Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

internaZIOnaLe

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Mai hírek/pletykák!

* Obinnát vinné a Stoke City 7 millióért - Ennyiért el kell adni!!!
* Suazot a Brescia-val emlegetik nagyon!

* Rivas sorsa is elég bizonytalan, lehet megy vissza Livornoba

* Mancinit nem tudjuk levakarni magunkról

* Burdisznóért még mindíg "keveset" adna a Roma, 6 milliót ajánlottak, de mi 10 körül szeretnénk eladni!

* Muntari után erős az érdeklődés anglia több csapatától is! A legkomolyabb a Tottenham. Viszont Sulley barátunk lenyilatkozta, hogy NEM AKAR ELMENNI, MEG AKARJA MUTATNI RAFA-NAK HOGY HELYE VAN A KEDŐBEN!!! :shock: :evil: (ez az idióta még a végén tényleg nálunk marad) Ja amúgy ő az egyik adu-ászunk a Mascherano, vagy Bale transzfer összegének csökkentéséhez! (akkor a vezetőség csak el akarja sózni ..... ÁLDOM AZ ESZÜKET!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

* Khrin továbbra sem biztos, hogy marad nálunk, de Benitez nem akar elhamarkodottan dönteni, így megvizsgálja, hogy hasznos lehetne-e a csapat számára, ha itt maradna erre az évre! Iránta a Bologna érdeklődik nagyon!

Röviden ennyi!

Az általános minden nap mejelenő, Mascherano jön, Balottelli megy, vagy éppen nem megy híreket már meg sem említem!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

internaZIOnaLe írta:Mai hírek/pletykák!

* Obinnát vinné a Stoke City 7 millióért - Ennyiért el kell adni!!!
* Suazot a Brescia-val emlegetik nagyon!
* Rivas sorsa is elég bizonytalan, lehet megy vissza Livornoba
* Mancinit nem tudjuk levakarni magunkról
* Burdisznóért még mindíg "keveset" adna a Roma
* Muntari után erős az érdeklődés anglia több csapatától is!

Mindet el kell adni a picsbe :)
Annyit jó lenne kisajtolni ezekből hogy legalább EGY értelmes játékosra legyen pénz belőlük.
Mondjuk egy Palombora.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Remélem nem marad rajtunk!
Palombot már tavaly is akartuk de sem a Genoaiak sem ö nem akarta a transzfert nem hiszem h változott volna a helyzet és igy h bl-be mehet a Samp még nehezebb lesz leigazolni sőt sztem lehetetlen.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

filkor, fossati, és daminuta hivatalosan is a milané. a magyart meg a románt nem sajnálom, de az olaszt nagyon-nagy tehetségnek tartják. most már remélem semmi sem lesz belőle. :D
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Vhogy nem tom megérteni, miért érte meg a Milannak ez meg, főleg ha igaz az a 7 misi amiről szó volt. Fossati ilyen sokat ér, vagy ők még látnak vmi rejtett tehetséget Filkorban amit a Seria B-ben sem vettek észre. Azért Fossatit sajnálom rem mostmár nem lesz nagy szám.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Kód: Egész kijelölése

http://stopli.hu/1/index.php?option=com_content&view=article&id=7543:balotelli-es-maicon-sem-elado&catid=40:serie-a&Itemid=83

Ennek örülünk! ;)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

bazsi írta:filkor, fossati, és daminuta hivatalosan is a milané. a magyart meg a románt nem sajnálom, de az olaszt nagyon-nagy tehetségnek tartják. most már remélem semmi sem lesz belőle. :D

8 millióért megérte szerintem eladni őket, csak azt nem értem minek nekik Filkor? :D
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Valószínű ez mindkét félnek megérte, valamilyen könyvelési trükk lehet, vagy költségvetés kozmetikázása, pénzmosás stb. Volt már hasonlóra példa a 2 klub között, nem tiszta üzlet az biztos. Ez nem a játékosokról szól. ;) Filkorért és Daminutaért fizettek 7 milliot, Fossattinak nem volt profi szerződése a klubbal, így ő ingyen távozhatott.
DSanton39

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/inter-giuseppe-rossi-erkezhet-mario-balotelli-helyere-2037311
őt már régóta szeretném Inter mezben látni, bár nem egy saját nevelés eladásának az árán, de ha másképp nem megy :)
a taktikánkba amúgy is jobban beleillene Rossi, az ék mögötti hármasban.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

DSanton39 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/inter-giuseppe-rossi-erkezhet-mario-balotelli-helyere-2037311
őt már régóta szeretném Inter mezben látni, bár nem egy saját nevelés eladásának az árán, de ha másképp nem megy :)
a taktikánkba amúgy is jobban beleillene Rossi, az ék mögötti hármasban.

