Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Atosz

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: Atosz »

A kígyóst nem akarom meglátni soha.
Az érettségikhez meg gratula a srácoknak, ezennel érettek!
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Első látásra nem fogott meg a hazai mez, de ez idővel változhat.
Annyi biztos, h nem kell pénzt költeni rá.
Amúgy meg legkevésbé a meznek lesz szerepe a mutatott játékban.
Jövőre lesz új mez és szerintem új edző is. Nem hiszek Benitezben.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

gÁNY ez a mez sztem, mmint a hazai, az idegenbeli az fasza
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Nekem a keresztbe csíkos mezek teszenek valami ilyesmit vártam idénre,bírtam volna ha valami nagyon dizájnos rendhagyó mezzel állnak elő a hőn áhított BL-címvédő szezonra.
Mondjuk valami ilyesmivel.:
Kép

Ha esetleg a csapat megnyeri a világkupát,nemtudom hova fog elférni annak a címere...
Kép
Ami középen van.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Nekem az a mez a kedvencem amit most tettél be (veron feszít benne). AZ VOLT NEKEM AZ EDDIGI LEGSZEBB!!!

Tényleg jó lenne, ha valami hasonlót alkotnának majd a Nike-nál! (sajna csak jövőre)

Azt észre vettétek, hogy már egy jó ideje nincs 3. számú mezünk? Csak egy hazai meg egy idegenbeli!

MI ennek az oka? (a válság :roll: )
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Inkább csak felesleges..
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

naja, de ez a kék-kék keresztbecsíkos amolyan kupamez volt, talán vmelyik UEFA kupa győzelem 10. évfodulójára, amit hasonlóban nyertek a srácok.
mindenesetre ebből azért nekem is van egy :)

végülis a BL-re azért még kijöhet valami spéci, nemzetközikupa mez.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

internaZIOnaLe írta:Nekem az a mez a kedvencem amit most tettél be (veron feszít benne). AZ VOLT NEKEM AZ EDDIGI LEGSZEBB!!!

Tényleg jó lenne, ha valami hasonlót alkotnának majd a Nike-nál! (sajna csak jövőre)

Azt észre vettétek, hogy már egy jó ideje nincs 3. számú mezünk? Csak egy hazai meg egy idegenbeli!

MI ennek az oka? (a válság :roll: )

Verón-os mez,über klasszik kedvenc kb mint a Lazio elleni UEFA-kupad döntős mez.:
Kép
Tommy

"Az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédő Internazionale szerda este hivatalosan is bemutatta a 2010–11-es szezonra szóló hazai mezét. A fekete-kék csíkok most először kígyómintára emlékeztetnek (ami így egyben utal a klub és a város szimbólumára is)"

Akkor ezért ilyenek a csíkok, ötletes ha így nézzük, sztem nem csúnya, bár nem is tetszik annyira, túl modern/extrém lett.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

hát igen, így ötletes a dolog, hogy kígyóbőrmintát csináltak, csak hát nem túl szép, bár meccs közben (főleg neten :D) úgysem fog ennyire látszani, csak az hogy keskenyebbek a kék csíkok mint korábban. :)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:"Az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédő Internazionale szerda este hivatalosan is bemutatta a 2010–11-es szezonra szóló hazai mezét. A fekete-kék csíkok most először kígyómintára emlékeztetnek (ami így egyben utal a klub és a város szimbólumára is)"

Akkor ezért ilyenek a csíkok, ötletes ha így nézzük, sztem nem csúnya, bár nem is tetszik annyira, túl modern/extrém lett.

Mondjuk erre is gondoltam,hogy emiatt ilyen a csíkozás.Hisz a fehéren is egyértelműen ott van a kígyómotívum így a hazairól sem maradhatott el.És ahogy mondtam nekem tetszik.Főleg az idegenbeli mez.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Kis Off

Srácok, Nia :)
Honnan lehet mostanság a legjobb áron Interes cuccokat rendelni ?
Mondjuk úgy ár/érték arányban.

Bocsi az Offért ;)
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Kép

Kép

Nekem ez a mez tetszett a legjobban nagyon jól nézki szerintem egyszerü de nagyszerü, külön tetszett hogy a háttánál számnál és névnél fekete volt, és az elején az aranyozott pirelli felirat... :roll:
Tommy

Santon ezen a meccsen világklasszis szinten játszott, leradírozta az akkor világ legjobbja Ronaldot, ferguson át is rakta 2. félidőben másik szélre zselét. :lol:
Tommy

Giacinto Facchetti ma lenne 68 éves..
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Tommy írta:Giacinto Facchetti ma lenne 68 éves..

SALUTE!

