Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

jdanika

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: jdanika »

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-sneijder_a_man_unitedbe_akarok_menni_-37479

Ez a Sporthiradó nagyon feldobja a mindennapjainkat!

Elia-nak én is örülnék, Mancini-t meg adjuk oda a Hamburgnak, oda még beférne meg olcsóbban is el tudnánk hozni szerintem.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

jdanika írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-sneijder_a_man_unitedbe_akarok_menni_-37479

Hatalmas kacsa :D Saját magából is hülyét csinálna Wes ha ez igaz lenne....szóval szerintem baromság :)
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

internaZIOnaLe írta:Látom nem nagyon pörögnek az események itt a fórumon! Gondoltam akkor én feldobom a tempót kicsit!

Mai pletykák:

* Mancini marad? :evil:

* Sneijder családjából valaki kiszivárogtatta, hogy menni akar a MU-ba! (ez mekkora hülyeség)

* Coutinho elfoglalja az 1 db EU-n kívüli helyet, (és nagyon úgy néz ki hogy számolnak vele a nagy csapatnál) így Tevez érkezése Balottelliért cserébe FELEJTŐS! Mivel Carlitos-nak nincs EU-s okmánya. :cry: Kár.... mondjuk a kis brazilnak örülök, de annak hogy így Tevez nem fér be a keretbe, már kevésbé. Én még 1 évet adok Balogh Ferkónak... ha nem változik meg, nyáron szív lapáttal csapatnám szét azt az agyatlan tök fejét, aztán meg kiárusítanám! :mrgreen:

* Filkor és a másik két társa lehet hogy több mint pletyka volt és tényleg a kuzinoknál landolnak?!

Kb. ennyit találtam hirtelen!

Amúgy nagyon gyengus eddig ez az átigazolási piac. Hivatalosan jött már valaki hozzánk Castellazzi-n Biabiany-n (Mariga másik felén) kívül???? Elvileg nem. Hát nem tudom, legalább 1 játékost már le kelett volna igazolni... hogy kicsit pezsdüljön fel az élet körülöttünk.
Remélem ez a hét (így a VB után) már meg fogja hozni az átörést és kicsit aktivizáljuk magunkat a piacon... ÉRDEMBEN IS! 8-)

A VB alatt sosem szokott nagy élet lenni a piacon. Ilyenkor mindenki odakoncentrál és majd ezek a hónapok lehetnek érdekesek az igazolások szempontjából. Persze ez azt nem jelenti hogy mi is nagyon érintettek leszünk hiszen mindent megnyertünk, sok okunk a változtatásra nincsen, de meglepetések mindig érkeztek eddig a Moratti érában tehát valószínűleg most sem lesz ez másképpen. Coutinho-t kiváncsian várom:)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

jdanika írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-sneijder_a_man_unitedbe_akarok_menni_-37479

Elia-nak én is örülnék, Mancini-t meg adjuk oda a Hamburgnak, oda még beférne meg olcsóbban is el tudnánk hozni szerintem.

Ángol újságírók megint unatkoznak, ezeket a szemét ujságírókat kibaszottul gyűlölöm, főleg spanyolokat és angolokat. Dayli star meg egy bulvárlap amugy, mint a Sun, magyar megfelelője kb Blikk, ennyit az egészről.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

erre a "cikkre" csak ennyit: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

internaZIOnaLe írta:
* Coutinho elfoglalja az 1 db EU-n kívüli helyet, (és nagyon úgy néz ki hogy számolnak vele a nagy csapatnál) így Tevez érkezése Balottelliért cserébe FELEJTŐS! Mivel Carlitos-nak nincs EU-s okmánya. :cry: Kár.... mondjuk a kis brazilnak örülök, de annak hogy így Tevez nem fér be a keretbe, már kevésbé. Én még 1 évet adok Balogh Ferkónak... ha nem változik meg, nyáron szív lapáttal csapatnám szét azt az agyatlan tök fejét, aztán meg kiárusítanám! :mrgreen:

Amennyire én tudom idén még az a szabály él, hogy egy szezonban két EU-n kívüli játékost lehet igazolni. vagy mégis mi másért nem jöhet akkor Tevez???
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

jdanika írta:
mike írta:
gabesz írta:Sztem ebben az átigazolási időszakban a legnagyobb erősítés Sneijder, Milito és Maicon megtartása lenne. Én nem számítok olyan hatalmas dobásra mint ahogy azt sok lap megírta mostanában, és ha a meghatározó játékosaink maradnak, felesleges is lenne.

