A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Ahogy azt eddig is tudni lehetett, a Suning bármi áron Contet akarja.
Most ez a történet új fejezethez és szintre lépett.
A Suning nem éri be akárkivel, a Suning vezetői a világ legjobb edzőjét akarják, aki szerintük Conte.
Újra az összes olasz hírtportál ezzel foglalkozik, hogy a Suning eldöntötte, bármi áron de idehozzák Contet a nyáron.
Conte az első 11m + bónuszok ajánlatra nemet mondott, viszont a hírek szerint a 15m + bónuszok ajánlatot elfogadva. 4 éves szerződést kapna, évi 15m-val.
Ezen felül a teljes szakmai stábját, mind a 6 főt elhozhatja. Köztük a jelenleg válogatotnál dolgozó Orialit is, aki ugye követte volna Contet a Chelseabe.
Ezáltal jelenlegi vezetőink Ausilio és Gardini jövője veszélybe kerül.
Conte teljes teljhatalmat kapna minden téren, és 200m-s igazolási pénzt + ugye az eladások.
Mint tudjuk Contet 2019-ig köti szerződés a Chelsehez.
Ezzel kapcsolatban a Suning kész kifizetni a 30m-s kivásárlási árát.
Viszont a következő hetekben hivatalos és személyes találkozó lesz Zhang és Abramovic közt.
Hírek szerint az első kapcsolat felvétel már megtörtént az ügyben.
Zhang megpróbálja gazdasági és kereskedelmi engedményekkel Abramovic üzleteinek Kínában történő behozatalát. Ezáltal megpróbálja elérni, hogy Abramovic eltekintsen a 30m-s kivásárlási ártól.
Zhan és Abra jogászai napi kapcsolatban állnak, és tárgyalnak.
Egy biztos, a Suning megpróbálja az ő szerintük világ legjobb edzőjét idehozni.
Kerül amibe kerül....
A Suning nem éri be akárkivel, a Suning vezetői a világ legjobb edzőjét akarják, aki szerintük Conte.
Újra az összes olasz hírtportál ezzel foglalkozik, hogy a Suning eldöntötte, bármi áron de idehozzák Contet a nyáron.
Conte az első 11m + bónuszok ajánlatra nemet mondott, viszont a hírek szerint a 15m + bónuszok ajánlatot elfogadva. 4 éves szerződést kapna, évi 15m-val.
Ezen felül a teljes szakmai stábját, mind a 6 főt elhozhatja. Köztük a jelenleg válogatotnál dolgozó Orialit is, aki ugye követte volna Contet a Chelseabe.
Ezáltal jelenlegi vezetőink Ausilio és Gardini jövője veszélybe kerül.
Conte teljes teljhatalmat kapna minden téren, és 200m-s igazolási pénzt + ugye az eladások.
Mint tudjuk Contet 2019-ig köti szerződés a Chelsehez.
Ezzel kapcsolatban a Suning kész kifizetni a 30m-s kivásárlási árát.
Viszont a következő hetekben hivatalos és személyes találkozó lesz Zhang és Abramovic közt.
Hírek szerint az első kapcsolat felvétel már megtörtént az ügyben.
Zhang megpróbálja gazdasági és kereskedelmi engedményekkel Abramovic üzleteinek Kínában történő behozatalát. Ezáltal megpróbálja elérni, hogy Abramovic eltekintsen a 30m-s kivásárlási ártól.
Zhan és Abra jogászai napi kapcsolatban állnak, és tárgyalnak.
Egy biztos, a Suning megpróbálja az ő szerintük világ legjobb edzőjét idehozni.
Kerül amibe kerül....
-
drrossgeller
interfan írta:A Suning nem éri be akárkivel, a Suning vezetői a világ legjobb edzőjét akarják, aki szerintük Conte.
Köszi az információt, hát nem tudom:
1. Nálam nem ő a legjobb
2. Persze időben el kell kezdeni az egyeztetést, de ez végképp Pioli semmibe nézése...
3. X összegé nem jön, de X+4 millió már igen és eljönne ide zebravér ide vagy oda? Nekem ez inkább zsoldosságát bizonyítja!
4. Mi a garancia, hogy egy év múlva nem lép le, mert pl. a Barca vagy Real X+4+4 milliót ajánl neki és 300 milliós keretet?
És mindezt úgy, hogy elképzelhető, hogy egy szintén top edző záros határidőn belül szintén valószínűleg elérhető lesz és még Inter identitású, ezáltal hosszú távú megoldás is lehetne. Nem beszélve arról, hogy Piolinak is kijárna a tisztelet és plusz egy év az eddigiek alapján (pláne, ha Simeone a nyáron még jönne).
Miután egyre inkább erősödnek a Contés dolgok, valaki segítene pár vidivel, nyilatkozattal, hogy tett-e ellenünk valamit. Mert nála nekem amúgy nem rémlik így. Edzői pályafutása alatt nyilatkozatai korrektek voltak, nem szidott minket, ahogy emlékszem, sőt még juventus padján mondta, egy kérdésre, hogy még a padunkra is leülne, ha azt hozná a sors. Nemzeti válogatott esetében sem hisztizett, mint Lippi, hogy Interből nem vinne senkit ki. De segítsetek hátha eszembe jut valami, pl. buffon havonta beszól valami baromságot.
Nem örülök a hírnek annak ellenére, hogy jó edzőnek tartom, de nem sok érvem lenne mellette a nyárra... Annyira evidens dolog lenne, hogy jövőre Pioli kap játékosokat és megkapja a bizalmat az eddigiek alapján, ha nem sikerül alkotnia, akkor pedig Simeone 2018...
- interfan
Conte mindig is korektül is profi módjára viselkedett edzőként.
Nyilatkozatai mindig is korrektek voltak, abszolult reálisak, és a valóságról beszélt.
Olasz válogatott edzőként sokszor járt Appianoban, ahol mindig az Inter profizmusáról és családiaságáról beszélt.
Inter játékosokat mindig is hivott a keretbe, anno még Santon, Ranocchia, majd Candreva, Eder.
És igen, elmondta azt is, hogy ha úgy adódik leülne akár az Inter, akár a Roma, akár a Milan padjára, mivel profi emberek ők, és a profizmus erről szól.
Anno 2013-ban Inter-Juve meccs, utolsó perc Cambiasso nagyon csúnyán felrúgja Giovincot, egyből piros.
A Juve játékosai egyből nekimentek volna Cambiassonak, Conte odaszaladt és egyből megvédte Cambiassot a támadásoktól. Elküldte onnan az összes Juve játékost, és Cambiassoval együtt beszélgetek.
