A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Stankov írta:A ha hírek igazak Allegri nem marad a csalók padján,sztem Agnelliék elsőként Contét fogják megkeresni.
Gondolom nem nehéz kitalálni kit fog választani ha köztünk és az imádott csürhéje között kell választani,de még a 3. lehetőséget(marad Londonba) is előbbre gondolom mint h ide jöjjön.

Suning meg inkább sportigazgató után nézzen ha ennyire változást akar.

A Juve már megegyezett Spallettivel.
Alternatíva pedig ott P.Sousa.
De kb minden hírportál biztosra veszi, nyártól Spalletti veszi át a Juvet.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Stankov írta:A ha hírek igazak Allegri nem marad a csalók padján,sztem Agnelliék elsőként Contét fogják megkeresni.
Gondolom nem nehéz kitalálni kit fog választani ha köztünk és az imádott csürhéje között kell választani,de még a 3. lehetőséget(marad Londonba) is előbbre gondolom mint h ide jöjjön.

Biztos nem megy vissza, az elválásuk se volt a legszebb.

Engem az aggaszt h a Suning szarik Cholora.
interfan

R9. írta:

Na az meg a másik...
Conte hamarabb lesz a Roma edzője mint hogy visszamegy a Juveba.

Ezen szerintem nem lehet mit gondolkodni.
A Suning vezetése szerint Conte a világon a legjobb edző. Piolit pedig csak a legjobbja cserélnék le.
Ez számokra érthető és világos.
Egy esetben változhat meg ez a Conte vagy Pioli kérdés, ha Piolival elkezdünk bukdácsolni.
Mert abban az esetben ha jön Conte, ha nem, Pioli menni fog.
És ha Conte nemet mond, akkor más edző után kell nézni.
R9.

Egyebkent meg Pioli sztem behuzza a maradek osszes meccset es BL lesz
:D
interfan

R9. írta:Egyebkent meg Pioli sztem behuzza a maradek osszes meccset es BL lesz
:D

De szép is lenne...
De legyen igazad :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Én nagyon nem szeretném,hogy Conte legyen az edző.
Szerintem egy két kezdeti bukta után hamar előkerülne a zebramúlt.
Elismerem,hogy nagyon összekapta a Chelseat,de ami ott működik az nem biztos,hogy itt is működne.
Ex juve drukkert már próbáltunk Lippi személyében és nagyon nem jött be. :|
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

R9. írta:

Olyan ez mint az udvarlás, ha egy csaj nem adja könnyen magát, nyomulj rá a csúnyábbik barátnőjére és egyből téged akar majd. A Suning is ezt csinálja most Choloval meg Conteval és nyáron majd Cholo lesz az edző :lol:
interfan

Festa írta:Én nagyon nem szeretném,hogy Conte legyen az edző.
Elismerem,hogy nagyon összekapta a Chelseat,de ami ott működik az nem biztos,hogy itt is működne.

Ellenben egy bizonyos Trapattoni nagyon bejött, ha már Juves múlt...
interfan

Marco írta:
R9. írta:

Olyan ez mint az udvarlás, ha egy csaj nem adja könnyen magát, nyomulj rá a csúnyábbik barátnőjére és egyből téged akar majd. A Suning is ezt csinálja most Choloval meg Conteval és nyáron majd Cholo lesz az edző :lol:

Példát persze jó nagyon, de itt nagyon nem ez van a háttérben.
Egyszerűen a Suning szerint Conte a legjobb edző a világon, és ők a legjobbat akarják.
Az meg hogy kinek ki a legjobb a világon, az egyéni megítélése kérdése.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

interfan írta:
Marco írta:
R9. írta:Biztos nem megy vissza, az elválásuk se volt a legszebb.

Példát persze jó nagyon, de itt nagyon nem ez van a háttérben.
Egyszerűen a Suning szerint Conte a legjobb edző a világon, és ők a legjobbat akarják.
Az meg hogy kinek ki a legjobb a világon, az egyéni megítélése kérdése.

