A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Senkiről nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni, hogy ha jön edzőnek, akkor biztos sikeres lesz, de a legnagyobb eséllyel valóban Simeone és Conte indulna. Sajnos pont ők ketten, akikre a legkevesebb esély van.

Én helyettük még Pocchetinot próbálnám meg, azért ezt a Tottenhamet nagyon összerakta és ez már nem csak egy kifutott szezon nekik. Ráadásul argentin, úgyhogy jól megértetné magát a csapat nagyrészével.

Sajnos a többi edző tekintetében csak az a kérdés szerintem, hogy a decembert még megérné-e.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Baggio85 írta:Senkiről nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni, hogy ha jön edzőnek, akkor biztos sikeres lesz, de a legnagyobb eséllyel valóban Simeone és Conte indulna. Sajnos pont ők ketten, akikre a legkevesebb esély van.

Én helyettük még Pocchetinot próbálnám meg, azért ezt a Tottenhamet nagyon összerakta és ez már nem csak egy kifutott szezon nekik. Ráadásul argentin, úgyhogy jól megértetné magát a csapat nagyrészével.

Sajnos a többi edző tekintetében csak az a kérdés szerintem, hogy a decembert még megérné-e.

Teljes mértékben egyetértek.
Sajnos sem Simeone, sem Conte nem győzhető meg jelenleg kb semmivel.
Pochettinora ha nem is sok, de legalább egy kevés esély csak lenne.
4,5m-t keresett eddig, most emelkedett talán 7m-ra a fizuja.
Nálam Pochettino abszolult top edző, jelenleg álom lenne.

Többi edző mind-mind bőven esélyes, és meggyőzhető.
Sampaoli, Jardim, Blanc, Spalletti, Silva.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Valaki mesélje már el nekem, hogy a Hull City edzője miért van kalapban. Tényleg semmit nem tudok a csávóról.
interfan

alwin91 írta:Valaki mesélje már el nekem, hogy a Hull City edzője miért van kalapban. Tényleg semmit nem tudok a csávóról.

Ez az amit kb senki nem tud.
Gondolom azért mert fiatal, tehetséges edző.
Viszont azért őt egy újjáépülő Inter padjára tenni, hát nem kis kockázat...
Azért a Blanc, Pellegrini, Emery, Jardim, Sampaoli sor jelenleg más szint.
Én sem Silvat, sem Spallettit nem hoznám.
Ez az a 2 név akiket ne.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta:Azért a Blanc, Pellegrini, Emery, Jardim, Sampaoli sor jelenleg más szint.
Én sem Silvat, sem Spallettit nem hoznám.
Ez az a 2 név akiket ne.

Én Pellegrinit sem.
A maradék 4 név legalábbis valamennyi bizakodásra adna okot, de mindegyikkel van is némi problémám.

Ausilio leváltása is fontos lenne, felkészülhetne Sabatini vagy Oriali.

Simeonénak állítólag azt ajánlottuk hogy egy személyben lesz edző és sportigazgató, magyarul igazi manager.
Bárcsak lenne erre minimális esély.....
Most is az a kérdés hogy megéri-e várni rá egy évet, és valóban tutira jönne-e 2018-ban, ezt csak a vezetők tudják.

Jelenleg azt mondom egy Sampaoli-Sabatini kettős miatt tuti nem sirnék ;)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

de szép lenne Cholot látni a padon
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

R9. írta:de szép lenne Cholot látni a padon

Tényleg nem sértésnek szánom, de D'ambrosio, Nagatomo, Perisic, Brozovic, Kondogbia stb. mennyivel lenne jobb labdarúgó Simeone keze alatt??

Akkor lennének minőségi cserék a keretben? Vagy a jelenlegi kerettel mit érne el szerinted? Szerintem körülbelül ugyanezt.

Én továbbra is azt gondolom, hogy önáltatás azt gondolni, hogy szimplán egy edzőváltás képes megoldani a jelenleg kialakult helyzetet.

Meg lehet nézni, hogy a Juve, Roma kiket igazol és mennyiért. Mi a második legnagyobb fizetési kerettel rendelkezünk a Serie A-ban, és ebből hozunk ki egy 7. helyet!!! :o Ez így kurva gyenge!!

Simeone személye semmire sem garancia, de José esetleges visszatérése sem lenne az.

Komplexebb ennél a helyzet.
R9.

erre mou volt az elo pelda
Süti

R9. írta:erre mou volt az elo pelda

Bajnok csapatot vett át, és egy teljesen más minőségű kerettel rendelkezett mint most Pioli.