Szóval az ő profizmusát nem lehet kétségbe vonni.
Nagyon nem egy Chiellini szintről van szó.
https://www.youtube.com/watch?v=Usjyivk2yRQ
De visszatérve az egész Conte témára.
Kezdjük ott, hogy szerintem totálisan esélytelen a dolog.
Elmegy a PL-be össze-vissza ver mindenkit, jövőre BL-be mehetnek, egy csomó pénzt költhet, és nem mellesleg jövőre reális céllal mehet a BL győzelemért.
Ezek az érvek abszolult kizárják őt nálam, egyszerűen ezek tények.
Azt meg valljuk be, hogy Conte a világ egyik legjobb edzője.
De...
Nálam sem ő lenne a number 1, hanem Simeone.
Utána meg Mourinho.
Viszont ahogy Contera sem, ezekre a nevekre is semmi esély most nyáron.
Ezért ha Piolival nem omlunk össze, és bejövünk a 4.helyen, akkor mindenképpen megérdemel még 1 évet.
2018-ban pedig meglátjuk ki szabad.
Arra meg inkább ne is gondoljunk, hogy mi van ha a Pioli Inter összezuhan.
Nyilatkozatai mindig is korrektek voltak, abszolult reálisak, és a valóságról beszélt.
Olasz válogatott edzőként sokszor járt Appianoban, ahol mindig az Inter profizmusáról és családiaságáról beszélt.
Inter játékosokat mindig is hivott a keretbe, anno még Santon, Ranocchia, majd Candreva, Eder.
És igen, elmondta azt is, hogy ha úgy adódik leülne akár az Inter, akár a Roma, akár a Milan padjára, mivel profi emberek ők, és a profizmus erről szól.
Anno 2013-ban Inter-Juve meccs, utolsó perc Cambiasso nagyon csúnyán felrúgja Giovincot, egyből piros.
A Juve játékosai egyből nekimentek volna Cambiassonak, Conte odaszaladt és egyből megvédte Cambiassot a támadásoktól. Elküldte onnan az összes Juve játékost, és Cambiassoval együtt beszélgetek.
Szóval az ő profizmusát nem lehet kétségbe vonni.
Nagyon nem egy Chiellini szintről van szó.
https://www.youtube.com/watch?v=Usjyivk2yRQ
De visszatérve az egész Conte témára.
Kezdjük ott, hogy szerintem totálisan esélytelen a dolog.
Elmegy a PL-be össze-vissza ver mindenkit, jövőre BL-be mehetnek, egy csomó pénzt költhet, és nem mellesleg jövőre reális céllal mehet a BL győzelemért.
Ezek az érvek abszolult kizárják őt nálam, egyszerűen ezek tények.
Azt meg valljuk be, hogy Conte a világ egyik legjobb edzője.
De...
Nálam sem ő lenne a number 1, hanem Simeone.
Utána meg Mourinho.
Viszont ahogy Contera sem, ezekre a nevekre is semmi esély most nyáron.
Ezért ha Piolival nem omlunk össze, és bejövünk a 4.helyen, akkor mindenképpen megérdemel még 1 évet.
2018-ban pedig meglátjuk ki szabad.
Arra meg inkább ne is gondoljunk, hogy mi van ha a Pioli Inter összezuhan.
- Portiere32
Ha Candreva nem megy Conte-hoz, akkor Conte megy Candreva-hoz 
-
drrossgeller
Portiere32 írta:Ha Candreva nem megy Conte-hoz, akkor Conte megy Candreva-hoz
Lehet nem is pénzzel győztük meg, hanem ha jön akkor nem adjuk el Candrevát.
- PellerG
Minden elismerésem Piolié, nem hittem volna, hogy így összerántja a brigádot ott a novemberre kialakult helyzetet követően.
Viszont én úgy látom, vele a Suning céljai nem reálisak, vagyis a Scudettoért való harc, eredményes BL-szereplés.
Ha van esély Simeonéra, mindenképpen elhoznám.
Úgy érzem ő passzol a klubhoz, a klub meg hozzá.
Hasonló szisztémát játszanánk, mint anno Mourinhoval, az eredményét láttuk.
Conte nekem azon kevés juventinók egyike (egyetlen?!), akit elismerek, nem utálok.
Számomra mindenhol bizonyított, a Juvét romjaiból hozta úgy össze, hogy a mai napig az ő alapjaiból sikeres a klub.
A válogatottnál is stabil, szimpatikus csapat jött össze.
A Chelseanél meg egyelőre utcahosszal tarol, igaz heti egy meccs mellett.
Nála el tudnám nézni a 3 védős rendszert is, mert ő tényleg fel tudja építeni azt, a játékosok motiváltságára meg nála biztos, hogy nem lenne panasz.
Abban én is egyetértek, hogy akárkire butaság lenne lecserélni Piolit, tehát ez az ősszel előkerült Marcelino, Zola-vonal ez nagyon nem, Allegrit nem szeretném nálunk látni, de nem is hiszem, hogy Anglia helyett hozzánk jönne, a Roma-vezetők meg szimplán kretének, ha hagyják elmenni Spallettit.
Nálam:
1: Simeone
2: Conte
3: Pioli
Viszont én úgy látom, vele a Suning céljai nem reálisak, vagyis a Scudettoért való harc, eredményes BL-szereplés.
Ha van esély Simeonéra, mindenképpen elhoznám.
Úgy érzem ő passzol a klubhoz, a klub meg hozzá.
Hasonló szisztémát játszanánk, mint anno Mourinhoval, az eredményét láttuk.
Conte nekem azon kevés juventinók egyike (egyetlen?!), akit elismerek, nem utálok.
Számomra mindenhol bizonyított, a Juvét romjaiból hozta úgy össze, hogy a mai napig az ő alapjaiból sikeres a klub.
A válogatottnál is stabil, szimpatikus csapat jött össze.
A Chelseanél meg egyelőre utcahosszal tarol, igaz heti egy meccs mellett.
Nála el tudnám nézni a 3 védős rendszert is, mert ő tényleg fel tudja építeni azt, a játékosok motiváltságára meg nála biztos, hogy nem lenne panasz.
Abban én is egyetértek, hogy akárkire butaság lenne lecserélni Piolit, tehát ez az ősszel előkerült Marcelino, Zola-vonal ez nagyon nem, Allegrit nem szeretném nálunk látni, de nem is hiszem, hogy Anglia helyett hozzánk jönne, a Roma-vezetők meg szimplán kretének, ha hagyják elmenni Spallettit.