Jó persze én se gondoltam komolyan :D De nem bánnám ha ez lenne a háttérben, bár Conteval sincs sok problémám.
R9.

nekem mind1 csak triplazzunk :D
Festa

interfan írta:

Arra nem emlékszem,mert akkor még nem szurkoltam az Internek.
A Lippi féle bukásra viszont nagyon is jól emlékszem.
Emlékszem milyen tüntetés volt és botrány amikor Guarint-Vucsinicsre akarták cserélni.
Én egy ilyen megoldásnak nagyon nem örülnék akkor inkább maradjon Pioli,de leginkább Simeone érkezzen.
interfan

Festa írta:
interfan írta:

Arra nem emlékszem,mert akkor még nem szurkoltam az Internek.
A Lippi féle bukásra viszont nagyon is jól emlékszem.
Emlékszem milyen tüntetés volt és botrány amikor Guarint-Vucsinicsre akarták cserélni.
Én egy ilyen megoldásnak nagyon nem örülnék akkor inkább maradjon Pioli,de leginkább Simeone érkezzen.

Azert mert nem emlékszünk rá még megtörtént.
Nem is akármilyen eredménnyel...
Ilyen Vucinic-Guarin cserét meg idehozni tobb mint röhejes.
Ez olyan mintha most egy Icardi-Mandzukic csere lenne, hát persze hogy nem akarta senki.
De ha lenne egy Perisic-Dybala csere, nem tudom ki ne akarná.
Mint ahogy ki ne akarná a világ egyik legjobb edzőjét.
Ismétlem magam, Trapattoni...
Azt meg már fel sem hozom, hogy az olasz Inter szurkolók 99%-a álomnak tartja Conte esetleges érkezését. És szo szerint jobban akarják Contet mint Simeonet.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

interfan írta:
Fan Gusto írta:
interfan írta:Angol média szerint rettentő kitartó és betonbiztos Zhangek akarta, Conte kell bármi áron.
Megerősíti az angol média a 15m-s évi fizus ajánlatot Contenak.
Conte közben elmondta, hogy nem foglakozik a pletykákkal és a hosszabitásával, és csak a jelenlre és a bajnoki címre koncentrál.

Hosszú lesz ez még azt hiszem...

Én ezekben a Conte hírekben akkora, de akkora kacsaszagot érzek, hogy ihaj.... Remélem tényleg nincs valószínűségük, mert nincs szükségünk egy juventinora a padon.

Két dologban lehetünk biztosak:
- 1.
Conte jelenleg a világ egyik legjobb edzője
- 2.
Ezek a Contes hírek sokkal-sokkal többek mint egy egyszerű kacsák

A dolgok a Suning vezetésén, és még inkább Conten múlnak.
Meglátjuk.

Meghagyom neked a jogot, hogy ezekben biztos legyél, én azonban főleg az elsőt vitatom azért.
interfan

Ezért jó a világ hogy mindenki máshogy látja a dolgokat.
Máshogy látod te, máshogy én.
Máshogy látjuk mi magyarok, máshogy látják az olasz szurkolok.
Máshogy látja a Suning vezetése, máshogy latja Zanetti.
Ez a világ rendje.
A döntés a Suning és az általa kiszemelt edző kezében van.
R9.

azert nehez vitatni h conte az egyik legjobb :)
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Ok,lehet,hogy voltak tapogatózások,de szerintem felesleges két naponta beírni,hogy Suning nagy álma Conte és mekkora isten király császár a csávó... egyrészt épp az angol bajnoki cím fele hajt az egyik legtőkeerősebb csapat kispadján,amit a szezon elején vett at..minimál esélyt látok rá,hogy ide jöjjön és Trap közel 30eve összehozott scudettoja meg olasz szurkolok véleménye ide vagy oda én nem örülnék,ha Piolit fel szezon után kiraknák egy volt juves miatt...Simeone más tészta,de szerintem kapjon egy full szezont Pioli,ha nem lépünk előre jövőre Cholo.
interfan

brecsinho írta:Ok,lehet,hogy voltak tapogatózások,de szerintem felesleges két naponta beírni,hogy Suning nagy álma Conte és mekkora isten király császár a csávó... egyrészt épp az angol bajnoki cím fele hajt az egyik legtőkeerősebb csapat kispadján,amit a szezon elején vett at..minimál esélyt látok rá,hogy ide jöjjön és Trap közel 30eve összehozott scudettoja meg olasz szurkolok véleménye ide vagy oda én nem örülnék,ha Piolit fel szezon után kiraknák egy volt juves miatt...Simeone más tészta,de szerintem kapjon egy full szezont Pioli,ha nem lépünk előre jövőre Cholo.