Minőség volt.

Nincs problémám Simeoneval, jöjjön mert én is örülnék neki, de senkinek nincs könnyű dolga a BL győzelem óta.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Süti írta:

Bajnok csapatot vett át, és egy teljesen más minőségű kerettel rendelkezett mint most Pioli.

Minőség volt.

Nincs problémám Simeoneval, jöjjön mert én is örülnék neki, de senkinek nincs könnyű dolga a BL győzelem óta.

Nem csak egy ízig-vérig tűzzel átitatott egyéniségre van szükség (Mou, Cholo, Conte), hanem úgymond tejhatalomra a játékosok terén. Azaz, ha bármelyikük (legyen az Brozo, vagy akár Icardi) butaságot csinál, akkor az edző szankcionálhatja és amennyiben ez feszkót gerjesztene a csapaton belül, akkor a vezetőség kiálljon az edző mellett és akár egy érthetetlen száműzést is támogasson. (Lásd Schweini száműzése az ifik közé...)
A másik, hogy az edzőnek adjanak időt, mert az évenkénti, vagy rövidebb ideig tartó edzőkeringőnek semelyik csapat se örülne. Ezt talán a Palermo esetében lehet a legjobban látni, de ezen a téren sajnos saját házunk táján is lehet látni a fejetlenséget.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Süti írta:

Minőség volt.

Totálisan egyetértek.

Edzőkérdés esetében a legfontosabb, ahogy már korábban is írva volt, hogy mindenképpen Seria A és Inter.kompatibilis edző kell hozzánk, akinek az elsődleges feladata a védelem rendbetétele lesz, és addig, amíg hátul a védelmünk legideálisabb esetben Ansaldi Miranda Murillo/Medel D'Ambro sorból áll, addig ez lehetetlen, reméljük, hogy a mercato tényleg megoldást fog jelenteni.
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Spalletti lesz a következő bukott Inter edző, mindenki nyugodjon bele.. ma bejelentette, hogy jövőre elmegy a romabol, és pár napja Milanoban látták sargakkal vacsizni. Ez van, az Inter szerintem egy koncepciótlan, agyatlan kiscsapat lett.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Pinci írta:Spalletti lesz a következő bukott Inter edző, mindenki nyugodjon bele.. ma bejelentette, hogy jövőre elmegy a romabol, és pár napja Milanoban látták sargakkal vacsizni. Ez van, az Inter szerintem egy koncepciótlan, agyatlan kiscsapat lett.

Minden évben három edző? Lassan rosszabbak leszünk mint a Palermo...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Spallettit jobb edzőnek tartom Piolinál és egy nyáron megerősített kerettel tőle simán elvárható lenne a BL helyek egyike. Sőt szerintem ez meg is lenne simán. Talán még egy olasz kupa is befigyelhelne nála.
Az viszont tény, én sem őt választanám, sőt top 3-ban sem lenne benne nálam sem. ;)
Nem a BL helyekért kellene küzdenünk hanem a bajnoki címért. És nem októberig.... :(
interfan

Kicsit már feleslegesnek érzem leírni, mert mit sem változnak a hírek, de mivel erről szól az egész olasz média, ezért csak leírom:

Ahogy az olaszok írják, Pioli kirúgása már elkerülhetetlen, és ez már egy eldöntött valamint kimondott dolog az egész klubbon belül.

- Semmit nem változott a helyzet, továbbra is Conte az extra álom, Simeone meg az alternatíva.
Contet 15m-s évi fizu, totál menedzseri poszt, teljes teljhatalom, és Oriali visszacsábításával próbáljuk meggyőzni. Ehhez meg ugye a 150, de ha Conte kérné, akár 200m-s mercato budget.
Simoenet pedig évi 11-12m-s fizu, ugyanaz a teljhatalom, valamint 150m-s mercato budget.
- Mivel konkrétan esély szinte semmi, ezért már elkezdődtek a puhatolozások a többi edzőnél.
Spalletti már járt is Milánóba tárgyaláson.
Szintén nagyon komoly név Sampaoli, Jardim, Blanc, valamint Marco Silva.
Új névként pedig elkezdték emlegetni Pocchetinot, valamint Emeryt akit most dobtak be először.