Nálam:
1: Simeone
2: Conte
3: Pioli
- mike
A Suning úgy néz ki tiszteletben tartja hogy olasz csapatot vásárolt, és némi olaszosítást akar, ez becsülednő dolog, és talán minden Inter drukker könnyen tud azonosulni vele.
Ugyanakkor nem hiszem el hogy figyelmen kívül hagyná azt hogy a mi hősünk Simeone, aki legalább olyan jó tréner mint Conte, sikeres Interes múlttal, többszöri flörtölés a klubbal, Interes barátok, az olaszországban játszó fia, ezekkel együtt.
Egyszerűen nem hiszem el Zhangékról hogy semmibe veszik és inkább egy zebrát ültetnek le a padra, szerintem erre nulla az esély, még Ancellottit is inkább látnám itt, ő legalább volt több olasz csapat edzője is, de egy ősjuvés Conte Simeone ellenében ???
Köszi, de nem kérjük. Van nekünk Simeonénk, ha megunja meg jöhet vissza Mourinho.
Ugyanakkor nem hiszem el hogy figyelmen kívül hagyná azt hogy a mi hősünk Simeone, aki legalább olyan jó tréner mint Conte, sikeres Interes múlttal, többszöri flörtölés a klubbal, Interes barátok, az olaszországban játszó fia, ezekkel együtt.
Egyszerűen nem hiszem el Zhangékról hogy semmibe veszik és inkább egy zebrát ültetnek le a padra, szerintem erre nulla az esély, még Ancellottit is inkább látnám itt, ő legalább volt több olasz csapat edzője is, de egy ősjuvés Conte Simeone ellenében ???
Köszi, de nem kérjük. Van nekünk Simeonénk, ha megunja meg jöhet vissza Mourinho.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2017.03.01. 14:13-kor.
- Cupi
interfan írta:Ahogy azt eddig is tudni lehetett, a Suning bármi áron Contet akarja.
Ha ez igaz és ilyen pénzeket fizetnénk edzőnek akkor ne szórakozzunk és hozzuk Simeone-t. Ennyiért ős is mozdítható nyáron, sőt szerintem kevesebbért is. Tény, hogy bukhatunk Simeone-val is, de ugyanez igaz Conte-ra is és akkor már inkább Simeone jöjjön.
Nekem semmi bajom Conte-val, határozott profi edző de ha már ennyire nem számít a pénz edző fronton sem akkor ne rá költsük.
Az visztont témogatom, hogy Pioli menjen. Ha bajnokok akarunk lenni akkor mennie kell és váltani kell egy komolyabb edzőre. Ez nem ilyen karitatív szolgálat, hogy jaj legyünk korrektek megérdemel még egy évet meg hasonlók. Ha elérnénk a BL helyet egy nagy hajrával akkor azt mondom meg is érdemelhetne még egy évet (hozzáteszem ha a kínaiak tényleg egy ilyen nagyobb és drágább edzőt akarnak hozni akkor tök mindegy hol végzünk Pioli ki lesz rúgva) de ha ez nem lesz meg mehet is.
- interfan
mike írta:A Suning úgy néz ki tiszteletben tartja hogy olasz csapatot vásárolt, és némi olaszosítást akar, ez becsülednő dolog, és talán minden Inter drukker könnyen tud azonosulni vele.
Egyszerűen nem hiszem el Zhangékról hogy semmibe veszik és inkább egy zebrát ültetnek le a padra, szerintem erre nulla az esély, még Ancellottit is inkább látnám itt, ő legalább volt több olasz csapat edzője is, de egy ősjuvés Conte Simeone ellenében ??? Köszi, de nem kérjük. Van nekünk Simeone, ha megunja jöhet vissza Mourinho.
Alapból is esélytelen, meg sztem sokan nem is néznék jó szemmel a zebrát.
Azzal azért legyünk tisztában, hogy már nem Moratti az elnök.
Őt még lehet érdekelné ilyen, hogy huuu ő Juves, stb.
De itt Kínai üzletemberek vannak, akik ebbe magasból szarnak bele, már elnézést.
Ők eredményt, sikert, pénzt, csillogást akarnak.
Ha ők úgy látják jelenleg Conte a legjobb a világon, akkor megpróbálják idehozni.
(Az meg másik dolog ez sikerülhet e)
Conte szintén egy profi edző, akit nem érdekelnek a kötödések.
Elmondta leülne a Roma, Inter, Milan padjára is mivel profi.
Persze vannak edzők akik ilyet elvből nem csinálnának, pont Ancelotti ilyen.
Ő elmondta soha de soha nem tudna az Inter padjára ülni.
De a mai foci világában nagyon kevés már az ilyen ember.
Másik meg hogy mekkora elképesztő különbség van olaszország és az itteni szurkolók közt.
Olvasgatva olasz Inter fórumokat, hát nagyon más a vélemény.
Nagy többség jobban akarná Contet mint Simeonet, ezzel azt hiszem mindent elmondtam.
Mindenki szerint egy totális álom lenne Conte, még azok szerint is akik Simeonet hoznák elsősorban.
Azért is szeretné a kinti Inter szurkolók, mivel ezzel a Juvenak egy hatalmas odavágást tennék.
Juves szurkolók agyvérzést kapnának ettől.
Ezek a kinti vélemények.
Végére pedig egy szavazás, kit szeretne jövőre az Inter edzőjének:
(Kicsit több mint 400 szavazat után)
- Conte 61%
- Simeone 28%
- Pioli 8%
- Más 5%
http://www.calciomercato.com/sondaggi/c ... -2017-2018
Ebből is láthatjuk mennyire más az olasz mentalitás mint a magyar.
- Baggio85
Biztosan sokan olvastátok Zanetti könyvét és azt, amit Lippi-ről írt benne.
"... ez a kapcsolat sosem fog kirügyezni, és ebben nem Marcelo Lippi a hibás, de nem is mi. Egyszerűen ő túlságosan juvés, mi meg túlságosan interesek vagyunk: ebből ugyan nem lesz házasság, se szerelemből, se erőszakkal."
Conte az egyik legjobb edző a világon jelenleg, szerintem ehhez semmi kétség nem férhet. DE ő juventino, ez pedig az INTER!!!
"... ez a kapcsolat sosem fog kirügyezni, és ebben nem Marcelo Lippi a hibás, de nem is mi. Egyszerűen ő túlságosan juvés, mi meg túlságosan interesek vagyunk: ebből ugyan nem lesz házasság, se szerelemből, se erőszakkal."