Balotelli már sokszor bebizonyította h nem érdemli meg az inter mezét...viszont azt sem szabad elfelejteni h ha eladjuk akkor busás összeget kell érte kérni...Rossi jó játékos, nem mondom h világklasszis..de akár nálunk az is lehetne...nem mellesleg olasz...
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Tommy írta:Valószínű ez mindkét félnek megérte, valamilyen könyvelési trükk lehet, vagy költségvetés kozmetikázása, pénzmosás stb. Volt már hasonlóra példa a 2 klub között, nem tiszta üzlet az biztos. Ez nem a játékosokról szól. ;) Filkorért és Daminutaért fizettek 7 milliot, Fossattinak nem volt profi szerződése a klubbal, így ő ingyen távozhatott.

Okosakat mondasz,én sem tartom ezt kizártnak.
jdanika

Nemtudom mit lát Filkorban a Milan... lehet pirlo helyére kell nekik :lol:

Balotellit ne adjuk el szerintem semmi pénzért, de nagyon örülnék rossinak, adjuk el inkább Obinnát és Suazot....
DSanton39

a Roma még rádobott fél millát a korábbi ajánlatukra, 6,5 millió a végső ajánlatuk. könyörgöm fogadjuk már el, 10 milliót senki nem fog adni érte.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Nagyon megy a taktikázás az igazolásokkal, remélem, hogy jól jövünk ki belőle! Rossit szívesen látnám kék-feketében.

FORZA INTER!!!
bazsi

a roma újabb ajánlata burdissoért: 4,5 millió euró plusz bónuszok. hogy mik is ezek a bónuszok azt nem tudni, de branca elárulta, hogy ez már neki is tetszik.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Ha Palombo és Rossi érkezne annak nagyon örülnék
Marco

DaNi írta:Ha Palombo és Rossi érkezne annak nagyon örülnék

És még Ranocchia is vmikortól, akkor olaszosodnánk is rendesen. Főleg ha Balo is maradna, bár sztem ennek nem sokan örülnének velem :D
bazsi

Marco írta:

És még Ranocchia is vmikortól, akkor olaszosodnánk is rendesen. Főleg ha Balo is maradna, bár sztem ennek nem sokan örülnének velem :D

én igen.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Én is. Neki maradnia kell.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Én se lennék ellene. Nagy spíler lehet még belőle, csak ne lenne ilyen hülye.
sorger=giallo

Szerintem el kell adni! Korábban nagyon bíztam benne, a jövő nagy csapatának egyik pillére lehetett volna(Santon mellett), de többszörösen bebizonyította, hogy méltatlan a kék-fekete mez viselésére. Pedig bőven lett volna kitől tanulnia tartást, alázatot és becsületes küzdeni akarást(pl: Zanetti).

FORZA INTER!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

De jó is lenne, le is zárhatnánk a vásárlást velük :)
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Ranocchia a Genoában? Két remek középhátvéd is kicsúszott a kezünkből.

szerk. időközben olvastam, hogy ő kölcsönből tért vissza a Genoához. Kopp...
horas

bazsi írta:a roma újabb ajánlata burdissoért: 4,5 millió euró plusz bónuszok. hogy mik is ezek a bónuszok azt nem tudni, de branca elárulta, hogy ez már neki is tetszik.

Burdisso-t elkell adni,ez teljesen méltányos.
Balotelli-ért kurvára kár ő lenne a következő(a brazil) Ronaldo-ba oltott Henry,de komolyan nézzetek meg egy Henry videót,Balotelli-nek totál olyan mozgása van.
Én Lavezzi-t,de inkább Cassano-t szeretném a helyére,utóbbit soron kívül.

Jo-sé Mou-rin-ho sá-lá-lá-lá-lá-lá-lá.... :)
bazsi

az már sajnos elmúlt :(
jdanika

Még ezt a szezont haggyuk meg Balotellinek, az előző szezon végén már olyan nyilatkozatokat adott, hogy meggyónt mindent, és az internél akar játszani!

Rossi simán elférne nálunk a Villareálnál is hajt mint állat ahogy én láttam, de nem Balotelli helyett.....
Tommy

Crespo írta:Ranocchia a Genoában? Két remek középhátvéd is kicsúszott a kezünkből.

szerk. időközben olvastam, hogy ő kölcsönből tért vissza a Genoához. Kopp...

Meg ő már amugy is a mi tulajdonunk.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Legfrissebb hír, hogy nem vennénk senkit Balotelli helyett mert kell a pénz a pénzügyi fair play bevezetése miatt, vagyis el kell törölnünk minden adósságot. Coutinho oldaná meg Balotelli helyettesítését.