Pioli Interes pályafutása lezárul, viszont Ausilio posztja még kérdéses.
Az elmúlt hetetkben biztos volt a hosszabbítás 3 évvel, viszont az utóbbi napokban megrendülni látszik a bizalom.
Egyre több olasz szakértő, újságíró, volt focista támadja nagyon komolyan Ausiliot.
Mindenki szerint ő a legnagyobb felelős az elmúlt 6 évért.
Ezért a Suning vezetői elkezdtek körbenézni, és mint első számú cél, Orialit jelölték meg.
Másik komoly név pedig a jelenleg szabad Sabatini lehet.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Nekem nem felesleges olvasni amit irsz Interfan mert jól összerakod a hireket ami a klubbon belül történik. :)

Szerintem nálunk az egyik legnagyobb baj a klub vezetésben van. Hiába hozunk ide 80 milliós játékosokat mikor a vezetőségben nem hozzá értő emberek ülnek. Itt a ,,fejétől bűzlik a hal" esete van. A kínaiak ha valóban visszaakarják vezetni az Intert Európa színterére oda egy teljes hozzá értő klub vezetés kell. Ez nem csak drága igazolások kérdése.

Ha a vezetőségben majd meglesznek a hozzáértő emberek akik valóban értik a dolgukat akkor alakíthatunk a kereten és elmondhassuk azt hogy igen valami elindult az Internél.
interfan

tomika431 írta:Nekem nem felesleges olvasni amit irsz Interfan mert jól összerakod a hireket ami a klubbon belül történik. :)

Szerintem nálunk az egyik legnagyobb baj a klub vezetésben van. Hiába hozunk ide 80 milliós játékosokat mikor a vezetőségben nem hozzá értő emberek ülnek. Itt a ,,fejétől bűzlik a hal" esete van. A kínaiak ha valóban visszaakarják vezetni az Intert Európa színterére oda egy teljes hozzá értő klub vezetés kell. Ez nem csak drága igazolások kérdése.

Ha a vezetőségben majd meglesznek a hozzáértő emberek akik valóban értik a dolgukat akkor alakíthatunk a kereten és elmondhassuk azt hogy igen valami elindult az Internél.

Köszi szépen kolléga, ezért csinálom és írom. :)

Teljesen egyetértek, itt a vezetőségben kéne kezdeni a rend rakást, és ott hogy Ausilio.
Amíg ez az ember itt garázdálkodik, addig nem lesz egszerű.
Vagy akkor kell egy olyan edző aki teljesen háttérbe szorítja ezt az észt.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Orialit nagyon jó lenne visszahozni,hatalmas tekintélye és tapasztalata van. Ausilio maradhatna,mint szárnysegéd/lótifuti, de a döntéseket Gabriele hozza meg. Remélem sikerül visszacsábítani.
interfan

Azért valahol elképesztő így utólag a legutóbbi Suning casting.
Marcelino, Zola....
Apropó Zola, most rúgtak ki a Birmingham padjáról.
24 meccs 2 győzelem 8 döntetlen 14 vereség után.
Elképesztő hogy majdnem ez az ember lett az Inter edzője.
A másik anti-edző Zengat meg sem említem.
Csúcs :D
tomika431

Remélem Ausilio nem tud a Zola ügyről..Ő képes bárkit a padra hozni aki olcsó és elérhető.
tomika431

Nekem mondjuk rá tetszik az a model ami az Ajaxnál folyik. Nincsenek ott top 5 csapatként de nem egy fiatal tehetséget neveltek már ki a labdarúgás világába..
Süti

interfan írta:Azért valahol elképesztő így utólag a legutóbbi Suning casting.
Marcelino, Zola....

Csak nehogy megint az történjen, mint tavaly nyáron, hogy a nagy álmok beteljesülése helyett érkezik egy De Boer szintű edző.

Az marha nagy égés lenne.

Pioli talán megérdemelne még egy esélyt, de ha mennie kell én mindenképpen megint egy olasz edzőt látnék legszívesebben a padon.
R9.

en bizok a suningban, megoldjak
Süti

R9. írta:en bizok a suningban, megoldjak

Azért van abban valami vicces és komikus, hogy a "nagy és büszke" tradícionális milánói klubbok jövője attól függ, hogy több ezer kilométerre a kínaiak hogyan oldják meg a házi feladatukat.

Remélem a mi új "gazdink" jobb lesz, mint a Milane.
R9.

Süti írta:
R9. írta:en bizok a suningban, megoldjak

Azért van abban valami vicces és komikus, hogy a "nagy és büszke" tradícionális milánói klubbok jövője attól függ, hogy több ezer kilométerre a kínaiak hogyan oldják meg a házi feladatukat.