Conte az egyik legjobb edző a világon jelenleg, szerintem ehhez semmi kétség nem férhet. DE ő juventino, ez pedig az INTER!!!
- interfan
Baggio85 írta:Biztosan sokan olvastátok Zanetti könyvét és azt, amit Lippi-ről írt benne.
Erre is mint mindenre az életben van ellenpélda is.
Egy bizonyos Trapattoni, aki azért szép eredmények ért itt el.
Mielőtt idejött meg tudjuk 10 évig irányította a Juvet.
Ilyen a futball.
- mike
interfan írta:Nagy többség jobban akarná Contet mint Simeonet, ezzel azt hiszem mindent elmondtam.
Én ezt nem tudom elképzelni, ahogy azt sem hogy a tulajok szarnak bele hogy egy ős zebra vagy egy Interista a szakmai vezetőnk.
Ha ez mégis igaz, ez esetben meg vagyok lőve, és a szurkolók és vezetők helyében is én szégyellem magam, de piszkosul
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2017.03.01. 15:01-kor.
-
R9.
sztem inter szurkolok sokkal inkabb simeonet akarjak mint contet
- interfan
R9. írta:sztem inter szurkolok sokkal inkabb simeonet akarjak mint contet
A magyar inter szurkolok biztos.
Ellenben az olaszok inkább Contet.
Dehát ebből is látszik mekkora óriási különbség van e két ország közt.
- interfan
mike írta:interfan írta:Nagy többség jobban akarná Contet mint Simeonet, ezzel azt hiszem mindent elmondtam.
Én ezt nem tudom elképzelni, ahogy azt sem hogy a tulajok szarnak bele hogy egy ős zebra vagy egy Interista a szakmai vezetőnk.
Ha ez mégis igaz, ez esetben meg vagyok lőve, és a szurkolók és vezetők helyében is én szégyellem magam, de piszkosul
Két ország, két vélemény.
Sajnos az olaszok ilyenek.
Mancinit is az utolsó pillanatig védték az olaszok...
Reméljük tényleg lesz valami nyáron.
Mert abba jobb nem belegondolni, hogy mi lesz ha egyik top edző sem jön, a Pioli Inter meg összeesik.
Akkor nagyon nem Conte, Simeone nevek lesznek a kalapba...
- Komax
21. században a pénzről szól a foci. Ha az érzelmeket semmibe vesszük, valahol a foci is meghal.
Conte annyit érne, hogy a háttérben üzleti alkut kössenek nemzetek között? Ők tudják..
Conte annyit érne, hogy a háttérben üzleti alkut kössenek nemzetek között? Ők tudják..
- brecsinho
Pár dolog ami eszembe jut:
1. Szerintem nem fogja Conte otthagyni őket egy év után,lehet hogy a Suningnál felmerült a neve,de a többi csak a firkászok kreálmánya. Úgy néz ki a Chelsea se izgul annyira:
http://www.fcinternews.it/en/chelsea-co ... ger-240460
2. Valóban remek edző Conte és a profi világban már nem nagyon számít ki hol volt előtte, de: a Calciopoli fénykorában tündöklő csalóbanda csk-ja volt,akik még mindig abban a hitben élnek,hogy miattunk zárták ki őket és elvettük a bajnoki címeket bla-bla..azon kívűl,hogy jól odaszúrnánk nekik Conte szerződésével szerintem kvázi saját magunk arculcsapása lenne egy ősjuvés idehozatala
3. Az hogy egy weboldalon 800 szavazó után hogy áll a stat szerintem nem reprezentatív,főleg, hogy folyamat megy a we are brothers of the world meg a globális szurkolótábor kiépítése. A több (száz) millió Inter drukker nagy része szerintem egyértelműen Cholo menné tenné le a voksát,ha lenne ilyen szavazás
4. Közel 3 hónap van még a bajnokságból,szerintem nem időszerű még Pioli felett dönteni és pl ha Simeone idén behúzza a BL-t simán elképzelem,hogy a csúcson lelép. Szóval én egyenlőre óvatosan kezelném az ilyen "Suning eldöntötte,hogy Contet hozza" híreket.
1. Szerintem nem fogja Conte otthagyni őket egy év után,lehet hogy a Suningnál felmerült a neve,de a többi csak a firkászok kreálmánya. Úgy néz ki a Chelsea se izgul annyira:
http://www.fcinternews.it/en/chelsea-co ... ger-240460
2. Valóban remek edző Conte és a profi világban már nem nagyon számít ki hol volt előtte, de: a Calciopoli fénykorában tündöklő csalóbanda csk-ja volt,akik még mindig abban a hitben élnek,hogy miattunk zárták ki őket és elvettük a bajnoki címeket bla-bla..azon kívűl,hogy jól odaszúrnánk nekik Conte szerződésével szerintem kvázi saját magunk arculcsapása lenne egy ősjuvés idehozatala
3. Az hogy egy weboldalon 800 szavazó után hogy áll a stat szerintem nem reprezentatív,főleg, hogy folyamat megy a we are brothers of the world meg a globális szurkolótábor kiépítése. A több (száz) millió Inter drukker nagy része szerintem egyértelműen Cholo menné tenné le a voksát,ha lenne ilyen szavazás
4. Közel 3 hónap van még a bajnokságból,szerintem nem időszerű még Pioli felett dönteni és pl ha Simeone idén behúzza a BL-t simán elképzelem,hogy a csúcson lelép. Szóval én egyenlőre óvatosan kezelném az ilyen "Suning eldöntötte,hogy Contet hozza" híreket.
-
R9.
interfan írta:R9. írta:sztem inter szurkolok sokkal inkabb simeonet akarjak mint contet
A magyar inter szurkolok biztos.
Ellenben az olaszok inkább Contet.
Dehát ebből is látszik mekkora óriási különbség van e két ország közt.
sztem ez nem igaz
nem tudom elkepzelni, mindjart utana is erdeklodok
majd aprilisban a nord-ban megkerdezem az embereket
- interfan
Az hogy a Suning mit dönt el és mit akar az egy dolog.
Ez olyan mint hogy G.Jesust akarják.
Esélytelen...
Conte ugyanez, persze az olaszok írják, de az olaszok képesek bármit leírni.
Itt az angol média írja a valóságot, ami az hogy Contenak esze ágában nincs elhagyni a Chelseat, sőt még hosszabbíthat is 2020-ig.
Jelenleg két dologban reménykedhetünk.
1. Pioli megtartja a formát, és megyünk tovább szépen. Ezáltal egy magabiztos 4.hely
2. Simeone megnyeri a BL-t. Ez esetben elhagyja már most az Atleticot.
Más különben kizárt a most nyári távozása.