FORZA INTER!!!
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

sajnos facchetti már nem élhette meg a csapat sikereit. :(
giacinto, az emléked örökké a szívünkben marad. :( :( :cry:
Tommy

Igen.. Szomorú hogy olyan emberek mint Giacinto Facchetti, Peppino Prisco vagy Benito Lorenzi nem élhették már meg ezt a sikerkorszakot, pedig mennyit tettek ők az interért. Peppinonak az volt az egyik kívánsága hogy mielőtt meghal, élhesse meg még, hogy az Inter egyszer bajnok lesz.. De fentről figyelnek és a csapattal vannak, ebben biztos vagyok.

A jó öreg Peppino Prisco az ilyen mitugrász balotellit 1 perc alatt helyretenné..
bazsi

azért az is szomorú h az egész fórumon hárman vagyunk, akik megemlékeztek róla...
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

bazsi írta:azért az is szomorú h az egész fórumon hárman vagyunk, akik megemlékeztek róla...

Azért ez nem olyan biztos. Lehet hogy sokan megemlékeztek róla csak épp nem írták ide. Én se írtam le, de mégis itthonról gondoltam rá. :) Sajnálom hogy nem érhette meg ezeket a sikereket. :cry:
Toldo
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Toldo »

Nem hinném, hogy attól, hogy ide berok bármit is attól még feltámad...
tehát az, hogy ide hányan irnak be vmit, hogy pl "megemlékezem" az a tényleges megemlékezőket számolja... figyelj oda a gondolataidra...és, hogy mit írsz! Az elhúnytakat nem a fórumon gyászoljuk hanem a szívünkbe.. ne cseréld össze!!!
internaZIOnaLe

Inter: Röszkénél találták meg Samuel Eto'o ellopott autóját
Lopott Bentleyt találtak Röszkénél a magyar határrendészek; a mintegy 40 millió forint értékű autó az MTI értesülései szerint az Internazionale futballistája, Samuel Eto'o járműve, amelyet még márciusban loptak el Olaszországban.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjének hétfői tájékoztatása szerint egy több tíz millió forint értékű Bentley Interior típusú autóval jelentkezett kilépésre a röszkei közúti autópálya-határátkelőhelyen két ukrán állampolgár vasárnap este.

Hirdetés

Röszkénél fülelték le Eto'o ellopott autóját
A röszkei útlevélkezelőnek azonban gyanússá váltak a járműben ülők, így az alapos ellenőrzés mellett döntött. A szakemberek a vizsgálat során megállapították, hogy a gépjárműben lévő valamennyi címkés azonosítót kicserélték, azok helyébe hamisakat helyeztek el.

Pál János elmondta: a további aprólékos vizsgálódás során a gépjárműszakértők megtalálták a járművön elrejtett eredeti alvázszámot, így az adattári ellenőrzés során kiderült, hogy a mintegy 40 millió forint értékű Bentleyt ez év március 19-én lopták el Olaszországból.

A Szegedi Rendőrkapitányság a gyémántfekete színű Bentleyt lefoglalta. Az ukrán állampolgárságú sofőrrel szemben egyedi azonosítójel meghamisításának megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, társát a magyar rendőrök tanúként hallgatták ki – tette hozzá az alezredes.

Az MTI információi szerint a Bentley GT63 személygépkocsi az Internazionale kameruni játékosa, Samuel Eto'o tulajdona, a járművet márciusban Milánó belvárosában lopták el. Március 19-én Marko Arnautovic, az Internazionale osztrák futballistája a járművet csak egy estére kapta kölcsön csapattársától, de az autót egy szálloda elől eltulajdonították. Arnautovic azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

MTI

Azért ez nem gyenge... a magyar Derick brigád alkotott!

Na és az mekkora, hogy Arnautovic elkérte Eto'o verdáját villogni és még oda is adta neki!!! Tényleg csípték a csapattársak az osztrák gyereket.... (ahogyan én is)
PetR
Kapcsolat:

Toldo írta:Nem hinném, hogy attól, hogy ide berok bármit is attól még feltámad...
tehát az, hogy ide hányan irnak be vmit, hogy pl "megemlékezem" az a tényleges megemlékezőket számolja... figyelj oda a gondolataidra...és, hogy mit írsz! Az elhúnytakat nem a fórumon gyászoljuk hanem a szívünkbe.. ne cseréld össze!!!

Sajnálom, de nem teljesen értelek. De inkább fejezzük be, halottakról nem szép dolog vitatkozni.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

internaZIOnaLe írta: ...
A röszkei útlevélkezelőnek azonban gyanússá váltak a járműben ülők, ...

Hogy-hogy gyanús lett egy Bentleyben két ukrán!? :lol: :lol: :lol:
DSanton39

index írta:A sajtó munkatársainak hétfőn kora délután bemutatott, ukrán rendszámmal és felségjelzéssel ellátott luxusautó féktárcsáin és a bőr ülésekbe hímezve az "Eto'o 9" felirat olvasható.

