotelli körül óriási kavarodás van! Akarja őt a City és mi egy az egyben cserélnénk is Tevezre, mert félünk tőle, hogy ugyanúgy végződik a pályafutása nálunk mint Adrianonak! ezért inkább elboltolnánk. A dolog pikantériája az, hogy a MU is beszállt a harcba érte. Állítólag Machedda (lehet roszul írom a nevét) jó haverja Marionak és tömi a fejét, milyen jó hely Manchester. SAF felhívta Brancát, hogy tud a City érdeklődéséről, de ő talán mindig +1 millióval előttük akar állni, hogy a végén övéké legyen Balotelli! A vezetőségünk elvileg 40 milla alatt nem engedi el Ferit!
* Továbbra se tettünk le Mascerano-ról! Minden követ megmozgatunk azért, hogy nálunk kössön ki!
* Muntari Brighi csere a láthatáron! Ez már nem mai hír, de annyiból jó látni, hogy napi szinten foglalkoznak a témával és ezek szerint szabadulni akarunk a ramadam betyártól!
* Benitez kérte a vezetőséget, hogy ne adják kölcsön Khrin-t, mert előbb szeretné megnézni az amaerikai túrán, hogy mit is várhat tőle! Csak aztán akra eldönteni, hogy hasznára lehet jelenleg a csapatnak, vagy fejlődésre van még szüksége, hogy a nagyok közé beférjen! (állandóra)
* Kerlon bizonyítani akar Rafa-nak, hogy ne adják tovább, vagy kölcsönbe!
* A héten érketzik meg Coutinho, hogy csatlakozzon a kerethez és el tudja kezdeni velünk a felkészülést! Állítólag nagy az érdeklődés körülötte, mindenki sokat vár az ifjú titántól! (én is)
* Mancini-t visszapasszoltuk a kuzinoknak kölcsönbe! Már a héten megtörtént a dolog, így hála az égnek esélye sincs, hogy velünk kezdje a felkészülést!
* Burdisso ügye nagyon elhúzódik....
* Maicon saga holt ponton van. Most úgy tűnik, hogy nem fog menni sehova!
* Ranocchia elismerte, hogy jön hozzánk, de még 1 évig marad a Militoék excsapatában!
Nem ide tartozik, de Snidling lenyilatkozta, hogy nagyon hálás az Internek, mert itt bontakozott ki igazán és most láthatja a világ, hogy mire is képes! (Remélem ez a hála párosulni fog a hűséggel is és innen vonul majd vissza)
Remélem tudtam egy két érdekességgel szolgálni!
CSEMEGÉZZETEK!
- Marco
Nem tom ti hogy vagytok vele, de csak én nem örőlnék egy Brighi-Muntari cserének? Én is azt akarom menjen el a ghánai de Brighivel se érünk majd többet, annyi h legalább olasz meg nem borul el az agya de felesleges ide teljesen sztem.
- Komax
Halleluja!!!internaZIOnaLe írta:* Mancini-t visszapasszoltuk a kuzinoknak kölcsönbe! Már a héten megtörtént a dolog, így hála az égnek esélye sincs, hogy velünk kezdje a felkészülést!![]()
Adjuk nekik örökbe.
- Cupi
internaZIOnaLe írta:
* Cavani nem akarja elfogadni semelyik klub ajánlatát, mert az INTER HÍVÓSZAVÁT VÁRJA!!!![]()
Azért ez vicces, pár napja meg ezt olvastam róla: „Ha elhagynám a Palermo-t, akkor is a Serie A-ban akarnék játszani. Zamparini szerint Angliában kellene folytatnom, de én Olaszországban akarok maradni. Mindig is Juventus szurkoló voltam.” – mondta a Tuttosportnak.
Előtte meg volt, hogy Ő akar lenni az Inter Rooney-ja
Továbbra is tartom középszerű játékos, és ne jöjjön ide, főleg ne adjunk érte pénzt...