Remélem a mi új "gazdink" jobb lesz, mint a Milane.

allitolag zhangek nincsenek joban veluk mert nem tisztan szereztek a penzt, maffiozo kezebol maffiozoba kerult a milan :D
drrossgeller

Azért Diego eszméletlen egy pali, ezzel a kerettel már megint ott van a legjobb négyben a BL-ben. Mourinhoban az a fantasztikus, hogy szinte bárhol fel tudja építeni a csapatát (csak sajnos nem tudja stabilan ott tartani őket, de pl. szerintem a MU is nagyon erős lesz), Cholo pedig hosszútávon sikeres egy csapattal (nála kérdés persze, hogy máshol is ki tudja-e ezt építeni, de szerintem igen).
interfan

Joobrachian miatt aki Jardim egyik képviselője, eddig egyértelműen Jardim tűnik befutónak.
Többi nevet meg már kívülről tudjuk: Pochettino, Blanc, Sampaoli, Spalletti, Emery, Marco Silva.
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

Elég érdekes lenne egy fél Monacot elhozni edzővel együtt. Meg lenne az új jugoszláv klikk. Remélem nem jönnek a Monacosok.
R9.

Miert Kondogbia is megerte a penzet :D

sehol semmi
Festa

ibrahimovics írta:Elég érdekes lenne egy fél Monacot elhozni edzővel együtt. Meg lenne az új jugoszláv klikk. Remélem nem jönnek a Monacosok.

Nagy lutri,hogy itt mit csinálnának.
A francia bajnokság nagyon más káváhaz.
Lang nyilatkozta (díjon),hogy ott nem a taktika dominál hanem inkább mindent erővel próbálnak megoldani.Lehet úgy járnánk velük mint Coutinhoval.
interfan

Sampaoli otthagyja a Sevillat nyáron, és 99% hogy az Argentin válogatott edzője lesz.
Sevilla első számú álma Pochettino, másik komoly név meg Emery visszavitele.
Ez azért érint minket, mivel mind a 3 edző jelölt az Inter padjára.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Faces interes csoportban találtam épp most..

Interista Ungherese

36 perce ·
..

Exkluzív!!! Csapathoz közeli források megerősítették, hogy Zanetti és Zhang jövő héten ismét találkozni fog Simeoneval.

Több mint egy év puhatolózás és 8 hónap tárgyalás után, most végre tényleg megtörténhet amit nagyon sokan várunk!

Az Inter és Diego Pablo Simeone megegyezhet. A jövő hét elején Cholo és a testvére egy híres madridi argentín étteremben fog találkozni régi barátjával Javier Zanettivel és Steven Zhanggal, hogy tárgyaljanak. Állítólag minden le van foglalva és el van intézve.

Javier, Zhang és Cholo 2016 Októberében már egyszer találkoztak, de akkor érdemben még nem tudtak megállapodni. Most viszont szerződés aláírásra is sor kerülhet. A szerződés hosszáról, a technikai stábról fognak beszélni, érkező vagy távozó játékosokról még egyenlőre nem. Tehát ez még nem komplett revolúció.

Az Inter nem fogja kifizetni a kivásárlási árát, de kompenzálni fogja az Atleticot azzal, hogy megveszi pár játékosát. Simeone ahogy azt eddig sem tette, most sem fog semmit nyilvánosságra hozni, mivel teljesen az Atleticora szeretne fókuszálni és nem szeretne tiszteletlen lenni azzal a klubbal amelyik mindig korrektül bánt vele.

Kiváncsian várjuk a fejleményeket!

F: Enzo Margiotta
interfan

internaZIOnaLe írta:Faces interes csoportban találtam épp most..

Interista Ungherese

36 perce ·
..

Exkluzív!!! Csapathoz közeli források megerősítették, hogy Zanetti és Zhang jövő héten ismét találkozni fog Simeoneval.

Több mint egy év puhatolózás és 8 hónap tárgyalás után, most végre tényleg megtörténhet amit nagyon sokan várunk!

Az Inter és Diego Pablo Simeone megegyezhet. A jövő hét elején Cholo és a testvére egy híres madridi argentín étteremben fog találkozni régi barátjával Javier Zanettivel és Steven Zhanggal, hogy tárgyaljanak. Állítólag minden le van foglalva és el van intézve.

