A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Komax

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Komax »

interfan írta:Marad a realitás: Sampaoli, Spalletti, Jardim, és még talán-talán Pochettino.
Sampaolit argentin szöv. kapitánynak nézték ki, de nem látok okot arra, hogy felálljon a Sevilla padjáról egy év után.
Spalettinél sok a változó.
Pochettino nálam Conte2.0, miért állna fel egy kiválóan működő Spurs padjáról.
Jardim is hasolnó helyzetben van. Van egy jól összerakott csapata, miért jönne el? De neki adok a legtöbb esély a felsoroltak közül.

(Nem lepődnék meg, ha Pioli maradna még egy évet, sztem jövő nyáron lesz igazán nagy edzőkeringő. Most eléggé stagnál az edzőpiac.)
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Spalettit hanyagoljuk, a többivel nem lenne gondom, Pochettino kifejezetten jó lenne, persze nincs rá sok sansz.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

matrix23 írta:Én Pochettinot már a Southamptonos korszakban írtam. Épít a fiatalokra és a védekezést is jól szervezi meg.

Tökéletesen egyetértek veled, itt jelenleg Pochettino lenne a legjobb megoldás.
Amit felépített a Spursnel az egy nagyon nagy dolog, és előtte is mindenhol bizonyított.
Ő jelenleg álom lenne.

Kicsit viszont a többiekkel nem teljesen értek egyet.
Mármint az ügyben, hogy ki a mozdítható, és ki nem:

- Persze Pochettino is a majdnem mozdíthatatlan kategória.
Ha a Conte, Simeone, Mourinho sor 0%, akkor Pochettino is max 1%.
Viszont azért a Spurs hiába jó az elmúlt évekbe, azért semmilyen szinten nem egy Chelsea, MU sor.
Azért valljuk be, a Spurstol jelenleg van feljebb.
A Chelsea, MU sor meg a világ top csapatai közt van, akárhogy is állnak az aktuális bajnokságba.
Értem ezalatt hírnév, gazdasági helyzet, pénzügyi kimutatások.
Pochettino jelenlegi fizetése kb 7m euró, ami persze sok, de azért közel sem egy Guardiola-Mourinho-Ancelotti féle 15-20m.
És eddig Pochettino 4,5m-t keresett, most emelkedett a fizetése.
Persze mi nem a Barca, Real, Bayern sorba tartozunk, szóval tényleg felmerül a kérdés, hogy miért jönne el egy Interbe a Spursbol?
Szóval ezért mondom, ő rá is max 1-2% esély van.
Én nyugodt szívvel megpróbálnám, és elétennnék egy 10m-s ajánlatot, és ugyanazt a 150m mercato budget amit Contenak.

- Sampaoli nem hogy esély lenne, szerintem nem is kérdés hogy jönne.
Azért egy Sevillaban van, arról nem is beszélve, hogy 1,5m-ért kilehet vásárolni őt a szerződéséből.
1,5m-s fizetést kap, ennyit kap jelenleg nálunk Pioli is.
És igazából ettől sokkal többet a Sevilla nem is tudna adni.
Egyszóval ez nem is lehet kérdés, Sampaolira minden esély megvan.

- Jardim ugyanaz mint Sampaoli....

- Spalletti az egyetlen, akire kevesebb az esély. Mivel érte ott a Juve ha Allegri megy, és eleve 4m-s fizetése van a Romaban is.

Ilyen Emery, Blanc, Pellegrinire pedig ki sem tértünk még.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Én most azt olvastam (bőven lehet, hogy semmi igazságtartalma nincs), hogy ha nem tudunk TOP-5-ös edzőt hozni , akkor marad Pioli feltéve ha összejön az EL-helyezés.
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Én Pioli helyében már akkor lemondtam volna, mikor a kínaiak folyamatosan azt szajkózták, hogy mindenképpen Conte-t akarják, akkor is ha jól szerepel a csapat.

Hülye az aki ezek után edzőként aláír ehhez a klubhoz ilyen "tűzoltót" rövidtávú megoldásnak...
interfan

drrossgeller írta:Én most azt olvastam (bőven lehet, hogy semmi igazságtartalma nincs), hogy ha nem tudunk TOP-5-ös edzőt hozni , akkor marad Pioli feltéve ha összejön az EL-helyezés.