Ezek a hírek, ha felesleg, ha nem.
Szerintem azért van egy topic, hogy beirjuk a híreket, ha valakit nem érdekel, akkor nem kell olvasni.

Pioli megitélésével meg azért várjuk még meg a maradék meccseket....
Milan, Napoli, Fio, Lazio, lesz még hol bizonyítani.

Nekem az a véleményem, hogy a világ egyik legjobb edzőjéért azonnal váltani kell.
Valamint nálam az abszolult álom Simeone lenne.
De hát a Suning máshogy gondolkozik.
Meglátjuk még mi lesz ebből, és hogy realitás lesz e egyáltalán a top edző.
brecsinho

interfan írta:
brecsinho írta:Ok,lehet,hogy voltak tapogatózások,de szerintem felesleges két naponta beírni,hogy Suning nagy álma Conte és mekkora isten király császár a csávó... egyrészt épp az angol bajnoki cím fele hajt az egyik legtőkeerősebb csapat kispadján,amit a szezon elején vett at..minimál esélyt látok rá,hogy ide jöjjön és Trap közel 30eve összehozott scudettoja meg olasz szurkolok véleménye ide vagy oda én nem örülnék,ha Piolit fel szezon után kiraknák egy volt juves miatt...Simeone más tészta,de szerintem kapjon egy full szezont Pioli,ha nem lépünk előre jövőre Cholo.

Ezek a hírek, ha felesleg, ha nem.
Szerintem azért van egy topic, hogy beirjuk a híreket, ha valakit nem érdekel, akkor nem kell olvasni.

Pioli megitélésével meg azért várjuk még meg a maradék meccseket....
Milan, Napoli, Fio, Lazio, lesz még hol bizonyítani.

Nekem az a véleményem, hogy a világ egyik legjobb edzőjéért azonnal váltani kell.
Valamint nálam az abszolult álom Simeone lenne.
De hát a Suning máshogy gondolkozik.
Meglátjuk még mi lesz ebből, és hogy realitás lesz e egyáltalán a top edző.

Nem baj,hogy beírod,ne érts félre,sőt örülök,hogy összeszeded a híreket,respekt!Csak úgy érzem kicsit túlspilazzák a "pletyka rovatok" ezt a Conte dolgot,nem gondolom,hogy ennyire komoly lenne..és kb minden nap jön a cáfolat és Pioli megerősítése is...persze lehet nyáron megjelenik egy sajtotajekoztatòn Inter címeres cuccban,de akkor lehidalok ????
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Belefutottam egy cikkbe, ami pont azt taglalja, hogy miért nem Cholot szeretnénk elsődlegesen edzőnek. Spanyol lapra hivatkozva, azt írták, hogy ennek rendkívül egyszerű oka van, még pedig Diego nemet mondott nekünk, mivel ki akarja tölteni a szerződését:
http://www.football-italia.net/99013/si ... s-no-inter

Nagyon jó edző Conte (bár BL-ben még nem igazán láttuk mit tud, de bajnokságokban már bizonyított), de jelen helyzetünkben nem vagyok benne biztos, hogy jó választás lenne. Még Leonardo is nyilatkozta, hogy igen okozott nehézséget a milános múltja, mikor itt volt, és azért a piros-feketékkel jobb a viszonyunk... Sokkal nagyobb támadásnak is lenne kitéve, egy-egy blama után. Ráadásul, ha a profizmusra hivatkozva zebraként le tudna ülni a kispadunkra, akkor félév után, ha teszem azt Zidane alatt megremeg a pad, mi a biztosíték, hogy nem megy el?