Javier, Zhang és Cholo 2016 Októberében már egyszer találkoztak, de akkor érdemben még nem tudtak megállapodni. Most viszont szerződés aláírásra is sor kerülhet. A szerződés hosszáról, a technikai stábról fognak beszélni, érkező vagy távozó játékosokról még egyenlőre nem. Tehát ez még nem komplett revolúció.

Az Inter nem fogja kifizetni a kivásárlási árát, de kompenzálni fogja az Atleticot azzal, hogy megveszi pár játékosát. Simeone ahogy azt eddig sem tette, most sem fog semmit nyilvánosságra hozni, mivel teljesen az Atleticora szeretne fókuszálni és nem szeretne tiszteletlen lenni azzal a klubbal amelyik mindig korrektül bánt vele.

Azért ezekkel a faces csoportokkal nagyon vigyázni kell.
Akkora elképesztő baromságot szoktak irni, némelyik film sem kap ekkora kitalált sztorikat mint ott. :D
De hát legyen igaz. :)
interfan

Tegnap egyébbként mind az Atletico elnöke, mind Simeone elmondta, semmi kérdés a jövőjével, az Atletico edzője marad.
Mint tudjuk a futballban ezek a nyilatkozatok semmit nem jelentenek, de...
Simeone rengetegszer elmondta már, álma az Ateticot az új stadionba vezetni a 2017-18-as szezonban.
Multkor egy képet tett ki az épülő új stadionból, ahová azt írta hogy az új otthona. Majd elmondta alig várja már a következő szezont, mert álom lesz az új stadionba játszani.
Azért ezek után elképesztő arconköpés lenne az egész Atletico családnak ha Simeone lelépne. Őt nagyon nem igy ismerjük.
És azért valljuk be, egyáltalán nem véletlen, hogy pont 2018-ig csökkentették a szerződése időtartamát.
Teljesen tiszta a kép.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

interfan írta:
Interista Ungherese

36 perce ·
..

Azért ezekkel a faces csoportokkal nagyon vigyázni kell.
Akkora elképesztő baromságot szoktak irni, némelyik film sem kap ekkora kitalált sztorikat mint ott. :D
De hát legyen igaz. :)

Kivéve, amikor a Te írásaidat nyúlják 1 az 1-ben forrásmegjelölés nélkül. :D Volt már ilyenre is példa, meg nem mondom konkrétan melyik facebookos oldalon. :)
interfan

Hát az is egy érdekes dolog Matyi. :)
De ha ez teszi őket boldoggá...
Ha valaki hiteles hírekre kivancsi, akkor nem a Facebookon kell nézelődni. :)
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Ezt a részt kiemelném. :D
Úgy kompenzáljuk az Atleticot, hogy leraboljuk őket, vagy hogy kell ezt elképzelni? Megvesszük a szar játékosaikat, hogy pénzt lássanak belőlük? :D
Nekem ez a hír nagyon kacsa szagú.
interfan

Tojgli írta:

Ezt a részt kiemelném. :D
Úgy kompenzáljuk az Atleticot, hogy leraboljuk őket, vagy hogy kell ezt elképzelni? Megvesszük a szar játékosaikat, hogy pénzt lássanak belőlük? :D
Nekem ez a hír nagyon kacsa szagú.

Nem látom értelmét a hírt elemezni, mert ez kb a Trump-Inter + Simeone évi 100m-s évi fizu kategória. :D
Jókat lehet szórakozni ezeken a faces híreken az biztos. :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

brecsinho írta:Orialit nagyon jó lenne visszahozni,hatalmas tekintélye és tapasztalata van. Ausilio maradhatna,mint szárnysegéd/lótifuti, de a döntéseket Gabriele hozza meg. Remélem sikerül visszacsábítani.

Épp tegnap néztem egy kigyűjtést hogy kiket hozott ide Oriali:

Cordoba, Materazzi, Toldo, Vieri, Stanković, Júlio César, Samuel, Figo, Maicon, Vieira, Ibrahimović, Crespo, Cambiasso, Eto'o, Thiago Motta, Sneijder, D Milito.

Azt hiszem nem is kell kommentálni....micsoda nevek....köztük örök kedvencek 8-) :shock:
R9.

Trump Inter :DDDDDD kva jo
Falat epitene a san siro kore
interfan

R9. írta:Trump Inter :DDDDDD kva jo
Falat epitene a san siro kore

Pont te linkelted anno a cikket, és ahogy emlékszem még realitást is láttál benne. :D
Hát igen :D
R9.