Szinte mindehol arrol van szó, hogy gyakorlatilag 0 az esély Pioli maradására.
Mivel min 4.helyet várnak Zhangek, ami meg tudjuk mennyire lesz egyszerű...
interfan

Interfan84 írta:Én Pioli helyében már akkor lemondtam volna, mikor a kínaiak folyamatosan azt szajkózták, hogy mindenképpen Conte-t akarják, akkor is ha jól szerepel a csapat.

Hülye az aki ezek után edzőként aláír ehhez a klubhoz ilyen "tűzoltót" rövidtávú megoldásnak...

Végre egyszer nem tűzoltó megoldás kéne, és nem rövidtávba gondolkozni.
Ha nem elérhető a Conte, Simeone, Mou sor, akkor nàlam nem lehet kérdés, és Pochettino kell ide.
De valamiért azt érzem ebből Spalletti lesz...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

en nem aggodok, megfelelo penzt megfogjak adni a megfelelo edzonek
drrossgeller

interfan írta:
drrossgeller írta:Én most azt olvastam (bőven lehet, hogy semmi igazságtartalma nincs), hogy ha nem tudunk TOP-5-ös edzőt hozni , akkor marad Pioli feltéve ha összejön az EL-helyezés.

Szinte mindehol arrol van szó, hogy gyakorlatilag 0 az esély Pioli maradására.
Mivel min 4.helyet várnak Zhangek, ami meg tudjuk mennyire lesz egyszerű...

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/10 ... 3588.shtml
http://www.fcinter1908.it/primo-piano/c ... pa-league/

Sempreinter facebookon szavaztat ki legyen jövőre az Inter edzője, akit érdekel:
https://www.facebook.com/SempreInterCom ... =3&theater
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

A saját véleményemet írom tiszteletben tartom másokét. Ide hasonló mentalitású edző kell mint Mourinho volt. Mourinho tudta fegyelmezni a csapatot és volt is tekintélye. A játékosok szerették,tudta kordában tartani és feltüzelni a csapatot a játékosok tűzbe is mentek volna érte. Tudta mindenki mi a dolga, fegyelmezett volt (kivéve Balotellit) és látni lehetett hogy a játékosokban égett a bizonyítási vágy a tűz. Lehet most sokan nem fognak egyetérteni de azt a mentalitást,hozzáállást ami Mourinhoban volt nem sok edzőben látom. Jelenleg csak 2-3 edzőt tudnék elképzelni akiért hajtana a csapat aki mellett kitartanának a játékosok tüzön-vizen át.
Akikről szó esett:
1.Conte-szerintem ha ide jönne a csapat morál megromlana a Juvés múltja miatt..széthúzások lennének a csapaton belül..
2.Simeone-benne látom azt amit fentebb kifejtettem bővebben..lenne tekintélye..méltó Mourinho utód.
3.Jardim-szép munkát végez a Monacoval..de nekem olyan De Boer érzésem van vele kapcsolatban..hogy nagy falat lenne neki ez az Inter vagyis beletörne a bicskája..
4.Pochettino-szép munkát végzett korábbi klubjainál. azonnal nem is menne a szekér de szép lassan felépítene egy erős Intert.
5.Sampaoli-ha idejönne benne égne a tüz a bizonyitási vágy az 100%.rendet rakna az öltözőben az biztos csak nem biztos hogy pár játékosnak ez tetszene..nála nem lenne lazaság.
6.Emery-taktikus foci lenne szerintem amit játszatna..itt olaszban bejönne és sikeres lenne.
drrossgeller

tomika431 írta:A saját véleményemet írom tiszteletben tartom másokét. Ide hasonló mentalitású edző kell mint Mourinho volt. Mourinho tudta fegyelmezni a csapatot és volt is tekintélye. A játékosok szerették,tudta kordában tartani és feltüzelni a csapatot a játékosok tűzbe is mentek volna érte. Tudta mindenki mi a dolga, fegyelmezett volt (kivéve Balotellit) és látni lehetett hogy a játékosokban égett a bizonyítási vágy a tűz. Lehet most sokan nem fognak egyetérteni de azt a mentalitást,hozzáállást ami Mourinhoban volt nem sok edzőben látom. Jelenleg csak 2-3 edzőt tudnék elképzelni akiért hajtana a csapat aki mellett kitartanának a játékosok tüzön-vizen át.
Akikről szó esett:
1.Conte-szerintem ha ide jönne a csapat morál megromlana a Juvés múltja miatt..széthúzások lennének a csapaton belül..
2.Simeone-benne látom azt amit fentebb kifejtettem bővebben..lenne tekintélye..méltó Mourinho utód.
3.Jardim-szép munkát végez a Monacoval..de nekem olyan De Boer érzésem van vele kapcsolatban..hogy nagy falat lenne neki ez az Inter vagyis beletörne a bicskája..
4.Pochettino-szép munkát végzett korábbi klubjainál. azonnal nem is menne a szekér de szép lassan felépítene egy erős Intert.
5.Sampaoli-ha idejönne benne égne a tüz a bizonyitási vágy az 100%.rendet rakna az öltözőben az biztos csak nem biztos hogy pár játékosnak ez tetszene..nála nem lenne lazaság.
6.Emery-taktikus foci lenne szerintem amit játszatna..itt olaszban bejönne és sikeres lenne.