Ha tavaly nyáron (a teljes bizonytalanságban) merül fel a neve, lehet azt mondom rendben van, nyeljük le a múltját, külön nem szórakozott velünk emlékeim szerint nem úgy, mint például buffon vagy nedved... De Pioli jó edző ezt már bizonyította, persze kezdenek látszani a korlátai, de ha Simeone csak egy év múlva szabadul fel, akkor a legkézenfekvőbb megoldás lenne. Jó a kapcsolata a játékosokkal, a szurkolókkal, a vezetéssel és jönnek az eredmények. Valószínű, ha vele kezdjük meg az évet, akkor még ezzel a kerettel is bőven dobogósok lennénk... Nagyon érződik, hogy mennyire lesajnált edzőként vette át a csapatot. Ha ezeket az eredményeket más edző teszem azt De Boer szállította volna nekünk, akkor szerintem a fórumon sem lenne kérdőjel jövőre ki is legyen az edző. Abban egyetértek, hogyha Simeone feláll a madridi padról és rögtön szeretné folytatni a pályafutását, akkor ne szalasszuk el, mert ő már a legmagasabb szinten is bizonyított. De ha egy évet kell rá várni, akkor az én meglátásom az, hogy Pioli alatt remek kis csapat épülne jövőre.
interfan

Ezzel jelen helyzetben csak két gond van:
- 1.
Ez is csak egy cikk, és kb egyetlen helyen írták ezt.
Most persze nem azt mondom ha valamit 100 helyen írnak az igaz, de több forrás tobb realitás.
- 2.
Mi a garancia arra, hogy ha Simeone eljön onnan egyből idejön?
Mert megmondom semmi de semmi.
Soha senki nem mondott ilyet.

Lényeg a lényeg, akár idén, akár jövőre, de ha realitás a világ egyik legjobb edzője, akkor lépni kell.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

drrossgeller írta:Belefutottam egy cikkbe, ami pont azt taglalja, hogy miért nem Cholot szeretnénk elsődlegesen edzőnek. Spanyol lapra hivatkozva, azt írták, hogy ennek rendkívül egyszerű oka van, még pedig Diego nemet mondott nekünk, mivel ki akarja tölteni a szerződését:

Akkor meg teljesen egyszerű, marad Pioli még egy évet és Simeone jöhet 2018-ban.

Conte egyébként sem jönne, teljesen felesleges ezen témázni, 1 % esély sincs rá hogy a cseszki elengedje, bajnok lesz velük, minek jönne vissza zebraként az Interbe.
Köszönöm én sem kérek belőle, rühelltem még játékosként, zebra nem kell.....ahogy bilanos sem, nem vagyunk rájuk szorulva.
Pioli majd utána SIMEOOOOONE kék-fekete szívvel :!:
interfan

mike írta:
drrossgeller írta:Belefutottam egy cikkbe, ami pont azt taglalja, hogy miért nem Cholot szeretnénk elsődlegesen edzőnek. Spanyol lapra hivatkozva, azt írták, hogy ennek rendkívül egyszerű oka van, még pedig Diego nemet mondott nekünk, mivel ki akarja tölteni a szerződését:

Akkor meg teljesen egyszerű, marad Pioli még egy évet és Simeone jöhet 2018-ban.

Conte egyébként sem jönne, teljesen felesleges ezen témázni, 1 % esély sincs rá hogy a cseszki elengedje, bajnok lesz velük, minek jönne vissza zebraként az Interbe.
Köszönöm én sem kérek belőle, rühelltem még játékosként, zebra nem kell.....ahogy bilanos sem, nem vagyunk rájuk szorulva.
Pioli majd utána SIMEOOOOONE kék-fekete szívvel :!:

Szerintem nincs magyar Inter szurkoló aki nem ezt szeretné.
Nekem is a legnagyobb álmom lenne Simeone.
De...
Ahogy irtam, semmi de semmi garancia nincs arra, hogy ő idejön jövőre.
Másik meg ugye maga Pioli...
Én nagyon remélem egyben tartja a csapatot, és hozunk min 8-9 pontot a Milan, Napoli, Fio, Lazio sor ellen.
Ezáltal jön egy magabiztos 4.hely.
R9.

Azert garancia nincs, de Simeone kamerak elott kijelentette hogy az Inter edzoje lesz
R9.

CDS szerint Steven Zhang biztositotta Piolit a poziciojarol.

(mondjuk FDB-t es Mancinit is biztositottak anno)
interfan

R9. írta:Azert garancia nincs, de Simeone kamerak elott kijelentette hogy az Inter edzoje lesz

Mint ahogy azt is kijelentette ugyanott, hogy a Lazio edzője is lesz egy napon.
Na meg Mourinho is elmondta már hányszor, hogy egynap visszatér az Interbe.
Ezek mind-mind annyira szép dolgok, de totál megfoghatatlan mind.
R9.