Én egyetlen egy dologtól félek, hogy a Pioli Inter nem marad ebbe a formába, és onnantól nagy a baj.
Mivel ez az Atletico nem fog BL-t nyerni, egyszóval Simeone ugyanúgy reménytelen mint Conte.
És akkor majd jönnek szépen a Prandelli, Spalletti, Allegri, Garcia nevek.
Ezek az emberek meg nem fognak 1 évre aláírni.
Szóval onnantól elfelejthetjük a top nevet 2018-tol...
Ez olyan mint hogy G.Jesust akarják.
Esélytelen...
Conte ugyanez, persze az olaszok írják, de az olaszok képesek bármit leírni.
Itt az angol média írja a valóságot, ami az hogy Contenak esze ágában nincs elhagyni a Chelseat, sőt még hosszabbíthat is 2020-ig.
Jelenleg két dologban reménykedhetünk.
1. Pioli megtartja a formát, és megyünk tovább szépen. Ezáltal egy magabiztos 4.hely
2. Simeone megnyeri a BL-t. Ez esetben elhagyja már most az Atleticot.
Más különben kizárt a most nyári távozása.
Én egyetlen egy dologtól félek, hogy a Pioli Inter nem marad ebbe a formába, és onnantól nagy a baj.
Mivel ez az Atletico nem fog BL-t nyerni, egyszóval Simeone ugyanúgy reménytelen mint Conte.
És akkor majd jönnek szépen a Prandelli, Spalletti, Allegri, Garcia nevek.
Ezek az emberek meg nem fognak 1 évre aláírni.
- mike
Simeone az Atleticótól ide fog jönni, ahogy játékosként is tette, erre akár pénzt is fel mernék tenni.
Addig az a feladat hogy ütőképes csapatot alakítsunk ki, és azt tudja majd átvenni.
Lesz több mint 200 milliónk erre, azt sem bánnám ha a fiát is megvennénk biztosítéknak
Addig az a feladat hogy ütőképes csapatot alakítsunk ki, és azt tudja majd átvenni.
Lesz több mint 200 milliónk erre, azt sem bánnám ha a fiát is megvennénk biztosítéknak
- interfan
mike írta:Simeone az Atleticótól ide fog jönni, ahogy játékosként is tette, erre akár pénzt is fel mernék tenni.
Ez még rendben is lenne, de...
Most nyáron csakis egy esetben jönne, ha BL-t nyer.
De valljuk be ennek az Atleticonak igen kevés esélye van erre.
Szóval maradjunk annyiban 2018-bán idejönne.
De...
Mi lesz ha a Pioli Inter összeomlik?
Most itt nem 12.helyre gondolok, de mint látjuk Atalanta, Toro, Milan, Fio, Napoli, Lazio meccseink vannak még.
Ilyen 6.helynél meg főleg nem kérdés kitennénk őt.
Abban meg biztos vagyok, hogy akkor az elérhető legjobb nevet hoznák, aki persze a Suning szerint a legjobb.
Mert hogy még egyszer nem csinálnának bohócot magukból ilyen Zola, Zenga, Marcelino sorral.
Egyszóval ilyen Prandelli, Spalletti, Garcia, Allegri lenne itt a lehetőség.
Ezek az edzők meg nem fognak 1 évre aláírni.
Na es akkor mi lesz...
Most persze ez csak egy legrosszabb forgatókönyv, de valljuk be benne van.
Szóval reménykedni kell, hogy Pioli viszi tovább a sorozatot, ezáltal marad még 1 évre.
-
R9.
nem gondolom h Simeonet annyira akarjak mar ott, kiegett ez latszik rajta neki uj kihivas kell
persze mondta 1x h az uj stadionba akar menni de azt is mondta h az Inter edzoje lesz, majd vendegkent megnezi az uj stadiont
o sem hulye, tudja h internel most van nagy lehetoseg
persze mondta 1x h az uj stadionba akar menni de azt is mondta h az Inter edzoje lesz, majd vendegkent megnezi az uj stadiont
o sem hulye, tudja h internel most van nagy lehetoseg
- Cupi
R9. írta:o sem hulye, tudja h internel most van nagy lehetoseg
Igen pont ez az most kéne jönnie nem 2018-ban. Ha igazak a hírek a kínaiak szórni fogják a pénz nyáron játékosokra, tehát egy olyan edző kéne már most akivel hosszabb távon számolhatunk. Itt egy nagyobb projektbe vághatna bele nyáron. Kapna zsét és egy bajnoki címre esélyes csapatot építhetne.
- interfan
Továbbra is megy a teljes olasz médiában a Conte-Inter álomsztori.
Már a jövő évi 3-4-3-at írják Conteval.
Sőt már odáig mennek, hogy Piolit sem hagynák cserbe Zhangek, és a Jiangsu kispadjára vinnék, mesés évi 5m-s fizuval.
Foglalkozni sok értelme nincs jelenleg ezekkel a hírekkel.
Már a jövő évi 3-4-3-at írják Conteval.
Sőt már odáig mennek, hogy Piolit sem hagynák cserbe Zhangek, és a Jiangsu kispadjára vinnék, mesés évi 5m-s fizuval.
- tomika431
interfan írta:Továbbra is megy a teljes olasz médiában a Conte-Inter álomsztori.
Már a jövő évi 3-4-3-at írják Conteval.![]()
Szerintem ez a Conte sztori azért van, mert Simeone-t megkereste a Juventus. Érdeklődtek olvastam valahol erről ilyesmit. Mi meg lehet igy akarunk nekik visszavágni vagyis ezzel bekavarni.
- Tojgli
interfan írta:És akkor majd jönnek szépen a Prandelli, Spalletti, Allegri, Garcia nevek.
Nem szeretek kiemelni részeket, de Allegri van olyan jó edző, mint Simeone és Conte. Taktikailag mindenképp, emberként már más, nem akkora motivátor, mint előbbi kettő.
De ha Allegri neked nem top név, akkor nem tudom ki az.
Ma a világ top 5 edzője között biztos ott van(Conte, Simeone, Jardim, Allegri, Sampaoli a jelenlegi top 5 nálam).
- Tojgli
tomika431 írta:interfan írta:Továbbra is megy a teljes olasz médiában a Conte-Inter álomsztori.
Már a jövő évi 3-4-3-at írják Conteval.![]()
Szerintem ez a Conte sztori azért van, mert Simeone-t megkereste a Juventus. Érdeklődtek olvastam valahol erről ilyesmit. Mi meg lehet igy akarunk nekik visszavágni vagyis ezzel bekavarni.