Így van :)
Ha mindenki maradna akkor sztem max egy védekező kp kellene meg talán egy szélső támadó.
A többi poszton megvagyunk szerencsére.

Miguel Veloso szerintem jó választás lenne....

Egyetértek mind3 hsz-szel,bár én még azt is meg kockáztatom h vkp is csak akkor kell mindenképpen ha megy Maicon mondjuk ez Marigátol is nagyban függ meg persze Rafátol ;) egyébként Veloso nekem is szimpi de még dec környékén vlki írta Toulalannak lejár a szerződése v Bosman szabály vagy valami ilyesmi.sztem ő se rossz.
csak 1 kérdésem van,Carvalho ok jó játékos de MINEK?
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Carvalho állítólag Materazzi helyére jönne,az úgy még talán rendben is van.
Burdisso és Mancini ügye pedig egyre kilátástalanabb,Mancini ügynöke lenyilatkozta,hogy nem mennek újabb kölcsön szerződés be bele.
A Roma-nak pedig már más célpontjai vannak a megakadt ügy végett,letettek Burdisso-ról.
Ahogy már mondtam,talán megkellene őket tartani,adni nekik egy új esélyt,Burdisso-nak a tavalyi szezonja teljesen rendben volt,cserként elférne az Inter-ben i,ha így játszik.
Mancini pedig talán ebben a rendszerben jobban érvényesülhetne,ő a mutaott játékánál sokkal sokkal többre képes,azért ő a Roma-ban húzóember volt évekig,talán egy probát megérne.
Nem szeretem túlzottan egyik játékost sem,de mivel elég patt helyzet áll fenn,és még is csak az Inter alkalmazásában állnak,talán meglehetne probálni kiaknázni a lehetőségeket belőlük,ha nem jön be,maradunk ott ahol most van a helyzet és folytatódik a csapat keresés számukra.Nem ragaszkodom,ehhez az ötlethez,de nem is lennék ellene.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

NSO:
"Ha hinni lehet Ernesto Bronzettinek, akkor a Real Madrid a nyáron már nem tesz lépéseket Maicon és Steven Gerrard megszerzése érdekében"

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... an-2036873

Így legyen !
Ha lett volna esély a megegyezésre akkor már rég megtörtént volna.
Bagóért senki sem eladó!!

Horas: Burdisso és Mancini játsszon ott ahol csak akar kivéve a Interben :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2010.07.13. 11:21-kor.
Cupi

horas írta:Carvalho állítólag Materazzi helyére jönne,az úgy még talán rendben is van.
Burdisso és Mancini ügye pedig egyre kilátástalanabb,Mancini ügynöke lenyilatkozta,hogy nem mennek újabb kölcsön szerződés be bele.

Burdisso után érdeklődött a City is, az a vonal már nincs? R. Mancini bírta, hátha kell nekik ;)
Mancini meg, Én nem bízok már benne....az a baj a milanban is hatalmas szar volt szegény, néztem pár milan meccset amikor játszott és nem ment neki, rossz lövések, nem jöttek be a cselek, 100 %-os helyzetket is amatőr szinten hagyott ki...pedig oda úgy ment, hogy na majd most megmutatja és az új közegbe megújul.... :cry: na meg nála hiányzik a motiváció is, és ha az nincs meg akkor a köv. szezonban sem lesz már jó....
jó lenne elpasszolni akár kevés pénzért is.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Balotellit (aki már az első edzésről elkésett) akarta már a City, a MU, a Real, és most már Ancelottinak is ő kell. és ez csupán néhány nap leforgása alatt :D

Mancini meg nem akar kölcsönbe menni többé, hát akkor nincs már megoldás el kell adni végleg :twisted:
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Masche azt mondta Benítezzel szertne dolgozni.
Balo ügynöke meg a héten Amszterdamban Sir Alexal találkozik. Az ár továbbra is 40 milla.
A két hír pedig kapcsolódik mert állítólag Balotelli árából jöhetne Mascherano. Majd kiderűl.
Osztom Mascherano ügynökének a szavait miszerint a mercato most kezdődik...
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Mit szóltok ahoz, hogy kutyust vinné Sinisa a violákhoz? Szerintem ha komolyan számolunk Faroani-val és hébe hóba beugrósnak bevetné Rafa, akkor nyugodtan mehetne Ivan! Azt a meccs/perc átlagot megkapná mint tavaly a kolumbiai, akkor már fejlődne+még a kupa is emllé jöhetne!