Mancini megint nagyot szolt

“I was sorry to have thrown away a year and a half of exhausting work,” the Coach remarked.

“Had I stayed, we’d have got close to rivalling Juventus.
interfan

R9. írta:Mancini megint nagyot szolt

“I was sorry to have thrown away a year and a half of exhausting work,” the Coach remarked.

“Had I stayed, we’d have got close to rivalling Juventus.

Micsoda csapatunk lett volna vele:

Handa
Zabaleta-Miranda-Koscielny-Erkin
Yaya Toure-Banega
Candreva-Nasri-Perisic
Dzeko

Azért ez bőven Juve szint. :D
Micsoda 1-0-ás meccseink lettek volna, aláztuk volna a Seria A-t a hatalmas 1-0-al. :D
R9.

Erkin :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Mancini talán letett már annyit az asztalra az Inter-nél, hogy elmondja a véleményét, de nekem is ambivalens érzéseim vannak a második edzői korszakával kapcsolatban.

Egyrészt őszi bajnokot csinált egy jóval gyengébb Inter-ből, másrészt még abban az évben teljesen elveszítette az öltözőt, és mennie kellett.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Süti írta:Mancini talán letett már annyit az asztalra az Inter-nél, hogy elmondja a véleményét, de nekem is ambivalens érzéseim vannak a második edzői korszakával kapcsolatban.

Egyrészt őszi bajnokot csinált egy jóval gyengébb Inter-ből, másrészt még abban az évben teljesen elveszítette az öltözőt, és mennie kellett.

Részben egyetértek a második mondatoddal, de ahogy egy, Mancininél sokkal nagyobb edző, Ancelotti mondta: a kupákat nem ősszel osztják (elnézést, ha nem pontosan idéztem). Konkrétan a nyárra teljesen lezüllesztette a csapatot és csak az nem vert agyon minket (pláne a felkészülés alatt), aki nem akart. Szvsz a második regnálása konkrétan egy tatárdúlással egyenértékű katasztrófa.

Az elsőben voltak sikerei: sikerült egy rekord döntetlenes szezont elérnie, ill két bajnoki címet a Calciopoli által szétbombázott években (abból a másodikat majdnem elbukta iszonyat pontelőnyről az utolsó fordulóban) egy Maicon, Figo, Materazzi, Ibrahimovic, Zanetti, Crespo fémjelezte csapattal. A BL nyolcaddöntőket nem sorolnám az őrületes sikerek közé. Ezt köszönjük neki, de ahhoz vékonyka ez az eredménysor, hogy itt parádézzon, mint az Inter nagy edzője.
mike

Mikor Mancini visszajött, én sokáig védtem, arra hivatkoztam hogy angol bajnok, sokszoros olasz bajnok + kupagyőztes edző nem lesz valaki véletlenül.
Lehet hogy mégis tévedtem :D

Az első regnálása alatt minden sikerült neki, a nemzetközi sikereket kivéve. Sajnos a második időszakkal nálam lerombolt mindent, a Yaya féle nevei kiakasztottak, jó hogy a kínaiak nem adtak meg neki mindenkit akit kért.
Szerencsére így már nem sok esélye van hogy visszatérjen, inkább majd Josét várnám vissza. Cholo előtt vagy után, nekem mindegy 8-)
interfan

Lehet valakinek unalmas már, attól előre is elnézést kérek, és ne olvassa tovább az írást.

Megint a komplett olasz médiában a Conte-Inter ügy van napirenden.
Két dologban mindenki megegyezik, ahogy ez eddig is volt:
1. A Suning őt akarja minden áron
2. Ha Conte igent mond, akkor bármi is lesz az eredmény, ő lesz az edzőnk

Mint azt is tudjuk, évi 15m-s fizetéssel, és 150, de akár 200m-s igazolási kerettel csábítjuk.
Hírek szerint Conte családján múlhat minden, hogy kimennek e hozzá Londonba.
Mert ha nem, akkor Conte nem folytatja "egyedül" ott a munkát.
Abramovic 8m-ról, évi 11m-ra emelne a fizetését.