- Festa
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ign-wesley
Inter Give Manchester United No Chance To Sign Wesley Sneijder As They Offer Him 2015 Extension - Report
Esély sincs Sneijder eligazolására.Szerintem ő se akar menni.Szerintem szívesen lenne ő hűséges egy olyan klubhoz ahol mindent elért amit csak lehet és a csúcsra ért.
A Realba is maradt volna ha nem rúgják ki páros lábbal.
Én gondoltam ,hogy jó lesz a vb-n,de azt,hogy még a torna gólkirályi címére is legyen esélye azt azért nem.
Vasárnap pedig megvan az esély,hogy az Internek legyen egy újabb Világbajnok játékosa.
Inter Give Manchester United No Chance To Sign Wesley Sneijder As They Offer Him 2015 Extension - Report
Esély sincs Sneijder eligazolására.Szerintem ő se akar menni.Szerintem szívesen lenne ő hűséges egy olyan klubhoz ahol mindent elért amit csak lehet és a csúcsra ért.
A Realba is maradt volna ha nem rúgják ki páros lábbal.
Én gondoltam ,hogy jó lesz a vb-n,de azt,hogy még a torna gólkirályi címére is legyen esélye azt azért nem.
Vasárnap pedig megvan az esély,hogy az Internek legyen egy újabb Világbajnok játékosa.
- mike
Festa írta: Esély sincs Sneijder eligazolására.Szerintem ő se akar menni.
Hát Festa remélem igazad lesz.
Óriási hogy végre találtunk egy ilyen képességű irányítót, ne is adjuk el senkinek se.
A legjobb korban van , és látjuk mekkora vezére a hollandoknak is.
NEM ELADÓ !!!!!!!!!
- Crespo
Ha jönne Brighi, szerintem annyira nem fontos Mascherano. Brighi beszállhat Cambiasso helyére az utolsó 10 percekre, vagy akár mellette is játszhatna. Muntarinál gyengébb képességű, de szerencsére rendelkezik aggyal.
Kerlon+Coutinho, két lutribrazil egy keretben, nem sok értelme van...
Előbbiből szerintem max spanyol másodosztályú focista lesz egy szép napon.
Kerlon+Coutinho, két lutribrazil egy keretben, nem sok értelme van...
-
R9.
hát coutinho csak nem lesz lutri ha már ennyire várják meg nem akarják tovább adni, vmit kezdeni akarnak vele
én 1x láttam játszani ott nagyon fos volt mondjuk
de ki tudja, lehet olyan lesz mint kaka anno
én 1x láttam játszani ott nagyon fos volt mondjuk
- horas
Brighi nagyon jó kis játékos tipikus szürke eminenciás.
Jól védekezik,szorgalmas jól érkezik a támadásokhoz.
Cristiano Zanetti-hez tudnám hasonlítani csak valamivel jobban részt tud venni a támadásokban.A tavalyi Muntarinál sokkal jobb.Én támogatom az ő leigazolását.
Jól védekezik,szorgalmas jól érkezik a támadásokhoz.
Cristiano Zanetti-hez tudnám hasonlítani csak valamivel jobban részt tud venni a támadásokban.A tavalyi Muntarinál sokkal jobb.Én támogatom az ő leigazolását.
- Komax
SAF már Balotellit is vinné.
meg Sneijdert is.
Alex igyál még egy pohárral.
Alex igyál még egy pohárral.
- horas
Azt nem tudom felfogni,hogy most olvastam valahol,hogy Hodgson gondolkodik,hogy kölcsöenbe szerződesse Krhin-t.
Annak idején már a City-vel is szóba hozták,hogyha ilyen tehetséges,hogy komolyabb játékperc nélkül érdeklődnek utána,hogy az istenbe nem fér be az Inter-be egyáltalán,főleg Muntari ideji szezonját látva.
Nagyon szeretném,ha lényegesen több lehetőséget kapnának az ifik.
Ez mindenképp óriási potenciált hordoz magában,egyrészt ha beválik egy ifi nem kell drága pénzért minőségi játékosokat igazolni,másrészt,egy az Inter-szintű nagy csapatban helytálló fiatal jóval többet ér a piacon.