:D
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez gyönyörű,ekkora értékű lopott verdával bejönni ukrajnán keresztül.Ez biztos két lefizetett pancser volt.Remélem Eto'o személyesen jön érte :lol:
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-az-inter-bemutatta-uj-hazai-kigyomintas-mezet-foto-2037152/

Lehet csak én vagyok béna, de amit eddig linkeltetek, az a mez nem így nézett ki asszem, vagy csak én látok már rosszul ?? mert ez a hivatalos. de amit eddig mutattatok az nem ez volt....

am. ez nemtetszik nekem, bár ez a csapat muatott játékában nem mutatkozik meg 8-)
PetR
Kapcsolat:

De szerintem így néz ki amit régebben linkeltek, csak az nso fotója lett kicsit rossz minőségű.
Komax

De ugyanaz! Csak a régebbi fotók jóval közelebb készület, jobban látszott a "kígyóbőr" minta.

Most már nyugodjon bele mindenki, hogy ez lesz a mez 1 évig, ha tetszik, ha nem. Nem kell még 120hsz, hogy de ronda ilyen nem veszek, meg hasonlók...
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Sziasztok. Az "inter kígyóról" keresek fotókat. Tudtok linkeket vagy képeket küldeni? Egy jó INTER tetkó készül, ahhoz kellene.. :)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Nerazzurri írta:Sziasztok. Az "inter kígyóról" keresek fotókat. Tudtok linkeket vagy képeket küldeni? Egy jó INTER tetkó készül, ahhoz kellene.. :)

Materazzin van egy szépféle sárkánygyík:
http://www.youtube.com/watch?v=nR85j3oAIRg
1:36-nál
http://soccergirl-sgblog.blogspot.com/2 ... etkoi.html
PetR
Kapcsolat:

Szerintem ezen a pólón van egy nagyon designos kígyó:
http://store.inter.it/img/prodotti/big/I1101.jpg
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Grazie
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

horas írta:Megmondom neked öszintén,ha én pályán lettem volna Balotelli nem úszta volna meg két-három pofon nélkül.
Majd egyszer megnézlek téged mikor valamiért közösen dolgoztok valamin és valaki totálisan telibe szarja,azt amit csinálsz,úgy,hogy az ő munkájára is kurvára szükség lenne,majd kiváncsi leszek,mennyire fogod bírni az arcát,jó nagy butaságot írtál,hallod-e.
Ezzel amit ezen a meccsen csinált az Inter-nek ártott és tett keresztbe,nem tudom mi ezen olyan baromire kedvelni való dolog.
Gratulálok.

Na ezt gondoltam itt folytatom tovább, mert semmi köze ennek most már az átigazolásokhoz..
Látom horas nekünk semmiben nem egyezünk a véleményünk, dehát ez a fórum lényege :)
Ha már te is kiragadod ezt a kínos 10 percet Balotelli interes pályafutásából, akkor emlékezz arra is h mennyi gólt lőtt és gólpasszt adott, valamint mennyi embert állítottak ki az úgymond "fetrengéseiből" és "hisztijeiből" kifolyólag.
Lehet Balotellit Zanettihez hasonlítani, de olyan játékos, mint a mi Capitanonk 20 évente egyszer születik.
A probléma valóban az lehetett h sztárt csináltak Marioból, ami ugye az alapjáraton is nagy egoját még jobban megnövelte. Sokat kell még komolyodnia, nem alakult ki még a felelősségérzete. Ez részben az ő, részben pedig a szülei/nevelői sara is.
Nia: ez is relatív h ki mikor nő fel. Én pl addig nem fogom felnőttnek érezni magam, amíg nem én fogom letenni az asztalra a kenyeret, és nem az én szavaim döntenek majd a családom sorsáról. Már nem a régi időket éljük, amikor az ember 18 évesen már házasodott, gyereke volt és keményen dolgozott. A Balotelli család pedig nem mondható szegénynek, gondolom mindent meg akartak adni a nevelt fiuknak, és nem alakult ki benne ez a felelősségérzet. De ez is csak egy tipp. Mindenesetre ha elmegy remélem h sikeres lesz a továbbiakban és Biabiany legalább ilyen tehetséges játékos lesz nálunk.
internaZIOnaLe

Itt van egy videó a fiúk megérkezéséről!!! (Philadelphia)

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... azzi-38084
internaZIOnaLe

Ma délután csatalakozik az Amerikába táborozó caspatunkhoz Samuel, Milito, Burdisso, Maicon, Cesar, Lucio és Muntari!