Közben a kis Biabiany nagyon értelmes nyilatkozatot adott ahogyan Castellazzi is. A franciát jobbnak tartják mint amilyen RQ volt nálunk! Majd meglátjuk mi elsz belőle!

Holnap megérkezik a csapathoz akit sok szurkoló és a kirtikusok is már annyira várnak Philipe Coutinho! Áááááááááááá a brazil kölökre én is rettentő kíváncsi vagyok! Remélem ha nem is stabil kezdő, de legalább állandó csere szerepkörig eljutt első interes évében!

Nekem annyira nem hiányzik Mascherano, de ha jön akkor sem leszek szomorú, bár örömtáncot sem lejtek. Régen nagyon szerettem a játékát, de mára ez alább hagyott.

Szerintem olyan rettentő nagy mozgás az érkezők terén nem lesz.

RQ helyén ott van Bianiany
Toldo helyett Castellazzi
A Sneijder csere-pótló ember akit annyira szerettünk volna, úgy néz ki, hogy Coutinho lesz
A fiatalítás a védelmen megtörtént Faroani személyében

Én úgy gondolom, ha nem lesznek komoly távozók a kezdőből, nagy változás nem várható.

Maicon úgy néz ki marad. Így szélső védő nem kell egyik oldalra sem.

Balottelli oldalát Pandev és Biabiany lehozza, a másik szélen ott van Eto'o....

Na talán még arra az oldalra lehene valakit nézni... a bal szélső kp posztra.

Elia gyerek oda tökéletes lenne... vagy esetleg Bastos!

Ha Mascherano jön, Muntari tuti hogy megy, így a létszám nem nő ott sem, de oda még talán egy kreatívabb VK elférne... ilyen Veloso kaliber.

Nekem ez a meglátásom!

Ja és egy jó primaverás csatár srácot felhozni a nagyok közé.... esetleg Kerlon-t próbálgatni! :roll: :mrgreen:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én örülnék Carvalhonak,de ezt már írtam.Nagyszerű hátvédnek tartom.Annak viszont kevésbé,hogy a Chelsea B.Alvest akarja a helyére.Mert ő sem semmi...Egyébként még a Chelseavel kapcsolatos,hogy állítólag ajánlatot tettek Torresért.

Kis pletyi off:)

-Némethért állítólag nagy harcba van a Lecce.
-Diego-Dzekoért :)A Juve egyébként számomra teljesen ismeretlen csapat ellen 6-0-ra nyert egy fk.i meccset
-Marquez eladó (Juve,Villareal,galata érdeklődés)
-Darmien a Palermoban,de a játékjoga részben a Milané marad.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Ezek a pletyik a Serie-A topikba valók.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Ezért írtam,hogy off.Mert ha észreveszed odaszoktam írni.Csak már a Carvalhos hozzáfűzni való után nem akartam új ablakot.Azért van itt elég off:) Mindenhol átigazolási pletyka.Na mindegy ez nem kötekedés,de van elég ami nem a helyén van :)
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Nia írta:Na mindegy ez nem kötekedés,de van elég ami nem a helyén van :)

Pont ezért próbáljunk egy kicsit mégis rendet tartani.
BandInter

Igen én is úgy gondolom nem lesz komoly mozgás. Ugye még idén elég sok meccsünk lesz. A két szuper kupa, klub vb. Ezért számolnak sok kölcsönben játszott emberrel.
Viszont Obinna is távozóban. Érte a Stoke érdeklődik. Ezen kívül még a Brescia, Lazio, AEK. De még időt kér. Gondolom majd most dönt Rafa az első edzések alapján hogy ki az aki nem kell neki. Ez is szimpatikus lépés tőle ha így van. Nem látatlanba ad el mindenkit és hoz ide új srácokat. Megnéz mindenkit és dönt.
BandInter

Jah majd el felejtettem. Filipe ügyében leállt a tárgyalás a Depor és az At Madrid között. Így 2 esélyes maradt. Inter, Barca.
Tommy

Igazából ha senkit nem igazolnánk is simáb bekéne húzni a bajnokságot, annyival jobb a keretünk a riválisokénál.. Nagy változás nem várható, mert nincs is szükség rá, sztem max 2 ember jön még.