Szerintem sem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Számomra az tűnik a legésszerűbb megoldásnak, hogy Pioli marad 2018-ig, onnantól pedig Simeone átveszi tőle a kispadot.
- tomika431
Tojgli írta:interfan írta:És akkor majd jönnek szépen a Prandelli, Spalletti, Allegri, Garcia nevek.
Nem szeretek kiemelni részeket, de Allegri van olyan jó edző, mint Simeone és Conte. Taktikailag mindenképp, emberként már más, nem akkora motivátor, mint előbbi kettő.
De ha Allegri neked nem top név, akkor nem tudom ki az.
Ma a világ top 5 edzője között biztos ott van(Conte, Simeone, Jardim, Allegri, Sampaoli a jelenlegi top 5 nálam).
Én még Jardimot is elfogadnám.Szimpatikus munkát végez a Monaconál.
- mike
interfan írta:Továbbra is megy a teljes olasz médiában a Conte-Inter álomsztori.
Így van, tegyünk is így
Máshol meg azt írják hogy Zanetti már egyeztet Simeonéval, még ha egyenlőre ártatlan beszélgetések is, inkább ilyeneket olvasgatok nyárig
Nekem ő nagyobb álom mint akármelyik top játékos, Simeone a legnagyobb dobás....csak sikerüljön
- interfan
mike írta:interfan írta:Továbbra is megy a teljes olasz médiában a Conte-Inter álomsztori.
Így van, tegyünk is így
Máshol meg azt írják hogy Zanetti már egyeztet Simeonéval, még ha egyenlőre ártatlan beszélgetések is, inkább ilyeneket olvasgatok nyárig
Nekem ő nagyobb álom mint akármelyik top játékos, Simeone a legnagyobb dobás....csak sikerüljön
Persze igazad van, de Simeone idén nyáron nem reális.
Kivéve ha BL-t nyer, de ez megint nem reális.
Hitegetjetjük magunkat, hogy eljön idén, de csak csalódás lesz a vége.
2018-ban lehet esély, de addig semmi.
Addig meg Piolinak ki kell tartania valahogy, és megtartani ezt a jelenlegi formát.
Mert ha összeesünk és elküldik, akkor 2018-ban sem lesz realitás ez a top-top vonal.
- Portiere32
Én is minden áron Simeone-t szeretném a padon látni, de bármennyire is fáj leírni, Conte személye és olasz foci tudása, szinte 100%-os garancia lenne a sikerre... Ahogy a Serie B
után állandóan 6-8 helyen lévő Juventus-t felemelte a bajnoki címig az elég jó ajánló levél. Főleg, hogy ott még annyira pénz se volt igazolásokra, csak bemákoltak egy Vidal-Pogba-Pirlo hármast, és azóta is ebből él a Juve, Allegri-t hívhatjuk akár mekkora taktikusnak... Ahogy üvöltenek vele néha a játékosok egy-egy döntése után, tekintély nulla, csak olyan erős magot rakott össze Conte akik maguktól is képesek megoldani a feladatokat a mai napig.
De mindezektől függetlenül Solo El Cholo Simeone!!!!!!!
De mindezektől függetlenül Solo El Cholo Simeone!!!!!!!
- tomika431
Szerintem nálunk mindegy ki lesz az edző bajnoki címről nem nagyon álmodom mert vannak tényezők amik ellenünk vannak. A Serie A addig nem megy vissza a térképre ameddig egy juventust favorizal az FIGC és az egesz "bírói kar." Kiépítették egyeduralmukat az olasz átigazolási piacon is ahogy a ligában amit nem lesz könnyű megtörni. Lehet tévedek és rosszul látom.
- Tojgli
Portiere32 írta:Allegri-t hívhatjuk akár mekkora taktikusnak... Ahogy üvöltenek vele néha a játékosok egy-egy döntése után, tekintély nulla, csak olyan erős magot rakott össze Conte akik maguktól is képesek megoldani a feladatokat a mai napig.
Nyilán csak erről van szó, véletlenül sem az ő tudása kell ahhoz, hogy fenntartsa a csapatot a csúcson. Abban egyetértek, hogy a magot Conte rakta össze, de Allegri nem csak ebből él. Minek változtatta volna meg az amúgy is jól működő csapatot?
Egyébként a Conte-féle csapatból hányan vannak most az Allegri-féle csapatban? Bonucci, Buffon, Marchisio, Chiellini, Barzagli, Lichsteiner, Asamoah. Moratát, Dybalát, Alex Sandrot, Khedirát, Ruganit, Pjacát, Pjanicot már ő építette be.
Emellett Allegri sokkal jobb Európában. Conte 2013-ban simán kiesett a Bayern ellen, a következő évben a csoportból sem jutott tovább és a torinói EL finálét sem tudták elérni. Allegri azért nagyobb eredményeket tud felmutatni nemzetközi szinten.
- Tojgli
tomika431 írta:Szerintem nálunk mindegy ki lesz az edző bajnoki címről nem nagyon álmodom mert vannak tényezők amik ellenünk vannak. A Serie A addig nem megy vissza a térképre ameddig egy juventust favorizal az FIGC és az egesz "bírói kar." Kiépítették egyeduralmukat az olasz átigazolási piacon is ahogy a ligában amit nem lesz könnyű megtörni. Lehet tévedek és rosszul látom.
Számomra ez mindig is csak a picsogás része volt a focinak. Lehet a Róma elleni vereséget is a bíróra fogni, de felesleges, mert a jobbik csapat nyert.
Ez a bírózás mindig egy kis kapaszkodó a vesztes csapat számára.
- Dan-i-nter
Huh van itt pár erős kijelentés, azért Jardim-ot meg Sampaolit ne emlegessük már egy szinten Contéval meg Simeone-val (Allegri-vel)
Nem teljesitenek rosszul az aktuális csapataikkal, de egyelőre még nem értek el komoly eredményt. Akkor már előbb emliteném meg Unai Emery-t mint világklasszis edzőt, szerintem idén ha nem sorsolják össze a Bayern-nel, akkor simán döntőbe vezeti a PSG-t de még lehet a bajorokon keresztül is.
És bár nem szeretem a riválisokat fényezni, de Allegri igen is top edző, mégha nem is tartom annyira jónak mint Simeone-t vagy Conte-t, de jelenleg top 3 olasz edző egyike Conte és Ancelotti mellett. Pl. elég csak emlékezni arra, hogy 2013-ban egy igencsak gyenge Milan-al sikerült hazain leiskoláznia a Barcát 2-0-ra mégha utána el is bukták a párharcot. Annak ellenére ér el kiugró eredményeket nemzetközi porondon, hogy nincs túl nagy tapasztalata ezen a téren.