Korrekten összeszedted, van realitás abban, amit írsz. :)
interfan

Nálam egyértelmű Pochettino lenne aki kell.
(Persze mivel nem elérhető Conte, Simeone, Mou)
Sampaolival kapcsolatban nagyon jót írt az előbb tomi kolléga.
Sok igazság van benne, de ha kicsi kockázat is lenne, szerintem ő nem lenne rossz megoldás.
Viszont nálam Spalletti nemkéne, egyszerűen nem tartom őt olyan sokra. Lehet egy Piolitol több, de valahogy benne nem látom azt, hogy feltudna építeni egy komoly csapatot.
Jardim sajnos szerintem is túl nagy kockázat lenne, eleve nem tudom mennyire illik ő olaszba.
Emery nálam a nem tudom kategória, kicsit nálam kockázat lenne ő is.

Szóval abszolult Pochettino lenne nálam a favorit.
Alternatíva pedig Sampaoli, esetleg Emery.
Jardim nálam túl nagy kockázat, Spallettit meg nem tartom igazán komoly előrelépésnek.
interfan

Marco Silva nevét is megemlítik sok helyen.
Gazzetta szerint Spalletti lehet a befutó.
tomika431

interfan írta:Marco Silva nevét is megemlítik sok helyen.

Marco Silva? Róla valami infó lenne..Néztem egy Silvat de az a Hull City edzője ha arról beszélünk.
Spalletti?? Hát szerintem akkor mind1 ha marad Pioli..Velem sem lennénk sokkal előrébb...inkább már akkor L.Blanc vagy V.Boas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tomika431 2017.04.11. 17:52-kor.
interfan

tomika431 írta:

Marco Silva? Róla valami infó lenne..Néztem egy Silvat de az a Hull City edzője ha arról beszélünk.

Róla igen.
Szerződése a nyáron jár le.
Egyébbként a Gazzetta szerint ma Spalletti-Zhang fia találkozó volt Milánóba.
Egy biztos, Spalletti ma biztosan Milánóban volt, mivel képek vannak róla.
tomika431

interfan írta:
tomika431 írta:

Róla igen.
Szerződése a nyáron jár le.
Egyébbként a Gazzetta szerint ma Spalletti-Zhang fia találkozó volt Milánóba.
Egy biztos, Spalletti ma biztosan Milánóban volt, mivel képek vannak róla.

Spalletti?? Hát szerintem akkor mind1 ha marad Pioli..Vele sem lennénk sokkal előrébb...inkább már akkor L.Blanc vagy V.Boas.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

drrossgeller írta:
tomika431 írta:A saját véleményemet írom tiszteletben tartom másokét. Ide hasonló mentalitású edző kell mint Mourinho volt. Mourinho tudta fegyelmezni a csapatot és volt is tekintélye. A játékosok szerették,tudta kordában tartani és feltüzelni a csapatot a játékosok tűzbe is mentek volna érte. Tudta mindenki mi a dolga, fegyelmezett volt (kivéve Balotellit) és látni lehetett hogy a játékosokban égett a bizonyítási vágy a tűz. Lehet most sokan nem fognak egyetérteni de azt a mentalitást,hozzáállást ami Mourinhoban volt nem sok edzőben látom. Jelenleg csak 2-3 edzőt tudnék elképzelni akiért hajtana a csapat aki mellett kitartanának a játékosok tüzön-vizen át.
Akikről szó esett:

Korrekten összeszedted, van realitás abban, amit írsz. :)
Sok dologban egyet értek veled,az egykori(nem a mostani)Mou mentalitású edző kellene,de valljuk meg őszintén,a jelenlegi Inter kispad nem túl kecsegtető.Kezdődtek a pletykák a "csúcson"Conte,Simeone.Most Spallettinél tartunk,és még hol a szezon vége...Nagyon szeretnék egy markáns határozott edzőt,aki rendet rakna,de félek megint valami töltelék trénerrel kezdjük a szezont.
Komax

Egy szó mint száz, ha nem tudnak hozni komoly edzőt /azért van az a pénz/ akkor maradjon Pioli. Ne menjünk már októberben megint attól a falnak, hogy egy újabb kókler bukik meg, mert nem tudja az Interrel járó nyomást elviselni. Spalletti nem lenne akkora előrelépés. Van olasz kupa győzelme, meg néhány második helye, de nagyot dobbantani nem tudott. Pioli is hozott már bronzot és kupadöntőt a Lazioval.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Felbasztam magam hétvégén, nem igazán követtem mi a helyzet. Most azért belenéztem és hát döbbentem láttam Ausilio kirohanását... Na és Ő mi a tökömért nem kerül elő sohasem? 7 éve minden edző és játékos szar? Ha ez így van akkor a menedzser a legnagyobb balfasz, aki idehozta őket nem? Hosszabbítottak már szerződést ezzel a szarházival??
interfan

alwin91 írta:Felbasztam magam hétvégén, nem igazán követtem mi a helyzet. Most azért belenéztem és hát döbbentem láttam Ausilio kirohanását... Na és Ő mi a tökömért nem kerül elő sohasem? 7 éve minden edző és játékos szar? Ha ez így van akkor a menedzser a legnagyobb balfasz, aki idehozta őket nem? Hosszabbítottak már szerződést ezzel a szarházival??

Materazzi nem akármilyen módon támadta Ausiliot tegnap.
Erre igen rég volt már példa.
Hátha fel nyílik a kínaiak szeme, mert a legfőbb probléma jelenleg az Internel maga Ausilio.
Még nem hosszabbítottak, és a hírek szerint jelenleg jegelik Ausilio hosszabítását.
drrossgeller

interfan írta:
alwin91 írta:Felbasztam magam hétvégén, nem igazán követtem mi a helyzet. Most azért belenéztem és hát döbbentem láttam Ausilio kirohanását... Na és Ő mi a tökömért nem kerül elő sohasem? 7 éve minden edző és játékos szar? Ha ez így van akkor a menedzser a legnagyobb balfasz, aki idehozta őket nem? Hosszabbítottak már szerződést ezzel a szarházival??

Materazzi nem akármilyen módon támadta Ausiliot tegnap.
Erre igen rég volt már példa.
Hátha fel nyílik a kínaiak szeme, mert a legfőbb probléma jelenleg az Internel maga Ausilio.
Még nem hosszabbítottak, és a hírek szerint jelenleg jegelik Ausilio hosszabítását.

Állítólag Auselio is hozzájárult anno, hogy Materazzi elmenjen tőlünk, mivel úgy látta , hogy már egyre több hibával játszik és azt ajánlotta, hogy érdemes lenne új védőt hozni a helyére.
Mátrixnak ami a szívén az a száján, még mindig nagyon bírom. :)

Leonardoról:
„Hogy Leonardo visszatér az Interhez? Csak a holttestemen keresztül. Mi ketten nagyon különbözünk. Én igazi interes vagyok, míg ő korántsem..én szeretem az Intert, róla ugyanez nem mondható el, nem egy elhanyagolható különbség.”- kezdte az interisták korábbi kedvence.
„Mindezt elmondom neki szemtől szemben is. Én soha nem beszélek mások háta mögött. Soha! Többször is kisegítettem őt, de ő hátba szúrt engem.” – írta a világbajnok olasz.

Choloról:
"Zidane jó edző, nem okoz kárt, így a Madrid el is jutott ide. Azoknak szurkolok, akikről szép emlékeim vannak, nem pedig rosszak, ezért Zidane mellett állok, már csak azért is, mert Cholo elvette tőlem a bajnoki aranyat azon a május ötödikén.”

Benitezről:
„Decemberben megmondtam, hogy ha a Real kirúgja Benítezt, akkor bejut a Bajnokok Ligája döntőjébe – nyilatkozta a korábbi olasz válogatott védő, aki 2010-ben az Internél volt Benítez játékosa. – Azt gondoltam, hogy a Realnak igazi edzőre van szüksége, de legalábbis olyanra, aki nem okoz további károkat."
„Én mondtam, hogy az Interrel edző nélkül nyertük meg a klub-vb-t"
"Benítez mindig meg volt győződve róla, hogy ő mindent tud, pedig a saját árnyékától is félt."