Ez alapján én nem várok semmi nagy igazolást...ha tényleg az adósság eltűntetése a cél...
DSanton39

ja ezt én is olvastam vmi UEFA pénzügyi fair playt... a Realnak meg a Citynek is szóltak, mert ők nem az adósság lefaragásán dolgoznak :D
Tommy

Gondolom Moratti inkább megelőzi a bajt elébb, minthogy később szarban legyünk.

Ha jól emlékszem valami 125 millio euro adósságunk van, legújabb hírek erről szóltak, 30-40 között eladjuk balotellit, meg blből jött 100 millio, többi meg abból vagy saját vagyonából kipótolja Moratti.

Igazából ha nem igazolunk senkit, akkor sincs probléma, a keret bombaerős, juve,milan,roma triónál sokkal jobb, top 5-ben van európában ez a keret, szal én nem félek.

Védőt már vettünk Ranocchia és Faraoni személyében, szal ott megvan az utánpótlás.. Középső középpályásra meg nincs olyan égető szükségünk, ahogy balhátvédre sem, sőt utóbbire szerintem egyáltalán nincs.
Marco

Ahoz képest a Barca most vett fel vmi hitelt. De nem arról volt szó régebben itt forumon irta vki h Moratti zsebből kifizetet minden adóságunkat?
RenciDavid

De minden győztes csapatba még egy tökéletesbe is hozni kell új embereket, hogy újra nyerjenek. A gond itt a motivációval van. Ha valaki mindent megnyert nem elvárhatő tőle, hogy jövőre ugyan úgy hajtson, de ha van a keretbe és a kezdőben is 3-4 új ember akiben jobban ég a tűz, akkor lehet nyerni újra.

A barca is megtehetné, hogy senkit sem igazol, de nem véletlen, hogy ők is folyamatosan frissítik a keretet és a kezdő 11-et is.
jdanika

RenciDavid írta:De minden győztes csapatba még egy tökéletesbe is hozni kell új embereket, hogy újra nyerjenek. A gond itt a motivációval van. Ha valaki mindent megnyert nem elvárhatő tőle, hogy jövőre ugyan úgy hajtson, de ha van a keretbe és a kezdőben is 3-4 új ember akiben jobban ég a tűz, akkor lehet nyerni újra.

A barca is megtehetné, hogy senkit sem igazol, de nem véletlen, hogy ők is folyamatosan frissítik a keretet és a kezdő 11-et is.

Ebbe igazad van, szerintem is igazolni kell... ha nem is világklasszisokat!
sorger=giallo

jdanika írta:
RenciDavid írta:De minden győztes csapatba még egy tökéletesbe is hozni kell új embereket, hogy újra nyerjenek. A gond itt a motivációval van. Ha valaki mindent megnyert nem elvárhatő tőle, hogy jövőre ugyan úgy hajtson, de ha van a keretbe és a kezdőben is 3-4 új ember akiben jobban ég a tűz, akkor lehet nyerni újra.

Ebbe igazad van, szerintem is igazolni kell... ha nem is világklasszisokat!

Meg beépíteni fiatalokat!

FORZA INTER!!!
bazsi

szerintem nem kell ide már nagy igazolás. érdemesebb lenne a fiataloknak lehetőséget adni.
horas

Nálam is a fő írányvonal az utnáptolás lenne.
Pandev,Martins,Balotelli,Santon,Biabiany,Bonucci ez a Muntari,Quaresma,Mancini trióhoz képest sokkal jobb,és szinte alig kaptak,lehetőséget,mindeféleképpen bátrabban kellene az utánpotláshoz nyúli,főleg,ha létező anyagi problémákról beszélünk.

Amúgy ez az anyagi fair play meg pátoszos,szentimentális baromság.
Ennek a dolognak úgysem lehet útját állni.Ettől a kisebb csapatoknak nem lesz több pénze.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

horas írta:Nálam is a fő írányvonal az utnáptolás lenne.
Pandev,Martins,Balotelli,Santon,Biabiany,Bonucci ez a Muntari,Quaresma,Mancini trióhoz képest sokkal jobb,és szinte alig kaptak,lehetőséget,mindeféleképpen bátrabban kellene az utánpotláshoz nyúli,főleg,ha létező anyagi problémákról beszélünk.

Martins??? Marigát akartál gondolom.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Mariot már a Chelsea is akarja, remélem sehova nem megy!
Marco

BandInter írta:

Mariga nem saját nevelés, Martinsra gondolt és azt akarta mondani gondolom h ezek a saját nevelésű fiatalok jobbak mint pár játékos akiket az utóbbi években sok pénzért vettünk.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Marco írta:
BandInter írta:

Mariga nem saját nevelés, Martinsra gondolt és azt akarta mondani gondolom h ezek a saját nevelésű fiatalok jobbak mint pár játékos akiket az utóbbi években sok pénzért vettünk.