Így ha jól sejtem már csak a hollandusunk lesz az egyedüli hiányzó a keretből, de ezt írták is anno, hogy ő fog a legkésőbb csatlakozni a többiekhez.... elvégre VB döntőt játszott... ráfér a pihenés!
Amúgy meg Sneijder nélkül is kötelező elp.csázni a Cityt, főleg a manchesteriek előző 2 meccsének eredményei fényében!!! :twisted: :mrgreen: :lol:

Kíváncsi vagyok, akkor már átteszi a székhelyét Ferkó, vagy egy félidőt jelenlegi, egy félidőt az új csapata színeiben játszik majd??? Lehet, hogy már haza se jön a többiekkel!

Anno Ibra is ott lépett le tőlünk, mondjuk Lucio meg ott csatlakozott!

Kíváncsi vagyok, mi is lesz!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Ja ez jutott nekem is eszemben(Ibra),bár az időben nézve előbb volt,mivel ha jól rémlik 5.-én kupadöntő volt :)

És a beszámolót már én is kértem :)A másikban meg igaz ami igaz azt kértem tegnap én is :)

Tommy múltkor beírtad,hogy mikor lesz a sorsolás a bajnoki.Nem találom légyszi másold be.Délutánig leszek.Köszönöm.Aztán jó pihit és nyaralást,minden szabin levőnek.Sziasztok :)
internaZIOnaLe

A sorsolás MA LESZ! Kint van a főoldalon is! ;)
Komax

internaZIOnaLe írta:Itt van egy videó a fiúk megérkezéséről!!! (Philadelphia)

Az az ótvar ronda zöld cipő kié volt? :D Nem tudtam kivenni az arcát. Talán Mario?
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Komax írta:
internaZIOnaLe írta:Itt van egy videó a fiúk megérkezéséről!!! (Philadelphia)

Az az ótvar ronda zöld cipő kié volt? :D Nem tudtam kivenni az arcát. Talán Mario?

ki is lenne még ekkora gyökér? remélem már Manchesterbe utazik.Rivas előtt az a fiatal srác Destro?
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Próbáljátok ki a chat szobát is! A belépés után a fórum mellett. Nem kötelező reggelni, bejöhettek vendégként (guest) is. Csak akkor ha nem véditek le a reggel a nevet, akkor bárki bejöhet később a nevetkben. Mindenesetre én ma este 20:30-körül jövök, és közvetítem élőben a CHAT szobában a sorsolást.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Youme írta:Próbáljátok ki a chat szobát is! A belépés után a fórum mellett. Nem kötelező reggelni, bejöhettek vendégként (guest) is. Csak akkor ha nem véditek le a reggel a nevet, akkor bárki bejöhet később a nevetkben. Mindenesetre én ma este 20:30-körül jövök, és közvetítem élőben a CHAT szobában a sorsolást.

Ez az online közvetités a részedről nagyon jól hangzik, előre is köszi. Jó ötlet.
Tommy

Mátrix interjúból részlet:

-Hibázna az Inter ha elengedné?
„Talán mindenkinek jobb lenne ez a megoldás, de majd kiderül.”

-Ezt, hogy gondolja?
„Amikor Mario ezt az játékos ügynököt választotta magának, akkor már ott eldőlt hogy távozni fog. Az Inter részéről sem rossz a dolog, mert semmiért igazolta őt és most 35 milliót kap majd érte, ez azért nem rossz üzlet. Mario is biztosan sajnálni fogja a távozást, garantálni fogom majd a könnyeket mikor eljön a napja.”

Sokatmondó.. Remélem ez a szarházi rajola soha többet nem kerül a csapat közelébe és nem lesz egy játékosunk menedzsere sem, remélhetőleg balotellivel együtt eltakarodik.
Komax

Egy ügynök a pénzt látja a játékosban, nem a játékos érdekeit nézi. Pláne ha még ennyire befolyásolható is.
bazsi

Komax írta:Egy ügynök a pénzt látja a játékosban, nem a játékos érdekeit nézi. Pláne ha még ennyire befolyásolható is.

Ez így van.
Én személy szerint nem adnám el Mariot, de ha csapat érdekei ezt kívánják, akkor mennyen.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Holnap remélem Mario játszik a City ellen :)
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

graziejosé írta:Holnap remélem Mario játszik a City ellen :)

Szerintem meg nem fog játszani. Edzés képeken sincs rajta. Biztos, h eladjuk.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Bombastico írta:
graziejosé írta:Holnap remélem Mario játszik a City ellen :)

Szerintem meg nem fog játszani. Edzés képeken sincs rajta. Biztos, h eladjuk.

Ahogy korábban valaki viccesen megjegyezte: első félidő az Interben, a második a City játékosaként :lol: .

FORZA INTER!!!
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Még a végén odarúgna valamelyik citysnek, és visszavonnák az ajánlatot érte. :D
DSanton39

Kép
"Eye of the Tiger" :D
Válasz küldése