Meg kell találni a hibás feleket, akik az utóbbi idők hanyatlásaiért felelnek, és el kell távolítani. Ha Auselio is közéjük tartozik, akkor őt is. Remélem a kínaiak megtalálják a a megfelelő embereket a megfelelő posztokra. Én bízom bennük, hogy nyárra már kellő képük lesz meglépni és látni fogják hol vannak a problémák.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

drrossgeller írta:
Meg kell találni a hibás feleket, akik az utóbbi idők hanyatlásaiért felelnek, és el kell távolítani. Ha Auselio is közéjük tartozik, akkor őt is. Remélem a kínaiak megtalálják a a megfelelő embereket a megfelelő posztokra. Én bízom bennük, hogy nyárra már kellő képük lesz meglépni és látni fogják hol vannak a problémák.

Aki a hanyatlásért felel kb mindenki megfizette az árát,Morattinak pl el kellett adnia a csapatot.
Egyedül ez a faszkalap kóklerkedhet itt tovább,gondolom mert borzasztó nagy papucs.Egy normális sportigazgató nem engedné h a feje felett döntsenek(Kia,Mancs) inkább lelépne mondjuk ez Ausilio esetébe jó mert kb minden 10.igazolása/döntése jó.

Pár hónappal ez előtt már pedzegettük ezt akkor számomra meglepő módon többen kiálltak Pierre mellett,nyilván nem tudhatjuk pontosan melyek is voltak az ő döntései de azért zömében lehet sejteni,sztem alkalmatlan erre a pozicióra több szempontból is és az egyik fő oka (ha úgy tetszik bűnbak) annak h idáig süllyedtünk.Persze lehet mondani h elfogyott a pénz de tartom h egy eszesebb,nemzetközileg is elismert sportigazgatóval nem itt tartanánk.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Továbbra is tartom ,hogy a csapaton belül van a legnagyobb probléma!!!
interfan

Az egyáltalán nem újdonság, hogy Pioli poziciója finoman szólva is veszélyben van.
Neveket már tegnap írták, azóta sok változás nincs.
Maximum annyi, hogy egyre inkább írják azt, hogy Jooabrachian Marco Silvat ajánlgatja Zhangeknak.
Mivel a top nevek nem elérhetőek, ezért a legnagyobb esély jelenleg Spalletti vagy Marco Silvara mutatkozik.

Viszont az új hír, miszerint Ausilio pozíciója is egyre inkább inog.
Jelenleg három név van a Suning asztalán:
- A kb elérhetetlen Andrea Berta, aki az Atletico sportigazgatója
- Oriali aki a válogatnál van jelenleg
- Valamint a klubnélküli Walter Sabatini
R9.

de mi az h nincs esely a top nevekre? ha van penz van top nev
ez csak a suningon mulik
interfan

R9. írta:de mi az h nincs esely a top nevekre? ha van penz van top nev
ez csak a suningon mulik

Most őszintén szerinted kire van esély?
Lehet a világ pénze is, jelenleg a top edzőkre nincs esély.
Ez sajnos nem "csak" pénz kérdése...

Simeone elmondta mit akar, tegnap képet is tett ki az Atletico új stadionjából.
Ő ha BL-t nyer, vagy bármit is csinál, ő akkor sem fog eljönni.
Tegnap is elmondta, egy álma van, az új stadionba vezetni az Atleticot a jövőszezonba.
20m-s fizuval sem lehet most elcsábítani...

Conte kap a Chelseatől 11m-s fizut, mi max adtunk volna 15m-t.
Megkapja a 200m-t a mercatora, amit itt is megkapott volna.
Felépített egy bitang csapatot, amivel PL-t nyer, és igazolhat kedve szerint.
Jövőre pedig minden eséllyel indulhat a BL győzelemért.

Mourinho döbbenetes pénzt keres így is, 18m-tól meg többet nem is tudnánk adni.
Nem beszélve a MU pénzügyi lehetőségeiről.
Miről beszélünk...