Interistaként egyébként nyilván Simeone felé húz a szívünk, de Conte érkezése esetén se panaszkodnék.
És bár nem szeretem a riválisokat fényezni, de Allegri igen is top edző, mégha nem is tartom annyira jónak mint Simeone-t vagy Conte-t, de jelenleg top 3 olasz edző egyike Conte és Ancelotti mellett. Pl. elég csak emlékezni arra, hogy 2013-ban egy igencsak gyenge Milan-al sikerült hazain leiskoláznia a Barcát 2-0-ra mégha utána el is bukták a párharcot. Annak ellenére ér el kiugró eredményeket nemzetközi porondon, hogy nincs túl nagy tapasztalata ezen a téren.
Interistaként egyébként nyilván Simeone felé húz a szívünk, de Conte érkezése esetén se panaszkodnék.
- mike
Tojgli írta:Számomra ez mindig is csak a picsogás része volt a focinak. Lehet a Róma elleni vereséget is a bíróra fogni, de felesleges, mert a jobbik csapat nyert.
Ez a bírózás mindig egy kis kapaszkodó a vesztes csapat számára.
Ha nyilvánvalóan elvezetnek egy meccset az nem csak picsogás....
0-1-nél egy szabálytalan gólt kaptunk, amit 100 bíróból 99 lefújt volna.....nekünk meg nem adtak meg egy 100%-os 11-est, amit 100-ból 99 bíró szintén befújt volna.
Azon nem vitatkozom hogy jobb volt a Róma, de a pontokat nem arra adják, nyertünk már úgy hogy rosszabbak voltunk, és kaptunk is ki hogy jobban játszottunk.
0-1-nél 11-est kellett volna rúgnunk, ha berúgjuk X, és teljesen más meccs lett volna onnan.
Tájjáventó a két ordas nagy hibával eldöntötte a rangadót, ez tény
- Cupi
mike írta:0-1-nél egy szabálytalan gólt kaptunk, amit 100 bíróból 99 lefújt volna.....
98 mert Rizzoli sem fújta volna le
- mike
Cupi írta:mike írta:0-1-nél egy szabálytalan gólt kaptunk, amit 100 bíróból 99 lefújt volna.....
98 mert Rizzoli sem fújta volna le
Bírót írtam.
A zebrafarok csócsáló patkányokat most kihagytam
- Tojgli
Dan-i-nter írta:Huh van itt pár erős kijelentés, azért Jardim-ot meg Sampaolit ne emlegessük már egy szinten Contéval meg Simeone-val (Allegri-vel)Nem teljesitenek rosszul az aktuális csapataikkal, de egyelőre még nem értek el komoly eredményt. Akkor már előbb emliteném meg Unai Emery-t mint világklasszis edzőt, szerintem idén ha nem sorsolják össze a Bayern-nel, akkor simán döntőbe vezeti a PSG-t de még lehet a bajorokon keresztül is.
Félreértetted, én a jelenlegi erőviszonyok alapján írtam bele Jardimot és Sampaolit a top 5-ömbe. Mégis mi más alapján helyezném őket egy Guardiola, Mourinho, Klopp, Emery, Ancelotti elé?
Akiket még azért kiemelnék az Lucien Favre, aki a 'Gladbachal és a Nice-el is egészen kiemelkedő eredményeket produkál. A másik akit tényleg jó edzőnek tartok az Mauricio Pochettino és még talán Thomas Tuchel.
Egyébként nem igaz, hogy Jardim és Sampaoli nem ért el semmit. A portugál folyamatosan BL-be vezette a Monacot, úgy, hogy szinte minden évben eladták alóla a csapatot(Kondogbia, Martial, James, Carrasco, Kurzawa) és újra be kellett építeni a fiatalokat a csapatba(Lemar, Mbappe, Mendy, Sidibe, Bakayoko). Szerintem nagyon jó csapatépítő.
Sampaoli Chilében is szép eredményeket ért már el, a válogatottat pedig felhelyezte a futballtérképre a Copa győzelemmel. Ha szerencséjük lett volna a vb-n, akkor a brazilokat is kiverik, biztosan sokan emlékeznek Pinilla kapufájára a meccs végén.
mike írta:Ha nyilvánvalóan elvezetnek egy meccset az nem csak picsogás....
0-1-nél egy szabálytalan gólt kaptunk, amit 100 bíróból 99 lefújt volna.....nekünk meg nem adtak meg egy 100%-os 11-est, amit 100-ból 99 bíró szintén befújt volna.
Azon nem vitatkozom hogy jobb volt a Róma, de a pontokat nem arra adják, nyertünk már úgy hogy rosszabbak voltunk, és kaptunk is ki hogy jobban játszottunk.
0-1-nél 11-est kellett volna rúgnunk, ha berúgjuk X, és teljesen más meccs lett volna onnan.
Tájjáventó a két ordas nagy hibával eldöntötte a rangadót, ez tény
A tény az, hogy kikaptunk, a többi sajnálkozás. Menni kell tovább, csinálni azt ami miatt még reménykedhetünk a BL helyezésben. Engem már kurvára nem érintenek meg a bíró döntések, egyszer majd a mi javunkra is tévednek, én így fogom fel.
-
R9.
bedobták Guardiola nevét is
na ott lenne vége az Internek ha az a túlértékelt majom az Interbe jönne
- Festa
R9. írta:bedobták Guardiola nevét is
A tiki-taka és az Inter?
Az kemény lenne.
- Marco
Ott a pont. Az kellene még nekünk.
-
R9.
5.fordulóban repülne 60m euros végkielégítéssel 
- Tojgli
Egy nagy túróst túlértékelt. A mai modern foci legnagyobb gondolkodója. Olyan elemeket csempész bele a csapatai játékába, hogy az embernek merevedése van.
-
Fan Gusto
Tojgli írta:R9. írta:bedobták Guardiola nevét is
Egy nagy túróst túlértékelt. A mai modern foci legnagyobb gondolkodója. Olyan elemeket csempész bele a csapatai játékába, hogy az embernek merevedése van.
Én sem tartom nagy pengének Guardiolát, de lehet, hogy én látom rosszul azt, amit csinál és ezért kíváncsi vagyok.
Mik ezek az általa becsempészett dolgok?
- Dan-i-nter
Tojgli írta:Félreértetted, én a jelenlegi erőviszonyok alapján írtam bele Jardimot és Sampaolit a top 5-ömbe. Mégis mi más alapján helyezném őket egy Guardiola, Mourinho, Klopp, Emery, Ancelotti elé?