Cordobáért 4 millát adna a Fio, annyiért elkéne adni, bírom Ivant, régóta itt van már a csaptnál, hűséges játékos, de már benne van a korban, és a védelemre ráfér a fiatalítás, és inkább egy fiatal üljön a padon.

Cordoba, Burdisso, Rivas, Muntari, Mancini, Balotelli, Suazo, Obinna és Kerlon, őket passzolnám el.

Schweinsteiger lenne nálam a "nagy igazolás" kurva jó játékos lett belőle, bár sztem tuti nem jön.. Védelembe ha megy Cordoba akkor Ranocchia akár jöhetne már a nyáron is, vannak ilyen hírek is. Balhátvéd nem kell ezt továbbra is tartom, Zanetti, Chivu és Santon lehozza. Még Balotelli helyére hoznék valakit, meglehetne próbálni Lavezzit a nápolyból, beleillene a taktikába, de legjobb Cassano lenne. :D
BandInter

Schweini hatalmas játékos. De őt nem adja el a Bayern szerintem. Majd jövőre a Real megveszi 200 milliáért :mrgreen: Persze én is örülnék neki ne érts félre.
Igen Cordobát elengedhetjük. Igaz fáj a szívem hogy ezt mondom mert ő nagy Interes. Ha tényleg akkor jöhet Ranocchia.... úgy viszont pláne benne vagyok.
Cupi

BandInter írta:Schweini hatalmas játékos. De őt nem adja el a Bayern szerintem.

Nem lehetetlen. ;) Pont most olvastam, hogy Moratti nagyon bírja a játékát és szívesebben igazolná le mint Mascherano-t, már csak azért is mert olcsóbban megúsznánk. Mondjuk utóbbiban nem vagyok biztos mert nehezen hiszem, hogy a Bayern olcsón megvállna tőle. :? 25 millióról írnak ami valóban kevesebb mint amit a pool kér az argentinért, ez nem lenne rossz ár, de szerintem ennyiért nem adja el a Bayern..... :?
Mondjuk az is igaz, hogy Mascherano nagyon magas fizut szeretne...
Tommy

Jó lenne ha ő lenne az a "nagy igazolás".. Német vonal újra előjönne. :) Olaszok biztos örülnének neki főleg az IRR meg a Viking :D Nagy kedvenc volt a Matthaus féle Inter anno, talán azt a csapatot kedvelték legjobban.
Cupi

Ha már előjött Schweinsteiger leigazolásának lehetősége, egy kis érdekesség. Most találtam, friss interjú:

http://www.borgatya.hu/index.php/tartal ... atomq.html

Nekem ebből egyértelműen az jön le, hogy egy jó ajánlat esetén nem lenne az eligazolás ellen ;)
Igaz Minket nem említenek benne, de ez már részlet kérdés :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... nk-up-with

Szerintem jöjjön Mascherano.Minden évben kell egy tutto Gaucho.Minden edzőnek kell,hogy megkapja a kedvenceit.
Ha Mas Benitez kedvence akkor legalább boldog lesz,hogy megkapta.

Nekem személy szerint Fabregas a nagy kedvencem.Számomra ő lenne a nagy dobás. 23 éves elötte az élet.:)
Tökletes középpályás lenne Sneijder mellé.A döntő után biztos meg is szerették egymást. :lol:
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Basti valóban jó igazolás lenne, Cambi mellé - mint már írtam - pont egy ilyen kaliberű, irányítani is képes játékos kell. Amolyan mélységi irányító.
Cesc vagy Basti iszonyat fogás lennének.
De azért Velosonak is tudnék örülni, nagyon szeretem.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

schweinsteigernek 2012-ig van szerződése a bayernel. ha ilyeneket nyilatkozik akkor nem valószínű h jövőre hosszabbítana vagyis ha a bajorok pénzt akarnak látni belőle akkor még idén el kellene adniuk. v nem? :roll:
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Nem feltétlenül, mert a jövő nyáron is eladhatják. Most a 10/11 es szezon kezdődik, és neki még 2 évig van, ha jól értelmeztem. DE sajna nem hiszem, hogy ide jönne. Ellenben van egy olasz 16, vagy 17 éves gyerek a Pescaraban alapember ennyi idősen, de igaz, hogy olasz 3. osztály talán, irányító ráadásul. Haver mondta, hogy angol első osztályú klubbok vinnék. A neve Marco Verratti, egy próbát megérne sztem a primaveraban. Carvalho helyett én meg Bochetti-t hoznám, igaz róla nem volt szó, de legalább olasz, és nem mellékesen fiatal is.
Atosz