Conte egyébbként az Internel teljes totális teljhatalmat kapna, és mint menedzser lenne a csapat vezére.
Érezhetne vele mind a 6 stábtagja, köztük Oriali is aki a Chelseabe is követte volna őt.
Conte és Oriali érkezésével mind Ausilio, mind Gardini jelenlegi posztja veszélybe kerülne.

Nem nagy okosság kitalálni hogy Conte mit akarna az Internél, ezért a lehetséges igazolásokról is írnak már.
Mint tudjuk 3 védő, ehhez ugye az alapból nagy eséllyel érkező Manolas + hozhatná magával Zoumat.
Rodriguez ha nem sikerül, ez esetben balra Ghoulam lenne Conte neve.
És a 2 top-top-top név akivel megpróbálnánk meggyőzni Contet, az Nainggolan és Alexis Sanchez.
Valamint ugye mint tudjuk Berardi szintén nagy eséllyel csatlakozik.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

interfan írta:Lehet valakinek unalmas már, attól előre is elnézést kérek, és ne olvassa tovább az írást.

Megint a komplett olasz médiában a Conte-Inter ügy van napirenden.
Két dologban mindenki megegyezik, ahogy ez eddig is volt:
1. A Suning őt akarja minden áron
2. Ha Conte igent mond, akkor bármi is lesz az eredmény, ő lesz az edzőnk

Mint azt is tudjuk, évi 15m-s fizetéssel, és 150, de akár 200m-s igazolási kerettel csábítjuk.
Hírek szerint Conte családján múlhat minden, hogy kimennek e hozzá Londonba.
Mert ha nem, akkor Conte nem folytatja "egyedül" ott a munkát.
Abramovic 8m-ról, évi 11m-ra emelne a fizetését.

Conte egyébbként az Internel teljes totális teljhatalmat kapna, és mint menedzser lenne a csapat vezére.
Érezhetne vele mind a 6 stábtagja, köztük Oriali is aki a Chelseabe is követte volna őt.
Conte és Oriali érkezésével mind Ausilio, mind Gardini jelenlegi posztja veszélybe kerülne.

Nem nagy okosság kitalálni hogy Conte mit akarna az Internél, ezért a lehetséges igazolásokról is írnak már.
Mint tudjuk 3 védő, ehhez ugye az alapból nagy eséllyel érkező Manolas + hozhatná magával Zoumat.
Rodriguez ha nem sikerül, ez esetben balra Ghoulam lenne Conte neve.
És a 2 top-top-top név akivel megpróbálnánk meggyőzni Contet, az Nainggolan és Alexis Sanchez.
Valamint ugye mint tudjuk Berardi szintén nagy eséllyel csatlakozik.

Ghoulamnak kifejezetten örülnék. Rodriguez-t nem ismerem, a Naploi játékosát viszont igen és ő egy kifejezetten jó szélsővédő. Jól ad be és a támadásokat kiválóan segíteni. A védekezésben nem tudom mennyire penge, de szerintem ő erősítés lenne.
Festa

Nem akarok magam ellen beszélni,mert Conte egy ősjuventino és alapból egy Interes múlttal rendelkező Simeone jobban tetszene.
Viszont ha belegondolunk akkor egy bizonyos Capello mint a Milán mind a Roma és még a Juve esetében is sikert sikerre halmozott.

Amennyiben Conte személyes idevonzaná A.Sánchez meg a Nainggolan akkor lenyelném a keserű pirulát. ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2017.03.21. 20:08-kor.
interfan

Festa írta:Nem akarok magam ellen beszélni,mert Conte egy ősjuventino és alapból egy Interes múlttal rendelkező Simeone jobban tetszene.
Viszont ha belegondolunk akkor egy bizonyos Capello mint a Milán mind a Roma és még a Juve esetében is sikert sikerre halmozott.

Amennyiben Conte személyes idevonzaná A.Sánchez meg a Naingolann akkor lenyelném a keserű pirulát. ;)

Többször irtam már, de Trapattoni is ugyanez a kategória.
Ez a Nainggolan-Alexis sor meg a világ egyik legjobbjai, döbbenetes álom lenne.
Mondjuk Conte hozhatja akár Kantet is :D
drrossgeller

Csak kérdezem, Nainggolan miért pont Conte miatt jönne?
interfan

drrossgeller írta:Csak kérdezem, Nainggolan miért pont Conte miatt jönne?