Egyszóval ki marad?????
Igen talán-talán ilyen Pochettinot meglehetne győzni.
Nálam ő is top név, igaz nem a fentebb említett sor még.
Ami a realitás és úgy mond top név, az Pochettino, rá lehetne egy csekély esély pénzzel.
Kisebb neveket meg alapból meglehet győzni mint Sampaoli, Jardim, Emery, Spalletti vagy a már korábban tárgyalt Blanc, Pellegrini.
drrossgeller

interfan írta:
R9. írta:de mi az h nincs esely a top nevekre? ha van penz van top nev
ez csak a suningon mulik

Most őszintén szerinted kire van esély?
Lehet a világ pénze is, jelenleg a top edzőkre nincs esély.
Ez sajnos nem "csak" pénz kérdése...

Simeone elmondta mit akar, tegnap képet is tett ki az Atletico új stadionjából.
Ő ha BL-t nyer, vagy bármit is csinál, ő akkor sem fog eljönni.
Tegnap is elmondta, egy álma van, az új stadionba vezetni az Atleticot a jövőszezonba.
20m-s fizuval sem lehet most elcsábítani...

Conte kap a Chelseatől 11m-s fizut, mi max adtunk volna 15m-t.
Megkapja a 200m-t a mercatora, amit itt is megkapott volna.
Felépített egy bitang csapatot, amivel PL-t nyer, és igazolhat kedve szerint.
Jövőre pedig minden eséllyel indulhat a BL győzelemért.

Mourinho döbbenetes pénzt keres így is, 18m-tól meg többet nem is tudnánk adni.
Nem beszélve a MU pénzügyi lehetőségeiről.
Miről beszélünk...

Egyszóval ki marad?????
Igen talán-talán ilyen Pochettinot meglehetne győzni.
Nálam ő is top név, igaz nem a fentebb említett sor még.
Ami a realitás és úgy mond top név, az Pochettino, rá lehetne egy csekély esély pénzzel.
Kisebb neveket meg alapból meglehet győzni mint Sampaoli, Jardim, Emery, Spalletti vagy a már korábban tárgyalt Blanc, Pellegrini.

Egyetértek Interfannal, sok esetben döntő lehet a pénz, de nem mindig elég, sőt én speciel örülnék neki, ha magunk miatt jönne az edző, és nem X összeg miattt, mert akkor bármikor le is léphet.
R9.

mourinho nem is kellene mar, lathatjuk mennyire megvaltozott sztem csak lerombolna amit felepitett
interfan

Több hírportál szerint is Pioli min 80% hogy a Fior edzője lesz.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

R9. írta:mourinho nem is kellene mar, lathatjuk mennyire megvaltozott sztem csak lerombolna amit felepitett

Ezt hívják kiégésnek? :(
R9.

Festa írta:
R9. írta:mourinho nem is kellene mar, lathatjuk mennyire megvaltozott sztem csak lerombolna amit felepitett

Ezt hívják kiégésnek? :(

lehet 1 évet pihennie kellene
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

tabi.csaba írta:Továbbra is tartom ,hogy a csapaton belül van a legnagyobb probléma!!!

csak a jatek kedveert, barmi indoklas hozza?
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

interfan írta:Az egyáltalán nem újdonság, hogy Pioli poziciója finoman szólva is veszélyben van.
Maximum annyi, hogy egyre inkább írják azt, hogy Jooabrachian Marco Silvat ajánlgatja Zhangeknak.
Mivel a top nevek nem elérhetőek, ezért a legnagyobb esély jelenleg Spalletti vagy Marco Silvara mutatkozik.

Marco Silva nem tudom mit tudna nálunk nyújtani, de a Hullt faszán összekapta, még Ranocchia is normális játékos lett a keze alatt. :D
Egyébként Spalletti nem valami nagy 'meccselő'. Kötelezőket szépen hozza vele a Roma, de ha komoly csapat ellen kell játszani, akkor mindig bukik. Pl a Lyon elleni meccset simán kellett volna hoznia a Romának, de eltaktikázta és szerintem ugyanez a Lazio ellen.

Sabatini szerintem az egyik legjobb sportigazgató. Nem kevés jó játékost igazolt, mint például Marquinhos, Pastore, Kolarov, Nainggolan, Lamela, Darmian, Manolas.
interfan

Tojgli írta:
interfan írta:Az egyáltalán nem újdonság, hogy Pioli poziciója finoman szólva is veszélyben van.