hazafi írta:Nem feltétlenül, mert a jövő nyáron is eladhatják. Most a 10/11 es szezon kezdődik, és neki még 2 évig van, ha jól értelmeztem. DE sajna nem hiszem, hogy ide jönne. Ellenben van egy olasz 16, vagy 17 éves gyerek a Pescaraban alapember ennyi idősen, de igaz, hogy olasz 3. osztály talán, irányító ráadásul. Haver mondta, hogy angol első osztályú klubbok vinnék. A neve Marco Verratti, egy próbát megérne sztem a primaveraban. Carvalho helyett én meg Bochetti-t hoznám, igaz róla nem volt szó, de legalább olasz, és nem mellékesen fiatal is.

Verratti elvileg irtó nagy tehetség, Bochettit meg csak itt a fórumon vetették fel, nem lenne rossz. Ő sem meg Criscito sem.
BandInter

Verrattiról nem hallottam még. Viszont hiszek nektek. De ő akkor is csak 3-4 év múlva érne be. És arra a posztra most kell egy ember.
Télen emlegették Manuel Fernandest.... neki is örülnék.... de ő nincs a kalapban legalább is nem említették a nevét. Viszont akkor valami orvosi vizsgálaton akadt fenn ha jó az infóm. De kiváló lenne nekünk!
internaZIOnaLe

Mou állítólag letett Maicon-ról, mert Ramos Vb-n nyújtott teljesítménye a jobb bekk poszton, nagyon meggyőzte, így most belső védőt keresnek, na meg sokallják is azt a 35 milliót, amit Moratti kér érte!

KÖSZÖNJÜK MARGIT! :D:D:D Remélem tényleg itt marad nálunk!

Aki nálam Cambi mellé védekező Kp posztra (irányító képességekkel is rendelkező játékos):
* Fabregas (őt nem lehet mozdítani, a spanyolok vb ünneplésén már barca mezt húzott rá Puyol meg PIKÉÉÉ /gyökerek/
* Sweni (talán őt meg lehetne venni, elég régóta nyomja a Bayernbe, lehet kihívásokra vágyik)
* Veloso (szintén mozdítható... és szerintem olcsón meg tudnánk szerezni / a fent említettekhez képest/)
* Manuel Fernandes (jó lenne ha képbe kerülne ismét)
* Benega ( Őt azt hiszem a City vinné most, de le kellene csapni rá... a Valencianak úgy is kell a zsé)
* Montolivo ( kétlem, hogy a Samp elengedné, főleg hogy indulnak a BL-ben)

Hiretelen ennyi!

Cordoba meg menjen csak! Minden tisztelet az övé, de öregecske már, úgy sem nagyon játszana!
Carvallho-t meg ide ne hozzák nekem, mert hülyét kapok! Ne egy pályafutása végén járó hátvédet akarjunk már becserélgeti! Ha tapasztalat és rutin kell, ott van Marco, ha lendület és gyorsaság, Faroani, vagy Ranocchia ha jön!
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

internaZIOnaLe írta:* Montolivo ( kétlem, hogy a Samp elengedné, főleg hogy indulnak a BL-ben)

Nem a Sampba nyomja hanem a Fio-ban, sztem kevered Palomboval.
internaZIOnaLe

Marco írta:
internaZIOnaLe írta:* Montolivo ( kétlem, hogy a Samp elengedné, főleg hogy indulnak a BL-ben)

Nem a Sampba nyomja hanem a Fio-ban, sztem kevered Palomboval.

Jajjj bocs! Igazad van! Itt filóztam rajta, hogy Palombo, vagy Montolivo volt a Vb-n akinek olyan jó távoli löketei voltak!
Aztán beugrott, hogy az MONTOLIVO, csak a csapatot kevertem! Köszi, hogy szóltál!

Amúgy is akartam írni ide, pont vele kapcsolatban, mert állítólag rámozdulnánk Schweinsteiger-re, a Bayern meg Montolivo-val pótolná a távozó németet, akit azért lehet talán könnyebben megszerezni, mert a fiorentina leigazolta D'agostino-t aki szintén azon a poszton játszik, így nem érné őket nagy veszteség!