Ha valóban így van akkor bocs! :oops:
Paolillo mondta hogy az Inter innentől a fiatal olaszokra épít és ez lesz a fő irányvonal.
Tommy

Mikor nyilatkozta? Remélem igaz..

Balotelli remélem eltakarodik, elébb-utóbb ugyis elmenne innét, 30-40 millio között elkell adni. A Chelsea, City, MU trió egyike remélem megveszi.
RenciDavid

Új hírek. Kuyt helyett Pienaart akarja Benitez.
Krhin kölcsönbe vagy 3 milláért Bologna.
Balotelli továbbra is 35 millás ajánlat esetén távozhatna.

Én ezt a Pienaart nem értem. Benitez elkezdi nálunk is, hogy középszerű embereket vesz drágán, hogy aztán ne tudjon velük nyerni semmit? Semmi szükség rá, akkor már ott van Pandev, Coutinho Biabiany, bőven megoldják, Pienaar egyiknél sem jobb.
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

RenciDavid írta:Új hírek. Kuyt helyett Pienaart akarja Benitez.
Krhin kölcsönbe vagy 3 milláért Bologna.
Balotelli továbbra is 35 millás ajánlat esetén távozhatna.

Én ezt a Pienaart nem értem. Benitez elkezdi nálunk is, hogy középszerű embereket vesz drágán, hogy aztán ne tudjon velük nyerni semmit? Semmi szükség rá, akkor már ott van Pandev, Coutinho Biabiany, bőven megoldják, Pienaar egyiknél sem jobb.

Ezek az új hírek talán inkább új "kacsák" pletykák.. minden nyáron ezer meg ezer ilyen cikket lehet olvasni, a java részükkel nem érdemes foglalkozni így valószínűleg(remélem) Pienaar esete is a jól bevált "ha nincs híred kreálj magad" elvet követi ergo kamu az egész.
Krhint nagyon meg kell becsülni, óriási tehetségként tartják számon max kölcsönbe lenne érdemes adni, végleg semmiképp szerintem.
Mario már más tészta őt is meg kellene becsülni.. de mivel egyre kevesebb arra az esély, hogy benőjön a feje lágya lehet az eladásán is gondolkodni. A másik dolog,hogy Morattiék teljes mellszélességgel kiállnak az egyik legnagyobb tehetségnek tartott olasz játékos mellett, ami persze érthető.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

BandInter írta: Paolillo mondta hogy az Inter innentől a fiatal olaszokra épít és ez lesz a fő irányvonal.
Várható volt szvsz hogy olaszosodunk (mondjuk engem ez sosem zavart, mivel én sem vagyok az :D ) eddig a BL cím volt az első számú cél, erre Moratti nem sajnálta a pénzt.

Pienaar komolytalan.
Balotellit csak több 10misis ajánlatnál kell elengedni.
Maicon ügyben mi a helyzet? Az elmúlt másfél hétben nem nagyon tudtam követni az eseményeket.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

BandInter írta:Paolillo mondta hogy az Inter innentől a fiatal olaszokra épít és ez lesz a fő irányvonal.

Ezt mikor nyilatkozta? Összeteszem a két kezem ha így lesz, kezdhetnék a szemezgetést a primaverából.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Szerintem ha nem igazolunk senkit az se olyan nagy baj a fiatalok tökéletesen megfelelnek, esetleg Muntari helyett Palombot szivesen látnám
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Nem tudom mi a bajotok Pienaarral, nagyon jó játékos, univerzális középpályás, technikás. Nekem az egyik kedvencem, én nagyon örülök, hogy felmerült a neve, említettem is még régebben, nem gondoltam, hogy lesz is belőle valami... Én örülnék neki mindenesetre, a csapat javára válna.
jdanika

Jó játékos, de szerintem hanyagoljuk a Dél-Afrikai játékosokat ott ahol vannak.....
sorger=giallo

Fan Gusto írta:
RenciDavid írta:

Mario már más tészta őt is meg kellene becsülni.. de mivel egyre kevesebb arra az esély, hogy benőjön a feje lágya lehet az eladásán is gondolkodni.
Azt gondolom, elsősorban talán úgy illene, hogy alapvetően Mario mutasson több tiszteletet a klub iránt, amely lehetőséget biztosított, bizalmat szavazott neki. A klubnál értékelték, megbecsülték, de ő egyértelműen visszaélt ezzel. Óriási tehetség, nagy játékos lehet belőle, de szerintem el kell adni, nyilván a lehető legjobb áron.

FORZA INTER!!!
Válasz küldése