Marco Silva nem tudom mit tudna nálunk nyújtani, de a Hullt faszán összekapta, még Ranocchia is normális játékos lett a keze alatt. :D
Egyébként Spalletti nem valami nagy 'meccselő'. Kötelezőket szépen hozza vele a Roma, de ha komoly csapat ellen kell játszani, akkor mindig bukik. Pl a Lyon elleni meccset simán kellett volna hoznia a Romának, de eltaktikázta és szerintem ugyanez a Lazio ellen.

Sabatini szerintem az egyik legjobb sportigazgató. Nem kevés jó játékost igazolt, mint például Marquinhos, Pastore, Kolarov, Nainggolan, Lamela, Darmian, Manolas.

Minden szavaddal egyetértek.
Spallettit én sem nagyon szeretném, pontosan az általad is leirt okok miatt.

Sabatini pedig tényleg egy zseni, és végre egy profi ember lenne a megfelelő pozícióban.
Mondjuk Oriali visszatérése is hatalmas öröm lenne számomra.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Spalletti az oroszoknál se volt egy nagy durranás! :lol:
Én se vagyok "elájulva" tőle!!! ;) :roll:
drrossgeller

interfan írta:

Sabatini pedig tényleg egy zseni, és végre egy profi ember lenne a megfelelő pozícióban.

Orialit én is nagyon szerettem, úgy emlékszem sok más mellett neki köszönhettük az Eto'o-Ibra cserét is ugye?
interfan

drrossgeller írta:
interfan írta:

Orialit én is nagyon szerettem, úgy emlékszem sok más mellett neki köszönhettük az Eto'o-Ibra cserét is ugye?

Igen ez is egy "kis" Oriali üzlet volt.
Végre igazi profi kéne erre a fontos posztra.
Ezt a bohóc Ausiliot meg végre a helyére tenni...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Kb 3 éve írtam először az Ausilio-ellenességemről.
Már nem megyek bele újra, ráuntam.
De örülök, hogy végre talán a felsővezetés is észreveszi a dolgokat.
Jobb később, mint soha :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

tomika431 írta:3.Jardim-szép munkát végez a Monacoval..de nekem olyan De Boer érzésem van vele kapcsolatban..hogy nagy falat lenne neki ez az Inter vagyis beletörne a bicskája..

Korábban sajnálom hogy nem írtam a De Boer féle hasonlóságról, pedig gondoltam rá: )
Hasonló stílus ami nem feltétlen passzolna az olasz ligához. Persze jelen esetben Ő is top név lenne.

Simeone, Conte, Pochettiono, José esélytelen.
Nálam a felmerült és elérhető nevek közül Sampaoli lenne a megoldás, nem hátrány hogy gaucho: )
Emery, Blanc, és Jardim csak utána. Marco Silva és Spalletti meg sehogyan sem.

Sportigazgatónak óriási ziccer lenne Sabatini, ha nem megy akkor Oriali.
Ott nagyon nagy a deficit a juvéhoz képest, profi ember kell oda, aki érti a szakmát.
Sabatini legalább akkora erősítés lenne mint ha megszereznénk egy topjátékost.
R9.

Gds most Simeonet irja
interfan

R9. írta:Gds most Simeonet irja

1.
Hagyjuk már ezt de tényleg.
Szép dolog álmodni, de azt álmot mint realitás kezelni hülyeség.

2.
Egyáltalán nem ezt írja a Gazzetta, vagyis nem igy.
Leírják ugyanazt amit hónapok óta tudunk.
Conte az álom, ha ő nem akkor Simeone.
Ha pedig ő sem, amit a Gazzetta is leír, hogy nagyon bonyolult lenne ezt a két nevet idehozni, akkor a Spalletti, Jardim, Silva trió lehet a realitás.

Értem én hogy benne van Simeone neve, de könyörgöm az egész cikkről kéne beszélni.
Nem pedig kiragadva egy nevet, és csak annyit.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

7. lesz a csapat a bajnokságban.

Az nem rossz.
interfan

Nem mintha eddig komolyabb kérdés lesz volna Pioli jövője, de most már minden egyes lap megerősíti, Pioli Interes pályafutása a végállomásához ért.
Most már ki is lett ezt mondva mind Pioli, mind a csapat számára, és semmi kérdés nem maradt.
Egyetlen kérdés van, hogy a maradék 6 meccset megkapja e még Pioli.
Egy esetleges Fior és/vagy Napoli rossz eredmény, valószínű azonnali menesztést eredményez.