Csak mert Mancini miatt is hány név jött.
Nem mindegy kivan egy csapat padján.
R9.

Festa írta:Nem akarok magam ellen beszélni,mert Conte egy ősjuventino és alapból egy Interes múlttal rendelkező Simeone jobban tetszene.

Amennyiben Conte személyes idevonzaná A.Sánchez meg a Nainggolan akkor lenyelném a keserű pirulát. ;)

annyira nem osjuventino plusz lecceskent is elment a bariba
drrossgeller

interfan írta:
drrossgeller írta:Csak kérdezem, Nainggolan miért pont Conte miatt jönne?

Csak mert Mancini miatt is hány név jött.
Nem mindegy kivan egy csapat padján.

Ebben egyetértek, de a juventust maximálisan gyűlölő (és ennek utóbbi időben erősen hangot is adó) Nainggolan nem jön ha Pioli marad az edző, de ha a volt juventusos Conte jön a padra, akkor már minden akadály elhárul? Sanchez esetében tudom maximum elhinni.
R9.

juvet mindenki utalja :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan

Semmi, de semmi mással nincs teli az olasz média, csak a Conte-Inter üggyel.
Megint egy újabb lépéssel közelebb került Zhang az álmához, magyarul Contehoz.
Egyes hírek szerint Conte már visszautasított mindenféle hosszabbítási tárgyalást a Chealsevel, sőt Abra adjándék neveit is visszadobta.
Conte mint tudjuk nem éppen szépen vált el a Juve vezetéstől, de egyes hírek szerint ez amolyan bosszú is lenne Conte részéről.
A 15m-s fizetés, a 200m-s igazolási keret, mind a 6 fős stábját hozhatná, totális mendzseri és teljhatalmi pozició mind-mind egyre inkább meggyőzni látszik Contet.
Egyetlen akadály van, Abramovic és a 30m-s kivárlási ár.
Eddig is voltak már egyezetések a két elnök emberei közt, de a napokban hivatalos találkozó is megbeszélésre került.
Ahol Zhang a korábbi hírek szerint, amit most újra megerősítettek, gazdasági és kereskedelmi engedményekkel próbálja majd meggyőzni Abramovicot.
Orosz termékek, és Abra érdekei Kínába történő behozatalával.
Tehát ez itt már több mint csak foci, itt már mint látjuk gazdasági dolgokról is szó lesz a találkozón.
Conte egyébbként már múlthéten együtt vacsorázott Zhangékkel, ahol a tárgyalások egyre erősebben mennek előre.
mike

Még a végén tényleg idekerül a zebra :D

Ehhez egy laza FM

---------------------Handa------------------------
----------Manolas--Miranda--Gimenez------------
Candreva--Gagliardini--Nainggolan--R Rodriguez
---------------------J Mário-----------------------
------------Icardi--------------Alexis-------------

Nem is lehetetlen.
Utálom Contét, és a 3 védős rendszert is, de ha ezzel meglenne a scudetto akkor talán elnéznénk neki hogy majd 20 évig juve bérenc volt.
brecsinho

Sok érvet nem látok amellett,hogy miért hagyná ott Conte a Chelseat egy év után,miközben robognak a bajnoki cím felé,de arra biztos jó neki ez a sok média spekuláció és kavarás,hogy Abramovictól meg fogja kapni az igazolási keretet és egy jobb szerződést is,magasabb fizuval meg a kívánt embereit. :lol:
Persze az olasz lapok mindent tudnak és már konkrét átigazolási stratégia van meg előszerződések...van egy haverom Angliában,aki kijár a Stamford Bridgre,a közönség imádja Contet és kb minden héten lenyilatkozza,hogy mennyire jól érzi magát és alig várja,hogy kiköltözzön a családja mellé és jövőre a Bl-ben is alkossanak valamit. Nyilván innen nehéz a színfalak mögé látni,de én továbbra is azt gondolom,hogy ez egy jól hízott kacsa :lol:
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

brecsinho írta:Conte [...] kb minden héten lenyilatkozza,hogy mennyire jól érzi magát és alig várja,hogy kiköltözzön a családja mellé