Emlékezzünk anno Maritns-al is milyen jól keresett a csapat.
Annak idején már a City-vel is szóba hozták,hogyha ilyen tehetséges,hogy komolyabb játékperc nélkül érdeklődnek utána,hogy az istenbe nem fér be az Inter-be egyáltalán,főleg Muntari ideji szezonját látva.
Nagyon szeretném,ha lényegesen több lehetőséget kapnának az ifik.
Ez mindenképp óriási potenciált hordoz magában,egyrészt ha beválik egy ifi nem kell drága pénzért minőségi játékosokat igazolni,másrészt,egy az Inter-szintű nagy csapatban helytálló fiatal jóval többet ér a piacon.
Emlékezzünk anno Maritns-al is milyen jól keresett a csapat.
-
R9.
szegény obát nem kellett volna eladni, nagy játékos lett volna belőle nálunk és igaz interista volt
-
R9.
balotellit kölcsön kéne adni 2 évre a manchester unitednek ahol ferguson sztárrá alakítja, utána meg visszavenni 
- Komax
Ez min. 1 agyvérzés Fergusonnak.R9. írta:balotellit kölcsön kéne adni 2 évre a manchester unitednek ahol ferguson sztárrá alakítja, utána meg visszavenni
- Cupi
Sneijder nyilatkozott ma, hogy tud az MU érdeklődéséről, de szeretne maradni az Interbe és folytatná a trófea gyűjtést a 2 szupekupával és a klub VB-vel
Nagyon szimpatikusn azt is mondta, hogy a szíve Milánóban van
(gazzetta.it)
(gazzetta.it)
- BandInter
Olasz források szerint az Inter altat... Egy benfentes informátor elmondta hogy Morattiék nagy dobásra készülnek. A sok pletyka a figyelem elterelés miatt van. Pl. Mascherano ügye. Valójában nem is Mascherano kell Morattinak ő a 2. megoldás. De akkor ki az 1. számú?? Na ez amit senki nem tud. A taktika azért van mert így hogy az Inter a BL-győztes mindenki figyeli a megkörnyékezetteket.
Nem tudom lehet egy olasz pletyka lap kezdte el és full kacsa az egész, de ezt találgatják olaszba.
Másik hír hogy Oriali lehet távozik.
Nem tudom lehet egy olasz pletyka lap kezdte el és full kacsa az egész, de ezt találgatják olaszba.
- DSanton39
az egyetlen nagy dobás Fabregas lenne középpályára.
- benito92
- horas
BandInter írta:Olasz források szerint az Inter altat... Egy benfentes informátor elmondta hogy Morattiék nagy dobásra készülnek. A sok pletyka a figyelem elterelés miatt van. Pl. Mascherano ügye. Valójában nem is Mascherano kell Morattinak ő a 2. megoldás. De akkor ki az 1. számú?? Na ez amit senki nem tud. A taktika azért van mert így hogy az Inter a BL-győztes mindenki figyeli a megkörnyékezetteket.
Miért megy Oriali?
Amúgy tavaly már emlegették,hogy a Napoli sportigazgatója lesz.
Hasonló a probléma?
- DSanton39
mert Benítez hozza az egyik emberét, Amedeo Carbonit.
- BandInter
horas írta:
Miért megy Oriali?
Amúgy tavaly már emlegették,hogy a Napoli sportigazgatója lesz.
Hasonló a probléma?
Nem tudom miért megy és hova megy. Csak annyit tudni egyenlőre hogy tárgyalt Morattival a jövőről és egyáltalán nem biztos a maradása.
De akkor elképzelhető hogy Carboni miatt. Ezt én nem tudom. És a cikkben sem említették.
- Atosz
Beníteznek nem csak spanyol emberei vannak? 
Én is Fabregasra tippelnék, egy ideje reménykedem benne, hogy nálunk köt ki.
Egyelőre lagymatag a mercato a mi oldalunkról, de most, hogy felültünk Olaszország mellett Európa trónjára is, annyira nem elkeserítő.
Jobb, mintha Morfeok, Rivasok érkezését hallanám.