A Suning egy utolsó utáni próbát tesz az álom névnél (Conte), és az első számú alternatíva (Simeone) esetében.
Mint pontosan tudjuk Contet a 200m-s mercato budget, az évi 15m-s fizu, és Oriali visszahozatalával próbáljuk meggyőzni.
Simeone esetében pedig Zanettiben bízunk.
Ha ők nem, akkor ismerjük a neveket:
Sampaoli, Blanc, Jardim, Spalletti, Marco Silva.
Ahogy az olaszok írják, elkezdődött az edző casting 2.0.

Reméljük a legjobbakat.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta:Nem mintha eddig komolyabb kérdés lesz volna Pioli jövője, de most már minden egyes lap megerősíti, Pioli Interes pályafutása a végállomásához ért.
Most már ki is lett ezt mondva mind Pioli, mind a csapat számára, és semmi kérdés nem maradt.
Egy esetleges Fior és/vagy Napoli rossz eredmény, valószínű azonnali menesztést eredményez.

A Suning egy utolsó utáni próbát tesz az álom névnél (Conte), és az első számú alternatíva (Simeone) esetében.
Mint pontosan tudjuk Contet a 200m-s mercato budget, az évi 15m-s fizu, és Oriali visszahozatalával próbáljuk meggyőzni.

Reméljük a legjobbakat.

Nehezen tudom elképzelni, hogy Sampaoli eljönne a Sevillától egy év után, de azt is, hogy Jardim a Monacótól. Blancot meg Spallettit nem tartom sokra, Marco Silváról meg sokat nem tudok, azon kívül, hogy a Hull Citynél van. Még a végén visszahozná ide Ranot...
tomika431

A neveket mint lehetséges Inter edző 2 kategóriára osztanám, ami szerint választanék.
1.kategória-edzők akik tudnak fiatalokkal dolgozni vagyis fiatalokból álló csapatot felépiteni.
pl.L.Jardim,M.Silva,M.Simeone,L.Blanc,L.Spalletti,F.Rijkaard,A.Wenger,M.Pochettino
2.akik kiforott érett játékosokkal,kevésbé adva lehetőséget a fiataloknak
pl.J.Sampaoli,M.Pellegrini,M.Bielsa,F.Capello

Nekem olyan érzésem van hogy a Jardim,Blanc,Spalletti trióból fog kikerülni az új edzőnk.
Simeonera,Contéra kevés esélyt látok.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

alwin91 írta:
interfan írta:Nem mintha eddig komolyabb kérdés lesz volna Pioli jövője, de most már minden egyes lap megerősíti, Pioli Interes pályafutása a végállomásához ért.

Reméljük a legjobbakat.

Nehezen tudom elképzelni, hogy Sampaoli eljönne a Sevillától egy év után, de azt is, hogy Jardim a Monacótól. Blancot meg Spallettit nem tartom sokra, Marco Silváról meg sokat nem tudok, azon kívül, hogy a Hull Citynél van. Még a végén visszahozná ide Ranot...

Sampaoli-nak nagyon örülnék véleményem szerint ő lenne a legjobb választás, bár nem tartom valószínűnek hogy idejönne. A realitás szerintem a Spaletti, Blanc vonal. A kopaszt én sem tartom sokra. A franciát nem ismerem annyira pár meccset láttam de nekem Mancini jut róla az eszembe, aztán lehet hogy teljesen más kaliber.
Komax

interfan írta:ismerjük a neveket:

Reméljük a legjobbakat.
realitás: Blanc v. Spalletti avagy marad Pioli. Többi felesleges v. elérhetetlen.

Továbbá a vezetésben is rendet kéne vágni, kinek mi a szerepe. Thohir az elnök, de gyakorlatilag nem dönt semmiben. Ausilio a sportigazgató, de feje felett igazolnak. Ez így nem működik. Ezért is nem jutunk egyről a kettőre.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Spalettit "ismerem",nem vagyok tőle "elájulva"!!! ;)
Blanc-ot "nem ismerem"talán jobb lenne? :lol:
interfan

Sampaoli szó nélkül hagyja majd el nyáron a Sevillat.
De nem az Inter, hanem az argentin válogatott edzője lehet.
tomika431

interfan írta:Sampaoli szó nélkül hagyja majd el nyáron a Sevillat.
De nem az Inter, hanem az argentin válogatott edzője lehet.

A realitás szerintem Spalletti,Blanc,M.Sousa vagy Jardim.
Ezek közül valaki fog leülni a padra.
Válasz küldése