Nekem is egyedul ez a csaladi szal tunik foghato ervnek. Ha a csaladja kikoltozik akkor nincs oka elmenni a Chelseatol.
Viszont, ha vmi nem oke a csaladnak kint es maradnak olaszban, akkor az Inter edzoi szeke igencsak tokeletes lenne Contenak vegul
brecsinho

versenyszellem írta:
brecsinho írta:Conte [...] kb minden héten lenyilatkozza,hogy mennyire jól érzi magát és alig várja,hogy kiköltözzön a családja mellé

Nekem is egyedul ez a csaladi szal tunik foghato ervnek. Ha a csaladja kikoltozik akkor nincs oka elmenni a Chelseatol.
Viszont, ha vmi nem oke a csaladnak kint es maradnak olaszban, akkor az Inter edzoi szeke igencsak tokeletes lenne Contenak vegul

Ha még egy pár hülye felhajt a járdára Londonban,lehet nem akarnak kimenni utána..inkább a karkötőt osztogató négerek a Dóm téren :P
interfan

Conte ügynöke is megszólalt.
Elmondta ha megnyerik a bajnokságot, akkor cél a folytatás a Chelsea padján.
Viszont ha érkeznek ajánlatok, elfognak gondolkozni és értékelni azokat.
Különösen egy nagy múltú és történelmű csapat ajánlatán.
interfan

Újra a szokásos hírek vannak olaszban, szóval aki unja az ne olvassa tovább.

Conte ügynökének szavai, sőt maga Conte megszólalása megint csak olaj volt a tűzre.
Hírek szerint Conte nem hajlandó semmilyen hosszabbítási tárgyalásra leülni a Chelsea vezetőivel, és egyre több a surlodási pont Abramovical.
Ezekre a dolgokra most még jobban rátett Conte ügynökének nyilatkozata.
Továbbra sem tudni, hogy a Conte család kiköltözik e Londonba hozzá, ez is egy rettentő fontos érv lehet.
Mint azt tudjuk az Inter ajánlata évi 15m-s fizetés, és 5 éves szerződés, 200m-s mercato budget, teljes menedzseri poszt és totális teljhatalom, valamint az összes 6-7 fős szakmai stábja csatlakozhatna.
Itt jön a képbe Oriali, akinek nem kell ecsetelni mennyit köszönhet az Inter.
A Suning Oriali idehozatalával is megpróbálja meggyőzni Contet, Orialival már egyébbként külön találkozója is volt a Suningnak.
Már ott tart a dolog, hogy az angol lapok is kérdésnek találják a Conte-Chelsea folytatást.

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ter-242997
http://www.fcinter1908.it/primo-piano/p ... ere-conte/
http://www.fcinter1908.it/ultimora/cont ... -occhio-a/
http://www.calciomercato.com/news/inter ... di-2-35588

Egy dologban pedig mindenki egyetért, csak Conte érkezése esetén válunk meg Piolitol.
Magyarul ha jön Conte, akkor Pioli megy.
Viszont ha nem jön Conte, akkor akár a hosszabítás is benne van Piolival.

Közben Pioli ügynöke elmondta, hogy kapcsolatban vannak 2 olasz csapattal is.
Ez mint tudjuk a Fiorentina és a Sampdoria.
A Suning felajánlott egy mesés fizetést a Jiangsu padján, de erre a hírek szerint nem nyitott Pioli.
Ahogy ügynöke mondta, szeretnének az európai top fociban maradni.
interfan

Elmúlt idők rossz erdeményei, és szép lassan elkezdődő öltözői széthúzásasi, arra késztették a Suning vezetőséget, hogy elkezdjen Conte alternatívákon gondolkozni, mivel Conte nagy eséllyel marad Londonban.
Egyértelmű cél és álom még mindig ő, de ujra képbe jött pár név.
Ilyen Simeone is pl, akit estleges Conte nem, és Pioli kirúgás esetén próbálnánk.
Szintén felmerült Sampaoli és Jardim neve.
Olaszból pedig Spalletti és Allegri.
Valamint a Suning régi célja Capello. De ő már legalább kétszer nemet mondott a Suningnak.
Válasz küldése