Akiket még azért kiemelnék az Lucien Favre, aki a 'Gladbachal és a Nice-el is egészen kiemelkedő eredményeket produkál. A másik akit tényleg jó edzőnek tartok az Mauricio Pochettino és még talán Thomas Tuchel.
Egyébként nem igaz, hogy Jardim és Sampaoli nem ért el semmit. A portugál folyamatosan BL-be vezette a Monacot, úgy, hogy szinte minden évben eladták alóla a csapatot(Kondogbia, Martial, James, Carrasco, Kurzawa) és újra be kellett építeni a fiatalokat a csapatba(Lemar, Mbappe, Mendy, Sidibe, Bakayoko). Szerintem nagyon jó csapatépítő.
Sampaoli Chilében is szép eredményeket ért már el, a válogatottat pedig felhelyezte a futballtérképre a Copa győzelemmel. Ha szerencséjük lett volna a vb-n, akkor a brazilokat is kiverik, biztosan sokan emlékeznek Pinilla kapufájára a meccs végén.
Favre-t én is nagyon kedvelem, nagyon szép focit játszott alatta anno a Gladbach. Pochettino nekem kissé túlhypolt. Csalóka a Tottanham 2. helye mivel idén is nagyon alúlteljesítenek a nagycsapatok Angliában (Chelsea kivétel), emellett nagyon csúnyán beégett európában idén. Tuchellel meg láttam idén pár BvB meccset, nem egyszer eltaktikázta magát kulcs meccseken a kezdőivel.
Az, hogy Jardim bevezeti a BL-be a Monaco-t az szintén nem nagy durranás, egyrészt stabilan 2-3 csapatos bajnokságról beszélünk, másrészt ezt Wenger is megteszi évről évre az Arsenal-al, ettől még nem tartom mai modern értelemben jó edzőnek, hiába ért el sikereket az Arsenallal korábban. Ugyanúgy, ahogy Mancini-nek is köszönöm az 1. regnálása alatti sikereket (még ha voltak külső tényezők, amik kissé segítették is), attól még nem tartom top edzőnek.
Megmondom őszintén a Coppát nem nagyon szoktam követni, de akkor mondjuk úgy klubszinten még nem ért el semmit.
Guardioláról meg nekem mindent elmond az, hogy sikerült szétbarmolnia azt a Jupp Heynckes által összerakott Bayernt, ami az utóbbi évtized legszebb, legdominánsabb fociját játszotta. Mondom ezt úgy, hogy kifejezetten utálom a bajorokat, de annak a csapatnak a játékát nem lehetett nem élvezni, hiába az ellenszenv. Egyébként ha már Lucian Favre, szerintem ő nagyon illett volna ahhoz a Bayern-hez mint Heynckes utódja.
- interfan
Totálisan edzőkeringő lehet a nyáron.
Azt már ugye tudjuk Enrique távozik a Barcatol.
Wenger jövője szintén hatalmas kérdés.
Mint ahogy hatalmas kérdés, hogy a Barca kit akar edzőnek.
Allegri szinte biztosan távozik a Juvetol.
Spalletti viszonya is egyre reménytelenebbnek látszik a Romaval, ezáltal az ő távozására is nagyon nagy az esély.
Mint ahogy Sousa is elhagyja a Fiot.
Közben már az angolok is leírták, hogy Conte-Inter dolog valós veszély lehet. Mivel az angol média szerint a Suning vezetői képesek "őrültségekre".
A Chelsea jelenlegi 7,5m-s fizetését egy új szerződésben, ami 2021-ig szólna, 11m-ra emelné.
Ezzel szemben a Suning 15m + bónuszok fizetéssel megy.
Azt elismeri az angol média is, hogy folyamatos a kapcsolatartás Conte és az Inter közt.
Piolinak felmerült ugye a Jiangsu, és a mesés évi 5m-s fizu.
De a legújabb hírek szerint a Fio, és a Samp is bejelentkezett érte.
Azt már ugye tudjuk Enrique távozik a Barcatol.
Wenger jövője szintén hatalmas kérdés.
Mint ahogy hatalmas kérdés, hogy a Barca kit akar edzőnek.
Allegri szinte biztosan távozik a Juvetol.
Spalletti viszonya is egyre reménytelenebbnek látszik a Romaval, ezáltal az ő távozására is nagyon nagy az esély.
Mint ahogy Sousa is elhagyja a Fiot.
Közben már az angolok is leírták, hogy Conte-Inter dolog valós veszély lehet. Mivel az angol média szerint a Suning vezetői képesek "őrültségekre".
A Chelsea jelenlegi 7,5m-s fizetését egy új szerződésben, ami 2021-ig szólna, 11m-ra emelné.
Ezzel szemben a Suning 15m + bónuszok fizetéssel megy.
Azt elismeri az angol média is, hogy folyamatos a kapcsolatartás Conte és az Inter közt.
Piolinak felmerült ugye a Jiangsu, és a mesés évi 5m-s fizu.
De a legújabb hírek szerint a Fio, és a Samp is bejelentkezett érte.
-
drrossgeller
Folyamatosan azt olvasgatom, hogy Cholo csak akkor távozik a nyáron, ha BL-t, de jelenleg negyedikek és csak egy pontra van a Sociedad, bőven benne van, hogy a végén bajban lesznek, bár én személy szerint szorítok neki, hogy szépen búcsúzzon.
-
matyinter
drrossgeller írta:Folyamatosan azt olvasgatom, hogy Cholo csak akkor távozik a nyáron, ha BL-t, de jelenleg negyedikek és csak egy pontra van a Sociedad, bőven benne van, hogy a végén bajban lesznek, bár én személy szerint szorítok neki, hogy szépen búcsúzzon.
Szerintem az Atleticot nem érdekli nagyon a bajnokság, motivációjuk sincs rá, megnyerni úgy sem tudják. Viszont a BL-ben egy utolsó nagy dobásra készülnek, nagyon kijárna már nekik a BL győzelem.
Aztán úgyis újjáépítés jön náluk, játékosok, Simeone el fognak menni.
-
R9.
Tojgli írta:R9. írta:bedobták Guardiola nevét is
legnagyobb majma inkabb
keptelen valtoztatni ha szukseges ezt mar lattuk a barcanal is, barcaval nyert akivel a 0 kepessegu LE is nyert, bayernnel szinten megnyerte a nemet bajnoksagot angliaban meg latjuk mire kepes
internel 5. fordulo utan repulne