Marco, nem vagy egyedül, Brighinek szerintem sincs sok értelme.
Filipe viszont jó igazolás lenne, de ő is brazil, mint Bastos. Neki van Eu-s útlevele?
Kjaer meg minden bizonnyal a wolfsburgiaké.
Én is Fabregasra tippelnék, egy ideje reménykedem benne, hogy nálunk köt ki.
Egyelőre lagymatag a mercato a mi oldalunkról, de most, hogy felültünk Olaszország mellett Európa trónjára is, annyira nem elkeserítő.
Jobb, mintha Morfeok, Rivasok érkezését hallanám.
Marco, nem vagy egyedül, Brighinek szerintem sincs sok értelme.
Filipe viszont jó igazolás lenne, de ő is brazil, mint Bastos. Neki van Eu-s útlevele?
Kjaer meg minden bizonnyal a wolfsburgiaké.
- mike
DSanton39 írta:az egyetlen nagy dobás Fabregas lenne középpályára.
Mondjuk nem tudom hogyan férnének meg Sneijderrel a középpályán.
Mindenesetre egy Fabregas-Cambi-Sneijder hármas valszeg pusztítína
- internaZIOnaLe
Na lehet, hogy rajtunk marad Burdisznó! A roma rámozdult Luisao-ra akit állítólag 6 millió körül el is tudnak hozni, míg mi az argentin emberünket 10 alatt nem akarjuk odaadni!
Wan der Viel mégsem megy a Bayern-be, így ha szükségünk lesz balbunkóra, akkor még az Ő neve is a kalapban van!
Obinna-t vinné a Lazio!
SNEIJDER KIJELENTETTE, HOGY AZ INTERÉRT DOBOG A SZIVE!!!! Annak tudatában is, hogy tisztában van vele, hogy a MU vinné. Sikerre éhes továbbra is, hiába nyert meg tavaly mindent a csapatunkkal!
Ja és Belhadzs-tól már nem kell tartanunk, mert megy Katarba pénzt keresni!
Wan der Viel mégsem megy a Bayern-be, így ha szükségünk lesz balbunkóra, akkor még az Ő neve is a kalapban van!
Obinna-t vinné a Lazio!
SNEIJDER KIJELENTETTE, HOGY AZ INTERÉRT DOBOG A SZIVE!!!! Annak tudatában is, hogy tisztában van vele, hogy a MU vinné. Sikerre éhes továbbra is, hiába nyert meg tavaly mindent a csapatunkkal!
Ja és Belhadzs-tól már nem kell tartanunk, mert megy Katarba pénzt keresni!
- DSanton39
mike írta:DSanton39 írta:az egyetlen nagy dobás Fabregas lenne középpályára.
Mondjuk nem tudom hogyan férnének meg Sneijderrel a középpályán.
Mindenesetre egy Fabregas-Cambi-Sneijder hármas valszeg pusztítína
kicsit több védekező szerep jutna Fabregasra, szerintem nem lenne gondja itt
Atosz írta:Beníteznek nem csak spanyol emberei vannak?
Amedeo Carboni 1997-2006-ig a Valencia sportigazgatója.
Rafael Benítez 2001-2004-ig a Valencia edzője.
- BandInter
Mai hír: Kuyt szinte tuti hogy marad. Jó a viszonya Rafaval de nem akarja követni. Maradni szeretne a Liverpoolnál.
- Atosz
BandInter írta:Mai hír: Kuyt szinte tuti hogy marad. Jó a viszonya Rafaval de nem akarja követni. Maradni szeretne a Liverpoolnál.
Hála. Szerencsére Jovanovic is oda ment, nem tudta Rafa mégiscsak hozzánk csábítani....
- horas
Fabregas kurva jó játékos,de jelengeg igazából Sneijder posztján lenne okvetlen szükség rá.
Középpálya közepén kevés lenne védekezsében.ahogy szerintem Eto"o és Pandev helyén is.
Középpálya közepén kevés lenne védekezsében.ahogy szerintem Eto"o és Pandev helyén is.