A transzfer beindításához, nekünk pénz kell, amit Balottelliből fedeznénk!

ÁMEN! :mrgreen:

forrás: fcinternews.it
DSanton39

Marco Verratti, Olaszország legnagyobb tehetsége irányító poszton, ha leigazolnánk, mire Sneijder kiöregszik lenne egy saját nevelésű zsenink azon a poszton 8-)
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

Én nem értem ezt a nagy középpályás keresést!

Évekig nem volt normális irányítónk. Most ott van Sneijder.

Most hogy van irányítónk, kell egy irányító kepeségekkel megáldott védekező középpályás is (amolyan Pirlo féle mélységi irányító), minek???

Ott van Motta, akinek forintos labdái voltak már tavasszal. De ha ő nem jó akkor felsorolnám a középpályánkat:

4-2-1-3-ban

Az egyre ott van Sneijder meg Coutinho

A kettőre meg: Cambiasso, Motta, Sztankovic, Mariga, illetve nyugodtan idevehetjük már Masceranot is.

Az 5 játékos. Nem beszélve arról hogy egy egészséges Santon és Maicon esetén talán illene helyet találni a csapatkapitányunknak is mondjuk a középpályán.

Masceranotól Én nem vagyok elájulva, de tuti jönni fog.

Cordobáról két szót: a kötödése miatt Én mindenképp megtartanám januárig, megadva neki az esélyt hogy nyerjen még 1-2 kupát a csapattal.

Akikből én pénzt csinálnék: Chivu Madridba, Balotelli Manchesterbe, Muntari bárhova, illetve az állandó nevek: Khrin, Obi kölcsönbe vagy közös tulajba, Mancini bárhova bármennyiért, Obinna, Suazo szintén. Kb ennyi.
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

Folyt köv: Mascerano érkezésével Cambiasso-nak talán kevesebb labdaszerzési, ütközési feladata lenne így akár játszhatna mélységi irányítót, benne van a potenciál. Kicsit talán alacsony lesz a középpályánk.

Mindegy, meglátjuk, nálam a keret:

Cesar, Castelazzi, Orlandoni

Maicon, Zanetti, Samuel, Lucio, Mátrix, Cordoba (télen Ranocchia), Santon, Faraoni

Cambiasso, Mascerano, Motta, Sneijder, Coutinho, Sztankovic, Mariga

Eto’o, Milito, Pandev, Biabiany, (valaki???), (Suazo???), (Destro???)

Az előző lapát listáról kimaradt Burdisso és Rivas. 

Nálam kérdőjelek már csak 3-4-5 számú csatár poszton lennének.

Ha menne Balo, Muntari, Burdisso, Chivu, Rivas, Mancini, Obinna vagy Suazo és érkezne Mascerano + még valaki sokadig csatárnak akkor aszem a pénzügyi fair play nek is eleget tenne a klub egy +-os Mercatoval.
BandInter

A kettőre meg: Cambiasso, Motta, Sztankovic, Mariga, illetve nyugodtan idevehetjük már Masceranot is.

Az 5 játékos. Nem beszélve arról hogy egy egészséges Santon és Maicon esetén talán illene helyet találni a csapatkapitányunknak is mondjuk a középpályán.

Masceranotól Én nem vagyok elájulva, de tuti jönni fog.

Igazad van létszámba megvagyunk. De tedd a szívedre a kezed és mond ki hogy kell még egy Sneijder képességű játékos. Mert kell szerintem. Motta?? A jó labdáin kívűl alig ér vissza védekezni. Stanko nagy küzdő de nem elég technikás. Mariga fiatal. Igazából Cambi mellé kellene valaki. Persze ott van Capitano de neki nem az a posztja. És ha mondjuk jönne Schweini akkor azért gyorsulna a középpályánk nem csak futásban. És most ne essetek nekem mert leszóltam néhány középpályást. Csak a gyengéiket mondtam el. emelett persze számos jó tulajdonsággal rendelkeznek. Ha nem jön senki akkor is ütős középpályánk lesz.
Masche még nem biztos hogy jön semmi konkrétum nincs. Schweiniről meg csak annyi hogy Inter, Real, MU érdeklődik iránta. Szerintetek a Bayern szóba áll a MU-val?? Még szerintem a Real is nagyobb ellenségük mint mi. Bár a BL döntő elég friss még szóval biztos most mi is riválisuk vagyunk. Ha így nézzük szerintem jó pozícióba vagyunk Bastiért.
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Sajnos Schweini-ra nem adok sokat. Ellenben a Cityből Ireland-et álítóllag fillérekért el lehet hozni. A MU is le akarja állítólag igazolni, és szerintem mi hozzánk is szívesen jönne. Ő jól védekezik/támad, és fiatal is. Inkább ő mint Mascherano. ( E miatt lehet megköveztek):D
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ireland jó megoldás lenne,ráadásul nem is kerülne sokba,és a környezet változás jót tenne neki szerintem.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Tommy írta:Cordobáért 4 millát adna a Fio, annyiért elkéne adni, bírom Ivant, régóta itt van már a csaptnál, hűséges játékos, de már benne van a korban, és a védelemre ráfér a fiatalítás, és inkább egy fiatal üljön a padon.