Ahol Simeonet latok mindenhol bizakodok ;)
interfan

R9. írta:Ahol Simeonet latok mindenhol bizakodok ;)

Azt vettem észre. :)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta:Hát az is egy érdekes dolog Matyi. :)
De ha ez teszi őket boldoggá...
Ha valaki hiteles hírekre kivancsi, akkor nem a Facebookon kell nézelődni. :)

Nem személyeskedés, de kicsit olyan feeling a hozzászólásod, hogy csak TE találhatsz értelmes cikket/hírt... mindenki más h.lye.
Hol van az megírva hogy amit te leírsz minden nap az a tuti??? Volt számtalan ellenpélda már arra amit leírtál.
Mindegy. Nincs harag... mindenki azt gondol egy egy cikk mögé amit szeretne...

De hogy ne csak egy facebook csoportos forrás legyen...ímeg itt egy másik hír erről OLASZ nyelven.

http://www.mondo-inter.it/esclusiva-mi-simeone-inter-ci-zanetti-zhang-missione-dal-cholo/
interfan

Egyáltalán nem ellened irányult ez az egész Internazionale kolléga.
Szóval ha ez jött át neked, akkor bocs, tényleg nem úgy szántam.
Egyszerűen a cikk ellen irányult, mivel borzasztó irreális dolgokat állítanak benne.
Nem beszélve arról, hogy úgy eleve ismerjük a helyzetet.
Szóval szerintem nettó baromság az egész.
Persze a Gazzetta, Corriere, TS, Sportmediaset, Republica, Calciomercato, Tuttomercato, stb újságok is tudnak rengeteg baromságot írni.
Mint pl itt volt ez a Trump-Inter-Simeone ügy, nemrég a G.Jesus cikkek, még Dybalat is megemlítetették egyszer kétszer.
Szóval baromságok mindenhol vannak.
Na de legyen igaza a cikknek, és tényleg Simeone érkezzen a nyáron. :)
Festa

Simeone ha komolyan gondolja,hogy a következő csapata az Inter ,akkor nem biztos,hogy évekig kell várni rá.2014 után 2016-bán is elbukta a BL döntőt
a Real ellen és ez még most is előfordulhat.Már a tavalyi finálé után is célozgatott rá,hogy elmegy aztán végül maradt.Ő már nyert,kupát bajnokságot ,El-t meg Szuperkupát is az Atléticoval.Egyedül a BL nem jött össze.Amennyiben megnyerné a BL-t akkor ő a csúcson távozhatna úgyhogy öröklegenda lesz és szobrot állítanak neki Madridban.Viszont ha megint elbukja a döntőt akkor már nem próbálja meg újra és nem marad ebben szinte biztos vagyok.Ezért én azt mondom,hogy nagyjából az Atlético BL szerepelésétől függ ,hogy mikor ki lesz az edzőnk.Egy örök második Spaletti meg addig jegelve lesz és csak szóbeli megállapodás lesz maximum.
drrossgeller

mike írta:
brecsinho írta:Orialit nagyon jó lenne visszahozni,hatalmas tekintélye és tapasztalata van. Ausilio maradhatna,mint szárnysegéd/lótifuti, de a döntéseket Gabriele hozza meg. Remélem sikerül visszacsábítani.

Épp tegnap néztem egy kigyűjtést hogy kiket hozott ide Oriali:

Cordoba, Materazzi, Toldo, Vieri, Stanković, Júlio César, Samuel, Figo, Maicon, Vieira, Ibrahimović, Crespo, Cambiasso, Eto'o, Thiago Motta, Sneijder, D Milito.

Azt hiszem nem is kell kommentálni....micsoda nevek....köztük örök kedvencek 8-) :shock:

Mike hol olvastad, csak mert kíváncsi lennék, hogy pl. Auselio kiket hozott önállóan, nem Mancini által.
interfan

Drossgeller kolléga.
Az Ausilio nevekre inkább ne legyél kíváncsi, jobban jársz ha nem tudod. :D
drrossgeller

interfan írta:Drossgeller kolléga.
Az Ausilio nevekre inkább ne legyél kíváncsi, jobban jársz ha nem tudod. :D

:D

Amúgy neki mik lennének a feladatai?
+Fiatal játékosokat felfedezése?
+Csapat játékához passzoló alulértékelt játékosok igazolása?
+Tárgyalások során minél jobb árak kialkudása?
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

Nem kéne szidni ausuliot, hiszen ő leigazolta nekünk biabianit. Kétszer is!!! :D
Válasz küldése