Cordoba, Burdisso, Rivas, Muntari, Mancini, Balotelli, Suazo, Obinna és Kerlon, őket passzolnám el.

Schweinsteiger lenne nálam a "nagy igazolás" kurva jó játékos lett belőle, bár sztem tuti nem jön.. Védelembe ha megy Cordoba akkor Ranocchia
Ez így nagyon rendben lenne!

FORZA INTER!!!
DSanton39

legújabb pletykák:
- ha Masche nem jön össze, Palombot vesszük célba.
- a Chelsea kész 30 milliós ajánlatot tenni Balotelliért.

Palombónak én jobban örülnék mint Maschénak, a Chelsea pedig viheti Balot, ha annyi milliót fizet, ahány %-os Balo érettségije lett :lol:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

DSanton39 írta: a Chelsea viheti Balot, ha annyi milliót fizet, ahány %-os Balo érettségije lett :lol:
Én eladnám Mariot 30-ért, meg esetleg pótolják ki Drogbával, a padon simán elférne. :D

FORZA INTER!!!
Atosz

Akkor Palomboban ki is egyezhetünk. :)
internaZIOnaLe

Az Internazionale sportigazgatója, Marco Branca kijelentette, hogy sem a jobbhátvéd Maicon (28), sem pedig a csatár Mario Balotelli (19) eladása nem szerepel a terveik között.

Előbbi esetében a Real Madridot, utóbbiéban pedig a Manchester Cityt és a Manchester Unitedet emlegetik komoly érdeklődőként.

"Elég kiváltságos helyzetben vagyunk, mert nagyon sokat nyertünk, és való igaz, minden nap kapunk hívásokat, mert mindenki legalább hat-hét játékost akart a bajnokaink közül" - hangzott el Brancától.

"Maicon és Balotelli? Balotelli megfizethetetlen. Jelen pillanatban sem ő, sem Maicon nincs a piacon. Ha valaki tárgyalni akarna velünk, akkor meghallgatnánk, de még egyszer mondom: nincsenek a piacon."

"A Balotelli iránti érdeklődés mindkét manchesteri klub részéről erős, ám még nem érkezett hivatalos ajánlat."
DSanton39

mai pletykák:
- Real most már hajlandó lenne 35 milliót költeni Maiconra. (baszhatják mert nem eladó :D)
- a Roma Burdissoért 6 milliót fizetne. (én elfogadnám, csak menjen)
- Jorge Fucile minden vágya hogy a Serie A-ban játsszon.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

DSanton39 írta:mai pletykák:

Nálam a VB legnagyobb meglepetésembere volt. Mindenhova oadért a védelemben. Ő nagy igazolás lenne…
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

DSanton39 írta:mai pletykák:
- Real most már hajlandó lenne 35 milliót költeni Maiconra. (baszhatják mert nem eladó :D)
- a Roma Burdissoért 6 milliót fizetne. (én elfogadnám, csak menjen)

-Most vették meg Pedro Leont.
-Ingyen is odaadnám.
-Elférne a csapatban. Jó kis spíler. Ha meg nem ő akkor meg Coentrao. :)
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Atosz írta:Akkor Palomboban ki is egyezhetünk. :)

Palombo leigazolását én is támogatom
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

DaNi írta:
Atosz írta:Akkor Palomboban ki is egyezhetünk. :)

Palombo leigazolását én is támogatom

Én is beállok a sorba :D
Válasz küldése